Bana kimse yardımcı olmuyoooo giderimm bakınnn
bu yeni arkadaslarda cok alıngan canım
Çikolatanın her türlüsünü, yağlı yiyecekleri, hamur işlerini seviyorum.
Onlarsız yapamıyorummmm.
Yazın magnum, kışın süt dilimi + pingui hastasıyım sizce ben kilo verebilir miyim?
valla bende sen gıbıyım kendımden korkuyom ömrüm zayıflamaya calsımakla geccek dıyekızartamalrı (helekı ne zamandır canım karnabahar kzıartması ıstıyo dırenıyom)cıpselerı cıkolatayı pohacayı simiti böreği sebze yemeklerını ekmekle yemeyi hepsine bayılıyorum daha sayayım mı
Bana kimse yardımcı olmuyoooo giderimm bakınnn
hah saol canım dıyodum cok ünlü biri deildi ama kımdı dıye
Ay aklıma bi uğrayıp trip atanlarrr sonracığımaaaa ben tatlı, hamurişi çok seviyorum bunlarsız yapamam nasıl zayıflıycam diyenler, totomu kaldıramıyorum spor yapamıyorum gırtlagımı tutamıyorum napıcam diyenler geldi
Oyyyy oooyyyy Kk da ne hatunlar var ya
Oncelikle panik yok cnm Allah korusun canindan onemlimi bikac kilo fazlalik Allah saglik verdikce asilamicak hic bise yok boy kac evlimisin vs. Buraya takil bak kilo gitmesede stresi gidiyor :) bide kendini cok sev olurmu
napayım canım aynıyım,yalnız her gün spora devam 66 yı gördüm tartıdaBen iyiyim sen napıyosun
arkadaşlar bende 74 kiloyum, 67 ye düşmeye kararlıyım. hergün sizin yazdıklarınızı ve burada zayıflayanları gördükçe motive oluyorum..
sanırım zayıflamanın en büyük altın kuralı motive olmak. hepinize selamlar..
Ablalarrr bana da yardımcı olun bi 6 rakamını göremiyorumm....
Help meeee pleaseeeee!!!!
yanda reklam çıkıyo. kavitasyon tıkla zayıfla diyor. şimdi tıklasam zayıflar mıyım. her tık kaç kalori ona göre tıklayacağım
dilek yukarıda tam da bunlardan bahsettim..Çikolatanın her türlüsünü, yağlı yiyecekleri, hamur işlerini seviyorum.
Onlarsız yapamıyorummmm.
Yazın magnum, kışın süt dilimi + pingui hastasıyım sizce ben kilo verebilir miyim?
hosgeldın napalım ugrasıyoz ıste kılolarla
hosgeldın tabıkı motıve olmak cok oenmlı kılo verebılmek ıcın bırde azım
dılekcım bıraz spora agırlık versen sen de bence hemen göreceksın 6 ları
napayım canım aynıyım,yalnız her gün spora devam 66 yı gördüm tartıda
Ay aklıma bi uğrayıp trip atanlarrr sonracığımaaaa ben tatlı, hamurişi çok seviyorum bunlarsız yapamam nasıl zayıflıycam diyenler, totomu kaldıramıyorum spor yapamıyorum gırtlagımı tutamıyorum napıcam diyenler geldi
Oyyyy oooyyyy Kk da ne hatunlar var ya
Slm kızlar nasılsınız? Dilekk naber ablası bozma moralini en kısa zamanda ineceksin 6'lı rakamlara önce kendine inan. Ben şu bahsettiğin süt dilimi ve pingui falan hiç yemedim. Ay çok merak ettim sayende ne farkları var ikisi de aynıya benziyor.
Kızlar her zamanki gibi geçmişi okuyamıyorum benim evde bilgisayar meraklısı çoookk. Onun için hepinizi öpüyorum canlar. Şimdi de 3,5 yaşındaki merak sardı ayy nasıl açıyo oyun sitelerini her gün kavga ediyoruz ya. Ufacık daha yazık valla. Ablasından görüp öğrendi şimdi internet diye ağlıyo ne yapsam ki acep?
