70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsın canım zor bu işler ben yemek yapmayı severım ama bu ara pek bı becerıksızım bu konuda

saol canım..
speical k da yıyemıyorum malesef musli türlerinden acayıp sogumusum gecen yemeye calısmıstım uzun aradan sonra ama mıdem kaldırmadı yıyemedım...

yok canım usenmek degıl yemek turevlerı canım ıstemıyor nıyeyse...
evde fırında tavuk vardı sebzelı mesela yemek ıstemedı canım... hastalanmam öküz gibiyim öyle bır yedım ki 11 gundur...
birşey olursa ayıp olur yanı...

Oh canım cok sevındım... :13:
Sabrın sonu selamet bak daha fazla bıle beklemeden en azından sonuca baglandı ne olacagı...
Belırsızlıklerden bende nefret ederım kotu olacagını bılsem de bellı olsun o daha onemlı benım ıcın...
Insallah burayı aratmayacak cok ıyı bır ıs de bulursun zamanı gelınce.. hersey yoluna gırer Allah'ın izniyle...

Bugün yediklerim;

Sabah: Limonlu form çay.
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 1 kaşık menemen, az domates, az peynir, 2 dil. sucuk, şekersiz çay.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: Küç. ton balıklı göbek salata, 1 dil. ekmek.
Ara: 3 ısırık çikolata.
Akşam (17:00): 1 muz, 2 mandalina, 1 erik.
Ara: Limonlu yeşilçay.

aynen canımmm bende olumsuzda olsa bı sonuca baglansın ısterım ki önümü gorebıleyım, neysekı belli oldu, kocişin hbrı yok daha sıze soyledım bı hemencık

kızlar ben cıkıyorum yarın gorusuruz ınşalahhhh

Görüşürüz canım iyi akşamlar

kızlaar ya dün annemle telefonda 1 saat 57 dk konuştuk iyimiisanki hiç görüşmüyoz allahım yaaaneyse konu konuyu açıyo tabi,,telefonda ablamın ev teli akşam 7 sabah 7 bedavaya rahattık yani aldım telsizi evime çıktım konuştuk durduk,,bizim köy garantilenmiş büyük patron hacıdan gelicekmiş paraları dağıtıcakmış,annem bizi düşünüyoo,,diyoki baban aldığından hiç vermicekmiş sizee,ben daha ölmedim niye veriyim diyomuş:26:anlamadım niye öyle düşünüyoo,:44:annemde çocuklarım için varım ben bu yaştan sonra napıcam parayı diyo bana tabiki sizlere vericem,ev alırsınız kurtulursunuz,,borçlarınızı kapatırsınız diyo çok kötü oldum benama önce kardeşin askerden gelicek sonra ben ona düğün yapıcam araba alıcam kalanı sizlere pay edicem diyoocanım annem yaa,zaten kardeşimin istediği bi araba vardıı ezelden beri sonunda sahip olucak sanırım gelince çok sevinicek,,neyse hayırlısı olsun,,zaten zeytin işi fos çıktı adama sorduk sezonlukmuş 3 ay çalışıp 9 ay beklicekmişiz,eşim burdaki sigortalı işindende olucak,biz 9 ay ne b...k yicez bilmem,adam kendi komisyonunu düşünüyo,vazgeçtik bizde gitmicez.....:100:öyle iştee,ben bi geçmişe gidip geleyim

:
yok canim ekonomik adamlan vardir varsada adam

aay ben bu msjla bana ne demek ıstedıgını anlayamadımmm:26:

herkesten once sıze hbr vereyım deınce benzemıs hamıs haberınee gercekten de
su yukarda yazani bana bi tercüme etsen kendim anlamadim da ne yazdigimi
Yi beni yi

Ben anladım
:125:
Pelin kutuna baktınmı

Eyttt kutular yarışmışş

Pelin deryaya alcaktı bende sana alim bi don

Sende kutuna bi baksana canım

ay bu kadar gülmemisdim bende bakayim mi bi kutuma

tugba annen bi adim ötede oturmuyormuydun yani yakindiniz herhalde dimi :44: telefonda konusuyorsunuz da bazen benlen annemde öyleyiz benimki birde yarim kat sevindim canim hayirlisi isallah
aman bencede bosver zeytin isini isallah sizde rahatlarsiniz bundan sonra canim benim

