70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızçelerrrrr

Ne var ne yok :26:

Beni soracak olursanız Ben kendimi hala toparlayamadım hominigırtlak yiyom ama nedenn farkında değilmişim regl yaklaşmışta

ondan bu hafta kendimi toplamam lazım yoksa

Geçmişe dalıp geliyorum inşallah çok yazılmamıştır

Günaydın naffff
Acaip uykum var benim
Şu anlık başka da bişi yok.

herkese merhaba

herkeste keyıfler ıydıır umarım

bayramda memlkete gıdıp annemı alıp tekrar gerı donduk, kardeşim bızde kalıyodu bı suredır, ona ev tuttuk, eşya toparla ayarla eksıklerı al, temızlık yersltırme fılan derken baya yorucu bı haftasonu gecırdık, tek erkek kociş olunca beli koptu valla onu bunu taşımaktan kabaca hallettık herseyı,e n son dün bızım eve gecıp duşa gırıp her bırımız bı köşeye yıgıldık

iş konusunda hala susma aşamasındayım, karşılıklı susuşuyoruz.. maddi manevı hal ve durumlar hala aynı.. ama evrene ıyı olumlu enerjı yaymaya karar verdım, bı özensız ve düzensız oldum, diğer evı yenı kurdugumuz ıcın ocak&fırın fılan yoktu, paso dısardan beslendık zaten bayram dönüşüydü, tartıda buyuk ıhtımal aldı başını gıttı ama bi de onu dert edemıycem, lütfen huzursuzluklar olumsuzluklar uzak olsun benden bı süreeee

özledim valla hepınızı ayrı ayrı

Ger-düüüüüşşşşşşşşşşşşşşş
İşte geldinnn burdasıınnnn :119::119:
Gelmene çok sevindim valla.
Hoşgeldinnnn:119:

Günaydın kızlar

Dün bıraz baktım gecmıse ama cok eksıgım var gördüklerim kaptan kdr ger-düş geri dönmüş hoşgelmişler naf ın resımlerıni gördüm arkadas deılmışiz biz maşallahı var kızın bence hamıel kalabılır fazla kılo yok yani zaten tahmın edıyorudm ben ıyı göründüğünü ben de kac kg yım bılmıyom cumadan sonra tartılmadım haftasonu ardesımın dogum günü vardı orda yedım ama aksam yemedım bıdaha tahmınım ne artıda ne eksıdeyımdır bugun gene nıyetlıyım zaten bu hafta boyle geccek ınsallah

Ger-düüüüüşşşşşşşşşşşşşşş
İşte geldinnn burdasıınnnn :119::119:
Gelmene çok sevindim valla.
Hoşgeldinnnn:119:

valla ben de cok sevındımmmmmm özledimmmmm

ama zamana ıhtıyacım var bıraz, toparlanıncaya kadar kendımı kılo konusunda kasmak ıstemıyorumm ama 10 gundur zaten yeterı kadar abarttıgım için dıkkat etmeye ve içimdeki öküze elimden geldıgınce bı dur demeye calıscammm

kıloyu gectım oncelıkle arkadaslıgınız ıcın burdayımmm

seviyorum seni mywishimmmmmmmm

Günaydın Arzuu abla
Sana göre herkes normal sen şişkosun zati
Senin kilona 999.9999 kere normal demişizdir
Sendeki boy bende olsa kasmazdım kendimi

Ya kiloyu boşver ger-düşüm önemli olan ruh ve beden sağlığı
Kilo almanın en önemli sebebi psikolojik zaten.
Bunu burda olan herkes çok iyi bilir.
Geçen hafta bende dökülüyordum pazar günü evde kaldım düzenime geçtim.
Aklımdan şok diyet yapmak bile geçti düşün yani
Çubuklara geri dönüyordum nerdeyse
Neyse düzene oturttum şimdi.
Gerisi gavura kalacakmış gibi yedin hemi
Bende seni seviyorum canımcım sen bi dinlen bu kadar kilo vermişsin birazda dinlen bakalım.

günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar???
kahvaltımı yazayım
1 kk peynir
1 haş. yumurta
2 zeytin
şimdide 1 fincan yeşil çay içiyorum...

çok az yedim sanki farkındayım:26:
ama dün sabah börek yediğim için hala vicdan azabı çekiyorum
buqün az ve öz yemeliyim ki vicdanımın sesi dursunnnnnnnnnn

Son düzenleme:

aynen öyle dilekcim en şişko benim banane ama öyle yaa bırde zaten kasmıyorum farkındaysankassambıran önce hedef kıloma ulasırdım ben kendımı sıkıp kılo veremedeıgımıe kasılıyorum daha cok zatenbende resım koycam haftasonu cekındım naf kadar olmasada ıdare eder ama foto makınesınde atmam lazım yarına koyarım ıns

Hadi bakalım attıgında söylede bakalım
Ben 69u görene kadar cekinmicem.

günaydın kızlar...
dünkü menüm;
kahvaltı: 1/3 simit,1/2 peksemet,1tk patlıcanlı biberli ezme,4 zeytin,1 dlm peynir,bol yeşillik,1 yumurta 2 dlm sucuk,1yk yoğurtlu havuç sote,4 tane biber kızartması
öğle: 10 tane yaprak sarması,2 yk yoğurt
ara: sade türk kahvesi, 7-8 kuş lokumu
akşam: 1 biber dolması,1 kepçe mercimek çorbası, ızgara tavuk,2 yk yoğurt
ara:3 çatal yaş pasta,1 avuç badem ,fındık, antep fıstığı

dün pazar diye uzun uzun kahvaltı yaptık, birsürü şey yedim yine. akşam da arkadaşın doğum günündeydik,orada da götürdüm pastayı çerezi. gece 1 den sonra geldik,spor da yapamadım. vicdan azabı çekiyorum çok..

