günaydın kızlar
rüyamda sabaha kadar sel ve farelerle uğrastım hayır olur inş
saol canım sımdı ıyıyım üşüttüm sanırım bende su orucları bıtıreyım bakcam caresıne yedıklerıme de daha dıkkat edıcem o zamangünaydin arzucumgecmis olsun canim ya kötü birsey yokdur isallah..
dün ben gec yattim gece 1 mi 2 mi kanal 7 de sabah programi yayinliyorlardin bi dr vardin ay neydin adi unuttum :44: tekrarini koymuslar herhalde esim bilgisayarin basinda oturuyordun bende programa bakalak spor yaptim sabah sporu diyo adam bilmiyo ben gece gece yapiyomadam afferim tv önündeki izliycimizlere diyo esime dedim bak bana diyo
SLMM Kızlarr dün gece geçmişe bakayım diye bi gittim bi daha giremedim.benim afacan durmuyo hiç sonra da uyumuşum.
şimdi okuldayım dersdim boş bi alm vereyim dedim...
Günaydınnn canlarrr.
Kazınarak yataktan kalktım ve deee işimdeyimmm.:126:
Siz gelene kaa kahvaltımı edeyim.:125:
Hepimize güzel bi gün olsun.
Bu arada son 2 gün
Günaydın kızçeler
Kahvaltımı ettim geldim bi geçmişe dalayım bakalım ne var ne yok
♥~GÜ~♥~NAY~♥~DIN~♥
Güzel Bir Gün... Umut Dolu.. Neşe Dolu... Arkadaşça.. Yaşam Dolu..♥
Değerli Bir Gün... Günaydınlar Olsun...♥ Mutlu Sabahlar♥
günaydin fistikister vur ister cek caninin ne istiyosa ben acigigim tirmala beni kasi beni
ama aklimda benimde artikumarim :44: hic bir tatli zayif olmakdan tatli deyildir
günaydın kızlar
günaydın herkese güzel bir gün olur işallah
bende çok zor uyanıyorum. dün geç yattık tiyatrodaydık ama oyun berbattı çok sıkıldım akşamım heba oldu sabahta uyanamadım bugünde spor varof hiç halim yok
bugün herkes zor uyanmış
sanada günaydın güzellik...
günaydın dilekcim mesain 8 de mi başlıyor :26: bu arada son 2 gün ama ben gene feci artıdayım noldu anlamadım yaa
günaydın suzi
günaydın afiyet olsun
günaydın canım
allah hayır getırsın canım
günaydın bi ben rahat kalktım heralde tabi 8 e 10 vardı kalktıgımdadün aksam leslie yapamadım gene corba yaptım oglana bugun aksama gelınce cok acıkmıs oluyor kuzum.birde üşütmüşüm heralde sağ tarafım böbrek ve kasık acayip battı sıcak su torbası koydum yatarken bıraz iyi geldi
SLMM Kızlarr dün gece geçmişe bakayım diye bi gittim bi daha giremedim.benim afacan durmuyo hiç sonra da uyumuşum.
günaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii
Günaydın kızçeler
Kahvaltımı ettim geldim bi geçmişe dalayım bakalım ne var ne yok
sabah 1 bardak ılık su.....peynır ve yeşillik......form çay.......ilk günüm hadi bakalım.......kilo 79.9..........
ya hızınıza yetişilmiyo. bir girmiyom sayfalar geçmiş...
bugün rejime tekrar sıkıca başlıyorum yeterince bozdum.
sabah bir yumurta minik bir lavaş erik kurusu
ara bir elma
öğlen yumurta lavaş yine
ara elma
akşam da bir kaşık yağsız kavurma salata ayran
ara meyve
çok acıkırsam biraz da dur pestili getirdim
bugün bunu bozmayacam inşallahhhhh
Resim yaptığınızı gördüyseniz,hayatınızdan ve şu anki işinizden memnun olduğunuzun belirtisidir.bende rüyamda sulu boya resim yapıyordum ne alaka ise. en son lisede yapmıştım. sarı renk ile kocaman bir yuvarlak boyadım sonra yeşil ile canlı parlak bir yeşildi bir şeyler yapıyordum benim pisi uyandırdı beni. rüya tabirlerini bir bakam ne olaki resim yapmak ve canlı renkler...
bende bakimbu arada dün aksma resmimi koydum bakabilirsiniz
herkes kazınarak işe gitmiş.ben de geç kaldım bu gün.saati kurmayı unutmuşum oğlumun anneeee sesleriyle kalktım.saat 6.30.normalde 5.30 da ayaktayım.ama 1 saat daha uymuş oldum ve kahvaltı yapamadım.şimdi mecburen puaça yedimmm.Allahım tartılmaya cesaret edemiyoruuummmm bileee...
