sonunda bende öğlene acıkcam kaçgündür öğeln kahvaltı yapıyodum
bende bezelye yemeği yapıcam ama köfteli..
kızlar eşim dün lap diye 2.tüpe başlıyalım dediben ank.daki yaşadıkalırmdan sonra cesaretim kalmadı noldu bana yaa...
herzaman ben aşka gelip başlayalım derdim..birazda belirsizlikten ama içimde coşku yok,samsunda olucak donduurlmuş emb.ryolar ank.dan gelicek ama neresi olcak karar veremedik eşim 2güne karar ver dedi sabah tartıştık benim halime kızdı...
ağırdan alıyorum diye aslında herzman ağırdan alan eşim olurdu roller değişti çok kara kış olmadan denemek lazım bidaha...
offf off...allah hayra çıkarsınn...:18:
Hakketten mutlu inekhatta mutluluk saçan inek yedikten sonra mayıştım kedi gibi koltukta
Hoşgörr sennnn affett gitsinnn aldırmaaaaaaa
Bende erken acıktım yaa anlamadımbizde kelle paça çorba var koca bi tabak içcemm
Allah razı olsun canım..inş.rabbim tüm isteyenlere versin annelik babalık duygusunu yaşatsın inş..Canım Allah yardımcın olsun. kucağına alırsın işallah Allah hayırlısını sağlıklısını versinbende istiyorum ama benim tedavi süreci başlamadı kilo vereyim biraz daha bende pko var sende demi pko var yoksa:26::26::26: canım yaaaa olur işallah hayırlısıyla
saol canım.doğru söylüyorsun..siz beni bilirisniz nisanda nekadar umutsuz kendimi buraya atmıştımstres yapma sakın canım sadece üstüne düşeni yap o kadar allahtan hayırlısını dile hayır olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım benimm
Afiyet olsun canımcım sanada
Allah yardımcınız olsun canım.
Allah isteyen herkese bebiş nasip eylesin.
inş. eşime ve bana çok sabırlar versin rabbim bi karar verip yola girsek zaten içimde bitmeyen özlem sızı bebek.hemen girerim havaya
Etçil bi kocayla akşam sebze çok zor oluyo benim için yao yerken ben baksam o da olmuyo ben kendimi teselli edemiyom yarın
öğlen yerim diyehemen o anda ağzıma tıkıştırmak geçiyo içimden
Tiyatro mu o nasıl bişievlendik evleneli tiyatroyu sinemayı unuttum ben kociş sürekli yollarda ahh ahh efkârlandım :106:
Ceza mıı
benim tartı iyice kafayı yedi..sabah kahvaltıdan önce vesonrasında 300 gr fark var.
oğlum tebrik ediyor anne yiyerek kilo veren tek kişi sensin diye
daha öncede demiştim kilosu benden farklı birinden sonra tartıldığımda hep farklı çıkıyorum..aynı anda 600-700 gr oynadığı oluyor..
bu nası bişey böyle..
tartı konusunda önersi olan varsa yazarsa sevinirim
yani oynak bi tartı olmasın..
Tefal Atlantisi kullanıyorum ben memnunum anında fark ediyor rakam
Atlantis olmasada tefalin tartılarından hemen hemen herkes memnun çevremde.
benımkının markası kıng 20 lıraya almıstım 3 yıl once memnunum bende neysem onu gösteriyor
:83:yok yabmiycam fistik
Suzicim gidiyosun gene yicen hamurları akşam yarın gene yeniden başlıcam Dilek dicen.
