selam kızlar ...tam bir hafta oldu girmeyeli daha doğrusu fırsat bulmayalı...
afferdersiniz eşek gibi çalıştım
c.tes,den beri yoğundum arefe günü kaynanamlar geldi çarşıdya çıktık eltimi ilkkez orda gördüm fena gelmedi hastaydıda...her görmeme kanım az kaynadı iyi canayakın ben gibi
benden kısa kimse beni geçemedi bende 1.63 ama sülalaede kısa çok
benden beyaz ama ben gibi iri gözlü kaynanamın tarifi anca dün misafirlerim gitti eşim onları götürdü görümcemin bebeği var hasta olmaısn diye bende amcası haCDAN GELDİ YAA ordaydım eşimi bekledim ordada iş vardı yemekli misafir geldi eşim gece geldi eve attık kendimizi sabah açık liselere ders veriyor erken kahvltı yaptık ama kendimde değilim o gitti garibim ben saat 13e kadar uyu uyan bi zil çaldı 3kere telefonum çaldı görüşüp geri uyudum normalde uykum kaçardı konuşuncA ama nekadar yorgunsam uyudum...
bide bayramda acile gittim arefe akşamı idrarımda koku vardı az sızım oldu önemsemedim hemen bol su,mısırpsükülü içtim ama 2gün hafifleid bayrmaın 3.günü çok yanma ağrı oldu milleti evde bıraktık acile..idrarda yüksek kan ve iltihap çıktı hemen orda iğne yaptılar hap yazdıalr bayram sonu ürolojiye git dendi dün gittim röntgen temiz çıktı ama kansonuucumu göre doktor 7tane iğne verdi canım yancak ama daha etkili:2:
çoktandır olmuyordum bayram temziliği yüzündemi oldu neee
bayramın 1.günü..kurban için amcalara gittik akşam eve geldik ordada hava soğuktu anca et doğra kavurm ayap...
eve gelincede kaynanamlarla bizizm 2 ortağın etlerinihallet ohhh eşim oturdu k.valide k.peder ben çalıştık
vereceklerimizi kıymalıkları ayır gece oldu...
2.gün erkenden kalktım görümcem eşi ve bebeğiyle havaalanından eşimle kaynanam almaya gitti masa hazırldım evde....(akşamdan kavurma yaptık,dolam sarmıştım o pişti zaten bi börek denedik arkdaşla süpperdi tabi davul fırında pişti...kahvaltılıklar derken...)
gelidiler görümcemin yorumu"tam evhanımı olmuşun"tabi bayram menümü görünce eşimde demezmi hep böyleydi
2.gün akşam kaynımı sözliycemiz kız evine bayramlaşmaya gittik...
3.gün akşamı gündüz acilde akşam kız evinde sözdeydim
iğnenin yanetkisi başladı ama gitmeden evimmde yatcak yer yoktu..eşimin dedesi halaları geldi zaten biz 8kişi evde
gittik ev dolu insan isteme yüzük takma derken ikramlar geldi allahtan hastaydım az yedim
kaynanam tarifinde şunu diyemiyor beni ilk gördüğünde daha zayıftım fittim 24 yaşında 57 kiloydum bu gelin 27 yaşında söylemi,yor ama 60 kesin var eee şimid şişkoyum yaa unuttu eskiyiii
4.günde akşam biz onları çağırdık menüler bitti yeniden çörek pasta yaptık..mutfak sürekli faaliyette uyan evi topla kahvaltı bidaha topla yemek hazırla oluyor akşam günde kısa..uzun gecedede kız eviyle oturma sürekli bu oldu
sağolsun kaynanam çok hzılıdır yardım etti görümcemde bebeğine bakan çoktu el atıyordu
kazasız belasız bitti hee dün ürolojiye gidnce eltimin kardeşi diyetisyen ona rastladım adetime çok az kalsada çünkü şiştim şuan beni tartmak istedi bide azçok kahvaltılarda börek çörek yedik son gün pidede yemiştik 75.8 çıktım...yani yine iyi ben adet önces 2kilo nerdeyse fazla olurum bayramda ekmek çok yemedim et salata yedik et donmadan kavurma lezzetli diye ama yağsız yaptık genelde zeytinyağlı..yinede ekmek yemesemde börekti oydu buydu hamur gitti mideye ama durmakta yoktuki evde durmuyosak görümcem çarşı istedi dışarda durmadık gezdik yani sporum oldu
diyetisyen dediki 6-7 kiloyla işin tamam yani adet sonrası ve olunca dikkat edersem 2eksilirim ve benim kabususm 74ten aşağı inersem belkii...
kasımda iymiş 47mi ne dedi..yağ tabiki 25 üstü 28 çokk yanii...
neyse kızlar artık bol su içip kanı iltihabı atma zamanı insan kendine istesede bakamıyor evde 9aylık bebekte vardı onu sev onla oyna geçti zaman karaciğer nakli olucak ya garibim yakında inş.iyileşir gözler sapsarı içim yandı baktıkçaa