70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar öğleden sonra regl oldum ya şu an nasıl migrenim tutmuş anlatamam,beynim çatlıyacak...epeydir tutmamıştı,offff çok kötü bir ağrı,beynimi yedi resmen

geçmiş olsun canım.çok fenadır migren.bi zamanlar ben de de vardı. üniversite bittikten sonra düzeldi çok şükür.demek ki stres tetikliyormuş..şimdi nadiren çok uykusuz ya da stres olmuşsam tutar..gözümü açamam ilç alır kendimi odaya kapatırım.bazen de iğne yemek zorunda kalırım.nova dan başkasıda kesmez ağrımı..

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim. vermeyenlerde haftaya verirler inşallah.aslında bu birinciliği çok haketmedim. geçen hafta aldığım kiloları da bu hafta verince böyle bir tablo çıktı. yinede havaya girdim

sağol tatlımda benim ağrıkesicilere karşı hassasiyetim var yaptıramıyorum yada içemiyorum...zaten normaldede ilaç kullanamıyorum böbreklerim sıkıntılı olduğu için içemiyorum taaaaki yumurta kapıdan çıkmak üzere olana kadar...oyüzden hastalandımmı hastalığı hakkıyla vede sonuna kadar iliklerimde hissederek yaşıyorum

ne zamandır menü yazmıyordum..bugün de pek iyi değilya..
sabah 3 zeytin
2 dilim çav. ekm
yarım kk beyaz peynir
3-4 dilim sucukla yapılmış tavada 1 tane yum
yeşillik.domates,salatalık
ara yok öğle yok dışardaydım
3 gibi 1.5 mandalina
akşam yemeği 17.30 da
fırında hamsi.bol salata
2 dilim ekmek normlde akşam ekmek yemiyorum ama hamsiyide ekmeksiz yiyemiyorum maalesef...
biraz öncede 1 tane mandalina,9 tane fındık yedim..gün boyu 4 fincan bitki çayı az su içtim...
suyu çok içemiyorum yaaaaa....
şimdide zencefil çayından bahsetmişlerdi.benim sindirim sistemi bu aralar pek çalışmıyor..bu çay belki işe yarar..

aslında senin kilo problemin yok biliyor musun. yani o kadar kilo alıp hiçbirşey yapmadan aynı kilolara dönmen bunu gösteriyor. seni ilaçlar mahvetmiş. bu sırada irade göstermesen o kilolar kalırdı belki ama sen benim ve benim gibiler gibi gizli obez değilsin

menün öğle yemeğini atlaman haricinde gayet güzel bence arkadaşım...hiçte hayıflanıcak bir menü değil

menün öğle yemeğini atlaman haricinde gayet güzel bence arkadaşım...hiçte hayıflanıcak bir menü değil

aslında kahvaltıyı geç yaptım.10.30 gibi akşamada hamsi olunca 4 gibi yemeyi planlıyordum ama kociş gecikince 17.30 u buldu....

yaaaa kendine öyle haksızlık etme be kuşum...aslında doğrusun beni kortizonlu ilaç mahvetti ama dediğin gibi önlem almasaydım gitmezdi çünkü yaşım olduğu için metoda yavaşlamaya başlamıştı...aynen yerleşir kalırdı ve kilolu bir hatun olarak kalırdım...neyseki gücüme gittide o halim önlemimi aldım,kilo vermeye başlamamda ilaçlarımın kesilmesininde payı oldu

aslında kahvaltıyı geç yaptım.10.30 gibi akşamada hamsi olunca 4 gibi yemeyi planlıyordum ama kociş gecikince 17.30 u buldu....

olsun olsun genede güzel menü canım dengelemişsin ekmeği,çünkü 19 dan önce yiyip bitirmişsin olayı canım...yarın dikkat edersin olan etkiyide sıfırlarsın canım

maalesef gerçek bu. kendimi bildim bileli diyet yaparım. çoğu zaman normal görüntüye ulaşırım ama bir süre sonra yine almaya başlarım. hiçbir zaman sabit kiloda kalamadım. obez genlerim izin vermiyor buna. şimdi yaş 40 olunca daha da zorlaştı tabii.

yaşıtmışız be güzelim...bende yeni girdim 40 aama ben seviyorum yaşımı yaaaa...insan daha bilinçli kendine daha bir güvenli ve kendini daha bir önemser oluyor...kendini ezdirmemeyi öğreniyor değilmi kız

yaşıtmışız be güzelim...bende yeni girdim 40 aama ben seviyorum yaşımı yaaaa...insan daha bilinçli kendine daha bir güvenli ve kendini daha bir önemser oluyor...kendini ezdirmemeyi öğreniyor değilmi kız

bu konuda hemfikirim seninle. bende yaşımı seviyorum. hayata daha ılımlı bakmaya başladım. eskiden içime atardım herşeyi şimdi hepsi dışta cevaplarım hazır hayata.
tek problemim bu kilo meselesi işte bir bunu yenemedim. yenemediğim gibi kabullenemedim de.

yeniden merhaba. en son 6.cı ayda kalmısım ben o zamandan beride kilo vermeye calısıyorum. 79.4 iken yazmısım size. dusunuyorumda 6.ay 11 ci aydayız nerdeyse 5ay gecmıs. o zamanda kılo vermek ıstedıgımı yazmısdım. ama dıyetısyene gıtmeden kendı çabamla..

