- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
yaaa :84: git başımdan
bu arada maşallah 5600 adım haa
Böyle yazılmış, bilirim alnıma
Hasret acısı, göğsümde bela
Beni sana hapsettin
Dönülmez uzaklarda
Kaderime terk ettin
Dayanamam yokluğuna
Beni sana hapsettin
Dönülmez uzaklarda
Alışamadım inan
İnan yokluğuna
Bir sen vardın
Yüreğime sardığım
Canımı paylaştığım
Düşlerime hasret yağdı
Bir sen vardın
Yüreğime sardığım
Canımı paylaştığım
Nerdesin?
Duygusala bağladım
mrb ben 60-69 topiğinden geldim çok mutsuzum yha
hayatımda ilk defa diyete başladım ama aklım hep yemeğe gitti ve 64 den 55 e düşiyim derken 71 e çıktım 1.5ayda her seferinde aman bu seferlik olsun diyetteyim zaten veririm dedimama halbuki hiç kendimi tutamadım ki 22 yaşıncayım ve ilk diyetim mahvetti beni sürekli kilo vermek için yemeyeceğim düşüncesi ama bu seferlik olsun düşüncesi bana önerebileceğiniz birşey var mı ölmek istiyorum:83::83:
Böyle yazılmış, bilirim alnıma
Hasret acısı, göğsümde bela
Beni sana hapsettin
Dönülmez uzaklarda
Kaderime terk ettin
Dayanamam yokluğuna
Beni sana hapsettin
Dönülmez uzaklarda
Alışamadım inan
İnan yokluğuna
Bir sen vardın
Yüreğime sardığım
Canımı paylaştığım
Düşlerime hasret yağdı
Bir sen vardın
Yüreğime sardığım
Canımı paylaştığım
Nerdesin?
Duygusala bağladım
dogru sanıyosun avukat kendısı de, unıversıteden gelıyo tanısıklıgımızşehir dısında cok durusmaları var, oyzuden zırt pırt gıdıyo o da, bundan once calıstıgım yerde daha evlenmemiştik ve ben sureklı sehırdısına gıdıyodum o bana bahane verıyodu, sonra ben burda calısmaya basladım o da sureklı sehırdısı işi olan bı yerde calısmaya basladı
ama özledim ben de o seyahatlerı, eskıden her ay en azından bı kere ıstnabul yapıyodum,bı de orda cok arkadasım var, gıtmısken gezıp tozup gelıyodum valla
Dep-res-yon-da-yimmmm ve su aralar bana en keyif veren sey aksam 6 dan sonra diyetimi bozmakkkkk
hayatımda ilk defa diyete başladım ama aklım hep yemeğe gitti ve 64 den 55 e düşiyim derken 71 e çıktım 1.5ayda her seferinde aman bu seferlik olsun diyetteyim zaten veririm dedimama halbuki hiç kendimi tutamadım ki 22 yaşıncayım ve ilk diyetim mahvetti beni sürekli kilo vermek için yemeyeceğim düşüncesi ama bu seferlik olsun düşüncesi bana önerebileceğiniz birşey var mı ölmek istiyorum:83::83:
anaaaam naptın yaaa :26: bağlama benı de duygusala :26:
Oncelikle panik yok cnm Allah korusun canindan onemlimi bikac kilo fazlalik Allah saglik verdikce asilamicak hic bise yok boy kac evlimisin vs. Buraya takil bak kilo gitmesede stresi gidiyor :) bide kendini cok sev olurmu
Herkes depresyondayken super oldu tam cuk oturdu bu parca
hosgeldın napalım ugrasıyoz ıste kılolarlanapıyosunuz kuzular?
hosgeldın tabıkı motıve olmak cok oenmlı kılo verebılmek ıcın bırde azımarkadaşlar bende 74 kiloyum, 67 ye düşmeye kararlıyım. hergün sizin yazdıklarınızı ve burada zayıflayanları gördükçe motive oluyorum..
sanırım zayıflamanın en büyük altın kuralı motive olmak. hepinize selamlar..
Ablalarrr bana da yardımcı olun bi 6 rakamını göremiyorumm....
Help meeee pleaseeeee!!!!
arkadaşlar bende 74 kiloyum, 67 ye düşmeye kararlıyım. hergün sizin yazdıklarınızı ve burada zayıflayanları gördükçe motive oluyorum..
sanırım zayıflamanın en büyük altın kuralı motive olmak. hepinize selamlar..
Ablalarrr bana da yardımcı olun bi 6 rakamını göremiyorumm....
Help meeee pleaseeeee!!!!
yanda reklam çıkıyo. kavitasyon tıkla zayıfla diyor. şimdi tıklasam zayıflar mıyım. her tık kaç kalori ona göre tıklayacağım
stres yapmıssın sen canım ondan boyle olmus bend esenın gıbıyım dıyet yapcam fıkrı benı daha cok yemeye sevkedıyo sürekli aclık hıssedıyorum sen oncelıkle dıeyt fıkrın aklında cıkar ılk etapta aksam 6-7 den sonra bıseyyeme yada en fazla meyve bırde spor egzersız yap mutlaka hamurişinden uzak dur bı süre boyel devam et zaten vermeye basladıkca motıvende artar canım
naf o sarkıyı kım söylüyodu yaa bende severım ama dılımın ucunda bı türlü getiremedim:44:
Çikolatanın her türlüsünü, yağlı yiyecekleri, hamur işlerini seviyorum.
Onlarsız yapamıyorummmm.
Yazın magnum, kışın süt dilimi + pingui hastasıyım sizce ben kilo verebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?