Günaydın ortim ben iyiyim sen nasılsın?
Günaydın,
Herkese bol neşeli güzel bir gün olsun
Ben kötüyüm hafta sonu çok kaçırdım şehir dışında misafirlikteydim... Artık ayıp olmasın diye mi pis boğazlığımdan mı bilmiyorum önüme ne getirildiyse yedim
Tek avuntum abur cubur yemedim saçma atıştırmalar yapmadım birde gezme bahanesiyle bol yürüdüm...
Ama bugün normale dönmek için biraz sıkı tutacağım umarım...
Akşam menümü yazarım,henüz sadece kahvaltı ettim diğer öğünlerim belirsiz :26:
[
günaydindigital tartiyi bende sevmiyorum aslinda canim ya ama nerde en eksi cikiyorsam o benim kabulum geri yanini umursamiyorum resmen evde tartiyla geziye cikiyorum tartilmadigim yer kalmadi herhalde
:))) bende akşam eve gideyim evde keşif gezisine çıkacağım en az gösteren yer en doğrusudur tabii ki de :)))
[
günaydindigital tartiyi bende sevmiyorum aslinda canim ya ama nerde en eksi cikiyorsam o benim kabulum geri yanini umursamiyorum resmen evde tartiyla geziye cikiyorum tartilmadigim yer kalmadi herhalde
:))) bende akşam eve gideyim evde keşif gezisine çıkacağım en az gösteren yer en doğrusudur tabii ki de :)))
günaydın kızlar,,
bugün biraz canım sıkkın. dün akşam tatlı şeylere biraz meyilim oldu yedimde ama regl dönemim falan değil anlamadım. herhalde öğlen dolma yemiştim o şekerimi oynatmış olabilir. neyse bugün toparlarım kendimi moralimde bozuk biraz eşimle tartıştık canım sıkkın kendimi son derece halsiz hissediyorum:26::26: öğleden sonra gelirim yine şimdi işlerimi bitireyim.
haftasonu geliyor diye seviniyok ondada hep birseyler oluyor :44: neyse sIkma canini dengelersin
kactim ben kizlar evi biraz toparlayayim öpüldünüz
iyi desem yalan kötü desem yalan bi can sıkıntısı halsizlik bıkkınlık
bide sebebini bilsem .
4 hafta izin aldim fistikkardeslerimde var ondan annem olunca sanki daha kolay oluyor dun simdi cocuklara yemek hazirliyorum benim oglise de yapiyorum sanki otomatik migdeye gidiyo ama asdim herhalde homini girtlak yemegi cünkü bugün daha iyi hissetiyorum kendimi sonbahar depresyonu benden gitiyor herhalde
selam kızlar merhaba herkeseee
nafcık bugün çalışıyodur diye düşündüm profil sayfası beni buraya yönlendirdi diyet kankam benimm
hadi nen benim boy 1.59, kilo 51-52 arasında gidip geliyo arada 7-8 farkvar.. sen 1.72sin kilon 66 arada 6 var.. ben ipinnncecciiim artıkkk sen o boyla nası kalın gözükebilirsin ki nanköööörrrrrr
keşke totom olaydıııı dolgulu giymk zorunda kalmazdım kotları doldurabilmek içinnndeğerini bil diyommm totonunnnn nerdeeeee
bay şekerimm
sağol tatlımm
ben yanlış hatırlamıyosam geçen sene haziranda falan diyete başlamıştım
3-4 ay çok sıkı diyet yapmıştım, yürüyüşü de aksatmamıştım..
sonra da hep dikkat ettim yediklerime.. kilomu korudum..
bu sene yazın da istemeden bi kiloya yakın verdim farkına varmadan..
şimdi korumaya çalışıyorum kilomu.. yani rejim falan yapmıyorum, canımın çektiğini yiyorum ama abartmadan.. spora da hep devam ediyorum zaten sevdiğim için problem olmuyo..
nafla da diyet topiinde arkadaş olmuştuk, zaten KK'ya diyetime destek olsun diye katılmıştım.. çok faydası olmuştu
Naf'ı bizde çok sevdik valla.
Ne güzel vermişsin koruyorsunda
Darısı başımıza diyelim.
