kızlar öğleden sonra regl oldum ya şu an nasıl migrenim tutmuş anlatamam,beynim çatlıyacak...epeydir tutmamıştı,offff çok kötü bir ağrı,beynimi yedi resmen
hepinize iyi aksamlar kızlarr.. uzun zmndır takip edıorm siteyi ama ilk msjımbenmde şu kilolalar cok başımı agrıtıyo bıktm artk 70 kiloyum ne yaptıysam zayıflayamadım bunalıma gircem yakında en büyük derdimde kocaman bi göbeğimin olmasııı!!
canım adet döneminde baş ağrısı cekıyorsan ve doktorlar sana migren bu cekeceksın dıyorsa ve verdıklerı migren hapları bi işe yaramıyorsa kan bağışalamayı denemelısın.
bende yıllardır adet dönemınde baş ağrısı cekıyordum. cok acı bı olayla (dayım kalp amelıyatı ıcın kan gerektıgınde) verebılecek saddece kardesım ve ben oldugumuzdan ıkımız kan verdik. (kanı direk vucuduguna verceklermiş ve kardeslerinden veremiyorlarmıs dna ları yakın oldugu icin) neyse o kanı verdıkten sonra 4 ay fılan baş ağrısı cekmedım. sonra yenıden basladı ve basım agrıdığı gun ben kan vermeye gıdıyorum dedim ve gıdıp kan verdım. o kan damarımdan cıkarken basımın ağrısı gecmeye basladı ve geçti. eşim psıkolojik diye dalgasını geçerken ordaki doktor acıklamasını yaptı. kanı basınc yaptıgı ıcın bası agrıyor dedi. kan verdıgınde basınc düştüğünden dolayı baş ağrısı gecıyor dedi. psıkolojıyle alakası yok ben migrenı olan başı agrıyan butun hastalarıma kan bağışlamalarını tavsıye edıyorum dedi. hem kendı sağlıkları duzelıyor bende verdıklerı kanla bı ıhtıyac sahıbıne yardım etmıs oluyorlar dedi.
internetten de arastırdıgımda başı ağrıdıgı ıcın kan veren bırcok ınsan oldugunu ve hepsınınde rahatladıgını ogrendım. ogunden berı 3ayda bır bende kan bağısında bulunuyorum. ve ınan baş ağrısı dıye bırsey kalmadı..
kansızım ben dıye sakın gıtmemezlık yapma cunku orda form doldurduktan sonra kan sayımın yapılıyor tansıyonuna vs ne bakılıyor uzman doktor tarafından. uygun ısen kanını alıyorlar yoksa gerı cevırıyorlar alamıyoruz dıye (geri cevrilenede cok rastladım)
mutlaka dene baş ağrın fılan kalmayacak goreceksın..
denedım onayladım ve kan vermeye devam edıyorum..
hoş geldin canım..buralara uğrarsan birbirimize yardımcı oluruz...
herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum..
zerra ve kılavuz cok teşekkür ederim.
tekrardan hoş bulduk tabiki tecrubelerimi paylasırım.
evet kılo almamın ve verememe nedenım artık belli oldugu ıcın daha bır hevesle yapıyorum herşeyi. ve kilolarımın gıttıgını gordukce daha bi sevınıyorum. polikistik over ıle ayda max 2-3 kılo verebılırmısım. doktor benım ıyı oldugumu soyledı polikistik overla gelıp ayda 500 gramı zor veren varmışinş. onlarda daha fazla kılo verırler .. ben onlara göre şanslı olanlardanım.
özellikle karın bölgesınde aşırı sıslık varsa mutlaka bı kadın doğum uzmanı ıle gorusun. bayanlarda mutlaka yumurtalıklardan kaynaklanıyor o şişlik çevremde karnı sıs olan herkesın yumurtalıgında yada rahmınde problem cıkıyor. kıloluyum karnım normal demeyın mutlaka bı doktorla ısın uzmanıyla gorusun..
hosbuldum cnm.. hep buralardayım benide aranıza alırsanız cok sevinirm:)) ii aksamlar sna
alırız canım niye almayalım,hoşgeldin...hepimiz ilk geldiğimizde aynı cümleleri kurmuştuk ve sonuçlarını almaya başladık ve devamda ediyoruz...tekrar hoşgeldin
çok tesekkür ediorumm..:):):) ozaman tekrar hosbuldum
seni böyle peşimize takıp ortalığın tozunu attırıcaz tatlım
hatun sen tekirdağdamısın bende ipsaladayım...ayda 1 veya 2 kez tekiraya,sahile balık yemeye falan geliriz biz
göbek gitsee attrcm tozudu da işteeeevet canım ama merkez değil Çorlu ilçesinde oturuyorum bilirmisin?
