menü yorumlarını kaptanımız sena ve kap.yard.tuğba yapıyor genelde...
uzakta olması kötü tabii,ama inan bende birazcık özlemek istiyorum artıkcanım inşallah çok uzamadan aranız düzelir.hepimizde zaman zaman böyle tatsızlıklar olabiliyor...
ben ekmek kadayıfına bayılırım..tabiki deüzeri manda kaymaklı olcek....
Naf resimlerini görmek istiyorum.arkadaşlık isteği gönderiyorum..
tuğba ölçülerin endamın gayet güzel.daha ne olsun....
ablanında annenin yanında olası çok güzel..bizim aramızda yüzlerce km var...
ilk gün olduğu için pek bişey demiycem ama dikkat etmen gereken çok eksiğin var,mesela sabah kahvaltısı çok önemli ve sen yapmamışsın kahveyle geçirmişsiniyi aksamlar kizlarrr nasilsiniz bugun diyette ilk gunumdu aksamda diyet alisverisime gittim aburcuburlari elime aldim ama hemen biraktim cizzz onlar..
iste bugunku yorumlara acik menum
sabah : 1 fincan kremali neskafe (sekersiz)
ara ogun : yok
ogle : yarim tabak kuru fasulye
kocaman bir tabak salata (az yagli bol limonlu)
1 ayran
1 dilim kepek ekmegi
ara : 1 fincan orta turk kahvesi yaninda minicik 1 bitter cikolata
aksam: 1 kase nesle nefsitt (ligts sutle hazirlanmis)
ara: 1elma 1 mandalina
bu arada toplam 3 fincan dogadan karisik bitki cayi 2- 2,5 lt civari su ictim...
spor : 50 mekik cektim 10-15 dk titresimli zayiflama kemeri kullandim...
evetttt ilk gunum ilk menum bole yorumlar size ait..
ay ne güzelmiş yaw,benim büyük ablam almanyada yaşıyo 12 yıldır,bidahaki radığında bu tarifeden bahsedeyim bakalım,bulabilirse çok iyi olur,çünkü orda yalnız bizden kimse yok eşinin ailesiylede araları pek iyi değil...yalnız hissetmemeli kendini üzülüyorumcanim burda flat 5000 dakika tarifesi var tum turkiyedeki evler icin ben nerdeyse her ay 2500 3000 dakika konusuyorum eger oyle olmasa zaten burada hic duramazdim hergun siradan ariyorum once annemi sonra ablami kardesimi istedigim herkesi ariyorum nerdeyse hergun ablamla bir saat konusuyoruz sanki yanlarindaymisim gibi oluyo yoksa burda hayat gecmez
canım bidahaki menünü diğer kızlar gibi yazarsan bizim içine zor olmaz çok karışık geldiii banaa,ama genel olarak güzel bi gün geçirmişsinarkadaşlar,bu sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim+1 kuru kayısı yedim.
Dışarıda işlerim vardı,çıktım,kırtasiyeden kitap aldım benim öğrencilere soru hazırlarım diye,uzun zamandır almak istediğim bir BB cream vardı duymuşsunuzdur,türkiyede yok onu sipariş ettim parasını yatırdım.(bol bol su bu arada)The Woo'ya uğradım benim cilt bakım ürünleri aldı başını gidiyor.:26:2 tane çok şeker kutu aldım koyarım içine diye.
geldiğimde ara öğün vaktimdi 1 avuç badem yedim.
öğle yemeginde 1 kase kara lahana çorbası(karadenizliler iyi bilir)+salata+1 yemek kaşiği kabak çekirdeği + 1 dil. ekmek yedim.
