gecmıs olsun canım bi ateş düşürücü ver istersen rahatlasın kuzucuk benım adam cok pimpirikli 37.5 olunca dayıyoz surubu valla
canım bende callen ıstıyorum nerdenındırıdn bana lınk atsana özelden sana zahmet(hah sankı leslie yi cok yaptım bıttıde callen ıstıyom)
ah canım geçmiş olsun.. bizimki de ishal..
arzu eşim indirdi işyerinden, sanırım o da rapidden.. akşam gelince sorarım canım
sızede gecmıs olsun canım bol bol sıvı vermeyı unutma
Kim ne derse desin konuşkan insan iyidir severim
Teyzeler o yaşa rağmen seksi mayolar giymişler yalnızbel bacak maşallahh fitt hiç kıskanmadım
kara çocuk bende de var bende seviyom ama hareketleri beni çok zorlamıyo (bacak kısmı dışında) bi ara yapmıştım baya sanırsam ondan
Gerçi uzun zamandır görüşmedik kara çocukla onuda deneyebilirim bakalıştırma olur
Kızlar merhabalar,
:26::26::26:sizle bişey paylaşmak istiyorumm.. uzun zaman önce iş arıyodum hatırlarsınız belki işyerimde huzurlu değilim diye. şimdi arkadaşımdan bir teklif aldım Babası yeminli mali müşavir Abisi mali müşavir, onların ofisinde stajerliğe başlamamı istedi. İşletme Aöf 3.sınıftayım okul bitince staja başlayacaktım. Ama şimdiden başlamam işi iyice öğrenmek için bana çok büyük fırsat ama stajere verdikleri aylık kuş kadar beni maddi olarak zorlayacak . bir yandanda mesleğimde ilerlemek var bu işi yapmam için o bürolarda sürünmem şart iş koymaz banada maddi olarak beni sıkıtıya sokacağı kesin.. kafam karışık teklif bana cazip geldi iş değişikliği istiyordum ama bu farklı oldu bana eğitim ve kurs gibi olacak sadece verdikleri para anca yola harçlığa gidecek ama bunu yapmalıyım geliba ne dersiniz. hem denetmenlik hem müşavirlik firması :26::26::26:
Kızlar merhabalar,
:26::26::26:sizle bişey paylaşmak istiyorumm.. uzun zaman önce iş arıyodum hatırlarsınız belki işyerimde huzurlu değilim diye. şimdi arkadaşımdan bir teklif aldım Babası yeminli mali müşavir Abisi mali müşavir, onların ofisinde stajerliğe başlamamı istedi. İşletme Aöf 3.sınıftayım okul bitince staja başlayacaktım. Ama şimdiden başlamam işi iyice öğrenmek için bana çok büyük fırsat ama stajere verdikleri aylık kuş kadar beni maddi olarak zorlayacak . bir yandanda mesleğimde ilerlemek var bu işi yapmam için o bürolarda sürünmem şart iş koymaz banada maddi olarak beni sıkıtıya sokacağı kesin.. kafam karışık teklif bana cazip geldi iş değişikliği istiyordum ama bu farklı oldu bana eğitim ve kurs gibi olacak sadece verdikleri para anca yola harçlığa gidecek ama bunu yapmalıyım geliba ne dersiniz. hem denetmenlik hem müşavirlik firması :26::26::26:
Kariyerin açısından bakarsak harika bir teklif
Maddi açıdan bakarsak sen daha iyi bilirsin canım zorlar ama idare ederiz diyosan hiç kaçırma
Büroları biliyosun zaten süründürür her işi sana yaptırırlar ama pişersin bileziğini koluna takarsın
Kızlar merhabalar,
gitme gitme herkesin işi yoğun yoksa ilgilenilirdi .))Bana kimse yardımcı olmuyoooo giderimm bakınnn
canım çoook iyi anlıyorum seni. iş yerinde devamlı takım elbise giyiyorum. kimi 40 kimi 42 kimi 38 şuan 42 ceketler bile germeye başladı siyah bir ceketim var forma gibi hergün onunlayım giremiyom hiçbirine. azmedelim hep beraber verelim kiloları. ah ah 38 beden çok özledim seni...tşk ederimbekarım 22 yaşındayım boyumu net bilmiyorum yahminen 1.65 yha kalçalarım ve belim beni mahvetti ne yediysem sanki oralarıma gitmiş yha (bide üst vadiye ) çok kötüyüm yha tayt üstü giyinmek istiyorum kalçalrım acayip kötü duruyor... göbeğim korkutmuyorda Allah ım kalçalarım mahvolmuş durumda yha
afiyet olsun bak canım çekti ama yok bana mantı falan. makarnaya bayılırım valla 3 haftadır yemedim. bu bile mucize...Slm kızlar nasılsınız? Dilekk naber ablası bozma moralini en kısa zamanda ineceksin 6'lı rakamlara önce kendine inan. Ben şu bahsettiğin süt dilimi ve pingui falan hiç yemedim. Ay çok merak ettim sayende ne farkları var ikisi de aynıya benziyor.
ya şu süt dilimini nemimde aklıma soktunuz tatlıyıda sevmem yani...
