70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Keşke sadece 400 gram alsaydım bende
Nasılsın ablacım?

Valla hiç iştah açıcı durmuyor
Oğlun çok tatlı maşaallah mınnacık daha sıpa yirim onuuuuuuu
istah acici durmuyor ama sabah faydasini gördüm hemen bayadir wc problemim vardin iyi geldi karnim biraz indi

ya bende annemi özledim bi gelsin bidaha birakmiycam su dan cikan balik gibi oldum
hiçte fena değil. ama dener miyim bilmem
bende unutkanlik var eyer unutmassam haftaya yapar cekerim sana pasta yi
baslangıc kilo: 71.7
gecen haftaki kilo: 69.7
bu hftaki kilo: 68.2
giden: 1500
hedef: 50

hadi gelmesine az kalmis canim allah kavustursun benim anneminde 7 günü var gelmesine
4 kalbim olmuş bu arada
kalpler ne ise yariyor fistik :44:

anne olmanın karşılığı yok.....

suzan sabah sabah ağlattın ya beni

Ay çok tatlı maşallah lahana çorbasını da kapuskaya benzettim

kapuskayi cok severim artik lahana yi yerken kabuska yiyorum diye hayal ederim sagol iyi fikir canim sen ne yedin bakem dün okuduklarimin arasinda göremedim

cok sevindim geldigine senacim senin msj ini beklemiyordum görünce cok sevindim özlemissim bende seni
Selam kızlarr...

Herkesin keyfi yerindedir umarım.. valla benım buraya gelecek yuzum bıle yok aslında ama neyse...
charmcim ben hem yedim hem geliyom napim baksana 7inci ay dan beri burdayim simdiye kadar en kötü kilo veren benim herhalde 4ay da 2 kilo bende yeni fark ediyom topigin yüz karasiyim

canım doğum günün kutlu olsun..bilmiyodum geç oldu ama...

kızlar 3 tane sır besin bnde yeni denemeye basladım:
çörek otu gül suyu ve yer fıstıgı ezmesi
bnde işe yarıo umarım deneyen olrsa sizdede yarar

Dediklerini uygulucam canım diğer yazdıklarını da okudum.
Nasıl zevklidir tattıgın duygular.
Ben bile totoma göre pantul bulunca nasıl keyiflenmiştim.
Ahh ahhh

Kaptanımm hoşgeldinnnn
Sensiz fenalardayım senin oldugun dönemlerde daha çok kilo veriyorum sanırım.
Benim ilacım sensinnnnn bizi yalnızzz bırakmaaaaaaaaaaa.
Gel menü iste menülerime parmak salla özledimmmmmmmmmmmmmmmm

Selam kızlarr...
Herkesin keyfi yerindedir umarım.. valla benım buraya gelecek yuzum bıle yok aslında ama neyse...

valla yuzum olmadıgı ıcın ne bıldırım yaptım ne ugradım..
baska kılo alan kımler merak ettım... kendıme yoldas bulayım...

Chaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmm
Özledim yavru seni ya.
Kilo alan var canımcım en yakınen ben.
Sana 2. gün verdim diye söyleniyordum.
O günden sonra 2 kilo aldım bacım
Gel de birbirimize moral verelim tek olmuyo başaramıyorum :2:

canim benim gecmis olsun bol bol su ic hayatim idrarindan sökülsün gitsin iltihap

İyidir şeker sen nasılsın?

kardesim abla beni süsle dedi konsere gidiyor isamil yk nin
bende lahana corbasini hüpletecemde simdiden usandim sanki neyse yine yanina yogurt döksemmi :26:
bugün kahvaltida yani hem kahvalti hem öylen yemegi oldu gec kalktik 2 tane toast yedim
kivi yedim ara olarak
:26:

Afiyet olsun şekerim.
Ben yediklerime yazsam burdan köye yol olur.

dün noldu ani cikdim siteden esim korkuttu beni isden erken cikmis türkiye macina bakayim diye gizli gizli geliyo sanki ne varsa
ay birde telefonuna ekran koruyucu koymus örümcekler hertarafa kaciyo zaten ötlek biriyim telefonu elimden ati verdim korkudan

saol böcüğüm yeni avm açılmış ora outlet gittim gezdım..

