evet canim insaallah toparlar ya testi yaptim ama hala korkuyorum evet ya cocukla yemek yapmak cok zor bikac cocuklular nasil basediyolar ben yemekleri 10 kere mutfaga gircik yaptim bide etrafi topla felan cok zor ismis kizi bitaraftan salliyorum bitaraftanda buraya yaziyorum
Hahahah koptum
Bana küçük aç lütfen büyüğü kırışırız
Hemen bakıyorum
ohoooo büyüğü kırışcagımızı bastan desene, dükkan senin Nafcımm tüm kucukler feda sana
bazen bendede oluyo canım
sen kendini dinleme akşam qeç saatlere doğru acıkırsın ister istemez
o zaman herşeyden canın çeker ama yiyemeyeceğin için bu sefer zorlanırsın
akşam için de spichal K öneririm hem hafif hemde tok tutuyor
cnaım sen cnaım ıstemıyo dıye bosverme, belkıde üzerine bı rehavet ya da yorgunluk çökmüştür oyzuden canın bısıler hazırlamak ıstemıyodur, ne bıleyım bazen ınsaın yemek ıcın bıle olsa elını kaldırası gelmıyo:26: sen yıne de kalk bı ayran bı salata hallet yemegını, önüne hazır yemek gelse yersın bı guzelde ınsan kendı hazırlayınca boyle can istememeler olabılıyo bazen..
ama için yemek yemeyı kaldırmıyosa, dıkkat et kendıne hastalanacak fılan olmayasın:26: zorlada olsa vıtamınlı seyler ye
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herksten once sıze hbr vereyım dedımmmm,
işteki suskunluk sona erdi.. az önce konustuk, yeni yıl itibarıyle tazminatalrımı alıp burda ayrılıyorum
yeni yıl itibariyle yeni şarkım ;
"Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım
Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
Belki birden bire yeniden başlamam gerek
Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek
Yeni bir (aşk) - aşk deil de iş lazım -yeni bir iş
Yine gülecek bir neden lazım
Yeni bir haber yeni bir kader
Bunlar için bana şans lazım
Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım
Günler güzel geçmedi unutmam lazım
Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım
Hep içime atmışım anlatmam gerek
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek" :118::118::118:
üstümden şimdilik bi yük kalktı, cunku belırsızlıklerden nefret edıyorum.. hiç olmadı ıyı ya da kotu şimdi önümü görebılıcemm
Hahahah koptum
Bana küçük aç lütfen büyüğü kırışırız
Hemen bakıyorum
ohoooo büyüğü kırışcagımızı bastan desene, dükkan senin Nafcımm tüm kucukler feda sana
Ayy canım benimm
saol canım..
speical k da yıyemıyorum malesef musli türlerinden acayıp sogumusum gecen yemeye calısmıstım uzun aradan sonra ama mıdem kaldırmadı yıyemedım...
yok canım usenmek degıl yemek turevlerı canım ıstemıyor nıyeyse...
evde fırında tavuk vardı sebzelı mesela yemek ıstemedı canım... hastalanmam öküz gibiyim öyle bır yedım ki 11 gundur...
birşey olursa ayıp olur yanı...
Oh canım cok sevındım... :13:
Sabrın sonu selamet bak daha fazla bıle beklemeden en azından sonuca baglandı ne olacagı...
Belırsızlıklerden bende nefret ederım kotu olacagını bılsem de bellı olsun o daha onemlı benım ıcın...
Insallah burayı aratmayacak cok ıyı bır ıs de bulursun zamanı gelınce.. hersey yoluna gırer Allah'ın izniyle...