Bende sadece diyet için üye oldum kk ya
Valla ne bileyim daha toparlak kısa boylu bekliyordum çok seksi bi hatunlan karşılaştım
ben 15. kilomu tamamlayınca koycam yani 66 kg olmamı bekliceniz
tabiki her boy ayrı güzel ama kilolu olursak hiç bi boyda güzel durmuyo NAfın kilosuna göre daha tombik bekliyorudum ya şaşırdımhiç kilolu durmuyor. benim boy 1,58 kısa boy sınıfına giriyom ama çok seviyom boyumu ben 68 de tombik oluyom mesela Ama Naf Gayet zayıf duruyor
çizelgeme hiç dikkat etmedim hemen düzeltiyorum uyardığın için sağol canım :26:
estağfurullah cnm
ben de 1.59'umm bu arada
ben Naf'ı diyetten vazgeçirmeye az çalışmadım zati
neyse yokken daha fazla dedikodu yapmiim
gerçi herkes kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı bence sağlıklı olmak koşuluyla tabi. Naf çok mantıklı dşünüyo hamilelik öncesi kilolarından kurtuluyoki bebik olursa sonra takrar kilo alınca abartı olmasın diye
sen kaç kilosun canım ne kadar verdin ve ne kadar zamanda verdin ?? merak ettim notive oluruz biraz
bu arada size azıcık motive yapayım kızlar
en güzel duygu neydi biliyo musunuz
bi sabah kalktım (rejim biteli aylar olmuştu), işe giyecek elbisem yok diye düşünüyodum, sonra 4 sene önce aldığım, ama ancak en başta bi iki kere zorla içine girebildiğim elbiselerimi denedim ilk kez (çok şıklardı vermeye kıyamamıştım)
veeee elbiseler cuk diye oturdu üstüme çok da yakıştıişte o zaman hem şok olmuştum hem de çook mutlu olmuştum..
20li yaşların başındaki bedenime geri döndüğümü gördüm azmim sayesindebu da beni çok gururlandırmıştı... şu an 33'üm.. yıllarımı geri almış gibi hissetmiştim kendimi..
bu arada ne yapın edin sporu es geçmeyin derim yavruşkalarböylece incelirken vücut da sımsıkı dipdiri kalıyo
Selam kızlarr...
Herkesin keyfi yerindedir umarım.. valla benım buraya gelecek yuzum bıle yok aslında ama neyse...
iyi haftasonları kızlar
özlemişim eski muhabbetlerimizi, birliği, beraberliği desteği
istah acici durmuyor ama sabah faydasini gördüm hemenbayadir wc problemim vardin iyi geldi karnim biraz indi
ya bende annemi özledim bi gelsin bidaha birakmiycam su dan cikan balik gibi oldum
bende unutkanlik var eyer unutmassam haftaya yapar cekerim sana pasta yi
hadi gelmesine az kalmis canim allah kavustursun benim anneminde 7 günü var gelmesine
kalpler ne ise yariyor fistik :44:
kapuskayi cok severim artik lahana yi yerken kabuska yiyorum diye hayal ederim sagol iyi fikir canim sen ne yedin bakem dün okuduklarimin arasinda göremedim
cok sevindim geldigine senacimsenin msj ini beklemiyordum görünce cok sevindim özlemissim bende seni
charmcim ben hem yedim hem geliyom napimbaksana 7inci ay dan beri burdayim simdiye kadar en kötü kilo veren benim herhalde 4ay da 2 kilo bende yeni fark ediyom topigin yüz karasiyim
dün noldu ani cikdim sitedenesim korkuttu beni isden erken cikmis türkiye macina bakayim diye gizli gizli geliyo sanki ne varsa
ay birde telefonuna ekran koruyucu koymusörümcekler hertarafa kaciyo zaten ötlek biriyim telefonu elimden ati verdim korkudan
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :124::119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 10.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] incelemezki [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] serpi [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 14.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] nadirr [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] irem4006 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0[/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 11.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 25.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 13.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] 61.7 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 18.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 12.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 14.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] akapella [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 62.5 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +1.100 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] +1.100 [/TD] [TD] 16.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] +1.200 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] +1.400 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] mektupp [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 8.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] +1.800 [/TD] [TD] 9.300 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz musize arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan yearslater_38--umud arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
artıda olanlar belli zatenarkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
kızlar merhaba...
