70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa :84: git başımdan

bu arada maşallah 5600 adım haa

başının belasıyım bennnnnn ne gıdıcemmmm, kovsan gıtmem cok yuzsuzummm

bugunde yurudum de o yuzden o adımlar, bugun adlıyeye kadar yurudum hemde evden yol daha fazlaydı

hamıle haberını almadıkca boyle tacız edıcem senı

Son düzenleme:
mrb ben 60-69 topiğinden geldim çok mutsuzum yha
hayatımda ilk defa diyete başladım ama aklım hep yemeğe gitti ve 64 den 55 e düşiyim derken 71 e çıktım 1.5ayda her seferinde aman bu seferlik olsun diyetteyim zaten veririm dedim ama halbuki hiç kendimi tutamadım ki 22 yaşıncayım ve ilk diyetim mahvetti beni sürekli kilo vermek için yemeyeceğim düşüncesi ama bu seferlik olsun düşüncesi bana önerebileceğiniz birşey var mı ölmek istiyorum:83::83:

Böyle yazılmış, bilirim alnıma
Hasret acısı, göğsümde bela

Beni sana hapsettin
Dönülmez uzaklarda
Kaderime terk ettin
Dayanamam yokluğuna

Beni sana hapsettin
Dönülmez uzaklarda
Alışamadım inan
İnan yokluğuna

Bir sen vardın
Yüreğime sardığım
Canımı paylaştığım
Düşlerime hasret yağdı

Bir sen vardın
Yüreğime sardığım
Canımı paylaştığım
Nerdesin?

Duygusala bağladım

anaaaam naptın yaaa :26: bağlama benı de duygusala :26:

Oncelikle panik yok cnm Allah korusun canindan onemlimi bikac kilo fazlalik Allah saglik verdikce asilamicak hic bise yok boy kac evlimisin vs. Buraya takil bak kilo gitmesede stresi gidiyor :) bide kendini cok sev olurmu

Herkes depresyondayken super oldu tam cuk oturdu bu parca

Ne kaa güzellll Allah mesut bahtiyar etsin

Bizim içinde iyi oluyo aslında birbirimizi özlüyoruz telefonlaşmalar filan flört ediyomuşuz gibi oluyo ama yarın öbürgün çocuk oldumu çok zor olacak benim için :26:

Dep-res-yon-da-yimmmm ve su aralar bana en keyif veren sey aksam 6 dan sonra diyetimi bozmakkkkk

Dur bakalım ne bu bunalım :26: neler yaptın zayıflamak için şok diyetler mi :26:

arkadaşlar bende 74 kiloyum, 67 ye düşmeye kararlıyım. hergün sizin yazdıklarınızı ve burada zayıflayanları gördükçe motive oluyorum..

sanırım zayıflamanın en büyük altın kuralı motive olmak. hepinize selamlar..

yanda reklam çıkıyo. kavitasyon tıkla zayıfla diyor. şimdi tıklasam zayıflar mıyım. her tık kaç kalori ona göre tıklayacağım

stres yapmıssın sen canım ondan boyle olmus bend esenın gıbıyım dıyet yapcam fıkrı benı daha cok yemeye sevkedıyo sürekli aclık hıssedıyorum sen oncelıkle dıeyt fıkrın aklında cıkar ılk etapta aksam 6-7 den sonra bıseyyeme yada en fazla meyve bırde spor egzersız yap mutlaka hamurişinden uzak dur bı süre boyel devam et zaten vermeye basladıkca motıvende artar canım

naf o sarkıyı kım söylüyodu yaa bende severım ama dılımın ucunda bı türlü getiremedim:44:

napıyosunuz kuzular?
hosgeldın napalım ugrasıyoz ıste kılolarla
hosgeldın tabıkı motıve olmak cok oenmlı kılo verebılmek ıcın bırde azım
Ablalarrr bana da yardımcı olun bi 6 rakamını göremiyorumm....
Help meeee pleaseeeee!!!!

dılekcım bıraz spora agırlık versen sen de bence hemen göreceksın 6 ları

Hoşgeldinnnnn

Ablalarrr bana da yardımcı olun bi 6 rakamını göremiyorumm....
Help meeee pleaseeeee!!!!

yanda reklam çıkıyo. kavitasyon tıkla zayıfla diyor. şimdi tıklasam zayıflar mıyım. her tık kaç kalori ona göre tıklayacağım

Ahahha öyle bişey varsa tık manyağı yaparım orayı

Eda berker söylüyo bebemm

Çikolatanın her türlüsünü, yağlı yiyecekleri, hamur işlerini seviyorum.
Onlarsız yapamıyorummmm.
Yazın magnum, kışın süt dilimi + pingui hastasıyım sizce ben kilo verebilir miyim?

valla bende sen gıbıyım kendımden korkuyom ömrüm zayıflamaya calsımakla geccek dıye kızartamalrı (helekı ne zamandır canım karnabahar kzıartması ıstıyo dırenıyom)cıpselerı cıkolatayı pohacayı simiti böreği sebze yemeklerını ekmekle yemeyi hepsine bayılıyorum daha sayayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…