merhaba zerra aynı kilodayız :)
nasılsın? hurmayı bende çok seviorum ama çok kalorili malesef
Günaydın kızlar, işten çıkmayı düşünüyodum ama patronum izin vermedi, yalvar yakar, mahvolurum biterim felan dedi, zam yaptı, primlerimi artttırdı, gidemezsin buna izin veremem imkansız yani dedi, sevdiğim adamlar bana bu kadar yalvarmadı,bikaç gündür iş stresinden dolayı çok yedim ama 68 i allahıma şükür aşmamışım çok şükür bayram bittiğine göre, kaldığım yerden devam ediiyim artık:44: :44::44:
Alışveriş yapıp c vitamini depoluycam eve
Bu hafta eski bölüm vardı diye biliyorum ben :26:
Bugün geçmiyo zaman cidden :26: iyiyim biraz uykusuzum akşamdan dolayıbu akşamda turgutluya gidicez doğum yapan arkadaşıma
onun heyecanı var
Bide dün çok baskı yedim çocuk olayına eşimde istiyo sıkıştırıyo :26: napıcem ben :26: Bu kiloyla hamiş kalırsam korkuyorum :18:
Hahahha iyice yüzsüz olduk diyosun
Evet bazen bayıyo
Ahahha bende diyom aşermekten çatlarım diyebenim kanka da diyoki sen hiçbişey aşeremiceksin bak gör
Aşermesemde işkence olsun diye isticem
Kalkkkk benim canım avakado turşusu istediiiiiiiiiiiiiiiiii diye ağlıcam hahahahaaa
bu arada size azıcık motive yapayım kızlar
en güzel duygu neydi biliyo musunuz
bi sabah kalktım (rejim biteli aylar olmuştu), işe giyecek elbisem yok diye düşünüyodum, sonra 4 sene önce aldığım, ama ancak en başta bi iki kere zorla içine girebildiğim elbiselerimi denedim ilk kez (çok şıklardı vermeye kıyamamıştım)
veeee elbiseler cuk diye oturdu üstüme çok da yakıştıişte o zaman hem şok olmuştum hem de çook mutlu olmuştum..
20li yaşların başındaki bedenime geri döndüğümü gördüm azmim sayesindebu da beni çok gururlandırmıştı... şu an 33'üm.. yıllarımı geri almış gibi hissetmiştim kendimi..
bu arada ne yapın edin sporu es geçmeyin derim yavruşkalarböylece incelirken vücut da sımsıkı dipdiri kalıyo
selam fıstıklarımmmmmmmmmmmm sizleri çoookkkkk özledimmmheyyyyyyyyyyy kızlar ben geldimmmmmmmm pazartesi sınavım var inşallah sonrasında burdayım bolbol hasret gideririz inşallah...umarım keyifler yerindedir
Selam kızlarr...
Herkesin keyfi yerindedir umarım.. valla benım buraya gelecek yuzum bıle yok aslında ama neyse...
bende aldım cnm çoğumuz aldık bayram kazasına uğradıkvalla yuzum olmadıgı ıcın ne bıldırım yaptım ne ugradım..
baska kılo alan kımler merak ettım... kendıme yoldas bulayım...
selam kızlar ...tam bir hafta oldu girmeyeli daha doğrusu fırsat bulmayalı...
afferdersiniz eşek gibi çalıştım
c.tes,den beri yoğundum arefe günü kaynanamlar geldi çarşıdya çıktık eltimi ilkkez orda gördüm fena gelmedi hastaydıda...her görmeme kanım az kaynadı iyi canayakın ben gibi
benden kısa kimse beni geçemedi bende 1.63 ama sülalaede kısa çokbenden beyaz ama ben gibi iri gözlü kaynanamın tarifi anca dün misafirlerim gitti eşim onları götürdü görümcemin bebeği var hasta olmaısn diye bende amcası haCDAN GELDİ YAA ordaydım eşimi bekledim ordada iş vardı yemekli misafir geldi eşim gece geldi eve attık kendimizi sabah açık liselere ders veriyor erken kahvltı yaptık ama kendimde değilim o gitti garibim ben saat 13e kadar uyu uyan bi zil çaldı 3kere telefonum çaldı görüşüp geri uyudum normalde uykum kaçardı konuşuncA ama nekadar yorgunsam uyudum...