ÖNCELİKLE SÖZÜMÜ TUTAYIM VE KİLO VEREN-YERİNDE SAYAN HERKESİN ALNUNUN ÇATUSUNUN ORTASINDAN OKKALI ŞEKİLDE ÖPÜYORUM...
bana gelince dünkü bildirimime göre eksideyim ama geçti borun pazarı...bide bugün çok şükür regl oldum rahatladım,bir haftadır geldi gelicem diyordu şükür bugün söktü...haftaya benden korkun anacımtuba ellerine sağlık ortim benim
ben iki doğum yaptm birinde 33 birinde 35 kilo aldım
o kiloları verene kadar canım çıktı.
vermesine verdim ama hep 10 kilosunu geri aldım.
bende 2 oğlumda 28 er kilo aldım...büyük oğlumu normal doğurduğum için ilk 3 ayım dolana kadar hamile kaldığım 57 kilonunda altına indim 56 olmuştum...sonra ikinci oğluma kadar 62 kilo olmuştum(araları 5 yaş)o kiloyla hamile kaldım gene 28 kilo aldım ve ikincide acilen sexio oldum(yüksek tansiyondan bebişimin kalbi durma noktasına gelmiştiki normal doğum masasından ameliyathaneye resmen ışınladılar beni)o kilolarıda 9 ayda kendiliğinden vermiştimve tekrar 61-62 kiloma dönmüştüm...taaaki 2010 a miyomlarım bana eşlik edene kadar...rahmimin alınmasına izin vermeyipte ilaç tedavisine başlanınca 61-62 kilodan 8 ayda 86 kiloya fırladım(şubat 2010 dan ekim 2010 a kadar)...o dönemlerde aldığım kiloların haricinde hiç kilo almamışımdır ve o kiloları verirkende ne diyet nede spor yapmıştım...kendi kendime farketmeden ve hiç dikkat etmeden eski kilolarıma dönmüştüm kızlar...
ben bunları niye yazdımki şimdi:26nuda çözemedim ama neyse belki motivasyon olur:26:
yeniden merhaba. en son 6.cı ayda kalmısım ben o zamandan beride kilo vermeye calısıyorum. 79.4 iken yazmısım size. dusunuyorumda 6.ay 11 ci aydayız nerdeyse 5ay gecmıs. o zamanda kılo vermek ıstedıgımı yazmısdım. ama dıyetısyene gıtmeden kendı çabamla..
neyse 8.inci ayda eşim hastaneye gıderken peşine takıldım ssk da bende bı doktora goruneyım dedim. (hep kan testleri vs yaptırırım 6ayda bir ) dahiliye doktoruna okadar ugrastıgım halde hıc kılo veremedıgımı soyledım benı dıyetısyene gonderebılırmısınız dıye sordum. ilk önce ben bi testlerıne bakayım eğer kılo vermenı engelleyen bırsey varsa tedavısını yaparız olmadı dıyetısyene gondeırrım dedı. şeker guatr hormon testlerı vs verdi. hepsi normal cıktı ve oda benı ssk nın dıyetısyenıne gonderdi. tabi bıldıgınız ssk boyun kaç kilon kaç al bu lısteyı yap 2 ay sonra gene gel dedi. çıktım ve kahkahalarla guldum bu nası dıyetısyen dıye. eminim oda memnun değildi halınden. neyse
9.cu ayda kadın doğum doktoruna gıtmeye karar verdım. (evlıyım) doktorla gorustum ve bana polikistik overim oldugunu soyledı. ve kılo almana neden olur dedı tedavısıde ancak kılo vermekdır dedi. yumurtalıkların şekere dırencı oluyormus ve yedıgım her şekerlı şey polikistik overi arttırıyormus. ve kılo vermemı engellıyormus tam bir kısır döngüdür bu dedi. sana şeker hastalarına verilen bi ilaç vericem dedi (glifor) bunu kullan ama mutlaka dıyetısyenede gıt dedi. dıyetısyen olmadan kılo vermezsın dedi. bende ogun hemen dıyetısyenden randevu aldım ve dıyetısyenle gorustum.
