Günaydın kızçelerrrrr
Ne var ne yok :26:
Beni soracak olursanızBen kendimi hala toparlayamadım hominigırtlak yiyom ama nedenn farkında değilmişim regl yaklaşmışta
ondanbu hafta kendimi toplamam lazım yoksa
Geçmişe dalıp geliyorum inşallah çok yazılmamıştır
günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah
herkese merhaba
herkeste keyıfler ıydıır umarım
bayramda memlkete gıdıp annemı alıp tekrar gerı donduk, kardeşim bızde kalıyodu bı suredır, ona ev tuttuk, eşya toparla ayarla eksıklerı al, temızlık yersltırme fılan derken baya yorucu bı haftasonu gecırdık, tek erkek kociş olunca beli koptu valla onu bunu taşımaktankabaca hallettık herseyı,e n son dün bızım eve gecıp duşa gırıp her bırımız bı köşeye yıgıldık
iş konusunda hala susma aşamasındayım, karşılıklı susuşuyoruz.. maddi manevı hal ve durumlar hala aynı.. ama evrene ıyı olumlu enerjı yaymaya karar verdım, bı özensız ve düzensız oldum, diğer evı yenı kurdugumuz ıcın ocak&fırın fılan yoktu, paso dısardan beslendıkzaten bayram dönüşüydü, tartıda buyuk ıhtımal aldı başını gıttı ama bi de onu dert edemıycem, lütfen huzursuzluklar olumsuzluklar uzak olsun benden bı süreeee
özledim valla hepınızı ayrı ayrı
Ger-düüüüüşşşşşşşşşşşşşşş
İşte geldinnn burdasıınnnn :119::119:
Gelmene çok sevindim valla.
Hoşgeldinnnn:119:
Günaydın kızlar
Dün bıraz baktım gecmıse ama cok eksıgım vargördüklerim kaptan kdr ger-düş geri dönmüş hoşgelmişler naf ın resımlerıni gördüm arkadas deılmışiz biz maşallahı var kızın bence hamıel kalabılır fazla kılo yok yani zaten tahmın edıyorudm ben ıyı göründüğünü ben de kac kg yım bılmıyom cumadan sonra tartılmadım haftasonu ardesımın dogum günü vardı orda yedım ama aksam yemedım bıdaha tahmınım ne artıda ne eksıdeyımdır bugun gene nıyetlıyım zaten bu hafta boyle geccek ınsallah
valla ben de cok sevındımmmmmmözledimmmmm
ama zamana ıhtıyacım var bıraz, toparlanıncaya kadar kendımı kılo konusunda kasmak ıstemıyorummama 10 gundur zaten yeterı kadar abarttıgım için dıkkat etmeye ve içimdeki öküze elimden geldıgınce bı dur demeye calıscammm
kıloyu gectım oncelıkle arkadaslıgınız ıcın burdayımmm
seviyorum seni mywishimmmmmmmm
Günaydın Arzuu abla
Sana göre herkes normal sen şişkosun zati
Senin kilona 999.9999 kere normal demişizdir
Sendeki boy bende olsa kasmazdım kendimi
Ya kiloyu boşver ger-düşüm önemli olan ruh ve beden sağlığı
Kilo almanın en önemli sebebi psikolojik zaten.
Bunu burda olan herkes çok iyi bilir.
Geçen hafta bende dökülüyordum pazar günü evde kaldım düzenime geçtim.
Aklımdan şok diyet yapmak bile geçti düşün yani
Çubuklara geri dönüyordum nerdeyse
Neyse düzene oturttum şimdi.
