hadi isallah canim ben kendimden umutu kesdimsen gör 6 lari canim
:78: depresyondaymisim gazete dedi
dileeekkkk napiyon giii
sizin durumunuz bizim duruma çok benziyor ortiiii...bizde mütemadiyen birbirimize söylemediğimizi bırakmayız,sonrada bişey yokmuş gibi sarılır yatarızoyüzden seni kendime çok benzetiyorum canikom
Eyytttt tostcu abla gelmişşş
Bu haftanın birincisiii gelmişşş.
Abla bak bu hafta bende çok vermek istiyorum yarışmayalım bakk.
2 tost yapar gelirim yanınaaa
Şaka bi yana tartıda eksi rakamlar görmene çok sevindim.
Darısı başımıza...
yok canım umudunu kesme. biraz sabredince işin ucunu bırakmayınca mutlaka sonuca ulaşıyorsun.
sakın bırakma
keşke bende sizin gibi olabilsem. ben çok sabırlıyım. susuyorum içime atıyorum sonra patlayınca da adamla aynı havayı teneffüs etmeye bile tahammül edemiyorum. direk yataktan istifaaa
yok be ablam bu hafta ki birincilik tirişkadan oldu. haftaya daha gerçekçi rakamlarla geliyorum sıkı durun
tossttt deme bana fena oluyommm:44::44::44:
yok be ablam bu hafta ki birincilik tirişkadan oldu. haftaya daha gerçekçi rakamlarla geliyorum sıkı durun
tossttt deme bana fena oluyommm:44::44::44:
evet slm bayanlar 10 gündür memlekette olduğumuzdan giremedim geçen hafta bildirimde olmadı hali ile özledim siteyi ya
kilo işine gelince bayramda rejimi ekmek arası kavurma ve baklava ile yedimyani bayağı bozuldu gibi ilk günler iyi gitmiştimsonra baklavalar etler derken fena bozuldu kilo aldım kesin ama henüz tartılmadım cesaretim yok bayramdan önce 3 kilo vermiştim ne güzel of of göbek şişti yine ama regl oldum onunda etkisi olabilir hadi hayırlısı...
bu seneye kadar bende senin gibiydim canımcım ,buyüzdende hep tansiyonum yükselirdi ekstradan...ama en sonki depresyon tedavimde doktor bana eşini yenemiyorsanki öyle görünüyor,ondan bir adım öne geç dedi ve o bağırmadan sen bağır o harcamadan sen harcaki eşine fırsat kalmasın...zaten yeterince ezilmişsiniz hanfendi demesiyle ben salya sümük ağlamıştım doktorun önünde(ki kaç aydır tedavi için gidip geliyordum terapiye)adamcağız üzülmeyin hanfendi genelde herkes bu koltukta ağlar hep demezmi...güleyimmi ağlıyayımmı şaşıp kalmıştım...ogünden beridir kendimi dışa vuruyorum yaklaşık bir senedir ve kociş bana geçen gün sen iyice ufaldın ama dilin yerinde duruyor maşallah bir yıldır demezmi kendi elinle kendi canavarını yarattın oyüzden sus istersen konu büyümesin dedim adam cuk diye kaldı bizde kociş yatağı terkeder canım,bazen derim bayan olarak bi o lüksümüz var koz olarak onu bile bana bırakmıyorsun derim...benimki nazlıdır o konuda ağız tadıyla kapris bile yaptırmaz
ay canım çok güldüm valla. küsen adam da zordur valla ne diyeyim. bende zaman zaman daha dilim uzadı ama henüz kesmiyor o kadar içim şişiyor yani halen. peki canımcım bu taktikler işe yaradı mı. ne dersin bende mi öyle yapsam.:26::26::26::26:
bende birde guatr var. çok sinirlenince bir şişiyor ki sorma yutkunamıyorum. ama hep olay büyümesin at arkaya tavrım genelde bitmiyor.
geçen sanki LPG de yaptırıcam yazmıştın sanki....bende yaza doğru baharda gideyim diyorum ama emin değilim ...sen başladınmı başlıyacakmısın arkadaşım,bilgi verirsen sevinirim
canım valla söküyor ama olayın boyutuna göre...bakıyorum gözler başka bakıyor yavaştan siniyorum kuşum
burda bahsettıgın lpg nedir?
