tüh bende yaziyordum taklimin arkasina ölcülerimi:44: isyerinde kaldi120 100 96 olabilir
bi tarafdan hakkli kizkanmasi :44:adam baska birinden cocuk bekliyo öbürü 8 aylik bugün yarin doguracakbu bunlari biliyor bununda 2 oglu var kadin dedigimde yani 23 yaslarinda falan gec ama yine de biliyo adamin aldatigini o nun da kizi olcakmis niye onun kizi oluyor benim iki oglum var dengesiz gercekden de adami kac kere yakaladi halen ne bekliyo anlamis deyilim :26: her 10 dakika ariyor en fazla yarim saat de bi kocasida istemiyor telefon kulanmayi bi cocugu 4 diyeri 2 yasinda 4 yasindaki cocugu alip geceyarilari taksiyle oraya buraya gittip adami kontrol ettip ariyo öbür cocuk yazik evde yanliz uyuyo ben sikayet etmeyi bile düsündüm devlete cocugu evde yanliz birakiyor diye :26:ya 2 yasindaki cocuk ya uyanirsa o yarim saat 1 saat icinde yok uyanmazmis hemen geri gidiyorum zaten dedi bidaha da bahsetmedi ben deli misin deyince ya saf ya salak anlamadim dedim sen napacan ki yakalasan yok görecekmis daha ne görcek anlamadim kadinin sacini bulmus yüzük hediye etmis adam da görmüs acik acik hersey ortada sonrada benimkine soruyo görüsüyomu onlan yanindami falan diye bende benimkiylen kavga ediyorum ne ariyo bu ikiye bi seni diye
bi döngü icindeyim ama anlamis deyilim
Sorma canımm orticim hiçbişiye kaçırmıyo hemencik enseliyo ve ensemede yapıştırıyo
Pingui de dışı çikolata kaplı içinde çok ince bi kek var iki tarafı krem şantimidir nedir ondan var işte.
Bi ısırıon kıtırtt diye ses geliyo.
Neyse ya konumuzu dönüyoruz yeşilçay da güzeldir.
Ve içilmelidir.
daha yenı dogum yaptınsayılrı canım dzüene gırmemıs olabılır merak etme testide yaptıysanselam kizlar of ya ben ayni yaptigim gibi devam ediyorum ama bugun tartida artiydim nedenki acaba regli hala olmadim ondan olabilirmi bide testi yaptim negatifti bugun neden olmuyorum ozaman anlamadim
ooo senın adam baya baya görev vermiş sana aksama kadar bıd ecocukla cok ınsafsız gördüm onuafiyet olsun canim bende ayrani cok severim bugun menuyu esim verdi ve baya yemek istedi karnibaharin yemegini arti salatasini napicaksa ikisini birden firinda patates et ve pilav ben artik salatadan felan idare ederim aksama
Resimdeki de benim her cuma tartılıp excelde tuttugum kilocuklarım
Herkese tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 288135
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herksten once sıze hbr vereyım dedımmmm,
işteki suskunluk sona erdi.. az önce konustuk, yeni yıl itibarıyle tazminatalrımı alıp burda ayrılıyorum
yeni yıl itibariyle yeni şarkım ;
"Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım
Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
Belki birden bire yeniden başlamam gerek
Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek
Yeni bir (aşk) - aşk deil de iş lazım -yeni bir iş
Yine gülecek bir neden lazım
Yeni bir haber yeni bir kader
Bunlar için bana şans lazım
Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım
Günler güzel geçmedi unutmam lazım
Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım
Hep içime atmışım anlatmam gerek
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek" :118::118::118:
üstümden şimdilik bi yük kalktı, cunku belırsızlıklerden nefret edıyorum.. hiç olmadı ıyı ya da kotu şimdi önümü görebılıcemm
işteki suskunluk sona erdi.. az önce konustuk, yeni yıl itibarıyle tazminatalrımı alıp burda ayrılıyorum
Tek tek keşfetmem lazım
üstümden şimdilik bi yük kalktı, cunku belırsızlıklerden nefret edıyorum.. hiç olmadı ıyı ya da kotu şimdi önümü görebılıcemm
selam kızlar nihayet son 20 sayfa okudum...
ensondada pelinin rahatlamış gördüm bak iiy oldu dedim ya tazminat daha iydiidir bırakıp çekip gitmektense...
inş.işle ryoluna girecektir...
başkada kilo alma haberi dışında habe ryok galibakalan sözlenen doğuran
bense 3 gündür kahvaltı sonrası deli gibi uyuyorum açamıyorum gözlerimi sanırım birazda iğnlerden dolayı...birazda yorgunluk aıtyroum bid eevde yalnız kalınca haliyle tempom düştü ama artık yeterrr
busabah ereknde değildi 10dakalktık kahvaltı yaptık az uzandım uyumuşum töbe töbe...tv izlerken yemek proğramına bakıyordum rüyamda hep masa hazırlladım..
