70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iğne olurken derın derın nefes al, benım popomdan ıgne rahatca gecıyosa siz zırrt dıye hemencık olursunuz ıgenlerı merak etme bununla gecmıs olsun canımmm

bulcaz bakalım onun bı caresını

Koyun can derdinde kasap et derdinde gibi olmuş benimde yazdığım şimdi farkettim

gecmis olsun canim

Rica ederim canım

Merhaba diyetisyene mi gidiyosun :26: menüler çok sanki de yani bana göre çok

EVET CNM diyetisyene gidiyorum. aslında banada çok gelıyor zor yiyorum ama yemek zorundaymısım. haftanın 2 günü taekwondo yapiyorum diğer günlerde evde yürüme bandı kullanıyorum.
kastan gitmemesi için yemem gerekıyormus.

21 eylulde 79.4 ıle gıttım dıyetısyene. bayramda 800 gram almısım 76.3 ıle gectıgımız cts yı bıtırdım. ama azmettım verdım gene o 800 gramı. her gün spor yaparak. bu sabah gene 75,5 idim .)

26 kasıma kadar 73 kg olmam gerekıyor. + polikistik overim var çok zor kilo verip çok kolay kilo alıyorum

Hoşgeldin

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun ben okumuştum yazdıklarını ama cevap vermemişim nedense :26: alıntılamayı unuttum yada arada atladım herhalde kusura bakma
saol canım nedemek kusur falan...inş.geçecek..

Koyun can derdinde kasap et derdinde gibi olmuş benimde yazdığım şimdi farkettim

aynen bende güldüm valla..ama napıcaz alıştık ya birbirimize illa haberleşmek şart artıkgirer canım pelin bulur çaresini

slm kızlar,

geçmişe bakamıyorum yoğunluktan umarım herkes iyidir. ben keyifsizim öğlende zorla yemek yedim hiç iştahım yok sıkılınca iştahım kapanıyor benim.. neyse yinede yazayım yediklerimi

sabah: yağsız tost

ara: 1 mandalin

öğlen: 3-4 çatal ıspanak yemeği
3çk yoğurt

ara: 2 erik

akşam: evdede ıspanak var çok az yerim akşamı kapatırım. hem iştahım yok bugün de böyle az olsun..:26:

gecmis olsun canim

saol caım..sende takma kafana gelri reglin bian önce inş..
o merette stresten etkileniyor geleceksede gelmiyor...benimkid eyolda gelicek heran geçenay 5 gün gecikti ama tarihim17si oldu bakıcaz..bari idrar yıolu ağrım sancım bitsede bide üstüne adet sancısı fena olucakkk

dogru canim sitresten olmuyo ama benim gecen carsambadan beri sancisi gelip gidiyo bi kendi gelemedi

Hıı anladım canım sen güzel spor yapıyosundur o zaman :26: diyetisyeni dinlemek en mantıklısı verdiğin kiloyada bakarsak işe

yarıyor ne güzel

saol canım nedemek kusur falan...inş.geçecek..

aynen bende güldüm valla..ama napıcaz alıştık ya birbirimize illa haberleşmek şart artıkgirer canım pelin bulur çaresini

Evet eksiklik hissediyo insan

Canım takma kafana tokadan başka bişi (Bunu ben söylüyorum ama yapmayabilirim ilerde )

Menümm menümm canımmm menümm :119:
Bundan sonra şaşmayacağım ve buraya yazdıgım için sabit dururum
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği,
1 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
Kaşar,
Şekersiz Çay
Öğlen:
Tavıklı salata,
Ayran
Ara:
Mandalina
Akşam:
K-fleks

3 litre su
2 bardak kabuk tarçınlı yeşilçay
1 bardak maydanozlu limonlu form çayı

:44:attim tutmadi mi :26: tahminen yazmisdim :44:
yok canim ekonomik adamlan vardir varsada adam issiz issizlik parasi alip duruyo yan gelip yatiyo az önce esime dedim yazdim benim tepenin tasini atirmasin bidaha kocami arama dedim dedim sen o deli ye ne bakiyon diyo daha da 3 üncü cocugu yapmak istiyormus diyo

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herksten once sıze hbr vereyım dedımmmm, bunu okudugumda hamis oldugunu sandim biran
hayirlisi canim böyle iyi olmus sende nolcak napcaz diye cikmazda deyilsin önüne bakarsin isallah gönlüne göre güzel bir is bulursun canim

hosgeldin tekrar aramiza canim
Ne hayatlar var yaa
yerim senin saskin bakislarini cok hosuma gidiyor böyle bakman

ya pelincim:44: ben sana cevap yazdim ama suan kafam cok karisik okuyorum okuyorum kendi yazdigimi anlamiyorum:26: düzenlemeye gececekdim de ama vardir varsada diye bi cümle yani kendi kendimi desifre edemedim:44:

ya pelincim:44: ben sana cevap yazdim ama suan kafam cok karisik okuyorum okuyorum kendi yazdigimi anlamiyorum:26: düzenlemeye gececekdim de ama vardir varsada diye bi cümle yani kendi kendimi desifre edemedim:44:

aay ben bu msjla bana ne demek ıstedıgını anlayamadımmm:26:

herkesten once sıze hbr vereyım deınce benzemıs hamıs haberınee gercekten de

Yi beni yi

Ben anladım

Hahahah koptum

Bana küçük aç lütfen büyüğü kırışırız

Hemen bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…