70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel geri dönmüşsün canım menün çok iyiii

elbetteki iyi bişey ne sandıın

bende yaptim buzdolabinda öyle duruyo ilk günü patlama yaptiydin canim okadar ama cok acikirsam onu yerim birde brokkoli aldim onuda icine katacam önce karnibahar atacam diye düsünüyordum ama brokkoli daha ucuz dun fark etmiyor diye onu aldim yinede sebze yemegi yerine ye bakalim bu hafta bitene kadar hayatim istersen :26:bakalim nolcak :26:kaysi armut denedinmi isirgan otu cayi da circir yapiyo bak aklima geldi
canim ya cok gecmis olsun kizina biran önce iyilesir isallah sonbahar syndromu mus ben herseyi onun üstüne atiyom
desene sende telefonlan geziye cikanlardansin annacigim bütün odalari bi siyaret eder telefonlan konusurken
ne diyoooooonnnnn üüüüüüüüüüüüüüleeeeennnnn gelirsem sonra geleyim canikom ben su an cin iskencesi cekiyorum resmen hic sorma cok magdurum esim suan manti hüpletiyo bende totomu döndüm sana yaziyorum ona bakmamaya calisiyorum gözlerim doldu

Son düzenleme:
06:45 kalkış
yarım soda(mıdem bulanıyodu kessın dıye içtim)
07:20 kahvaltı:
30 gr lıght peynır
4 zeytın
1 tatlı kaşıgı pekmez
2 dılım ekmek
09:40
1 ucgen lıght peynır.2 uzun galeta
11:00
turk kahvesi(yarısını bile içemedım.kötüydü)
11:55-13.00 hızlı yuruyuş
13.00 ogle yemegı:
1 dılım ekmek,120 gr köfte(kendım yaptım köfteyı yagsız kıyma alıp)
1 domates,1 salatalık,300 ml ayran
16:30 mandalına
18:30 akşam
1 tabak pırasa,1 dılım ekmek,4-5 kaşık lıght yogurt,dev salata
yarım ceviz

şu ana kadar 2 lıtre su içtim

inş kızım iyileşir teyzesi birkaç aydır günde veya iki günde bir kusmazsa rahatlamıyo.ben önce diş çıkarıyo oyüzden diye telaşlanmadım (çok çok zor diş çıkarırda) ama bi baktım artık alışkanlık haline getirmiş inanırmısın ben kusmuk temizlemekten bıktım bu yaz halıları bir ben yıkadım bayramdan öncede halıcılar yıkadı.defalarca temizlik yaptım.şimdi korkuyorum inş bişi çıkmaz minik prensesim inş iyidir

ay bende diyorum bi sorayim tugbaya kötü komsusuylan napiyo diye takilcakdim yani ablanla
iyi iyi nolsun ayağımı yere 3sefer seri şekilde vurduğum taktirde yardıma koşuyoo
sizin durumunuz bizim duruma çok benziyor ortiiii...bizde mütemadiyen birbirimize söylemediğimizi bırakmayız,sonrada bişey yokmuş gibi sarılır yatarızoyüzden seni kendime çok benzetiyorum canikom
napiyim çokseviyorum onuuuu,,eh oda beni sevmese ettiğim laflara bukadar kızmazdıııı,ama artık ne derse desin tınlamama dönemine adım atmış bulunuyorum,ablamın telkinleri sayesindeee,,ne dese batıyodu kaldıramıyodum,,en çokta sinirlenince aileme dahi laf sokuyo bende kaldıramıyorum bende ona söylüyorum,,eh kavgada ondan büyüyoo,,annem ogün gelince,eşim dedi anneme laf ediyo diyince annemde olsun dedi duymayıver nolcak dedi,senin ettiğin lafları ben duymuyorum ,tuğbanın annene ettiği lafları annenler duymuyoo nolcak duymayıver,,bize zararı yok ettiğiniz lafların dedii,,neyseki ben akıllandım tınlamıycam
Bu sefer noldu gııı.
Kim kimi çıldırttı?
nolduğunu söylesem gülersin dilek yaa,
çocuk gibi kavga başlatıyoo,ogünün sabahı pcnin fişini çektimdi,kalktı tavla oynuyodum param gitti dedi bende söylemiycektin o lafı dedim sinir olduğum bi laftı işte gıcıklığımada fişi çektim,oda akşam ben okey oynarken hemde çanak 800bin küsürdü,geldi çekiyorum ödeşcez dedii,bak çanak çok çekme lütfen dediim ama yinede çektiiiiineyse kalktım sen yemeği çok beklersin dedim,oda banane yemeyiveririm dedii,sonrad bende tekrar oturdum pcye,oda kızıp kendi mutfağa hazırlamaya kalktı,tam o sırada oğlum kakasını yapmış isaldi tutamamış,heryer battı çağırdım aşkım gelbii,dedim gelmedi ama sinirlendim alıp çocuğu banyoya götürdüm,ama hala laf sokuyo yok çocuğa bakmıyomuşum bilmem nee ooofdayanamadım patladım,laf dalaşı büyüdüü işteeneyseyaa bitti gitti bidaha öyle bişey yaşanmıcak çünkü tınlamıycam laflarını duymıycam
rhoşgeldin canım tekrar,merak etme girersin havaya tekrar
eh hatalarını biliyosun keşke yemeseydin,bari öğlene atsaydın akşam yediklerinii
ay bu listenin hali neee batak gibi resmen
inşallah bu hafta süper olucak hepimizin bildirimleri