ay koptum yaa.
tamam taktik anlaşıldı abartmadan çemkircem.
koptum varya...eşim şu an bana delimisin dergibi bakıyoraynen öyle canım
bugünkü menüm
sabah tost(2 dilim çav ekm,köy peyniri,2 dilim sucuk,2 dilim domatesle tabiki yağsız)
3 zeytin
1 haş yumurta
2 ısırık poğaca
arada 1 mandalina
öğlen 3 kaşık kepekli makarna yoğurt eeşliğinde
3 kaşık kıymalı yeşil fasulye
akşam 17.30 da
3 kaşık bulgur pilavı- olmaması gerekiyordu- çok seviyorum ya...yemekte bulgur pilavı ayran olsun yeter..domates,bolsoğan ve yeşil biberliydi....
3 kaşık kavurma yağsız yernden almaya çalıştım
sonra 1 tane cennet hurması.bu da çok kaloriliymiş inanamadım..250 kalori yazıyordu..ama ben bunuda çok seviyorum yaaaa
çoğumuz aynı durumdayız..boşver önümüze bakalım canım..Selam kızlarr...
Herkesin keyfi yerindedir umarım.. valla benım buraya gelecek yuzum bıle yok aslında ama neyse...
lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz.barsaklar konusunda işe yarıyormu suzancım..kardesim abla beni süsle dedi konsere gidiyor isamil yk nin
bende lahana corbasini hüpletecemde simdiden usandim sankineyse yine yanina yogurt döksemmi :26:
bugün kahvaltida yani hem kahvalti hem öylen yemegi oldu gec kalktik 2 tane toast yedim
kivi yedim ara olarak
:26:
kaçak 2 aydır aklna ne gelırse yıyo tartıya da cıkmıyo....
halıyle gelecek yüzüde yok...
suzan bacı dukanla aran nasıl demişin ya....
dukanı 2 aydır aldatıyom.....nasıl affeder benı bılmıyom.....
çıtır hemşiremız sana da maş.. ya ılerde bende senın gıbı 2 çocuklu bı çıtır olur muyum acep?
bu arada kızlar ağzımda yara cıktı neden sizce?
hoş geldin sudemcim.kaçaklar tek tek dökülüyor...saol canım...
ıradeli olmak lazım senın gibi sana maş..
öpüyüorum...
güzel deneyımlerini bekliyouz canım..Arkadaşlar bende 1 hafta önce diyetisyene gittim,79 kiloyum.. Bu hafta diyet+spor+lpg şeytan üçgenini:) uygulamaya başlayacağım.
Herşey tamam fakat motivasyonum çok yüksek değil.Buraya her hafta kaç kilo verdiğimi ve nasıl beslenip spor yaptığımı yazayım diyorum.
İyi dileklerinizi bekliyorumHerkese başarılar
Allah kolaylık versin .yollarını açsın canım..günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlarr
hoşbulduk kızlar çok teşekkür ederim...buraya uqrayamadıqım zaman vicdan azabı duyuyorum ilqilenemediqim için...ama inanın okadar yoqunumki zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...daha çok sabahtan vaktim müsait olurdu ama kursumun sabah olması beni sizden kopardı...26 aralıkta sertifika sınavımız var ve aynı gün kurs bitiyor...inşallah sonrasında hayırlı bir iş bulabilirim...dua isticem yine sizlerden canlarım...
dilekcim nasılsın cnm nevar ne yok...en son senin askerle aran limoniydi barıştınızmı cnm...döndümü yoksa askerden...
deryammm sen nasılsın bitanem...sabah erken kalktım sınav çalışayım diye kendimi burda buldum..yarın sabah zorlu bir sınavım var...
hoşbulduk dilekcim..
bende yorgunlukmu depresyonmu bilmiyorum 2 gündür ev boşaldı bende anca uyuyorum dün erken kahvaltı sonrası saat 1e kadar tel.görüimeside oldu kapıda çaldı ama geri uyudum normalde kaçardı uykum:)))
akşamda ev sessizdi arkdaşı aradım ona gittik oturmaya kaç gündür ev kalablıktı bide bebiş vardı ya zpruma gitti yalnızlık...geldik uyudum sabah eşimin veli toplantısı vardı okula gitti aç karnına kalkamıyorumki o gitti kalktım kahvaltı yaptım tv karşısında pinekliyorum evde damla yemek yok bugünde komşu oturması varmış hoşgeldine gidilcek.uykum açılsın diye yuvaya döndüm son sayfalara bakıyodum ama hala uykum var...
