- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
çok güzel geri dönmüşsün canım menün çok iyiiikızlar dün itibariyle sıkı diyete geri başladm
bugün menüm
sabah
1kupa kuşburnu
1dilim kepek ekmeği
1parça peynir
ara 1adet meyve
öğlen
peynirli mevsim salata
1meyve
ara
1meyve
kuşburnu
yarm çay brd leblebi
akşm
1kase çorba
patlıcn salatası
yoğrt
1,5 lt su
kızlar biraz önce eşim aradı şekercideymiş epeydir kuş lokumu istiyorum.aradıalıyorum dedi bende yok istemiyorum sen aktardan bana 5i 1 yerde çayı al dedim.ben artık onları yemiyorum diyetteyim dedim
yaaa eskiden olsa kömede al pestilde al onu al bunu alderdim şimdi istemem dedim buda bişeydir değilmi???
bende yaptim buzdolabinda öyle duruyoHerkese slm. Geçmişe bakayım dedim bugün hiç giremedim. Ama başa çıkamadım ya çok lak lak yapmışınız kızlar yine.Baş edemiycem valla. Siz nasıl yapıyonuz hiç anlamadım ben sıkıntılıyım herhalde. Suzii bana hiç yaramadı lahana yaaa. Bugün 3 gün oldu hala tık yok yahu. Form çayı da içtim ses yok. Patlamak üzereyim sankiiiii. Beton döktü biri herhalde haberim yokken. Off yyaaaaa sıkıldıım beeaa.
Orti sevindim sanırım yeni bebek yok ohh şimdilik. Aman çok dikkat et cnm. Bugün kursum vardı giremedim görüşemedik cano. Ben girsem senin kız izin vermiyo. Neyse gönüller bir olsun.
canim ya cok gecmis olsun kizina biran önce iyilesir isallahselam kızlar
cuma bildirim yaptıktan sonra pek giremedim.ama geçmişin hepsinide okuyamadım maşallah hızınıza yetişmek imkansız.cumartesi hasta gibiydim diyete biraz uydum sayılır ama pazar sabah misafir geldi geceye kadar oturduk tabi yeme içme gani..dün kızım gece hiç uyumadı sabahda çok geç kalktık öğlen olmuştu.kendi kendime 1 günlük kaçamak gibi oldu neyse dedim bi kalktım yine misafir geldi.diyet değilya hiçbişey kalmadı.şu boğazıma bi türlü dur diyemiyorum yaaaa.biri gelince sanki yangından mal kaçırır gibi yemek yiyorum.Allahım iştahımı kes nolur.kızlarşu koca göbeğimi eritip kilo vermeme yardım edin nolur.şimdide tartım bozuldu iyice moralim bozuk sabaha kızımı hastaneye götürcem devamlı kusuyo inş bişey çıkmaz yoksa moralim sıfır olur...
neyse utanmadan bugünkü menüm
sabahla öğle birleşti
2 dilim börek 1 cennet hurması
ikindi gibi
karnıbahar haşlaması
2-3 parça hamur kızartması
1 tabak kısır
akşamada k-flakes yerim artıkgerçi akşam olmuş....
dünyaları yedim dünyaları
bide bişi sorcam herkes foto çekip ekliyo bende bakmak istedim ama nereye koyuyosunuz????bulamadım ben
hepinizi öpüyorum
evet canım yaa,çok yakınız,5 dakikalık mesafe var yürüyerek,,ama dün ablama indim kapı açıkmış lak diye daldım içeri bide ne göreyim giriş kapısı tam mutfağın kaşısında biliyomusun yani kapıyı açınca uzun bi koridor var sonu mutfak direk mutfak görünüyo ve dalınca içeri ablam mutfağın tabanına çökmüş bulaşık yıkıyo vah garibim napıyon sen dedim,,napiyim tezgahın üstü heryer bulaşık dolu yıkıcak yer bile yok bende yerde yıkayım dedim dedi daha yerleşemediya mutfakta pek toplu sayılmaz,e bide soğuk olunca devamlı bulaşık biriktirmiş neyse işte çene çalarken ablamın ev teli çaldı ben açtım açış o açış 2saat konuştuk,telsiz olduğundan bakalım yukar katta çekcekmi dedim,,çıktım çekti bende oturdum bedava nasılsa diye konuştum,arada bi aşağı iniyodum ,ablam ohaaa yani halamı konuşuyonuz diyip duruyoduu işte mesele o yanii
allahım inşasllah güzel günler bizi bekliyodur...sağol canım benim
git git defooolunuz nütfennnnneşin geçmeden gelirsin umarım
menün klasik misafir gelince sanki kıtlıktan çıkarcasına yemek suretiyle yaptığımız yanlış olsada karşı koyamadığımız normal bi menü yorumlamıyorum oyüzdeen
canım resimlerimizi albümümüze koyuyoruz,hani avatarımız varya resim onun yanında triendy21 yazıyo ona tıklıyosun profil bilgilerine basıp giriyosun aşağı doğru kaydırıp sayfayı oluşturduğumuz albüm yazıyo zaten görürsün hemen,ama önce arkadaş olarak eklemen gerekiyo albümüne bakmak istediğin kişiyiii
bende yaptim buzdolabinda öyle duruyoilk günü patlama yaptiydin canim okadar ama cok acikirsam onu yerim birde brokkoli aldim onuda icine katacam önce karnibahar atacam diye düsünüyordum ama brokkoli daha ucuz dun fark etmiyor diye onu aldim yinede sebze yemegi yerine ye bakalim bu hafta bitene kadar hayatim istersen :26:bakalim nolcak :26:kaysi armut denedinmi isirgan otu cayi da circir yapiyo bak aklima geldi
