70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inanma canım evlenince daha da arttı acile gidiyodum..doğum yapınca azda olsa azaldı gene..

86 kiloyken 3-4 ay olmadıgım olurdu.
O zaman olayım diye yapmadıgım şey kalmazdı
Şimdi de 3 gün falan sürüyo ama buna da şükür diyorum.
Dr a gittim kilo demişti sonra psikolojik vs vs.
Zaten ne olsa psikolojik çıkıyor sonu

Neyse ben gidiyim de tekrar uyuyayım bari
noldu sana aşkım niye depresyona giriyon bakimm hıııı.
ayyyy sorma deryacım burda da bir rüzgar ki geceden beri.beni de 3 gündür uyku tutmuyo.gece uyanıp geziyorum yaaaa.paronayak oldum iyicene.kapıları falan kontrol ediyorum 4 5 sefer oğlumun odasına gidiyorum.garip bir haldeyim yaaa sevdiklerime zarar gelecek korkusundayım devamlı.hayırlara çıkar Allahımmm
fıstığımmmmm günaydın sana da. sen iyi ol da işin bitince görüşürüz nasılsa.ama çok ihma etme bizi haaa bak geldi yine kilolarrrr.....
gunaydin gunaydin en guzel gunler sizlerle olsun canlarim

sana da günaydınnn serpicimmmmm...

kızlar biraz işim var mutfaktaa ,sonra elbiseler düzlenecek dolap kendinden geçmiş yaaaa.sabah aceleyle giyin gelince yogunlukla tep içine nolcak yaaaa.sihirli bir deynek istiyorummmm

Yirimm seniiiii
İki dakikada döktürmüşün gene
Canım senin yerinde başkası olsa daha fazla alabilirdi emin ol.
Hem eskiden çıtırmışsın bu bile bişi
Ben en son 63 ü falan lisede görmüşümdür o da lise 2 de falan
Bak şimdi aklıma geldi uzun zamandır tombik olduugmdan 6yı bi türlü inmiyorda olabilir he
Aslında sende herşeyi biliyorsun ama uygulama sıfır biizde
Valla bak geçen ablamlarla konusuyordum hemen hemen her yiyeceğin kalorisinden, yararından zararından bilgim var ama hala tombiğim.
Nedenide uygulamıyor olmam..
Kilo almadıgına sevindim ayrıca.

kilodan kaynaklanabiliyor canım benim görümcemde anoreksiya hastası 1yıldır hastalanmıyodu tedavi oluyor şimdi kendiliğinden geldi şuan düzenli..ama bende hastalıkların psikolojik ve sıkıntılardan kaynaklandığını düşünenlerdenimm

Günayydınnnn
Ya ben yazdım hemen hemen bütün kısçelerde varmış aynı belirtiler.
Mevsimsel depresyon sanırsam
Ayrıca kolay gelsin. Dolap düzeltmek tam bi kabus

döktürürüm ben iyiyiim bu konuda...
aynen 2 sene önce diyetisyene gititğimde kadın karşımd akonuşurken az kalsın ben hepsini biliyorum diyecektim...uygulamada zamanla oluyor enazından bende geç oluyor önceden pilav bir tabak yerdim ama artık pirincin masum olmadığını beynim kabul etti az alıyorum tabağıma etden çok koyuyorum kavurmayıda özellikle yağlı yapmadık ilgün kurban kesilen yerde çok yağlıydı midem almadı zaten..
ee evdede görümcem doğum kilolaırnı atamadı, kayınpedere doktor yasaklamış,eşimde zaten karaciğerde sorun çıktı ben evsahibi şişko gelin yağsız pişirdik zeytinyağlı sadece
inşaalah uygulamadan artık sıfır değilde enazından 50 alırıız
sanada aferin az vermedinki bak adet düzenin değişmiş kendine güvenin arttı sen devam edersin fıstığım
ahhh bende enaz 6 yada 7 verip yeniden hamile kalabilsem artık belenay gibi değişim yaşasam
canım istemiyor ama süslenip komşuya gitmeliyim ayıp olur karnım tok kahvaltım geç oldu cıslarada yeter artık
şuan sadece evde çikolata bolluğu yaşandı biz aldık hediye geldi kalanlar bir tabağa doldurup kutuları atmam lazım adet öncesi çok yiyorum...olmazsa eşime saklatırımen zor sınavımdayım olmasa aramam ama evde çok var