aynen canımmm bende olumsuzda olsa bı sonuca baglansın ısterım ki önümü gorebıleyım, neysekı belli oldu, kocişin hbrı yok daha sıze soyledım bı hemencık
kızlar ben cıkıyorum yarın gorusuruz ınşalahhhh
Sende gelsene kırışırız
Yetiştim hemen
Derya 1 ben 2 yırtık dondan cıkarız
:
yok canim ekonomik adamlan vardir varsada adam
su yukarda yazani bana bi tercüme etsen kendim anlamadim da ne yazdigimiaay ben bu msjla bana ne demek ıstedıgını anlayamadımmm:26:
herkesten once sıze hbr vereyım deınce benzemıs hamıs haberınee gercekten de
:125:Yi beni yi
Ben anladım
Pelin kutuna baktınmı
kutuma bakıyorummm, valla Nafcım ben bugun buyuk hıssedıyorum aç dersen açarım, ama senı severım bılırsın sana buyuk acmak ıstemem ama yıne de tercıh senın
yok canım kutumda gelen gıden bısı :26:
Eyttt kutular yarışmışş
Pelin deryaya alcaktı bende sana alim bi don
Sende kutuna bi baksana canım
Eki Görüntüle 288273
kızlaar ya dün annemle telefonda 1 saat 57 dk konuştuk iyimiisanki hiç görüşmüyoz allahım yaaa neyse konu konuyu açıyo tabi,,telefonda ablamın ev teli akşam 7 sabah 7 bedavaya rahattık yani aldım telsizi evime çıktım konuştuk durduk,,bizim köy garantilenmiş büyük patron hacıdan gelicekmiş paraları dağıtıcakmış,annem bizi düşünüyoo,,diyoki baban aldığından hiç vermicekmiş sizee,ben daha ölmedim niye veriyim diyomuş:26:anlamadım niye öyle düşünüyoo,:44:annemde çocuklarım için varım ben bu yaştan sonra napıcam parayı diyo bana tabiki sizlere vericem,ev alırsınız kurtulursunuz,,borçlarınızı kapatırsınız diyo çok kötü oldum ben ama önce kardeşin askerden gelicek sonra ben ona düğün yapıcam araba alıcam kalanı sizlere pay edicem diyoo canım annem yaa,zaten kardeşimin istediği bi araba vardıı ezelden beri sonunda sahip olucak sanırım gelince çok sevinicek,,neyse hayırlısı olsun,,zaten zeytin işi fos çıktı adama sorduk sezonlukmuş 3 ay çalışıp 9 ay beklicekmişiz,eşim burdaki sigortalı işindende olucak,biz 9 ay ne b...k yicez bilmem ,adam kendi komisyonunu düşünüyo,vazgeçtik bizde gitmicez.....:100: öyle iştee,ben bi geçmişe gidip geleyim
evet canım yaa,çok yakınız,5 dakikalık mesafe var yürüyerek,,tugbaannen bi adim ötede oturmuyormuydun yani yakindiniz herhalde dimi :44: telefonda konusuyorsunuz da bazen benlen annemde öyleyiz benimki birde yarim kat sevindim canim hayirlisi isallah
aman bencede bosver zeytin isiniisallah sizde rahatlarsiniz bundan sonra canim benim
git git defooolunuz nütfennnnnben cocuklara yemek hazirliyorum sonra görüsürüz :80:esim gecmezse
selam kızlar
cuma bildirim yaptıktan sonra pek giremedim.ama geçmişin hepsinide okuyamadım maşallah hızınıza yetişmek imkansız.cumartesi hasta gibiydim diyete biraz uydum sayılır ama pazar sabah misafir geldi geceye kadar oturduk tabi yeme içme gani..dün kızım gece hiç uyumadı sabahda çok geç kalktık öğlen olmuştu.kendi kendime 1 günlük kaçamak gibi oldu neyse dedim bi kalktım yine misafir geldi.diyet değilya hiçbişey kalmadı.şu boğazıma bi türlü dur diyemiyorum yaaaa.biri gelince sanki yangından mal kaçırır gibi yemek yiyorum.Allahım iştahımı kes nolur.kızlarşu koca göbeğimi eritip kilo vermeme yardım edin nolur.şimdide tartım bozuldu iyice moralim bozuk sabaha kızımı hastaneye götürcem devamlı kusuyo inş bişey çıkmaz yoksa moralim sıfır olur...
neyse utanmadan bugünkü menüm
sabahla öğle birleşti
2 dilim börek 1 cennet hurması
ikindi gibi
karnıbahar haşlaması
2-3 parça hamur kızartması
1 tabak kısır
akşamada k-flakes yerim artıkgerçi akşam olmuş....
dünyaları yedim dünyaları
bide bişi sorcam herkes foto çekip ekliyo bende bakmak istedim ama nereye koyuyosunuz????bulamadım ben
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?