Dışarda bile olsan hafif bişiler yesene şekerim.
eve ugradim size bakayim camasirlari getirdim yukardan yine cikacamDe dee bende yarın yapıcam temizlikbugün annemdeyim
10 tane filan yani saymadım :26: doritos yeşil olandan yedim sonra midem bulandı çikolataya geçtim :26: sabah kalktım regl olmuşum sanırsam ondan sapıttım :26: vur vur zaten vurun diye yazdım canım
Hamburger görünümü verdimbence güzeldi tadı
Peynir = köfte
salça = ketçap
salatalık = turşu
marul = marul
Bu sabah yine salatalık koydum ama marul koymadım
arada beni de hosgörsen
Milkaya bayılırım sevdicek alırdı eskiden mutlu inek diyoruz biz ona
Regl döneminde sapıtman normaldir hoşgöresim geldi seni
makarna neymis o hic sevmem :18:dün akşama kadar herşey normaldi gece kriz geldi bi tabak makarnayı hüplettim regl yakın bide sabah bi tartıldım 67 yuh:18: :18: :18: :18: dedim bune makarna ve regl süper oldu tartıda bugun sabah itibariyle kararımı verdim sizde kızlar gazlayın beni
sabah
2 bardak yeşil çay
2 dilim ekmek
peynir çeşitleri birer çatal
ara
cnm istemiyo ağrım var
öğlen
çorba ve tavuk yemeği var sanırım daha bakmadım tam yemeğe
ara
bitki çayı içmeyi planlıyorum yanıma almayı unuttum incir kayısı filan
akşam
müsli yicem
gecmis olsun canimgünaydınnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar??
hava buqün çok kapalı ve yağışlı:26:
dişimde ağrıyor apse yaptı
az önce
1 dilm ekmek 1 dilim kaşar 1 dilim salam yedim
şimdide 1 fincan yeşil ve form çayı içiorum
ara ve öğle menümde ne yerim bilmiorum ama
akşam spichal K yiyeceğim kesin...
benim tartı iyice kafayı yedi..sabah kahvaltıdan önce vesonrasında 300 gr fark var.
oğlum tebrik ediyor anne yiyerek kilo veren tek kişi sensin diye
daha öncede demiştim kilosu benden farklı birinden sonra tartıldığımda hep farklı çıkıyorum..aynı anda 600-700 gr oynadığı oluyor..
bu nası bişey böyle..
tartı konusunda önersi olan varsa yazarsa sevinirim
yani oynak bi tartı olmasın..
bak yinee kız arkadaşlan buluşcakktamam buluş ama sonrada ağlama neyse sen dikkat edersin hem sıkılmışındır cıslardan artıkk
yada annenin evi temizlerken eritirsin inş...
hayirlisi canim benimsonunda bende öğlene acıkcam kaçgündür öğeln kahvaltı yapıyodum
kızlar eşim dün lap diye 2.tüpe başlıyalım dediben ank.daki yaşadıkalırmdan sonra cesaretim kalmadı noldu bana yaa...
herzaman ben aşka gelip başlayalım derdim..birazda belirsizlikten ama içimde coşku yok,samsunda olucak donduurlmuş emb.ryolar ank.dan gelicek ama neresi olcak karar veremedik eşim 2güne karar ver dedi sabah tartıştık benim halime kızdı...
ağırdan alıyorum diye aslında herzman ağırdan alan eşim olurdu roller değişti çok kara kış olmadan denemek lazım bidaha...
canim benim nasil oldu gectimi biraz kusmalari :26:saol canım teşekkür ederim.fotomuzda kızım 2 aylıktı.zaman çabuk geçiyor.inş çabuk iyileşir.o iyi olunca bende iyiyim o hasta olunca dünya başıma yıkılıyor...
