uzun zamandır türk kahvesi içmiyodum,az önce kendime bol köpüklü bi türk kahvesi yaptım,yanında çikolata yok ama olsun,sanırım mutlu olmaya ihtiyacım var
merhaba kızlar,
bende şimdi geldim yemekten,bugün feci yaramazlıklar yapıyorum,2 küçük parça döner ve 4 kaşık pilav yedim,2 de küçük biber turşusu
hepinize afiyet olsun
sedacım tebrikler canım
ben artık yeterince takip edemiyorum zaten çok dikkat de edemiyorum
beni listeden çıkarır mısın canım??
5 kilo fazlanız olduğunu mu düşünüyorsunuz? O zaman 5 kiloluk bir toz şekeri ya da un poşetini elinize alın! Ne kadar ağır öyle değil mi? Bu un poşetinin gereksiz ağırlığını üzerinizde taşıdığınızı bilmek dehşet verici değil mi? Ya da bir kilo verdiğinizde elinize tam bir kiloluk yoğurt alın, onu şöyle bir tartın. İşte tam bu kadar gereksiz yağdan kurtuldunuz!
selamlar kizlar
ben bakiyorumda diyetde olup kacamak yapan cok 6 haftadir diyetdeyim ufak bir kacamak yapmadim, belki cok kararli oldugumdan, beslenme aliskanligimi tamamen degistirdim ve hic aksatmadan uyguluyorum,
6 hafta icinde 1 kez olsun sekere ve hamura kacmadim,
et besinlerinden sadece hindi ve tavuk eti yiyorum, kalorisi ve yag orani düsük diye,
sepze tercihimdir,
kilo cizelgemi yenilemem lazim bu sabah tartildim ve 74kg dayim,
ben cok kafaya taktim yaz geldi catdi hayalimdeki 38 beden kiyafetleri alip giymek icin can atiyorum,
Sedacim simdi nasil olucak sen listeyi yazican herkes görücekmi ??
Yoksa baska biseymi yapiliyor??
Hic görmedigim icin soruyorumda
canım benim ben buralarda olurum yine
şu diyet psikolojisinden biraz çıkayım
sen beni ekleme olur mu şekercim Şeniz
ekle tatlım cok dusundum ama sonunda ölüm yokya kızlar bende motıve olamıyorum neler yapabılırız toparlanmak için eskıkı günlerımı özledım valla else tatlım izin vermıyoruz sedacım lütfen elseyi görelım lıstede ben senı örnek alıyordum tatlım bıyerlere gıdemezsınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben daha alı günü başlamıştım bende listede olmak istiyorum... listeye girmek istemeyen arkadaşlar ama az ama çok ama eksi düzeyde listeye girelimki bizi kamçılasın... hep birleikte destekle başaracağımıza inanıyorum...hihoyyythihoyyythihoyyyt
haftaya daha iyi olacak.. :lepi::lepi::lepi:...
EKLENDİN BİLE TATLIM...
herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bugün
kilo verenleri tebrik ediyorum bu 10 günlük dilim banada yaramadı baya saldım kendimi
benim kilom aynı 68 bir an önce zayıflamak istiyorum bugün yarın çörekotuna başlıcam bu metabolizma çayını içem arkadaşlar nasıl kullandığını bi yazsın ben sabah akşam aç karnına içiyorum ve soğuk işe yrıyormu bilmiuorum
BENDE SOĞUK OLARAK TÜKETİYORUM CANISI BENDE İŞE YARADI BİR AY KADAR OLDU KULLANALI PAZARTESİ SOĞAN SUYUNU BIRAKIP (15 GÜN DOLUYOR) ÇÖREKOTUNA BAŞLICAM...
BENDE GEÇEN HAFTA KAYINVALİDEMDEN ÖĞRENDİM ÇÖREKOTUNU NETTE ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM ÇÖREKOTU İLE İLGİLİ BİŞİ...:1no2::1no2:
SEN NEREDEN DUYDUN BİZİMKİLER YANİ KAYINVALİDE VE PEDER YENİ BAŞLAMIŞLAR ACIK KİLO SORUNLARI VAR DA...
ÇÖREKOTUNU YİYOLAR SONRA DA ABUR CUBURA DEVAM EDİYOLAR ÇOK ŞEKERLER YAAA NASILSA OT VERDİRECEK DİYOLAR...delikafaduldendelikafadulden
ONLAR AKTARDAN ÖĞRENMİŞ....
SONUÇ ALABİLMEN İÇİN 1 AY DÜZENLİ KULLANMAK GEREKLİMİŞa.sa.s
ben 2 saat daha yurudum,donuste de 2 tabak kısır ve 1 bardak ayran ıctım.ogle yemegı olarak.aksam nasıl olsa yemeyecegım:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?