canim ya cok gecmis olsun kizina biran önce iyilesir isallahsonbahar syndromu mus ben herseyi onun üstüne atiyom
desene sende telefonlan geziye cikanlardansin annacigim bütün odalari bi siyaret eder telefonlan konusurken
ne diyoooooonnnnn üüüüüüüüüüüüüüleeeeennnnn gelirsem sonra geleyim canikom ben su an cin iskencesi cekiyorum resmen hic sorma cok magdurum esim suan manti hüpletiyo bende totomu döndüm sana yaziyorum ona bakmamaya calisiyorum gözlerim doldu
iyi iyi nolsun ayağımı yere 3sefer seri şekilde vurduğum taktirde yardıma koşuyooay bende diyorum bi sorayim tugbaya kötü komsusuylan napiyo diye takilcakdim yani ablanla
sizin durumunuz bizim duruma çok benziyor ortiiii...bizde mütemadiyen birbirimize söylemediğimizi bırakmayız,sonrada bişey yokmuş gibi sarılır yatarızoyüzden seni kendime çok benzetiyorum canikom
nolduğunu söylesem gülersin dilek yaa,Bu sefer noldu gııı.
Kim kimi çıldırttı?
rhoşgeldin canım tekrar,merak etme girersin havaya tekrarevet slm bayanlar 10 gündür memlekette olduğumuzdan giremedim geçen hafta bildirimde olmadı hali ile özledim siteyi ya
kilo işine gelince bayramda rejimi ekmek arası kavurma ve baklava ile yedimyani bayağı bozuldu gibi ilk günler iyi gitmiştimsonra baklavalar etler derken fena bozuldu kilo aldım kesin ama henüz tartılmadım cesaretim yok bayramdan önce 3 kilo vermiştim ne güzel of of göbek şişti yine ama regl oldum onunda etkisi olabilir hadi hayırlısı...
eh hatalarını biliyosun keşke yemeseydin,bari öğlene atsaydın akşam yedikleriniibugünkü menüm
sabah tost(2 dilim çav ekm,köy peyniri,2 dilim sucuk,2 dilim domatesle tabiki yağsız)
3 zeytin
1 haş yumurta
2 ısırık poğaca
arada 1 mandalina
öğlen 3 kaşık kepekli makarna yoğurt eeşliğinde
3 kaşık kıymalı yeşil fasulye
akşam 17.30 da
3 kaşık bulgur pilavı- olmaması gerekiyordu- çok seviyorum ya...yemekte bulgur pilavı ayran olsun yeter..domates,bolsoğan ve yeşil biberliydi....
3 kaşık kavurma yağsız yernden almaya çalıştım
sonra 1 tane cennet hurması.bu da çok kaloriliymiş inanamadım..250 kalori yazıyordu..ama ben bunuda çok seviyorum yaaaa
ay bu listenin hali neee batak gibi resmen
inşallah bu hafta süper olucak hepimizin bildirimleri
yeni yaşı kutlu olsun kerdeşinin arzucum,daha nice yaşlara diyeyim bariiiGünaydın kızlar
Dün bıraz baktım gecmıse ama cok eksıgım vargördüklerim kaptan kdr ger-düş geri dönmüş hoşgelmişler naf ın resımlerıni gördüm arkadas deılmışiz biz maşallahı var kızın bence hamıel kalabılır fazla kılo yok yani zaten tahmın edıyorudm ben ıyı göründüğünü ben de kac kg yım bılmıyom cumadan sonra tartılmadım haftasonu ardesımın dogum günü vardı orda yedım ama aksam yemedım bıdaha tahmınım ne artıda ne eksıdeyımdır bugun gene nıyetlıyım zaten bu hafta boyle geccek ınsallah
eve gelir gelmez attim kendimi yaninizaama kacacam kizarkadas gelecek kahve icmeye ekstradan tatli falan almadim dün burdaydin zaten bugün ugrayip gitcem dedi bende kaldi da yiyeyim demeyeyim diye almadim
habire basinizi agritiyom ama icimde kalmasin yazayim dedim benim kocisin arkadasi almanla evli kadin ikiye bi kocasinin telefonu yok diye benimkini ariyo soruyo bilmem nebi kac ay önce kadini face ime ekledim dedim madem kocalarimiz arkadas tanisma vakti geldi ya manjak kari özür dilerim ama 24 saat bunlar nereye gitti niye gitti nasil gitti beni aradigi yetmedi kocamida arayip duruyo bende simdi patladim ona msj yazdim kocami arayip durma bi sorun varsa benim nr var zaten eyer kontroll edecek varsa o da benim ben onun karisiyim diye öyle iste yeter ya olmazsa numarasini deyistirtcem artik ama kadin kocasindan yine buluyor numarayi güya kocasini kontroll ediyor bende yazdim ozaman kocana bi telefon al
mekik çekmek karın düzlenmesinde çok gerek ve etkili canım,,kemerse pek tavsiye etmiyoruz ,gerçek olan bişey varki,pekta işe yarıycanı sanmıyorum,beynimizi bile sarsan bi aletten ne beklenirki,çok zararlarını okudum vücudumuza vazgeçmiştim almaktan,yinede sen bilirsingunaydinnnnn nasilsinizz
bugun diyetime start verdim hayirlisi INSALLAH..