yeni yaşı kutlu olsun kerdeşinin arzucum,daha nice yaşlara diyeyim bariiiallah kabul etsin bu arada ,inşallah eksidesindir,çünkü ben eksideyim
aaaa çok sinir olurum benimkini arkadaşının eşi arayıp dursa ne bu bee,,ama ağzına sağlık çok iyi demişsiin,,aman yüz vermeye gelmez böyle kadınlaraa,boşver aramasın bidahaa salakmı ne
mekik çekmek karın düzlenmesinde çok gerek ve etkili canım,,kemerse pek tavsiye etmiyoruz ,gerçek olan bişey varki,pekta işe yarıycanı sanmıyorum,beynimizi bile sarsan bi aletten ne beklenirki,çok zararlarını okudum vücudumuza vazgeçmiştim almaktan,yinede sen bilirsindiyet karakerler bisküviler var onlardan dene istersen canım,,sonuçtaa hepsi kilo almamıza neden olan abur cuburlar sınıfına giriyooo,nescafeyi içebilirsin şekersiz içiyormuşsun sonuçtaa,

evet demin ölçtüm bende veriyim du bii

göğüs=88
bel=74
göbek=84
kalça=94
basen=84

nasıl bi ölçü bu böyleee

90-60-90 olmak istiyorum beeen

88-74-94 vücudum var
doya doya bitmez tadım var
kendime ideal vücut arıyorum
istediğime sığacak, dediğimi giyecek

Resimdeki de benim her cuma tartılıp excelde tuttugum kilocuklarım
Herkese tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 288135
ben yapıyorum zaten canım çok iyi bi fikir gerçekten,,he bide ben her hafta kilo cetvelini değiştiriyoruz ya hani hepsini kaydediyorum resim olarak kaç hafa olmuş başlayalı ben bikaç kaydetmeği unuttuğum cetvel var ama bikaç
işte salak bi karı yüzünden eşinle aranızda tartışma çıkıyo bide allahım yaa,peki eşin demiyomu o arayınca,beni arayıp durma git kocana tel al diye :44:
oh bee valla sevindim işte bu habereee,hadi gözün aydın canım,herşey gönlüne göre olur inşallah bundan sonraa
hadi seninde gözün aydın diyelim,hoşgeldin canım aramızaa
oh oh çok güzel,bende akşam special-k yedim ,,yedimde noldu ahanda acıktım şimdiine etcem gözümde bişeyler uçuşuyo illaki ye ye diyee,,bugün tartıda 60.2yi gördüm yine çok sevindiim

Son düzenleme:
sağol canım..ben de bayramda orti diye gezinirken pinktomato ile orti olduk..neyseki bu hf orti bildirimi olmadı.artıdaydım..yinede teklifin için teşekkürler..
benim tartıda genellikle kafayı yer..ben den önce kilosu benimkinden az yada çok biri tartılınca kilom farklı çıkıyor ben de ortalamasını alıyorum...
birazdan yazacam ben de....
ben yeni alıştım yeşilçaya 5 aydır...bulantı yapıyordu...
beni de bi bıraksam herşeyi yicem...
Resimdeki de benim her cuma tartılıp excelde tuttugum kilocuklarım
Herkese tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 288135
ben de şubat ayından beri ölçülermi bi deftere yazıyorum...
ben sevmedim
inşallah daha güzel kapılar açılacaktır canım....

hoş geldin...

lahanayı bugün ben de pişirdim.içnede kereviz koydum..o nası bitat ya..ilk ve son kez kereviz yiyişim olcak....
geçmiş olsun canım...

senin ki yine iyiymiş almadan önce soruyor..benim ki direk getirir..gözünün önünde olunca da yeniyo tabi.....

