70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vücut ölçülerine yorum yazmamısım bı ara ölçüyodum baktım degısmıyo bıraktım ama belım cok kalınlasmıs eskıden öle deildi

İyi dedin he :26:
ben bilmiyorum akşama ölçeyim bakayım bi.

valla ya ölçüler önemli, bı ara herkes yazmıstı buraya ama cok eskıde kaldı o :26: ben de mezura bulayım, yada popomu karıslayayım herkes aynı kıloda aynı şekil durmuyo ne yazıkkı o yuzden ölçüler daha önemli oluo :26:

haksızlık etme kendıne, ne tosunu tosun mosun kalmadı artık, gelınce gorecek kime şişko dıyomuş öyle

normal insan mııı evdede gecelik mi gıysem ki şu basen&popo olayı benı bıtırıyo ya, zaten aklımdan gecen oraya odaklanmak artık, yoksa oylecene kılo verıp durmak ıstemıyorum, olmadı balkondakı stepperımı cıkartırım ortaya evde her oda dolu olunca leslıe ya da baska bısı yapcak yer yoktu, kendımı toparlayabılırsem baslarım belkı yenıden, en ıyısı yurumek dıyolar basenlere

başkaca bı yol bılen varsa soylesın, ne yapabılırımmmmm :44:

Ya kızlar önerebileceğiniz işe yarayan, etkili bitki çayları var mı?
Sürekli aynı çayları içmekten sıkıldım.
Migrosa gittiğimde bakıcam da tavsiyesi olan varsa dediğinizden alayım.

- Doğuş bergamotlu yeşilçay
- Doğadan 7 otlu çay
- 5 i 1 yerde
- Mısır püsküllü form çayı
- Maydanozlu limonlu form çayı
- Kayısılı form çayı haricinde
Hepsini kullandımda

Valla hayalim o gelene kaa 68 olmaktı ama bu gidişle olmıcak sanırım.
Stepper mı iyiymiş bende mi alsam acaba işe yarıyordur ya.
Bence sadece toton kalmış ona odaklanman iyi fikir.
Üst ve bacaklarında göze batan bişi yok.

Son düzenleme:
senin absneın popon yok mesela ölçüsü kactı hatırlıyo musun, popom basneım kac olursa sneınkı gıbı olur acabaaa:26:

hatırlıyom en son 101-102 fılandı ama bence onu baz alma yanı belkı sende su an benle aynısındır ölçü olarak belkıde daha az yani görüntüde boydan ve vücut şeklinden dolayı farklılıklar olabılıyor

odaklanayım da nası odaklanayım napayım
stepper ıyıde kas yapar dıye korkuyorum bacagımda, zaten ınce olmayan bı bacagım avr boyle kaslansın ıstemıyorumm:26: gecen seneye gore ınceldı ama onuda en net bu sene çizmeye gecınce anladım, gecen sene cızme dızımın 4 parmak fılan altına fialn cıkabılıyodu, şimdi dızıme kdr cekebılıyorum..bı de bugun ılk defa bı kabanımı cıkardım sabah gelırken gıymek ıcın, cok buyuk oldu cok sasırdım, ama şu an bısı alcak durum olmadıgı ıcın artık ıdare edıcem onunla

senle aynı olmam ımkansız zaten, en son ekledıgım fotoları gormedın herhalde, kocaman top gıbı popom var vallaa yuruyus en ıyısı dıyoalr ama yuruyecek vakıt yok kışın, iş cıkısı coktan hava kararmıs oluyo,o halde tek basıma bı yere gıdıp yuruyemem, kociş zaten gelmez:26: napsamki yaaaa

evde eliptik bisiklet, Leslie ile yuru zayifla, plates gibi bir cok yontem var ben mesela bebegimde daha kucukken hic firsatim yokken bile plates yapiyordum plates dediysem once 5 dak isinip sonra bacak ve kalca kaslarim sizlayana kadar bazi hareketler cok faydasini gordum

Bakim hemenn

Ne topu ne şişkosu gelsinde görsün bakalım

İşte aynı kilolardayız ama senin üst beden benim alt beden sorunum var :26: bedenleri değiştirelim mi

Söyleyen olursa bende denicem basenler için

Doğadan Ve Lipton' un (Hangisi hangisiydi hatırlamıyorum şimdi )

