70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçıyorum..oğlumun uykusu gelmiş..belki bi ara uğrarım..
öpüldünüz kızlar..
iyi akşamlar...

uzakta olması kötü tabii,ama inan bende birazcık özlemek istiyorum artıkne buuuuuendamım için tşkler canım
ilk gün olduğu için pek bişey demiycem ama dikkat etmen gereken çok eksiğin var,mesela sabah kahvaltısı çok önemli ve sen yapmamışsın kahveyle geçirmişsin ara öğünlerin hiç olmamış,meyve yemelisin aralarda sonra ekmeği sadece 2 dilim sabah kahvaltıda tüketiyoruz canım başka yok,son olarakta akşamdan sonraki meyveyi ben pek önermiyorum,kilo yapıyo,çok acıkmadıkça akşamki meyveyi çıkar olurmu hadi kolay gelsin yarın
ay ne güzelmiş yaw,benim büyük ablam almanyada yaşıyo 12 yıldır,bidahaki radığında bu tarifeden bahsedeyim bakalım,bulabilirse çok iyi olur,çünkü orda yalnız bizden kimse yok eşinin ailesiylede araları pek iyi değil...yalnız hissetmemeli kendini üzülüyorum
canım bidahaki menünü diğer kızlar gibi yazarsan bizim içine zor olmaz çok karışık geldiii banaa,ama genel olarak güzel bi gün geçirmişsin
güzel,,canım suyu bende sena ablanın dediği gibi 3tane 0.5ltlik pet şişeye doldurup içiyorum sonra tekrar 3ünü doldurup bitirdimmi 3 litre bitmiş oluyoo dene istersen

sağol sena ablacım,bu arada çok sevindim sınavının iyi geçmesine,inşallah 90ın üstünde not alırsın
orti yarışmasını sen tekrardan düzene sok diye erteledik arkadaşlarla,çünkü herşey çok karıştıı:44:

tubacim canim yaa ben sabah.nescafenin yaninda yedigim 1 paket tuzlu cubugu unutmusum (
artik yarina daha dikkatli olurum yarinda nobetciyim bakalim nasil gececek
bu arada ben cok aciktimmm simdi napcam

canim reklamlarda habire reklamini yapiyolar turk euro kanallarinda biz 2yillik sozlesme yaptik bizim yaptigimizda 19 95 euroydu simdi dahada ucuz ve cok iyi yani benim icin sahane oldu isminide soyleyeyim ama reklam yasak oyuzden ozeline mesaj atayim canim

Nabıyon yavru uğramıyon artık gündüzleri.
İş olayında bişi çıkacagını dediydim ben sana
Bide anneler dayanamaz önce çocukları düşünürler babalar daha bencil hep kendilerini düşünürler.
Benim babamda 3 kızı var diye gelecek için hiçbi yatırım yapmamış.
Şu an 1 evimiz 1 arabamız var damatlara ben mi bakıcam diye diye yatırım yapmadı..
Ne fena bişi dimi.
Neyse canım hakkınızda hayırlısı olsun.

Herkes albümüne koyuyor canım arkadas olarak eklemişsin kabul ettim.
Bakarsın

Tabi ki büyük birşey yavaş yavaş moda giriyorsun demek ki.
Tebrik ettim seni.

kahvaltıyı unutmuşum iyimi

bende samsunluyum samsun merkez..
kara lahanayı yeni getirdim trabzondan,bayramda oradaydım,içindeki fasülyede yeni toplanmıştı bahçeden biraz mısır unu+iç yağı.Mikemmel oldu

ne güzel burada bir hemşehrimi görmekk

benim kaynanada trabzonlu simdi duysa ah neguzel yerdik derdi hep soyluyo burda lahana bile yok koyde cok yedim diye ben hic yemem ve sevmemde banada kizar nekadar guzel yenmezmi diye ama aliskanlik herhalde ben daha yeyi yeni dolmasini yemege basladim pek kara lahana sevmem

kizlar suan masanin orta sehbanin ustunde cikolata ve kirakerler bana bakiyo hic ac degilim ama seytan durtuyo yediye kizi salliyorum oyuzdende kaldiramiyorumda ama yemiycem zaten artidayim daha artiya gecmeyeyim ben suyumu icmeye devam edeyim

tubacim canim yaa ben sabah.nescafenin yaninda yedigim 1 paket tuzlu cubugu unutmusum (
artik yarina daha dikkatli olurum yarinda nobetciyim bakalim nasil gececek
bu arada ben cok aciktimmm simdi napcam
canım yoğurt ye salatalık ye,ne biliyim süt içebilirsin
sağol canım,,hayırlısı elbetteki,boşver iyi oldu soğukta hiç uğraşamıycaktım,dediğin çıktı valla
Ben gidim de uyuyayım kısçeler..
İyi gecelerrr

iyigecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hmm,tabi damak tadı..
alışmayada bağlı dediğin gibi,çocukluğumdan beri yerim ben,benim babanem dedemde ondan başka birşey yemezler
birde turşu kavurması var tabi,bol tereyağlı aman neyse fena oluyorum:18:

kara lahananın zayıflatıcı etkisi varmış bu arada,tıpkı beyaz lahana gibi,bu gaz yapmıor,sindirimi daha kolay.
karadeniz nimetleri
kayınvalidene selamlar

Günaydın kızçelerr

Bugün topikimizi açmak bana nasip oldu

Pencereleri açayımda havalansın bide kahvaltı edeyim geleyim

Hayırlısı böyleymiş demekki tatlışkom iyiki işi bırakıp gitmemişsiniz :26:

su yukarda yazani bana bi tercüme etsen kendim anlamadim da ne yazdigimi

:125:

ay bu kadar gülmemisdim bende bakayim mi bi kutuma

Eyvah herkes kutusuna gidiyo

Beton mu döktü

Ağlancak halime bende gülüyorum bendede var o dertten

Geçmiş olsun cnm

Aynı konuşmayı ben bu sabah yaptım eşim aydında şuan incir al ama gözün başka bişeye takılırsa alma sakın dedim

Rica ederim sena ablacım inşallah çok güzel notlar alırsın

Turşu kavurması cibess lahana yemeği offf ulennnnn

Tekrar menü tutmaya başlıyorum

Sabah

2 dilim uno denge light ekmek ile peynir,marul ve salatalıklı tost
1 fincan limonlu beşibiyerde çayı

günaydın kızlar,

bugün daha iyiyim kendime bitki çayları aldım

5 i bir yerde nin kekiksizi kekikten hoşlanmamda kekiksiz içicem

bakalım işe yarayacakmı ayriyetten günlük yeşilçayımıda tüketcem

bu sabahta tost yedim öğlen kıymalı yumurta akşam karnıbahar haşlaması planım var

Günaydınnn canımmm

Günaydın tatlımm

Günaydın canım iyi olmana sevindim bence güzel

Sitede bakım varmış sanırsam sabah yazdım sonra mecburen kayboldum

Bugün yüklü bi ödememiz var sabahtan halledeyim gün içinde rahat olayım patronun yanına bi gidip geleyim bakalım napıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…