şimdi gelelim ölçülere
23 şubatta yazmışı ilk kez
bel 105
basen 111
kilo 77.5
46 beden giyordum o zaman..
79.8 ne zaman gördüğümü tam hatırlamıyorum ama şubat başlarıydı sanırım...
o rakamı görünce zaten böyle oldumçç
şimdiki ölçülerm
bel 87
göbek 92
basen102
göğüs 100
beden 42

canım annenin evine sevindim.inş çok üzülmz kdıncağızz.

ayyy çok yoğun bir oğul bonbardımanı altında yazı yazıyorum şuannn biri beni kurtarsııııınnnnn

slmmm kızlar bu arada geçmişe şööle bi göz attım ama çok geniş okuyamadım benim ufaklıktan.çokkkk acıktım yaaa bennn ama yemek yok artık.valla sizleri de okudukça gaza geliyorum.inşşş bu sefer de bozmadan devam edrim.

geçen sanki LPG de yaptırıcam yazmıştın sanki....bende yaza doğru baharda gideyim diyorum ama emin değilim ...sen başladınmı başlıyacakmısın arkadaşım,bilgi verirsen sevinirim

walla biz ailece her sene düzenli olarak yaptırıyoruz lpg :)
ablam evlenmeden önce yaptırmıştı,çok farketti.Tabi o sıkı bir rejim de uyguluyordu
Annem yaptırdığında da diyet yapmamasına rağmen inceldi.
Ben 3 seans yaptırdım.Devam ediyorum,özellikle bölgesel problemi olanlara çok tavsiye ederim.En iyi sonucu almak için lpg+2,5 lt su+ödem atıcı ve metabolizma hızlandırıcı birşey (ben yeşil çay içiyorum)
Toplam 15 seans,sonuçları yazmaya devam edeceğim

burda bahsettıgın lpg nedir?

Lpg bir selülit,sıkılaşma ve incelme programıdır arkadaşım :)

'''Emme ve dönme aksiyonlarının birlikte kullanılarak deri ve deri altı dokulara negatif basınç uygulanması prensibine dayanan bir masaj metodudur. LPG uygulamaya alınan bölgelerde kan dolaşımı ve lenfatik dolaşımı arttırmakta, metabolik atıkların eliminisyonuna yardım ederek doku drenajı sağlamakta, mevcut fibroz bantları serbestleştirerek deriye esneklik kazandırmaktadır. LPG uygulaması ile deriden kasa kadar tüm cilt altı dokuların yeniden şekillendirilmesi sağlanır.'''

Açıklaması bu ama bildiğin bir makine başlığı vücuda özellikle problemli bölgelere masaj yapıyor,dediği gibi emme,parçalama yöntemiyle.Benim vücut yapım için diyetle uygulandığında gayet etkili bir yöntem

canım inşallah çok uzamadan aranız düzelir.hepimizde zaman zaman böyle tatsızlıklar olabiliyor...
ben ekmek kadayıfına bayılırım..tabiki deüzeri manda kaymaklı olcek....
Kızlar sitedeyim ama bi işim çıktı gelirim birazdan öptüm sizi
Naf resimlerini görmek istiyorum.arkadaşlık isteği gönderiyorum..

tuğba ölçülerin endamın gayet güzel.daha ne olsun....

ablanında annenin yanında olası çok güzel..bizim aramızda yüzlerce km var...

iyi aksamlar kizlarrr nasilsiniz bugun diyette ilk gunumdu aksamda diyet alisverisime gittim aburcuburlari elime aldim ama hemen biraktim cizzz onlar..
iste bugunku yorumlara acik menum
sabah : 1 fincan kremali neskafe (sekersiz)
ara ogun : yok
ogle : yarim tabak kuru fasulye
kocaman bir tabak salata (az yagli bol limonlu)
1 ayran
1 dilim kepek ekmegi
ara : 1 fincan orta turk kahvesi yaninda minicik 1 bitter cikolata
aksam: 1 kase nesle nefsitt (ligts sutle hazirlanmis)
ara: 1elma 1 mandalina

bu arada toplam 3 fincan dogadan karisik bitki cayi 2- 2,5 lt civari su ictim...
spor : 50 mekik cektim 10-15 dk titresimli zayiflama kemeri kullandim...

