70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben acıktım gideyimde çorba ısıtayım

Öğleden sonra gelirim bi problem çıkmazsa inşallah

Demin netim gitmişti belki gider gelmez merak etmeyin

Ger-düş nerde acebaa :26:

Afiyet olsun canımcım sanada
Allah yardımcınız olsun canım.
Allah isteyen herkese bebiş nasip eylesin.

Kesinlikle ben her türlüsünü seviyorum çikolatanın.
Kelle paça mııı ben hiç içmedim içmeden sevmiyorum ama kendisini
Afiyet olsun canım..

Allah razı olsun canım..inş.rabbim tüm isteyenlere versin annelik babalık duygusunu yaşatsın inş..
bende hep versem dedim durdum ama olmadı bende pko teşhisi tam konmadı ama vermek için mücadele çok ediyorum zor veriyorum tüylenme arttı ama adetlerim 32 günde olur bazı aylar gecikiyor...
sebebimiz belli değil inş.ihaml yoksa tabiki..ama bir pkolu gibi kilo çok aldım zor veriyorum yan, çok dikkat ettim çabaldım hatta enson nisanda negatif olunca 1.tüpbbek çok kilo verip başlıycaktım ama olmadı sadece 5 kilo verdim sayılır aslında kafamı karıştıran bu çok verseydimde başlasaydım diye ama kilon sorunda denilmedi tabiki...
yinede hem benim içinde iyi olacaktı vermem neyse 74le hamile kalırsam napalım artık nasip olsunda
stres yapma sakın canım sadece üstüne düşeni yap o kadar allahtan hayırlısını dile hayır olsun
saol canım.doğru söylüyorsun..siz beni bilirisniz nisanda nekadar umutsuz kendimi buraya atmıştım

Hakkında hayırlısı olsun canım benimm

saol cnaım..

seni anlıyorum evde eş bişeyler yerken senin diyet yapman çok zor oluyor aburcubur alıyor yiyor sen bakıyorsun güzel bir yemek sitiyo sen yine bakıyorsun :18::18: nevrin dönüyor bazen benimde öyleydi eskiden ama eşimde kilo alınca onuda kandırdım diyete şimdi kafam rahat

biz sürekli gidiyoz opera bale sinema tiyatro çok gezentiyiz çocuk olana kadar tadını çıkaralım sonra nasıl sa çıkamıcaz. İşin zor tatlım Koca gidiyo dışarlara yalnız nasıl gezcen hem herşeyin tadı onlar yanındayken çıkıyo. işallah ilerde işi daha oturaklı olur acısını çıkarırsınız.

evt cezaaaa ne o korktunmu mekik felan çek diyeceydum

Tefal Atlantisi kullanıyorum ben memnunum anında fark ediyor rakam
Atlantis olmasada tefalin tartılarından hemen hemen herkes memnun çevremde.

benımkının markası kıng 20 lıraya almıstım 3 yıl once memnunum bende neysem onu gösteriyor

benimde tartı ile kavgam var.eski usul tartıdan var bendede gittim dijital aldım. arada 3-4 kilo fark çıkıyo. eşim tartıldı oda aynı. neyse dışardaki şu otomatik tartılardan birinde tartıldık dijital ile eski tartım arası bir değer veriyo tanii kıyafetle falan olunca o zamanda iş karıştı. dün 5 kiloluk yağ vardı üstünü okudum tam ağırlık 4,500 yazıyo. aldım elime önce eski usul tartımda tartım tam 4,500 çıktı. yeni tartıya koydum yok değer yok algılamıyo. alimde yağ tartının üstüne çıktım sonra birde yağsız arada 2-3 kilo fark var yine. anlayacağınız dijital tartı kafayı yedirdi bana. yok gram görünmese de razıyım ben eski tartı ile devam yanlış bu yenisi. zemin den dedi herkes ee kaymak gibi zemini nereden bulacam ben o na yav...

