70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haftasonu geliyor diye seviniyok ondada hep birseyler oluyor :44: neyse sIkma canini dengelersin

kactim ben kizlar evi biraz toparlayayim öpüldünüz

[
günaydin digital tartiyi bende sevmiyorum aslinda canim ya ama nerde en eksi cikiyorsam o benim kabulum geri yanini umursamiyorum resmen evde tartiyla geziye cikiyorum tartilmadigim yer kalmadi herhalde

:))) bende akşam eve gideyim evde keşif gezisine çıkacağım en az gösteren yer en doğrusudur tabii ki de :)))

bizde az kurnaz deyiliz benimki beni tartilirken hic görmedi görse herhalde der bu napiyo diye

akşam bende deneyim :) hatta elektronik tartı olmasaydı ibreyi geride alabilirdik değilmi

boşver canım sıkma canını bende sabah sabah dövüşüpte geldim bizimki iznli evde. benimle çıktı beni araba ile merkeze bırak dedi. olur dedim. ama sabah heryer buz yavaş kullanıyom korka korka soldandan biri bana doğru kırdı direksiyonu bende sağa meylettim hali ile sağ arkada da araç vardı oda yanıma sokulacakmış kornayı küfrü yedik eşimde bana bağırdı düzgün kullan şu arabayı da falan da filanda amaaaan. valla önceden olsa odada öğlene kadar surat yapardım şimdi buraya geliyorum sizlerle iki hoş beş kafam dağılıyo çok bunalırsam derdim var köşesine biraz iç döküyorum kadın kadını anlıyo bu erkekle hep odun hep odun ne etcen...

iyi desem yalan kötü desem yalan bi can sıkıntısı halsizlik bıkkınlık
bide sebebini bilsem .

Mevsimsel depresyon
Herkes aynı durumda orticim

Herkeste sırayla biter inş.

Olişşşşşşşşşşşşşş Bne çıkmışım sen gelmişsin kuşumm

Ben zayıf değilim diyom yaa dövcem hee bide nankörr diyo hıhhh tabi insan 50 kilo olunca böyle söylemesi kolay dimi

Canım benimmm

Naf'ı bizde çok sevdik valla.
Ne güzel vermişsin koruyorsunda
Darısı başımıza diyelim.
Bende sadece diyet için üye oldum kk ya

Bende sevdim kiii

Valla ne bileyim daha toparlak kısa boylu bekliyordum çok seksi bi hatunlan karşılaştım

ben 15. kilomu tamamlayınca koycam yani 66 kg olmamı bekliceniz

Toparlak kısa boylu he

Boydan kurtarıyom işte ben yoksa tartım yalan söylemiyii :26:

estağfurullah cnm

ben de 1.59'umm bu arada

ben Naf'ı diyetten vazgeçirmeye az çalışmadım zati
neyse yokken daha fazla dedikodu yapmiim

Evet hala daha çalışıyon ama vazgeçmicem

Evet evett zaten baskı altındayım çocuk diye :26: kilo vermem lazım :26:

Benim evde daha etiketini kopartmadığım kotum var o bana ben ona bakıyorum :26:

Selam kızlarr...

Herkesin keyfi yerindedir umarım.. valla benım buraya gelecek yuzum bıle yok aslında ama neyse...

Selamm merak ettik seni :26:

iyi haftasonları kızlar

özlemişim eski muhabbetlerimizi, birliği, beraberliği desteği

Dışarı çıktığımızda mı :26: ızgara levrek ve salata yedim canım su içtim başka bişi içmedim kaymaklı ekmek kadayıfı söylemiş

eşim ben sevmediğim için tadına baktım ona geri verdim yemedim

Tabloya bak Benimkide koftiden kilo vermek bu hafta kopacak dananın kuyruğu asıl

sen azimlisin abla verirsin valla

ben iki doğum yaptm birinde 33 birinde 35 kilo aldım
o kiloları verene kadar canım çıktı.
vermesine verdim ama hep 10 kilosunu geri aldım.

Anammmmmmmmmm gözüm korkuyo böyle oldumu yaaa

Oldu oldu olmazmı hiç

Hoşgeldin tebrik ederim

Hoşgeldin

Hoşgeldinnn

Salma kendini cnm toparlarsın yakında

Resimlere bakmak isterim valla :26:

Günaydın kısçeler..
Pazartesi sendromsuz bi gün dilerim.:119:
Kahvaltımı yapayım ben.
Öpüldünüz.

Ben o sendromdayım napıcam bilmiyorum :26:

Günaydın naffff
Acaip uykum var benim
Şu anlık başka da bişi yok.