bide bayramda acile gittim arefe akşamı idrarımda koku vardı az sızım oldu önemsemedim hemen bol su,mısırpsükülü içtim ama 2gün hafifleid bayrmaın 3.günü çok yanma ağrı oldu milleti evde bıraktık acile..idrarda yüksek kan ve iltihap çıktı hemen orda iğne yaptılar hap yazdıalr bayram sonu ürolojiye git dendi dün gittim röntgen temiz çıktı ama kansonuucumu göre doktor 7tane iğne verdi canım yancak ama daha etkili:2:
çoktandır olmuyordum bayram temziliği yüzündemi oldu neee
bayramın 1.günü..kurban için amcalara gittik akşam eve geldik ordada hava soğuktu anca et doğra kavurm ayap...
eve gelincede kaynanamlarla bizizm 2 ortağın etlerinihallet ohhh eşim oturdu k.valide k.peder ben çalıştıkvereceklerimizi kıymalıkları ayır gece oldu...
2.gün erkenden kalktım görümcem eşi ve bebeğiyle havaalanından eşimle kaynanam almaya gitti masa hazırldım evde....(akşamdan kavurma yaptık,dolam sarmıştım o pişti zaten bi börek denedik arkdaşla süpperdi tabi davul fırında pişti...kahvaltılıklar derken...)
gelidiler görümcemin yorumu"tam evhanımı olmuşun"tabi bayram menümü görünce eşimde demezmi hep böyleydi
2.gün akşam kaynımı sözliycemiz kız evine bayramlaşmaya gittik...
3.gün akşamı gündüz acilde akşam kız evinde sözdeydim
iğnenin yanetkisi başladı ama gitmeden evimmde yatcak yer yoktu..eşimin dedesi halaları geldi zaten biz 8kişi evde
gittik ev dolu insan isteme yüzük takma derken ikramlar geldi allahtan hastaydım az yedimkaynanam tarifinde şunu diyemiyor beni ilk gördüğünde daha zayıftım fittim 24 yaşında 57 kiloydum bu gelin 27 yaşında söylemi,yor ama 60 kesin var eee şimid şişkoyum yaa unuttu eskiyiii
4.günde akşam biz onları çağırdık menüler bitti yeniden çörek pasta yaptık..mutfak sürekli faaliyette uyan evi topla kahvaltı bidaha topla yemek hazırla oluyor akşam günde kısa..uzun gecedede kız eviyle oturma sürekli bu oldusağolsun kaynanam çok hzılıdır yardım etti görümcemde bebeğine bakan çoktu el atıyordu
kazasız belasız bitti hee dün ürolojiye gidnce eltimin kardeşi diyetisyen ona rastladım adetime çok az kalsada çünkü şiştim şuan beni tartmak istedi bide azçok kahvaltılarda börek çörek yedik son gün pidede yemiştik 75.8 çıktım...yani yine iyi ben adet önces 2kilo nerdeyse fazla olurum bayramda ekmek çok yemedim et salata yedik et donmadan kavurma lezzetli diye ama yağsız yaptık genelde zeytinyağlı..yinede ekmek yemesemde börekti oydu buydu hamur gitti mideye ama durmakta yoktuki evde durmuyosak görümcem çarşı istedi dışarda durmadık gezdik yani sporum oldu
diyetisyen dediki 6-7 kiloyla işin tamam yani adet sonrası ve olunca dikkat edersem 2eksilirim ve benim kabususm 74ten aşağı inersem belkii...
kasımda iymiş 47mi ne dedi..yağ tabiki 25 üstü 28 çokk yanii...neyse kızlar artık bol su içip kanı iltihabı atma zamanı insan kendine istesede bakamıyor evde 9aylık bebekte vardı onu sev onla oyna geçti zaman karaciğer nakli olucak ya garibim yakında inş.iyileşir gözler sapsarı içim yandı baktıkçaa
Bence benden fazla alan yoktur....
