70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gel aşkitom temizliği bitirdim,kahvaltı hazırlamaya gidiyorum yetişirsin ben hazırlayana kadar bitanem,evimin kızı,çıtırım

allah kolaylık ve zihin açıklığı versin,emeklerini boşa çıkarmasın bitanemmmmmmseviyorum seni hatun nedendir niyedir bilmem ama sınırsızca seviyorum aşkitom...sen iyi ol kafan rahat olsun biz burdayız ve hasretle seni bekliyoruz canımın içi

Valla annem hazırlayana kaa gelirdim.
2 adımlık yol yani
Hâlâ bekliyorum hazırlıyo şimdi
Kahvaltıdan sonra şekersiz Türk kahvesi höpürdetesim var bide.
ben şu an bitirdim ve masada çay keyfi yapıyorum karşımdada tvde paparazzi var...daha ne isterim,işlewrimide bitirdim
gunaydin gunaydin en guzel gunler sizlerle olsun canlarim

sanada günaydınlar kuzum

hosgeldin canim burdan ayrilmazsan motivasyonun hep olur canim
günaydın kızlarrrrr.önce slm vereyim sonra geçmşe bakarımmm.önce oğlumla bi ilgileneyim de gelirim sonra.sık giremiyorum özledim sizleriiiiii.akşam o kadar yoruluyorum ki 9 da yatğa atlıyorum resmen.
canim benim bazen öyle oluyor bende de cocugu yatirayim diyorum kendimde uyuya kaliyorum
2 gün önce avusturya gazetesinde okudum sonbahar depressyonu varmis bu aralar herkes uyuma modundayimis kendine gelemiyormus halsizlik yorgunluk falan :44: herhalde bende de var ondan
canim kafanin agrisi gectimi :26: benim beynim suan song song diyo uzanacam biraz
senacim hayirlisiyla kursu bitir canim sinavin da basarilar diliyorum isallah hepsini yapar bitirirsin dualarim seninle

gunaydin gunaydin en guzel gunler sizlerle olsun canlarim

Oooo kimleri görüyoruz
Günaydın şekerim.

ben şu an bitirdim ve masada çay keyfi yapıyorum karşımdada tvde paparazzi var...daha ne isterim,işlewrimide bitirdim
sanada günaydınlar kuzum

Keyif sende ablacım bende ettim kahvaltımı geldim.
Karnım tok sırtım pek.
Napsam diye düşünmekteyim

2 gün önce avusturya gazetesinde okudum sonbahar depressyonu varmis bu aralar herkes uyuma modundayimis kendine gelemiyormus halsizlik yorgunluk falan :44: herhalde bende de var ondan

Amannnn Tanrıımmmmmmmmm Sonbahar depresyonuna girmişimde haberim yokmuş.
Günaydın Suzicim al benden de o kaa heryerim agrıyo valla.

Ooooo kdr de gelmiş..
Hoşgeldin şekerim geçen yazdıgını okudum ama alıntı yapmadım sanırım.
Baya yogun günler geçirmişin diyetisyen falan demiştin onu anlamadım yalnız.
Diyetisyene mi gittin?

günaydın kıazlar.ben güne kötü başladım gece 3ten beri ağrı çekiyorum regl oldum..doğumdan sonra geçer demişlerdi ağrım nerrrdeee alakası yok..ama şuan iyiyim biraz.saolsun kayınvalidem kahvaltı hazırlamış yan sitemizde oturuyolar orada bişeyler atıştırdık oğlumda orada kaldı eşimde yok işler beni bekler ama yapasım YOKKK

Günaydııınnn
Valla ağrı da kötü ama olmayınca daha bi fena.
Ağrım şiddetlendiğinde bi duş alıp yatıyorum ben iyi geliyor.
Adet olamadıgındaki durumları düşünürsen şükredersin bence
Hı bide dogum olunca geçer dedikleri komik valla.
Bana da evlenince geçer diyolar