kadındoğumcunun yazdıgı ılacları gosterdım. diğer hastanede yaptıgım kan testlerını vs gosterdım. normalde şekerin yok ama polikistik over oldugun ıcın şeker hastasıymıs gıbı dıyet yapman gerek dedi. ve dıyetımı yazdı. çayda şeker şekerlı tatlı dahı yasak. haftada 1 gün sadece tatlandırıcyla yapılmıs sütlü tatlı yıyebılrısın dedi..
çay bardağına 2 şeker kaşığı şeker atan ben ogün şekeri bıraktım. reçel bal yemeyi kestım.
21.9 da diyetısyene gittiğimde 79.4 kg idim. 29.10da gıttıgımde ise 75.5 idim. polikistik overın oldugu halde verdıgın kılo cok ıyı dedi. hedefımız 7ayda 17 kg vermek. ve ben başaracagıma bu sefer kesın ınanıyorum. cunku kılo verememın hemen cabucak almamım tek sebebi polikistik overmıs. onlada basa cıkmayı ogrendım..
diyetısyene hala gıdıyorum bayramda kılonu koru yeter dedi :) ki ben 800 gramda almısım 600gr mı su dedi. vucudum su toplamıs. adet dönemın yakınmı dıye sordu evet dedim. şöyle bir karışım verdi.
2lt suya
1 yeşil elma
yarım limon
1 çay kaşığı karanfil
1çay kaşığı tane karabıber
1 çubuk tarçın
hem metabolızmanı hızlandırır hemde adet donemınde vucudunun tuttugu suyu atarsın dedi. hemde açlığını dındırır dedı
bu arada herşeyın yanında b12 hapı ıcıyorum ve demır ıgnelerı oluyorum. kansızlıgım yok cünkü 3 ayda bır duzenlı kan bağışı yapıyorum.
ılk defa b12 ve demırım eksık cıkdı testlerde oyuzden onunda ılaclarını kullanıyorum. tam iştah acıcılar. bu çay karısımını bırazda ondan verdı. iştahımı kesermıs.
tüm bunların yanında spora da basladım haftada 2 gün spora gıdıyorum. gitmedıgım günler evde kosu bandını kullanıyorum. ve ınat ettım bu sefer tum tedavılerımı düzenlı takıp edıp kılolarımı bır bır vereceğim..
tekrar gorusmek üzere
sizleri seviyorum
hepinize iyi aksamlar kızlarr.. uzun zmndır takip edıorm siteyi ama ilk msjımbenmde şu kilolalar cok başımı agrıtıyo bıktm artk 70 kiloyum ne yaptıysam zayıflayamadım bunalıma gircem yakında en büyük derdimde kocaman bi göbeğimin olmasııı!!
Arkadaşlar bende 1 hafta önce diyetisyene gittim,79 kiloyum.. Bu hafta diyet+spor+lpg şeytan üçgenini:) uygulamaya başlayacağım.
Herşey tamam fakat motivasyonum çok yüksek değil.Buraya her hafta kaç kilo verdiğimi ve nasıl beslenip spor yaptığımı yazayım diyorum.
İyi dileklerinizi bekliyorumHerkese başarılar
pff.. kıızlar buqün diyet yapamadıım moralim bozuk...
dün aksam esim qececi olarak calisti annemler bende kaldıı
bizde aksam kekler börekler qötürdük vallafeci vicdan azabı çekiorum
sabah tartııldıgımda 67.8 dim..
bu sabahta börek yedim offf
öğlen esimle ayakta atistirdim
simdide bitki cayi içiorum bu aksam annemlere qidip kalicam esim yine qececi
evde tek kalamiorum korkarım aksam yemegi yemedim- yemicem...
