70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SLMM Kızlarr dün gece geçmişe bakayım diye bi gittim bi daha giremedim.benim afacan durmuyo hiç sonra da uyumuşum.
şimdi okuldayım dersdim boş bi alm vereyim dedim...

günaydın kızlar
rüyamda sabaha kadar sel ve farelerle uğrastım hayır olur inş

bende rüyamda sulu boya resim yapıyordum ne alaka ise. en son lisede yapmıştım. sarı renk ile kocaman bir yuvarlak boyadım sonra yeşil ile canlı parlak bir yeşildi bir şeyler yapıyordum benim pisi uyandırdı beni. rüya tabirlerini bir bakam ne olaki resim yapmak ve canlı renkler...

herkes kazınarak işe gitmiş.ben de geç kaldım bu gün.saati kurmayı unutmuşum oğlumun anneeee sesleriyle kalktım.saat 6.30.normalde 5.30 da ayaktayım.ama 1 saat daha uymuş oldum ve kahvaltı yapamadım.şimdi mecburen puaça yedimmm.Allahım tartılmaya cesaret edemiyoruuummmm bileee...

saol canım sımdı ıyıyım üşüttüm sanırım bende su orucları bıtıreyım bakcam caresıne yedıklerıme de daha dıkkat edıcem o zaman
SLMM Kızlarr dün gece geçmişe bakayım diye bi gittim bi daha giremedim.benim afacan durmuyo hiç sonra da uyumuşum.

hosgeldın canım nasılsın ilköğretim de mı öğretmendin sen

Günaydınnn canlarrr.
Kazınarak yataktan kalktım ve deee işimdeyimmm.:126:
Siz gelene kaa kahvaltımı edeyim.:125:
Hepimize güzel bi gün olsun.
Bu arada son 2 gün

Günaydın kızçeler

Kahvaltımı ettim geldim bi geçmişe dalayım bakalım ne var ne yok

günaydın kızlar

günaydın hepinize çıtırlarrr zorla da olsa kalkıyoruz hava kapalı içim sıkılıyo bu havalardaaa

günaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii

Günaydın kızçeler

Kahvaltımı ettim geldim bi geçmişe dalayım bakalım ne var ne yok

sabah 1 bardak ılık su.....peynır ve yeşillik......form çay.......ilk günüm hadi bakalım.......kilo 79.9..........

günaydin kizlar
Resim yaptığınızı gördüyseniz,hayatınızdan ve şu anki işinizden memnun olduğunuzun belirtisidir. bu yaziyo canim
bu arada dün aksma resmimi koydum bakabilirsiniz
bende bakim merakli deyilim ki dermissim resim bakmayi cok seviyorum ama cekinmeyi sevmem fotogen deyilim kendim cekiyom bazen denk getiriyorum ama 10 uncusunda falan
sen öyle yazinca canim gittim tartildim 300 gramm fazlam var eksigim yok

pelin dün cocuklara tavuklu pilay yaptim tavugu diderken sen aklima geldin yine ay nezaman tavuk görsem yazdigim geliyo aklima

kactim kizlar bugün yine kizarkadaslan buluscam dilekcim diycen bu ne hergün hergün ama napim 4 hafta evdeydim cik yok kimseden basima gelmedik kalmadi son hafta biraz dinleneyim dedim hergün misafir gezme

simdi bi annemgilin eve cikayim basdan asagiya temizleyeyim iki erkek kardes olunca cok daginik oldu birde onun ev büyük olunca inemem kolay kolay geri asagiya evime herhalde

canlı renkler maceraya atılmaya, sarı renk hastalığa, yeşil murada ermeyeahlak ve din güzelliğine,Kırmızı renk şiddet ve şerre, Bayrak kırmızısı şeref ve başarıya, Sarı renk hastalık ve ümitsizliğe , kirmizi renk aska ve sevdaya,Resim yaptığınızı gördüyseniz, yaşamınızdan ve şu anki işinizden memnun olduğunuzun belirtisidir Rüyada sarı renk, ciddi bir hastalık habercisidir.Bu renk ve onun tonları, hangi nesnede yahut durumda görülürse görülsün hayra delalet eder.

hımm iyi yorumları alarım kötüleri boşver azıcık çalışmam lazım sonra yine geleceğim

ben ölçülerimide yazayım

boy :158 cm
göğüs: 102 cm
bel:85 cm
göbek: 94 cm
kalça: 104 cm
bacak 63 cm en kalın yerinen ölçüyom

Ben bulamadım mezuremi ya :26: bende merak ettim ölçülerimi :26:

Regl döneminde ıhlamur ne işe yarıyo derya abla :26: yani bolca içmenin bi nedeni varmı merak ettim :26:

pelin resimlerine baktım..kız hiç te abarttığın gibi değilmişsin..
bizi kandırıyonuz demi şişmanız diye..

naf kız senin işin ne burda inceciksin işte...

