70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benden bukadar...sabaha görüşürüz öptüm hepiciğinizi be yaaaa

Slm kızlar. Betül naber cnm. Kuzun nasıl? Bende menümü yazayım bari.
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 3 siyah zeytin, 2 yeşil zeytin, 1 kk peynir, 1 çay kaşığı nutella
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 tabak ıspanak, yoğurt
Ara: Yeşil çay, 2 tane eti form
Akşam: Lahana çorbası, salata

Artık sıkı tutmak lazım ya. Bişey verdiğim yok of ya. Bakalım bu hafta nasıl geçecek.

ben cok fena yedim bugun canim bakalim haftaya ne olcak senin menu iyi gozukuyo

saol canım...
ıradeli olmak lazım senın gibi sana maş..

öpüyüorum...

hadi bakalim cumayi bekliyorum ben de seni öpem gel yamacima icimden geldi
kilo verdigimi insalarin farketmesi yedigim tetlidan daha güzel ay ne güzel hosuma gitti bu söz arada hatirlat sen bana cünkü unutkanlik var bende :44:
bende de kahve kalmamisdin arkadas arayinca hemencik annemgilin evinden aldim geldim yarim kat cikmaya üsenmisdim
yok hayatim öpücügümüze birsey diyen olmadi herhalde :44: ya niye alinsinlar ki :26: biz kötü birsey demedük ki
gecmis olsun canim korkutular mi seni ki yara cikti :26: dukan i 2 aydir aldatiyonmu
kızlar öğleden sonra regl oldum ya şu an nasıl migrenim tutmuş anlatamam,beynim çatlıyacak...epeydir tutmamıştı,offff çok kötü bir ağrı,beynimi yedi resmen
canimcim cok gecmis olsun gecer isallah yarina birseyin kalmasin
yaa hic sorma canim bende de var o su icme problemi bu aralar natcez bilmem
hosgeldin canim tekrar sagol karisimi yazdim
hosgeldin canim sIkma canini burdan ayrilma hepimizin derti oldu fazlaliklarimiz asacagiz isallah el birligi ile
amanen yapmissin lahana corbasi canim hic sorma dün aksam yedim dedim hani etki etmedi normalde wc ye atardim kendimi yer yemez sabah kalkdim karnima bi agri girdi kosturdum ödemmi attim ne attim bilmiyom ama wc sorunumu cözdü bende birsürü yaptim, 2 kova da derindondurucuya koydum bozulmasin diye aksamlari bende lahana corbasini yiyorum ay corba seklinde yiyemiyorum aslinda tanelerini aldim suyunu süzdüm yanina yogurt ekledim yedim

Arkadaşlar bende 1 hafta önce diyetisyene gittim,79 kiloyum.. Bu hafta diyet+spor+lpg şeytan üçgenini:) uygulamaya başlayacağım.
Herşey tamam fakat motivasyonum çok yüksek değil.Buraya her hafta kaç kilo verdiğimi ve nasıl beslenip spor yaptığımı yazayım diyorum.
İyi dileklerinizi bekliyorum Herkese başarılar

günaydın kızlarrrrr.önce slm vereyim sonra geçmşe bakarımmm.önce oğlumla bi ilgileneyim de gelirim sonra.sık giremiyorum özledim sizleriiiiii.akşam o kadar yoruluyorum ki 9 da yatğa atlıyorum resmen.

canım hoşgeldin.burası gerçekten çok motive ediyo.düzenli katılırsan eminim faydasını göreceksin.

günaydın kızlar...
dünkü menüm;
08:00 1sb süt ,2 kru kayısı,8 badenm
10:30 1 mandalina
12:40 1 lokma börek, 1 dlm ekmek,iki dilim sucklu yumurta,1 dlm kaşar peyniri,patlıcanlı kırmızı biberli ezme,bol ter roka maydanoz ve nane
15:00 1 avuç leblebi ve fındık,2 kuru kayısı,az kuru üzüm
18:30 1 dlm ekmek,bol marul salatası,ızgara tavuk
21:30 sade türk kahvesi ve 7-8 kşlokumu
40 dakika plates yaptım bir de

Son düzenleme:
Günaydın kısçeler..
Geçmişe baktım ama benlik bişi yoktu.
Alınamadım üstüme yani
Dün eve geldim 2 gibi 3 den 6ya kadar uyudum.
Sonra 9 buçuktu sanırım yattım anca şimdi kalkıyorum.
Depresyon başlangıcım çok uyumaya başlamaktır benim.
Neyse atlatıcam bi şekilde artık. Allah'tan çok takan bi tip değilim.
Zararsızım en fazla bütün günü uyuyarak geçirirm o yani

Yeni gelen kısçeler hoşgelmiş.
Sena kaptanın listesini kopyalarım birazdan.
Gelince okursunuz. Buraya takılırsanız verirsiniz zten.
Liste cuma günleri yapılıyor. Haftaya cuma kilo bildirimi yaparsanız bi sonraki hafta listeye girersiniz.

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

günaydın kızlar....
resmen kış gelmiş yaaaa,hava hala karanlık gibi,birde şiddetli poyraz varki sormayın ağaçlar yerleri öpüyor...
ben gidip accuk ortlığı toplayayım kahvaltı hazırlayayım...bu arada açık olucam arada bakarım ...en geç 12.30 da burdayım çabuk gelin haaaa(son cümle çok kro oldu değilmi,accuk kibar olun)

Günaydın ablacım
Kahvaltıya gelebilirmiyim:?
Annem hala yatıyoda Benimde hiç kalkıp hazırlayasım yok hani
Ne yüzsüz çıktım dimi
Bende bugün buralardayım hava soğuk avmlerden başka gidecek mekan yok.
Para yoksa avmlerde dolanmanın da bi mantığı yok.
Öptüm görüşürüzz.

günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlarr
hoşbulduk kızlar çok teşekkür ederim...buraya uqrayamadıqım zaman vicdan azabı duyuyorum ilqilenemediqim için...ama inanın okadar yoqunumki zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...daha çok sabahtan vaktim müsait olurdu ama kursumun sabah olması beni sizden kopardı...26 aralıkta sertifika sınavımız var ve aynı gün kurs bitiyor...inşallah sonrasında hayırlı bir iş bulabilirim...dua isticem yine sizlerden canlarım...

dilekcim nasılsın cnm nevar ne yok...en son senin askerle aran limoniydi barıştınızmı cnm...döndümü yoksa askerden...

deryammm sen nasılsın bitanem...sabah erken kalktım sınav çalışayım diye kendimi burda buldum..yarın sabah zorlu bir sınavım var...

Günaydın kaptanımmmm
Dua ederiz tabi etmezmiyizz o kadar gittin kursa.
İnşaallah sertifikanı alırsın. Yarın ki sınavında güzel geçer.
Sevdicekle iyiyiz ablacım gelicek 15 gün sonra.
O problem değilde bayramda çok abarttım ben.
Ondan sonra ne görsem yiyesim geliyor.
Eskisi gibii tutamıyorum kendimi.
900 gram almışım ama sanki 4-5 kilo almışım gibi geliyo.:2:
Ya saglıklı beslenmeyi savunan ben bi iki gün şok diyet mi yapsam diye düşünüyorum tee o kadar yani.
Nasıl eski moduma dönücem bilmiyorum.
Bide en kızdıgım sey bayramın 2.günü 70.3ü görmüşken şimdi 72 olmak.
Geçen hafta cuma 70.8 düm ondan 900 gram diyorum.
Bi geldin bin ah işittin ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…