Yarın tartılıyım da bakayım kac almısım tam olarak..
tartılmadımda cunku.. ama kesin bi 3 kılo cıkar en az... :18::18:
su da ıcmıyorum yesılcay form cayı hıcbırsey gecelerı yemeler cıps cekırdek agzıma ne gelırse..
benım kadar abartan yoktur.. ben bayramın 2 gun oncesınden saldım... tam 10 gun olmus bugun fenalardayım.. :84::84::83:
Dogum gunumu kutlayan guzel bayanlara tesekkur ediyorum
Pazartesiden itibaren gece yemeleri tatlilar kaymaklar falan son bulucak ins kendimi bir turlu toparlayamadim dun gittim 38 beden bordo renk skiny pantolon aldim kotondan gaza gelmek icin ona bakip durucam belki kendime ceki duzen vermek icin etkili olur kilolarim alt kisimda oldugu icin 38 beden pantolon dapdar oluyo
istah acici durmuyor ama sabah faydasini gördüm hemenbayadir wc problemim vardin iyi geldi karnim biraz indi
ya bende annemi özledim bi gelsin bidaha birakmiycam su dan cikan balik gibi oldum
bende unutkanlik var eyer unutmassam haftaya yapar cekerim sana pasta yi
hadi gelmesine az kalmis canim allah kavustursun benim anneminde 7 günü var gelmesine
kalpler ne ise yariyor fistik :44:
kapuskayi cok severim artik lahana yi yerken kabuska yiyorum diye hayal ederim sagol iyi fikir canim sen ne yedin bakem dün okuduklarimin arasinda göremedim
cok sevindim geldigine senacimsenin msj ini beklemiyordum görünce cok sevindim özlemissim bende seni
charmcim ben hem yedim hem geliyom napimbaksana 7inci ay dan beri burdayim simdiye kadar en kötü kilo veren benim herhalde 4ay da 2 kilo bende yeni fark ediyom topigin yüz karasiyim
10:00 kalkış
aç karnına 300 kere zıpladım(diyetisyenım demişti),100 yarım mekik çektım,1 kupa şekersiz limonlu yeşil çay içtim
11:30 kahvaltı
2 dılım cavdarlı ekmek,
30 gr light beyaz peynır,(dıyetısyenım yıyeceklerımı hatta meyvelerımı bile tarttırırdı artık alıştım. göz kararı bile tahmın edıyorum meyvelerımı)
1 domates,
1 salatalık,
3 zeytın.
tavada 1 yumurta(hiç yag koymadım kendı beyazıyla kızarttım)
1 tatlı kaşıgı pekmez
cumaya bildirim yapmayı unutma canım...mrb kizlar bende 76 lik bir hatun olarak araniza katilmak istiyorum listeye kayit olmak icin ne yapmam gerekiyor
evet günaydınlar. bugun pazar o yüzden geç kalkıldı :) öğle yemegı yerıne kahvaltı edıldı.
