bu şartlarda çok güzel kilo verirsin canım.bende koşu bandına biniyorum 40dk 6_6.5 hızlayürüyorum 160kalori yakıyorum kılavuz sen epey kalori yakıyomuşun canım.ayrıca 15dk egzersiz yapıyorum daha fazla yürücem ve egzersiz yapcam ama oğlum ben harekete başlayınca bişey oluyor üstüme atlıyor oynamak istiyor öyle olunca kalıyor.....
ben 5.5 da yuruyorum aralarda hızlandırıp kosuyorum. 1 saatte yaklasık 350-400 arası kalori yakıyorum.
sIkma canini canim olsun dengele sen geri onlaripff.. kıızlar buqün diyet yapamadıım moralim bozuk...
dün aksam esim qececi olarak calisti annemler bende kaldıı
bizde aksam kekler börekler qötürdük vallafeci vicdan azabı çekiorum
sabah tartııldıgımda 67.8 dim..
bu sabahta börek yedim offf
öğlen esimle ayakta atistirdim
simdide bitki cayi içiorum bu aksam annemlere qidip kalicam esim yine qececi
evde tek kalamiorum korkarım aksam yemegi yemedim- yemicem...
öglen esimle atistirdim dedigim saat 4 dü...
saat 6da 3 tane midye yedim bol limonlu:26:
ama bitti bu saatten sonra yemicem bisey:26:
birde... esim buqün bana dogusun çilekli form çayııyla6
yine dogusun çilekli yesil çayini almis
tadi mükemmel tavsiye ederim
kızlar merhaba...
ÖNCELİKLE SÖZÜMÜ TUTAYIM VE KİLO VEREN-YERİNDE SAYAN HERKESİN ALNUNUN ÇATUSUNUN ORTASINDAN OKKALI ŞEKİLDE ÖPÜYORUM...
bana gelince dünkü bildirimime göre eksideyim ama geçti borun pazarı...bide bugün çok şükür regl oldum rahatladım,bir haftadır geldi gelicem diyordu şükür bugün söktü...haftaya benden korkun anacımtuba ellerine sağlık ortim benim
trıendy21ve sibel 29 teşekkur ederım.hoşbuldummmmm..... adetımın son 2 gunu... yanı 2 gune zaten bitecek ama hala ödem olabilirmi.ödem yoksa bu kilo nerden çıktı...dediğiniz gıbı pes etmıycem çünkü kilo verdıgımı ınsanların farketmesi yedıgım tatlıdan daha guzeeeeeeellllllll
slmmmmm kızlarrr gelebildim sonunda.temizlik falan,sonra da sıkıldım çarşıya gittim.kendime yüzük aldım:)))))))
tubacım eline sağlık balım.
senacım uğramışşş hoşgeldin balımmmmm
sudeeeeeeeemmmmmmmmm kızzzzzz özledim hadi gel artık orti olalımmmm...
ellerine sağlık tuğba..
bayram topiği iyi çarpmış..amma dökülmüşüz yaaaa......
kilo verenler
yok beee ne sıkıntı olucak,,kimsenin alındığı falan yok heleki benim,,hakettim çünküüellerine sağlık orticim...
öpücük meselesi sorunmu oldu,benmi yanlış okudum:26:bayram günü suzanla konuşurken birbirimizi motive etmek için aramızda konuşmuştuk veren olursa alnının çatından öperim diye söyledim(fikir babası benim konunun)...sıkıntı olduysa sorumlu benim aşkitolar,kusura bakmayın alınan olduysa
:2:Tuğbacım ellerine sağlık, hasta hasta uğraşmışın bende yavaştan başlayayım mekiklerime barim
teşekkürlet tuğba nihayet listeye girebildim
ne güzel canım meseleyi çözmüşSün tekrar hoşgeldin aramızaa,,bol kilo vermenii diliyorumyeniden merhaba. en son 6.cı ayda kalmısım ben o zamandan beride kilo vermeye calısıyorum. 79.4 iken yazmısım size. dusunuyorumda 6.ay 11 ci aydayız nerdeyse 5ay gecmıs. o zamanda kılo vermek ıstedıgımı yazmısdım. ama dıyetısyene gıtmeden kendı çabamla..