Yeşil çay içtim.(doğadan yaseminli yeşil çay bağımlılık yapıyor!!)
sonra dışarı çıktım yine,eve gelirken balıkçıya uğradım.3 dilim somon, 2 de alabalık aldım.Eve gelince balıkları güzelce yıkadım,iki alabalığı üstüste fırınposetine koydum aralarına bol soğan,sarımsak+defne yaprağı.2 dilim somonuda üstüste aynı şekilde.Bol kıvırcık ve roka salata.Ailece yedik
Yemekten sonra canım tatlı çekti,1 fincan light cafe crown içtim. Şimdiye kdr. 2 litre su içtim.Mesajı yazayım :) 1 fincan daha yeşil çay içeceğim,yatana kdr bol su. Bugün spor yapamadım.Allah affetsin
bugün kü menüm
sabah
2 dilim çav. ekmeği
3 zeytin
beyaz köy peyniri
dom,salatalık,dereotu
1 haş yum..
ara 1 elma
öğlen
3 kaşık kepek makarna yağsız
3 kaşık yoğurt
2 kaşık kavurma
ara yok akşam
1 tabak haş lahana kereviz karışımı
1 kase yoğurt
sonra eşimin getirdiği cısss 2 tane bayram çikolatası.
yine acıktım 1 avuç leblebi
gün boyunca 4 fincan bitki çayı
sadece 1 lt su..ben su içme özürlüyüm yaa..
buna bi çözüm bulmam lazım..şişeyi doldurdum içmeyi unuttum iyi mi..:26::26::26:
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlarrçok duygulandırdınız beni ...
zerra canım sınavım çok çok iyiydi sanırım 90ın üstünde bir not alırım...
NaF sabah tam kapıdan çıkmak üzereyken mesajın geldi...sınavımı unutmadıqın için ve bana moral verip destek olduqun için çok çok teşekkür ederim cnm yaptıqın büyük bir incelik tekrra teşekkür ederim
aysebahar iyi olduquna çok sevindim bitanem inşallah bebişimizi saqlıcakla kucaqına alırsın cnm...
barkinin nerelerdesin qıııııııııııııııııı yoklardasın yinee ...
deryammm canım bende seni çok seviyorummm
mektupp emine ablam merak ediyorum seni nerelerdesin msnye bişeyler yazdım aç artık lütfen...
tuqbacım listeyi yapmışsın teşekkür ederiz ama orti listesini göremedim....
canim reklamlarda habire reklamini yapiyolar turk euro kanallarinda biz 2yillik sozlesme yaptik bizim yaptigimizda 19 95 euroydu simdi dahada ucuz ve cok iyi yani benim icin sahane oldu isminide soyleyeyim ama reklam yasak oyuzden ozeline mesaj atayim canimuzakta olması kötü tabii,ama inan bende birazcık özlemek istiyorum artıkne buuuuu endamım için tşkler canım
ilk gün olduğu için pek bişey demiycem ama dikkat etmen gereken çok eksiğin var,mesela sabah kahvaltısı çok önemli ve sen yapmamışsın kahveyle geçirmişsinara öğünlerin hiç olmamış,meyve yemelisin aralarda sonra ekmeği sadece 2 dilim sabah kahvaltıda tüketiyoruz canım başka yok,son olarakta akşamdan sonraki meyveyi ben pek önermiyorum,kilo yapıyo,çok acıkmadıkça akşamki meyveyi çıkar olurmu hadi kolay gelsin yarın
ay ne güzelmiş yaw,benim büyük ablam almanyada yaşıyo 12 yıldır,bidahaki radığında bu tarifeden bahsedeyim bakalım,bulabilirse çok iyi olur,çünkü orda yalnız bizden kimse yok eşinin ailesiylede araları pek iyi değil...yalnız hissetmemeli kendini üzülüyorum
canım bidahaki menünü diğer kızlar gibi yazarsan bizim içine zor olmaz çok karışık geldiii banaa,ama genel olarak güzel bi gün geçirmişsin
güzel,,canım suyu bende sena ablanın dediği gibi 3tane 0.5ltlik pet şişeye doldurup içiyorum sonra tekrar 3ünü doldurup bitirdimmi 3 litre bitmiş oluyoo dene istersen [
B]
sağol sena ablacım,bu arada çok sevindim sınavının iyi geçmesine,inşallah 90ın üstünde not alırsın
orti yarışmasını sen tekrardan düzene sok diye erteledik arkadaşlarla,çünkü herşey çok karıştıı:44:[/B]
Eki Görüntüle 288273
