Oyunun sıkıcı olmasına üzüldüm Deryacımm..
Neyse olan olmuşş
08:00-18:00 çalışıyorum Arzu abla.
Ayrıca resmini gördüm kot ve makyaj çok yakışmış daha da bi genç durmuşun.
Kilona zaten dicek birşeyim yok.
Benim o kadar boyum olsa sorun yapacagımı sanmıyorum
Suzicim gidiyosun gene yicen hamurları akşam yarın gene yeniden başlıcam Dilek dicen.
Dışarda bile olsan hafif bişiler yesene şekerim.
Günaydınnn canlarrr.
Kazınarak yataktan kalktım ve deee işimdeyimmm.:126:
Siz gelene kaa kahvaltımı edeyim.:125:
Hepimize güzel bi gün olsun.
Bu arada son 2 gün
günaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii
Günaydın kızçeler
Kahvaltımı ettim geldim bi geçmişe dalayım bakalım ne var ne yok
sabah 1 bardak ılık su.....peynır ve yeşillik......form çay.......ilk günüm hadi bakalım.......kilo 79.9..........
günaydın kızlar
rüyamda sabaha kadar sel ve farelerle uğrastım hayır olur inş
günaydın herkese güzel bir gün olur işallah
bende çok zor uyanıyorum. dün geç yattık tiyatrodaydık ama oyun berbattı çok sıkıldım akşamım heba oldu sabahta uyanamadım bugünde spor varof hiç halim yok
bugün herkes zor uyanmış
sanada günaydın güzellik...
günaydın dilekcim mesain 8 de mi başlıyor :26: bu arada son 2 gün ama ben gene feci artıdayım noldu anlamadım yaa
günaydın suzi
günaydın afiyet olsun
günaydın canım
allah hayır getırsın canım
günaydın bi ben rahat kalktım heralde tabi 8 e 10 vardı kalktıgımdadün aksam leslie yapamadım gene corba yaptım oglana bugun aksama gelınce cok acıkmıs oluyor kuzum.birde üşütmüşüm heralde sağ tarafım böbrek ve kasık acayip battı sıcak su torbası koydum yatarken bıraz iyi geldi
ya hızınıza yetişilmiyo. bir girmiyom sayfalar geçmiş...
bugün rejime tekrar sıkıca başlıyorum yeterince bozdum.
sabah bir yumurta minik bir lavaş erik kurusu
ara bir elma
öğlen yumurta lavaş yine
ara elma
akşam da bir kaşık yağsız kavurma salata ayran
ara meyve
çok acıkırsam biraz da dur pestili getirdim
bugün bunu bozmayacam inşallahhhhh
günaydın kızlar..SLMM Kızlarr dün gece geçmişe bakayım diye bi gittim bi daha giremedim.benim afacan durmuyo hiç sonra da uyumuşum.
şimdi okuldayım dersdim boş bi alm vereyim dedim...
benimde 30 gün borcum var .şu günlerde yavaş yavaş tutsam iyi olcak...saol canım sımdı ıyıyım üşüttüm sanırım bende su orucları bıtıreyım bakcam caresıne yedıklerıme de daha dıkkat edıcem o zaman
hosgeldın canım nasılsın ilköğretim de mı öğretmendin sen
canlı renkler maceraya atılmaya, sarı renk hastalığa, yeşil murada ermeyeahlak ve din güzelliğine,Kırmızı renk şiddet ve şerre, Bayrak kırmızısı şeref ve başarıya, Sarı renk hastalık ve ümitsizliğe , kirmizi renk aska ve sevdaya,Resim yaptığınızı gördüyseniz, yaşamınızdan ve şu anki işinizden memnun olduğunuzun belirtisidir Rüyada sarı renk, ciddi bir hastalık habercisidir.Bu renk ve onun tonları, hangi nesnede yahut durumda görülürse görülsün hayra delalet eder.