Ben çok kötü bir şey yaptım bugün.1 tabak mantı yedimmm yaa. Amaaa çok güzeldi harikaydı hatta muhteşemdiii dayanamadımm ki Resmen gözüm dönmüştü Ee karnım da doydu şimdi sopaya hazırım bana kızabilirsiniz. Hemde bu sabah tartıda 1 kg eksik çıkmışken ya.
napıonuzz kızlarrrrrr
oğluşu uyuttumm ortalığı topladımm
hava çok soğuk yaa kombi son qaz açık
bu ay sonu 36,4563973693306873 tl qelcek bana
Dilekkkkkkkkksana ne anlatıcam
Pazartesi akşam eşimle carrefour'a gittik bikaç bişey eksikti onları alalım diye neyse eşim peynir,yoğurt bölümündeydi baktım meyveli
yoğurt almış ama koca 4 kutuçok bunlar dedim ikisini geri bırakmaya gittim eşimde ilerliyo bu sırada anaa bi baktım pingui
Önce bakıştıkkk böylee
Sonra elime aldım soğuktu :121:
Sen nasıl bişeysin dilek seni çok seviyo dedim :111:
Seni alıp bizim eve götüreyim mi dedim :125:
Tam biz pingui ile muhabbeti ilerletmiştik ben yanına arkadaş alıyodum evde yalnız sıkılmasın 3-5 dolapta takılsınlar diyeeee :118:
Eşimm seslendiiiiiiii ve ben pinguiyi rafa fırlattığım gibi kaçtım
Tripcann üye
dilek canım abur cuburu hayatından çıkar,tatlı yeme,glisemik indeksi yüksek meyve yeme,yağlı yemek ve hamurişlerinden uzak dur..akşam 7-8den sonra su dışında ağzına bişey koyma,bi de gel seni de leslieyle tanıştıralım..bak bir ayda kaç kilo vercen..
dilek yukarıda tam da bunlardan bahsettim..
ahada bitanesi geldi
et sevmem tavuk sevmem sebze sevmem serbetli tatlı sevmem
ama hamur işi bayılırım tv izlerken kuruyemiş cips yatarken çikolata
Slm kızlar nasılsınız? Dilekk naber ablası bozma moralini en kısa zamanda ineceksin 6'lı rakamlara önce kendine inan. Ben şu bahsettiğin süt dilimi ve pingui falan hiç yemedim. Ay çok merak ettim sayende ne farkları var ikisi de aynıya benziyor.
Kızlar her zamanki gibi geçmişi okuyamıyorum benim evde bilgisayar meraklısı çoookk. Onun için hepinizi öpüyorum canlar. Şimdi de 3,5 yaşındaki merak sardı ayy nasıl açıyo oyun sitelerini her gün kavga ediyoruz ya. Ufacık daha yazık valla. Ablasından görüp öğrendi şimdi internet diye ağlıyo ne yapsam ki acep?
Ben çok kötü bir şey yaptım bugün.1 tabak mantı yedimmm yaa. Amaaa çok güzeldi harikaydı hatta muhteşemdiii dayanamadımm ki Resmen gözüm dönmüştü Ee karnım da doydu şimdi sopaya hazırım bana kızabilirsiniz. Hemde bu sabah tartıda 1 kg eksik çıkmışken ya.
leslie bizim evede gelirmi
Eşine dua etmelisin
Ben çok seviyorum
Tadını sever misin bilmem ama seversen bırakamazsın o kesin
İviittt o benim
Ya bu leslie ablayı indirdim bi iki izledim.
Malum izlemek kalori yaktırmadıgından bu haldeyim
Ya ama abla ve arkadaşları hiç sevimli değil.
Şaka bi yana bu akşam kuzey güneyden sonra bi deniyim bakalım.
