İyi dedin he :26:
ben bilmiyorum akşama ölçeyim bakayım bi.
anında yorum yaptım
Ya ne güzel normal insansın
Ben hala topum maşaallahım var. Pefff:2:
Valla senin yerinde olsam sürekli elbise alırım pijamada bile pantullarda falan toton daha bariz ortada.
Elbiselerde daha zayıf duruyorsun.
Bu arada dün sevdicek bana mesaj arasında şişko yazmış.
Bende en azından güzelim diye yapıştırdım cevabı
Oyyy tosuunn bennnnnn
vücut ölçülerine yorum yazmamısım bı ara ölçüyodum baktım degısmıyo bıraktımama belım cok kalınlasmıs eskıden öle deildi
valla ya ölçüler önemli, bı ara herkes yazmıstı buraya ama cok eskıde kaldı o :26: ben de mezura bulayım, yada popomu karıslayayımherkes aynı kıloda aynı şekil durmuyo ne yazıkkı o yuzden ölçüler daha önemli oluo :26:
haksızlık etme kendıne, ne tosunu tosun mosun kalmadı artık, gelınce gorecek kime şişko dıyomuş öyle
normal insan mıııevdede gecelik mi gıysem ki şu basen&popo olayı benı bıtırıyo ya, zaten aklımdan gecen oraya odaklanmak artık, yoksa oylecene kılo verıp durmak ıstemıyorum, olmadı balkondakı stepperımı cıkartırım ortaya evde her oda dolu olunca leslıe ya da baska bısı yapcak yer yoktu, kendımı toparlayabılırsem baslarım belkı yenıden, en ıyısı yurumek dıyolar basenlere
başkaca bı yol bılen varsa soylesın, ne yapabılırımmmmm :44:
senin absneın popon yok mesela ölçüsü kactı hatırlıyo musun, popom basneım kac olursa sneınkı gıbı olur acabaaa:26:
Valla hayalim o gelene kaa 68 olmaktı ama bu gidişle olmıcak sanırım.
Stepper mı iyiymiş bende mi alsam acaba işe yarıyordur ya.
Bence sadece toton kalmış ona odaklanman iyi fikir.
Üst ve bacaklarında göze batan bişi yok.
hatırlıyom en son 101-102 fılandı ama bence onu baz alma yanı belkı sende su an benle aynısındır ölçü olarak belkıde daha az yani görüntüde boydan ve vücut şeklinden dolayı farklılıklar olabılıyor
gunaydinnnnn nasilsinizz
bugun diyetime start verdim hayirlisi INSALLAH..
simdii size bikac bise sorcam
ben sabahlari neskafe icerim (sut tozuyla yapilmis ve sekersiz)
tuzlu cubuk kraker yasakmi (1 paket 158 kalori) buda vakit bulamadigimda yedigim kahvalti
spor yapmaya vaktim yok nobetler vee evin orada yuruyus yapabilecegim yer yok issiz guvenli degil zaten nobetde degilsem aksam 19:00 evde oluyorum....titresimli zayiflama bandi ve mekik yeterlimi...
benimle bilgilerinizi paylasirmisinizzz....
bayramda foto cekmıştım kk için, onları ekledım şimdimekan banyooo napıyım orda var boy aynası
hem de bırı elbıselı dıer ıkısı pıjamalı ve ev halıyle, arzu dıyodu ya gızemlı dıye, yatak odama kadar gırıyo pıjamalı halımı goruyo halaa bana gızemlı dıyo dıye ozellıkle arzuya özel bu fotolar
anında yorum yaptım
Ya ne güzel normal insansın
Ben hala topum maşaallahım var. Pefff:2:
Valla senin yerinde olsam sürekli elbise alırım pijamada bile pantullarda falan toton daha bariz ortada.
Elbiselerde daha zayıf duruyorsun.
Bu arada dün sevdicek bana mesaj arasında şişko yazmış.
Bende en azından güzelim diye yapıştırdım cevabı
Oyyy tosuunn bennnnnn
neskafe guzel de o kreması baya kalorılı yanı süt tozu yazmıssın ama yanı sey sanırım bırde kahvaltı yapamıyosan bıle lıght ekmek arasına peynır domates bıber sandvıc yapabılrıısn dah asaglıklı olur spora gelınc ebende yapamıyorum ama en ıyısı yürüyüş bence yada evde leslıe yapabılırsın netten ındırıp
bende senden 2 cm kısayım ama zaten resımlerden anlasılır bakınca ne kadar farklı durdugumuz o üst beden o olmayan gobek bel bende olsa varya ufff rahat rahat dolasırdım hem su an 66 lardayım zaten
hmm tskler ama ben senı hala gızemlı buluyorum
valla ya ölçüler önemli, bı ara herkes yazmıstı buraya ama cok eskıde kaldı o :26: ben de mezura bulayım, yada popomu karıslayayımherkes aynı kıloda aynı şekil durmuyo ne yazıkkı o yuzden ölçüler daha önemli oluo :26:
haksızlık etme kendıne, ne tosunu tosun mosun kalmadı artık, gelınce gorecek kime şişko dıyomuş öyle
normal insan mıııevdede gecelik mi gıysem ki şu basen&popo olayı benı bıtırıyo ya, zaten aklımdan gecen oraya odaklanmak artık, yoksa oylecene kılo verıp durmak ıstemıyorum, olmadı balkondakı stepperımı cıkartırım ortaya evde her oda dolu olunca leslıe ya da baska bısı yapcak yer yoktu, kendımı toparlayabılırsem baslarım belkı yenıden, en ıyısı yurumek dıyolar basenlere
başkaca bı yol bılen varsa soylesın, ne yapabılırımmmmm :44:
Ya kızlar önerebileceğiniz işe yarayan, etkili bitki çayları var mı?