hımm iyi yorumları alarım kötüleri boşver azıcık çalışmam lazım sonra yine geleceğim
vayy canım sendne bu yorumu duymak cok guzel tsk ederımarzu cnm kot süper olmuş bacaklar filanböle hırkalar göbekli gösterir ama bak göbekte gitmiş süpersin çıtır hatun
o zaman bı denemek lazımDe dee bende yarın yapıcam temizlikbugün annemdeyim
10 tane filan yani saymadım :26: doritos yeşil olandan yedim sonra midem bulandı çikolataya geçtim :26: sabah kalktım regl olmuşum sanırsam ondan sapıttım :26: vur vur zaten vurun diye yazdım canım
Hamburger görünümü verdimbence güzeldi tadı
Peynir = köfte
salça = ketçap
salatalık = turşu
marul = marul
Bu sabah yine salatalık koydum ama marul koymadım
dün akşama kadar herşey normaldi gece kriz geldi bi tabak makarnayı hüplettim regl yakın bide sabah bi tartıldım 67 yuh:18: :18: :18: :18: dedim bune makarna ve regl süper oldu tartıda bugun sabah itibariyle kararımı verdim sizde kızlar gazlayın beni
sabah
2 bardak yeşil çay
2 dilim ekmek
peynir çeşitleri birer çatal
ara
cnm istemiyo ağrım var
öğlen
çorba ve tavuk yemeği var sanırım daha bakmadım tam yemeğe
ara
bitki çayı içmeyi planlıyorum yanıma almayı unuttum incir kayısı filan
akşam
müsli yicem
benim tartı iyice kafayı yedi..sabah kahvaltıdan önce vesonrasında 300 gr fark var.
oğlum tebrik ediyor anne yiyerek kilo veren tek kişi sensin diye
daha öncede demiştim kilosu benden farklı birinden sonra tartıldığımda hep farklı çıkıyorum..aynı anda 600-700 gr oynadığı oluyor..
bu nası bişey böyle..
tartı konusunda önersi olan varsa yazarsa sevinirim
yani oynak bi tartı olmasın..
pelindün cocuklara tavuklu pilay yaptim tavugu diderken sen aklima geldin yine ay nezaman tavuk görsem yazdigim geliyo aklima
kactim kizlar bugün yine kizarkadaslan buluscamdilekcim diycen bu ne hergün hergün ama napim 4 hafta evdeydim cik yok kimseden basima gelmedik kalmadi son hafta biraz dinleneyim dedim hergün misafir gezme
simdi bi annemgilin eve cikayim basdan asagiya temizleyeyimiki erkek kardes olunca cok daginik oldu birde onun ev büyük olunca inemem kolay kolay geri asagiya evime herhalde
Tefal Atlantisi kullanıyorum ben memnunum anında fark ediyor rakam
Atlantis olmasada tefalin tartılarından hemen hemen herkes memnun çevremde.
benim tartı iyice kafayı yedi..sabah kahvaltıdan önce vesonrasında 300 gr fark var.
oğlum tebrik ediyor anne yiyerek kilo veren tek kişi sensin diye
daha öncede demiştim kilosu benden farklı birinden sonra tartıldığımda hep farklı çıkıyorum..aynı anda 600-700 gr oynadığı oluyor..
bu nası bişey böyle..
tartı konusunda önersi olan varsa yazarsa sevinirim
yani oynak bi tartı olmasın..
Öğlene bezelyeli tavıgım var.
12 olsada yemek yesem acıktım sanırım
ne güzel okuyordum gecmisi birden yanlardan hadise cikiverdicekil git ne cikiyon sana mi bakcam kizlarin yazdiklarini mi okuyacam hem sol tarafdaki pantolonunu beyenmedim
acaba misafir gelmeden agzimi bantlasam miya benim ruh halim bozuk bu aralar keyifsizim bilmiyorum niye :26:depresyon geri mi dönüyo
canim aramiza hosgeldin
suan bile ellerim buz gibi orda olsam napardim titremekde zayifladirmi ki bende kansizlik var herhalde doktora cikmam lazim yada demir vitamin eksikligi bugün misafirim vardin onun yaninda üsüme tuttu dedi sende kansizlik olabilir :26: yarim saat gecmedi televizyonda konusu cikdi
hadi bakalim canim ama isallah geri almasin sok diyetden sonra anlatirsin sonuclarini :26:
gecmis olsun canim oglisine
nekadar fark var insan fotoda videoda anliyor zaten nasil kilolu oldugunu fistik bak aslinda motivasyonun düstügünde önce fotolarina bak ve bidaha o döneme dönmiycem de
tevhidecigim cok cok gecmis olsun avatarindaki fotoyada ayrica bayildimkizinda minarcik fistik masallah allah onu korusun canim isallah biran önce iyilesir
hosgeldin canimbenim boyda 1.58 ya var ya yok
herkese iyi akşamlar.
kızlar ya ne çok yazıyosunuz öyle.
okumam bi saati buluyor...
yarım saatte alıntılarla geçer...
ben bafralıyım..haliyle severim lahananın her türlüsünü,fasulye turşusunu da.kavurmayıda...
bi debiz ramazanda siron ysaparız bilirmisin canım...ben memleket dönüşü hergün yiyordum da bol tereyağlı...
ben de cmt 45 dk hızlı yürüdüm..hava soğuk...ağzım burnum eğilcek diye korktum valla soğuktan...
hoş geldin..buralarda olursan motivasyonunu kaybetmezsin canım...önünde uzun bi zaman var..ama yeterki sen kararını vermiş ol....