simdii size bikac bise sorcam
ben sabahlari neskafe icerim (sut tozuyla yapilmis ve sekersiz)
tuzlu cubuk kraker yasakmi (1 paket 158 kalori) buda vakit bulamadigimda yedigim kahvalti
spor yapmaya vaktim yok nobetler vee evin orada yuruyus yapabilecegim yer yok issiz guvenli degil zaten nobetde degilsem aksam 19:00 evde oluyorum....titresimli zayiflama bandi ve mekik yeterlimi...
benimle bilgilerinizi paylasirmisinizzz....
kızlar bısı sorcam, vucut ölçülerinizi bılıyo musunuz ? kac kıloda vucut ölçüleri nasıl oluyo onu merak edıyorum, ben de ölçülmek ıstıyorum, kılo kadar önemli olan sey vucut ölçüleri :26:
ben yapıyorum zaten canım çok iyi bi fikir gerçekten,,he bide ben her hafta kilo cetvelini değiştiriyoruz ya hani hepsini kaydediyorum resim olarak kaç hafa olmuş başlayalı ben bikaç kaydetmeği unuttuğum cetvel var ama bikaçResimdeki de benim her cuma tartılıp excelde tuttugum kilocuklarım
Herkese tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 288135
işte salak bi karı yüzünden eşinle aranızda tartışma çıkıyo bide allahım yaa,peki eşin demiyomu o arayınca,beni arayıp durma git kocana tel al diye :44:bende telefon zil falan duymamaslikdan gelecem tatliyi yaninda getirmisben almadim o almis
insallah
önceden bende sevmesdim kadayif türlerini ama bi kaymakli tatim oymus yani kaymak eksikmissevmiyorum ki sevmiyorum ki
evet dengesiz
bi tarafdan hakkli kizkanmasi :44:adam baska birinden cocuk bekliyo öbürü 8 aylik bugün yarin doguracakbu bunlari biliyor bununda 2 oglu var kadin dedigimde yani 23 yaslarinda falan gec ama yine de biliyo adamin aldatigini o nun da kizi olcakmis niye onun kizi oluyor benim iki oglum var dengesiz gercekden de adami kac kere yakaladi halen ne bekliyo anlamis deyilim :26: her 10 dakika ariyor en fazla yarim saat de bi kocasida istemiyor telefon kulanmayi bi cocugu 4 diyeri 2 yasinda 4 yasindaki cocugu alip geceyarilari taksiyle oraya buraya gittip adami kontrol ettip ariyo öbür cocuk yazik evde yanliz uyuyo ben sikayet etmeyi bile düsündüm devlete cocugu evde yanliz birakiyor diye :26:ya 2 yasindaki cocuk ya uyanirsa o yarim saat 1 saat icinde yok uyanmazmis hemen geri gidiyorum zaten dedi bidaha da bahsetmedi ben deli misin deyince ya saf ya salak anlamadim dedim sen napacan ki yakalasan yok görecekmis daha ne görcek anlamadim kadinin sacini bulmus yüzük hediye etmis adam da görmüs acik acik hersey ortada sonrada benimkine soruyo görüsüyomu onlan yanindami falan diye bende benimkiylen kavga ediyorum ne ariyo bu ikiye bi seni diye
bi döngü icindeyim ama anlamis deyilim
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herksten once sıze hbr vereyım dedımmmm,
işteki suskunluk sona erdi.. az önce konustuk, yeni yıl itibarıyle tazminatalrımı alıp burda ayrılıyorum
yeni yıl itibariyle yeni şarkım ;
"Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım
Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
Belki birden bire yeniden başlamam gerek
Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek
Yeni bir (aşk) - aşk deil de iş lazım -yeni bir iş
Yine gülecek bir neden lazım
Yeni bir haber yeni bir kader
Bunlar için bana şans lazım
Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım
Günler güzel geçmedi unutmam lazım
Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım
Hep içime atmışım anlatmam gerek
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek"
üstümden şimdilik bi yük kalktı, cunku belırsızlıklerden nefret edıyorum.. hiç olmadı ıyı ya da kotu şimdi önümü görebılıcemm
hadi seninde gözün aydın diyelim,hoşgeldin canım aramızaaan itibariyle 71.5 kiloyum
daha oncede katıldım bu topice ama netten uzak kalınca esımın seyırı dolayısıyla
memlekete gıtmıstım ne dıyet kaldı ne de birşey
neyse önümüze bakalım değil mi?