saol canım kızım,minik yaramazım 15 aylık teyzesi.ay ben karar verdim hastaneye gitmeden önce o idrar poşetlerinden alıp ben evde bağlıycam.ozamana kadarda yapar herhaalde...evet bende en büyük eksik spor ve boğazımı tutamamam.vede çok geç kalkmam bunları bi hallettimmi kimse tutamaz herhalde beni
saol ablacım.evet kızım hasta olunca diyorum Allahım nolur ben hasta olsaydım diye.dayanamıyorum onun acı çekmesine yavrum benim
ya bende akşamları geceleri çok acıkıyom
keşke nane-limon içebilsen hemen mide bulantını geçirirdi.geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
kızlar herkese günaydın.geçmişi okumaya kalktım azcık kızım durmuyo teyzeleri.neyse benden bu kadar sonra görüşürüz öpüldünüz
benimde tartı ile kavgam var.eski usul tartıdan var bendede gittim dijital aldım. arada 3-4 kilo fark çıkıyo. eşim tartıldı oda aynı. neyse dışardaki şu otomatik tartılardan birinde tartıldık dijital ile eski tartım arası bir değer veriyo tanii kıyafetle falan olunca o zamanda iş karıştı. dün 5 kiloluk yağ vardı üstünü okudum tam ağırlık 4,500 yazıyo. aldım elime önce eski usul tartımda tartım tam 4,500 çıktı. yeni tartıya koydum yok değer yok algılamıyo. alimde yağ tartının üstüne çıktım sonra birde yağsız arada 2-3 kilo fark var yine. anlayacağınız dijital tartı kafayı yedirdi bana. yok gram görünmese de razıyım ben eski tartı ile devam yanlış bu yenisi. zemin den dedi herkes ee kaymak gibi zemini nereden bulacam ben o na yav...
:83:yok yabmiycam fistikbu sefer cis lari hayatimdan silmis durumdayim simcik aksam vur kafama yersem oldumu:26:
arada beni de hosgörsen
Etçil bi kocayla akşam sebze çok zor oluyo benim için yao yerken ben baksam o da olmuyo ben kendimi teselli edemiyom yarın
öğlen yerim diyehemen o anda ağzıma tıkıştırmak geçiyo içimden
Tiyatro mu o nasıl bişievlendik evleneli tiyatroyu sinemayı unuttum ben kociş sürekli yollarda ahh ahh efkârlandım :106:
Ceza mıı
Hakketten mutlu inekhatta mutluluk saçan inek yedikten sonra mayıştım kedi gibi koltukta
Hoşgörr sennnn affett gitsinnn aldırmaaaaaaa
Bir regl kurbanı daha
9-6 mesaibide cumartesi çalışılmasa süper süperr :106:
Günaydınn
Diyet sabote edenlerden demek senin oğlanda
Bu arada tartı konusunda benim mehtap sanırım idare eder ama tavsiye edermisin dersen bilemedim şimdi :26:
Geçmiş olsun canımaz yemişsin gibi geldi bana :26:
Bende erken acıktım yaa anlamadımbizde kelle paça çorba var koca bi tabak içcemm
Selam cnmmhamarat hatunsun vesselam kolay gelsin
Nacizane fikrim dijital tartı alırsan daha çok hırslanıyorsun.
Ben akşamları tartılıyorum misal 71.3 üm diyorum ki yemezsem bu akşam yarın gidecek o 300 gramda ama eğer yersem en az 400 gram artıda çıkıcam.
Ben banyoda tartılıyorum fayans en güzeli.
Diğer türlü tartılırsan farkedemezsin zaten. En güzeli dijital bence.
evet o yüzden dijital aldım zaten ama öbür tartı 71 gösterirken diji 74 diyo ya şimdik 3 kilo eklersem kafayı yerim.
benimkinde zemin problemi yok..fayans cillop gibi...ama tartıda bi sorun var..zaten ilk geldiği günde aynıydı ya..benimde tartı ile kavgam var.eski usul tartıdan var bendede gittim dijital aldım. arada 3-4 kilo fark çıkıyo. eşim tartıldı oda aynı. neyse dışardaki şu otomatik tartılardan birinde tartıldık dijital ile eski tartım arası bir değer veriyo tanii kıyafetle falan olunca o zamanda iş karıştı. dün 5 kiloluk yağ vardı üstünü okudum tam ağırlık 4,500 yazıyo. aldım elime önce eski usul tartımda tartım tam 4,500 çıktı. yeni tartıya koydum yok değer yok algılamıyo. alimde yağ tartının üstüne çıktım sonra birde yağsız arada 2-3 kilo fark var yine. anlayacağınız dijital tartı kafayı yedirdi bana. yok gram görünmese de razıyım ben eski tartı ile devam yanlış bu yenisi. zemin den dedi herkes ee kaymak gibi zemini nereden bulacam ben o na yav...
senin kilocuklar ne alemde dilek hiç sesin çıkmıyor bugün kilo diye..yoksa bize sürpriz mi yapcan kız..
