70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

leslie bizim evede gelirmi

Bana gelmiyo bi türlü bi ara ebru geliyodu ne güzel üfüre üfüre plates yapıyoduk

Eşine dua etmelisin
Ben çok seviyorum
Tadını sever misin bilmem ama seversen bırakamazsın o kesin

İviittt o benim

Denemedim denersem bırakamayabilirim Neyse denemicem

Tribini yirim nen

bizimkine çağırıyorum nazlanıyor lesli hanım..

Saçından sürüdüğüm gibi getiririm istiyosan

ben gelimmi sizin şirkete
oğlumla sıvışırız kenarcığa hiç ses çıkartmayız

Gel kuşum gel çay,kahvee herşey var

Bende yazını görmeden sana mesaj atmıştım
Ne kadan temiz kalpliyim ya
Mesaj kutuna bak abla

Bende kutuma bakim mi

saol canım tığ gibiyim demek kac numara tığım ondan pek emin deilim ama

Naf harıkaymıs ya ben bı an doldurudn sandım pinguileri

valla benım canım cekmıyo dılek ıstdedıgın kadar de cunku daha once yedım hemde cok sevmıstım ama sonra sogudum nedense ben cips manyagıyım sakın cips demeyin ama:18: işin ilginç tarafı oğlumda cok sevıyor nası yıyor versek sırf onun cıın almıycam yemesın kuzum dıye ama marketet kurtarıcı oluyo baksa türlü durmuyo yoksa

zerra benim evde çoktandır misafir..biara baya samimi olmuştuk ama rizeye gitmemden beri aramız açıldı..
yani evde oturmaktan iyidir hiç spor yapamayana...nasıl yaratığım ben yaa ipin uucnu kaçırdımmı tam kaçırıyorumm
2gündür aklımd ainş.yeniden leslieye dönücemm

çocuk araya gırınce zor tabı, bızde cocuk benım işim dolayısıyla da zor, kamuda deılım ızın alma şansım yok, çocuk demek bı sure sonra işi bırakmak demek, evın tek maasla gecınmesı demek, boyle bısıde şu an keısnlıkle mumkun deıl, şimdi borclara ıkımızınkı bıle yetmıyooo :26:

Ablalarrr bana da yardımcı olun bi 6 rakamını göremiyorumm....
Help meeee pleaseeeee!!!!

dur ben hepiyim sana yetiş fatooo diye bagır belkı fatma gırık duyar oyle bı program yapıyodu hatırlıyomusunuzzz

Çikolatanın her türlüsünü, yağlı yiyecekleri, hamur işlerini seviyorum.
Onlarsız yapamıyorummmm.
Yazın magnum, kışın süt dilimi + pingui hastasıyım sizce ben kilo verebilir miyim?

kebaplar, cıpsler cekırdekler, baharatlı cerezler amaannnınnnnnnnnnnnnn hepsıne hepımız bayılıyoruz da bak kıloları da verdık sımdıye kadar, sen de devamını getıreceksınnn ha gayret

Bana kimse yardımcı olmuyoooo giderimm bakınnn

tehdit haaaaa, savcılıga verırım senı valla tehdıt edıyo dıye

oh oh ne qüzel
canımı kahve çektirdin pfffffffff
kalkimde yapim kendime bi orta şekerli

Eksiyi gördüm ya hemen + ya geçmek için sanki yedim şimdi vicdan yaptım. Yerken iyide, sonrası ııhh. Evet ya çocuklar çok şanssız evlere hapis oluyorlar sıkılıyorlar ve agresif yapılı, sinirli, hiperaktif , asosyal oluyorlar.

Bende buradan duydum indirdim leslie bacıyı. Yaptım benim çok hoşuma gitti ben hergün yürüyüş yapamıyorum evde yapmak süper. Tabi yaparsak. Kıyamam sana ben. Kaptan kızmasın sana benim yüzümden. Belki görmez Abur cuburum yok aslında yeme huyum yani, ama arada yapıoz işte mantı felan üüff geldi kaç kalori acaba?

puff bayram yoğunluğundna sonra bir kap yemek zor yapıyorum haaa..
yemeğim pişiyor 2 posta çamaşır astım..
nevresimleir ütüledim..artık az evden çıksam diyorum inanabiliyımsunuz ben tam 4 gündür hiç evden çıkmadım olamazzz
öğlene kadan uyuyorum akşam hemen oluyor sonra bukadar akşamalr uzun otur allah otur...
bugün erken kalktım bari az çıkıpta yürüyeyim bee bana yakıştıramadım dedim ya sahiden çok yorulmuşum ama bukadar olmazki markete gitsem acaba uzaktakinemi gitsem üşüyüpte geleyim
zaten regl kapıda göğüs karınbomba oldu
busene kurs yok okul bitti ee 3egeçmedim ama acil oalrak bikursa başlamalıyım...
eşim beni boş görünce bari bebek yapalım dedi galibaa

galiba bizede naz yapacak eve yeni tasindik net yok benvtlf giriyorum kk ya....
bana naz yapmasinda kime yapsin

aaa indirdim şükür bu ne çene böyle....
hem ağzı hem çenesi çalışıyor..
asıl bundan sonrası önemli inşallah yaparım bu egzersizleri....