Suzicim gidiyosun gene yicen hamurları akşam yarın gene yeniden başlıcam Dilek dicen.
Dışarda bile olsan hafif bişiler yesene şekerim.
:83:yok yabmiycam fistik bu sefer cis lari hayatimdan silmis durumdayim simcik aksam vur kafama yersem oldumu:26:
eve ugradim size bakayim camasirlari getirdim yukardan yine cikacam saka yaptim bebegim kelin ilaci olsa kendi kafasina sürer sen bilsen ben dün ne yedim

Milkaya bayılırım sevdicek alırdı eskiden mutlu inek diyoruz biz ona
Regl döneminde sapıtman normaldir hoşgöresim geldi seni
arada beni de hosgörsen
makarna neymis o hic sevmem :18:
gecmis olsun canim dis agrisi kötü oluyor

bak yinee kız arkadaşlan buluşcakktamam buluş ama sonrada ağlamaneyse sen dikkat edersin hem sıkılmışındır cıslardan artıkk
yada annenin evi temizlerken eritirsin inş...
ivit sIkIldim cislardan hic sevmiyorum artik hem bi sarkiya rasladim Kilo vermem lazim-süper sarki(amatör-gitar) - YouTube
hayirlisi canim benim
canim benim nasil oldu gectimi biraz kusmalari :26:

Nacizane fikrim dijital tartı alırsan daha çok hırslanıyorsun.
Ben akşamları tartılıyorum misal 71.3 üm diyorum ki yemezsem bu akşam yarın gidecek o 300 gramda ama eğer yersem en az 400 gram artıda çıkıcam.
Ben banyoda tartılıyorum fayans en güzeli.
Diğer türlü tartılırsan farkedemezsin zaten. En güzeli dijital bence.

merhaba canim RABBIM HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASIP ETSIN..
Bende subat 2011de baslamistim tedaviye martta negatifle sonuclandi seni cok iyi anliyorum benimde tekrar denemeye cesaretim yok RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLAH...
Ben 67 kiloyla basladim tedaviye 72 kiloda bitti..sonrada tedikce yedik 75 kiloyum..pazartesiden beri diyet INSALLAH basaririm hipotiroidim oldugu icin kilo vermem kolay vermem zor

:83:yok yabmiycam fistik bu sefer cis lari hayatimdan silmis durumdayim simcik aksam vur kafama yersem oldumu:26:
arada beni de hosgörsen

Şekerim sende çok rahatsın bak ama kaç aydır aramızdasın 300 gram geri 400 gram ileri şeklinde ilerliyorsun.
Tamam bende sütten çıkmış ak kaşık değilim ama.
1 haftada 3 gün öküz gibi yediysem diğer günler dengelemeye çalışıyorum.
Seninse sürekli bi bahanen var inan bak kilo vermesini çok istediğim bi kaç insandan birisin.
Yanlış anlama şekerim beni

benım cmts yok mesaım ama genede memnun deılım hıc vaktım kalmıyo eve cocuga kocaya kendımı hıc demıyom zaten

kız nası ıcıyon o kelle paca corbasını hayatta ıcmem

evet o yüzden dijital aldım zaten ama öbür tartı 71 gösterirken diji 74 diyo ya şimdik 3 kilo eklersem kafayı yerim.

benimkinde zemin problemi yok..fayans cillop gibi...ama tartıda bi sorun var..zaten ilk geldiği günde aynıydı ya..
senin kilocuklar ne alemde dilek hiç sesin çıkmıyor bugün kilo diye..yoksa bize sürpriz mi yapcan kız..
benım cmts yok mesaım ama genede memnun deılım hıc vaktım kalmıyo eve cocuga kocaya kendımı hıc demıyom zaten

ben pek severim kendilerini..hatta bebiş doğmadan eşimle gece çorba içmeye kaçardık..ama diyet için çok uygun bi çorba değil zannımca..arada kaçamak olabilir o zaman belki...

merhaba kzıalr gecmısı okumadan yamzıyım dedim bugun dırek aldıyeye gectım o yuzden anca gırebılıyorum, durusupta geldım, 5600 adımla karşınızdayım şu anda bugun adlıyede staj yaptıgım ofıstekı avukatlardan bırını gordum, kılo vermıssın dedı, ben de verdım bıraz dedım, ne bırazı yaa cok guzel olmuş boyle valla bak dedı

pelin resimlerine baktım..kız hiç te abarttığın gibi değilmişsin..
bizi kandırıyonuz demi şişmanız diye..

naf kız senin işin ne burda inceciksin işte...