cok sukur kı oglumun okula baslaması dolayısıyla yerlesık hayata gectım sayılır..
artık yenıden saldırmak ıstıyorum kılolarıma ömür boyu vedalasmak dileğiyle Allahın yardımıyla ..
oh oh çok güzel,bende akşam special-k yedim ,,yedimde noldu ahanda acıktım şimdiiMenümm menümm canımmm menümm :119:
Bundan sonra şaşmayacağım ve buraya yazdıgım için sabit dururum
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği,
1 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
Kaşar,
Şekersiz Çay
Öğlen:
Tavıklı salata,
Ayran
Ara:
Mandalina
Akşam:
K-fleks
3 litre su
2 bardak kabuk tarçınlı yeşilçay
1 bardak maydanozlu limonlu form çayı
sağol canım..ben de bayramda orti diye gezinirken pinktomato ile orti olduk..neyseki bu hf orti bildirimi olmadı.artıdaydım..yinede teklifin için teşekkürler..eşim buqünde qececi... annemlerdeyim kızlar..
üstümüzde oturan ablanında kocası qececiymiş bizi kahveye çağrıo
oğluşu uyuttum ben kaçarr....bu arada zerracım ortin yoksa senle yarışabiliriz
herkese iyi qecelerr
benim tartıda genellikle kafayı yer..ben den önce kilosu benimkinden az yada çok biri tartılınca kilom farklı çıkıyor ben de ortalamasını alıyorum...10 gün aradan sonra geri geldim. sabah tartıldım 71 ee bayram da 1 kilo almışım buna da şükür ama çok şişmiş durumdayım bunu da regl olmama dayıyorum.
ay elektronik tartı aldım ama almaz olaydım eski tartıma göre 3-4 kilo fazla gösteriyor farklı yere koyunca daha az gösteriyo iyice işi karıştırdı şuan kullanmamaya karar verdim yoksa şimdi kiloyu yeni tartıya göre ayarlarsam krize girerim zira yeniden 74 den başlamam gerek. ben şimdilik eski tartı ile gideyimde 60 lı kilolara inince yenisine geçerim artık. bizde kendimizi avutuyoruz böyle neyse önemli olan vermek tartıda ki rakam değil. zaten 38 bedene insem oooooh ne isterim tartı ne derse desin :))))))
ha şuan 42 bedenim bir ara 44 e dayanmıştım lakin şimdi 42 deyim her beden ortalama 5 kiloya tekabül ettiği için 10 kilo sonra 38 olacam diye hayal kuruyorum hadi hayırlısı.
bayram da sporda yapamadım ama akşam başlıyorum tekrar yani 2-3 gün yine yürüyemeyeceğim :))))
birazdan yazacam ben de....kızlar bısı sorcam, vucut ölçülerinizi bılıyo musunuz ? kac kıloda vucut ölçüleri nasıl oluyo onu merak edıyorum, ben de ölçülmek ıstıyorum, kılo kadar önemli olan sey vucut ölçüleri :26:
ben yeni alıştım yeşilçaya 5 aydır...bulantı yapıyordu...ben bı ara aktarlarda satılan sallama caylardan almıstım, bıberıye ve mate cayı içmiştim parstı galıba onların markaları ama marketlerde satılmıyolar..mate ve bıberıyenın zaten bı suru faydası var
yeşil cay bende içtikten sonra mide yanması yaptıktan sonra bı daha denıyemedım :26: alışsam cok ıyı olcak
beni de bi bıraksam herşeyi yicem...Ben diyete dondum ama soyle bır durum var..
Yemek namına canım hıcbırsey ıstemıyor.. kahvaltıda da haslanmıs yumurta vs hıc ıstemıyor..
Oglen tavukta ıstemedı canım, yemek vs aklıma bırseyler getıryorum yok hıcbırsey ıstemıyor..
Salata da ıstemıyor ama salata yaptım yınede baska yıyebılecegım bırsey yok..