Harikasın tebrik ederim bende leslie ile tanışsamm bizim evede gelse ne güzel olur

İzmir çok soğuk değil şirkette hem klima hem kalorifer var hemde beleşş

leslie o olmadı callan teyzeyle bi tanışsan.. izmiri çooook özledim been

leslie bizim evede gelirmi
çağırın o geliyor eve.. sanki temizlikçi bayandan bahsediyoruz di mi

napiim tatlım..oğlanla geçiyor tüm zamanım..o amazonda satılanlar var sadece canım..dediğim gibi rapidden dene

gelir zeynep sana da geliir

ne kutusu kız.. açtırma kutuyu söyletme kötüyü

bugün pek bi sempatiğim

ben çıkıyorum kızlar oğlum keyifsiz..ateş 38.6 olmuş..zaten bugün durgunluk vardı..
normalde kıpır kıpr bi çocuk.
hadi öptümmmmm..

indirdin mi haydi gözün aydın zeynepcim.. dediğim gibi önce 2 mille başla.. 1. mil bittiğinde leslie yorulduysan bırak diyor(bu arada ingilizcen var mı bilmiyorum,ben alt yazıya gerek duymuyorum ,ama alt yazılı olan da varmış sanırım)ben 1 hafta 2 mil,sonra birer hafta 3 ve 4 mil,şimdi de 5 mil yapıyorum her gün.. ama benim vücut yapıma göre (hızlı olan) 4 mil beni çok daha fazla yoruyor ve terletiyor 5 mile göre..bu akşam 4 mil yapıcam inş mesela..bu arada 1 mile:1.609 metre diye biliyorum..

ben çıkıyorum kızlar oğlum keyifsiz..ateş 38.6 olmuş..zaten bugün durgunluk vardı..
hadi öptümmmmm..
gecmıs olsun canım bi ateş düşürücü ver istersen rahatlasın kuzucuk benım adam cok pimpirikli 37.5 olunca dayıyoz surubu valla

canım bende callen ıstıyorum nerdenındırıdn bana lınk atsana özelden sana zahmet(hah sankı leslie yi cok yaptım bıttıde callen ıstıyom)

yok o yanlış anlamaz ben anlarımda sen öyle diyon yaaa hep böyle değilmi doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarr
evet hemde haftada 5 kiloseni pfuduk seniii

Haftada 5 kilo versek keşke yiyerek
Ne bilim bazen insanların alınganlıgı tutuyo kimseyi kırmak istemem :)

Bende kutuma bakim mi

Alıştın sen kutuna bakmaya

Sende beni hemen savcılıkla tehdit et
Ayyy 6yı görim gofret dagıtcam sokaktki cocuklara aklımda hala valla

Mantı 1 porsiyon 490 kalori yazıyo nette:26:

hahahha iyi bari
Yaparsın inş.

Eşim sağolsun hayatım napıyon sen ordaaa hadisenee diyince atıverdim pinguiyi rafa pırrrrrrrr yanına gittim hemencik

Canım biz 3. senedeyiz ve daha yeni yeni tek maaşla geçinebiliyoruz (Bazen diyorum çokmu savurganız diye ama :26: ) demek ki

çocuk için ideal zaman

oh oh ne qüzel
canımı kahve çektirdin pfffffffff
kalkimde yapim kendime bi orta şekerli

Kıyamam :26: yap bari biyerin şişmesin hem kahve tok tutuyo demişti biri kim hatırlamıyom :26: benim mide problemli içemiyorum

Evet haklısın cnm

Gadınınnn zırtından zopayııı garnındannn sıpayıı eksik etmiceksin demiş biri ama kim bilmiyom

Hahahah bence lesli abla çenesinden dolayı da zayıflamış olabilir

Callan teyzeyi indirdim ben geçenlerde nerden buldum hatırlamıyom ama :26: daha deneme şansım olmadı teyze yaşı itibariyle çok

mayışık geldi bana ama etkili sonuçlar alınıyomuş :26: neyse yarın olsun hayrolsun yarın evdeyim denerim

Mesaj kutusu

hadi öptümmmmm..

Geçmiş olsun cnm

ah canım geçmiş olsun.. bizimki de ishal..

Salgın filanmı var :26: geçmiş olsun

Bu arada İzmire beklerim

Kutum kutum canım kutumm

Çeneyle zayıflansaydı ben iğne ipliğe dönerdim
Burda da belli oldugu gibi çenem bi susmaz.
Akşam servise biniyorum herkese dalaşıyorum ordan oraya laf yetiştiriyorum.
Bütün erkekler illaallah etmiş durumda herkes sevgiline, ilerde kocana sabır versin diyo

Callen çok komik ya ger-düş baya bi söyledi ondan sonra indirdim.
Teyzelerin tipi komik ben nivea body i seviyorum hareketleri bana daha uygun geliyo.

Kim ne derse desin konuşkan insan iyidir severim

Teyzeler o yaşa rağmen seksi mayolar giymişler yalnız bel bacak maşallahh fitt hiç kıskanmadım

kara çocuk bende de var bende seviyom ama hareketleri beni çok zorlamıyo (bacak kısmı dışında) bi ara yapmıştım baya sanırsam ondan

Gerçi uzun zamandır görüşmedik kara çocukla onuda deneyebilirim bak alıştırma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…