inanma canım evlenince daha da arttı acile gidiyodum..doğum yapınca azda olsa azaldı gene..
noldu sana aşkım niye depresyona giriyon bakimm hıııı.Neyse ben gidiyim de tekrar uyuyayım bari
ayyyy sorma deryacım burda da bir rüzgar ki geceden beri.beni de 3 gündür uyku tutmuyo.gece uyanıp geziyorum yaaaa.paronayak oldum iyicene.kapıları falan kontrol ediyorum 4 5 sefer oğlumun odasına gidiyorum.garip bir haldeyim yaaa sevdiklerime zarar gelecek korkusundayım devamlı.hayırlara çıkar Allahımmmgünaydın kızlar....
resmen kış gelmiş yaaaa,hava hala karanlık gibi,birde şiddetli poyraz varki sormayın ağaçlar yerleri öpüyor...
ben gidip accuk ortlığı toplayayım kahvaltı hazırlayayım...bu arada açık olucam arada bakarım ...en geç 12.30 da burdayım çabuk gelin haaaa(son cümle çok kro oldu değilmi,accuk kibar olun )
fıstığımmmmm günaydın sana da. sen iyi ol da işin bitince görüşürüz nasılsa.ama çok ihma etme bizi haaa bak geldi yine kilolarrrr.....günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlarr
hoşbulduk kızlar çok teşekkür ederim...buraya uqrayamadıqım zaman vicdan azabı duyuyorum ilqilenemediqim için...ama inanın okadar yoqunumki zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...daha çok sabahtan vaktim müsait olurdu ama kursumun sabah olması beni sizden kopardı...26 aralıkta sertifika sınavımız var ve aynı gün kurs bitiyor...inşallah sonrasında hayırlı bir iş bulabilirim...dua isticem yine sizlerden canlarım...
dilekcim nasılsın cnm nevar ne yok...en son senin askerle aran limoniydi barıştınızmı cnm...döndümü yoksa askerden...
deryammm sen nasılsın bitanem...sabah erken kalktım sınav çalışayım diye kendimi burda buldum..yarın sabah zorlu bir sınavım var...
gunaydin gunaydin en guzel gunler sizlerle olsun canlarim
ya aslında çok yorucuydu ama bide ben acillik olunca kötü oldu yoksa neşe içinde geçti kaynanam sağolsun işlere el attı ama ben öncesinde çok yoruldum bayramın üşüttümmü noldu idrarada kan ve iltihap çok yüksek çıktı...
elti aldık ya onun kızkardeşi diyetisyen yazıcaktım yanlış yerde kelime kullandım
eltim..matematik öğretmeni..kıakardeşi diyetsiyen yeni atanmış.....bakalım arada giderim biraz gaza gelip rayına girerse düzenim yeniden...ama hem bayram söz menülerinden sonra bide reglime çok az kaldı yine iyi çıktım almamışım ben
boşver kardeşinden benim bilgilerimi alır eltim ama zaten oda çok zayıf değil ben sözlendiğimde daha zayıftım hem boyuda kısa ya benden daha tombul yani çok mühim değil
86 kiloyken 3-4 ay olmadıgım olurdu.
O zaman olayım diye yapmadıgım şey kalmazdı
Şimdi de 3 gün falan sürüyo ama buna da şükür diyorum.
Dr a gittim kilo demişti sonra psikolojik vs vs.
Zaten ne olsa psikolojik çıkıyor sonu
noldu sana aşkım niye depresyona giriyon bakimm hıııı.
ayyyy sorma deryacım burda da bir rüzgar ki geceden beri.beni de 3 gündür uyku tutmuyo.gece uyanıp geziyorum yaaaa.paronayak oldum iyicene.kapıları falan kontrol ediyorum 4 5 sefer oğlumun odasına gidiyorum.garip bir haldeyim yaaa sevdiklerime zarar gelecek korkusundayım devamlı.hayırlara çıkar Allahımmm
fıstığımmmmm günaydın sana da. sen iyi ol da işin bitince görüşürüz nasılsa.ama çok ihma etme bizi haaa bak geldi yine kilolarrrr.....
sana da günaydınnn serpicimmmmm...
kızlar biraz işim var mutfaktaa ,sonra elbiseler düzlenecek dolap kendinden geçmiş yaaaa.sabah aceleyle giyin gelince yogunlukla tep içine nolcak yaaaa.sihirli bir deynek istiyorummmm
hoşgeldin canım...hiç panik yapma burda tüm sıkıntılarından kurtulacaksın ...yeterki hergün gel ve içtimanı ver,söylenenlere kulak ver canımcım,gerisi zaten geliyor ve burası alışkanlık yapıyor bırakamıyorsun
kilo verdigimi insalarin farketmesi yedigim tetlidan daha güzelay ne güzel hosuma gitti bu söz arada hatirlat sen bana cünkü unutkanlik var bende :44: [/B]
hatırlatırım hem kendıme hem sana
canım hoşgeldin.burası gerçekten çok motive ediyo.düzenli katılırsan eminim faydasını göreceksin.
Selam kızlar.
Herkes nasıl.
iyiyiz aşkito,sen nasılsın tepik oğluşun nasıl
Ne becerikli hatunsun sen ya....
Kız seni okudukça halime bakıyorum ağlıyorum:)))
Temzilemişsin her yeri..
Misler gibi..
Benimkilerde hala batırıyor evi...
Ağlayacağım valla
Canım ben iyiyim..
Şeker sonucumda çok iyi çıktı.
Doktorum 4. bebeğe göre muhteşemsin dedi..
Kilom 66. 2 oldu..
Umarım şubatta hızla veririm...
Sen fıstık olmuşsun..
Kıskanılacak derecede muhteşemsin haberin olsun...
Tepikoğlum iyi..
Maşallahı var..
İsmi yok bi gerisi tamam:)))
merhaba ben migren hastasiyim ve tuttumu bas agrisi hastanelik oluyorum bazen onlar ilaclarla geciriyolar simdi sormak istedigim normalde derlerki burnun kanarsa basinin agrisi gecer bende tam tersi bas agrim daha cok oluyo ben kan versem ise yararmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?