canim kusura bakma benim kardes geldi onun laptop bozuk gibiymis dedim sayfayi kapatma cevap da yazamadimbugun sabahdoktordan randevu alamayinca bizde esimle dedik kizin turk kimligini cikaralim gittik ve cok bekledik bide ustune kagit islemlerini yaptilar ve 1ay sonra gelir alirsiniz kimligi dediler bende neden simdi alamiyoruz dedim gorevlide siz burayi turkiyemi sandiniz evraklar turkiyeye gitcek ordanda tc numarasi verilcek dedi 2saatte gidiliyo 2saatte orda bekledik bugun ful yollardaydik ve bugunki menum facia otesi kesin artida geciricem bu haftayi
sabah alman simidi oglen konsoluslukta turk simidi satiyolardi atladim tabi cok ozlemisim ama yarim yedim arada cikolata falan yedim ve en son aksamda pizza yedim biraz ah ah bu hafta kendimi astim
canim siz merkezdemi kaliyorsunuz yani sehirmi :26: sehirse eyer hic de tinlama birsürü baska doktorlar var illa birine gitmek zorunda deyilsinoyle canim burda benim kadin dogumcuda beni delirtmisti simdi bidaha hamile kalirsam ona gitmem diyorum kadin dogru duzgun hicbi testi yapmadi benim hipoglisemi hastasi olmam icin ramak var ve turkiyede her 6ayda bi seker yuklemesi yapiliyodu burda hamileyken bile yapmadilar benim yemek yedikten sonra sekerim dusuyo garipbisekilde normalde insanlarinki yukselir benimki dusuyo ve hamilelikte seker zaten problem bende daha dikkat edilmesi lazimken yapilmadi malesef
iyi geceler canim :92:iyi geceler kizlar
canim benim kiyamam sanasabret fistik yeme gecen kizlardan biri yazmisdin zayif olmak her yemekden tatlidir diye aklimda kalmis
:78:sabah uyuya kalmissim kahvalti yapamadim eve geleyim diyene kadar geldim sizlerle takilip bi tarafdan da kahvaltimi hazirlayayim dedim telefon geldi yarim saatde geliyom diye arkadas iki kizini almis gelmis oturduk onlanda kahve ictik ona kek falan kestim yemedim simdilik iyi sonra o gitti
esim acikdim dedi iki tane ekmek arasi salam yaptim kendime debi tanesi neyime yetmiyorsa neyse masada kek de duruyordun bir dilim yedim karbon yükselince iyice yayildim esime cocugu sen al cok üsüyorum dedim o gitti ben hüpppp yataga kafamda agriyordun uyumussum saat 5 e kadar morelim daha bozuldu yatim öglen diye ben öyle yatinca daha bi bozuk kalkiyorum nedense sonra uyku semesine kalkar kalkmaz bir dilim daha kek gitmis migdeme anlamadim
ama aksam yemegi olarak lahana corbasini süsdüm icine brokkoli kaynatmisdim onuda koyup yaninada yogurt döküp yedim
:26::26::26::26:
kardesimlen kocis maca gitti tüh türkiyem berabere kalmisbende onlar yokken leslieyi acayim ama aksam yaparkende cekiniyom ayaklarimi kaldirip indirmeye asagidaki pat pat sesler duyarmi ki :26: hani kus gibi hafif olsam dert etmiycem de
anam gümbür gümbür geliyom fazlaliklarimla
Kim yazmışsa çok güzel demiş.
Bak sevdim bu cümleyi valla.
Sen hata yaptığını biliyon zaten saçından mı çekeyim? Kafana mı vurayım?
günaydin fistikGünaydınnn canlarrr.
Kazınarak yataktan kalktım ve deee işimdeyimmm.:126:
Siz gelene kaa kahvaltımı edeyim.:125:
Hepimize güzel bi gün olsun.
Bu arada son 2 gün
Günaydın kızçeler
Kahvaltımı ettim geldim bi geçmişe dalayım bakalım ne var ne yok
günaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii
♥~GÜ~♥~NAY~♥~DIN~♥
Güzel Bir Gün... Umut Dolu.. Neşe Dolu... Arkadaşça.. Yaşam Dolu..♥
Değerli Bir Gün... Günaydınlar Olsun...♥ Mutlu Sabahlar♥
günaydin fistikister vur ister cek caninin ne istiyosa ben acigigim tirmala beni kasi beni
ama aklimda benimde artikumarim :44: hic bir tatli zayif olmakdan tatli deyildir
Günaydınnn canlarrr.
Bu arada son 2 gün
sabah sabah stress e girdim saat caliyo ben bes dakika diye diye uyuya kalmissim :26:kardeslerimi artik öyle bir kaldirdim ki gec kalacaklar diye kardesim illallah dedi estim gürledim
günaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii
Günaydın kızçeler
günaydın kızlar
rüyamda sabaha kadar sel ve farelerle uğrastım hayır olur inş
günaydın dilekcim mesain 8 de mi başlıyor :26: bu arada son 2 gün ama ben gene feci artıdayım noldu anlamadım yaaGünaydınnn canlarrr.
Bu arada son 2 gün
günaydın suzi♥~GÜ~♥~NAY~♥~DIN~♥
Güzel Bir Gün... Umut Dolu.. Neşe Dolu... Arkadaşça.. Yaşam Dolu..♥
Değerli Bir Gün... Günaydınlar Olsun...♥ Mutlu Sabahlar♥
günaydin fistikister vur ister cek caninin ne istiyosa ben acigigim tirmala beni kasi beni
ama aklimda benimde artikumarim :44: hic bir tatli zayif olmakdan tatli deyildir
günaydın afiyet olsunGünaydın kızçeler
günaydın canımgünaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii
allah hayır getırsın canımgünaydın kızlar
rüyamda sabaha kadar sel ve farelerle uğrastım hayır olur inş
günaydın herkese güzel bir gün olur işallah
bende çok zor uyanıyorum. dün geç yattık tiyatrodaydık ama oyun berbattı çok sıkıldım akşamım heba oldu sabahta uyanamadım bugünde spor varof hiç halim yok
bugün herkes zor uyanmış
sanada günaydın güzellik...
tüh iyi deyildin tiyatro demek :26: bi keresindegünaydın herkese güzel bir gün olur işallah
bende çok zor uyanıyorum. dün geç yattık tiyatrodaydık ama oyun berbattı çok sıkıldım akşamım heba oldu sabahta uyanamadım bugünde spor varof hiç halim yok
bugün herkes zor uyanmış
sanada günaydın güzellik...
günaydin arzucumgünaydın dilekcim mesain 8 de mi başlıyor :26: bu arada son 2 gün ama ben gene feci artıdayım noldu anlamadım yaa
günaydın suzi
günaydın afiyet olsun
günaydın canım
allah hayır getırsın canım
günaydın bi ben rahat kalktım heralde tabi 8 e 10 vardı kalktıgımdadün aksam leslie yapamadım gene corba yaptım oglana bugun aksama gelınce cok acıkmıs oluyor kuzum.birde üşütmüşüm heralde sağ tarafım böbrek ve kasık acayip battı sıcak su torbası koydum yatarken bıraz iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?