hoşbulduk dilekcim..
bende yorgunlukmu depresyonmu bilmiyorum 2 gündür ev boşaldı bende anca uyuyorum dün erken kahvaltı sonrası saat 1e kadar tel.görüimeside oldu kapıda çaldı ama geri uyudum normalde kaçardı uykum:)))
akşamda ev sessizdi arkdaşı aradım ona gittik oturmaya kaç gündür ev kalablıktı bide bebiş vardı ya zpruma gitti yalnızlık...geldik uyudum sabah eşimin veli toplantısı vardı okula gitti aç karnına kalkamıyorumki o gitti kalktım kahvaltı yaptım tv karşısında pinekliyorum evde damla yemek yok bugünde komşu oturması varmış hoşgeldine gidilcek.uykum açılsın diye yuvaya döndüm son sayfalara bakıyodum ama hala uykum var...
ilaçlarım var ondanmı bilmşyorum iğnemde var yeri çok ağrıyor...
diyetisyen elti aldık ya onun kızkardeşi yani tanıdık aileden gel bakayım demişti ondan gittim ürolojiye gitmişken...

ay msjimda birsürü yaptim yazmissim lahana corbasindan demek istedim yanlis anlamayin
Slm suzancm. Anlaşılıyo merak etme cnm. Yaptım evet lahana çorbası dün çıktım manava hemen aldım malzemeleri yalnız 2-3 tane sivri biber koydum aman allahım ne acı oldu yana yana içtim valla. Şu an için bende bi değişiklik yok du bakalım ne olacak. Akşam öğünlerinde yesek olurmu acaba? Ben araştırdım da o lahana çorbası diyetini yapamam ben zor o bence.

Dilekcim bende aynı dertten muzdaribim. Bir uyku modundayım sorma. Sabah çocuğu yolluyorum okula aynen geri yatağa. Bende kötü alışkanlığımı bıraktım ya ondan mı acaba diyordum böyle uyku hali. Canım hiç birşey yapmak istemiyor. Geri mi başlasam ne diyorum böyle çok zor oluyo ya. Bende bunalıma girdim sanırım of valla sıkıldım bir yandan yeme yasak bir yandan içmede yasak.

Kaptancım hayırlı sınavlar. Dualarımız seninle allah kolaylıklar versin inşallah cnm.

günaydın canım..benim sancıalrda yolda heran gelebilir reglim...bendede ilginç evlendikten sonra arttı sancı doğumda yapmadım ama yapınca görcem geçecekmi geçmiycekmi...
seni çok iyi anlıyorum şuan yapacağın yalnız kalmak battaniye altında tv izle ayaklarının altına sıcak kese koy uyumaya bak...işi falan boşver ben sancılıyken kimseyi görmek bile istemem oğlunda emin ellerde nasılsa....

Mevsimselmiş canımcım bak hepimizde aynı şeyler var.
Birden ev boş kalınca ona da üzülmüşün.
Diyetisyen elti mi
Ahkam kesmediği sürece güzel olur zannımca

inanma canım evlenince daha da arttı acile gidiyodum..doğum yapınca azda olsa azaldı gene..

İhihohohihih
Senin işin duble zormuş beaaa.
Valla bak herkeste var genelmiş demek ki.
Bende gene yatsam mı diye düşündüm de yok abartma dedim topladım yatagımı.
Belim agrımış yatmaktan o derece
Biz yeşilaycıyız bi daha bulaşma o merete.
Valla takdir ettim seni hem içme hem yeme zor zanaat.
Ben biriyle uğraşıyorum pertim.

saol canım..demekki senin durumunda vahimm :))çünkü aynı şeyler yapıyoruz su torbası yatak :))

doğumda azalıyor ama..

Mevsimselmiş canımcım bak hepimizde aynı şeyler var.
Birden ev boş kalınca ona da üzülmüşün.
Diyetisyen elti mi
Ahkam kesmediği sürece güzel olur zannımca

ya aslında çok yorucuydu ama bide ben acillik olunca kötü oldu yoksa neşe içinde geçti kaynanam sağolsun işlere el attı ama ben öncesinde çok yoruldum bayramın üşüttümmü noldu idrarada kan ve iltihap çok yüksek çıktı...
elti aldık ya onun kızkardeşi diyetisyen yazıcaktım yanlış yerde kelime kullandım
eltim..matematik öğretmeni..kıakardeşi diyetsiyen yeni atanmış.....bakalım arada giderim biraz gaza gelip rayına girerse düzenim yeniden...ama hem bayram söz menülerinden sonra bide reglime çok az kaldı yine iyi çıktım almamışım ben
boşver kardeşinden benim bilgilerimi alır eltim ama zaten oda çok zayıf değil ben sözlendiğimde daha zayıftım hem boyuda kısa ya benden daha tombul yani çok mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…