listeye benide alırmısınız??
listeyi tugba yapiyo ve hercuma bildirim yapiyoruz canim sanada kurallari yazarlar ben tam olarak bilmiyorum
Slm kızlar. Betül naber cnm. Kuzun nasıl? Bende menümü yazayım bari.
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 3 siyah zeytin, 2 yeşil zeytin, 1 kk peynir, 1 çay kaşığı nutella
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 tabak ıspanak, yoğurt
Ara: Yeşil çay, 2 tane eti form
Akşam: Lahana çorbası, salata
Artık sıkı tutmak lazım ya. Bişey verdiğim yok of ya. Bakalım bu hafta nasıl geçecek.
sağol tatlım ...olursun sende neden olmasınki...ben hayalini bile kuramıyordum...bugün eşimle konuşurken eşim bile dedi...biz senin için 38 e inersin belki derken sen utanmadan 36 bedene düştün,hala hayal gibi geliyor,bir avuç kaldın hatun dedi...tabi ben aynen ...ama bu durumda SPORUN çok çok çok katkısı var...neden dersen eskidende 60-61 arasıydı kilom ama ozamanlar spor yoktu ve ben 40 bedendim...oyüzden sporu muhakkak hayatınıza bir şekilde sokun...hem daha dinç,daha sağlıklı,daha hareketli ve daha fitt görünüyorsunuz,vücut direnciniz artıyor...
ağzındaki yarada vücut direncin düştüğü için yada stresten çıkmıştır...uykuna ve beslenmene dikkat et toparlarsın,bazende regl döneminde çıkabiliyor...geçmiş olsun
hadi bakalimkızlar merhaba...
ÖNCELİKLE SÖZÜMÜ TUTAYIM VE KİLO VEREN-YERİNDE SAYAN HERKESİN ALNUNUN ÇATUSUNUN ORTASINDAN OKKALI ŞEKİLDE ÖPÜYORUM...
bana gelince dünkü bildirimime göre eksideyim ama geçti borun pazarı...bide bugün çok şükür regl oldum rahatladım,bir haftadır geldi gelicem diyordu şükür bugün söktü...haftaya benden korkun anacımtuba ellerine sağlık ortim benim
kilo verdigimi insalarin farketmesi yedigim tetlidan daha güzeltrıendy 21 ve sibel 29 teşekkur ederım.hoşbuldummmmm..... adetımın son 2 gunu... yanı 2 gune zaten bitecek ama hala ödem olabilirmi.ödem yoksa bu kilo nerden çıktı...dediğiniz gıbı pes etmıycem çünkü kilo verdıgımı ınsanların farketmesi yedıgım tatlıdan daha guzeeeeeeellllllll
bende de kahve kalmamisdin arkadas arayinca hemencik annemgilin evinden aldim geldim yarim kat cikmaya üsenmisdimyüzüğüün güle güle kullan canım...
ne aldın gümüş,altın, ?
ya ben ortı olacak modda değilim....
bu hafta reglım ondan sonrakı haftada eşim 9 gun yok stresten kendımı yemey verırım...
ancak 2 hafta sonra sana ortı olurum beklersen benı....
ya sorma ya arkadaşa kahve ısmarladım üçkağıtcı almammış...
o alacak dıye evdeki kahveyıde arkadasa verdım kahvesız kaldım anlıycan....
saol canım...
heycanlanıyom giymek için...
yok hayatim öpücügümüze birsey diyen olmadiellerine sağlık orticim...
öpücük meselesi sorunmu oldu,benmi yanlış okudum:26:bayram günü suzanla konuşurken birbirimizi motive etmek için aramızda konuşmuştuk veren olursa alnının çatından öperim diye söyledim(fikir babası benim konunun)...sıkıntı olduysa sorumlu benim aşkitolar,kusura bakmayın alınan olduysa
gecmis olsun canim korkutular mi seni ki yara cikti :26:kaçak 2 aydır aklna ne gelırse yıyo tartıya da cıkmıyo....
halıyle gelecek yüzüde yok...
suzan bacı dukanla aran nasıl demişin ya....
dukanı 2 aydır aldatıyom.....nasıl affeder benı bılmıyom.....
çıtır hemşiremız sana da maş.. ya ılerde bende senın gıbı 2 çocuklu bı çıtır olur muyum acep?
bu arada kızlar ağzımda yara cıktı neden sizce?
canimcim cok gecmis olsunkızlar öğleden sonra regl oldum ya şu an nasıl migrenim tutmuş anlatamam,beynim çatlıyacak...epeydir tutmamıştı,offff çok kötü bir ağrı,beynimi yedi resmen
yaa hic sorma canim bende de var o su icme problemi bu aralarne zamandır menü yazmıyordum..bugün de pek iyi değilya..
sabah 3 zeytin
2 dilim çav. ekm
yarım kk beyaz peynir
3-4 dilim sucukla yapılmış tavada 1 tane yum
yeşillik.domates,salatalık
ara yok öğle yok dışardaydım
3 gibi 1.5 mandalina
akşam yemeği 17.30 da
fırında hamsi.bol salata
2 dilim ekmeknormlde akşam ekmek yemiyorum ama hamsiyide ekmeksiz yiyemiyorum maalesef...
biraz öncede 1 tane mandalina,9 tane fındık yedim..gün boyu 4 fincan bitki çayı az su içtim...
suyu çok içemiyorum yaaaaa....