kızlaar ya dün annemle telefonda 1 saat 57 dk konuştuk iyimiisanki hiç görüşmüyoz allahım yaaa neyse konu konuyu açıyo tabi,,telefonda ablamın ev teli akşam 7 sabah 7 bedavaya rahattık yani aldım telsizi evime çıktım konuştuk durduk,,bizim köy garantilenmiş büyük patron hacıdan gelicekmiş paraları dağıtıcakmış,annem bizi düşünüyoo,,diyoki baban aldığından hiç vermicekmiş sizee,ben daha ölmedim niye veriyim diyomuş:26:anlamadım niye öyle düşünüyoo,:44:annemde çocuklarım için varım ben bu yaştan sonra napıcam parayı diyo bana tabiki sizlere vericem,ev alırsınız kurtulursunuz,,borçlarınızı kapatırsınız diyo çok kötü oldum ben ama önce kardeşin askerden gelicek sonra ben ona düğün yapıcam araba alıcam kalanı sizlere pay edicem diyoo canım annem yaa,zaten kardeşimin istediği bi araba vardıı ezelden beri sonunda sahip olucak sanırım gelince çok sevinicek,,neyse hayırlısı olsun,,zaten zeytin işi fos çıktı adama sorduk sezonlukmuş 3 ay çalışıp 9 ay beklicekmişiz,eşim burdaki sigortalı işindende olucak,biz 9 ay ne b...k yicez bilmem ,adam kendi komisyonunu düşünüyo,vazgeçtik bizde gitmicez.....:100: öyle iştee,ben bi geçmişe gidip geleyim
selam kızlar
cuma bildirim yaptıktan sonra pek giremedim.ama geçmişin hepsinide okuyamadım maşallah hızınıza yetişmek imkansız.cumartesi hasta gibiydim diyete biraz uydum sayılır ama pazar sabah misafir geldi geceye kadar oturduk tabi yeme içme gani..dün kızım gece hiç uyumadı sabahda çok geç kalktık öğlen olmuştu.kendi kendime 1 günlük kaçamak gibi oldu neyse dedim bi kalktım yine misafir geldi.diyet değilya hiçbişey kalmadı.şu boğazıma bi türlü dur diyemiyorum yaaaa.biri gelince sanki yangından mal kaçırır gibi yemek yiyorum.Allahım iştahımı kes nolur.kızlarşu koca göbeğimi eritip kilo vermeme yardım edin nolur.şimdide tartım bozuldu iyice moralim bozuk sabaha kızımı hastaneye götürcem devamlı kusuyo inş bişey çıkmaz yoksa moralim sıfır olur...
neyse utanmadan bugünkü menüm
sabahla öğle birleşti
2 dilim börek 1 cennet hurması
ikindi gibi
karnıbahar haşlaması
2-3 parça hamur kızartması
1 tabak kısır
akşamada k-flakes yerim artıkgerçi akşam olmuş....
dünyaları yedim dünyaları
bide bişi sorcam herkes foto çekip ekliyo bende bakmak istedim ama nereye koyuyosunuz????bulamadım ben
hepinizi öpüyorum
kızlar biraz önce eşim aradı şekercideymiş epeydir kuş lokumu istiyorum.aradıalıyorum dedi bende yok istemiyorum sen aktardan bana 5i 1 yerde çayı al dedim.ben artık onları yemiyorum diyetteyim dedim
yaaa eskiden olsa kömede al pestilde al onu al bunu alderdim şimdi istemem dedim buda bişeydir değilmi???
canım kahvaltı yok mu ben mi göremedim...günün en önemli öğünü biliyorsun...
lahana çorbası bilmem mi...
burda bulamıyorum diye dondurucumda bulundururum..
nerelisin canım..ben samsunluyum..ama orda oturmuyorumm
kahvaltıyı unutmuşum iyimi
bende samsunluyumsamsun merkez..
kara lahanayı yeni getirdim trabzondan,bayramda oradaydım,içindeki fasülyede yeni toplanmıştı bahçeden biraz mısır unu+iç yağı.Mikemmel oldu
ne güzel burada bir hemşehrimi görmekk
canım yoğurt ye salatalık ye,ne biliyim süt içebilirsintubacim canim yaa ben sabah.nescafenin yaninda yedigim 1 paket tuzlu cubugu unutmusum(
artik yarina daha dikkatli olurum yarinda nobetciyim bakalim nasil gececek
bu arada ben cok aciktimmm simdi napcam
sağol canım,,hayırlısı elbetteki,boşver iyi oldu soğukta hiç uğraşamıycaktım,dediğin çıktı valla
Nabıyon yavru uğramıyon artık gündüzleri.
