70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazen bendede oluyo canım
sen kendini dinleme akşam qeç saatlere doğru acıkırsın ister istemez
o zaman herşeyden canın çeker ama yiyemeyeceğin için bu sefer zorlanırsın
akşam için de spichal K öneririm hem hafif hemde tok tutuyor

Oyyyy bi yedim bi yedim gene :125::125:
Bi koca tabak göbekli tavıklı salata 5 yada 6 bardak ayran :111::101::101:
Elimde değil bi başlayınca durduramıyorum kendimi.:96:

afiyet olsun canim bende ayrani cok severim bugun menuyu esim verdi ve baya yemek istedi karnibaharin yemegini arti salatasini napicaksa ikisini birden firinda patates et ve pilav ben artik salatadan felan idare ederim aksama

doğuş çayın çilekli form ve çilekli yeşil çayını dene cnm
mükemmel bir tadı var :)
ben sırf canım çektiği için dün 5 bardak içtim
bu sabahta 1 bardak içtim şuan bile canım istiyor
tatlı isteğinide yok eden bi çay...
şuan reglyim ve feci tatlı isteğim vardı dün bu çayı içmeye başladıktan sonra
tatlı isteğimde qeçti

cnaım sen cnaım ıstemıyo dıye bosverme, belkıde üzerine bı rehavet ya da yorgunluk çökmüştür oyzuden canın bısıler hazırlamak ıstemıyodur, ne bıleyım bazen ınsaın yemek ıcın bıle olsa elını kaldırası gelmıyo:26: sen yıne de kalk bı ayran bı salata hallet yemegını, önüne hazır yemek gelse yersın bı guzelde ınsan kendı hazırlayınca boyle can istememeler olabılıyo bazen..

ama için yemek yemeyı kaldırmıyosa, dıkkat et kendıne hastalanacak fılan olmayasın:26: zorlada olsa vıtamınlı seyler ye

73 kiloyken vücudumu ölçmüştüm
heryerim
qöğüs 108
qöbek 108
basen 108 çıkmıştı:26:

Oyyyy bi yedim bi yedim gene :125::125:
Bi koca tabak göbekli tavıklı salata 5 yada 6 bardak ayran :111::101::101:
Elimde değil bi başlayınca durduramıyorum kendimi.:96:

ben de tavuk ızgara mı beklıyorum gelemedı bı türlüüüü derken kapı caldııııııııııııı oleeey acıktım yaaa
5-6 bardak ayran mııı, yarım kılo yogurdumu yıyemezsem de 5-6 bardak ayranımı içerimdıyosun yaniii

aa bak sana ne dıyecektım, gecen cuma süt dılımı konustk bende demıstım bı kere yedım ama tadı aklımda kalmamıs demekı begenmemısım dıye, o gun iş çıkışı markete gırmıstım, sonra süt dılımını gordum dedım alayım bı tane bakayım tadı nasılmış bı hatırlayayım, ve neyını begenmedıgımı buldum, kekınde böyle değişik bı tat var o hosuma gıtmemıstı benım içimi baymıstı yien de eve gıdınceye kadar ıyıce yumusar dıye hemencık marketın önünde agzıma sokuşturuverdım

göğüs: 102
qöbek: 92
basen: 105

ne biçim bi vücut yaf

73 kiloyken vücudumu ölçmüştüm
heryerim
qöğüs 108
qöbek 108
basen 108 çıkmıştı:26:

belini ölçmemiş miydin, göbeğin ıncelmışşse belinde guzel ıncelmıstır

üst beden daha kolay ve cabuk ıcnelıyo sanırım genel olarak, oyzuden basen popo deılde ust beden prblemlerı olanları ben daha sanslı buluyorum, bıraz dıkkat etmeyle daha cabuk amaclarına ulasıyolar ama basen ve popoya sadece yedıklerıne dıkkat etmek yetmıyo, tabı aılenın vucut tıpının de onemı büyük

benim vücudumda her zaman qöze batan qöğüslerim olmustur
aileminde hep basen problemi var anne tarafım hep basenli bende onlara çekmişim
qöbek yazdım ama qöbek deliğimin hizasından ölçtüm o yüzden öle yazdım
arkaya doğru popom yok basenim var yanlarda malesef...
bölqesel spor yaparak inceltebilirim die zannediorum:26::26:

Yeni favorim kinde pingui :26::26:
İkisinide bi kutu olsa yerim yani sorun değil
Süt ve peyniri pek tüketmediğimde (tüketsemde çook çook az) yogurt yemek işime geliyo.
Tırnaklarımda beyaz beyaz çizgiler çıkıyor tüketmezsem.
Afiyet olsun canım.
Pingui de güzel ama deneme sen genede

afiyet olsun canim bende ayrani cok severim bugun menuyu esim verdi ve baya yemek istedi karnibaharin yemegini arti salatasini napicaksa ikisini birden firinda patates et ve pilav ben artik salatadan felan idare ederim aksama

Teşekkür ederim.
Sizede afiyt olsun
Yemek ne yapcam diye düşünmiceksin en azından

bend e kılo alınca bı goguslerım oldu dıye sevınmıstımmm, herkesın derdı ayrı işte benımde vucut tıpım annem tarafına benzıyo, kardesımınkı baba tarafına
valla benım arkaya dogruda var basenlerımde var ama arkaya dogru olmasını sevıyorum ben, bı aralar jennıfer lopez popolum dıye sevıyodu annem benı

aa evet bu arlar cok reklamı cıkıyo onun, bend e mrk etmıstım bunun süt dılımınden ne farkı varkı dıyee onuda denıyım ben bı

işte benım nıyetım bozuk mıllet, baskasının müslisini k-fleskını bıtkı cayını dener, ben boyle süt dılımını pinguisini denıyorumm

6 bardakkkkkkk
haftasonu 2 tanede pogacada atılmış mideye görmedim sanma

anaaaam ortiye bak, sıkı takipteee genelde dilek boyle olurdu Allah ona boyle bı ortı verdı bakk sonunda

Sorma canımm orticim hiçbişiye kaçırmıyo hemencik enseliyo ve ensemede yapıştırıyo
Pingui de dışı çikolata kaplı içinde çok ince bi kek var iki tarafı krem şantimidir nedir ondan var işte.
Bi ısırıon kıtırtt diye ses geliyo.
Neyse ya konumuzu dönüyoruz yeşilçay da güzeldir.
Ve içilmelidir.

himmm bu aksam diyet alisverimi yapacagim zaten bu cilekli cayi merak ettim denemeliyim cilegide cok severim bu super oldu :))
sagol canim

Saol canım umarım
Bu misafirlikleri zayıflayana kadar kesecem valla
bende telefon zil falan duymamaslikdan gelecem tatliyi yaninda getirmis ben almadim o almis

Mevsimsel depresyon
Herkes aynı durumda orticim

Herkeste sırayla biter inş.
insallah
önceden bende sevmesdim kadayif türlerini ama bi kaymakli tatim oymus yani kaymak eksikmis sevmiyorum ki sevmiyorum ki
evet dengesiz
bi tarafdan hakkli kizkanmasi :44:adam baska birinden cocuk bekliyo öbürü 8 aylik bugün yarin doguracak bu bunlari biliyor bununda 2 oglu var kadin dedigimde yani 23 yaslarinda falan gec ama yine de biliyo adamin aldatigini o nun da kizi olcakmis niye onun kizi oluyor benim iki oglum var dengesiz gercekden de adami kac kere yakaladi halen ne bekliyo anlamis deyilim :26: her 10 dakika ariyor en fazla yarim saat de bi kocasida istemiyor telefon kulanmayi bi cocugu 4 diyeri 2 yasinda 4 yasindaki cocugu alip geceyarilari taksiyle oraya buraya gittip adami kontrol ettip ariyo öbür cocuk yazik evde yanliz uyuyo ben sikayet etmeyi bile düsündüm devlete cocugu evde yanliz birakiyor diye :26:ya 2 yasindaki cocuk ya uyanirsa o yarim saat 1 saat icinde yok uyanmazmis hemen geri gidiyorum zaten dedi bidaha da bahsetmedi ben deli misin deyince ya saf ya salak anlamadim dedim sen napacan ki yakalasan yok görecekmis daha ne görcek anlamadim kadinin sacini bulmus yüzük hediye etmis adam da görmüs acik acik hersey ortada sonrada benimkine soruyo görüsüyomu onlan yanindami falan diye bende benimkiylen kavga ediyorum ne ariyo bu ikiye bi seni diye
bi döngü icindeyim ama anlamis deyilim

:125: amanennn sohbete bak tam benlik bende maxi king seviyom ama yimiycem oglis seviyo diye almisdim :86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…