çok şükürrrrrrrrrr........oh be rahatladım..
hoş geldin canım..benimde 1 yaşında oğlum var..emzirirken hamileyken epey kilo aldım..öncesinde de fazlalığım vardı zaten..ama hızlı diyetlerle işim olmadı..
düzenli ve dengeli beslenmeyi tercih ediyorum..abur cuburdan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorumm...
sağol canım..ben geldim sen çıkmışsın...500m 1 mil 2 mil indirdim diğerlerini indiremedim..bi de burdan denicem..
ama laptopum bakımda yarın gelicek..şimdi eşimin pc ni kullanıyorum..gelsin de inşallah kendiminkine indirmeye çalışayım..inşallah çınlatırımm..
sağol tatlımmmm..
ben düşündüm valla....
tevhidecim tekrar geçmiş olsun..bebeğin kaç aylıktı...
ben de bi kere idrar tahlili yaptırcaktım..kaç kere o poşeti taktım .her seferinde çıktı.pes ettim..
kilo konusunda kararlı olcanım..benim en büyük eksiğim spor..mayıs ayı ortasında başladım tam manasıyla 20 temmuzda memlekete gittim bıraktım..3 ayda 3 kilo aldım ..3 hf öncede tekrar başladdım..acelem yok yavaş yavaş gidiyor..
bugün giyemediğim bi eteğimi daha giydim çok sevindim..
ben de mayıs ayında aynı ölçülerdeydim..hoş geldin..
süprsin deryacım senin elinden ne kurtulur..
çok geçmiş olsun canım...kuzularımız hasta olmasında biz hasta olmaya razıyız...allah tez zamanda şifa versin canım
boşver canım bneimde düzgün menüm olmaıd kaç gündür bayramı kalabalığı atlattım iğnelerdenmi vucut yorgunmu miskinliğimdenmi sabah çok uyuyorum ve haliyle menülerim şaşıyor 2 öğü n oluyor sadece...
bende yazayım yazayımda dayak yiyerek düzelir belki yeniden listelerim...
uyanınca
1elma,1bardak su
kahvaltı(öğlen kışın erken oluyor zaten)
2 dilim çavdar kızarmış
bal,peynir zeytin...
ara
1elma
4hurma..yeni geldi hacdan
1kupa 5 biyere çay..
akşam
4yemek kaşığı makarna
salata
4y.kaşığı kıymalı tazeyeşil fasulye(buzluktan)
1türk kahvesi
2 yaprak çikolata
......geceler uzun gün kısa erken kalkıp kahvaltı öğlen aralar atm olursa akşamda müsli denersem geceleri çok acıkmam sanırım..
insan oturdukça acıkıyor en tehlikeli dönemdeyiz kızlarrr kışın gün çabuk bitiyor totolar çok oturuyor zaten soğukta metomuz ,y,ce yavaşlarmış aman dikkaaatt
sen sormussun ben sen sormadan anladim sagol canimcim noldu anlamis deyilim yani cok migdem bulaniyor bogazim sis ama burnum falan akmiyo ay migdem bulaniyor dedikce daha cok bulaniyor havalardan herhalde kdrcim :44:
insallah canim
naptin fistik
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben dun gece felakettim cok siddetli kasik agrisi yasadim benim dogumumda epidural normal dogum yapildi bukadar aci cektigimi hatirlamiyorum sabah ev doktorunu aradik kapali aksam acikmis 5den sonra bizde besten sonra aradik ve kadinin gorevlileri nediyo biliyomusunuz kimin hastasisiniz bize bikere gelmis 1sene once hic hasta olmadimi diyo esime neden 1senedir gelmedide simdi gelmek istiyo esimde dedi hamileydi ve tum sorunlaria doktoru bakti bugun kabul etmediler yarin 11bucuga randevu verdiler tabi benim agri gecti simdi ben nediycem kadina bilmiyorum bide agrirken gitseydim belki anlardi simdi agrisiz ne anliycaksa
sonunda bende öğlene acıkcam kaçgündür öğeln kahvaltı yapıyodum
bende bezelye yemeği yapıcam ama köfteli..
kızlar eşim dün lap diye 2.tüpe başlıyalım dediben ank.daki yaşadıkalırmdan sonra cesaretim kalmadı noldu bana yaa...
herzaman ben aşka gelip başlayalım derdim..birazda belirsizlikten ama içimde coşku yok,samsunda olucak donduurlmuş emb.ryolar ank.dan gelicek ama neresi olcak karar veremedik eşim 2güne karar ver dedi sabah tartıştık benim halime kızdı...