öglen esimle atistirdim dedigim saat 4 dü...
saat 6da 3 tane midye yedim bol limonlu:26:
ama bitti bu saatten sonra yemicem bisey:26:
birde... esim buqün bana dogusun çilekli form çayııyla6
yine dogusun çilekli yesil çayini almis
tadi mükemmel tavsiye ederim
sen yine iyisin cnm yaa ben 78 le hamile kalmıştım 92 ile doğuma girdim 14 kg aldım bide baya şişlik vardı bende accyip hemde etime parmak bastığında balon gibi içe batıyordu parmaklar millet ikizim olcak sanıyodu koca göbüşümden o derece yanee hamilelik resmimi koyardım ama korkarsınız diye koymayayım hatta 6.ayda 97 kg olmuştum gebelik şekeri çıkınca mecburi endokrinoloji uzmanına sevketti doktorum ve beslenme uzamanı ile beraber hazırladıkları bir mönü ile doğuma kadar 5 kilo vermiştim düşün yanee ama çok şükür tüüüm fazlalıklar gitti kızı 3 yaşında şuan ve ben 62 lerdeyim
Günaydın kısçeler..
Pazartesi sendromsuz bi gün dilerim.:119:
Kahvaltımı yapayım ben.
Öpüldünüz.
Günaydın naffff
Acaip uykum var benim
Şu anlık başka da bişi yok.
herkese merhaba
herkeste keyıfler ıydıır umarım
bayramda memlkete gıdıp annemı alıp tekrar gerı donduk, kardeşim bızde kalıyodu bı suredır, ona ev tuttuk, eşya toparla ayarla eksıklerı al, temızlık yersltırme fılan derken baya yorucu bı haftasonu gecırdık, tek erkek kociş olunca beli koptu valla onu bunu taşımaktankabaca hallettık herseyı,e n son dün bızım eve gecıp duşa gırıp her bırımız bı köşeye yıgıldık
iş konusunda hala susma aşamasındayım, karşılıklı susuşuyoruz.. maddi manevı hal ve durumlar hala aynı.. ama evrene ıyı olumlu enerjı yaymaya karar verdım, bı özensız ve düzensız oldum, diğer evı yenı kurdugumuz ıcın ocak&fırın fılan yoktu, paso dısardan beslendıkzaten bayram dönüşüydü, tartıda buyuk ıhtımal aldı başını gıttı ama bi de onu dert edemıycem, lütfen huzursuzluklar olumsuzluklar uzak olsun benden bı süreeee
özledim valla hepınızı ayrı ayrı
Günaydın kızlar
Dün bıraz baktım gecmıse ama cok eksıgım vargördüklerim kaptan kdr ger-düş geri dönmüş hoşgelmişler naf ın resımlerıni gördüm arkadas deılmışiz biz maşallahı var kızın bence hamıel kalabılır fazla kılo yok yani zaten tahmın edıyorudm ben ıyı göründüğünü ben de kac kg yım bılmıyom cumadan sonra tartılmadım haftasonu ardesımın dogum günü vardı orda yedım ama aksam yemedım bıdaha tahmınım ne artıda ne eksıdeyımdır bugun gene nıyetlıyım zaten bu hafta boyle geccek ınsallah
günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar???
kahvaltımı yazayım
1 kk peynir
1 haş. yumurta
2 zeytin
şimdide 1 fincan yeşil çay içiyorum...
çok az yedim sanki farkındayım:26:
ama dün sabah börek yediğim için hala vicdan azabı çekiyorum
buqün az ve öz yemeliyim ki vicdanımın sesi dursunnnnnnnnnn
aynen öyle dilekcim en şişko benim banane ama öyle yaa bırde zaten kasmıyorum farkındaysan kassambıran önce hedef kıloma ulasırdım ben kendımı sıkıp kılo veremedeıgımıe kasılıyorum daha cok zaten bende resım koycam haftasonu cekındım naf kadar olmasada ıdare eder ama foto makınesınde atmam lazım yarına koyarım ıns
günaydın kızlar...