İş olayında bişi çıkacagını dediydim ben sana
Bide anneler dayanamaz önce çocukları düşünürler babalar daha bencil hep kendilerini düşünürler.
Benim babamda 3 kızı var diye gelecek için hiçbi yatırım yapmamış.
Şu an 1 evimiz 1 arabamız var damatlara ben mi bakıcam diye diye yatırım yapmadı..
Ne fena bişi dimi.
Neyse canım hakkınızda hayırlısı olsun.
Herkes albümüne koyuyor canım arkadas olarak eklemişsin kabul ettim.
Bakarsın
Tabi ki büyük birşey yavaş yavaş moda giriyorsun demek ki.
Tebrik ettim seni.
Ben gidim de uyuyayım kısçeler..
İyi gecelerrr
benim kaynanada trabzonlu simdi duysa ah neguzel yerdik derdi hep soyluyo burda lahana bile yok koyde cok yedim diye ben hic yemem ve sevmemde banada kizar nekadar guzel yenmezmi diye ama aliskanlik herhalde ben daha yeyi yeni dolmasini yemege basladim pek kara lahana sevmem
Eki Görüntüle 288273
kızlaar ya dün annemle telefonda 1 saat 57 dk konuştuk iyimiisanki hiç görüşmüyoz allahım yaaa neyse konu konuyu açıyo tabi,,telefonda ablamın ev teli akşam 7 sabah 7 bedavaya rahattık yani aldım telsizi evime çıktım konuştuk durduk,,bizim köy garantilenmiş büyük patron hacıdan gelicekmiş paraları dağıtıcakmış,annem bizi düşünüyoo,,diyoki baban aldığından hiç vermicekmiş sizee,ben daha ölmedim niye veriyim diyomuş:26:anlamadım niye öyle düşünüyoo,:44:annemde çocuklarım için varım ben bu yaştan sonra napıcam parayı diyo bana tabiki sizlere vericem,ev alırsınız kurtulursunuz,,borçlarınızı kapatırsınız diyo çok kötü oldum ben ama önce kardeşin askerden gelicek sonra ben ona düğün yapıcam araba alıcam kalanı sizlere pay edicem diyoo canım annem yaa,zaten kardeşimin istediği bi araba vardıı ezelden beri sonunda sahip olucak sanırım gelince çok sevinicek,,neyse hayırlısı olsun,,zaten zeytin işi fos çıktı adama sorduk sezonlukmuş 3 ay çalışıp 9 ay beklicekmişiz,eşim burdaki sigortalı işindende olucak,biz 9 ay ne b...k yicez bilmem ,adam kendi komisyonunu düşünüyo,vazgeçtik bizde gitmicez.....:100: öyle iştee,ben bi geçmişe gidip geleyim
su yukarda yazani bana bi tercüme etsen kendim anlamadim da ne yazdigimi
:125:
ay bu kadar gülmemisdim bende bakayim mi bi kutuma
Herkese slm. Geçmişe bakayım dedim bugün hiç giremedim. Ama başa çıkamadım ya çok lak lak yapmışınız kızlar yine.Baş edemiycem valla. Siz nasıl yapıyonuz hiç anlamadım ben sıkıntılıyım herhalde. Suzii bana hiç yaramadı lahana yaaa. Bugün 3 gün oldu hala tık yok yahu. Form çayı da içtim ses yok. Patlamak üzereyim sankiiiii. Beton döktü biri herhalde haberim yokken. Off yyaaaaa sıkıldıım beeaa.