şimdide zencefil çayından bahsetmişlerdi.benim sindirim sistemi bu aralar pek çalışmıyor..bu çay belki işe yarar..
hosgeldin canim tekraryeniden merhaba. en son 6.cı ayda kalmısım ben o zamandan beride kilo vermeye calısıyorum. 79.4 iken yazmısım size. dusunuyorumda 6.ay 11 ci aydayız nerdeyse 5ay gecmıs. o zamanda kılo vermek ıstedıgımı yazmısdım. ama dıyetısyene gıtmeden kendı çabamla..
neyse 8.inci ayda eşim hastaneye gıderken peşine takıldım ssk da bende bı doktora goruneyım dedim. (hep kan testleri vs yaptırırım 6ayda bir ) dahiliye doktoruna okadar ugrastıgım halde hıc kılo veremedıgımı soyledım benı dıyetısyene gonderebılırmısınız dıye sordum. ilk önce ben bi testlerıne bakayım eğer kılo vermenı engelleyen bırsey varsa tedavısını yaparız olmadı dıyetısyene gondeırrım dedı. şeker guatr hormon testlerı vs verdi. hepsi normal cıktı ve oda benı ssk nın dıyetısyenıne gonderdi. tabi bıldıgınız ssk boyun kaç kilon kaç al bu lısteyı yap 2 ay sonra gene gel dedi. çıktım ve kahkahalarla guldum bu nası dıyetısyen dıye. eminim oda memnun değildi halınden. neyse
9.cu ayda kadın doğum doktoruna gıtmeye karar verdım. (evlıyım) doktorla gorustum ve bana polikistik overim oldugunu soyledı. ve kılo almana neden olur dedı tedavısıde ancak kılo vermekdır dedi. yumurtalıkların şekere dırencı oluyormus ve yedıgım her şekerlı şey polikistik overi arttırıyormus. ve kılo vermemı engellıyormus tam bir kısır döngüdür bu dedi. sana şeker hastalarına verilen bi ilaç vericem dedi (glifor) bunu kullan ama mutlaka dıyetısyenede gıt dedi. dıyetısyen olmadan kılo vermezsın dedi. bende ogun hemen dıyetısyenden randevu aldım ve dıyetısyenle gorustum.
kadındoğumcunun yazdıgı ılacları gosterdım. diğer hastanede yaptıgım kan testlerını vs gosterdım. normalde şekerin yok ama polikistik over oldugun ıcın şeker hastasıymıs gıbı dıyet yapman gerek dedi. ve dıyetımı yazdı. çayda şeker şekerlı tatlı dahı yasak. haftada 1 gün sadece tatlandırıcyla yapılmıs sütlü tatlı yıyebılrısın dedi..
çay bardağına 2 şeker kaşığı şeker atan ben ogün şekeri bıraktım. reçel bal yemeyi kestım.
21.9 da diyetısyene gittiğimde 79.4 kg idim. 29.10da gıttıgımde ise 75.5 idim. polikistik overın oldugu halde verdıgın kılo cok ıyı dedi. hedefımız 7ayda 17 kg vermek. ve ben başaracagıma bu sefer kesın ınanıyorum. cunku kılo verememın hemen cabucak almamım tek sebebi polikistik overmıs. onlada basa cıkmayı ogrendım..
diyetısyene hala gıdıyorum bayramda kılonu koru yeter dedi :) ki ben 800 gramda almısım 600gr mı su dedi. vucudum su toplamıs. adet dönemın yakınmı dıye sordu evet dedim. şöyle bir karışım verdi.
2lt suya
1 yeşil elma
yarım limon
1 çay kaşığı karanfil
1çay kaşığı tane karabıber
1 çubuk tarçın
hem metabolızmanı hızlandırır hemde adet donemınde vucudunun tuttugu suyu atarsın dedi. hemde açlığını dındırır dedı
bu arada herşeyın yanında b12 hapı ıcıyorum ve demır ıgnelerı oluyorum. kansızlıgım yok cünkü 3 ayda bır duzenlı kan bağışı yapıyorum.
ılk defa b12 ve demırım eksık cıkdı testlerde oyuzden onunda ılaclarını kullanıyorum. tam iştah acıcılar. bu çay karısımını bırazda ondan verdı. iştahımı kesermıs.
tüm bunların yanında spora da basladım haftada 2 gün spora gıdıyorum. gitmedıgım günler evde kosu bandını kullanıyorum. ve ınat ettım bu sefer tum tedavılerımı düzenlı takıp edıp kılolarımı bır bır vereceğim..
tekrar gorusmek üzere
sizleri seviyorum
hosgeldin canimhepinize iyi aksamlar kızlarr.. uzun zmndır takip edıorm siteyi ama ilk msjımbenmde şu kilolalar cok başımı agrıtıyo bıktm artk 70 kiloyum ne yaptıysam zayıflayamadım bunalıma gircem yakında en büyük derdimde kocaman bi göbeğimin olmasııı!!
