70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba zerra aynı kilodayız :)
nasılsın? hurmayı bende çok seviorum ama çok kalorili malesef

hedeflerimizde aynıymış..yani 58 gerçek hedefinse..benim de58 di.ama bu akşam kendime daha ulaşılabilr sandığım hedef belirledim...en son 62 yi 11sene önce oğluma hamilelik sırasında görmüştüm.57 le hamile kalıp hamilelik süreci ilerlerken yani..
bi daha göremedim..3-4 sene evvel 63 lerdeydim .o kadar işte...
62 ye ulaşayım inşallah hedefim 57-58 olacak....

selam millet ben geldimmm

dün işten çıktım 2 kızkardeşimle annemin evine temizliğe gitik akşam 7 de bitti işimiz annemin evi pürü pak oldu nasip kısmet olursa haftaya annem istanbulda artık evine dönecek hatun.o glmeden evi halledelim dedik daha tadilat tamamlanmadı su basmıştı ya ama genel temizlik bitti işte bazı yerler rötuşlandı vss ama korkulacak gibi değil çok şükür annem çok dikkat etmezse ilk bakışta anlamaz bile duvarların durumunu :))

neyse akşam eve geldik zaten sabah 1 armutla işe gitmiştim annemin evinde kardeşim evden sigara böreği götürmüş 7-8 adet götürdüm 4 gibi ama o saate kadar hiç bişii yememiştim götürdüm valla eve gelincede eşlerimiz balık ızgara yapmışlar salata ve 2 dilim ekmek ile götürdüm öle karman çorman bi gün oldu
bu gün sabah tabii kardeşler ve eşleri ile kalabalık bir kahvaltı sofrasında ne kadar dikkat etsemde ondan bundan götürdüm ama 2 dilim lıght ekmek ile yedim fazla zarar ziyan yok diye kendimi avuttum işte sonra alışverişe çıktık hiç bişi yemedim yine sabahın acısını çıkarayım diye tabii :)
sonra bir doğum gününe davetliydik orda 1 dilim börek patates salatası 1 dilim kek götürdüm saat 6 gibiydi ama sonrasında 1 soda 1 yeşilçay içtim böle bi haftasonu geçirdim yorgunlukta heryanım ağrıyo yarın normal diete devam salata ve çorba başka bişii olmayacak bide yoğurt, bu haftayı böle geçirmeye niyetliyim 1 kg vermem lazım bu hafta kısmet olursa inşallah ..

değerini bilmişler ama geç olmuş yani diyosun neyse geçte olsa istediklerin olmuş galiba hayırlı olsun bakalım.inşallah herşey iyi olur.

sen yine iyisin cnm yaa ben 78 le hamile kalmıştım 92 ile doğuma girdim 14 kg aldım bide baya şişlik vardı bende accyip hemde etime parmak bastığında balon gibi içe batıyordu parmaklar millet ikizim olcak sanıyodu koca göbüşümden o derece yanee hamilelik resmimi koyardım ama korkarsınız diye koymayayım hatta 6.ayda 97 kg olmuştum gebelik şekeri çıkınca mecburi endokrinoloji uzmanına sevketti doktorum ve beslenme uzamanı ile beraber hazırladıkları bir mönü ile doğuma kadar 5 kilo vermiştim düşün yanee ama çok şükür tüüüm fazlalıklar gitti kızı 3 yaşında şuan ve ben 62 lerdeyim

aynı şeyi bende yaşadım cnm süper bir duygu valla aynne eski kıyafetlerim oluyo dşye havalara uçtum 38 beden elbiseme girdim popo kısmından accık dar gelmedi değil hani ama değil dar kalması fermuarı çekemiyordum ki yav kapanmıyordu iki yakası pantolonlarım keza öle giyiyorum 5-6 tanesini şuan e tabii yeni kıyafetlerde almadım değil mesela bugün bi elbise aldım ay daha neler alıcam az daha vereyim abartmayayım sonra olmuyo diye kenara koymak istemiyorum 38-40 arasıyım şuan 40 lar az bol 38 ler bazıları cuk olturuyo bazıları az dar geliyo bedene göre işte Allahtan bel kısmım incedirde kurtarıyom 38 beden elbiseye bakmak hayaldi 5-6 ay önce

Allah kolaylık versin cnm inşallah istediğin gibi geçer sınavın Allah zihin açıklığı versin

Selam kızlarr...

Herkesin keyfi yerindedir umarım.. valla benım buraya gelecek yuzum bıle yok aslında ama neyse...

nerdesin cnm yaa bende bakınıyodum nerde bu betüş diye şimdi mesaj yazıyordum heee mesajı görünce sildim mesajı ne oldu bakiim kilo durumu ne alemde kayıplardasın

valla yuzum olmadıgı ıcın ne bıldırım yaptım ne ugradım..
baska kılo alan kımler merak ettım... kendıme yoldas bulayım...
bende aldım cnm çoğumuz aldık bayram kazasına uğradık 62,600 oldum gene

cnm geçmiş olsun dikkat et kendine .acil şifalar dilerim.bebişede acil şifalar cnm yaaa

NİCE YILLARA

Allah kavuştursun cnm sizide

mrb kizlar bende 76 lik bir hatun olarak araniza katilmak istiyorum listeye kayit olmak icin ne yapmam gerekiyor
cumaya bildirim yapmayı unutma canım...