bugünki kahvaltım;
1/4 simit
1 tk. patlıcanlı kırmızı biberli ezme
Bol maydonoz(zeytinyağlı limonlu)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kaşar, 1 dlm beyaz peynir
10 tane yeşil zeytin( annemin yaptığı zeytinler,öyle lezzetli ki,biraz fazla yedim,dayanamadım)

eve gelir gelmez attim kendimi yaniniza ama kacacam kizarkadas gelecek kahve icmeye ekstradan tatli falan almadim dün burdaydin zaten bugün ugrayip gitcem dedi bende kaldi da yiyeyim demeyeyim diye almadim
habire basinizi agritiyom ama icimde kalmasin yazayim dedim benim kocisin arkadasi almanla evli kadin ikiye bi kocasinin telefonu yok diye benimkini ariyo soruyo bilmem ne bi kac ay önce kadini face ime ekledim dedim madem kocalarimiz arkadas tanisma vakti geldi ya manjak kari özür dilerim ama 24 saat bunlar nereye gitti niye gitti nasil gitti beni aradigi yetmedi kocamida arayip duruyo bende simdi patladim ona msj yazdim kocami arayip durma bi sorun varsa benim nr var zaten eyer kontroll edecek varsa o da benim ben onun karisiyim diye öyle iste yeter ya olmazsa numarasini deyistirtcem artik ama kadin kocasindan yine buluyor numarayi güya kocasini kontroll ediyor bende yazdim ozaman kocana bi telefon al

4 hafta izin aldim fistik kardeslerimde var ondan annem olunca sanki daha kolay oluyor dun simdi cocuklara yemek hazirliyorum benim oglise de yapiyorum sanki otomatik migdeye gidiyo ama asdim herhalde homini girtlak yemegi cünkü bugün daha iyi hissetiyorum kendimi sonbahar depresyonu benden gitiyor herhalde
günaydin canim
günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah
günaydin canim
günaydin pelincim
günaydin canim allah kabul etsin
günaydin

10 gün aradan sonra geri geldim. sabah tartıldım 71 ee bayram da 1 kilo almışım buna da şükür ama çok şişmiş durumdayım bunu da regl olmama dayıyorum.
ay elektronik tartı aldım ama almaz olaydım eski tartıma göre 3-4 kilo fazla gösteriyor farklı yere koyunca daha az gösteriyo iyice işi karıştırdı şuan kullanmamaya karar verdim yoksa şimdi kiloyu yeni tartıya göre ayarlarsam krize girerim zira yeniden 74 den başlamam gerek. ben şimdilik eski tartı ile gideyimde 60 lı kilolara inince yenisine geçerim artık. bizde kendimizi avutuyoruz böyle neyse önemli olan vermek tartıda ki rakam değil. zaten 38 bedene insem oooooh ne isterim tartı ne derse desin :))))))
ha şuan 42 bedenim bir ara 44 e dayanmıştım lakin şimdi 42 deyim her beden ortalama 5 kiloya tekabül ettiği için 10 kilo sonra 38 olacam diye hayal kuruyorum hadi hayırlısı.
bayram da sporda yapamadım ama akşam başlıyorum tekrar yani 2-3 gün yine yürüyemeyeceğim :))))

günaydın kızlar,,

bugün biraz canım sıkkın. dün akşam tatlı şeylere biraz meyilim oldu yedimde ama regl dönemim falan değil anlamadım. herhalde öğlen dolma yemiştim o şekerimi oynatmış olabilir. neyse bugün toparlarım kendimi moralimde bozuk biraz eşimle tartıştık canım sıkkın kendimi son derece halsiz hissediyorum:26::26: öğleden sonra gelirim yine şimdi işlerimi bitireyim.

canım zemin eğimliyse veya yumuşaksa farklı gösteriyor tartı. banyo fayanslarının birinin üzerine koy,güzelce ortala. aynı tartar. ben de çok kilo aldım.1.2 kadar. önceki haftada hastaydım,1 kiloda o haftadan var:-(

günaydin canim bende cok severim yesil zeytini önceden sade yesil yerdim simdi siyaha da alisdim ama yesil bi kavanoz olsa yerim herhalde
günaydin digital tartiyi bende sevmiyorum aslinda canim ya ama nerde en eksi cikiyorsam o benim kabulum geri yanini umursamiyorum resmen evde tartiyla geziye cikiyorum tartilmadigim yer kalmadi herhalde

ay benim bilgisayar yavasladi dün ne indirdiyse benimki yine :44:

Günaydın,
Herkese bol neşeli güzel bir gün olsun

Ben kötüyüm hafta sonu çok kaçırdım şehir dışında misafirlikteydim... Artık ayıp olmasın diye mi pis boğazlığımdan mı bilmiyorum önüme ne getirildiyse yedim
Tek avuntum abur cubur yemedim saçma atıştırmalar yapmadım birde gezme bahanesiyle bol yürüdüm...
Ama bugün normale dönmek için biraz sıkı tutacağım umarım...
Akşam menümü yazarım,henüz sadece kahvaltı ettim diğer öğünlerim belirsiz :26:

üff :113: ne bu erkeklerden cekdigimiz ya bozma morelini düzelir isallah ben önceden ne bulursam yerdim tartisdigimizda ama onu birakdim herhalde :26: sen yapma canim benim anlatmak istersen yaz belki rahatlarsin ben öyle yapiyorum size sikayet ediyorum toplanip bana gelseniz benimkinide evire cevire dövsek belki kiymet bilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…