iğne olurken derın derın nefes al, benım popomdan ıgne rahatca gecıyosa siz zırrt dıye hemencık olursunuz ıgenlerı merak etmebununla gecmıs olsun canımmm
bulcaz bakalım onun bı caresını
sorma ya acillik oldum bayramda ama yemekten değilarefe gecesi idrarımda koku aldım ama dedim hemen gitmeyim güya antibiyotikten kaçtım yani evde mısır püskülü içtim bol su içemey çalıştım,sızım azdı ama 3.gün sabah arttı bide yoğunluktan bol su içemedim sancım artınca eşimle acile gittik akşamında söz var kaynımın neys eönce ağrı için .ğne vurdular çok kalabalıktı zaten idrar tahlili verdim sonucunda yükske kan ve iltihap çıktı..daha öncede geçirmiştim ama çoktnadır yoktu helede kan çıkmazdı hapları aldım geldim bayram sonuda ürolojiye gittim iğne verdi daha etkili diye daha öncede öyel geçmişti hapın taıdnı alınca midem mahvoluyordu zaten...
hergün bir iğnem var sağolsun komşum hemşire vuruyor popom yağlı ve sıkı etli olduğundanmı ne canım çok yanıyor..rabbim dhaa beter bişey vermseidne bud açok zor ev insan dolu elimde değil yzüzüm 5 karış insana wc sonrası ağlama krızi geliyor..böyle arzucum bendne başka haber olmaz zatenkurtulamadım bu sıkıntıda evlendiğimdne beri çıktı
Rica ederim canım
Merhabadiyetisyene mi gidiyosun :26: menüler çok sanki de yani bana göre çok
saol canım nedemek kusur falan...inş.geçecek..Hoşgeldin
Çok geçmiş olsun canımAllah beterinden korusun ben okumuştum yazdıklarını ama cevap vermemişim nedense :26: alıntılamayı unuttum yada arada atladım herhalde kusura bakma
iğne olurken derın derın nefes al, benım popomdan ıgne rahatca gecıyosa siz zırrt dıye hemencık olursunuz ıgenlerı merak etmebununla gecmıs olsun canımmm
alıyorum canım..ayy sende ben senden kaç kilo fazlayım biliyonmu taktın popana boşver popusuz olmaz..
hem benimd eençok üst inceliyuor malesef ama zamanla kalçada artık pes eder herhaldeeçok acıyor valla keşke .iğneler eritse bari popoyu
bulcaz bakalım onun bı caresını
Koyun can derdinde kasap et derdindegibi olmuş benimde yazdığım şimdi farkettim
göğüs: 102
qöbek: 92
basen: 105
ne biçim bi vücut yaf
gecmis olsun canim
saol caım..sende takma kafana gelri reglin bian önce inş..
o merette stresten etkileniyor geleceksede gelmiyor...benimkid eyolda gelicek heran geçenay 5 gün gecikti ama tarihim17si oldu bakıcaz..bari idrar yıolu ağrım sancım bitsede bide üstüne adet sancısı fena olucakkk
Oyy son 1 saat 10 dakika sabııırrrrrrrr
Totom düzleşti otur otur.
EVET CNM diyetisyene gidiyorum. aslında banada çok gelıyor zor yiyorum ama yemek zorundaymısım. haftanın 2 günü taekwondo yapiyorum diğer günlerde evde yürüme bandı kullanıyorum.
kastan gitmemesi için yemem gerekıyormus.
21 eylulde 79.4 ıle gıttım dıyetısyene. bayramda 800 gram almısım 76.3 ıle gectıgımız cts yı bıtırdım. ama azmettım verdım gene o 800 gramı. her gün spor yaparak. bu sabah gene 75,5 idim .)