canım fotolarıma baktıysan ılk basladıgım halı de gormussundur, şu anda bende aynaya baktıgımda anlamasam da fotolara gore ordan buraya gelmısım ama daha gıdecek yolum var

Ger-düş'ün hadisesi gene reklamda çıkmış
Eytt ben geld.immmm...
Yemek yememek için buradakileri okuyım dedim ata demireri izleyim accıkta.
Geceler uzun erken yatınca sabah olmuyor bu seferde

neysekı tv dekı o ses yarısması sayesınde hadıseye ısındım ıyıce

ay ne güldüm sabah sabah Eki Görüntüle 289132
hadin kactim :92:cocugu kaldirip kres e götüreyim

guzelmış

günaydın dilekcim mesain 8 de mi başlıyor :26: bu arada son 2 gün ama ben gene feci artıdayım noldu anlamadım yaa

pelin dün cocuklara tavuklu pilay yaptim tavugu diderken sen aklima geldin yine ay nezaman tavuk görsem yazdigim geliyo aklima
:

tavuk bacagııııı

sen de eşinin hevesını kırma cnaım bak kendın soyluyosun onceden o agırdan alırdı ben heveslenırdım dıye, o zmnları bı dusun, o agırdan alınca sen kımbılır nası kırılıyodun sımdı sen aynı hataya düşmee, ıyı seyler düşün iyi seyler olsunnnn

canım pko oldugnu nası anladın, adet duensızlıklerın fılan varmıydı, kılo vermek sneın ıcın o acıdanda baya yararlı olcak demekkı cunku kılo cok etkılıyomus yumurtlamayı.. gercı benım bı tane pko dedıklerı tanıdıgım avr o da çok zayıf:26:

Naaaaffff, senın eşin ne iş yapıyo canım, senınkı de benımkı gıbı sureklı bı sehırdışında, bızı bırakıp bırakıp gıdıyolar bunlar

Bende sevmiyodum evlendikten sonra eşim beni kandırıp içirdi 2 ay sonra öğrendim ki o ayıla bayıla içtiğim çorba kelle

paçaymış şimdi şapur şupur içiyorum

Benimkide kilolu ama ben ikna edemedim nasıl ikna ettin deryaa söylesene banada accuk taktik ver bana

Pehhh biz genelde arkadaşlarla ya evlerde takılıyoz yada dışarda yemek filan yiyoruz operaya gitsek millet sahneyi değil benim

kocişin horultusunu dinler

Korktumm :18::18: mekik çekemiyom ben yaa bi çekebilsem züper olcak

eve ugradim size bakayim camasirlari getirdim yukardan yine cikacam saka yaptim bebegim kelin ilaci olsa kendi kafasina sürer sen bilsen ben dün ne yedim

Ne yedinn

Bende çocuk yok bide çocuk olursa bi pazar ve bu mesai saatleriyle çok zor şimdiden bi çözüm düşüneyim ben

Yukarıda da dediğim gibi şappurr şuuuppuurr içiyom valla

Ger-düşşş gelmişşşşşşş hoşgeldin cnm

Senin adına çok sevindim insan kilo verdiği söylendiğinde daha bi seviniyo motive oluyo

Benim eşim pazarlama işiyle uğraşıyo canım (Koltuk,kanepe filan) o yüzden her ay 15 gün hatta bazen 21 gün seyahatte olduğu

oluyo

Yalnızımmmm dostlarımmmmmmmmm yalnızımmm yalllnııızzzz

Senin eşin ne iş yapıyo :26: nedense ben avukat sanıyodum

yaaa :84: git başımdan

bu arada maşallah 5600 adım haa

dogru sanıyosun avukat kendısı de, unıversıteden gelıyo tanısıklıgımız şehir dısında cok durusmaları var, oyzuden zırt pırt gıdıyo o da, bundan once calıstıgım yerde daha evlenmemiştik ve ben sureklı sehırdısına gıdıyodum o bana bahane verıyodu, sonra ben burda calısmaya basladım o da sureklı sehırdısı işi olan bı yerde calısmaya basladı

ama özledim ben de o seyahatlerı, eskıden her ay en azından bı kere ıstnabul yapıyodum,bı de orda cok arkadasım var, gıtmısken gezıp tozup gelıyodum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…