Niye böyle oldu acaba... :44: ben acıktım barı salatamı yıyeyım ton balıgıda kucuk kutu...
Ama aksam ne yıcem o var, sımdıden dusunsem anca bırsey bulurum heralde.. :44:
ben de şubat ayından beri ölçülermi bi deftere yazıyorum...Resimdeki de benim her cuma tartılıp excelde tuttugum kilocuklarım
Herkese tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 288135
ben sevmedim
Sorma canımm orticim hiçbişiye kaçırmıyo hemencik enseliyo ve ensemede yapıştırıyo
Pingui de dışı çikolata kaplı içinde çok ince bi kek var iki tarafı krem şantimidir nedir ondan var işte.
Bi ısırıon kıtırtt diye ses geliyo.
Neyse ya konumuzu dönüyoruz yeşilçay da güzeldir.
Ve içilmelidir.
inşallah daha güzel kapılar açılacaktır canım....kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herksten once sıze hbr vereyım dedımmmm,
işteki suskunluk sona erdi.. az önce konustuk, yeni yıl itibarıyle tazminatalrımı alıp burda ayrılıyorum
yeni yıl itibariyle yeni şarkım ;
"Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım
Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
Belki birden bire yeniden başlamam gerek
Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek
Yeni bir (aşk) - aşk deil de iş lazım -yeni bir iş
Yine gülecek bir neden lazım
Yeni bir haber yeni bir kader
Bunlar için bana şans lazım
Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım
Günler güzel geçmedi unutmam lazım
Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım
Hep içime atmışım anlatmam gerek
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek" :118::118::118:
üstümden şimdilik bi yük kalktı, cunku belırsızlıklerden nefret edıyorum.. hiç olmadı ıyı ya da kotu şimdi önümü görebılıcemm
an itibariyle 71.5 kiloyum
daha oncede katıldım bu topice ama netten uzak kalınca esımın seyırı dolayısıyla
memlekete gıtmıstım ne dıyet kaldı ne de birşey
neyse önümüze bakalım değil mi?
cok sukur kı oglumun okula baslaması dolayısıyla yerlesık hayata gectım sayılır..
artık yenıden saldırmak ıstıyorum kılolarıma ömür boyu vedalasmak dileğiyle Allahın yardımıyla ..
lahanayı bugün ben de pişirdim.içnede kereviz koydum..o nası bitat ya..Herkese slm. Geçmişe bakayım dedim bugün hiç giremedim. Ama başa çıkamadım ya çok lak lak yapmışınız kızlar yine.Baş edemiycem valla. Siz nasıl yapıyonuz hiç anlamadım ben sıkıntılıyım herhalde. Suzii bana hiç yaramadı lahana yaaa. Bugün 3 gün oldu hala tık yok yahu. Form çayı da içtim ses yok. Patlamak üzereyim sankiiiii. Beton döktü biri herhalde haberim yokken. Off yyaaaaa sıkıldıım beeaa.
Orti sevindim sanırım yeni bebek yok ohh şimdilik. Aman çok dikkat et cnm. Bugün kursum vardı giremedim görüşemedik cano. Ben girsem senin kız izin vermiyo. Neyse gönüller bir olsun.
geçmiş olsun canım...selam kızlar
cuma bildirim yaptıktan sonra pek giremedim.ama geçmişin hepsinide okuyamadım maşallah hızınıza yetişmek imkansız.cumartesi hasta gibiydim diyete biraz uydum sayılır ama pazar sabah misafir geldi geceye kadar oturduk tabi yeme içme gani..dün kızım gece hiç uyumadı sabahda çok geç kalktık öğlen olmuştu.kendi kendime 1 günlük kaçamak gibi oldu neyse dedim bi kalktım yine misafir geldi.diyet değilya hiçbişey kalmadı.şu boğazıma bi türlü dur diyemiyorum yaaaa.biri gelince sanki yangından mal kaçırır gibi yemek yiyorum.Allahım iştahımı kes nolur.kızlarşu koca göbeğimi eritip kilo vermeme yardım edin nolur.şimdide tartım bozuldu iyice moralim bozuk sabaha kızımı hastaneye götürcem devamlı kusuyo inş bişey çıkmaz yoksa moralim sıfır olur...
neyse utanmadan bugünkü menüm
sabahla öğle birleşti
2 dilim börek 1 cennet hurması
ikindi gibi
karnıbahar haşlaması
2-3 parça hamur kızartması
1 tabak kısır
akşamada k-flakes yerim artıkgerçi akşam olmuş....
dünyaları yedim dünyaları
bide bişi sorcam herkes foto çekip ekliyo bende bakmak istedim ama nereye koyuyosunuz????bulamadım ben
hepinizi öpüyorum
kızlar biraz önce eşim aradı şekercideymiş epeydir kuş lokumu istiyorum.aradıalıyorum dedi bende yok istemiyorum sen aktardan bana 5i 1 yerde çayı al dedim.ben artık onları yemiyorum diyetteyim dedim
yaaa eskiden olsa kömede al pestilde al onu al bunu alderdim şimdi istemem dedim buda bişeydir değilmi???