kahvaltıda
sebzelı omlet
3 zeytın
2 dılım ekmek
biraz beyaz peynır
azcık reçel
3 bardakda cay ıctım
gec kalktıgımda 1 ana ogunu atlıyorum yanı bundan sonra arada meyve cay karışımı ve akşam yemegı ve sonrasında meyve var
:)
ve tabıkı spor ev ısı spora gırmıyor ne yazıkkı butun evı toparladım ettım hatta butun gardılobu boşaltım sıldım temızledım yenıden yerleştirdim
sımdı 45 dk kosu bandından sonra Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi nı yapacağım bu ay cozmopolitan dergisinden hediye geldi :)
onlarda hıssettıler herhalde benim kilo vermeye calıstıgımı :) dergi turk telekomun hediyesi olarak geliyor :) 6 ay gelcekmiş :)
26 kasımda diyetisyenle randevum var :) 74 kg olmam gerekiyor ama ben 73 olarak gitmek istiyorum :) o yüzden bolcaaa spor zamanı :)
menümüde vereyim çünkü akşamımda belli
sabah+öğle(10.30-11.30 arası)
3 dl. kızarmış tam buğday ekm.üzerine labne peynir,azar miktarda tulum peyniri,keçi peyniri,1 hşl.yumurta,1 sivri biber,2 domates söğüş,6 yeşil zeytin,2 yuvarlak sucuk dilimi(sade kızarmış),çay,2 çk.vişne reçeli
ara(15.00)kiraz saplı form çayı,5 fındık içi
akşam(17.30)
fırında buğulama istavrit,bol yeşil salata
gün boyu 2 lt. suyu anca tamamlarım(mesai günleri haricinde böyle oluyor),yatana kadar 1 yeşil çay,1 yemek sonrası içerim,
yatmadan 1 brd.süt içerim,5-6 tane üzüm yerim(sadece tane olarak 22.30-23 arası)
gündüz bolca iş yaptım birazdanda beyazları asıcam yeter değilmi
misafir gidince gelince kaçamaklarımız oluyor maalesef:44::44::44:ben bugün kacirdimya misafir gelince onun önüne koyuyorum otomatik bende yiyorum kendini yanliz hissetmesin alsin cekinmesin diye mi anlamadim o gittikden sonra da kalanlari atilmasin diye yiyorum ben cok pis bogazim yaaa:84::84::84::84:
güzel liste....Bu arada gene listeme dönmeye karar verdim.
Şok diyet niyetimden vazgeçtim. İşkenceden, vücudu yormaktan başka birşey değil.
Sevdicek geliyo diye kasılmıştım amannn ne hallerimi gördü o.
Olmadı kıyafetin altına dar çıtçıtlı badilerden giyinirim içe çekilir göbüşüm.
Göbek gitmiyorsa hileye başvurcam artık yapcak bişi yok.
Sabahları klasik kahvaltım:
2 dil. tam bugday ekmeği,
1 haşlanmış yımırta,
Peynir yada kaşar,
Şekersiz çay
Pazartesi: Tavıklı salata (öğlen), K-fleks (akşam),
Salı : Karnıbahar haşlaması (öğlen), K-fleks (akşam),
Çrş : Fırında bezelye, pattes, havuç üçlüsü içine az tavık koyabilirim fırın poşette (öğlen), K-fleks (akşam)
Prş : Mantar sote (öğlen), K-fleks (akşam),
Cuma : Şinitzel (öğlen), K-fleks (akşam),
Yemeklerin yanında yoğurt veya ayran
Nasıl kızlar??
ben de 60 olmadan bişey almıcam.....aynen öleben 57 olmadan alıısverisi kendime yasakladıım
evet slm bayanlar 10 gündür memlekette olduğumuzdan giremedim geçen hafta bildirimde olmadı hali ile özledim siteyi ya
kilo işine gelince bayramda rejimi ekmek arası kavurma ve baklava ile yedimyani bayağı bozuldu gibi ilk günler iyi gitmiştimsonra baklavalar etler derken fena bozuldu kilo aldım kesin ama henüz tartılmadım cesaretim yok bayramdan önce 3 kilo vermiştim ne güzel of of göbek şişti yine ama regl oldum onunda etkisi olabilir hadi hayırlısı...
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :124::119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 10.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] incelemezki [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] serpi [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 14.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] nadirr [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] irem4006 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0[/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 11.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 25.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 13.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] 61.7 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 18.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 12.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 14.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] akapella [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 62.5 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +1.100 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] +1.100 [/TD] [TD] 16.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] +1.200 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] +1.400 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] mektupp [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 8.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] +1.800 [/TD] [TD] 9.300 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz musize arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan yearslater_38--umud arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
artıda olanlar belli zatenarkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
merhaba canım
evet aynı kilodaymışız...ama senin boyun uzun heralde bmı değerin çok düşük..hurmanın kalorisini görünce böyle oldum
ama yinede vazgeçemiyorum...
ben bi koşu oğlumu uyutup geleyim.burdaysan görüşürüz..
hedeflerimizde aynıymış..yani 58 gerçek hedefinse..benim de58 di.ama bu akşam kendime daha ulaşılabilr sandığım hedef belirledim...en son 62 yi 11sene önce oğluma hamilelik sırasında görmüştüm.57 le hamile kalıp hamilelik süreci ilerlerken yani..
bi daha göremedim..3-4 sene evvel 63 lerdeydim .o kadar işte...