neyse 8.inci ayda eşim hastaneye gıderken peşine takıldım ssk da bende bı doktora goruneyım dedim. (hep kan testleri vs yaptırırım 6ayda bir ) dahiliye doktoruna okadar ugrastıgım halde hıc kılo veremedıgımı soyledım benı dıyetısyene gonderebılırmısınız dıye sordum. ilk önce ben bi testlerıne bakayım eğer kılo vermenı engelleyen bırsey varsa tedavısını yaparız olmadı dıyetısyene gondeırrım dedı. şeker guatr hormon testlerı vs verdi. hepsi normal cıktı ve oda benı ssk nın dıyetısyenıne gonderdi. tabi bıldıgınız ssk boyun kaç kilon kaç al bu lısteyı yap 2 ay sonra gene gel dedi. çıktım ve kahkahalarla guldum bu nası dıyetısyen dıye. eminim oda memnun değildi halınden. neyse
9.cu ayda kadın doğum doktoruna gıtmeye karar verdım. (evlıyım) doktorla gorustum ve bana polikistik overim oldugunu soyledı. ve kılo almana neden olur dedı tedavısıde ancak kılo vermekdır dedi. yumurtalıkların şekere dırencı oluyormus ve yedıgım her şekerlı şey polikistik overi arttırıyormus. ve kılo vermemı engellıyormus tam bir kısır döngüdür bu dedi. sana şeker hastalarına verilen bi ilaç vericem dedi (glifor) bunu kullan ama mutlaka dıyetısyenede gıt dedi. dıyetısyen olmadan kılo vermezsın dedi. bende ogun hemen dıyetısyenden randevu aldım ve dıyetısyenle gorustum.
kadındoğumcunun yazdıgı ılacları gosterdım. diğer hastanede yaptıgım kan testlerını vs gosterdım. normalde şekerin yok ama polikistik over oldugun ıcın şeker hastasıymıs gıbı dıyet yapman gerek dedi. ve dıyetımı yazdı. çayda şeker şekerlı tatlı dahı yasak. haftada 1 gün sadece tatlandırıcyla yapılmıs sütlü tatlı yıyebılrısın dedi..
çay bardağına 2 şeker kaşığı şeker atan ben ogün şekeri bıraktım. reçel bal yemeyi kestım.
21.9 da diyetısyene gittiğimde 79.4 kg idim. 29.10da gıttıgımde ise 75.5 idim. polikistik overın oldugu halde verdıgın kılo cok ıyı dedi. hedefımız 7ayda 17 kg vermek. ve ben başaracagıma bu sefer kesın ınanıyorum. cunku kılo verememın hemen cabucak almamım tek sebebi polikistik overmıs. onlada basa cıkmayı ogrendım..
diyetısyene hala gıdıyorum bayramda kılonu koru yeter dedi :) ki ben 800 gramda almısım 600gr mı su dedi. vucudum su toplamıs. adet dönemın yakınmı dıye sordu evet dedim. şöyle bir karışım verdi.
2lt suya
1 yeşil elma
yarım limon
1 çay kaşığı karanfil
1çay kaşığı tane karabıber
1 çubuk tarçın
hem metabolızmanı hızlandırır hemde adet donemınde vucudunun tuttugu suyu atarsın dedi. hemde açlığını dındırır dedı
bu arada herşeyın yanında b12 hapı ıcıyorum ve demır ıgnelerı oluyorum. kansızlıgım yok cünkü 3 ayda bır duzenlı kan bağışı yapıyorum.
ılk defa b12 ve demırım eksık cıkdı testlerde oyuzden onunda ılaclarını kullanıyorum. tam iştah acıcılar. bu çay karısımını bırazda ondan verdı. iştahımı kesermıs.
tüm bunların yanında spora da basladım haftada 2 gün spora gıdıyorum. gitmedıgım günler evde kosu bandını kullanıyorum. ve ınat ettım bu sefer tum tedavılerımı düzenlı takıp edıp kılolarımı bır bır vereceğim..
tekrar gorusmek üzere
sizleri seviyorum
benimde ilk başladığımda gebelerden sonra kalan koca bi göbeğim vardıı,,bide şimdi bak ne hale geldiiihepinize iyi aksamlar kızlarr.. uzun zmndır takip edıorm siteyi ama ilk msjımbenmde şu kilolalar cok başımı agrıtıyo bıktm artk 70 kiloyum ne yaptıysam zayıflayamadım bunalıma gircem yakında en büyük derdimde kocaman bi göbeğimin olmasııı!!
listeye benide alırmısınız??
çok güzel en kısa zamanda iyi sonuçlar alman temennisiyle hoşgeldin aramızaaArkadaşlar bende 1 hafta önce diyetisyene gittim,79 kiloyum.. Bu hafta diyet+spor+lpg şeytan üçgenini:) uygulamaya başlayacağım.
Herşey tamam fakat motivasyonum çok yüksek değil.Buraya her hafta kaç kilo verdiğimi ve nasıl beslenip spor yaptığımı yazayım diyorum.
