kızlar ben tartıldımhihoyyyt
kilo bildirimimi yapıyorumkaydirigubbakcemile3
kaç sefer çıktım,bi defa 75.9 u bile gördüm,ama ben 76.2 yazılmasını istiyorum,haftaya daha iyi çıkar belki
mutluyum,umutluyum,kaldığım yerden devam ediyorum,aferin bana:teytey::lepi:
ben de öğlen yemeğimi yedim,salata ve az bi şey haşlanmış sebze+2 kaşık yoğurt + 2küçük çavdar ekmeği yedimyerimseniben
akşam için yağsız karnabahar yemeği yaptım onu yemeyi düşünüyorumcokacimcoook
bu arada benim midem bayaa küçüldü galiba,ekmeğimi zor yiyorum:smiley-cool:
birazdan oğlum ve annemlerle yürüyüşe çıkıcaz,oğluşu onlara bırakıp ben 1 saat kadar yürürüm ordakaydirigubbakcemile2
bakalım bu haftaki tablomuz nasıl olacak,inşallah hep mutlu haberler alırız:sm_cool:
ben bayadır uğramıyodum çünkü mart sonu gibi diyeti boşlamıştım,inancım kalmamıştı,şimdi gayet iyiyim,moralim iyi:1rolleyes:
hedefim mayıs sonuna kadar 70 i görmek,hadi bakalım gayret
benden 1 kilo koca 10 günde nasıl oldu 1 kilo hergün yürüyorum diyet yapıyorumm hala aklım almadııı çok üzgünümmm şimdi yürüyüşten geldimm lapa yaptım kendime 2 gün bunu yiyecemmm akşama sopa hareketlerimi yaparrımm
canım bence üzülme,sen zaten ilk hafta 3 kilo vermemişmiydin,2. haftadada aynı kiloyu vermen zaten normal olmazdı,düşünsene 2 haftada 4 kilo bence süper:lepi::lepi::lepi:
tşk ederimm cnm benimmm az değil diyosun yaniiii
inşşş böle gider bi süre sonra sökülmeye başlarım diyorumm allah razı olsun senden
afiyet olsun canım,bende kısıra bayılırım,akşam gidince yapsammı yaa
akşam yemeği olaraka.sa.sa.s
iyi akşamlar.... ben geldim ama kimseler yok galiba..????
BEN GELDİMM BEN VARIMMMM
ya ben buakşam 1dilim su böregi ve patates salatası yedimm günümüz vardı digerlerinden almadımm
büyük kabahat dimi
Zambakcim bizde parkta oturduk kolu komsuyla bende dayanamadim sacböregi yedim biz bugün sucluyuz galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?