Ben tekrar yazana kadar öğlen oldu patron geldi dineldi tepeme bikaç iş vardı onları hallettik anca gitti koşa koşa geldim alıntılarımı cevaplamaya

Hoşgeldin canımmmmmmm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

Günaydınn cnm fotoğraf aldatıyo var var fazlalığım 60 olabilseydim iyiydi

Ekmek yok :26:

Bekliyorum valla merak ettim :26: ben senden kiloluyum ama :26:

Günaydın cnm

Dengesiz kadın

Günaydın cnm hoşgeldin

Günaydın tatlım canın sıkkın diye tatlıya yönelmişsindir bende de oluyo ama ben ne bulursam yiyorum :26: üzme tatlı canını herşey olacağına varır canım

Günaydın

hosbulduk canım

arzuyla ılgılı cumlen cuk oturmuş valla

dogru onemlı olan ruh ve beden saglıgı, ben de zaten onları yoluna koyabılmek ıcın çabalıycam bırazda

çubuk krakerlere dönme sakın, onların işe yaramadıgını deneyıp gördün zaten, sen düzenli menulerle saglıklı kılolar verıyosun bu yolda devam

kıskanc bı kadın gördüm sankııı aslıdna yabancı bayanlar bu konularda daha rahat oluyolar ama burda tam tersı bı olay olmuş :26: madem kadının içi rht deıl aklı bu kdr kocasında kalıyo gercekten nıye bı telefon almıyolarki, artık ılkokul cocuklarının elınde bıle mutlaka bı telefon var, omadan nası yasıyomusuz sasırıyorum bazen :44:

gunaydinnnnn nasilsinizz
bugun diyetime start verdim hayirlisi INSALLAH..
simdii size bikac bise sorcam
ben sabahlari neskafe icerim (sut tozuyla yapilmis ve sekersiz)
tuzlu cubuk kraker yasakmi (1 paket 158 kalori) buda vakit bulamadigimda yedigim kahvalti
spor yapmaya vaktim yok nobetler vee evin orada yuruyus yapabilecegim yer yok issiz guvenli degil zaten nobetde degilsem aksam 19:00 evde oluyorum....titresimli zayiflama bandi ve mekik yeterlimi...
benimle bilgilerinizi paylasirmisinizzz....

Kızlar sitedeyim ama bi işim çıktı gelirim birazdan öptüm sizi

kızlar bısı sorcam, vucut ölçülerinizi bılıyo musunuz ? kac kıloda vucut ölçüleri nasıl oluyo onu merak edıyorum, ben de ölçülmek ıstıyorum, kılo kadar önemli olan sey vucut ölçüleri :26:

Yok canım dün akşam menülerimi yazdım.
Bugün yakınen tanıdıgın tavıklı salatam var ayranla birlikte
Yarın karnıbahar çrş fırın poşette tavıklı bezelye prş mantar sote cuma şinitzel

Kaptanımızın hazırladıgı listeyi paylaşmıştım yeni gelenler için okumadın mı kurallarımızı?
Bi ara üşengeclikten bende sabah kahvaltı hazırlamıyordum çubuk kraker yiyordum.
Emin ol faydasını değil zararını gördüm..
Nacizane önerim evde yiyebiliosan erken kalkıp kahvaltını güzelce yap.
Ben evden çok erken çıkıyorum işe getiriyorum kahvaltımı da ögle yemegimide .
Bu sekilde beslenirsem -kaçamaksız- haftada 900 gram 1 kilo veriyorurm

Kızlar sitedeyim ama bi işim çıktı gelirim birazdan öptüm sizi

Tamam şeker beklioruz seniii

bayramda foto cekmıştım kk için, onları ekledım şimdi mekan banyooo napıyım orda var boy aynası

hem de bırı elbıselı dıer ıkısı pıjamalı ve ev halıyle, arzu dıyodu ya gızemlı dıye, yatak odama kadar gırıyo pıjamalı halımı goruyo halaa bana gızemlı dıyo dıye ozellıkle arzuya özel bu fotolar

anında yorum yaptım
Ya ne güzel normal insansın
Ben hala topum maşaallahım var. Pefff:2:
Valla senin yerinde olsam sürekli elbise alırım pijamada bile pantullarda falan toton daha bariz ortada.
Elbiselerde daha zayıf duruyorsun.
Bu arada dün sevdicek bana mesaj arasında şişko yazmış.
Bende en azından güzelim diye yapıştırdım cevabı
Oyyy tosuunn bennnnnn

neskafe guzel de o kreması baya kalorılı yanı süt tozu yazmıssın ama yanı sey sanırım bırde kahvaltı yapamıyosan bıle lıght ekmek arasına peynır domates bıber sandvıc yapabılrıısn dah asaglıklı olur spora gelınc ebende yapamıyorum ama en ıyısı yürüyüş bence yada evde leslıe yapabılırsın netten ındırıp
bende senden 2 cm kısayım ama zaten resımlerden anlasılır bakınca ne kadar farklı durdugumuz o üst beden o olmayan gobek bel bende olsa varya ufff rahat rahat dolasırdım hem su an 66 lardayım zaten

hmm tskler ama ben senı hala gızemlı buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…