ağırdan alıyorum diye aslında herzman ağırdan alan eşim olurdu roller değişti çok kara kış olmadan denemek lazım bidaha...
offf off...allah hayra çıkarsınn...:18:
Naf;
çok değil yediklerin ama düzensiz akşamı geçiştirmişsin.. sebze yemelisin akşamları.akşam sebze tok tutar.. dengeli beslencez ama regline vuruyorum yok sa cezalandıracaktım seni
bende dün akşamın kötü geçmesini üzüldüm valla vaktim boşa gittimi üzülüyorum devlet tiyatrosu yerin altında diye bir oyun gideceksiniz sakın gitmeyin herkese duyrulurrr çok sıkıcı :2:
Milkaya bayılırım sevdicek alırdı eskiden mutlu inek diyoruz biz ona
Regl döneminde sapıtman normaldir hoşgöresim geldi seni
dün akşama kadar herşey normaldi gece kriz geldi bi tabak makarnayı hüplettim regl yakın bide sabah bi tartıldım 67 yuh:18: :18: :18: :18: dedim bune makarna ve regl süper oldu tartıda bugun sabah itibariyle kararımı verdim sizde kızlar gazlayın beni
sabah
2 bardak yeşil çay
2 dilim ekmek
peynir çeşitleri birer çatal
ara
cnm istemiyo ağrım var
öğlen
çorba ve tavuk yemeği var sanırım daha bakmadım tam yemeğe
ara
bitki çayı içmeyi planlıyorum yanıma almayı unuttum incir kayısı filan
akşam
müsli yicem
hmm erkenmıs canım benımde 9-6 mesaım kolay gelsın hepımıze.ayrıca güzel yorumların ıcın saol
günaydın kızlar..
benimde 30 gün borcum var .şu günlerde yavaş yavaş tutsam iyi olcak...
rüyayı herzaman hayra yormak lazım..kötü düşünceleri aklımıza getirmeyelim bile..
zaten her rüya sadık rüya değildir.gün içinde yada bilinç altına attığımız şeyler rüyada ortaya çıkabiliyor..
sabah kahvaltı
2 dilim kızarmış çav ekm.
3 zeytin
1 kk dan biraz büyük peynir
dereotu,domates,salatalık
1 haş yum..
yedim. öğlen
haşlanmış lahana- kereviz karışımı
biraz yoğurt,mantar sote
akşam haş karnıbahar
yoğurt, tavuk sote yemeyi planlıyorum..:44::44:
aralarda meyve ve bitki çayı..
bu sabah eksileri gördüm..değerlendirmem lazım..oğlum şiddetle sufle istiyor..
ama cumaya kadar yapmıcam
günaydınnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar??
hava buqün çok kapalı ve yağışlı:26:
dişimde ağrıyor apse yaptı
az önce
1 dilm ekmek 1 dilim kaşar 1 dilim salam yedim
şimdide 1 fincan yeşil ve form çayı içiorum
ara ve öğle menümde ne yerim bilmiorum ama
akşam spichal K yiyeceğim kesin...
Öğlene bezelyeli tavıgım var.
12 olsada yemek yesem acıktım sanırım
selam pofuduklar....
sanmayınki yeni uyandım tam 9da kalktım yaaa..
veee erken kalktığım için yeniden çok mutluyum ben mutlu bağırsaklar erkenden doydu çalıştı bile onlarda çok mutlu....
çok yatmak beni dinlendirdi iyileştirdi ama ben huzursuz oluyorum yaa işleirm kalıyor,kabız oluyororum
kocişe patates kızartım kendime yumurta haşladım,mis kahvaltı sonrası çamaşır atmıştım makianya onları asıcam..ev topluyorum derken giymediğimiz kazaklardan burda ihtiyacı oaln sobalı evde oturan aile varmış onları seçeyim derken ev dağıldı iyice....
örgü anam çeyizde örmüştü ama ozmaan zayıftım oluyodu aRTIK hem tontiş ol hemde örgü gitmiyor duba oluyorum yaniii
yinede biakçtaneszi dursun nolur nolmaz ben doğuya falan atanırım sonraa
kızlar eşim dün lap diye 2.tüpe başlıyalım dediben ank.daki yaşadıkalırmdan sonra cesaretim kalmadı noldu bana yaa...
herzaman ben aşka gelip başlayalım derdim..birazda belirsizlikten ama içimde coşku yok,samsunda olucak donduurlmuş emb.ryolar ank.dan gelicek ama neresi olcak karar veremedik eşim 2güne karar ver dedi sabah tartıştık benim halime kızdı...
ağırdan alıyorum diye aslında herzman ağırdan alan eşim olurdu roller değişti çok kara kış olmadan denemek lazım bidaha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?