1hafat boyunc aolduğu gibi
hayırdır canım ne iğnesi gecmısı pek okuyamadım yazdıysan yanı haftasonunu.evet oğluş bayramlıklarıyla canım
sevındım canım en azından o süre ıcınde dedıgın gbı sende cok daha ıyı bı iş bulabılırsın Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim Nafcımmmm
Ben yeşilçayı sadece bergamotlu içebiliyorum yada içine tarçın atarak.
yaseminli nasıl acaba onu bi deniyim diyorum burda bi kaç kişi daha içiyordu.
Yeşilçayı herkes sevmez ondan begenmemişlerdir.
Bende bayılarak içmiorum ama nabim maksat meto hızlansın
valla ban auyar memnunıyetle değişirim
peliinnn sen en ıyısı evde leslieyle yürü canım
kızlar annem köfte kızartmıştı kardeşim için...
ara öğün olarak 1 tane küçük köfte ile 1 kase yoğurt yedim
sizce ara öğün için ağır bir menü mü oldu :26::26:
Oyyyy bi yedim bi yedim gene :125::125:
Bi koca tabak göbekli tavıklı salata 5 yada 6 bardak ayran :111::101::101:
Elimde değil bi başlayınca durduramıyorum kendimi.:96:
doğuş çayın çilekli form ve çilekli yeşil çayını dene cnm
mükemmel bir tadı var :)
ben sırf canım çektiği için dün 5 bardak içtim
bu sabahta 1 bardak içtim şuan bile canım istiyor
tatlı isteğinide yok eden bi çay...
şuan reglyim ve feci tatlı isteğim vardı dün bu çayı içmeye başladıktan sonra
tatlı isteğimde qeçti
73 kiloyken vücudumu ölçmüştüm
heryerim
qöğüs 108
qöbek 108
basen 108 çıkmıştı:26:
ben de tavuk ızgara mı beklıyorum gelemedı bı türlüüüüderken kapı caldııııııııııııı oleeey acıktım yaaa
5-6 bardak ayran mııı, yarım kılo yogurdumu yıyemezsem de 5-6 bardak ayranımı içerimdıyosun yaniii
aa bak sana ne dıyecektım, gecen cuma süt dılımı konustk bende demıstım bı kere yedım ama tadı aklımda kalmamıs demekı begenmemısım dıye, o gun iş çıkışı markete gırmıstım, sonra süt dılımını gordum dedım alayım bı tane bakayım tadı nasılmış bı hatırlayayım, ve neyını begenmedıgımı buldum, kekınde böyle değişik bı tat var o hosuma gıtmemıstı benım içimi baymıstıyien de eve gıdınceye kadar ıyıce yumusar dıye hemencık marketın önünde agzıma sokuşturuverdım
Sorma canımm orticim hiçbişiye kaçırmıyo hemencik enseliyo ve ensemede yapıştırıyo
Pingui de dışı çikolata kaplı içinde çok ince bi kek var iki tarafı krem şantimidir nedir ondan var işte.
Bi ısırıon kıtırtt diye ses geliyo.
Neyse ya konumuzu dönüyoruz yeşilçay da güzeldir.
Ve içilmelidir.
bende telefon zil falan duymamaslikdan gelecem tatliyi yaninda getirmisben almadim o almis
insallah
önceden bende sevmesdim kadayif türlerini ama bi kaymakli tatim oymus yani kaymak eksikmissevmiyorum ki sevmiyorum ki
evet dengesiz
bi tarafdan hakkli kizkanmasi :44:adam baska birinden cocuk bekliyo öbürü 8 aylik bugün yarin doguracakbu bunlari biliyor bununda 2 oglu var kadin dedigimde yani 23 yaslarinda falan gec ama yine de biliyo adamin aldatigini o nun da kizi olcakmis niye onun kizi oluyor benim iki oglum var dengesiz gercekden de adami kac kere yakaladi halen ne bekliyo anlamis deyilim :26: her 10 dakika ariyor en fazla yarim saat de bi kocasida istemiyor telefon kulanmayi bi cocugu 4 diyeri 2 yasinda 4 yasindaki cocugu alip geceyarilari taksiyle oraya buraya gittip adami kontrol ettip ariyo öbür cocuk yazik evde yanliz uyuyo ben sikayet etmeyi bile düsündüm devlete cocugu evde yanliz birakiyor diye :26:ya 2 yasindaki cocuk ya uyanirsa o yarim saat 1 saat icinde yok uyanmazmis hemen geri gidiyorum zaten dedi bidaha da bahsetmedi ben deli misin deyince ya saf ya salak anlamadim dedim sen napacan ki yakalasan yok görecekmis daha ne görcek anlamadim kadinin sacini bulmus yüzük hediye etmis adam da görmüs acik acik hersey ortada sonrada benimkine soruyo görüsüyomu onlan yanindami falan diye bende benimkiylen kavga ediyorum ne ariyo bu ikiye bi seni diye
bi döngü icindeyim ama anlamis deyilim
merhaba
yoğun bir iş günü daha başladı gene saat ne zaman 14,30 oldu farkında ble değilim.
