70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evi cet hiziyla toparladim simdi de gelmesini bekliyom kek mek kestim :18:
yeme fistik canin cok istiyorsa sabah ye ama aksamlari kacirma canimcim
eline koluna saglik tugbacim
hosgeldin canim

kızlar merhaba...
ÖNCELİKLE SÖZÜMÜ TUTAYIM VE KİLO VEREN-YERİNDE SAYAN HERKESİN ALNUNUN ÇATUSUNUN ORTASINDAN OKKALI ŞEKİLDE ÖPÜYORUM...
bana gelince dünkü bildirimime göre eksideyim ama geçti borun pazarı...bide bugün çok şükür regl oldum rahatladım,bir haftadır geldi gelicem diyordu şükür bugün söktü...haftaya benden korkun anacımtuba ellerine sağlık ortim benim

Son düzenleme:
trıendy 21 ve sibel 29 teşekkur ederım.hoşbuldummmmm..... adetımın son 2 gunu... yanı 2 gune zaten bitecek ama hala ödem olabilirmi.ödem yoksa bu kilo nerden çıktı...dediğiniz gıbı pes etmıycem çünkü kilo verdıgımı ınsanların farketmesi yedıgım tatlıdan daha guzeeeeeeellllllll

kilo verenlerı de tek tek tebrık ederim....aranızda olıcam en kısa zamanda...pzt kılomu yazayım.yarın da bı geçsın....ben çıkmalıyım tatlıyı yaptıgım misafırlerım gelcekkk...

slmmmmm kızlarrr gelebildim sonunda.temizlik falan,sonra da sıkıldım çarşıya gittim.kendime yüzük aldım:)))))))
tubacım eline sağlık balım.
senacım uğramışşş hoşgeldin balımmmmm
sudeeeeeeeemmmmmmmmm kızzzzzz özledim hadi gel artık orti olalımmmm...

men ümüde vereyim
sabah+öğle
bol mevsim salata(nar ekişili),tavuk ciğer sote(1 pors.),aynı miktar bulgur pilavı,4 kaşık yoğurt
akşam
bilimum peynir çeşitleri,2 hşl.yumurta,6 zeytin,4 dilim sucuk(yağsız tavada),2 çk. anne yapımı vişne reçeli,1 dlm.kızarmış ekmek,çay,1 dilim közlenmiş kırmızı biber(konservelerden)
gün boyu 2 lt. su,1 fnc.kiraz saplı form çay,1 fnc. bergamutlu yeşil çay,yatmadan 1 brd. süt
gün boyu keşanda kocişle turlamadığımız yer kalmadı,buda spor olsun bari

hoşgeldin canım...hiç panik yapma burda tüm sıkıntılarından kurtulacaksın ...yeterki hergün gel ve içtimanı ver,söylenenlere kulak ver canımcım,gerisi zaten geliyor ve burası alışkanlık yapıyor bırakamıyorsun

geç oldu ama doğumgünün kutlu olsun canımcım,öpüyorum kocaman
aşkitommmmmmmmmmmm...gel kız özledik seni...bak ben bile geri döndüm sahalara(kısa bir arada olsa)
bu konuda sana aynen katılıyorum canım...sen 20 lere dönmüşsün bende lise yıllarıma döndüm beden olarak(36 bedenim şu an)ve yaşım 40 a girdim,2 çocuk annesiyim 15 yıllık evliyim,15 yıllık meeeemurum...yarışmacılara başarılar dilerim,temiz bir yarış olsun istiyorum
my wish gunaydın canım

nasılsın...

kızlar ne alemde...?

geçmişi okuyamadım...

fazla giremıyorum özledım sizleri....

liste yayınlandı mı bu haftaki...

hoşgeldin hatun ...biz iyiyiz kaçak seni

yüzüğüün güle güle kullan canım...
ne aldın gümüş,altın, ?
ya ben ortı olacak modda değilim....
bu hafta reglım ondan sonrakı haftada eşim 9 gun yok stresten kendımı yemey verırım...

ancak 2 hafta sonra sana ortı olurum beklersen benı....

bende cikolata magnum falan ariyom menünde :44:türkiyede saat 19 olmus yeme artik yoksa yiycenmi yada ispanak ye :26:

kahvem kalmadi sudemcim ikram icin ne icelim dukan lan aran nasil :26:
ya sorma ya arkadaşa kahve ısmarladım üçkağıtcı almammış...
o alacak dıye evdeki kahveyıde arkadasa verdım kahvesız kaldım anlıycan....

