70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrr
benide listeye ekleyinnn
bugün 4.günüm ama regl oldugum için tartı aynııı fark yokk
siz beni 79 yazınn hafataya yazarım ben nekadar oldugunuu

Bugün klasik kahvaltımı yaptım...
öglen 1tabak çorba ve 1tabak patates yemegi yedim
arada 1tane muz ve 4tane bisküvi yedim
akşam içinde tostmakinesinde kabak kızartıcam yagsız tabi yogurtla onu yiyecemm

merhaba arkadaşlar geç kalmadım inşallah liste hazırlandımı?
ben maalesef 600 gr verebilmişim son 12 günde kilom su anda 70.400 geldi ama olsun
arada bir girip yazdıklarınızı okumasam bunuda veremezdim ya buna da şükür beni frenliyosunuz
aslında biraz daha vakit ayırabilsem daha çok motive olurum biliyorum ama beni bana bırakmıyolarki bana çok misafir gelir mecburen ikram ettiğim şeylerden tadımlıkta yesem böyle oluyo sonuç neyse inşallah daha fazla katılırım bundan böyle :enbuyukkk:

benden 1 kilo koca 10 günde nasıl oldu 1 kilo hergün yürüyorum diyet yapıyorumm hala aklım almadııı çok üzgünümmm şimdi yürüyüşten geldimm lapa yaptım kendime 2 gün bunu yiyecemmm akşama sopa hareketlerimi yaparrımm

vallahi verenleri tebrik ederim bende su an tam 69 um 100gr vermisim 10gunde araliksiz 1,5ay verdim 10gundur yesemde yemesemde kimildamadi bile durdu kitlendi kaldi artik 69yarisa yediden basliycam 69.100 den silme kapak 69 yuh yani neyse verenlere bravo artik yeniden basliycam salata ota sebzeye

afferin benim arkadasima iste budur bende 79la basladim 69gordum dusun sende goreceksin hemde daha az rakamlari eminim kutlarim seni a.s.

canım bence üzülme,sen zaten ilk hafta 3 kilo vermemişmiydin,2. haftadada aynı kiloyu vermen zaten normal olmazdı,düşünsene 2 haftada 4 kilo bence süper:lepi::lepi::lepi:

canım bence üzülme,sen zaten ilk hafta 3 kilo vermemişmiydin,2. haftadada aynı kiloyu vermen zaten normal olmazdı,düşünsene 2 haftada 4 kilo bence süper:lepi::lepi::lepi:

tşk ederimm cnm benimmm az değil diyosun yaniiii
inşşş böle gider bi süre sonra sökülmeye başlarım diyorumm allah razı olsun senden

tşk ederimm cnm benimmm az değil diyosun yaniiii
inşşş böle gider bi süre sonra sökülmeye başlarım diyorumm allah razı olsun senden

tabiki az değil canım benim,hedefinin 4 te 1 ni gerçekleştimişsin zaten
hemde 2 haftada,ben bu 10 günde gram veremedim ama yılmadım hatta dahada hırslandım
önemli olan kalıcı ,sağlıklı kilo vermek,kısa sürede verip tekrar almaktansa azar azar vermek en güzeli

kızlar çıkıyorum ben herkese iyi akşamlar
kilo verenleri çok çok tebrik ediyorum,benim gibi veremeyenlerde bidaha ki haftaya inşallah:teselli:

arkadaşlar bu aralar pek uğrayamıyorum.gelen giden yoğundu bu hafta yine.bugünde tansiyonum çok düşüktü.yeni yeni kendime geldim.kilom 70.2 yani yerimde sayıyorum.napalım almaktan iyidir.verenleri tebrik ediyorum.

Ahanada bende geldim...
Yorgunluktan ölüyorum
Nerdeyse 6 Saat parktaydik..
Temiz hava ama cok iyi geldi..
Sizler neler yaptiniz canlar???

BEN GELDİMM BEN VARIMMMM
ya ben buakşam 1dilim su böregi ve patates salatası yedimm günümüz vardı digerlerinden almadımm
büyük kabahat dimi

patates salatası yine idare ederde börek pek hoş olmamış canım... acilen yakman gerek....:1no2::1no2:

Zambakcim bizde parkta oturduk kolu komsuyla bende dayanamadim sacböregi yedim biz bugün sucluyuz galiba :)

afiyet olsunda o börekler kilo olarak dönecek canım... sabredin yazın çıtır olunca yiyeceğiz........
:1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…