62 ye ulaşayım inşallah hedefim 57-58 olacak....
hoşgeldin canım...tarifi kuvvetli olanlar var birazdan damlarlar yardımcı olurlar merak etme...ben anlatma ve link verme özürlüyümde canım kusura bakma
hepinize iyi aksamlar kızlarr.. uzun zmndır takip edıorm siteyi ama ilk msjımbenmde şu kilolalar cok başımı agrıtıyo bıktm artk 70 kiloyum ne yaptıysam zayıflayamadım bunalıma gircem yakında en büyük derdimde kocaman bi göbeğimin olmasııı!!
albümünde gördüm canim cocuklarinibende yarın sabah menemen yapıcam,çocuklar sipariş verdiler...naparsın anneannem derdi kulakları çınlasın : ANA OLACAĞINA TAŞ OL diye...merhametimiz çok fena kıyamıyorsun kuzularına canlarım oğluşlarım benimbak kanım kaynadı birden gidip öpüp geleyim hemencik
yardim et bana dilekkk
Hadi görüşürüz
Kaçtın gene
Daha o yediklerinin hesabını soracaktım.
ay sende öp anacigini
Canlarr yaa anneler hiç dayanamıyorki bende duygu sömürüsü çok yapıyom anneme
O da benimle birlikte yarın ne götürcen ne yapıyım diye dertleniyo
hadi öpte geeellllll
yok canım umudunu kesme. biraz sabredince işin ucunu bırakmayınca mutlaka sonuca ulaşıyorsun.
sakın bırakma
evet slm bayanlar 10 gündür memlekette olduğumuzdan giremedim geçen hafta bildirimde olmadı hali ile özledim siteyi ya
kilo işine gelince bayramda rejimi ekmek arası kavurma ve baklava ile yedimyani bayağı bozuldu gibi ilk günler iyi gitmiştimsonra baklavalar etler derken fena bozuldu kilo aldım kesin ama henüz tartılmadım cesaretim yok bayramdan önce 3 kilo vermiştim ne güzel of of göbek şişti yine ama regl oldum onunda etkisi olabilir hadi hayırlısı...
canimcim ben lahanayi kerevizi domatesi kaynatiyorum icine istedigin sebze koy sebze yemegi niyetine ye aksamlari bugün karnibahar alip onuda icine atmayi düsünüyom :26: cok yapmissimçoğumuz aynı durumdayız..boşver önümüze bakalım canım..
lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz.barsaklar konusunda işe yarıyormu suzancım..
hoş geldin sudemcim.kaçaklar tek tek dökülüyor...
güzel deneyımlerini bekliyouz canım..
Allah kolaylık versin .yollarını açsın canım..
kalabalıktan ayrılınca insan garip oluyor ama tekrar eski moda dönüyorsun..
kara koyun oldugum burdan bellianam yapma canım ya...
Nye oyle pekı... bıraz hızlanma donemıne gırmeyı denesen aslında verdıkce azımlenırsın...
diyene bak yalnız..
sagol hayatimAllah kavuştursun cnm sizide
hic sorma zerracim yaa misafir bugün de gelecek
cumaya bildirim yapmayı unutma canım...
misafir gidince gelince kaçamaklarımız oluyor maalesef:44::44::44:
güzel liste....
ben de 60 olmadan bişey almıcam.....
hoş geldin canım.bizde aldıklarımızı vermeye çalışıyoruz.ben 2 hf önce gördüğüm kiloyu bi türlü göremedim gitti...
günaydin fistikGünaydın kısçeler..
Pazartesi sendromsuz bi gün dilerim.:119:
Kahvaltımı yapayım ben.
Öpüldünüz.
günaydin günaydin yurdumun güzel bayanlari
yardim et bana dilekkkkendimi inek gibi hissediyorum yaaa
günaydin fistik
amanen gec kaldim cocugu krese götüreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?