İyi dileklerinizi bekliyorumHerkese başarılar
günaydın kızlar....
resmen kış gelmiş yaaaa,hava hala karanlık gibi,birde şiddetli poyraz varki sormayın ağaçlar yerleri öpüyor...
ben gidip accuk ortlığı toplayayım kahvaltı hazırlayayım...bu arada açık olucam arada bakarım ...en geç 12.30 da burdayım çabuk gelin haaaa(son cümle çok kro oldu değilmi,accuk kibar olun )
çok güzel bir program takip ediyorsun,nede olsa eski sporcuymuşsun...çocuk yok heralde anladığım kadarıyla,bende allah bağışlarsa 2 tane oğlum var...oyüzden sabah kahvaltı okul çantaları,yatak toplama faslı derken ancak okullarına ve bizde işe yetişiyoruz..bizim mesai 08.30 da başlıyor akşam 17.30 da çıkıyoruz...markete uğrayıp eve geldiğimizde(bizimde evle iş çok yakın 10-15 dk.yürüme mesafesinde)çocukların yemeğini koyup biz karıkoca spora başlıyoruz ve bitince duş faslı sonrası hafif bişeyler atıştırıp ki genelde süt ve meyve oluyor yada tavuk haşlama salata yoğurt...vs. dinlenmeye geçiyoruz...ben çocukların derslerini kontrol ederken bir yandanda sevdiğim dizilere bakıyorum bide buraya size laf yetiştiriyorum...oyyyyy yazarken bile yoruldum yaaaaa...hııııı bu arada dinlenmeye geçene kadarda viledayla hergün şöyle bide üstten kenarları alıyorum yada herkesi yatırdıktan sonra üstten rütuş yapıp öyle yatıyorum canımben genelde hafta içi sabahları 7de eşimi işe gonderıyorum o gıttıkten sonra 8e kadar yürüme bandını kullanıyorum. dusumu alıp kahvaltımı edip işe gıdıyorum. işyerım şükürki çok yakın 9da iş bası yapıyorum 3-4 dk da yürüyorum işyerine..
kosu bandından sonra herhangı bı hareket yapmıyorum. ancak dusumu alıp kahvaltı edip işe gıdıyorum.
bu ay dergıyle işte cd geldi artık sabahları kosu bandı aksamları cd yı yapma planım var. ama akşamlarıda yoğun oluyorum.
salı perşembe işten sonra taekwondoya gıdıyorum 4 yıl yaptım boynumu sakatladım 2 yıl yasak kondu sonrasında ıse spor yalan oldu ve gelsın kılolar oldu. aerobıc falan denedım ama taekwondodan sonra kesmedı. bu kıs bırden estı ve kurs aradım bı tane buldum tesadufkı oncekı hocam cıktı. cuma aksamlarıda gitar kursum var :) sunuu ogrendimki ne kadar hareketsizlik o kadar kilo
yazın sonuna doğru dağ bısıkletı aldım :) ve onunla kısa mesafelere gıtmeye basladım. otobusle 30dk da gıttıgım yerlere 8-9km artık bısıkletle gıdıyorum. gıdıyordum havalar soğudugu ıcın bısıkletı kullanmadıgım kucuk odaya kaldırdım havalar ısınsada gene bısıkletle dısarı cıksam dıye heyecanla beklıyorum. kesinlikle yandaki can simitlerimize bire bir. en son 35 km lık bı yolculuk yaptım cok guzel yerler gezdım. ve bısıkletı kaldırdım
diyetisyen + taekwondo + kosu bandı + 30gün de zayıflama cd si kesinlikle zayıflama yolunda ilerliyorum :)
benim küçük oğlumda illaki beni çıldırtıyor yürüme bandına çıkınca...diyorum zaten bigün spor yaparken beni beyin kanaması geçirticeksin diyeeeeebu şartlarda çok güzel kilo verirsin canım.bende koşu bandına biniyorum 40dk 6_6.5 hızlayürüyorum 160kalori yakıyorum kılavuz sen epey kalori yakıyomuşun canım.ayrıca 15dk egzersiz yapıyorum daha fazla yürücem ve egzersiz yapcam ama oğlum ben harekete başlayınca bişey oluyor üstüme atlıyor oynamak istiyor öyle olunca kalıyor.....
ben koşmuyorumda 6.7 ile geneldede 7.0 da tempolu 50 dk.yürüyorum 365 kalori yakıyorum,bide sonrasındaki hareketkerle bayağı yakıyorumben 5.5 da yuruyorum aralarda hızlandırıp kosuyorum. 1 saatte yaklasık 350-400 arası kalori yakıyorum.
bencede servis bir baksın normal değil kalori miktarında sorun var bencedeben niye az kalori yakıyorum ki
sIkma canini canim olsun dengele sen geri onlarisende benim gibi 7 lerdeydin bak ne güzel 6 li rakami gördün ve devamini getiriyorsun
esini de tbrk ediyorum canim sana destek olup caylardan almis
evet cnm hatta bir zamanlar 8'i bile qördüm malesef...