ben ölçülerimide yazayım
boy :158 cm
göğüs: 102 cm
bel:85 cm
göbek: 94 cm
kalça: 104 cm
bacak 63 cm en kalın yerinen ölçüyom
kızlar gene kk şekil yapmış,hadise var kenarlarda
ben geldim nasılsınız...dün giremedim,hem yorgundum hemde yoğundum...küçük oğlanın öğretmeni haftalık liste vermiş(2. sınıfta okuyor)bugün için kek vardı onu yaptım ,sporumu yaptım,duşumu aldım,bugün için yemek yaptım derken dün gelemedim...hemencik orta ayar menümü vereyim geçmişe göz atayım
sabah(07.45)
1 küçük sucuklu kaşarlı tost(evde yağsız yaptım),zeytin çay
öğle(12.20)
1 lahmacun,1 şişe ayran,yeşil salata
akşam(18.00)
zeytin,peynir,1 hşl.yumurta,domates,salatalık,3 çatal bol baharatlı soğan kavurması(oğluşlarıma hamileyken hergün kavurur yerdim)
gün boyu 3 lt.su,kiraz saplı form çay,yeşil çay,gün boyu bilimum miktarda ıhlamur
henüz reglim bitmedi ama dün sporumu misler gibi yaptım ama bugün ara verdim yarın yapıcam...
bundan sonra ömür boyu(kısmetse bir sorun çıkmazsa)sporumu gün aşırı yapmaya karar verdim...hem çok yıpranmam hemde vücut toparlanır,hemde kilomu korurum artık...çünkü 60 da takıldım,ya vücut direnç gösteriyor yada eski kiloma döndüğüm için bu kiloya alışık,beni 60 aşağısı zorluyacak gibi duruyor...hedefimdeki 58 kiloda; yaklaşık lisedeyken üniversitedeyken ve yeni evliyken sabittim...bu saydığım süreç benim 19 ile 27 yaşlarım arasındaki zaman dilimini kapsıyor...27 ile 37 yaşlarım arasındaysa 60-62 arası gidip gelmiştim...37-38 arası 62 den aniden 86 kiloya çıkmıştım(ilaç yüzünden)...38-39 arasındaysa bir senedir burada verme süreci sonucu eski kiloma döndüm...keşke 58 e inebilsem ama...BEKLEYİP GÖRÜCEZ BAKALIM:26:
pelin resimlerine baktım..kız hiç te abarttığın gibi değilmişsin..
bizi kandırıyonuz demi şişmanız diye..
naf kız senin işin ne burda inceciksin işte...
az önce annemlen konusdum herhalde ertelencekmis ucak yokmus anca pazartesi sali belki demisler
ben is e basliyorum pazartesi geri :44: babam da isyerinden (okulda calisiyor) zar zor 4 hafta izin almisdin simdi ona da kizacaklarhayirlisiyla gelseler bir de yani gitmeden önce demisler biz biletleri gitis gelis aldik problem olmaz diye giderkende 2 gün önceden gitmek zorunda kaldilar
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben dun gece felakettim cok siddetli kasik agrisi yasadim benim dogumumda epidural normal dogum yapildi bukadar aci cektigimi hatirlamiyorum sabah ev doktorunu aradik kapali aksam acikmis 5den sonra bizde besten sonra aradik ve kadinin gorevlileri nediyo biliyomusunuz kimin hastasisiniz bize bikere gelmis 1sene once hic hasta olmadimi diyo esime neden 1senedir gelmedide simdi gelmek istiyo esimde dedi hamileydi ve tum sorunlaria doktoru bakti bugun kabul etmediler yarin 11bucuga randevu verdiler tabi benim agri gecti simdi ben nediycem kadina bilmiyorum bide agrirken gitseydim belki anlardi simdi agrisiz ne anliycaksa
kardesimlen kocis maca gitti tüh türkiyem berabere kalmisbende onlar yokken leslieyi acayim ama aksam yaparkende cekiniyom ayaklarimi kaldirip indirmeye asagidaki pat pat sesler duyarmi ki :26: hani kus gibi hafif olsam dert etmiycem de
anam gümbür gümbür geliyom fazlaliklarimla
Günaydınnn canlarrr.
Kazınarak yataktan kalktım ve deee işimdeyimmm.:126:
Siz gelene kaa kahvaltımı edeyim.:125:
Hepimize güzel bi gün olsun.