kendıme ciciş rugan siyah çizme ,bide mavi karpuz badi,bide ruganımsı çantama uygun cüzdan aldım.....

yarında gitar kursu var,yarın akşamda sunay akın ın gösterisi var oratya gıdecez baya yoğunum gezmeye bayılıyom.....

yorulana kadar gezıyom ya.....

daha bayramdakı gezmelerın yorgunlugu cıkmadı....

bu arada şişkoluktan çizmenın fermuarını zorla kapatıyom
Selam kızlarr...

ayy bende fraksız degılım böcüğüm ya.....

tartıya bıle cıkmıyom korkudan

baya yoğunsun gibi ..

geçmiş olsun....

alüüüüü naberrrr kizlar

iyiilik bacı sen nasılsın....?

Sabah:
2 pogaca
Ara:
2 mandalina
Öğlen:
2 dil. çavdar ekmeği,
Sucuklu yumurta,
Kaşar,
2 tk vişne reçeli
Ara:
Mandalina

Şimdilik bu kaa
bende cikolata magnum falan ariyom menünde :44:türkiyede saat 19 olmus yeme artik yoksa yiycenmi yada ispanak ye :26:
iyiilik bacı sen nasılsın....?
kahvem kalmadi sudemcim ikram icin ne icelim dukan lan aran nasil :26:

Bende reklamlarda gördüm heryer avm oldu ya hepsine yetişemiyorum
Güle güle kullan cicişlerini :)

bende cikolata magnum falan ariyom menünde :44:türkiyede saat 19 olmus yeme artik yoksa yiycenmi yada ispanak ye :26:
kahvem kalmadi sudemcim ikram icin ne icelim dukan lan aran nasil :26:

Yok canım çok tokum sadece sıkıntıdan canım tatlı istiyo evde yok iyi ki.
Nedense keyifsizim bu günlerde.

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :124::119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 10.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] incelemezki [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] serpi [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 14.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] nadirr [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] irem4006 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 11.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 25.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 13.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] 61.7 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 18.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 12.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 14.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] akapella [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 62.5 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +1.100 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] +1.100 [/TD] [TD] 16.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] +1.200 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] +1.400 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] mektupp [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 8.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] +1.800 [/TD] [TD] 9.300 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[/TABLE]

Birincimiz musize arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..

BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan yearslater_38--umud arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..

artıda olanlar belli zaten arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:

KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA

merhaba arkadaşlar sizın grubunuza ilk kez yazıyorum.kilom 67ydı. oyuzden bu guruba gıremem dıye duşunuyodum ama aynı kıloda bırcok ınsan olunca umutlandım.benım diyette bugun 13 . gunumdu.bayramda hiç tatlı ve et yemedım evde yaptugum yemeklerı hatta 1.5 litrelik sularımı bile yanımda taşıdım.eşim ve akrabalar çok eglendı ama ben ıradeli oldugum için hiç kızmadım hatta kendıme guvenım arttı.2 gun once tartıda 65 çıktım.çok mutluydum.ama bugun tekrar 66 çıktım hatta hiç diyeti bozmamama ragman.adetımın son 2 gunu.acaba şişlik mı oldu canım sıkıldı.bugun talı yedım baya.moralım bozuldu hatta şu an midem bulanıyo.keşke yemeseydım demiyorum çünkü bu molayı çoktan hakettim ama nıye 66 çıktım dıye canım sıkkın.buraya kabul etmeye razı olan arkadaşlaraa şimdiden teşekkürler....bu arada gecen sene gittigim diyetisyenın dıyetını uyguluyorum 6 ogun beslenıyorum

hoşgeldin canım hiç moralini bozma reglin 2.günü demişsin çok normal ödem olması bittikten sonraki iki günde belli oluyo gerçek kilon,sen düzenini bozmaa,,
Eline sağlık Tuğbacım.
Ben bu akşam mekiklerimi çekeyim bari :)

çekelim çekelim hakettik vallaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…