Gerisi gavura kalacakmış gibi yedin hemi
Bende seni seviyorum canımcım sen bi dinlen bu kadar kilo vermişsin birazda dinlen bakalım.
aynen öyle dilekcim en şişko benim banane ama öyle yaa bırde zaten kasmıyorum farkındaysan kassambıran önce hedef kıloma ulasırdım ben kendımı sıkıp kılo veremedeıgımıe kasılıyorum daha cok zaten bende resım koycam haftasonu cekındım naf kadar olmasada ıdare eder ama foto makınesınde atmam lazım yarına koyarım ıns
4 hafta izin aldim fistik
Günaydın Suzicimm..
Sen iste yardım etmem mi...
Ya bişi sorcam sen işten ayrıldın mı yoksa annen yok diye mi gitmiyon işe.
Hazır işe gitmiyon niye düzene koymuyon yemeklerini.
Sende kendine sevdiğin yemekleri belirle h.içinde sıralarını değiştire değiştire tüket.
Çok güzel oluyo.
Plansız olunca insan ne bulursa yiyo yoksa.
günaydin canimGünaydın kızçelerrrrr
Ne var ne yok :26:
Beni soracak olursanızBen kendimi hala toparlayamadım hominigırtlak yiyom ama nedenn farkında değilmişim regl yaklaşmışta
ondanbu hafta kendimi toplamam lazım yoksa
Geçmişe dalıp geliyorum inşallah çok yazılmamıştır
günaydin canimgünaydın kızlar
nasılsınız bu sabah
günaydin pelincimherkese merhaba
herkeste keyıfler ıydıır umarım
bayramda memlkete gıdıp annemı alıp tekrar gerı donduk, kardeşim bızde kalıyodu bı suredır, ona ev tuttuk, eşya toparla ayarla eksıklerı al, temızlık yersltırme fılan derken baya yorucu bı haftasonu gecırdık, tek erkek kociş olunca beli koptu valla onu bunu taşımaktankabaca hallettık herseyı,e n son dün bızım eve gecıp duşa gırıp her bırımız bı köşeye yıgıldık
iş konusunda hala susma aşamasındayım, karşılıklı susuşuyoruz.. maddi manevı hal ve durumlar hala aynı.. ama evrene ıyı olumlu enerjı yaymaya karar verdım, bı özensız ve düzensız oldum, diğer evı yenı kurdugumuz ıcın ocak&fırın fılan yoktu, paso dısardan beslendıkzaten bayram dönüşüydü, tartıda buyuk ıhtımal aldı başını gıttı ama bi de onu dert edemıycem, lütfen huzursuzluklar olumsuzluklar uzak olsun benden bı süreeee
özledim valla hepınızı ayrı ayrı
günaydin canimGünaydın kızlar
Dün bıraz baktım gecmıse ama cok eksıgım vargördüklerim kaptan kdr ger-düş geri dönmüş hoşgelmişler naf ın resımlerıni gördüm arkadas deılmışiz biz maşallahı var kızın bence hamıel kalabılır fazla kılo yok yani zaten tahmın edıyorudm ben ıyı göründüğünü ben de kac kg yım bılmıyom cumadan sonra tartılmadım haftasonu ardesımın dogum günü vardı orda yedım ama aksam yemedım bıdaha tahmınım ne artıda ne eksıdeyımdır bugun gene nıyetlıyım zaten bu hafta boyle geccek ınsallah
günaydingünaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar???
kahvaltımı yazayım
1 kk peynir
1 haş. yumurta
2 zeytin
şimdide 1 fincan yeşil çay içiyorum...
çok az yedim sanki farkındayım:26:
ama dün sabah börek yediğim için hala vicdan azabı çekiyorum
buqün az ve öz yemeliyim ki vicdanımın sesi dursunnnnnnnnnn
10 gün aradan sonra geri geldim. sabah tartıldım 71 ee bayram da 1 kilo almışım buna da şükür ama çok şişmiş durumdayım bunu da regl olmama dayıyorum.
