öyle düşünme tatlımm bu bi maraton inişi de olacak çıkışı da sonuçta önemli olan kendini affedip yola devam etmek bunu yapan kazanır
cnm ben az kilo verdim 5 kg falan ama hipoglisemi ve insülin direnci vardı 4 ay rejim yaptım kalori hesabıyla mutfak tartısıyla tartarak falan o yüzden bu benim için gerçekten büyük bi zafer..
zaten kilo vermeye başlayınca hipoglisemi ve insülin direnci azaldı şu aralar da normalim..
bu ne derseniz ne yersem yiyeyim 2 saate acıkıyodum.. artık normal insanlar gibi öğünümde acıkıyorum.. öyle gitse şeker hastası olurdum.. ve de daha çok kilo alırdım..
cnm şimdi baktım da sen kilo almaya çalışıyo gözüküyosun, hedefin kilo almak olarak görünüyo çizelgede, çizelge çeşidi farklı galiba
cnm bana da daha önceden ilaç vermişti kullanmamıştımçok geçmiş olsun canım aynı hastalık bendede var ama ben biraz daha şanslıyım galiba diyet+spor+birde doktorumun verdiği ilaçla (şeker ilacı ) 1,5 ay oldı 7 kg verdim 1,5 ay önce 81 kg dım. gayet hızlı gidiyo bende işallah devamıda öyle gider. normalde insülin direnci ve hpoglisemi kilo vermeyi yavaşlatıyor. benim insülin direnci pko dan kaynaklı. Allah korusun dikkat etmezsek kronik diyabete dönüyor şimdiden önlem almak lazım. tebrik ederim verdiğin kilo için...sağlık için o 5 kilo ne kadar önemli işallah eskisi gib olmaz hiçbir zaman..
çizelgeme gelince galiba yalnış yapıyorum ama ingilizce özürlü olduğum için yazılanları anlamıyom neyse kalsın bu şeklidenasl düzelteceğimi bilmiyorum
cnm bana da daha önceden ilaç vermişti kullanmamıştım
benim karın bölgemde aşırı yağlanma oluyodu elma gibi oluyodum tüm kilolar oraya gidiyodu
karnımı eritince hipoglisemi ve insülin direnci de kayboldudarısı başına.. ordaki yağlanma hormon düzenini de bozuyomuş meğersem.. yoksa 5 kg problem değil.. ama tüm kilolar karnında olunca hem acaip duruyo hem de ince durmana rağmen giyecek hiçbişi bulamıyosun.. o aralar habire karnım şişerdi 6 aylık hamile gibi dolaşırdım.. pantolon giyemez hep eşofmana talim ederdim, çok üzülürdüm.. şimdi bu sayede çok daha bakımlı bi hatun oldumm..
çizelgeye yardım edebilirim ama KKya çizelge koymayı unuttumyani oluşturabilirim ama KKya aktarmayı beceremem
Selam kızlarr...
Herkesin keyfi yerindedir umarım.. valla benım buraya gelecek yuzum bıle yok aslında ama neyse...
iyi haftasonları kızlar
özlemişim eski muhabbetlerimizi, birliği, beraberliği desteği
tmm cnm bakıyorum o zaman çıkmadan çizelgeyeaynen canım karın bölgesi sorunlu benimde göbekten 9 cm inceldim çok mutluyum yağlar orda birikmiş durumda olduğu içim kilo verdikçe ordan gidiyor bel kıvrımım ortaya çıktışuan fizik olarak rahatsızlık duymuyorum dahata verince bir problm kalmıyacak işallah
çizelgede yardımcı olursan çok sevinirim gerçekten linkini buraya kopyalarsın ben yerleştiririm profilime
Charmmm nerdesin kız gözümüz yollarda kaldı dün seni sorduk kızlarla nerde diyekeyifler iyi sen napıyon sende kilo alan brütüslerdenmisin
tmm cnm bakıyorum o zaman çıkmadan çizelgeye
evet benim de bel kıvrımım çıkmıştı çok sevinmiştimhalen de çok seviyom kendisini
biraz daha da verdikten sonra ilaca gereksinim duymayacaksın görürsün cnm o acıkmalar falan hep geçiyo böylece kilo da almıyosun
herkes çok şaşırıyodu bana o kadar planlı beslenme sporla haftada 400 gr verirsem göbek atıyodum
valla yuzum olmadıgı ıcın ne bıldırım yaptım ne ugradım..
baska kılo alan kımler merak ettım... kendıme yoldas bulayım...
benden fazla alan yok galiba,gözüme çarpmadı. 1.2 kilo almışım,sen ne kadar aldın ki??
Bence benden fazla alan yoktur....
Yarın tartılıyım da bakayım kac almısım tam olarak..
tartılmadımda cunku.. ama kesin bi 3 kılo cıkar en az... :18::18:
su da ıcmıyorum yesılcay form cayı hıcbırsey gecelerı yemeler cıps cekırdek agzıma ne gelırse..
benım kadar abartan yoktur.. ben bayramın 2 gun oncesınden saldım... tam 10 gun olmus bugun fenalardayım.. :84::84::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?