Şimdi bi foto çekilsem benden korkarsınız göbeğim 3 aylık gibi şişti regl oldum sabah ondan sanırım :26:

Herşeyde bi hayır vardır canım Sağ salim gelsinlerde geç olsun güç olmasın

Geçmiş olsun canım

Günaydınnn canlarrr.
Kazınarak yataktan kalktım ve deee işimdeyimmm.:126:
Siz gelene kaa kahvaltımı edeyim.:125:
Hepimize güzel bi gün olsun.
Bu arada son 2 gün

Aynen bende öyle kalktım sabah bide karın ağrısı

sabah sabah stress e girdim saat caliyo ben bes dakika diye diye uyuya kalmissim :26:kardeslerimi artik öyle bir kaldirdim ki gec kalacaklar diye kardesim illallah dedi estim gürledim

ay ne güldüm sabah sabah Eki Görüntüle 289132
hadin kactim :92:cocugu kaldirip kres e götüreyim

Hakketten hee çikitaa muzz muzzzzzzzzzz

günaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii

günaydın kızlar

Allah hayırlara çıkartsın cnm

Kötü geçmesine üzüldüm canım :26:

Geçmiş olsun cnm

Lavaş mı

Selam cnm

bu arada dün aksma resmimi koydum bakabilirsiniz

Hücummm

Kolay gelsin canım görüşürüz

Akşam neden öyle oldu bilmiyorum :26: aslında k-flakes yicektim ben :26: sabah ta regl oldum ve şuan 1 kilodan fazla artıdayım bu hafta da gitti

15.11.2011
Sabah

2 dilim uno denge light ekmek ile peynir,marul ve salatalıklı tost
1 fincan limonlu beşibiyerde çayı

Öğle
Ton balıklı salata
2 bardak ayran

Ara
Limonlu naneli yeşil çay
10-15 tane kuru üzüm ( Kansızlık için )

Akşam

Biraz cips
4-5 parça da çilekli milka çikolata

Gün boyunca 2 litreden fazla su bide karanfil ve tarçınlı çay içiyorum

aksam menüye bak :18: biraz cips derken
dur geleyim daha kafana vuracam casperim diye vuramiycam sanma

Son düzenleme:

fazlada bısey yememıssın canım ama bsıey sorcam marullu salatalıklı tost nasıl oluyo güzel mi düşünemedim bır an onları tostun ıcınde ben domates koyarım anca

Oyunun sıkıcı olmasına üzüldüm Deryacımm..
Neyse olan olmuşş

08:00-18:00 çalışıyorum Arzu abla.
Ayrıca resmini gördüm kot ve makyaj çok yakışmış daha da bi genç durmuşun.
Kilona zaten dicek birşeyim yok.
Benim o kadar boyum olsa sorun yapacagımı sanmıyorum

Suzicim gidiyosun gene yicen hamurları akşam yarın gene yeniden başlıcam Dilek dicen.
Dışarda bile olsan hafif bişiler yesene şekerim.

kolaysa basina gelsin diyimmi gelmesin canim kiyamam bu sefer gittim ama wc deydim cikamadim da

De dee bende yarın yapıcam temizlik bugün annemdeyim

aksam menüye bak :18: biraz cips derken
dur geleyim daha kafana vuracam casperim diye vuramiycam sanma

10 tane filan yani saymadım :26: doritos yeşil olandan yedim sonra midem bulandı çikolataya geçtim :26: sabah kalktım regl olmuşum sanırsam ondan sapıttım :26: vur vur zaten vurun diye yazdım canım

fazlada bısey yememıssın canım ama bsıey sorcam marullu salatalıklı tost nasıl oluyo güzel mi düşünemedim bır an onları tostun ıcınde ben domates koyarım anca

Hamburger görünümü verdim bence güzeldi tadı

Peynir = köfte
salça = ketçap
salatalık = turşu
marul = marul

Bu sabah yine salatalık koydum ama marul koymadım

Naf;

çok değil yediklerin ama düzensiz akşamı geçiştirmişsin.. sebze yemelisin akşamları.akşam sebze tok tutar.. dengeli beslencez ama regline vuruyorum yok sa cezalandıracaktım seni

bende dün akşamın kötü geçmesini üzüldüm valla vaktim boşa gittimi üzülüyorum devlet tiyatrosu yerin altında diye bir oyun gideceksiniz sakın gitmeyin herkese duyrulurrr çok sıkıcı :2:

Milkaya bayılırım sevdicek alırdı eskiden mutlu inek diyoruz biz ona
Regl döneminde sapıtman normaldir hoşgöresim geldi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…