dediğin gibi panık yaapmıycam.bu sefer kendımı hiçbişeye şartlamıyorum.şugunde şu kadar kılo gıtmeli demıyorum ben ustume duşenlerı yapım gerisi vucuduma kalmışsağol yorumun iççin

zerra
hoş geldin canım.ben de bu gruba katıldığımda 76 kilolardaydım.sanki 60 lara düşünce 60-69 topiğine gidilecek diye düşünüyordum.ama burda öyle muhabbet oluyor ki alışıyorsun..ben hedefime ulaşana kadar burdan ayrılmayı düşünmüyorum..hedefime ulaştıktan sonra da heralde arada uğrarım..çnkü burası bağımlılık yapıyor...

inşallah bende ulaşırım hedefıme.desteğin için sagol

10:00 kalkış
aç karnına 300 kere zıpladım(diyetisyenım demişti),100 yarım mekik çektım,1 kupa şekersiz limonlu yeşil çay içtim

11:30 kahvaltı
2 dılım cavdarlı ekmek,
30 gr light beyaz peynır,(dıyetısyenım yıyeceklerımı hatta meyvelerımı bile tarttırırdı artık alıştım. göz kararı bile tahmın edıyorum meyvelerımı)
1 domates,
1 salatalık,
3 zeytın.
tavada 1 yumurta(hiç yag koymadım kendı beyazıyla kızarttım)
1 tatlı kaşıgı pekmez

yıne vede yeniden ben...
kaplumbağayı,papağanı temizledim,yarına yemeğimi yaptım,mutfağı toparladım ve banyomu yaptım saçımı sardım geldim...inş.bu saatten sonra otururum ama daha akşama fırında istavrit buğulama ve yeşil salata yapıcam...oyyyy belimde bir yandan ağrıyor,reglim bugün iyice coştu,neyseki yarına azalır,işte rahat ederim biraz

iyiyiz aşkito,sen nasılsın tepik oğluşun nasıl

Ne becerikli hatunsun sen ya....
Kız seni okudukça halime bakıyorum ağlıyorum:)))

Temzilemişsin her yeri..
Misler gibi..
Benimkilerde hala batırıyor evi...
Ağlayacağım valla

Canım ben iyiyim..
Şeker sonucumda çok iyi çıktı.
Doktorum 4. bebeğe göre muhteşemsin dedi..
Kilom 66. 2 oldu..

Umarım şubatta hızla veririm...
Sen fıstık olmuşsun..
Kıskanılacak derecede muhteşemsin haberin olsun...

Tepikoğlum iyi..
Maşallahı var..
İsmi yok bi gerisi tamam:)))

mrb kizlar bende 76 lik bir hatun olarak araniza katilmak istiyorum listeye kayit olmak icin ne yapmam gerekiyor

allah tamamına erdirip kucağına almak nasip etsin inş.bende bir yandan küçük oğlanın dersiyle uğraşıyorum bir yandana burayı dikizliyorum işte...sağol canımcım sende olursun şubat sonrası,sende azimli hatunsun...

burun kanaması ordaki kılcal damarların catlamasıyla oluyor bıldıgım kadarı ile o yüzden bas agrın siddetleniyor olabilir. burun kanaman icin ayrı bi doktorla gorus ama kan bağışlamayı denemelısın. kolundan yaklasık 450ml kan alıyorlar ve inan cok rahatlatıyor. bende yıllardır basagrısı cekenlerdenım. apranax fordlardan 4-5 tane ıctıgımı ve hiçbir etki etmediği günlerim oldu. ama simdi düzenli kan bağısı yapiyorum ve inan bas agrısından eser kalmadı. mutlaka dene

burun kanadıgında bas agrısı gecer dedıklerı ıste kan cıkınca basınc dusuyor.
mutlaka dene faydasını goreceksındır.

kan verırken kan sayımını yapıyorlar mesela benım esımınde sınırın ustunde cıkmıstı bi sefer beraber gıttıgımızde ve ordakı doktor bir an once hastaneye gıdıp talıllerını yaptır demıstı. kanın cok fazla basagrısı halsızlık yorgunluk yapar ve kanın pekmez kıvamında damar rahatsızlıkları gecırebılırsın demıstı.

esımde aynı sekılde bası agrıyordu test ıcın hastaneye gıttıgımızde 4 tüp kan aldılar rahatladım dedi. testlerde sukur bırsey cıkmadı çok sigara ıctıgı ıcın kanı fazlaymıs sımdılerde sıgarayı bırakmaya calısıyor. neyse

mutlaka dene care olur ıse en azından denedım dersın..