canım adet döneminde baş ağrısı cekıyorsan ve doktorlar sana migren bu cekeceksın dıyorsa ve verdıklerı migren hapları bi işe yaramıyorsa kan bağışalamayı denemelısın.
bende yıllardır adet dönemınde baş ağrısı cekıyordum. cok acı bı olayla (dayım kalp amelıyatı ıcın kan gerektıgınde) verebılecek saddece kardesım ve ben oldugumuzdan ıkımız kan verdik. (kanı direk vucuduguna verceklermiş ve kardeslerinden veremiyorlarmıs dna ları yakın oldugu icin) neyse o kanı verdıkten sonra 4 ay fılan baş ağrısı cekmedım. sonra yenıden basladı ve basım agrıdığı gun ben kan vermeye gıdıyorum dedim ve gıdıp kan verdım. o kan damarımdan cıkarken basımın ağrısı gecmeye basladı ve geçti. eşim psıkolojik diye dalgasını geçerken ordaki doktor acıklamasını yaptı. kanı basınc yaptıgı ıcın bası agrıyor dedi. kan verdıgınde basınc düştüğünden dolayı baş ağrısı gecıyor dedi. psıkolojıyle alakası yok ben migrenı olan başı agrıyan butun hastalarıma kan bağışlamalarını tavsıye edıyorum dedi. hem kendı sağlıkları duzelıyor bende verdıklerı kanla bı ıhtıyac sahıbıne yardım etmıs oluyorlar dedi.
internetten de arastırdıgımda başı ağrıdıgı ıcın kan veren bırcok ınsan oldugunu ve hepsınınde rahatladıgını ogrendım. ogunden berı 3ayda bır bende kan bağısında bulunuyorum. ve ınan baş ağrısı dıye bırsey kalmadı..
kansızım ben dıye sakın gıtmemezlık yapma cunku orda form doldurduktan sonra kan sayımın yapılıyor tansıyonuna vs ne bakılıyor uzman doktor tarafından. uygun ısen kanını alıyorlar yoksa gerı cevırıyorlar alamıyoruz dıye (geri cevrilenede cok rastladım)
mutlaka dene baş ağrın fılan kalmayacak goreceksın..
denedım onayladım ve kan vermeye devam edıyorum..
bilmemmi kuşum ...orion ada alışveriş için geliriz arada canımcım
kilavuz merak ettim canim nekadar zamanda 36 bedene indin bide benim daha cok sorunum basenlerde malesef ne yapsamda incelse genc kizken bile ust bedenim 36di alt beden 38 40 arasi simdi yine usten 38 oluyoda iste ben nasil eritirim bu basenleri
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :124::119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 10.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] incelemezki [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] serpi [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 14.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] nadirr [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] irem4006 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0[/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 11.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 25.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 13.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] 61.7 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 18.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 12.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 14.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] akapella [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 62.5 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +1.100 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] +1.100 [/TD] [TD] 16.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] +1.200 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] +1.400 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] mektupp [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 8.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] +1.800 [/TD] [TD] 9.300 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz musize arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan yearslater_38--umud arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
artıda olanlar belli zatenarkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
ne güzelll :) hemşeriyizitopraaam
canım ben 30 ekim 2010 da spor ve beslenme şeklime dikkat etmeye başladım ve ozaman 46-48 beden arasıydım 86 kiloydum...anlıyacağın tam 1 yıl 15 gün olmuş canım...benim basenlerimin ölçüsüde aynı günki ölçümde 126 cm.idi şu an 96 cm.ve ben bunu yürüyüş bandına borçluyum...hergün düzenli olarak 50 dk. 6,7-7.0 ayarında yürüyorum...onun dışında göbek için yarımmekik çekiyorum 80 tane(hergün) belimde ilk başladığımda aynı tarihte 96 cm.di şu an 71 cm.canım...spor çok önemli,oyüzden muhakkak hiçbişey yapamıyorsanız yürüyün günlük...gerçekten çok etkisi var
eline saglik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?