dünkü menüm;
kahvaltı: 1/3 simit,1/2 peksemet,1tk patlıcanlı biberli ezme,4 zeytin,1 dlm peynir,bol yeşillik,1 yumurta 2 dlm sucuk,1yk yoğurtlu havuç sote,4 tane biber kızartması
öğle: 10 tane yaprak sarması,2 yk yoğurt
ara: sade türk kahvesi, 7-8 kuş lokumu
akşam: 1 biber dolması,1 kepçe mercimek çorbası, ızgara tavuk,2 yk yoğurt
ara:3 çatal yaş pasta,1 avuç badem ,fındık, antep fıstığı
dün pazar diye uzun uzun kahvaltı yaptık, birsürü şey yedim yine. akşam da arkadaşın doğum günündeydik,orada da götürdüm pastayı çerezi. gece 1 den sonra geldik,spor da yapamadım. vicdan azabı çekiyorum çok..
bugünki kahvaltım;
1/4 simit
1 tk. patlıcanlı kırmızı biberli ezme
Bol maydonoz(zeytinyağlı limonlu)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kaşar, 1 dlm beyaz peynir
10 tane yeşil zeytin( annemin yaptığı zeytinler,öyle lezzetli ki,biraz fazla yedim,dayanamadım)
eve gelir gelmez attim kendimi yaninizaama kacacam kizarkadas gelecek kahve icmeye ekstradan tatli falan almadim dün burdaydin zaten bugün ugrayip gitcem dedi bende kaldi da yiyeyim demeyeyim diye almadim
habire basinizi agritiyom ama icimde kalmasin yazayim dedim benim kocisin arkadasi almanla evli kadin ikiye bi kocasinin telefonu yok diye benimkini ariyo soruyo bilmem nebi kac ay önce kadini face ime ekledim dedim madem kocalarimiz arkadas tanisma vakti geldi ya manjak kari özür dilerim ama 24 saat bunlar nereye gitti niye gitti nasil gitti beni aradigi yetmedi kocamida arayip duruyo bende simdi patladim ona msj yazdim kocami arayip durma bi sorun varsa benim nr var zaten eyer kontroll edecek varsa o da benim ben onun karisiyim diye öyle iste yeter ya olmazsa numarasini deyistirtcem artik ama kadin kocasindan yine buluyor numarayi güya kocasini kontroll ediyor bende yazdim ozaman kocana bi telefon al
4 hafta izin aldim fistikkardeslerimde var ondan annem olunca sanki daha kolay oluyor dun simdi cocuklara yemek hazirliyorum benim oglise de yapiyorum sanki otomatik migdeye gidiyo ama asdim herhalde homini girtlak yemegi cünkü bugün daha iyi hissetiyorum kendimi sonbahar depresyonu benden gitiyor herhalde
10 gün aradan sonra geri geldim. sabah tartıldım 71 ee bayram da 1 kilo almışım buna da şükür ama çok şişmiş durumdayım bunu da regl olmama dayıyorum.
ay elektronik tartı aldım ama almaz olaydım eski tartıma göre 3-4 kilo fazla gösteriyor farklı yere koyunca daha az gösteriyo iyice işi karıştırdı şuan kullanmamaya karar verdim yoksa şimdi kiloyu yeni tartıya göre ayarlarsam krize girerim zira yeniden 74 den başlamam gerek. ben şimdilik eski tartı ile gideyimde 60 lı kilolara inince yenisine geçerim artık. bizde kendimizi avutuyoruz böyle neyse önemli olan vermek tartıda ki rakam değil. zaten 38 bedene insem oooooh ne isterim tartı ne derse desin :))))))
ha şuan 42 bedenim bir ara 44 e dayanmıştım lakin şimdi 42 deyim her beden ortalama 5 kiloya tekabül ettiği için 10 kilo sonra 38 olacam diye hayal kuruyorum hadi hayırlısı.
bayram da sporda yapamadım ama akşam başlıyorum tekrar yani 2-3 gün yine yürüyemeyeceğim :))))
günaydın kızlar,,
bugün biraz canım sıkkın. dün akşam tatlı şeylere biraz meyilim oldu yedimde ama regl dönemim falan değil anlamadım. herhalde öğlen dolma yemiştim o şekerimi oynatmış olabilir. neyse bugün toparlarım kendimi moralimde bozuk biraz eşimle tartıştık canım sıkkın kendimi son derece halsiz hissediyorum:26::26: öğleden sonra gelirim yine şimdi işlerimi bitireyim.