Nacizane fikrim dijital tartı alırsan daha çok hırslanıyorsun.
Ben akşamları tartılıyorum misal 71.3 üm diyorum ki yemezsem bu akşam yarın gidecek o 300 gramda ama eğer yersem en az 400 gram artıda çıkıcam.
Ben banyoda tartılıyorum fayans en güzeli.
Diğer türlü tartılırsan farkedemezsin zaten. En güzeli dijital bence.
benım cmts yok mesaım ama genede memnun deılım hıc vaktım kalmıyo eve cocuga kocaya kendımı hıc demıyom zaten
kız nası ıcıyon o kelle paca corbasını hayatta ıcmem
senin kilocuklar ne alemde dilek hiç sesin çıkmıyor bugün kilo diye..yoksa bize sürpriz mi yapcan kız..
pelin resimlerine baktım..kız hiç te abarttığın gibi değilmişsin..
bizi kandırıyonuz demi şişmanız diye..
naf kız senin işin ne burda inceciksin işte...
Ger-düş'ün hadisesi gene reklamda çıkmış
Eytt ben geld.immmm...
Yemek yememek için buradakileri okuyım dedim ata demireri izleyim accıkta.
Geceler uzun erken yatınca sabah olmuyor bu seferde
günaydın dilekcim mesain 8 de mi başlıyor :26: bu arada son 2 gün ama ben gene feci artıdayım noldu anlamadım yaa
pelindün cocuklara tavuklu pilay yaptim tavugu diderken sen aklima geldin yine ay nezaman tavuk görsem yazdigim geliyo aklima
:
sonunda bende öğlene acıkcam kaçgündür öğeln kahvaltı yapıyodum
Canım Allah yardımcın olsun. kucağına alırsın işallah Allah hayırlısını sağlıklısını versinbende istiyorum ama benim tedavi süreci başlamadı kilo vereyim biraz daha bende pko var sende demi pko var yoksa:26::26::26: canım yaaaa olur işallah hayırlısıyla
Afiyet olsun canımcım sanada
Allah yardımcınız olsun canım.
Allah isteyen herkese bebiş nasip eylesin.
Kesinlikle ben her türlüsünü seviyorum çikolatanın.
Kelle paça mııı ben hiç içmedim içmeden sevmiyorum ama kendisini
Afiyet olsun canım..
seni anlıyorum evde eş bişeyler yerken senin diyet yapman çok zor oluyor aburcubur alıyor yiyor sen bakıyorsun güzel bir yemek sitiyo sen yine bakıyorsun :18::18: nevrin dönüyor bazen benimde öyleydi eskiden ama eşimde kilo alınca onuda kandırdım diyete şimdi kafam rahat
biz sürekli gidiyoz opera bale sinema tiyatro çok gezentiyiz çocuk olana kadar tadını çıkaralım sonra nasıl sa çıkamıcaz. İşin zor tatlım Koca gidiyo dışarlara yalnız nasıl gezcen hem herşeyin tadı onlar yanındayken çıkıyo. işallah ilerde işi daha oturaklı olur acısını çıkarırsınız.