ay elektronik tartı aldım ama almaz olaydım eski tartıma göre 3-4 kilo fazla gösteriyor farklı yere koyunca daha az gösteriyo iyice işi karıştırdı şuan kullanmamaya karar verdim yoksa şimdi kiloyu yeni tartıya göre ayarlarsam krize girerim zira yeniden 74 den başlamam gerek. ben şimdilik eski tartı ile gideyimde 60 lı kilolara inince yenisine geçerim artık. bizde kendimizi avutuyoruz böyle neyse önemli olan vermek tartıda ki rakam değil. zaten 38 bedene insem oooooh ne isterim tartı ne derse desin :))))))
ha şuan 42 bedenim bir ara 44 e dayanmıştım lakin şimdi 42 deyim her beden ortalama 5 kiloya tekabül ettiği için 10 kilo sonra 38 olacam diye hayal kuruyorum hadi hayırlısı.
bayram da sporda yapamadım ama akşam başlıyorum tekrar yani 2-3 gün yine yürüyemeyeceğim :))))
günaydin canimgünaydın kızlar...
dünkü menüm;
kahvaltı: 1/3 simit,1/2 peksemet,1tk patlıcanlı biberli ezme,4 zeytin,1 dlm peynir,bol yeşillik,1 yumurta 2 dlm sucuk,1yk yoğurtlu havuç sote,4 tane biber kızartması
öğle: 10 tane yaprak sarması,2 yk yoğurt
ara: sade türk kahvesi, 7-8 kuş lokumu
akşam: 1 biber dolması,1 kepçe mercimek çorbası, ızgara tavuk,2 yk yoğurt
ara:3 çatal yaş pasta,1 avuç badem ,fındık, antep fıstığı
dün pazar diye uzun uzun kahvaltı yaptık, birsürü şey yedim yine. akşam da arkadaşın doğum günündeydik,orada da götürdüm pastayı çerezi. gece 1 den sonra geldik,spor da yapamadım. vicdan azabı çekiyorum çok..
bugünki kahvaltım;
1/4 simit
1 tk. patlıcanlı kırmızı biberli ezme
Bol maydonoz(zeytinyağlı limonlu)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kaşar, 1 dlm beyaz peynir
10 tane yeşil zeytin( annemin yaptığı zeytinler,öyle lezzetli ki,biraz fazla yedim,dayanamadım)
günaydin10 gün aradan sonra geri geldim. sabah tartıldım 71 ee bayram da 1 kilo almışım buna da şükür ama çok şişmiş durumdayım bunu da regl olmama dayıyorum.
ay elektronik tartı aldım ama almaz olaydım eski tartıma göre 3-4 kilo fazla gösteriyor farklı yere koyunca daha az gösteriyo iyice işi karıştırdı şuan kullanmamaya karar verdim yoksa şimdi kiloyu yeni tartıya göre ayarlarsam krize girerim zira yeniden 74 den başlamam gerek. ben şimdilik eski tartı ile gideyimde 60 lı kilolara inince yenisine geçerim artık. bizde kendimizi avutuyoruz böyle neyse önemli olan vermek tartıda ki rakam değil. zaten 38 bedene insem oooooh ne isterim tartı ne derse desin :))))))
ha şuan 42 bedenim bir ara 44 e dayanmıştım lakin şimdi 42 deyim her beden ortalama 5 kiloya tekabül ettiği için 10 kilo sonra 38 olacam diye hayal kuruyorum hadi hayırlısı.
bayram da sporda yapamadım ama akşam başlıyorum tekrar yani 2-3 gün yine yürüyemeyeceğim :))))
günaydın kızlar,,
bugün biraz canım sıkkın. dün akşam tatlı şeylere biraz meyilim oldu yedimde ama regl dönemim falan değil anlamadım. herhalde öğlen dolma yemiştim o şekerimi oynatmış olabilir. neyse bugün toparlarım kendimi moralimde bozuk biraz eşimle tartıştık canım sıkkın kendimi son derece halsiz hissediyorum:26::26: öğleden sonra gelirim yine şimdi işlerimi bitireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?