Günaydın,
Herkese bol neşeli güzel bir gün olsun
Ben kötüyüm hafta sonu çok kaçırdım şehir dışında misafirlikteydim... Artık ayıp olmasın diye mi pis boğazlığımdan mı bilmiyorum önüme ne getirildiyse yedim
Tek avuntum abur cubur yemedim saçma atıştırmalar yapmadım birde gezme bahanesiyle bol yürüdüm...
Ama bugün normale dönmek için biraz sıkı tutacağım umarım...
Akşam menümü yazarım,henüz sadece kahvaltı ettim diğer öğünlerim belirsiz :26:
Günaydın kızlar
Dün bıraz baktım gecmıse ama cok eksıgım vargördüklerim kaptan kdr ger-düş geri dönmüş hoşgelmişler naf ın resımlerıni gördüm arkadas deılmışiz biz maşallahı var kızın bence hamıel kalabılır fazla kılo yok yani zaten tahmın edıyorudm ben ıyı göründüğünü ben de kac kg yım bılmıyom cumadan sonra tartılmadım haftasonu ardesımın dogum günü vardı orda yedım ama aksam yemedım bıdaha tahmınım ne artıda ne eksıdeyımdır bugun gene nıyetlıyım zaten bu hafta boyle geccek ınsallah
Günaydın Arzuu abla
Sana göre herkes normal sen şişkosun zatiSenin kilona 999.9999 kere normal demişizdir
Sendeki boy bende olsa kasmazdım kendimi
Ya kiloyu boşver ger-düşüm önemli olan ruh ve beden sağlığı
Kilo almanın en önemli sebebi psikolojik zaten.
Bunu burda olan herkes çok iyi bilir.
Geçen hafta bende dökülüyordum pazar günü evde kaldım düzenime geçtim.
Aklımdan şok diyet yapmak bile geçti düşün yani
Çubuklara geri dönüyordum nerdeyse
Neyse düzene oturttum şimdi.
Gerisi gavura kalacakmış gibi yedin hemi
Bende seni seviyorum canımcım sen bi dinlen bu kadar kilo vermişsin birazda dinlen bakalım.
eve gelir gelmez attim kendimi yaninizaama kacacam kizarkadas gelecek kahve icmeye ekstradan tatli falan almadim dün burdaydin zaten bugün ugrayip gitcem dedi bende kaldi da yiyeyim demeyeyim diye almadim
habire basinizi agritiyom ama icimde kalmasin yazayim dedim benim kocisin arkadasi almanla evli kadin ikiye bi kocasinin telefonu yok diye benimkini ariyo soruyo bilmem nebi kac ay önce kadini face ime ekledim dedim madem kocalarimiz arkadas tanisma vakti geldi ya manjak kari özür dilerim ama 24 saat bunlar nereye gitti niye gitti nasil gitti beni aradigi yetmedi kocamida arayip duruyo bende simdi patladim ona msj yazdim kocami arayip durma bi sorun varsa benim nr var zaten eyer kontroll edecek varsa o da benim ben onun karisiyim diye öyle iste yeter ya olmazsa numarasini deyistirtcem artik ama kadin kocasindan yine buluyor numarayi güya kocasini kontroll ediyor bende yazdim ozaman kocana bi telefon al
hosbulduk canım
arzuyla ılgılı cumlen cuk oturmuş valla
dogru onemlı olan ruh ve beden saglıgı, ben de zaten onları yoluna koyabılmek ıcın çabalıycam bırazda
çubuk krakerlere dönme sakın, onların işe yaramadıgını deneyıp gördün zaten, sen düzenli menulerle saglıklı kılolar verıyosun bu yolda devam
gunaydinnnnn nasilsinizz
bugun diyetime start verdim hayirlisi INSALLAH..
simdii size bikac bise sorcam
ben sabahlari neskafe icerim (sut tozuyla yapilmis ve sekersiz)
tuzlu cubuk kraker yasakmi (1 paket 158 kalori) buda vakit bulamadigimda yedigim kahvalti
spor yapmaya vaktim yok nobetler vee evin orada yuruyus yapabilecegim yer yok issiz guvenli degil zaten nobetde degilsem aksam 19:00 evde oluyorum....titresimli zayiflama bandi ve mekik yeterlimi...
benimle bilgilerinizi paylasirmisinizzz....