Ben çok kötü bir şey yaptım bugün.1 tabak mantı yedimmm yaa. Amaaa çok güzeldi harikaydı hatta muhteşemdiii dayanamadımm ki Resmen gözüm dönmüştü Ee karnım da doydu şimdi sopaya hazırım bana kızabilirsiniz. Hemde bu sabah tartıda 1 kg eksik çıkmışken ya.
Kızlar merhabalar,
canım çalış derim ben. tecrübe kolay olmuyıo. para az olsa da bir süre dene en azından. iş hayatına girmeden birşeyleri öğrenemiyorsunbana bi akıl verin napmalıyım sizce maddi sıkıntımı iş tecrübesi ve öğrenmekmi :26::26:
Senin hödük patronu unutmak mümkün mü
Cidden orda aldıgın paranın bi yararı olmaz sana ama sadece bilgi anlamında faydası olur.
Bence sen bi eşine sor.
Sonuçta bi ev geçindiriyorsunuz. Hesap kitap yapın eğer burdan ayrılırsan evde maddi anlamda çok çok bişey değiştirmicekse iş değiştirmen mantıklı.
Ama evde maddi anlamda zorlanacaksan diğer işe girdiğinde 3-4 ay katlanabilirsin sonra parayı kafana takarsın.
Ne kadar para önemli değil bişiler ögrenmek önemli desekte.
İnsanoğlu bi kaç ay sonra rahatsız oluyor para istiyor.
Kendimden biliyorum işsiz zamanımda ne kadar verirlerse versinler çalışırım diyordum.
Şimdi de az para veriyolar diye çemkiriyorum habire
Evet yaşlar gitmiş ama pörsümemişlerdi
Ben daha çok seviom benimkinde kara çocuk yok
Aliydi sanırım adı o yok valla başka biri var güzel yaptırıolar ama benim bacaklarım tosun oldugundan niveada bacak hareketleri cok oldugundan seviyorum.
Bide konuşkan insandan zarar gelmez
Hep bunu derim ben
bana bi akıl verin napmalıyım sizce maddi sıkıntımı iş tecrübesi ve öğrenmekmi :26::26:
bu arada leslie bıcır bıcır konuşuyor kimi seviyor kimi hiç sevmiyor..ben sevenlerdenim..klasik yürüyüş ve step hareketleri..callanetics daha soğuk geliyor bana,callan teyze emekli balerinmiş,ben hiç yapmadım biraz daha esneyeyim o zmn.. çok çabuk etki ediyormuş ama ilk hafta çok ağrıtıyormuş..
maddi olarak sıkacak idare edermiyim eh işte korkuyorum maddi olarak ne kadar zorlanırız hesaplıyamıyorum şmdiden ama bunuda kaçırmak istemiyorum sonuçta malimüşavir olmak için bunu yaşamam gerekiyor.
sanırım gideceğimmm ağır basıyor meslek aşkı:26::26:
hödük patron
eşimle konuştum o bana destek oluyor onda sıkıntı yok. ben çok takıyorum maddi sıkışıklığı onu zaman gösterecek yetirebilcezmi biraz lüksümüzden kıscaz bazı şeylerden bir süre :2::2: ben zaten her halükarda okul bitince bu işte çalışacaktım biraz erken oldu sadece ama okul bitince bide o arada çocuk çoluk derdine düşünce yaşta geçiyo kimse çocuklu stajer almaz yanına. mantığım bir gitmelisin bir gitme diyor allak pullak oldum
Artık tiyatro, opera, bale bunlardan kısarsınız.
Belediyelerin aktiviteleri var oraya gidersiniz :))
canım maddı acıdan ıdare edebılceksenız ve gercekten ılerde bu işi yapmayı isityosan tabıkıde basla derım ben mecburen basamak basamak ılerlıyceksın hakkında hayırlsıı neyse o olsuncanım
gitme gitme herkesin işi yoğun yoksa ilgilenilirdi .))
canım çoook iyi anlıyorum seni. iş yerinde devamlı takım elbise giyiyorum. kimi 40 kimi 42 kimi 38 şuan 42 ceketler bile germeye başladı siyah bir ceketim var forma gibi hergün onunlayım giremiyom hiçbirine. azmedelim hep beraber verelim kiloları. ah ah 38 beden çok özledim seni...
afiyet olsun bak canım çekti ama yok bana mantı falan. makarnaya bayılırım valla 3 haftadır yemedim. bu bile mucize...
canım çalış derim ben. tecrübe kolay olmuyıo. para az olsa da bir süre dene en azından. iş hayatına girmeden birşeyleri öğrenemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?