Ben diyete dondum ama soyle bır durum var..
Yemek namına canım hıcbırsey ıstemıyor.. kahvaltıda da haslanmıs yumurta vs hıc ıstemıyor..
Oglen tavukta ıstemedı canım, yemek vs aklıma bırseyler getıryorum yok hıcbırsey ıstemıyor..
Salata da ıstemıyor ama salata yaptım yınede baska yıyebılecegım bırsey yok..
Niye böyle oldu acaba... :44: ben acıktım barı salatamı yıyeyım ton balıgıda kucuk kutu...
Ama aksam ne yıcem o var, sımdıden dusunsem anca bırsey bulurum heralde.. :44:
Oyyyy bi yedim bi yedim gene :125::125:
Bi koca tabak göbekli tavıklı salata 5 yada 6 bardak ayran :111::101::101:
Elimde değil bi başlayınca durduramıyorum kendimi.:96:
bugun dikkat ediyorum INSALLAH bozmam kendime guvenmiyorum galiba...
bu arada ben tlf net kullaniyorum evimize yeni tasindik adsl baglanmadi henuz( lesly ile yuruyuse baktim indiremiyorum tlf oldugu icin ilk firsatta onuda indirecegim zayiflamam vucudumun sekle girmesi gerekli yoksa tombik tombik ortalarda dolanacam (
kahve kremasi ve zararlari en iyisi yesil cay iceyim sabahlari galiba bolesi daha iyi :)) tadinida pek sevmiyorum ama eee zehir degilya mecburen..bu arada dogadanin karisik bitki cayini iciyorum gunde 3 fincan yeter dimi...
su spor isine cozum bulamadim duu bakalim bunuda halledecegim nasipse bari bu surede bos kalmayip kendi kendime biseler yapayim...eee ne kaldiki baska ne yapayim
Ben diyete dondum ama soyle bır durum var..
Yemek namına canım hıcbırsey ıstemıyor.. kahvaltıda da haslanmıs yumurta vs hıc ıstemıyor..
Oglen tavukta ıstemedı canım, yemek vs aklıma bırseyler getıryorum yok hıcbırsey ıstemıyor..
Salata da ıstemıyor ama salata yaptım yınede baska yıyebılecegım bırsey yok..
Niye böyle oldu acaba... :44: ben acıktım barı salatamı yıyeyım ton balıgıda kucuk kutu...
Ama aksam ne yıcem o var, sımdıden dusunsem anca bırsey bulurum heralde.. :44:
göğüs: 102
qöbek: 92
basen: 105
ne biçim bi vücut yaf
73 kiloyken vücudumu ölçmüştüm
heryerim
qöğüs 108
qöbek 108
basen 108 çıkmıştı:26:
belini ölçmemiş miydin, göbeğin ıncelmışşse belinde guzel ıncelmıstır
üst beden daha kolay ve cabuk ıcnelıyo sanırım genel olarak, oyzuden basen popo deılde ust beden prblemlerı olanları ben daha sanslı buluyorum, bıraz dıkkat etmeyle daha cabuk amaclarına ulasıyolar ama basen ve popoya sadece yedıklerıne dıkkat etmek yetmıyo, tabı aılenın vucut tıpının de onemı büyük
ben de tavuk ızgara mı beklıyorum gelemedı bı türlüüüüderken kapı caldııııııııııııı oleeey acıktım yaaa
5-6 bardak ayran mııı, yarım kılo yogurdumu yıyemezsem de 5-6 bardak ayranımı içerimdıyosun yaniii
aa bak sana ne dıyecektım, gecen cuma süt dılımı konustk bende demıstım bı kere yedım ama tadı aklımda kalmamıs demekı begenmemısım dıye, o gun iş çıkışı markete gırmıstım, sonra süt dılımını gordum dedım alayım bı tane bakayım tadı nasılmış bı hatırlayayım, ve neyını begenmedıgımı buldum, kekınde böyle değişik bı tat var o hosuma gıtmemıstı benım içimi baymıstıyien de eve gıdınceye kadar ıyıce yumusar dıye hemencık marketın önünde agzıma sokuşturuverdım
afiyet olsun canim bende ayrani cok severim bugun menuyu esim verdi ve baya yemek istedi karnibaharin yemegini arti salatasini napicaksa ikisini birden firinda patates et ve pilav ben artik salatadan felan idare ederim aksama
6 bardakkkkkkk
haftasonu 2 tanede pogacada atılmış mideye görmedim sanma
benim vücudumda her zaman qöze batan qöğüslerim olmustur
aileminde hep basen problemi var anne tarafım hep basenli bende onlara çekmişim
qöbek yazdım ama qöbek deliğimin hizasından ölçtüm o yüzden öle yazdım
arkaya doğru popom yok basenim var yanlarda malesef...
