70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba

yoğun bir iş günü daha başladı gene saat ne zaman 14,30 oldu farkında ble değilim.
bugunkü menum

kahvaltıda
skpesyal k kırmızı meyveli 1 kase yarım yağlı süt ile

ara
1 mandalına 1 dılım ekmek

öğlen
taze fasulye
patates salatı (az)
şehriye pilavı (bunu biraz fazla kaçırmıs olabilirim :) )
ekmek yok

ara ogun icin 1 adet elmam var. tabiki ligth yoğurt ile birlikte.

akşama evde de corba salata ıspanak ve lıght yoğurt beni bekliyor :)

ay ay gene işe döneyim ben iş çok bitmez..

tüh bende yaziyordum taklimin arkasina ölcülerimi:44: isyerinde kaldi 120 100 96 olabilir

aşağı dogru ıncelıyo musun sen :26:

garip bı durummuş harbıden :44: kadının bı ekonomık gelırı ya da arkadasında duracak bı aılesı yok mu da katlanıyo oyle bı adama..oyle bı adam tabıkı telefon kullanmak ıstemez, sureklı kontrol edıcek kadın, başına dert olur o telefon.. madem durum boyle eşin kocasıyla konussun karı-koca aralarında çözsunler bu işi..

onunda kekinde o tat varmı ki acaba sırf bunu merak ettıgım için bı tane yıyecem artık mecbur inş o tat bundada vardır da bende de alıskanlık yapmaz

selam kizlar of ya ben ayni yaptigim gibi devam ediyorum ama bugun tartida artiydim nedenki acaba regli hala olmadim ondan olabilirmi bide testi yaptim negatifti bugun neden olmuyorum ozaman anlamadim
daha yenı dogum yaptınsayılrı canım dzüene gırmemıs olabılır merak etme testide yaptıysanben senı hamıle beklıyodum
afiyet olsun canim bende ayrani cok severim bugun menuyu esim verdi ve baya yemek istedi karnibaharin yemegini arti salatasini napicaksa ikisini birden firinda patates et ve pilav ben artik salatadan felan idare ederim aksama
ooo senın adam baya baya görev vermiş sana aksama kadar bıd ecocukla cok ınsafsız gördüm onu
Resimdeki de benim her cuma tartılıp excelde tuttugum kilocuklarım
Herkese tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 288135

genel olarak baktıgımızda kılo vermıssın baya ama sen de benım gıbı sürekli bı artı bı eksı gördüm canım onlar olmasa daha ıyı olcaz da

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herksten once sıze hbr vereyım dedımmmm,

işteki suskunluk sona erdi.. az önce konustuk, yeni yıl itibarıyle tazminatalrımı alıp burda ayrılıyorum

yeni yıl itibariyle yeni şarkım ;

"Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım
Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
Belki birden bire yeniden başlamam gerek
Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek

Yeni bir (aşk) - aşk deil de iş lazım - yeni bir iş
Yine gülecek bir neden lazım
Yeni bir haber yeni bir kader
Bunlar için bana şans lazım

Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım

Günler güzel geçmedi unutmam lazım
Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım
Hep içime atmışım anlatmam gerek
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek" :118::118::118:

üstümden şimdilik bi yük kalktı, cunku belırsızlıklerden nefret edıyorum.. hiç olmadı ıyı ya da kotu şimdi önümü görebılıcemm

sevındım canım en azından o süre ıcınde dedıgın gbı sende cok daha ıyı bı iş bulabılırsın Allah gönlüne göre versin

selam kızlar nihayet son 20 sayfa okudum...
ensondada pelinin rahatlamış gördüm bak iiy oldu dedim ya tazminat daha iydiidir bırakıp çekip gitmektense...
inş.işle ryoluna girecektir...
başkada kilo alma haberi dışında habe ryok galiba kalan sözlenen doğuran
bense 3 gündür kahvaltı sonrası deli gibi uyuyorum açamıyorum gözlerimi sanırım birazda iğnlerden dolayı...birazda yorgunluk aıtyroum bid eevde yalnız kalınca haliyle tempom düştü ama artık yeterrr
busabah ereknde değildi 10dakalktık kahvaltı yaptık az uzandım uyumuşum töbe töbe...tv izlerken yemek proğramına bakıyordum rüyamda hep masa hazırlladım..
1hafat boyunc aolduğu gibi

canım rahatlamış olduguna sevindim iş bulmak içinde epeyce zamanın olacak

hayırdır canım ne iğnesi gecmısı pek okuyamadım yazdıysan yanı haftasonunu.evet oğluş bayramlıklarıyla canım

an itibariyle 71.5 kiloyum
daha oncede katıldım bu topice ama netten uzak kalınca esımın seyırı dolayısıyla
memlekete gıtmıstım ne dıyet kaldı ne de birşey
neyse önümüze bakalım değil mi?
cok sukur kı oglumun okula baslaması dolayısıyla yerlesık hayata gectım sayılır..
artık yenıden saldırmak ıstıyorum kılolarıma ömür boyu vedalasmak dileğiyle Allahın yardımıyla ..