Herkese slm. Geçmişe bakayım dedim bugün hiç giremedim. Ama başa çıkamadım ya çok lak lak yapmışınız kızlar yine. Baş edemiycem valla. Siz nasıl yapıyonuz hiç anlamadım ben sıkıntılıyım herhalde. Suzii bana hiç yaramadı lahana yaaa. Bugün 3 gün oldu hala tık yok yahu. Form çayı da içtim ses yok. Patlamak üzereyim sankiiiii. Beton döktü biri herhalde haberim yokken. Off yyaaaaa sıkıldıım beeaa.
Orti sevindim sanırım yeni bebek yok ohh şimdilik. Aman çok dikkat et cnm. Bugün kursum vardı giremedim görüşemedik cano. Ben girsem senin kız izin vermiyo. Neyse gönüller bir olsun.

selam kızlar
cuma bildirim yaptıktan sonra pek giremedim.ama geçmişin hepsinide okuyamadım maşallah hızınıza yetişmek imkansız.cumartesi hasta gibiydim diyete biraz uydum sayılır ama pazar sabah misafir geldi geceye kadar oturduk tabi yeme içme gani..dün kızım gece hiç uyumadı sabahda çok geç kalktık öğlen olmuştu.kendi kendime 1 günlük kaçamak gibi oldu neyse dedim bi kalktım yine misafir geldi.diyet değilya hiçbişey kalmadı.şu boğazıma bi türlü dur diyemiyorum yaaaa.biri gelince sanki yangından mal kaçırır gibi yemek yiyorum.Allahım iştahımı kes nolur.kızlarşu koca göbeğimi eritip kilo vermeme yardım edin nolur.şimdide tartım bozuldu iyice moralim bozuk sabaha kızımı hastaneye götürcem devamlı kusuyo inş bişey çıkmaz yoksa moralim sıfır olur...

neyse utanmadan bugünkü menüm
sabahla öğle birleşti
2 dilim börek 1 cennet hurması
ikindi gibi
karnıbahar haşlaması
2-3 parça hamur kızartması
1 tabak kısır
akşamada k-flakes yerim artıkgerçi akşam olmuş....

dünyaları yedim dünyaları

bide bişi sorcam herkes foto çekip ekliyo bende bakmak istedim ama nereye koyuyosunuz????bulamadım ben
hepinizi öpüyorum

kızlar dün itibariyle sıkı diyete geri başladm
bugün menüm
sabah
1kupa kuşburnu
1dilim kepek ekmeği
1parça peynir
ara 1adet meyve
öğlen
peynirli mevsim salata
1meyve
ara
1meyve
kuşburnu
yarm çay brd leblebi
akşm
1kase çorba
patlıcn salatası
yoğrt
1,5 lt su

kızlar biraz önce eşim aradı şekercideymiş epeydir kuş lokumu istiyorum.aradıalıyorum dedi bende yok istemiyorum sen aktardan bana 5i 1 yerde çayı al dedim.ben artık onları yemiyorum diyetteyim dedim

yaaa eskiden olsa kömede al pestilde al onu al bunu alderdim şimdi istemem dedim buda bişeydir değilmi???

evet canım yaa,çok yakınız,5 dakikalık mesafe var yürüyerek,,ama dün ablama indim kapı açıkmış lak diye daldım içeri bide ne göreyim giriş kapısı tam mutfağın kaşısında biliyomusun yani kapıyı açınca uzun bi koridor var sonu mutfak direk mutfak görünüyo ve dalınca içeri ablam mutfağın tabanına çökmüş bulaşık yıkıyo vah garibim napıyon sen dedim,,napiyim tezgahın üstü heryer bulaşık dolu yıkıcak yer bile yok bende yerde yıkayım dedim dedidaha yerleşemediya mutfakta pek toplu sayılmaz,e bide soğuk olunca devamlı bulaşık biriktirmişneyse işte çene çalarken ablamın ev teli çaldı ben açtım açış o açış2saat konuştuk,telsiz olduğundan bakalım yukar katta çekcekmi dedim,,çıktım çektibende oturdum bedava nasılsa diye konuştum,arada bi aşağı iniyodum ,ablam ohaaa yani halamı konuşuyonuz diyip duruyoduu işte mesele o yanii
allahım inşasllah güzel günler bizi bekliyodur...sağol canım benim

ben cocuklara yemek hazirliyorum sonra görüsürüz :80:esim gecmezse
git git defooolunuz nütfennnnneşin geçmeden gelirsin umarım

menün klasik misafir gelince sanki kıtlıktan çıkarcasına yemek suretiyle yaptığımız yanlış olsada karşı koyamadığımız normal bi menü yorumlamıyorum oyüzdeen
canım resimlerimizi albümümüze koyuyoruz,hani avatarımız varya resim onun yanında triendy21 yazıyo ona tıklıyosun profil bilgilerine basıp giriyosun aşağı doğru kaydırıp sayfayı oluşturduğumuz albüm yazıyo zaten görürsün hemen,ama önce arkadaş olarak eklemen gerekiyo albümüne bakmak istediğin kişiyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…