Bergamutlu yeşil çay
Sade yeşil çay
Limonlu yeşil çay
Naneli limonlu yeşil çay
Tarçınlı yeşil çay
Güllü yeşil çay
Yaseminli yeşil çay
7 otlu çay
Kayısılı form çayı
5'i biyerde çayı
Doğuş sade form çayı

Aklıma gelmeyende vardır herhalde :26: hepsini denedim görüldüğü üzere tam bir yeşil çay hastasıyım ama hepsine de limon sıkıp içiyorum

Tavsiye et dersen damak tadı uymayabilir o yüzden tavsiye edemiyorum :26: bikaç arkadaşıma etmiştim hiç beğenmedik felan dediler uyus oldum

Sen denemediklerin arasında o piti piti yap marketteyken kesin çözüm

Sayın Popo
Çizme ve kaban olayına çok sevindim
Yenisini alama boşver içinde şiş şiş durmaktansa
Çizmelerin diz üstüne çıkmasına bende çok seviniyorum.

Teşekkür ederim Nafcımmmm
Ben yeşilçayı sadece bergamotlu içebiliyorum yada içine tarçın atarak.
yaseminli nasıl acaba onu bi deniyim diyorum burda bi kaç kişi daha içiyordu.
Yeşilçayı herkes sevmez ondan begenmemişlerdir.
Bende bayılarak içmiorum ama nabim maksat meto hızlansın

valla ban auyar memnunıyetle değişirim

peliinnn sen en ıyısı evde leslieyle yürü canım

ben bı ara aktarlarda satılan sallama caylardan almıstım, bıberıye ve mate cayı içmiştim parstı galıba onların markaları ama marketlerde satılmıyolar..mate ve bıberıyenın zaten bı suru faydası var

yeşil cay bende içtikten sonra mide yanması yaptıktan sonra bı daha denıyemedım :26: alışsam cok ıyı olcak

Selam kızlar....

nerdesin cnm yaa bende bakınıyodum nerde bu betüş diye şimdi mesaj yazıyordum heee mesajı görünce sildim mesajı ne oldu bakiim kilo durumu ne alemde kayıplardasın

Ne olsun canım 11 gündür relax takılıyordum tıkındım da tıkındım... şimdi yine artılarla dondum işin sonu bu...

Canım hoşgeldın tekrar...
En ıyısını yapmıssın bosveeer... pozitif enerjiye devam...
İnşallah hersey gonlunce gelısır zamanla...

Ben diyete dondum ama soyle bır durum var..
Yemek namına canım hıcbırsey ıstemıyor.. kahvaltıda da haslanmıs yumurta vs hıc ıstemıyor..
Oglen tavukta ıstemedı canım, yemek vs aklıma bırseyler getıryorum yok hıcbırsey ıstemıyor..
Salata da ıstemıyor ama salata yaptım yınede baska yıyebılecegım bırsey yok..
Niye böyle oldu acaba... :44: ben acıktım barı salatamı yıyeyım ton balıgıda kucuk kutu...
Ama aksam ne yıcem o var, sımdıden dusunsem anca bırsey bulurum heralde.. :44:

bugun dikkat ediyorum INSALLAH bozmam kendime guvenmiyorum galiba...
bu arada ben tlf net kullaniyorum evimize yeni tasindik adsl baglanmadi henuz ( lesly ile yuruyuse baktim indiremiyorum tlf oldugu icin ilk firsatta onuda indirecegim zayiflamam vucudumun sekle girmesi gerekli yoksa tombik tombik ortalarda dolanacam (
kahve kremasi ve zararlari en iyisi yesil cay iceyim sabahlari galiba bolesi daha iyi :)) tadinida pek sevmiyorum ama eee zehir degilya mecburen..bu arada dogadanin karisik bitki cayini iciyorum gunde 3 fincan yeter dimi...
su spor isine cozum bulamadim duu bakalim bunuda halledecegim nasipse bari bu surede bos kalmayip kendi kendime biseler yapayim...eee ne kaldiki baska ne yapayim

kızlar annem köfte kızartmıştı kardeşim için...
ara öğün olarak 1 tane küçük köfte ile 1 kase yoğurt yedim
sizce ara öğün için ağır bir menü mü oldu :26::26:

selam kizlar of ya ben ayni yaptigim gibi devam ediyorum ama bugun tartida artiydim nedenki acaba regli hala olmadim ondan olabilirmi bide testi yaptim negatifti bugun neden olmuyorum ozaman anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…