neyse 8.inci ayda eşim hastaneye gıderken peşine takıldım ssk da bende bı doktora goruneyım dedim. (hep kan testleri vs yaptırırım 6ayda bir ) dahiliye doktoruna okadar ugrastıgım halde hıc kılo veremedıgımı soyledım benı dıyetısyene gonderebılırmısınız dıye sordum. ilk önce ben bi testlerıne bakayım eğer kılo vermenı engelleyen bırsey varsa tedavısını yaparız olmadı dıyetısyene gondeırrım dedı. şeker guatr hormon testlerı vs verdi. hepsi normal cıktı ve oda benı ssk nın dıyetısyenıne gonderdi. tabi bıldıgınız ssk boyun kaç kilon kaç al bu lısteyı yap 2 ay sonra gene gel dedi. çıktım ve kahkahalarla guldum bu nası dıyetısyen dıye. eminim oda memnun değildi halınden. neyse

9.cu ayda kadın doğum doktoruna gıtmeye karar verdım. (evlıyım) doktorla gorustum ve bana polikistik overim oldugunu soyledı. ve kılo almana neden olur dedı tedavısıde ancak kılo vermekdır dedi. yumurtalıkların şekere dırencı oluyormus ve yedıgım her şekerlı şey polikistik overi arttırıyormus. ve kılo vermemı engellıyormus tam bir kısır döngüdür bu dedi. sana şeker hastalarına verilen bi ilaç vericem dedi (glifor) bunu kullan ama mutlaka dıyetısyenede gıt dedi. dıyetısyen olmadan kılo vermezsın dedi. bende ogun hemen dıyetısyenden randevu aldım ve dıyetısyenle gorustum.

kadındoğumcunun yazdıgı ılacları gosterdım. diğer hastanede yaptıgım kan testlerını vs gosterdım. normalde şekerin yok ama polikistik over oldugun ıcın şeker hastasıymıs gıbı dıyet yapman gerek dedi. ve dıyetımı yazdı. çayda şeker şekerlı tatlı dahı yasak. haftada 1 gün sadece tatlandırıcyla yapılmıs sütlü tatlı yıyebılrısın dedi..

çay bardağına 2 şeker kaşığı şeker atan ben ogün şekeri bıraktım. reçel bal yemeyi kestım.

21.9 da diyetısyene gittiğimde 79.4 kg idim. 29.10da gıttıgımde ise 75.5 idim. polikistik overın oldugu halde verdıgın kılo cok ıyı dedi. hedefımız 7ayda 17 kg vermek. ve ben başaracagıma bu sefer kesın ınanıyorum. cunku kılo verememın hemen cabucak almamım tek sebebi polikistik overmıs. onlada basa cıkmayı ogrendım..

diyetısyene hala gıdıyorum bayramda kılonu koru yeter dedi :) ki ben 800 gramda almısım 600gr mı su dedi. vucudum su toplamıs. adet dönemın yakınmı dıye sordu evet dedim. şöyle bir karışım verdi.

2lt suya
1 yeşil elma
yarım limon
1 çay kaşığı karanfil
1çay kaşığı tane karabıber
1 çubuk tarçın

hem metabolızmanı hızlandırır hemde adet donemınde vucudunun tuttugu suyu atarsın dedi. hemde açlığını dındırır dedı
bu arada herşeyın yanında b12 hapı ıcıyorum ve demır ıgnelerı oluyorum. kansızlıgım yok cünkü 3 ayda bır duzenlı kan bağışı yapıyorum.
ılk defa b12 ve demırım eksık cıkdı testlerde oyuzden onunda ılaclarını kullanıyorum. tam iştah acıcılar. bu çay karısımını bırazda ondan verdı. iştahımı kesermıs.

tüm bunların yanında spora da basladım haftada 2 gün spora gıdıyorum. gitmedıgım günler evde kosu bandını kullanıyorum. ve ınat ettım bu sefer tum tedavılerımı düzenlı takıp edıp kılolarımı bır bır vereceğim..

tekrar gorusmek üzere

sizleri seviyorum

yenemeseydin,kabullenemeseydin burda olmazdın çabalamazdın değilmi canım...oyüzden bişeye karar verip girişimde bulunmak başarmanın yarısıdır değilmi...oyüzden hepimiz burda değilmiyiz...bende kiloyu kabullenemeyip kendimi burda buldum iyikide buldum...oyüzden doğru yoldayız tatlım

çok geçmiş olsun canım ve azminden dolayıda seni takdir ediyorum canım...bizi yalnız bırakmazsan sevinirim,bizde faydalanırız sayende ve gelişmeleri görürüz

haklısın canım. hiçbirzaman kabullenmeyeceğim kilolu olmayı. benim savunma duvarım da bu. zaten kabullendiğim anda 100 leri bulurum.

tekrar hoş geldin canım.sorun bulunmuş tedaviye cevap vermeye başlamış..deneyimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim...şu karışımı not edeyim...zencefil işe yaramazsa onu da yapayım...

hepinize iyi aksamlar kızlarr.. uzun zmndır takip edıorm siteyi ama ilk msjım benmde şu kilolalar cok başımı agrıtıyo bıktm artk 70 kiloyum ne yaptıysam zayıflayamadım bunalıma gircem yakında en büyük derdimde kocaman bi göbeğimin olmasııı!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…