26 kasıma kadar 73 kg olmam gerekıyor. + polikistik overim var çok zor kilo verip çok kolay kilo alıyorum
saol canım nedemek kusur falan...inş.geçecek..
aynen bende güldüm valla..ama napıcaz alıştık ya birbirimize illa haberleşmek şart artık girer canım pelin bulur çaresini
slm kızlar,
geçmişe bakamıyorum yoğunluktan umarım herkes iyidir. ben keyifsizim öğlende zorla yemek yedim hiç iştahım yok sıkılınca iştahım kapanıyor benim.. neyse yinede yazayım yediklerimi
sabah: yağsız tost
ara: 1 mandalin
öğlen: 3-4 çatal ıspanak yemeği
3çk yoğurt
ara: 2 erik
akşam: evdede ıspanak var çok az yerim akşamı kapatırım. hem iştahım yok bugün de böyle az olsun..:26:
Oyy son 1 saat 10 dakika sabııırrrrrrrr
Totom düzleşti otur otur.
bende aynı temennilerdeyimmmm :) son 1 saat 5 dk :)
:44:attim tutmadi mi :26: tahminen yazmisdim :44:aşağı dogru ıncelıyo musun sen :26:
garip bı durummuş harbıden :44: kadının bı ekonomık gelırı ya da arkadasında duracak bı aılesı yok mu da katlanıyo oyle bı adama..oyle bı adam tabıkı telefon kullanmak ıstemez, sureklı kontrol edıcek kadın, başına dert olur o telefon.. madem durum boyle eşin kocasıyla konussun karı-koca aralarında çözsunler bu işi..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herksten once sıze hbr vereyım dedımmmm,kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herksten once sıze hbr vereyım dedımmmm,
işteki suskunluk sona erdi.. az önce konustuk, yeni yıl itibarıyle tazminatalrımı alıp burda ayrılıyorum
yeni yıl itibariyle yeni şarkım ;
"Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım
Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
Belki birden bire yeniden başlamam gerek
Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek
Yeni bir (aşk) - aşk deil de iş lazım -yeni bir iş
Yine gülecek bir neden lazım
Yeni bir haber yeni bir kader
Bunlar için bana şans lazım
Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım
Günler güzel geçmedi unutmam lazım
Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım
Hep içime atmışım anlatmam gerek
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek" :118::118::118:
üstümden şimdilik bi yük kalktı, cunku belırsızlıklerden nefret edıyorum.. hiç olmadı ıyı ya da kotu şimdi önümü görebılıcemm
an itibariyle 71.5 kiloyum
daha oncede katıldım bu topice ama netten uzak kalınca esımın seyırı dolayısıyla
memlekete gıtmıstım ne dıyet kaldı ne de birşey
neyse önümüze bakalım değil mi?
cok sukur kı oglumun okula baslaması dolayısıyla yerlesık hayata gectım sayılır..
artık yenıden saldırmak ıstıyorum kılolarıma ömür boyu vedalasmak dileğiyle Allahın yardımıyla ..
yerim senin saskin bakislariniNe hayatlar var yaa
ya pelincim:44: ben sana cevap yazdim ama suan kafam cok karisik okuyorum okuyorum kendi yazdigimi anlamiyorum:26: düzenlemeye gececekdim deama vardir varsada diye bi cümle yani kendi kendimi desifre edemedim :44:
:44:attim tutmadi mi :26: tahminen yazmisdim :44:
yok canim ekonomik adamlan vardir varsada adam issiz issizlik parasi alip duruyo yan gelip yatiyoaz önce esime dedim yazdim benim tepenin tasini atirmasin bidaha kocami arama dedim dedim sen o deli ye ne bakiyon diyo daha da 3 üncü cocugu yapmak istiyormus diyo
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herksten once sıze hbr vereyım dedımmmm,bunu okudugumda hamis oldugunu sandim biran
hayirlisi canim böyle iyi olmus sende nolcak napcaz diye cikmazda deyilsin önüne bakarsin isallah gönlüne göre güzel bir is bulursun canim
hosgeldin tekrar aramiza canim
yerim senin saskin bakislarinicok hosuma gidiyor böyle bakman
ya pelincim:44: ben sana cevap yazdim ama suan kafam cok karisik okuyorum okuyorum kendi yazdigimi anlamiyorum:26: düzenlemeye gececekdim deama vardir varsada diye bi cümle yani kendi kendimi desifre edemedim :44:
Pelin kutuna baktınmı
kutuma bakıyorummm, valla Nafcım ben bugun buyuk hıssedıyorum aç dersen açarım, ama senı severım bılırsın sana buyuk acmak ıstemem ama yıne de tercıh senın
yok canım kutumda gelen gıden bısı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?