Bu arada son 2 gün
sabah sabah stress e girdim saat caliyo ben bes dakika diye diye uyuya kalmissim :26:kardeslerimi artik öyle bir kaldirdim ki gec kalacaklar diye kardesim illallah dedi estim gürledim
günaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii
günaydın kızlar
günaydın herkese güzel bir gün olur işallah
bende çok zor uyanıyorum. dün geç yattık tiyatrodaydık ama oyun berbattı çok sıkıldım akşamım heba oldu sabahta uyanamadım bugünde spor varof hiç halim yok
bugün herkes zor uyanmış
sanada günaydın güzellik...
günaydın dilekcim mesain 8 de mi başlıyor :26: bu arada son 2 gün ama ben gene feci artıdayım noldu anlamadım yaa
günaydın suzi
günaydın afiyet olsun
günaydın canım
allah hayır getırsın canım
günaydın bi ben rahat kalktım heralde tabi 8 e 10 vardı kalktıgımdadün aksam leslie yapamadım gene corba yaptım oglana bugun aksama gelınce cok acıkmıs oluyor kuzum.birde üşütmüşüm heralde sağ tarafım böbrek ve kasık acayip battı sıcak su torbası koydum yatarken bıraz iyi geldi
tüh iyi deyildin tiyatro demek :26: bi keresindeannemlen ben gittik ben daha genc kizken alman kadin bize bilet almis bizde gidelim görelim dedik annem ilk yarisinda uyudu koltukda herkes bakiyo ben anneme bakiyom seneryoda birde silah patladi bian annem sicradi annam diye herkes bize bakiyo mola verdiklerinde kactik
ya hızınıza yetişilmiyo. bir girmiyom sayfalar geçmiş...
bugün rejime tekrar sıkıca başlıyorum yeterince bozdum.
sabah bir yumurta minik bir lavaş erik kurusu
ara bir elma
öğlen yumurta lavaş yine
ara elma
akşam da bir kaşık yağsız kavurma salata ayran
ara meyve
çok acıkırsam biraz da dur pestili getirdim
bugün bunu bozmayacam inşallahhhhh
bu arada dün aksma resmimi koydum bakabilirsiniz
pelindün cocuklara tavuklu pilay yaptim tavugu diderken sen aklima geldin yine ay nezaman tavuk görsem yazdigim geliyo aklima
kactim kizlar bugün yine kizarkadaslan buluscamdilekcim diycen bu ne hergün hergün ama napim 4 hafta evdeydim cik yok kimseden basima gelmedik kalmadi son hafta biraz dinleneyim dedim hergün misafir gezme
simdi bi annemgilin eve cikayim basdan asagiya temizleyeyimiki erkek kardes olunca cok daginik oldu birde onun ev büyük olunca inemem kolay kolay geri asagiya evime herhalde
Akşam neden öyle oldu bilmiyorum :26: aslında k-flakes yicektim ben :26: sabah ta regl oldum ve şuan 1 kilodan fazla artıdayımbu hafta da gitti
15.11.2011
Sabah
2 dilim uno denge light ekmek ile peynir,marul ve salatalıklı tost
1 fincan limonlu beşibiyerde çayı
Öğle
Ton balıklı salata
2 bardak ayran
Ara
Limonlu naneli yeşil çay
10-15 tane kuru üzüm ( Kansızlık için )
Akşam
Biraz cips
4-5 parça da çilekli milka çikolata
Gün boyunca 2 litreden fazla su bide karanfil ve tarçınlı çay içiyorum
Akşam neden öyle oldu bilmiyorum :26: aslında k-flakes yicektim ben :26: sabah ta regl oldum ve şuan 1 kilodan fazla artıdayımbu hafta da gitti
15.11.2011
Sabah
2 dilim uno denge light ekmek ile peynir,marul ve salatalıklı tost
1 fincan limonlu beşibiyerde çayı
Öğle
Ton balıklı salata
2 bardak ayran
Ara
Limonlu naneli yeşil çay
10-15 tane kuru üzüm ( Kansızlık için )
Akşam
Biraz cips
4-5 parça da çilekli milka çikolata
Gün boyunca 2 litreden fazla su bide karanfil ve tarçınlı çay içiyorum
kolaysa basina gelsin diyimmigelmesin canim kiyamam bu sefer gittim ama wc deydim cikamadim da
aksam menüye bak :18: biraz cips derken
dur geleyim daha kafana vuracamcasperim diye vuramiycam sanma
fazlada bısey yememıssın canım ama bsıey sorcam marullu salatalıklı tost nasıl oluyo güzel midüşünemedim bır an onları tostun ıcınde ben domates koyarım anca
De dee bende yarın yapıcam temizlikbugün annemdeyim
10 tane filan yani saymadım :26: doritos yeşil olandan yedim sonra midem bulandı çikolataya geçtim :26: sabah kalktım regl olmuşum sanırsam ondan sapıttım :26: vur vur zaten vurun diye yazdım canım
Hamburger görünümü verdimbence güzeldi tadı
Peynir = köfte
salça = ketçap
salatalık = turşu
marul = marul
Bu sabah yine salatalık koydum ama marul koymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?