70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben tartıldımhihoyyyt
kilo bildirimimi yapıyorumkaydirigubbakcemile3
kaç sefer çıktım,bi defa 75.9 u bile gördüm,ama ben 76.2 yazılmasını istiyorum,haftaya daha iyi çıkar belki
mutluyum,umutluyum,kaldığım yerden devam ediyorum,aferin bana:teytey::lepi:
ben de öğlen yemeğimi yedim,salata ve az bi şey haşlanmış sebze+2 kaşık yoğurt + 2küçük çavdar ekmeği yedimyerimseniben
akşam için yağsız karnabahar yemeği yaptım onu yemeyi düşünüyorumcokacimcoook
bu arada benim midem bayaa küçüldü galiba,ekmeğimi zor yiyorum:smiley-cool:
birazdan oğlum ve annemlerle yürüyüşe çıkıcaz,oğluşu onlara bırakıp ben 1 saat kadar yürürüm ordakaydirigubbakcemile2
bakalım bu haftaki tablomuz nasıl olacak,inşallah hep mutlu haberler alırız:sm_cool:
ben bayadır uğramıyodum çünkü mart sonu gibi diyeti boşlamıştım,inancım kalmamıştı,şimdi gayet iyiyim,moralim iyi:1rolleyes:
hedefim mayıs sonuna kadar 70 i görmek,hadi bakalım gayret

ben daha alı günü başlamıştım bende listede olmak istiyorum... listeye girmek istemeyen arkadaşlar ama az ama çok ama eksi düzeyde listeye girelimki bizi kamçılasın... hep birleikte destekle başaracağımıza inanıyorum...hihoyyythihoyyythihoyyyt
haftaya daha iyi olacak.. :lepi::lepi::lepi:...

ben sebze ve meyve yiyerek besleniyorum.. 77 kilo ile başladım.. bugün 75 çıktım... lülülülülülü

bugün yediklerimi yazmamıştım...
sabah: 07:45
1 bardak lahana çorbası...
1 dilim ekmek ve peynir...
1 bardak metabolizma çayı..

09:30
3 tane kepekli galete( parmak kadar olan kısalarından)
2 kayısı birkaç üzüm ve 1 fincan çay...

11:00
1 elma
3 tane kepekli galete( parmak kadar olan kısalarından)

13:00
zeytin yağlı pırasa yemeği...
brokoli salatası...
1 kivi...
metabolizma çayımı içtim....
1 saat sonrada portakalımı yerim... şimdilik bu kadar...

uzun zamandır türk kahvesi içmiyodum,az önce kendime bol köpüklü bi türk kahvesi yaptım,yanında çikolata yok ama olsun,sanırım mutlu olmaya ihtiyacım var

merhaba kızlar,

bende şimdi geldim yemekten,bugün feci yaramazlıklar yapıyorum,2 küçük parça döner ve 4 kaşık pilav yedim,2 de küçük biber turşusu kaydirigubbakcemile3

hepinize afiyet olsun

uzun zamandır türk kahvesi içmiyodum,az önce kendime bol köpüklü bi türk kahvesi yaptım,yanında çikolata yok ama olsun,sanırım mutlu olmaya ihtiyacım var

afiyet olsun arkadaşım... seni mutlu eden şeyleri arada yapabilirsin canım. .. çukulatasız içince zararı olmaz ... :1hug:

merhaba kızlar,

bende şimdi geldim yemekten,bugün feci yaramazlıklar yapıyorum,2 küçük parça döner ve 4 kaşık pilav yedim,2 de küçük biber turşusu

hepinize afiyet olsun

afiyet olsun arkadaşım... çok canın istediğinde yiyeceksin tabiki.. canın isteyipde yemeyince onunda zararı var bildiğim kadarıyla..... :1hug:

herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bugün
kilo verenleri tebrik ediyorum bu 10 günlük dilim banada yaramadı baya saldım kendimi
benim kilom aynı 68 bir an önce zayıflamak istiyorum bugün yarın çörekotuna başlıcam bu metabolizma çayını içem arkadaşlar nasıl kullandığını bi yazsın ben sabah akşam aç karnına içiyorum ve soğuk işe yrıyormu bilmiuorum

motive edecegini düşündüğüm bir yazı kızlar mutlaka okuyun:)))

Fazla kilolarınızı hissedin!

5 kilo fazlanız olduğunu mu düşünüyorsunuz? O zaman 5 kiloluk bir toz şekeri ya da un poşetini elinize alın! Ne kadar ağır öyle değil mi? Bu un poşetinin gereksiz ağırlığını üzerinizde taşıdığınızı bilmek dehşet verici değil mi? Ya da bir kilo verdiğinizde elinize tam bir kiloluk yoğurt alın, onu şöyle bir tartın. İşte tam bu kadar gereksiz yağdan kurtuldunuz!

sağolasın melankoli a.s.a.s.a.s. valla çok doğru... kilo insana hem vücuduna fazla yük oluyor.... bacaklara yük bindikçe yürümekde zorlaşıyor... birde görüntüde kıtırlıktan çıtırlığa gitme olayı var... sağolasın arkadaşım.. bu yazıyı hergün yenilemeliyiz bence... yeniledilçe motiveyi arttıralım...

selamlar kizlar
ben bakiyorumda diyetde olup kacamak yapan cok 6 haftadir diyetdeyim ufak bir kacamak yapmadim, belki cok kararli oldugumdan, beslenme aliskanligimi tamamen degistirdim ve hic aksatmadan uyguluyorum,
6 hafta icinde 1 kez olsun sekere ve hamura kacmadim,
et besinlerinden sadece hindi ve tavuk eti yiyorum, kalorisi ve yag orani düsük diye,
sepze tercihimdir,
kilo cizelgemi yenilemem lazim bu sabah tartildim ve 74kg dayim,
ben cok kafaya taktim yaz geldi catdi hayalimdeki 38 beden kiyafetleri alip giymek icin can atiyorum,

tebrikler arkadaşım... :lepi::lepi::lepi: bende senin izinden ilerliyorum... bu yaz bende dolabımı yenilemek istiyorum artık... cicili bicili badiler, kapriler almak istiyorum... düğünlerde çok hiçbirşeyi yakıştıramıyordum artık üzerime... bu yaz herşey değişecek inşallah... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Sedacim simdi nasil olucak sen listeyi yazican herkes görücekmi ??
Yoksa baska biseymi yapiliyor??
Hic görmedigim icin soruyorumda

BEN BURAYA AYNEN MSJ YAZAR GİBİ YAZACAĞIM HERKES GÖRECEK OK...a.s

canım benim ben buralarda olurum yine
şu diyet psikolojisinden biraz çıkayım
sen beni ekleme olur mu şekercim Şeniz

SEVİLCANA KATILIYORUM BU RADA SEVİLCAN 69 OLARAK EKLEDİM SENİ...a.sa.s

bende az önce bir bardak ılık süt ve3 tane limon lifli form büsküvimi yedim.tatlı ya ihtiyacım vardı.şeker ilavesiz yazıyo üstünde ama kesmedi valla..ballı tatlıların yerini tutarmı hiç?

ben 2 saat daha yurudum,donuste de 2 tabak kısır ve 1 bardak ayran ıctım.ogle yemegı olarak.aksam nasıl olsa yemeyecegım:jeyyar:

kızlar bu çörek otunun zayıflamaya bı katkısı varmıymıs bı acıklarmısınız evet sedacım benı 69 ekle tatlım bıraz sıslıkler var ama elbet inecem 69 altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…