ama çok şükür ki bana imkansıız qibi qörünen 6 larıı qördüm ve 5ide qörücem inanııyorum :)
inşallah biran önce kilolarımızı veririz... eşim çok destek oluo bana saolsun :)
mersüüüü canım...bende gideyim balığı fırna atayım saçlarımı kurutup salatayı yapıp geleyim kuşum bekle beni
avatardaki resim senmisin guuuu,sensen saçlarına hasta oldum çok güzeller
kızlar mutfaktan geldim,çok güzel bol yeşillikli bir salata yaptım ,balığı temizleyip buğulama tarzı yapıp fırınladım eli kulağında pişmek üzere,saçlarımıda fönledim kuruttum vede geldim ama gene kimsecikler yok
şu 10 kiloyu sizce 3 ayda verebilirmiyim kızlar??? mümkün müdür acaba :26:
aslinda veririmde qaliba gaza ihtiyacim var
naparsun dadlummmm...kro olmak kolay değil emek istiyorbeni öpmeeee
evet bende dahilim bunaa
yok beee ne sıkıntı olucak,,kimsenin alındığı falan yok heleki benim,,hakettim çünküüben sadece bayram dönüş günü ekside olduğumu erken paylaşmışım cuma artıya nasıl çıktım bilmiyorum,,gerçi akşam çoşmuştuk neyimeyse perşembe akşamı çoşmaak neyse bugün senin gibi bende eksilerdeyim ama geçti bodur pazarı hadi sürem kendimizi niğdeyeeeee
:2:
ne güzel canım meseleyi çözmüşSün tekrar hoşgeldin aramızaa,,bol kilo vermenii diliyorum
benimde ilk başladığımda gebelerden sonra kalan koca bi göbeğim vardıı,,bide şimdi bak ne hale geldiiisenin neden olmasın
çok güzel en kısa zamanda iyi sonuçlar alman temennisiyle hoşgeldin aramızaa
kıro karuuuuu
selam kızlarrr
iki sabahtır tartıda harika rakamlar görmekteyim. artık gitmeye başladı galiba.
çok mutluyum yaaa.
acı da çekmiyorum.
böyle giderse 15 güne kalmaz 6 ları görürüm gibi geliyor.
Evet ablacım benim yeni çektim saçları lülük yaptım
Afiyet olsun ayrıcanaa
Valla ben temmuzdan bu yana 10 kilo verdim.
1 ileri 1 geri durumu.
Sen azmedersen arada bi kaçamak yaparsan verirsinnn
Evet ablacım benim yeni çektim saçları lülük yaptım
Afiyet olsun ayrıcanaa
Valla ben temmuzdan bu yana 10 kilo verdim.
1 ileri 1 geri durumu.
Sen azmedersen arada bi kaçamak yaparsan verirsinnn
Menümm menümm benim güzel menümm:87:
Sabah:
2 dil. çavdar ekmeği,
Az kaşar,
1.5 tane haşlanmış yımırta,
3 tane siyah zeytin,
Şekersiz Çay.
Akşam (17:00)
1 tabak çorba adını unuttum ama :26: (içinde erişte, yeşil mercimek vardı az)
1 tabak tavıklı, kıvırcık salata,
1 bardak ayran.
Birazdan dizi izlerken süt ısıtıcam içine accık Türk kahvesi koyucam.
2 bardak yeşilçay
3 litre su.
Bu kaa
selam kızlarrr
iki sabahtır tartıda harika rakamlar görmekteyim. artık gitmeye başladı galiba.
çok mutluyum yaaa.
acı da çekmiyorum.
böyle giderse 15 güne kalmaz 6 ları görürüm gibi geliyor.
ben bugün kacirdimya misafir gelince onun önüne koyuyorum otomatik bende yiyorum kendini yanliz hissetmesin alsin cekinmesin diye mi anlamadim o gittikden sonra da kalanlari atilmasin diye yiyorum ben cok pis bogazim yaaa:84::84::84::84:
pff.. kıızlar buqün diyet yapamadıım moralim bozuk...
dün aksam esim qececi olarak calisti annemler bende kaldıı
bizde aksam kekler börekler qötürdük vallafeci vicdan azabı çekiorum
sabah tartııldıgımda 67.8 dim..
bu sabahta börek yedim offf
öğlen esimle ayakta atistirdim
simdide bitki cayi içiorum bu aksam annemlere qidip kalicam esim yine qececi
evde tek kalamiorum korkarım aksam yemegi yemedim- yemicem...
öglen esimle atistirdim dedigim saat 4 dü...
saat 6da 3 tane midye yedim bol limonlu:26:
ama bitti bu saatten sonra yemicem bisey:26:
birde... esim buqün bana dogusun çilekli form çayııyla6
yine dogusun çilekli yesil çayini almis
tadi mükemmel tavsiye ederim
maşallah :) vücudun alıştı demekki...
bu fırsatı iyi degerlendir hazir vermeye baslamisken
6 yı qörmeden kaçamak bile yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?