Orti sevindim sanırım yeni bebek yok ohh şimdilik. Aman çok dikkat et cnm. Bugün kursum vardı giremedim görüşemedik cano. Ben girsem senin kız izin vermiyo. Neyse gönüller bir olsun.
selam kızlar
cuma bildirim yaptıktan sonra pek giremedim.ama geçmişin hepsinide okuyamadım maşallah hızınıza yetişmek imkansız.cumartesi hasta gibiydim diyete biraz uydum sayılır ama pazar sabah misafir geldi geceye kadar oturduk tabi yeme içme gani..dün kızım gece hiç uyumadı sabahda çok geç kalktık öğlen olmuştu.kendi kendime 1 günlük kaçamak gibi oldu neyse dedim bi kalktım yine misafir geldi.diyet değilya hiçbişey kalmadı.şu boğazıma bi türlü dur diyemiyorum yaaaa.biri gelince sanki yangından mal kaçırır gibi yemek yiyorum.Allahım iştahımı kes nolur.kızlarşu koca göbeğimi eritip kilo vermeme yardım edin nolur.şimdide tartım bozuldu iyice moralim bozuk sabaha kızımı hastaneye götürcem devamlı kusuyo inş bişey çıkmaz yoksa moralim sıfır olur...
neyse utanmadan bugünkü menüm
sabahla öğle birleşti
2 dilim börek 1 cennet hurması
ikindi gibi
karnıbahar haşlaması
2-3 parça hamur kızartması
1 tabak kısır
akşamada k-flakes yerim artıkgerçi akşam olmuş....
dünyaları yedim dünyaları
bide bişi sorcam herkes foto çekip ekliyo bende bakmak istedim ama nereye koyuyosunuz????bulamadım ben
hepinizi öpüyorum
kızlar biraz önce eşim aradı şekercideymiş epeydir kuş lokumu istiyorum.aradıalıyorum dedi bende yok istemiyorum sen aktardan bana 5i 1 yerde çayı al dedim.ben artık onları yemiyorum diyetteyim dedim
yaaa eskiden olsa kömede al pestilde al onu al bunu alderdim şimdi istemem dedim buda bişeydir değilmi???
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlarrçok duygulandırdınız beni ...
zerra canım sınavım çok çok iyiydi sanırım 90ın üstünde bir not alırım...
NaF sabah tam kapıdan çıkmak üzereyken mesajın geldi...sınavımı unutmadıqın için ve bana moral verip destek olduqun için çok çok teşekkür ederim cnm yaptıqın büyük bir incelik tekrra teşekkür ederim
aysebahar iyi olduquna çok sevindim bitanem inşallah bebişimizi saqlıcakla kucaqına alırsın cnm...
barkinin nerelerdesin qıııııııııııııııııı yoklardasın yinee ...
deryammm canım bende seni çok seviyorummm
mektupp emine ablam merak ediyorum seni nerelerdesin msnye bişeyler yazdım aç artık lütfen...
tuqbacım listeyi yapmışsın teşekkür ederiz ama orti listesini göremedim....
hmm,tabi damak tadı..
alışmayada bağlı dediğin gibi,çocukluğumdan beri yerim ben,benim babanem dedemde ondan başka birşey yemezler
birde turşu kavurması var tabi,bol tereyağlıaman neyse fena oluyorum:18:
kara lahananın zayıflatıcı etkisi varmış bu arada,tıpkı beyaz lahana gibi,bu gaz yapmıor,sindirimi daha kolay.
karadeniz nimetleri
kayınvalidene selamlar
Günaydın kızçelerr
Bugün topikimizi açmak bana nasip oldu
Pencereleri açayımda havalansın bide kahvaltı edeyim geleyim
Günaydınnn canımmm
günaydın kızlar,
bugün daha iyiyim kendime bitki çayları aldım
5 i bir yerde nin kekiksizi kekikten hoşlanmamda kekiksiz içicem
bakalım işe yarayacakmı ayriyetten günlük yeşilçayımıda tüketcem
bu sabahta tost yedim öğlen kıymalı yumurta akşam karnıbahar haşlaması planım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?