Slm kızlar. Betül naber cnm. Kuzun nasıl? Bende menümü yazayım bari.
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 3 siyah zeytin, 2 yeşil zeytin, 1 kk peynir, 1 çay kaşığı nutella
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 tabak ıspanak, yoğurt
Ara: Yeşil çay, 2 tane eti form
Akşam: Lahana çorbası, salata
Artık sıkı tutmak lazım ya. Bişey verdiğim yok of ya. Bakalım bu hafta nasıl geçecek.
Arkadaşlar bende 1 hafta önce diyetisyene gittim,79 kiloyum.. Bu hafta diyet+spor+lpg şeytan üçgenini:) uygulamaya başlayacağım.
Herşey tamam fakat motivasyonum çok yüksek değil.Buraya her hafta kaç kilo verdiğimi ve nasıl beslenip spor yaptığımı yazayım diyorum.
İyi dileklerinizi bekliyorumHerkese başarılar
günaydın kızlar....
resmen kış gelmiş yaaaa,hava hala karanlık gibi,birde şiddetli poyraz varki sormayın ağaçlar yerleri öpüyor...
ben gidip accuk ortlığı toplayayım kahvaltı hazırlayayım...bu arada açık olucam arada bakarım ...en geç 12.30 da burdayım çabuk gelin haaaa(son cümle çok kro oldu değilmi,accuk kibar olun )
istah acici durmuyor ama sabah faydasini gördüm hemenbayadir wc problemim vardin iyi geldi karnim biraz indi
ya bende annemi özledim bi gelsin bidaha birakmiycam su dan cikan balik gibi oldum
bende unutkanlik var eyer unutmassam haftaya yapar cekerim sana pasta yi
hadi gelmesine az kalmis canim allah kavustursun benim anneminde 7 günü var gelmesine
kalpler ne ise yariyor fistik :44:
kapuskayi cok severim artik lahana yi yerken kabuska yiyorum diye hayal ederim sagol iyi fikir canim sen ne yedin bakem dün okuduklarimin arasinda göremedim
cok sevindim geldigine senacimsenin msj ini beklemiyordum görünce cok sevindim özlemissim bende seni
charmcim ben hem yedim hem geliyom napimbaksana 7inci ay dan beri burdayim simdiye kadar en kötü kilo veren benim herhalde 4ay da 2 kilo bende yeni fark ediyom topigin yüz karasiyim
Dediklerini uygulucam canım diğer yazdıklarını da okudum.
Nasıl zevklidir tattıgın duygular.
Ben bile totoma göre pantul bulunca nasıl keyiflenmiştim.
Ahh ahhh
Kaptanımm hoşgeldinnnn
Sensiz fenalardayım senin oldugun dönemlerde daha çok kilo veriyorum sanırım.
Benim ilacım sensinnnnn bizi yalnızzz bırakmaaaaaaaaaaa.
Gel menü iste menülerime parmak salla özledimmmmmmmmmmmmmmmm
Chaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmm
Özledim yavru seni ya.
Kilo alan var canımcım en yakınen ben.
Sana 2. gün verdim diye söyleniyordum.
O günden sonra 2 kilo aldım bacım
Gel de birbirimize moral verelim tek olmuyo başaramıyorum :2:
slmmmmm kızlarrr gelebildim sonunda.temizlik falan,sonra da sıkıldım çarşıya gittim.kendime yüzük aldım:)))))))
tubacım eline sağlık balım.
senacım uğramışşş hoşgeldin balımmmmm
sudeeeeeeeemmmmmmmmm kızzzzzz özledim hadi gel artık orti olalımmmm...
geç oldu ama doğumgünün kutlu olsun canımcım,öpüyorum kocaman
aşkitommmmmmmmmmmm...gel kız özledik seni...bak ben bile geri döndüm sahalara(kısa bir arada olsa)
bu konuda sana aynen katılıyorum canım...sen 20 lere dönmüşsün bende lise yıllarıma döndüm beden olarak(36 bedenim şu an)ve yaşım 40 a girdim,2 çocuk annesiyim 15 yıllık evliyim,15 yıllık meeeemurum...yarışmacılara başarılar dilerim,temiz bir yarış olsun istiyorum
hoşgeldin hatun ...biz iyiyiz kaçak seni
günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlarr
hoşbulduk kızlar çok teşekkür ederim...buraya uqrayamadıqım zaman vicdan azabı duyuyorum ilqilenemediqim için...ama inanın okadar yoqunumki zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...daha çok sabahtan vaktim müsait olurdu ama kursumun sabah olması beni sizden kopardı...26 aralıkta sertifika sınavımız var ve aynı gün kurs bitiyor...inşallah sonrasında hayırlı bir iş bulabilirim...dua isticem yine sizlerden canlarım...
dilekcim nasılsın cnm nevar ne yok...en son senin askerle aran limoniydi barıştınızmı cnm...döndümü yoksa askerden...
deryammm sen nasılsın bitanem...sabah erken kalktım sınav çalışayım diye kendimi burda buldum..yarın sabah zorlu bir sınavım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?