Sürekli aynı çayları içmekten sıkıldım.
Migrosa gittiğimde bakıcam da tavsiyesi olan varsa dediğinizden alayım.
- Doğuş bergamotlu yeşilçay
]- Doğadan 7 otlu çay
- 5 i 1 yerde
- Mısır püsküllü form çayı
- Maydanozlu limonlu form çayı
- Kayısılı form çayı haricinde
Hepsini kullandımda
odaklanayım da nası odaklanayım napayım
stepper ıyıde kas yapar dıye korkuyorum bacagımda, zaten ınce olmayan bı bacagım avr boyle kaslansın ıstemıyorumm:26: gecen seneye gore ınceldı amaonuda en net bu sene çizmeye gecınce anladım, gecen sene cızme dızımın 4 parmak fılan altına fialn cıkabılıyodu, şimdi dızıme kdr cekebılıyorum..bı de bugun ılk defa bı kabanımı cıkardım sabah gelırken gıymek ıcın, cok buyuk oldu cok sasırdım, ama şu an bısı alcak durum olmadıgı ıcın artık ıdare edıcem onunla
Bakim hemenn
Ne topu ne şişkosugelsinde görsün bakalım
İşte aynı kilolardayız ama senin üst beden benim alt beden sorunum var :26: bedenleri değiştirelim mi
söyleyen olursa bende denicem basenler için
Doğadan Ve Lipton' un (Hangisi hangisiydi hatırlamıyorum şimdi)
Bergamutlu yeşil çay
Sade yeşil çay
Limonlu yeşil çay
Naneli limonlu yeşil çay
Tarçınlı yeşil çay
Güllü yeşil çay
Yaseminli yeşil çay
7 otlu çay
Kayısılı form çayı
5'i biyerde çayı
Doğuş sade form çayı
Aklıma gelmeyende vardır herhalde :26: hepsini denedimgörüldüğü üzere tam bir yeşil çay hastasıyım ama hepsine de limon sıkıp içiyorum
Tavsiye et dersen damak tadı uymayabilir o yüzden tavsiye edemiyorum :26: bikaç arkadaşıma etmiştim hiç beğenmedik felan dediler uyus oldum
Sen denemediklerin arasında o piti piti yap marketteyken kesin çözüm
Bakim hemenn
Ne topu ne şişkosugelsinde görsün bakalım
İşte aynı kilolardayız ama senin üst beden benim alt beden sorunum var :26: bedenleri değiştirelim mi
Söyleyen olursa bende denicem basenler için
Doğadan Ve Lipton' un (Hangisi hangisiydi hatırlamıyorum şimdi)
Bergamutlu yeşil çay
Sade yeşil çay
Limonlu yeşil çay
Naneli limonlu yeşil çay
Tarçınlı yeşil çay
Güllü yeşil çay
Yaseminli yeşil çay
7 otlu çay
Kayısılı form çayı
5'i biyerde çayı
Doğuş sade form çayı
Aklıma gelmeyende vardır herhalde :26: hepsini denedimgörüldüğü üzere tam bir yeşil çay hastasıyım ama hepsine de limon sıkıp içiyorum
Tavsiye et dersen damak tadı uymayabilir o yüzden tavsiye edemiyorum :26: bikaç arkadaşıma etmiştim hiç beğenmedik felan dediler uyus oldum
Sen denemediklerin arasında o piti piti yap marketteyken kesin çözüm
Teşekkür ederim Nafcımmmm
Ben yeşilçayı sadece bergamotlu içebiliyorum yada içine tarçın atarak.
yaseminli nasıl acaba onu bi deniyim diyorum burda bi kaç kişi daha içiyordu.
Yeşilçayı herkes sevmez ondan begenmemişlerdir.
Bende bayılarak içmiorum ama nabim maksat meto hızlansın
nerdesin cnm yaa bende bakınıyodum nerde bu betüş diye şimdi mesaj yazıyordum heeemesajı görünce sildim mesajı ne oldu bakiim kilo durumu ne alemde kayıplardasın
herkese merhaba
herkeste keyıfler ıydıır umarım
bayramda memlkete gıdıp annemı alıp tekrar gerı donduk, kardeşim bızde kalıyodu bı suredır, ona ev tuttuk, eşya toparla ayarla eksıklerı al, temızlık yersltırme fılan derken baya yorucu bı haftasonu gecırdık, tek erkek kociş olunca beli koptu valla onu bunu taşımaktankabaca hallettık herseyı,e n son dün bızım eve gecıp duşa gırıp her bırımız bı köşeye yıgıldık
iş konusunda hala susma aşamasındayım, karşılıklı susuşuyoruz.. maddi manevı hal ve durumlar hala aynı.. ama evrene ıyı olumlu enerjı yaymaya karar verdım, bı özensız ve düzensız oldum, diğer evı yenı kurdugumuz ıcın ocak&fırın fılan yoktu, paso dısardan beslendıkzaten bayram dönüşüydü, tartıda buyuk ıhtımal aldı başını gıttı ama bi de onu dert edemıycem, lütfen huzursuzluklar olumsuzluklar uzak olsun benden bı süreeee
özledim valla hepınızı ayrı ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?