ben bugün kacirdim ya misafir gelince onun önüne koyuyorum otomatik bende yiyorum kendini yanliz hissetmesin alsin cekinmesin diye mi anlamadim o gittikden sonra da kalanlari atilmasin diye yiyorum ben cok pis bogazim yaaa:84::84::84::84:
misafir gidince gelince kaçamaklarımız oluyor maalesef:44::44::44:
güzel liste....
aynen öle ben 57 olmadan alıısverisi kendime yasakladıım
ben de 60 olmadan bişey almıcam.....

hoş geldin canım.bizde aldıklarımızı vermeye çalışıyoruz.ben 2 hf önce gördüğüm kiloyu bi türlü göremedim gitti...

ay bu listenin hali neee batak gibi resmen
inşallah bu hafta süper olucak hepimizin bildirimleri

benim boyum 1,66 çokta uzun sayılmam yani bir bayana qöre normal die düşünüorum
bende buqün eşime söz verdim 57 olucam.. buqünden itibaren hedefim 57 inş.
bende bu kiloları hamileliğimde aldım malesef..
hamile kalmadan önce 61-62 lerdeydim ve çok süper duruyodum...
hamile kaldıktan sonra hayatımda hiç qörmediğim kiloları qördüm malesef:26:
şimdide onları verme çabasındayım ama bu sefer çok çok incelmek istiorum
57 ile ben manken qibi olurum yaa....

hoşgeldin canım...tarifi kuvvetli olanlar var birazdan damlarlar yardımcı olurlar merak etme...ben anlatma ve link verme özürlüyümde canım kusura bakma

çok hoş buldum bu kk denen siteyi yav. ben hallettim valla. çekici de koydum ora ki diyetimi bozarsam kafama kafama gibi bi hisse kapılayım. biraz pahalı da olsa yarın karatay diyeti için ufak bi alışverişe çıkmayı ve malum pazartesi günü, başlıyorum diyete.

2 haftada en fazla kaç kilo verebilirim?
kilodan kastım sağlıklı bir şekilde yağ yakımı...
yani kas ve su kaybından bahsetmiyorum.
daha önce sporla ve diyetle denemiştim.
1 haftada 1 kg 200 gr verebilmiştim.
ve bu sırf yağdan gitmişti.
az sporla böyle olmuştu.
demiştim ki, o zaman düzenli sporla haftada 2 kg yağ yakılabilir.
yanlışsam kim düzeltir?

aramıza hoş geldin cnm katıl bize verirsin inşallah sende tüüüm fazlalıklarını.

eşim buqünde qececi... annemlerdeyim kızlar..
üstümüzde oturan ablanında kocası qececiymiş bizi kahveye çağrıo
oğluşu uyuttum ben kaçarr....bu arada zerracım ortin yoksa senle yarışabiliriz
herkese iyi qecelerr

çizelgemi düzelttim artıları yazdık bakalım inşallah bidahaki çizelgede 1 kg - yamak nasip olur bu hafya yaaa

ben kaçtım herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

günaydin günaydin yurdumun güzel bayanlari
albümünde gördüm canim cocuklarini cok masum cok tatli duruyorlar söyle yanaklarindan cimcik alayim bende

Hadi görüşürüz
Kaçtın gene
Daha o yediklerinin hesabını soracaktım.
yardim et bana dilekkk kendimi inek gibi hissediyorum yaaa

Canlarr yaa anneler hiç dayanamıyorki bende duygu sömürüsü çok yapıyom anneme
O da benimle birlikte yarın ne götürcen ne yapıyım diye dertleniyo
hadi öpte geeellllll
ay sende öp anacigini
yok canım umudunu kesme. biraz sabredince işin ucunu bırakmayınca mutlaka sonuca ulaşıyorsun.
sakın bırakma
isallah bana da bi dang der
hosgeldin canim tekrar kilolarla savas a devam
canimcim ben lahanayi kerevizi domatesi kaynatiyorum icine istedigin sebze koy sebze yemegi niyetine ye aksamlari bugün karnibahar alip onuda icine atmayi düsünüyom :26: cok yapmissim
anam yapma canım ya...
Nye oyle pekı... bıraz hızlanma donemıne gırmeyı denesen aslında verdıkce azımlenırsın...
diyene bak yalnız..
kara koyun oldugum burdan belli su hizlanma dönemine giremedim birtürlü canim bogaz durmuyor ki
Allah kavuştursun cnm sizide
sagol hayatim senide benide merak ediyom annen fark etcekmi yazik
hic sorma zerracim yaa misafir bugün de gelecek
Günaydın kısçeler..
Pazartesi sendromsuz bi gün dilerim.:119:
Kahvaltımı yapayım ben.
Öpüldünüz.
günaydin fistik
amanen gec kaldim cocugu krese götüreyim

günaydin günaydin yurdumun güzel bayanlari
yardim et bana dilekkk kendimi inek gibi hissediyorum yaaa
günaydin fistik
amanen gec kaldim cocugu krese götüreyim

Günaydın Suzicimm..
Sen iste yardım etmem mi...
Ya bişi sorcam sen işten ayrıldın mı yoksa annen yok diye mi gitmiyon işe.
Hazır işe gitmiyon niye düzene koymuyon yemeklerini.
Sende kendine sevdiğin yemekleri belirle h.içinde sıralarını değiştire değiştire tüket.
Çok güzel oluyo.
Plansız olunca insan ne bulursa yiyo yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…