saol canım...
heycanlanıyom giymek için...

ellerine sağlık orticim...
öpücük meselesi sorunmu oldu,benmi yanlış okudum:26:bayram günü suzanla konuşurken birbirimizi motive etmek için aramızda konuşmuştuk veren olursa alnının çatından öperim diye söyledim(fikir babası benim konunun)...sıkıntı olduysa sorumlu benim aşkitolar,kusura bakmayın alınan olduysa

kaçak 2 aydır aklna ne gelırse yıyo tartıya da cıkmıyo....

halıyle gelecek yüzüde yok...

suzan bacı dukanla aran nasıl demişin ya....

dukanı 2 aydır aldatıyom.....nasıl affeder benı bılmıyom.....

çıtır hemşiremız sana da maş.. ya ılerde bende senın gıbı 2 çocuklu bı çıtır olur muyum acep?

bu arada kızlar ağzımda yara cıktı neden sizce?

Tuğbacım ellerine sağlık, hasta hasta uğraşmışın bende yavaştan başlayayım mekiklerime barim

sağol tatlım ...olursun sende neden olmasınki...ben hayalini bile kuramıyordum...bugün eşimle konuşurken eşim bile dedi...biz senin için 38 e inersin belki derken sen utanmadan 36 bedene düştün,hala hayal gibi geliyor,bir avuç kaldın hatun dedi...tabi ben aynen ...ama bu durumda SPORUN çok çok çok katkısı var...neden dersen eskidende 60-61 arasıydı kilom ama ozamanlar spor yoktu ve ben 40 bedendim...oyüzden sporu muhakkak hayatınıza bir şekilde sokun...hem daha dinç,daha sağlıklı,daha hareketli ve daha fitt görünüyorsunuz,vücut direnciniz artıyor...
ağzındaki yarada vücut direncin düştüğü için yada stresten çıkmıştır...uykuna ve beslenmene dikkat et toparlarsın,bazende regl döneminde çıkabiliyor...geçmiş olsun

teşekkürlet tuğba nihayet listeye girebildim

kızlar öğleden sonra regl oldum ya şu an nasıl migrenim tutmuş anlatamam,beynim çatlıyacak...epeydir tutmamıştı,offff çok kötü bir ağrı,beynimi yedi resmen

Uzun zamandır feria yı izlemiyorum.
Kasvetli bi dizi.
Kuzey güneye arada bakıyorum bide umutsuz ev kadınlarına :)
Ya 15 kilo gene iyiymiş
Ben garanti 30 kg alırım

ben iki doğum yaptm birinde 33 birinde 35 kilo aldım
o kiloları verene kadar canım çıktı.
vermesine verdim ama hep 10 kilosunu geri aldım.

ben iki doğum yaptm birinde 33 birinde 35 kilo aldım
o kiloları verene kadar canım çıktı.
vermesine verdim ama hep 10 kilosunu geri aldım.

bende 2 oğlumda 28 er kilo aldım...büyük oğlumu normal doğurduğum için ilk 3 ayım dolana kadar hamile kaldığım 57 kilonunda altına indim 56 olmuştum...sonra ikinci oğluma kadar 62 kilo olmuştum(araları 5 yaş)o kiloyla hamile kaldım gene 28 kilo aldım ve ikincide acilen sexio oldum(yüksek tansiyondan bebişimin kalbi durma noktasına gelmiştiki normal doğum masasından ameliyathaneye resmen ışınladılar beni)o kilolarıda 9 ayda kendiliğinden vermiştimve tekrar 61-62 kiloma dönmüştüm...taaaki 2010 a miyomlarım bana eşlik edene kadar...rahmimin alınmasına izin vermeyipte ilaç tedavisine başlanınca 61-62 kilodan 8 ayda 86 kiloya fırladım(şubat 2010 dan ekim 2010 a kadar)...o dönemlerde aldığım kiloların haricinde hiç kilo almamışımdır ve o kiloları verirkende ne diyet nede spor yapmıştım...kendi kendime farketmeden ve hiç dikkat etmeden eski kilolarıma dönmüştüm kızlar...
ben bunları niye yazdımki şimdi:26::26nuda çözemedim ama neyse belki motivasyon olur:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…