selam millet ben geldimmm
dün işten çıktım 2 kızkardeşimle annemin evine temizliğe gitik akşam 7 de bitti işimiz annemin evi pürü pak oldunasip kısmet olursa haftaya annem istanbulda artık evine dönecek hatun.o glmeden evi halledelim dedik daha tadilat tamamlanmadı su basmıştı ya ama genel temizlik bitti işte bazı yerler rötuşlandı vss ama korkulacak gibi değil çok şükür annem çok dikkat etmezse ilk bakışta anlamaz bile duvarların durumunu :))
neyse akşam eve geldik zaten sabah 1 armutla işe gitmiştim annemin evinde kardeşim evden sigara böreği götürmüş 7-8 adet götürdüm 4 gibi ama o saate kadar hiç bişii yememiştim götürdüm valla eve gelincede eşlerimiz balık ızgara yapmışlar salata ve 2 dilim ekmek ile götürdüm öle karman çorman bi gün oldu
bu gün sabah tabii kardeşler ve eşleri ile kalabalık bir kahvaltı sofrasında ne kadar dikkat etsemde ondan bundan götürdüm ama 2 dilim lıght ekmek ile yedim fazla zarar ziyan yok diye kendimi avuttum işte sonra alışverişe çıktık hiç bişi yemedim yine sabahın acısını çıkarayım diye tabii :)
sonra bir doğum gününe davetliydik orda 1 dilim börek patates salatası 1 dilim kek götürdümsaat 6 gibiydi ama sonrasında 1 soda 1 yeşilçay içtim böle bi haftasonu geçirdim yorgunlukta heryanım ağrıyo yarın normal diete devam salata ve çorba başka bişii olmayacak bide yoğurt, bu haftayı böle geçirmeye niyetliyim 1 kg vermem lazım bu hafta kısmet olursa inşallah ..
geçen sanki LPG de yaptırıcam yazmıştın sanki....bende yaza doğru baharda gideyim diyorum ama emin değilim ...sen başladınmı başlıyacakmısın arkadaşım,bilgi verirsen sevinirim
burda bahsettıgın lpg nedir?
canım inşallah çok uzamadan aranız düzelir.hepimizde zaman zaman böyle tatsızlıklar olabiliyor...günaydın kızlar,,
bugün biraz canım sıkkın. dün akşam tatlı şeylere biraz meyilim oldu yedimde ama regl dönemim falan değil anlamadım. herhalde öğlen dolma yemiştim o şekerimi oynatmış olabilir. neyse bugün toparlarım kendimi moralimde bozuk biraz eşimle tartıştık canım sıkkın kendimi son derece halsiz hissediyorum:26::26: öğleden sonra gelirim yine şimdi işlerimi bitireyim.
ben ekmek kadayıfına bayılırım..tabiki deüzeri manda kaymaklı olcek....OlişşşşşşşşşşşşşşBne çıkmışım sen gelmişsin kuşumm
Ben zayıf değilim diyom yaa dövcem heebide nankörr diyo hıhhh tabi insan 50 kilo olunca böyle söylemesi kolay dimi
Canım benimmm
Bende sevdim kiii
Toparlak kısa boylu he
Boydan kurtarıyom işte ben yoksa tartım yalan söylemiyii :26:
Evet hala daha çalışıyonama vazgeçmicem
Evet evett zaten baskı altındayım çocuk diye :26: kilo vermem lazım :26:
Benim evde daha etiketini kopartmadığım kotum var o bana ben ona bakıyorum :26:
Selamm merak ettik seni :26:
Dışarı çıktığımızda mı :26: ızgara levrek ve salata yedim canımsu içtim başka bişi içmedim kaymaklı ekmek kadayıfı söylemiş
eşim ben sevmediğim için tadına baktım ona geri verdim yemedim
Naf resimlerini görmek istiyorum.arkadaşlık isteği gönderiyorum..Kızlar sitedeyim ama bi işim çıktı gelirim birazdan öptüm sizi
Eki Görüntüle 288273
kızlaar ya dün annemle telefonda 1 saat 57 dk konuştuk iyimiisanki hiç görüşmüyoz allahım yaaa neyse konu konuyu açıyo tabi,,telefonda ablamın ev teli akşam 7 sabah 7 bedavaya rahattık yani aldım telsizi evime çıktım konuştuk durduk,,bizim köy garantilenmiş büyük patron hacıdan gelicekmiş paraları dağıtıcakmış,annem bizi düşünüyoo,,diyoki baban aldığından hiç vermicekmiş sizee,ben daha ölmedim niye veriyim diyomuş:26:anlamadım niye öyle düşünüyoo,:44:annemde çocuklarım için varım ben bu yaştan sonra napıcam parayı diyo bana tabiki sizlere vericem,ev alırsınız kurtulursunuz,,borçlarınızı kapatırsınız diyo çok kötü oldum ben ama önce kardeşin askerden gelicek sonra ben ona düğün yapıcam araba alıcam kalanı sizlere pay edicem diyoo canım annem yaa,zaten kardeşimin istediği bi araba vardıı ezelden beri sonunda sahip olucak sanırım gelince çok sevinicek,,neyse hayırlısı olsun,,zaten zeytin işi fos çıktı adama sorduk sezonlukmuş 3 ay çalışıp 9 ay beklicekmişiz,eşim burdaki sigortalı işindende olucak,biz 9 ay ne b...k yicez bilmem ,adam kendi komisyonunu düşünüyo,vazgeçtik bizde gitmicez.....:100: öyle iştee,ben bi geçmişe gidip geleyim
