70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çikolatanın her türlüsünü, yağlı yiyecekleri, hamur işlerini seviyorum.
Onlarsız yapamıyorummmm.
Yazın magnum, kışın süt dilimi + pingui hastasıyım sizce ben kilo verebilir miyim?

Dilekkkkkkkkk sana ne anlatıcam

Pazartesi akşam eşimle carrefour'a gittik bikaç bişey eksikti onları alalım diye neyse eşim peynir,yoğurt bölümündeydi baktım meyveli

yoğurt almış ama koca 4 kutu çok bunlar dedim ikisini geri bırakmaya gittim eşimde ilerliyo bu sırada anaa bi baktım pingui

Önce bakıştıkkk böylee

Sonra elime aldım soğuktu :121:

Sen nasıl bişeysin dilek seni çok seviyo dedim :111:

Seni alıp bizim eve götüreyim mi dedim :125:

Tam biz pingui ile muhabbeti ilerletmiştik ben yanına arkadaş alıyodum evde yalnız sıkılmasın 3-5 dolapta takılsınlar diyeeee :118:

Eşimm seslendiiiiiiii ve ben pinguiyi rafa fırlattığım gibi kaçtım

Ahhahahaha sayma saymaa

Bana kimse yardımcı olmuyoooo giderimm bakınnn

Tripcann üye

hah saol canım dıyodum cok ünlü biri deildi ama kımdı dıye

Rica ederim canım

Oncelikle panik yok cnm Allah korusun canindan onemlimi bikac kilo fazlalik Allah saglik verdikce asilamicak hic bise yok boy kac evlimisin vs. Buraya takil bak kilo gitmesede stresi gidiyor :) bide kendini cok sev olurmu

tşk ederim bekarım 22 yaşındayım boyumu net bilmiyorum yahminen 1.65 yha kalçalarım ve belim beni mahvetti ne yediysem sanki oralarıma gitmiş yha (bide üst vadiye) çok kötüyüm yha tayt üstü giyinmek istiyorum kalçalrım acayip kötü duruyor... göbeğim korkutmuyorda Allah ım kalçalarım mahvolmuş durumda yha

Ben iyiyim sen napıyosun
napayım canım aynıyım,yalnız her gün spora devam 66 yı gördüm tartıda

gel canım gel, ama mutlaka buradan kopmamaya çalış.. yeni gelen arkadaşlar bir uğruyor sonra gelmiyorlar.. olmaz,burada sadece zayıflamakla ilgili değil günlük herşeyle ilgili sohbet ediyoruz..

Ablalarrr bana da yardımcı olun bi 6 rakamını göremiyorumm....
Help meeee pleaseeeee!!!!

dilek canım abur cuburu hayatından çıkar,tatlı yeme,glisemik indeksi yüksek meyve yeme,yağlı yemek ve hamurişlerinden uzak dur..akşam 7-8den sonra su dışında ağzına bişey koyma,bi de gel seni de leslieyle tanıştıralım..bak bir ayda kaç kilo vercen..

yanda reklam çıkıyo. kavitasyon tıkla zayıfla diyor. şimdi tıklasam zayıflar mıyım. her tık kaç kalori ona göre tıklayacağım

tabi tabi hemen zayıflarız.. hiç inanmıyorum şu yapay zayıflama yöntemlerine..

Onlarsız yapamıyorummmm.
Yazın magnum, kışın süt dilimi + pingui hastasıyım sizce ben kilo verebilir miyim?
dilek yukarıda tam da bunlardan bahsettim..

arzu fotolarına baktım kız tığ gibisin maşallah

zeyneeep, napıyosun canım?

ahada bitanesi geldi
et sevmem tavuk sevmem sebze sevmem serbetli tatlı sevmem
ama hamur işi bayılırım tv izlerken kuruyemiş cips yatarken çikolata

