70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim kusura bakma benim kardes geldi onun laptop bozuk gibiymis dedim sayfayi kapatma cevap da yazamadim
baya kötü gecmis günün ya bazilar iste böyle yerlerde calisinca öbür insanlara bi ters davraniyorlar sanki dünyayi ben yaradim havasi sIkma canini sen iste böyle oluncada insan bunalip yiyo

canim siz merkezdemi kaliyorsunuz yani sehirmi :26: sehirse eyer hic de tinlama birsürü baska doktorlar var illa birine gitmek zorunda deyilsin sen kendini ezdirmek zorunda deyilsin onlar utansin ayrimcilik yaptiklari icin
iyi geceler kizlar
iyi geceler canim :92:

iyi geceler kizlarrr nobetciyim bu sabah 7 basladim yarin saat 7 kadar calisacagim neyse bosvereyim isi nobetide menumu yazayim hemmencikk
sabah 1 fincan yesil cayla basladim
kahvalti 2 dilim etimek 1 fincan sekersiz cay 1kk ligts peynir 5 zeytin
ara 3 kayisi
ogle 1kase ezogelin corba yarim patates haslamasi 1 kase nane pulbiber kekik kattigim yogurt
ara 1 mandalina 1 elma
aksam 1 kase mercimek corbasi 3 adet hamsi bol salata 1 kase yogurt
simdii nobetteyim gece kahvaltisina cikmadim 2-3 kepekli galeta
2-3 mandalina
gun icinde 3 lt su 2 fincan dogadan karisik bitki cayi ictim
spor malesef nobetteyim spor yokk

isteee nacizane diyet menum yorumlara acigimmm kotu biliyorum ben bole kilo falan veremeyecem anlasilan

Kim yazmışsa çok güzel demiş.
Bak sevdim bu cümleyi valla.
Sen hata yaptığını biliyon zaten saçından mı çekeyim? Kafana mı vurayım?

♥~GÜ~♥~NAY~♥~DIN~♥

Güzel Bir Gün... Umut Dolu.. Neşe Dolu... Arkadaşça.. Yaşam Dolu..♥
Değerli Bir Gün... Günaydınlar Olsun...♥ Mutlu Sabahlar♥

Kim yazmışsa çok güzel demiş.
Bak sevdim bu cümleyi valla.
Sen hata yaptığını biliyon zaten saçından mı çekeyim? Kafana mı vurayım?

Günaydınnn canlarrr.
Kazınarak yataktan kalktım ve deee işimdeyimmm.:126:
Siz gelene kaa kahvaltımı edeyim.:125:
Hepimize güzel bi gün olsun.
Bu arada son 2 gün
günaydin fistik ister vur ister cek caninin ne istiyosa ben acigigim tirmala beni kasi beni
ama aklimda benimde artik umarim :44: hic bir tatli zayif olmakdan tatli deyildir

sabah sabah stress e girdim saat caliyo ben bes dakika diye diye uyuya kalmissim :26:kardeslerimi artik öyle bir kaldirdim ki gec kalacaklar diye kardesim illallah dedi estim gürledim

Günaydın kızçeler

Kahvaltımı ettim geldim bi geçmişe dalayım bakalım ne var ne yok

Son düzenleme:
Günaydın kızçeler
günaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii

Günaydın kısçelerrrrr.

günaydın herkese güzel bir gün olur işallah

Günaydınnn canlarrr.
Bu arada son 2 gün

bende çok zor uyanıyorum. dün geç yattık tiyatrodaydık ama oyun berbattı çok sıkıldım akşamım heba oldu sabahta uyanamadım bugünde spor var of hiç halim yok

sabah sabah stress e girdim saat caliyo ben bes dakika diye diye uyuya kalmissim :26:kardeslerimi artik öyle bir kaldirdim ki gec kalacaklar diye kardesim illallah dedi estim gürledim

günaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii

bugün herkes zor uyanmış

Günaydın kızçeler

sanada günaydın güzellik...

Son düzenleme:
Günaydınnn canlarrr.
Bu arada son 2 gün
günaydın dilekcim mesain 8 de mi başlıyor :26: bu arada son 2 gün ama ben gene feci artıdayım noldu anlamadım yaa
günaydın suzi
Günaydın kızçeler

günaydın afiyet olsun
günaydın canım
günaydın kızlar
rüyamda sabaha kadar sel ve farelerle uğrastım hayır olur inş
allah hayır getırsın canım

günaydın bi ben rahat kalktım heralde tabi 8 e 10 vardı kalktıgımda dün aksam leslie yapamadım gene corba yaptım oglana bugun aksama gelınce cok acıkmıs oluyor kuzum.birde üşütmüşüm heralde sağ tarafım böbrek ve kasık acayip battı sıcak su torbası koydum yatarken bıraz iyi geldi

tüh iyi deyildin tiyatro demek :26: bi keresinde annemlen ben gittik ben daha genc kizken alman kadin bize bilet almis bizde gidelim görelim dedik annem ilk yarisinda uyudu koltukda herkes bakiyo ben anneme bakiyom seneryoda birde silah patladi bian annem sicradi annam diye herkes bize bakiyo mola verdiklerinde kactik

ya hızınıza yetişilmiyo. bir girmiyom sayfalar geçmiş...
bugün rejime tekrar sıkıca başlıyorum yeterince bozdum.
sabah bir yumurta minik bir lavaş erik kurusu
ara bir elma
öğlen yumurta lavaş yine
ara elma
akşam da bir kaşık yağsız kavurma salata ayran
ara meyve
çok acıkırsam biraz da dur pestili getirdim

bugün bunu bozmayacam inşallahhhhh

günaydin arzucum gecmis olsun canim ya kötü birsey yokdur isallah..
dün ben gec yattim gece 1 mi 2 mi kanal 7 de sabah programi yayinliyorlardin bi dr vardin ay neydin adi unuttum :44: tekrarini koymuslar herhalde esim bilgisayarin basinda oturuyordun bende programa bakalak spor yaptim sabah sporu diyo adam bilmiyo ben gece gece yapiyom adam afferim tv önündeki izliycimizlere diyo esime dedim bak bana diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…