Eki Görüntüle 288273
kızlaar ya dün annemle telefonda 1 saat 57 dk konuştuk iyimiisanki hiç görüşmüyoz allahım yaaa neyse konu konuyu açıyo tabi,,telefonda ablamın ev teli akşam 7 sabah 7 bedavaya rahattık yani aldım telsizi evime çıktım konuştuk durduk,,bizim köy garantilenmiş büyük patron hacıdan gelicekmiş paraları dağıtıcakmış,annem bizi düşünüyoo,,diyoki baban aldığından hiç vermicekmiş sizee,ben daha ölmedim niye veriyim diyomuş:26:anlamadım niye öyle düşünüyoo,:44:annemde çocuklarım için varım ben bu yaştan sonra napıcam parayı diyo bana tabiki sizlere vericem,ev alırsınız kurtulursunuz,,borçlarınızı kapatırsınız diyo çok kötü oldum ben ama önce kardeşin askerden gelicek sonra ben ona düğün yapıcam araba alıcam kalanı sizlere pay edicem diyoo canım annem yaa,zaten kardeşimin istediği bi araba vardıı ezelden beri sonunda sahip olucak sanırım gelince çok sevinicek,,neyse hayırlısı olsun,,zaten zeytin işi fos çıktı adama sorduk sezonlukmuş 3 ay çalışıp 9 ay beklicekmişiz,eşim burdaki sigortalı işindende olucak,biz 9 ay ne b...k yicez bilmem ,adam kendi komisyonunu düşünüyo,vazgeçtik bizde gitmicez.....:100: öyle iştee,ben bi geçmişe gidip geleyim
iyi aksamlar kizlarrr nasilsiniz bugun diyette ilk gunumdu aksamda diyet alisverisime gittim aburcuburlari elime aldim ama hemen biraktim cizzz onlar..
iste bugunku yorumlara acik menum
sabah : 1 fincan kremali neskafe (sekersiz)
ara ogun : yok
ogle : yarim tabak kuru fasulye
kocaman bir tabak salata (az yagli bol limonlu)
1 ayran
1 dilim kepek ekmegi
ara : 1 fincan orta turk kahvesi yaninda minicik 1 bitter cikolata
aksam: 1 kase nesle nefsitt (ligts sutle hazirlanmis)
ara: 1elma 1 mandalina
bu arada toplam 3 fincan dogadan karisik bitki cayi 2- 2,5 lt civari su ictim...
spor : 50 mekik cektim 10-15 dk titresimli zayiflama kemeri kullandim...
evetttt ilk gunum ilk menum bole yorumlar size ait..
arkadaşlar,bu sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim+1 kuru kayısı yedim.
Dışarıda işlerim vardı,çıktım,kırtasiyeden kitap aldım benim öğrencilere soru hazırlarım diye,uzun zamandır almak istediğim bir BB cream vardı duymuşsunuzdur,türkiyede yok onu sipariş ettim parasını yatırdım.(bol bol su bu arada)The Woo'ya uğradım benim cilt bakım ürünleri aldı başını gidiyor.:26:2 tane çok şeker kutu aldım koyarım içine diye.
geldiğimde ara öğün vaktimdi 1 avuç badem yedim.
öğle yemeginde 1 kase kara lahana çorbası(karadenizliler iyi bilir)+salata+1 yemek kaşiği kabak çekirdeği + 1 dil. ekmek yedim.
Yeşil çay içtim.(doğadan yaseminli yeşil çay bağımlılık yapıyor!!)
sonra dışarı çıktım yine,eve gelirken balıkçıya uğradım.3 dilim somon, 2 de alabalık aldım.Eve gelince balıkları güzelce yıkadım,iki alabalığı üstüste fırınposetine koydum aralarına bol soğan,sarımsak+defne yaprağı.2 dilim somonuda üstüste aynı şekilde.Bol kıvırcık ve roka salata.Ailece yedik
Yemekten sonra canım tatlı çekti,1 fincan light cafe crown içtim. Şimdiye kdr. 2 litre su içtim.Mesajı yazayım :) 1 fincan daha yeşil çay içeceğim,yatana kdr bol su. Bugün spor yapamadım.Allah affetsin
Günaydın kaptanımmmm
Dua ederiz tabi etmezmiyizz o kadar gittin kursa.