ilaçlarım var ondanmı bilmşyorum iğnemde var yeri çok ağrıyor...
diyetisyen elti aldık ya onun kızkardeşi yani tanıdık aileden gel bakayım demişti ondan gittim ürolojiye gitmişken...
merhaba canım
merhaba zerra aynı kilodayız :)
nasılsın? hurmayı bende çok seviorum ama çok kalorili malesef
istah acici durmuyor ama sabah faydasini gördüm hemenbayadir wc problemim vardin iyi geldi karnim biraz indi
ya bende annemi özledim bi gelsin bidaha birakmiycam su dan cikan balik gibi oldum
bende unutkanlik var eyer unutmassam haftaya yapar cekerim sana pasta yi
hadi gelmesine az kalmis canim allah kavustursun benim anneminde 7 günü var gelmesine
kalpler ne ise yariyor fistik :44:
kapuskayi cok severim artik lahana yi yerken kabuska yiyorum diye hayal ederim sagol iyi fikir canim sen ne yedin bakem dün okuduklarimin arasinda göremedim
cok sevindim geldigine senacimsenin msj ini beklemiyordum görünce cok sevindim özlemissim bende seni
charmcim ben hem yedim hem geliyom napimbaksana 7inci ay dan beri burdayim simdiye kadar en kötü kilo veren benim herhalde 4ay da 2 kilo bende yeni fark ediyom topigin yüz karasiyim
Dediklerini uygulucam canım diğer yazdıklarını da okudum.
Nasıl zevklidir tattıgın duygular.
Ben bile totoma göre pantul bulunca nasıl keyiflenmiştim.
Ahh ahhh
Kaptanımm hoşgeldinnnn
Sensiz fenalardayım senin oldugun dönemlerde daha çok kilo veriyorum sanırım.
Benim ilacım sensinnnnn bizi yalnızzz bırakmaaaaaaaaaaa.
Gel menü iste menülerime parmak salla özledimmmmmmmmmmmmmmmm
Chaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmm
Özledim yavru seni ya.
Kilo alan var canımcım en yakınen ben.
Sana 2. gün verdim diye söyleniyordum.
O günden sonra 2 kilo aldım bacım
Gel de birbirimize moral verelim tek olmuyo başaramıyorum :2:
saol böcüğüm yeni avm açılmış ora outlet gittim gezdım..
kendıme ciciş rugan siyah çizme ,bide mavi karpuz badi,bide ruganımsı çantama uygun cüzdan aldım.....
yarında gitar kursu var,yarın akşamda sunay akın ın gösterisi var oratya gıdecez baya yoğunum gezmeye bayılıyom.....
yorulana kadar gezıyom ya.....
daha bayramdakı gezmelerın yorgunlugu cıkmadı....
bu arada şişkoluktan çizmenın fermuarını zorla kapatıyom
ayy bende fraksız degılım böcüğüm ya.....
tartıya bıle cıkmıyom korkudan
baya yoğunsun gibi ..
geçmiş olsun....
iyiilik bacı sen nasılsın....?
Slm kızlar. Betül naber cnm. Kuzun nasıl? Bende menümü yazayım bari.
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 3 siyah zeytin, 2 yeşil zeytin, 1 kk peynir, 1 çay kaşığı nutella
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 tabak ıspanak, yoğurt
Ara: Yeşil çay, 2 tane eti form
Akşam: Lahana çorbası, salata
Artık sıkı tutmak lazım ya. Bişey verdiğim yok of ya. Bakalım bu hafta nasıl geçecek.
çoğumuz aynı durumdayız..boşver önümüze bakalım canım..
lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz.barsaklar konusunda işe yarıyormu suzancım..
hoş geldin sudemcim.kaçaklar tek tek dökülüyor...
güzel deneyımlerini bekliyouz canım..
Allah kolaylık versin .yollarını açsın canım..
kalabalıktan ayrılınca insan garip oluyor ama tekrar eski moda dönüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?