Kızlar geçen hafta diyetisyenimle öyle bir liste hazırladık ki,sonunda tam manasıyla içime sindi
Üniversitede 58 en fazla 60-63 kilolardaydım.Yediklerime çok dikkat eder düzenli spor yapardım.Başak burcuyum,cilt-vücut bakımı gibi konularda çok araştırırır,aklıma yatanı hemen denerim.Neyse demek istediğim :) beslenme konusunda da titiz bir çalışma sonucu cilde,saçlara,kalbe ve beyne en faydalı besinleri araştırıp soruşturup listemi oluşturduk

Tam listeyi yazmayacağım ,kişiden kişiye değişebilir ama zayıflama ve güzelleşme programımın tam ortasında olan besinleri yazayım bakayım ne düşünürsünüz

Cilt sağlığı,güzelligi,nemi ve elastikiyeti için mümkün olduğunca akşam veya öğle yemeğinde balık,tercihen; somon,alabalık veya sardalya.
Demir ve c vitamini için bol bol yeşillik,tercihen;kıvırcık,roka,ıspanak(çiğ olarak salatada)
Bol A vitamini içeren,cilt,kalp-damar sağlığı için gerekli,kolestrolü düşüren havuç.(Rendelenmiş salatada yada,sebze yemeklerinde)
Ara öğünlerde yeterli miktarda karbonhidrat, doymamış yağ, lif, fosfor, kalsiyum, demir, potasyum, magnezyum, çinko, A, B, C ve E vitamini içeren,yarım çay bardağı günlük manganez ihtiyacının yüzde 45’ini, bakır ihtiyacının yüzde 20’sini karşılayan badem,omega 3 için ceviz.(Tabiki ölçülü tüketiyorum,bir ara öğünde 7-8 adet organik badem veyaz 3-4 adet taze organik ceviz)

Çoğu kadında saç dökülmesine ve ciltteki sivilce izlerinin geç iyileşmesi veya iyileşmemesine sebep olan çinko eksikliği için zengin çinko kaynağı kabak çekirdeği.(Her gün diğer bir ara öğünde 1 yemek kaşığı kadar,organik ve ayıklanmış aldım)

Her gün tam buğday ekmeği,elma,limon,soğan,taze çekilmiş keten tohumu ve kuruyemişler diyetin olmazsa olmazı

Kırmızı pancar(salatası harika oluyor),fasulye,nohut,mercimek yine belli günler listemde var.

Hergün 2-2,5 litre su ve haftada 5 gün sabahları 45 dk. tempolu yürüyüş.

3 gündür bu programı uyguluyorum,açlık hissetmiyorum çünkü ara öğünleri atlamamam konusunda diyetisyen tarafından çokca uyarıldım

Başladığımdan beri 1 kilo verdim,yani aslında 80 kiloydum çizelgemi gün gece yaptım 79 kiloyum şu an.
Gelişmeleri yazacağım inş. , bakalım bu programla zayıflama haricinde cildimde,saçlarımda bir değişiklik görecekmiyim :)

evet günaydınlar. bugun pazar o yüzden geç kalkıldı :) öğle yemegı yerıne kahvaltı edıldı.
kahvaltıda

sebzelı omlet
3 zeytın
2 dılım ekmek
biraz beyaz peynır
azcık reçel
3 bardakda cay ıctım

gec kalktıgımda 1 ana ogunu atlıyorum yanı bundan sonra arada meyve cay karışımı ve akşam yemegı ve sonrasında meyve var
:)

ve tabıkı spor ev ısı spora gırmıyor ne yazıkkı butun evı toparladım ettım hatta butun gardılobu boşaltım sıldım temızledım yenıden yerleştirdim

sımdı 45 dk kosu bandından sonra Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi nı yapacağım bu ay cozmopolitan dergisinden hediye geldi :)
onlarda hıssettıler herhalde benim kilo vermeye calıstıgımı :) dergi turk telekomun hediyesi olarak geliyor :) 6 ay gelcekmiş :)

26 kasımda diyetisyenle randevum var :) 74 kg olmam gerekiyor ama ben 73 olarak gitmek istiyorum :) o yüzden bolcaaa spor zamanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…