İnşaallah sertifikanı alırsın. Yarın ki sınavında güzel geçer.
Sevdicekle iyiyiz ablacım gelicek 15 gün sonra.
O problem değilde bayramda çok abarttım ben.
Ondan sonra ne görsem yiyesim geliyor.
Eskisi gibii tutamıyorum kendimi.
900 gram almışım ama sanki 4-5 kilo almışım gibi geliyo.:2:
Ya saglıklı beslenmeyi savunan ben bi iki gün şok diyet mi yapsam diye düşünüyorum tee o kadar yani.
Nasıl eski moduma dönücem bilmiyorum.
Bide en kızdıgım sey bayramın 2.günü 70.3ü görmüşken şimdi 72 olmak.
Geçen hafta cuma 70.8 düm ondan 900 gram diyorum.
Bi geldin bin ah işittin ablacım
allah kolaylık ve zihin açıklığı versin,emeklerini boşa çıkarmasın bitanemmmmmmseviyorum seni hatun nedendir niyedir bilmem ama sınırsızca seviyorum aşkitom...sen iyi ol kafan rahat olsun biz burdayız ve hasretle seni bekliyoruz canımın içi
hosgeldin canimburdan ayrilmazsan motivasyonun hep olur canim
canim benim bazen öyle oluyor bende de cocugu yatirayim diyorum kendimde uyuya kaliyorum
2 gün önce avusturya gazetesinde okudum sonbahar depressyonu varmis bu aralarherkes uyuma modundayimis kendine gelemiyormus halsizlik yorgunluk falan :44: herhalde bende de var ondan
canim kafanin agrisi gectimi :26: benim beynim suan song song diyo uzanacam biraz
senacim hayirlisiyla kursu bitir canimsinavin da basarilar diliyorum isallah hepsini yapar bitirirsin dualarim seninle
Slm suzancm. Anlaşılıyo merak etme cnm.Yaptım evet lahana çorbası dün çıktım manava hemen aldım malzemeleri yalnız 2-3 tane sivri biber koydum aman allahım ne acı oldu yana yana içtim valla. Şu an için bende bi değişiklik yok du bakalım ne olacak. Akşam öğünlerinde yesek olurmu acaba? Ben araştırdım da o lahana çorbası diyetini yapamam ben zor o bence.
Dilekcim bende aynı dertten muzdaribim. Bir uyku modundayım sorma. Sabah çocuğu yolluyorum okula aynen geri yatağa. Bende kötü alışkanlığımı bıraktım ya ondan mı acaba diyordum böyle uyku hali. Canım hiç birşey yapmak istemiyor. Geri mi başlasam ne diyorum böyle çok zor oluyo ya. Bende bunalıma girdim sanırım of valla sıkıldım bir yandan yeme yasak bir yandan içmede yasak.
Kaptancım hayırlı sınavlar. Dualarımız seninle allah kolaylıklar versin inşallah cnm.
noldu sana aşkım niye depresyona giriyon bakimm hıııı.
ayyyy sorma deryacım burda da bir rüzgar ki geceden beri.beni de 3 gündür uyku tutmuyo.gece uyanıp geziyorum yaaaa.paronayak oldum iyicene.kapıları falan kontrol ediyorum 4 5 sefer oğlumun odasına gidiyorum.garip bir haldeyim yaaa sevdiklerime zarar gelecek korkusundayım devamlı.hayırlara çıkar Allahımmm
fıstığımmmmm günaydın sana da. sen iyi ol da işin bitince görüşürüz nasılsa.ama çok ihma etme bizi haaa bak geldi yine kilolarrrr.....
sana da günaydınnn serpicimmmmm...
kızlar biraz işim var mutfaktaa ,sonra elbiseler düzlenecek dolap kendinden geçmiş yaaaa.sabah aceleyle giyin gelince yogunlukla tep içine nolcak yaaaa.sihirli bir deynek istiyorummmm
çoğumuz aynı durumdayız..boşver önümüze bakalım canım..
lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz.barsaklar konusunda işe yarıyormu suzancım..
hoş geldin sudemcim.kaçaklar tek tek dökülüyor...
güzel deneyımlerini bekliyouz canım..
Allah kolaylık versin .yollarını açsın canım..
kalabalıktan ayrılınca insan garip oluyor ama tekrar eski moda dönüyorsun..
Allah kolaylık versin cnm inşallah istediğin gibi geçer sınavın Allah zihin açıklığı versin
senacım nasılsın canım..
sınavın nasıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?