evt cezaaaa ne o korktunmumekik felan çek diyeceydum
eve ugradim size bakayim camasirlari getirdim yukardan yine cikacamsaka yaptim bebegim kelin ilaci olsa kendi kafasina sürer sen bilsen ben dün ne yedim
benım cmts yok mesaım ama genede memnun deılım hıc vaktım kalmıyo eve cocuga kocaya kendımı hıc demıyom zaten
kız nası ıcıyon o kelle paca corbasını hayatta ıcmem
merhaba kzıalr gecmısı okumadan yamzıyım dedimbugun dırek aldıyeye gectım o yuzden anca gırebılıyorum, durusupta geldım, 5600 adımla karşınızdayım şu anda bugun adlıyede staj yaptıgım ofıstekı avukatlardan bırını gordum, kılo vermıssın dedı, ben de verdım bıraz dedım, ne bırazı yaa cok guzel olmuş boyle valla bak dedı
canım fotolarıma baktıysan ılk basladıgım halı de gormussundur, şu anda bende aynaya baktıgımda anlamasam da fotolara gore ordan buraya gelmısımama daha gıdecek yolum var
neysekı tv dekı o ses yarısması sayesınde hadıseye ısındım ıyıce
guzelmış
tavuk bacagııııı
sen de eşinin hevesını kırma cnaım bak kendın soyluyosun onceden o agırdan alırdı ben heveslenırdım dıye, o zmnları bı dusun, o agırdan alınca sen kımbılır nası kırılıyodun sımdı sen aynı hataya düşmee, ıyı seyler düşün iyi seyler olsunnnn
canım pko oldugnu nası anladın, adet duensızlıklerın fılan varmıydı, kılo vermek sneın ıcın o acıdanda baya yararlı olcak demekkı cunku kılo cok etkılıyomus yumurtlamayı.. gercı benım bı tane pko dedıklerı tanıdıgım avr o da çok zayıf:26:
Naaaaffff, senın eşin ne iş yapıyo canım, senınkı de benımkı gıbı sureklı bı sehırdışında, bızı bırakıp bırakıp gıdıyolar bunlar
merhaba kzıalr gecmısı okumadan yamzıyım dedimbugun dırek aldıyeye gectım o yuzden anca gırebılıyorum, durusupta geldım, 5600 adımla karşınızdayım şu anda bugun adlıyede staj yaptıgım ofıstekı avukatlardan bırını gordum, kılo vermıssın dedı, ben de verdım bıraz dedım, ne bırazı yaa cok guzel olmuş boyle valla bak dedı
canım fotolarıma baktıysan ılk basladıgım halı de gormussundur, şu anda bende aynaya baktıgımda anlamasam da fotolara gore ordan buraya gelmısımama daha gıdecek yolum var
neysekı tv dekı o ses yarısması sayesınde hadıseye ısındım ıyıce
guzelmış
tavuk bacagııııı
sen de eşinin hevesını kırma cnaım bak kendın soyluyosun onceden o agırdan alırdı ben heveslenırdım dıye, o zmnları bı dusun, o agırdan alınca sen kımbılır nası kırılıyodun sımdı sen aynı hataya düşmee, ıyı seyler düşün iyi seyler olsunnnn
canım pko oldugnu nası anladın, adet duensızlıklerın fılan varmıydı, kılo vermek sneın ıcın o acıdanda baya yararlı olcak demekkı cunku kılo cok etkılıyomus yumurtlamayı.. gercı benım bı tane pko dedıklerı tanıdıgım avr o da çok zayıf:26:
Naaaaffff, senın eşin ne iş yapıyo canım, senınkı de benımkı gıbı sureklı bı sehırdışında, bızı bırakıp bırakıp gıdıyolar bunlar
Ger-düşşş gelmişşşşşşşhoşgeldin cnm
Senin adına çok sevindim insan kilo verdiği söylendiğinde daha bi seviniyomotive oluyo
Benim eşim pazarlama işiyle uğraşıyo canım(Koltuk,kanepe filan) o yüzden her ay 15 gün hatta bazen 21 gün seyahatte olduğu
oluyo
Yalnızımmmm dostlarımmmmmmmmm yalnızımmm yalllnııızzzz
Senin eşin ne iş yapıyo :26: nedense ben avukat sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?