70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün akşama kadar herşey normaldi gece kriz geldi bi tabak makarnayı hüplettim regl yakın bide sabah bi tartıldım 67 yuh:18: :18: :18: :18: dedim bune makarna ve regl süper oldu tartıda bugun sabah itibariyle kararımı verdim sizde kızlar gazlayın beni

sabah

2 bardak yeşil çay
2 dilim ekmek
peynir çeşitleri birer çatal

ara
cnm istemiyo ağrım var

öğlen
çorba ve tavuk yemeği var sanırım daha bakmadım tam yemeğe

ara
bitki çayı içmeyi planlıyorum yanıma almayı unuttum incir kayısı filan
akşam

müsli yicem

hmm erkenmıs canım benımde 9-6 mesaım kolay gelsın hepımıze.ayrıca güzel yorumların ıcın saol

Günaydınnn canlarrr.
Kazınarak yataktan kalktım ve deee işimdeyimmm.:126:
Siz gelene kaa kahvaltımı edeyim.:125:
Hepimize güzel bi gün olsun.
Bu arada son 2 gün

günaydın kızlarrrr zor kalktım yataktan işe geldimm yeşil çayımı içiyim kahvaltı yapcaz uğrarım gene öptüm siziiii

ay ne güldüm sabah sabah Eki Görüntüle 289132
hadin kactim :92:cocugu kaldirip kres e götüreyim

Günaydın kızçeler

Kahvaltımı ettim geldim bi geçmişe dalayım bakalım ne var ne yok

sabah 1 bardak ılık su.....peynır ve yeşillik......form çay.......ilk günüm hadi bakalım.......kilo 79.9..........

günaydın kızlar
rüyamda sabaha kadar sel ve farelerle uğrastım hayır olur inş

SLMM Kızlarr dün gece geçmişe bakayım diye bi gittim bi daha giremedim.benim afacan durmuyo hiç sonra da uyumuşum.
şimdi okuldayım dersdim boş bi alm vereyim dedim...
günaydın kızlar..
benimde 30 gün borcum var .şu günlerde yavaş yavaş tutsam iyi olcak...

rüyayı herzaman hayra yormak lazım..kötü düşünceleri aklımıza getirmeyelim bile..
zaten her rüya sadık rüya değildir.gün içinde yada bilinç altına attığımız şeyler rüyada ortaya çıkabiliyor..

arzu cnm kot süper olmuş bacaklar filan böle hırkalar göbekli gösterir ama bak göbekte gitmiş süpersin çıtır hatun
vayy canım sendne bu yorumu duymak cok guzel tsk ederım
o zaman bı denemek lazım

bana yetısmıssın kız ıyıyalnız kalmadım bende dün aksma gorudm 67 yi ya

sabah kahvaltı
2 dilim kızarmış çav ekm.
3 zeytin
1 kk dan biraz büyük peynir
dereotu,domates,salatalık
1 haş yum..
yedim. öğlen
haşlanmış lahana- kereviz karışımı
biraz yoğurt,mantar sote
akşam haş karnıbahar
yoğurt, tavuk sote yemeyi planlıyorum..:44::44:
aralarda meyve ve bitki çayı..
bu sabah eksileri gördüm..değerlendirmem lazım..oğlum şiddetle sufle istiyor..
ama cumaya kadar yapmıcam

günaydınnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar??
hava buqün çok kapalı ve yağışlı:26:
dişimde ağrıyor apse yaptı
az önce
1 dilm ekmek 1 dilim kaşar 1 dilim salam yedim
şimdide 1 fincan yeşil ve form çayı içiorum

ara ve öğle menümde ne yerim bilmiorum ama
akşam spichal K yiyeceğim kesin...

benim tartı iyice kafayı yedi..sabah kahvaltıdan önce vesonrasında 300 gr fark var.
oğlum tebrik ediyor anne yiyerek kilo veren tek kişi sensin diye
daha öncede demiştim kilosu benden farklı birinden sonra tartıldığımda hep farklı çıkıyorum..aynı anda 600-700 gr oynadığı oluyor..
bu nası bişey böyle..
tartı konusunda önersi olan varsa yazarsa sevinirim
yani oynak bi tartı olmasın..

Tefal Atlantisi kullanıyorum ben memnunum anında fark ediyor rakam
Atlantis olmasada tefalin tartılarından hemen hemen herkes memnun çevremde.

bak yinee kız arkadaşlan buluşcakktamam buluş ama sonrada ağlamaneyse sen dikkat edersin hem sıkılmışındır cıslardan artıkk
yada annenin evi temizlerken eritirsin inş...

