Günaydın ablacım
Kahvaltıya gelebilirmiyim:?
Annem hala yatıyodaBenimde hiç kalkıp hazırlayasım yok hani
Ne yüzsüz çıktım dimi
Bende bugün buralardayım hava soğuk avmlerden başka gidecek mekan yok.
Para yoksa avmlerde dolanmanın da bi mantığı yok.
Öptüm görüşürüzz.
günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlarr
hoşbulduk kızlar çok teşekkür ederim...buraya uqrayamadıqım zaman vicdan azabı duyuyorum ilqilenemediqim için...ama inanın okadar yoqunumki zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...daha çok sabahtan vaktim müsait olurdu ama kursumun sabah olması beni sizden kopardı...26 aralıkta sertifika sınavımız var ve aynı gün kurs bitiyor...inşallah sonrasında hayırlı bir iş bulabilirim...dua isticem yine sizlerden canlarım...
dilekcim nasılsın cnm nevar ne yok...en son senin askerle aran limoniydi barıştınızmı cnm...döndümü yoksa askerden...
deryammm sen nasılsın bitanem...sabah erken kalktım sınav çalışayım diye kendimi burda buldum..yarın sabah zorlu bir sınavım var...
gel aşkitom temizliği bitirdim,kahvaltı hazırlamaya gidiyorum yetişirsin ben hazırlayana kadar bitanem,evimin kızı,çıtırım
ben şu an bitirdim ve masada çay keyfi yapıyorum karşımdada tvde paparazzi var...daha ne isterim,işlewrimide bitirdimValla annem hazırlayana kaa gelirdim.
2 adımlık yol yani
Hâlâ bekliyorum hazırlıyo şimdi
Kahvaltıdan sonra şekersiz Türk kahvesi höpürdetesim var bide.
gunaydin gunaydin en guzel gunler sizlerle olsun canlarim
hosgeldin canimArkadaşlar bende 1 hafta önce diyetisyene gittim,79 kiloyum.. Bu hafta diyet+spor+lpg şeytan üçgenini:) uygulamaya başlayacağım.
Herşey tamam fakat motivasyonum çok yüksek değil.Buraya her hafta kaç kilo verdiğimi ve nasıl beslenip spor yaptığımı yazayım diyorum.
İyi dileklerinizi bekliyorumHerkese başarılar
günaydın kızlarrrrr.önce slm vereyim sonra geçmşe bakarımmm.önce oğlumla bi ilgileneyim de gelirim sonra.sık giremiyorum özledim sizleriiiiii.akşam o kadar yoruluyorum ki 9 da yatğa atlıyorum resmen.
2 gün önce avusturya gazetesinde okudum sonbahar depressyonu varmis bu aralarGünaydın kısçeler..
Geçmişe baktım ama benlik bişi yoktu.
Alınamadım üstüme yani
Dün eve geldim 2 gibi 3 den 6ya kadar uyudum.
Sonra 9 buçuktu sanırım yattım anca şimdi kalkıyorum.
Depresyon başlangıcım çok uyumaya başlamaktır benim.
Neyse atlatıcam bi şekilde artık. Allah'tan çok takan bi tip değilim.
Zararsızım en fazla bütün günü uyuyarak geçirirm o yani
Yeni gelen kısçeler hoşgelmiş.
Sena kaptanın listesini kopyalarım birazdan.
Gelince okursunuz. Buraya takılırsanız verirsiniz zten.
Liste cuma günleri yapılıyor. Haftaya cuma kilo bildirimi yaparsanız bi sonraki hafta listeye girersiniz.
günaydın kızlar....
resmen kış gelmiş yaaaa,hava hala karanlık gibi,birde şiddetli poyraz varki sormayın ağaçlar yerleri öpüyor...
ben gidip accuk ortlığı toplayayım kahvaltı hazırlayayım...bu arada açık olucam arada bakarım ...en geç 12.30 da burdayım çabuk gelin haaaa(son cümle çok kro oldu değilmi,accuk kibar olun )
senacim hayirlisiyla kursu bitir canimgünaydın arkadaşlar hayırlı pazarlarr
hoşbulduk kızlar çok teşekkür ederim...buraya uqrayamadıqım zaman vicdan azabı duyuyorum ilqilenemediqim için...ama inanın okadar yoqunumki zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...daha çok sabahtan vaktim müsait olurdu ama kursumun sabah olması beni sizden kopardı...26 aralıkta sertifika sınavımız var ve aynı gün kurs bitiyor...inşallah sonrasında hayırlı bir iş bulabilirim...dua isticem yine sizlerden canlarım...
dilekcim nasılsın cnm nevar ne yok...en son senin askerle aran limoniydi barıştınızmı cnm...döndümü yoksa askerden...
deryammm sen nasılsın bitanem...sabah erken kalktım sınav çalışayım diye kendimi burda buldum..yarın sabah zorlu bir sınavım var...