evetttt ilk gunum ilk menum bole yorumlar size ait..

canim burda flat 5000 dakika tarifesi var tum turkiyedeki evler icin ben nerdeyse her ay 2500 3000 dakika konusuyorum eger oyle olmasa zaten burada hic duramazdim hergun siradan ariyorum once annemi sonra ablami kardesimi istedigim herkesi ariyorum nerdeyse hergun ablamla bir saat konusuyoruz sanki yanlarindaymisim gibi oluyo yoksa burda hayat gecmez

menü yorumlarını kaptanımız sena ve kap.yard.tuğba yapıyor genelde...

arkadaşlar,bu sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim+1 kuru kayısı yedim.

Dışarıda işlerim vardı,çıktım,kırtasiyeden kitap aldım benim öğrencilere soru hazırlarım diye,uzun zamandır almak istediğim bir BB cream vardı duymuşsunuzdur,türkiyede yok onu sipariş ettim parasını yatırdım.(bol bol su bu arada)The Woo'ya uğradım benim cilt bakım ürünleri aldı başını gidiyor.:26:2 tane çok şeker kutu aldım koyarım içine diye.

geldiğimde ara öğün vaktimdi 1 avuç badem yedim.

öğle yemeginde 1 kase kara lahana çorbası(karadenizliler iyi bilir)+salata+1 yemek kaşiği kabak çekirdeği + 1 dil. ekmek yedim.
Yeşil çay içtim.(doğadan yaseminli yeşil çay bağımlılık yapıyor!!)

sonra dışarı çıktım yine,eve gelirken balıkçıya uğradım.3 dilim somon, 2 de alabalık aldım.Eve gelince balıkları güzelce yıkadım,iki alabalığı üstüste fırınposetine koydum aralarına bol soğan,sarımsak+defne yaprağı.2 dilim somonuda üstüste aynı şekilde.Bol kıvırcık ve roka salata.Ailece yedik

Yemekten sonra canım tatlı çekti,1 fincan light cafe crown içtim. Şimdiye kdr. 2 litre su içtim.Mesajı yazayım :) 1 fincan daha yeşil çay içeceğim,yatana kdr bol su. Bugün spor yapamadım.Allah affetsin

bugün kü menüm
sabah

2 dilim çav. ekmeği
3 zeytin
beyaz köy peyniri
dom,salatalık,dereotu
1 haş yum..
ara 1 elma
öğlen
3 kaşık kepek makarna yağsız
3 kaşık yoğurt
2 kaşık kavurma
ara yok akşam
1 tabak haş lahana kereviz karışımı
1 kase yoğurt
sonra eşimin getirdiği cısss 2 tane bayram çikolatası.
yine acıktım 1 avuç leblebi
gün boyunca 4 fincan bitki çayı
sadece 1 lt su..ben su içme özürlüyüm yaa..
buna bi çözüm bulmam lazım..şişeyi doldurdum içmeyi unuttum iyi mi..:26::26::26:

canım kahvaltı yok mu ben mi göremedim...günün en önemli öğünü biliyorsun...
lahana çorbası bilmem mi...
burda bulamıyorum diye dondurucumda bulundururum..
nerelisin canım..ben samsunluyum..ama orda oturmuyorumm

Allah kolaylık versin cnm inşallah istediğin gibi geçer sınavın Allah zihin açıklığı versin

senacım nasılsın canım..
sınavın nasıldı...

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlarr çok duygulandırdınız beni ...
zerra canım sınavım çok çok iyiydi sanırım 90ın üstünde bir not alırım...
NaF sabah tam kapıdan çıkmak üzereyken mesajın geldi...sınavımı unutmadıqın için ve bana moral verip destek olduqun için çok çok teşekkür ederim cnm yaptıqın büyük bir incelik tekrra teşekkür ederim

aysebahar iyi olduquna çok sevindim bitanem inşallah bebişimizi saqlıcakla kucaqına alırsın cnm...
barkinin nerelerdesin qıııııııııııııııııı yoklardasın yinee ...
deryammm canım bende seni çok seviyorummm
mektupp emine ablam merak ediyorum seni nerelerdesin msnye bişeyler yazdım aç artık lütfen...
tuqbacım listeyi yapmışsın teşekkür ederiz ama orti listesini göremedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…