Slm kızlar nasılsınız? Dilekk naber ablası bozma moralini en kısa zamanda ineceksin 6'lı rakamlara önce kendine inan. Ben şu bahsettiğin süt dilimi ve pingui falan hiç yemedim. Ay çok merak ettim sayende ne farkları var ikisi de aynıya benziyor.
Kızlar her zamanki gibi geçmişi okuyamıyorum benim evde bilgisayar meraklısı çoookk. Onun için hepinizi öpüyorum canlar. Şimdi de 3,5 yaşındaki merak sardı ayy nasıl açıyo oyun sitelerini her gün kavga ediyoruz ya. Ufacık daha yazık valla. Ablasından görüp öğrendi şimdi internet diye ağlıyo ne yapsam ki acep?
Ben çok kötü bir şey yaptım bugün. 1 tabak mantı yedimmm yaa. Amaaa çok güzeldi harikaydı hatta muhteşemdiii dayanamadımm ki Resmen gözüm dönmüştü Ee karnım da doydu şimdi sopaya hazırım bana kızabilirsiniz. Hemde bu sabah tartıda 1 kg eksik çıkmışken ya.

napıonuzz kızlarrrrrr

oğluşu uyuttumm ortalığı topladımm
hava çok soğuk yaa kombi son qaz açık
bu ay sonu 36,4563973693306873 tl qelcek bana

Selammm mantı mı zaten eksiyi görünce yemişsindir mantıyı

Şimdiki çocuklar için çok üzülüyorum hiçbir zaman bizim yaşadığımız arkadaşlıkları yaşayıp oyunlar oynayamayacaklar

napıonuzz kızlarrrrrr

oğluşu uyuttumm ortalığı topladımm
hava çok soğuk yaa kombi son qaz açık
bu ay sonu 36,4563973693306873 tl qelcek bana

İzmir çok soğuk değil şirkette hem klima hem kalorifer var hemde beleşş

iyiyim canım nolsun.sen ne yapıyorsun..
ben bi türlü lesliyi indiremedim..verdiğin şeylerden amazon diye bi yer çıkıyor ordan da indirim yapamıyorum.napsam ki.
havalarda soğuk dışarıda çıkamıyorum...:44::44:

Eşine dua etmelisin
Ben çok seviyorum
Tadını sever misin bilmem ama seversen bırakamazsın o kesin

İviittt o benim

Ya bu leslie ablayı indirdim bi iki izledim.
Malum izlemek kalori yaktırmadıgından bu haldeyim
Ya ama abla ve arkadaşları hiç sevimli değil.
Şaka bi yana bu akşam kuzey güneyden sonra bi deniyim bakalım.

ahada bitanesi geldi
et sevmem tavuk sevmem sebze sevmem serbetli tatlı sevmem
ama hamur işi bayılırım tv izlerken kuruyemiş cips yatarken çikolata

Ortimmm benimmm beeeee
İşte o yüzden bu haldeyiz ya biz

Alma abla merak edilcek bişi değil.
Kaptan okursa enseme şaplatcak
Zayıflamak isteyenlere de maniyim
Vay be eksiye güvenirsin yersin tabi

sen nereden indirdin dilek..tam olarak linki yazarmısın canım...

amin canım..aynen benimde martın sonunda sonlandı..dondurulmuşlaırm var kaliteli dendi onları ank.dan samsunda nereye karar verirsem getircez..ben eski yerden memnun kalmadım..
kiloyada gelince aşılamalarda bile kilo alırdım ama ailemin yanındaydım iş yapmadım ama çok iştahsızdım bide ben çabuk kabız oluyorum hem hareketsiz olunca bide kafam dolu olunca oyüzden sıvı çok tükettim katı yemedim ve kilo vermiştim bile o zaman zaten transfer öncesi tee çankayaya git gel mahvolmuştum...
ozamanda 76 çıkıyodum şimdi 74 falanım..daha transfere kadar dikkat ederim çok veremedim ya 2.ye başlarken zayıf olayım dedim ama..
senin içinde hayırlısı olsunn canım..

yok o yanlış anlamaz ben anlarımda sen öyle diyon yaaa hep böyle değilmi doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarr

Onlarsız yapamıyorummmm

evet hemde haftada 5 kiloseni pfuduk seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…