bugunkü menum
kahvaltıda
skpesyal k kırmızı meyveli 1 kase yarım yağlı süt ile
ara
1 mandalına 1 dılım ekmek
öğlen
taze fasulye
patates salatı (az)
şehriye pilavı (bunu biraz fazla kaçırmıs olabilirim :) )
ekmek yok
ara ogun icin 1 adet elmam var. tabiki ligth yoğurt ile birlikte.
akşama evde de corba salata ıspanak ve lıght yoğurt beni bekliyor :)
ay ay gene işe döneyim ben iş çok bitmez..
Tek tek keşfetmem lazım
sorma ya acillik oldum bayramda ama yemekten değilarefe gecesi idrarımda koku aldım ama dedim hemen gitmeyim güya antibiyotikten kaçtım yani evde mısır püskülü içtim bol su içemey çalıştım,sızım azdı ama 3.gün sabah arttı bide yoğunluktan bol su içemedim sancım artınca eşimle acile gittik akşamında söz var kaynımın neys eönce ağrı için .ğne vurdular çok kalabalıktı zaten idrar tahlili verdim sonucunda yükske kan ve iltihap çıktı..daha öncede geçirmiştim ama çoktnadır yoktu helede kan çıkmazdı hapları aldım geldim bayram sonuda ürolojiye gittim iğne verdi daha etkili diye daha öncede öyel geçmişti hapın taıdnı alınca midem mahvoluyordu zaten...
hergün bir iğnem var sağolsun komşum hemşire vuruyor popom yağlı ve sıkı etli olduğundanmı ne canım çok yanıyor..rabbim dhaa beter bişey vermseidne bud açok zor ev insan dolu elimde değil yzüzüm 5 karış insana wc sonrası ağlama krızi geliyor..böyle arzucum bendne başka haber olmaz zatenkurtulamadım bu sıkıntıda evlendiğimdne beri çıktı
an itibariyle 71.5 kiloyum
daha oncede katıldım bu topice ama netten uzak kalınca esımın seyırı dolayısıyla
memlekete gıtmıstım ne dıyet kaldı ne de birşey
neyse önümüze bakalım değil mi?
cok sukur kı oglumun okula baslaması dolayısıyla yerlesık hayata gectım sayılır..
artık yenıden saldırmak ıstıyorum kılolarıma ömür boyu vedalasmak dileğiyle Allahın yardımıyla ..
sorma ya acillik oldum bayramda ama yemekten değilarefe gecesi idrarımda koku aldım ama dedim hemen gitmeyim güya antibiyotikten kaçtım yani evde mısır püskülü içtim bol su içemey çalıştım,sızım azdı ama 3.gün sabah arttı bide yoğunluktan bol su içemedim sancım artınca eşimle acile gittik akşamında söz var kaynımın neys eönce ağrı için .ğne vurdular çok kalabalıktı zaten idrar tahlili verdim sonucunda yükske kan ve iltihap çıktı..daha öncede geçirmiştim ama çoktnadır yoktu helede kan çıkmazdı hapları aldım geldim bayram sonuda ürolojiye gittim iğne verdi daha etkili diye daha öncede öyel geçmişti hapın taıdnı alınca midem mahvoluyordu zaten...
hergün bir iğnem var sağolsun komşum hemşire vuruyor popom yağlı ve sıkı etli olduğundanmı ne canım çok yanıyor..rabbim dhaa beter bişey vermseidne bud açok zor ev insan dolu elimde değil yzüzüm 5 karış insana wc sonrası ağlama krızi geliyor..böyle arzucum bendne başka haber olmaz zatenkurtulamadım bu sıkıntıda evlendiğimdne beri çıktı
daha yenı dogum yaptınsayılrı canım dzüene gırmemıs olabılır merak etme testide yaptıysanben senı hamıle beklıyodum
ooo senın adam baya baya görev vermiş sana aksama kadar bıd ecocukla cok ınsafsız gördüm onu
genel olarak baktıgımızda kılo vermıssın baya ama sen de benım gıbı sürekli bı artı bı eksı gördüm canım onlar olmasa daha ıyı olcaz da
Hayırlısı olsun canımİnşallah internete girebileceğin biyerde iş bulursun :26: yoksa görüşemeyiz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?