Kızlar sitedeyim ama bi işim çıktı gelirim birazdan öptüm sizi
kızlar bısı sorcam, vucut ölçülerinizi bılıyo musunuz ? kac kıloda vucut ölçüleri nasıl oluyo onu merak edıyorum, ben de ölçülmek ıstıyorum, kılo kadar önemli olan sey vucut ölçüleri :26:
bayramda foto cekmıştım kk için, onları ekledım şimdimekan banyooo napıyım orda var boy aynası
hem de bırı elbıselı dıer ıkısı pıjamalı ve ev halıyle, arzu dıyodu ya gızemlı dıye, yatak odama kadar gırıyo pıjamalı halımı goruyo halaa bana gızemlı dıyo dıye ozellıkle arzuya özel bu fotolar
neskafe guzel de o kreması baya kalorılı yanı süt tozu yazmıssın ama yanı sey sanırım bırde kahvaltı yapamıyosan bıle lıght ekmek arasına peynır domates bıber sandvıc yapabılrıısn dah asaglıklı olur spora gelınc ebende yapamıyorum ama en ıyısı yürüyüş bence yada evde leslıe yapabılırsın netten ındırıpgunaydinnnnn nasilsinizz
bugun diyetime start verdim hayirlisi INSALLAH..
simdii size bikac bise sorcam
ben sabahlari neskafe icerim (sut tozuyla yapilmis ve sekersiz)
tuzlu cubuk kraker yasakmi (1 paket 158 kalori) buda vakit bulamadigimda yedigim kahvalti
spor yapmaya vaktim yok nobetler vee evin orada yuruyus yapabilecegim yer yok issiz guvenli degil zaten nobetde degilsem aksam 19:00 evde oluyorum....titresimli zayiflama bandi ve mekik yeterlimi...
benimle bilgilerinizi paylasirmisinizzz....
bende senden 2 cm kısayım ama zaten resımlerden anlasılır bakınca ne kadar farklı durdugumuz o üst beden o olmayan gobek bel bende olsa varya ufff rahat rahat dolasırdım hem su an 66 lardayım zatensen azimlisin abla verirsin valla
Anammmmmmmmmmgözüm korkuyo böyle oldumu yaaa
Oldu oldu olmazmı hiç
Hoşgeldintebrik ederim
Hoşgeldin
Hoşgeldinnn
Salma kendini cnm toparlarsın yakında
Resimlere bakmak isterim valla :26:
Ben o sendromdayım napıcam bilmiyorum :26:
Ben tekrar yazana kadar öğlen oldupatron geldi dineldi tepeme bikaç iş vardı onları hallettik anca gitti koşa koşa geldim alıntılarımı cevaplamaya
Hoşgeldin canımmmmmmmhakkında hayırlısı olsun inşallahhh
Günaydınn cnmfotoğraf aldatıyo var var fazlalığım 60 olabilseydim iyiydi
Ekmek yok :26:
Bekliyorum valla merak ettim :26: ben senden kiloluyum ama :26:
Günaydın cnm
Dengesiz kadın
Günaydın cnm hoşgeldin
Günaydın tatlımcanın sıkkın diye tatlıya yönelmişsindir bende de oluyo ama ben ne bulursam yiyorum :26: üzme tatlı canını herşey olacağına varır canım
Günaydın
kızlar bısı sorcam, vucut ölçülerinizi bılıyo musunuz ? kac kıloda vucut ölçüleri nasıl oluyo onu merak edıyorum, ben de ölçülmek ıstıyorum, kılo kadar önemli olan sey vucut ölçüleri :26:
bayramda foto cekmıştım kk için, onları ekledım şimdimekan banyooo napıyım orda var boy aynası
hem de bırı elbıselı dıer ıkısı pıjamalı ve ev halıyle, arzu dıyodu ya gızemlı dıye, yatak odama kadar gırıyo pıjamalı halımı goruyo halaa bana gızemlı dıyo dıye ozellıkle arzuya özel bu fotolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?