Ortimmm benimmm beeeee
İşte o yüzden bu haldeyiz ya biz
Alma abla merak edilcek bişi değil.
Kaptan okursa enseme şaplatcak
Zayıflamak isteyenlere de maniyim
Vay be eksiye güvenirsin yersin tabi
İzmir çok soğuk değilşirkette hem klima hem kalorifer var hemde beleşş
sen nereden indirdin dilek..tam olarak linki yazarmısın canım...
amin canım..aynen benimde martın sonunda sonlandı..dondurulmuşlaırm var kaliteli dendi onları ank.dan samsunda nereye karar verirsem getircez..ben eski yerden memnun kalmadım..merhaba canim RABBIM HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASIP ETSIN..
Bende subat 2011de baslamistim tedaviye martta negatifle sonuclandi seni cok iyi anliyorum benimde tekrar denemeye cesaretim yok RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLAH...
Ben 67 kiloyla basladim tedaviye 72 kiloda bitti..sonrada tedikce yedik 75 kiloyum..pazartesiden beri diyet INSALLAH basaririm hipotiroidim oldugu icin kilo vermem kolay vermem zor
yok o yanlış anlamaz ben anlarımda sen öyle diyon yaaa
Şekerim sende çok rahatsın bak ama kaç aydır aramızdasın 300 gram geri 400 gram ileri şeklinde ilerliyorsun.
Tamam bende sütten çıkmış ak kaşık değilim ama.
1 haftada 3 gün öküz gibi yediysem diğer günler dengelemeye çalışıyorum.
Seninse sürekli bi bahanen var inan bak kilo vermesini çok istediğim bi kaç insandan birisin.
Yanlış anlama şekerim beni
merhaba kzıalr gecmısı okumadan yamzıyım dedimbugun dırek aldıyeye gectım o yuzden anca gırebılıyorum, durusupta geldım, 5600 adımla karşınızdayım şu anda bugun adlıyede staj yaptıgım ofıstekı avukatlardan bırını gordum, kılo vermıssın dedı, ben de verdım bıraz dedım, ne bırazı yaa cok guzel olmuş boyle valla bak dedı
aynı ben ben 5kiloya bile azverdim derken karşımdaki kızaRDIKİ sen 10 kilodan fazla verdin yanii
canım fotolarıma baktıysan ılk basladıgım halı de gormussundur, şu anda bende aynaya baktıgımda anlamasam da fotolara gore ordan buraya gelmısımama daha gıdecek yolum var
inş.o yolda ilerlersin fıstıkkk
neysekı tv dekı o ses yarısması sayesınde hadıseye ısındım ıyıce
guzelmış
sen de eşinin hevesını kırma cnaım bak kendın soyluyosun onceden o agırdan alırdı ben heveslenırdım dıye, o zmnları bı dusun, o agırdan alınca sen kımbılır nası kırılıyodun sımdı sen aynı hataya düşmee, ıyı seyler düşün iyi seyler olsunnnn
pelincim çok çok haklsınnn seni hep severim zaten fikirlerinide
canım pko oldugnu nası anladın, adet duensızlıklerın fılan varmıydı, kılo vermek sneın ıcın o acıdanda baya yararlı olcak demekkı cunku kılo cok etkılıyomus yumurtlamayı.. gercı benım bı tane pko dedıklerı tanıdıgım avr o da çok zayıf:26:
var canım ya bende her konuya atladım amabenimd earkdaşımd apko var ve çok zayıf..bana böyle birşey hiç söylenmedi belkide daha çok gaza gelridim ozaman..sorunum belli değil ya zaten:26:
Naaaaffff, senın eşin ne iş yapıyo canım, senınkı de benımkı gıbı sureklı bı sehırdışında, bızı bırakıp bırakıp gıdıyolar bunlar
Çikolatanın her türlüsünü, yağlı yiyecekleri, hamur işlerini seviyorum.
Onlarsız yapamıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?