hayırdır canım ne iğnesi gecmısı pek okuyamadım yazdıysan yanı haftasonunu.evet oğluş bayramlıklarıyla canım

sorma ya acillik oldum bayramda ama yemekten değilarefe gecesi idrarımda koku aldım ama dedim hemen gitmeyim güya antibiyotikten kaçtım yani evde mısır püskülü içtim bol su içemey çalıştım,sızım azdı ama 3.gün sabah arttı bide yoğunluktan bol su içemedim sancım artınca eşimle acile gittik akşamında söz var kaynımınneys eönce ağrı için .ğne vurdular çok kalabalıktı zaten idrar tahlili verdim sonucunda yükske kan ve iltihap çıktı..daha öncede geçirmiştim ama çoktnadır yoktu helede kan çıkmazdı hapları aldım geldim bayram sonuda ürolojiye gittim iğne verdi daha etkili diye daha öncede öyel geçmişti hapın taıdnı alınca midem mahvoluyordu zaten...
hergün bir iğnem var sağolsun komşum hemşire vuruyor popom yağlı ve sıkı etli olduğundanmı ne canım çok yanıyor..rabbim dhaa beter bişey vermseidne bud açok zor ev insan dolu elimde değil yzüzüm 5 karış insana wc sonrası ağlama krızi geliyor..böyle arzucum bendne başka haber olmaz zatenkurtulamadım bu sıkıntıda evlendiğimdne beri çıktı

Rica ederim canım

valla ban auyar memnunıyetle değişirim

peliinnn sen en ıyısı evde leslieyle yürü canım

Olurr

kızlar annem köfte kızartmıştı kardeşim için...
ara öğün olarak 1 tane küçük köfte ile 1 kase yoğurt yedim
sizce ara öğün için ağır bir menü mü oldu :26::26:

Köfte miii kızartma mııı canım çekti he

Oyyyy bi yedim bi yedim gene :125::125:
Bi koca tabak göbekli tavıklı salata 5 yada 6 bardak ayran :111::101::101:
Elimde değil bi başlayınca durduramıyorum kendimi.:96:

5-6 bardak ayran mıı

5 bardak mıı form çayımı yeşil çaydan mı içtin :26: ben alırsam paketi bitiririm demek ki sakıncalı

73 kiloyken vücudumu ölçmüştüm
heryerim
qöğüs 108
qöbek 108
basen 108 çıkmıştı:26:

Ne kaa uyumluymuşsun

Ne hayatlar var yaa

Merhaba diyetisyene mi gidiyosun :26: menüler çok sanki de yani bana göre çok

Hayırlısı olsun canım İnşallah internete girebileceğin biyerde iş bulursun :26: yoksa görüşemeyiz dimi

cok gecmıs olsun canım zordur ıdrar yolu üşütmesi dikkat et kendine bıdaha sıckak tut ayaklarını

muazzezz kızz napıyon aşagıda valla bugun aklımdan gecırıdm senı kalbım temızmıs geldın sen de kız nası gıdıyo ısler müdür olunca bızı unuttun mu ne

Hoşgeldin

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun ben okumuştum yazdıklarını ama cevap vermemişim nedense :26: alıntılamayı unuttum yada arada atladım herhalde kusura bakma

evet canim insaallah toparlar ya testi yaptim ama hala korkuyorum evet ya cocukla yemek yapmak cok zor bikac cocuklular nasil basediyolar ben yemekleri 10 kere mutfaga gircik yaptim bide etrafi topla felan cok zor ismis kizi bitaraftan salliyorum bitaraftanda buraya yaziyorum

iğne olurken derın derın nefes al, benım popomdan ıgne rahatca gecıyosa siz zırrt dıye hemencık olursunuz ıgenlerı merak etme bununla gecmıs olsun canımmm

Hayırlısı olsun canım İnşallah internete girebileceğin biyerde iş bulursun :26: yoksa görüşemeyiz dimi

bulcaz bakalım onun bı caresını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…