selam pofuduklar....
sanmayınki yeni uyandım tam 9da kalktım yaaa..
veee erken kalktığım için yeniden çok mutluyum ben mutlu bağırsaklar erkenden doydu çalıştı bile onlarda çok mutlu....
çok yatmak beni dinlendirdi iyileştirdi ama ben huzursuz oluyorum yaa işleirm kalıyor,kabız oluyororum
kocişe patates kızartım kendime yumurta haşladım,mis kahvaltı sonrası çamaşır atmıştım makianya onları asıcam..ev topluyorum derken giymediğimiz kazaklardan burda ihtiyacı oaln sobalı evde oturan aile varmış onları seçeyim derken ev dağıldı iyice....
örgü anam çeyizde örmüştü ama ozmaan zayıftım oluyodu aRTIK hem tontiş ol hemde örgü gitmiyor duba oluyorum yaniii
yinede biakçtaneszi dursun nolur nolmaz ben doğuya falan atanırım sonraa

benımkının markası kıng 20 lıraya almıstım 3 yıl once memnunum bende neysem onu gösteriyor

ben oğluşu uyutayım peşinden eve bi el atayım ..pasaklı olmayayım demi...
görüşürüz kızlar..

Öğlene bezelyeli tavıgım var.
12 olsada yemek yesem acıktım sanırım

sonunda bende öğlene acıkcam kaçgündür öğeln kahvaltı yapıyodum
bende bezelye yemeği yapıcam ama köfteli..
kızlar eşim dün lap diye 2.tüpe başlıyalım dedi ben ank.daki yaşadıkalırmdan sonra cesaretim kalmadı noldu bana yaa...
herzaman ben aşka gelip başlayalım derdim..birazda belirsizlikten ama içimde coşku yok,samsunda olucak donduurlmuş emb.ryolar ank.dan gelicek ama neresi olcak karar veremedik eşim 2güne karar ver dedi sabah tartıştık benim halime kızdı...
ağırdan alıyorum diye aslında herzman ağırdan alan eşim olurdu roller değişti çok kara kış olmadan denemek lazım bidaha...
offf off...allah hayra çıkarsınn...:18:

saol canım teşekkür ederim.fotomuzda kızım 2 aylıktı.zaman çabuk geçiyor.inş çabuk iyileşir.o iyi olunca bende iyiyim o hasta olunca dünya başıma yıkılıyor...

saol canım kızım,minik yaramazım 15 aylık teyzesi.ay ben karar verdim hastaneye gitmeden önce o idrar poşetlerinden alıp ben evde bağlıycam.ozamana kadarda yapar herhaalde...evet bende en büyük eksik spor ve boğazımı tutamamam.vede çok geç kalkmam bunları bi hallettimmi kimse tutamaz herhalde beni

çok geçmiş olsun canım...kuzularımız hasta olmasında biz hasta olmaya razıyız...allah tez zamanda şifa versin canım

saol ablacım.evet kızım hasta olunca diyorum Allahım nolur ben hasta olsaydım diye.dayanamıyorum onun acı çekmesine yavrum benim

ya bende akşamları geceleri çok acıkıyom

keşke nane-limon içebilsen hemen mide bulantını geçirirdi.geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım

kızlar herkese günaydın.geçmişi okumaya kalktım azcık kızım durmuyo teyzeleri.neyse benden bu kadar sonra görüşürüz öpüldünüz

Canım Allah yardımcın olsun. kucağına alırsın işallah Allah hayırlısını sağlıklısını versin bende istiyorum ama benim tedavi süreci başlamadı kilo vereyim biraz daha bende pko var sende demi pko var yoksa:26::26::26: canım yaaaa olur işallah hayırlısıyla

Etçil bi kocayla akşam sebze çok zor oluyo benim için ya o yerken ben baksam o da olmuyo ben kendimi teselli edemiyom yarın

öğlen yerim diye hemen o anda ağzıma tıkıştırmak geçiyo içimden

Tiyatro mu o nasıl bişi evlendik evleneli tiyatroyu sinemayı unuttum ben kociş sürekli yollarda ahh ahh efkârlandım :106:

Ceza mıı

Milkaya bayılırım sevdicek alırdı eskiden mutlu inek diyoruz biz ona
Regl döneminde sapıtman normaldir hoşgöresim geldi seni

Hakketten mutlu inek hatta mutluluk saçan inek yedikten sonra mayıştım kedi gibi koltukta

Hoşgörr sennnn affett gitsinnn aldırmaaaaaaa

Bir regl kurbanı daha

hmm erkenmıs canım benımde 9-6 mesaım kolay gelsın hepımıze.ayrıca güzel yorumların ıcın saol

9-6 mesai bide cumartesi çalışılmasa süper süperr :106:

Günaydınn

Diyet sabote edenlerden demek senin oğlanda

Bu arada tartı konusunda benim mehtap sanırım idare eder ama tavsiye edermisin dersen bilemedim şimdi :26:

Geçmiş olsun canım az yemişsin gibi geldi bana :26:

Öğlene bezelyeli tavıgım var.
12 olsada yemek yesem acıktım sanırım

Bende erken acıktım yaa anlamadım bizde kelle paça çorba var koca bi tabak içcemm

Selam cnmm hamarat hatunsun vesselam kolay gelsin

stres yapma sakın canım sadece üstüne düşeni yap o kadar allahtan hayırlısını dile hayır olsun

Hakkında hayırlısı olsun canım benimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…