sanada günaydin canim
ben şu an bitirdim ve masada çay keyfi yapıyorum karşımdada tvde paparazzi var...daha ne isterim,işlewrimide bitird
sanada günaydınlar kuzum
ben şu an bitirdim ve masada çay keyfi yapıyorum karşımdada tvde paparazzi var...daha ne isterim,işlewrimide bitirdim
sanada günaydınlar kuzum
2 gün önce avusturya gazetesinde okudum sonbahar depressyonu varmis bu aralarherkes uyuma modundayimis kendine gelemiyormus halsizlik yorgunluk falan :44: herhalde bende de var ondan
günaydın kıazlar.ben güne kötü başladım gece 3ten beri ağrı çekiyorum regl oldum..doğumdan sonra geçer demişlerdi ağrım nerrrdeee alakası yok..ama şuan iyiyim biraz.saolsun kayınvalidem kahvaltı hazırlamış yan sitemizde oturuyolar orada bişeyler atıştırdık oğlumda orada kaldı eşimde yok işler beni bekler ama yapasım YOKKK
Slm suzancm. Anlaşılıyo merak etme cnm.ay msjimda birsürü yaptim yazmissim lahana corbasindan demek istedim yanlis anlamayin
Günaydın kısçeler..
Geçmişe baktım ama benlik bişi yoktu.
Alınamadım üstüme yani
Dün eve geldim 2 gibi 3 den 6ya kadar uyudum.
Sonra 9 buçuktu sanırım yattım anca şimdi kalkıyorum.
Depresyon başlangıcım çok uyumaya başlamaktır benim.
Neyse atlatıcam bi şekilde artık. Allah'tan çok takan bi tip değilim.
Zararsızım en fazla bütün günü uyuyarak geçirirm o yani
Yeni gelen kısçeler hoşgelmiş.
Sena kaptanın listesini kopyalarım birazdan.
Gelince okursunuz. Buraya takılırsanız verirsiniz zten.
Liste cuma günleri yapılıyor. Haftaya cuma kilo bildirimi yaparsanız bi sonraki hafta listeye girersiniz.
günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlarr
günaydın kıazlar.ben güne kötü başladım gece 3ten beri ağrı çekiyorum regl oldum..doğumdan sonra geçer demişlerdi ağrım nerrrdeee alakası yok..ama şuan iyiyim biraz.saolsun kayınvalidem kahvaltı hazırlamış yan sitemizde oturuyolar orada bişeyler atıştırdık oğlumda orada kaldı eşimde yok işler beni bekler ama yapasım YOKKK
hoşbulduk dilekcim..
bende yorgunlukmu depresyonmu bilmiyorum 2 gündür ev boşaldı bende anca uyuyorum dün erken kahvaltı sonrası saat 1e kadar tel.görüimeside oldu kapıda çaldı ama geri uyudum normalde kaçardı uykum:)))
akşamda ev sessizdi arkdaşı aradım ona gittik oturmaya kaç gündür ev kalablıktı bide bebiş vardı ya zpruma gitti yalnızlık...geldik uyudum sabah eşimin veli toplantısı vardı okula gitti aç karnına kalkamıyorumki o gitti kalktım kahvaltı yaptım tv karşısında pinekliyorum evde damla yemek yok bugünde komşu oturması varmış hoşgeldine gidilcek.uykum açılsın diye yuvaya döndüm son sayfalara bakıyodum ama hala uykum var...
ilaçlarım var ondanmı bilmşyorum iğnemde var yeri çok ağrıyor...
diyetisyen elti aldık ya onun kızkardeşi yani tanıdık aileden gel bakayım demişti ondan gittim ürolojiye gitmişken...
Günaydııınnn
Valla ağrı da kötü ama olmayınca daha bi fena.
Ağrım şiddetlendiğinde bi duş alıp yatıyorum ben iyi geliyor.
Adet olamadıgındaki durumları düşünürsen şükredersin bence
Hı bide dogum olunca geçer dedikleri komik valla.
Bana da evlenince geçer diyolar
Dilekcim bende aynı dertten muzdaribim. Bir uyku modundayım sorma. Sabah çocuğu yolluyorum okula aynen geri yatağa. Bende kötü alışkanlığımı bıraktım ya ondan mı acaba diyordum böyle uyku hali. Canım hiç birşey yapmak istemiyor. Geri mi başlasam ne diyorum böyle çok zor oluyo ya. Bende bunalıma girdim sanırım of valla sıkıldım bir yandan yeme yasak bir yandan içmede yasak.
günaydın canım..benim sancıalrda yolda heran gelebilir reglim...bendede ilginç evlendikten sonra arttı sancı doğumda yapmadım ama yapınca görcem geçecekmi geçmiycekmi...
seni çok iyi anlıyorum şuan yapacağın yalnız kalmak battaniye altında tv izle ayaklarının altına sıcak kese koy uyumaya bak...işi falan boşver ben sancılıyken kimseyi görmek bile istemem oğlunda emin ellerde nasılsa....
Mevsimselmiş canımcım bak hepimizde aynı şeyler var.
Birden ev boş kalınca ona da üzülmüşün.
Diyetisyen elti mi
Ahkam kesmediği sürece güzel olur zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?