70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi isallah canim ben kendimden umutu kesdim sen gör 6 lari canim

:78: depresyondaymisim gazete dedi

dileeekkkk napiyon giii

yok canım umudunu kesme. biraz sabredince işin ucunu bırakmayınca mutlaka sonuca ulaşıyorsun.
sakın bırakma

sizin durumunuz bizim duruma çok benziyor ortiiii...bizde mütemadiyen birbirimize söylemediğimizi bırakmayız,sonrada bişey yokmuş gibi sarılır yatarızoyüzden seni kendime çok benzetiyorum canikom

keşke bende sizin gibi olabilsem. ben çok sabırlıyım. susuyorum içime atıyorum sonra patlayınca da adamla aynı havayı teneffüs etmeye bile tahammül edemiyorum. direk yataktan istifaaa

yok be ablam bu hafta ki birincilik tirişkadan oldu. haftaya daha gerçekçi rakamlarla geliyorum sıkı durun
tossttt deme bana fena oluyommm:44::44::44:

evet slm bayanlar 10 gündür memlekette olduğumuzdan giremedim geçen hafta bildirimde olmadı hali ile özledim siteyi ya
kilo işine gelince bayramda rejimi ekmek arası kavurma ve baklava ile yedim yani bayağı bozuldu gibi ilk günler iyi gitmiştimsonra baklavalar etler derken fena bozuldu kilo aldım kesin ama henüz tartılmadım cesaretim yok bayramdan önce 3 kilo vermiştim ne güzel of of göbek şişti yine ama regl oldum onunda etkisi olabilir hadi hayırlısı...

bu seneye kadar bende senin gibiydim canımcım ,buyüzdende hep tansiyonum yükselirdi ekstradan...ama en sonki depresyon tedavimde doktor bana eşini yenemiyorsanki öyle görünüyor,ondan bir adım öne geç dedi ve o bağırmadan sen bağır o harcamadan sen harcaki eşine fırsat kalmasın...zaten yeterince ezilmişsiniz hanfendi demesiyle ben salya sümük ağlamıştım doktorun önünde(ki kaç aydır tedavi için gidip geliyordum terapiye)adamcağız üzülmeyin hanfendi genelde herkes bu koltukta ağlar hep demezmi...güleyimmi ağlıyayımmı şaşıp kalmıştım...ogünden beridir kendimi dışa vuruyorum yaklaşık bir senedir ve kociş bana geçen gün sen iyice ufaldın ama dilin yerinde duruyor maşallah bir yıldır demezmikendi elinle kendi canavarını yarattın oyüzden sus istersen konu büyümesin dedim adam cuk diye kaldıbizde kociş yatağı terkeder canım,bazen derim bayan olarak bi o lüksümüz var koz olarak onu bile bana bırakmıyorsun derim...benimki nazlıdır o konuda ağız tadıyla kapris bile yaptırmaz

Son düzenleme:
yok be ablam bu hafta ki birincilik tirişkadan oldu. haftaya daha gerçekçi rakamlarla geliyorum sıkı durun
tossttt deme bana fena oluyommm:44::44::44:

Pekii demem kiii
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz

Hoşgeldinn
Bayramda herkes kilo aldı canım vermeye çalışıyoruz bizde.:2:

ay canım çok güldüm valla. küsen adam da zordur valla ne diyeyim. bende zaman zaman daha dilim uzadı ama henüz kesmiyor o kadar içim şişiyor yani halen. peki canımcım bu taktikler işe yaradı mı. ne dersin bende mi öyle yapsam.:26::26::26::26:
bende birde guatr var. çok sinirlenince bir şişiyor ki sorma yutkunamıyorum. ama hep olay büyümesin at arkaya tavrım genelde bitmiyor.

kızlar sizden hayır yok galiba ben çıkıyorum...
herkese hayırlı bol iradeli ve güzel bir hafta ve mesai diliyorum

canım valla söküyor ama olayın boyutuna göre...bakıyorum gözler başka bakıyor yavaştan siniyorum kuşum

burda bahsettıgın lpg nedir?

lazerle şekillendirip sıkılaştırmak için kullanılan yöntem kavitasyon gibi ama değil...benim yağ oranım çok düşükmüş oyüzden siziniçin lpg sistemi daha uygun demişlerdi...acaba aynı şeydenmi bahsediyoruzki...:26:

koptum varya...eşim şu an bana delimisin dergibi bakıyor aynen öyle canım

ben her pazar halk oyunları kursum var 3 saat sürüyor ona gidiyorum. eşimde çocuklarla evde kalıyor. ama görsen her hafta ayrı bir trip.
bende ezik büzük gelirim eve suç işlemiş gibi.
bugün dönüşte telini aradım bişey lazım mı diye. telde nasıl tavırlı çok açmışta evde ekmek yokmuşta söylenme modunda geçiştiriyor bana.
fırın da iki adım ötede. alıp gelmesi 5 dk sürer. neyse yine sustum tabi bişey demedim. eve gelir gelmez kızım dedi ki anne babam yeni uyandı.
bu saate kadar uyudu. meğer adam uyumuş keyif yapmış uyanınca da acıkmış. ben aramadan 10 dk önce yani. hiçbirşey demedim yine sabır çektim.
şu taktği uygulasaydım keşke çemkir çemkir kaç iyi fikir valla

iyi akşamlar herkese
sonbahar sendromunuzu sanurım bana da bulaştırdınız...
yazdıklarınızı okuyorum.yazayımdiyorum. yazma enerjisini kendimde bulamıyorum..alıntılarım vardı..
yine enerji eksikliğinden yapamadım..
dur bakayım yazınca belki açılırım..

anaaaa...
ben elimi kaldırıp yazana kadar herkes kaçmış..
biraz durayım belki birileri gelir....

bugünkü menüm
sabah tost(2 dilim çav ekm,köy peyniri,2 dilim sucuk,2 dilim domatesle tabiki yağsız)
3 zeytin
1 haş yumurta
2 ısırık poğaca
arada 1 mandalina
öğlen 3 kaşık kepekli makarna yoğurt eeşliğinde
3 kaşık kıymalı yeşil fasulye
akşam 17.30 da
3 kaşık bulgur pilavı- olmaması gerekiyordu- çok seviyorum ya...yemekte bulgur pilavı ayran olsun yeter..domates,bolsoğan ve yeşil biberliydi....
3 kaşık kavurma yağsız yernden almaya çalıştım
sonra 1 tane cennet hurması.bu da çok kaloriliymiş inanamadım..250 kalori yazıyordu..ama ben bunuda çok seviyorum yaaaa

merhaba zerra aynı kilodayız :)
nasılsın? hurmayı bende çok seviorum ama çok kalorili malesef

Selam kızlarr...

Herkesin keyfi yerindedir umarım.. valla benım buraya gelecek yuzum bıle yok aslında ama neyse...
çoğumuz aynı durumdayız..boşver önümüze bakalım canım..
lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz.barsaklar konusunda işe yarıyormu suzancım..

saol canım...
ıradeli olmak lazım senın gibi sana maş..

öpüyüorum...
hoş geldin sudemcim.kaçaklar tek tek dökülüyor...
güzel deneyımlerini bekliyouz canım..
Allah kolaylık versin .yollarını açsın canım..

kalabalıktan ayrılınca insan garip oluyor ama tekrar eski moda dönüyorsun..

merhaba zerra aynı kilodayız :)
nasılsın? hurmayı bende çok seviorum ama çok kalorili malesef
merhaba canım
evet aynı kilodaymışız...ama senin boyun uzun heralde bmı değerin çok düşük..hurmanın kalorisini görünce böyle oldum
ama yinede vazgeçemiyorum...
ben bi koşu oğlumu uyutup geleyim.burdaysan görüşürüz..

Selam Kızlarr....
Oyh yaklasık 25 sayfa gecmıs okudum belkı daha fazla..
Yarından ıtıbaren doğum gunume kadar bıraz ıncelmek ıcın savasa gırıcem ınsallah...
bugun tartıldım ama yarın da tartılıp asıl basladıgım kıloya bakıcam... 2,5 kılo cıvarı artıdayım...

anam yapma canım ya...
Nye oyle pekı... bıraz hızlanma donemıne gırmeyı denesen aslında verdıkce azımlenırsın...
diyene bak yalnız..

tatlışkoom...
bende ozledım valla.... sen vermıssındır aldıklarını bayram bıtınce hemen normale dondum sanırım...
bende daha yarın donucem normale ınsallah... artık artıları ne kadar da verırım bılmem bakalım..

Sudem sende sahalara donmussun..
Hadı bakalım hayırlısı.. verırsın sen... dukan ı bıraktın mı ?

Bana mı dedın yoksa baska betul mu var ? :44:
Anlamadım ama eger banaysa ıyılık canım nolsun, kuzu da ıyı cok sukur..

Saol canım oyle olucak artık yapacak bırsey yok malesef.. :13:

bugün akşam yemeginde ızgara tavuk yiyerek bir adım attım tekrar toparlama sürecine yarın ve salı günü sıkı bir menüyle geliyorum mideyi tekrar küçültüp motivasyonumu sağlamam lazım 2 gün zorlasam 3. gün den sonrası kolay gelmeye başlıcak zaten bunu artık öğrendim iyice , bu seferki hedefim 1 ocak sabahı çok güzel bir kilo ile uyanmak istiyorum bunu gönülden istiyorum
hadi hanımlar kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…