bölqesel spor yaparak inceltebilirim die zannediorum:26::26:
Yeni favorim kinde pingui :26::26:
İkisinide bi kutu olsa yerim yani sorun değil
Süt ve peyniri pek tüketmediğimde (tüketsemde çook çook az) yogurt yemek işime geliyo.
Tırnaklarımda beyaz beyaz çizgiler çıkıyor tüketmezsem.
Afiyet olsun canım.
Pingui de güzel ama deneme sen genede
Teşekkür ederim.
Sizede afiyt olsun
Yemek ne yapcam diye düşünmiceksin en azından
6 bardakkkkkkk
haftasonu 2 tanede pogacada atılmış mideye görmedim sanma
bend e kılo alınca bı goguslerım oldu dıye sevınmıstımmm, herkesın derdı ayrı iştebenımde vucut tıpım annem tarafına benzıyo, kardesımınkı baba tarafına
valla benım arkaya dogruda var basenlerımde var ama arkaya dogru olmasını sevıyorum ben, bı aralar jennıfer lopez popolum dıye sevıyodu annem benı
aa evet bu arlar cok reklamı cıkıyo onun, bend e mrk etmıstım bunun süt dılımınden ne farkı varkı dıyeeonuda denıyım ben bı
işte benım nıyetım bozuk mıllet, baskasının müslisini k-fleskını bıtkı cayını dener, ben boyle süt dılımını pinguisini denıyorumm
anaaaam ortiye bak, sıkı takipteeegenelde dilek boyle olurdu Allah ona boyle bı ortı verdı bakk sonunda
doğuş çayın çilekli form ve çilekli yeşil çayını dene cnm
mükemmel bir tadı var :)
ben sırf canım çektiği için dün 5 bardak içtim
bu sabahta 1 bardak içtim şuan bile canım istiyor
tatlı isteğinide yok eden bi çay...
şuan reglyim ve feci tatlı isteğim vardı dün bu çayı içmeye başladıktan sonra
tatlı isteğimde qeçti
bende telefon zil falan duymamaslikdan gelecem tatliyi yaninda getirmisSaol canım umarım
Bu misafirlikleri zayıflayana kadar kesecem valla
insallah
Mevsimsel depresyon
Herkes aynı durumda orticim
Herkeste sırayla biter inş.
önceden bende sevmesdim kadayif türlerini ama bi kaymakli tatim oymus yani kaymak eksikmisDışarı çıktığımızda mı :26: ızgara levrek ve salata yedim canımsu içtim başka bişi içmedim kaymaklı ekmek kadayıfı söylemiş
eşim ben sevmediğim için tadına baktım ona geri verdim yemedim
evet dengesizDengesiz kadın
bi tarafdan hakkli kizkanmasi :44:adam baska birinden cocuk bekliyo öbürü 8 aylik bugün yarin doguracakkıskanc bı kadın gördüm sankıııaslıdna yabancı bayanlar bu konularda daha rahat oluyolar ama burda tam tersı bı olay olmuş :26: madem kadının içi rht deıl aklı bu kdr kocasında kalıyo gercekten nıye bı telefon almıyolarki, artık ılkokul cocuklarının elınde bıle mutlaka bı telefon var, omadan nası yasıyomusuz sasırıyorum bazen :44:
göğüs: 102
qöbek: 92
basen: 105
ne biçim bi vücut yaf
Sorma canımm orticim hiçbişiye kaçırmıyo hemencik enseliyo ve ensemede yapıştırıyo
Pingui de dışı çikolata kaplı içinde çok ince bi kek var iki tarafı krem şantimidir nedir ondan var işte.
Bi ısırıon kıtırtt diye ses geliyo.
Neyse ya konumuzu dönüyoruz yeşilçay da güzeldir.
Ve içilmelidir.
benim olculer
basen 106
gobek 90
nasil incek bu olculer
hamilelik oncesi olculerim
basen 98
gobek 78
ah ahhhh nerde bu olculer simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?