70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzu eşim indirdi işyerinden, sanırım o da rapidden.. akşam gelince sorarım canım

Kızlar merhabalar,

:26::26::26:sizle bişey paylaşmak istiyorumm.. uzun zaman önce iş arıyodum hatırlarsınız belki işyerimde huzurlu değilim diye. şimdi arkadaşımdan bir teklif aldım Babası yeminli mali müşavir Abisi mali müşavir, onların ofisinde stajerliğe başlamamı istedi. İşletme Aöf 3.sınıftayım okul bitince staja başlayacaktım. Ama şimdiden başlamam işi iyice öğrenmek için bana çok büyük fırsat ama stajere verdikleri aylık kuş kadar beni maddi olarak zorlayacak . bir yandanda mesleğimde ilerlemek var bu işi yapmam için o bürolarda sürünmem şart iş koymaz banada maddi olarak beni sıkıtıya sokacağı kesin.. kafam karışık teklif bana cazip geldi iş değişikliği istiyordum ama bu farklı oldu bana eğitim ve kurs gibi olacak sadece verdikleri para anca yola harçlığa gidecek ama bunu yapmalıyım geliba ne dersiniz. hem denetmenlik hem müşavirlik firması :26::26::26:

Evet yaşlar gitmiş ama pörsümemişlerdi
Ben daha çok seviom benimkinde kara çocuk yok
Aliydi sanırım adı o yok valla başka biri var güzel yaptırıolar ama benim bacaklarım tosun oldugundan niveada bacak hareketleri cok oldugundan seviyorum.
Bide konuşkan insandan zarar gelmez
Hep bunu derim ben

Kariyerin açısından bakarsak harika bir teklif

Maddi açıdan bakarsak sen daha iyi bilirsin canım zorlar ama idare ederiz diyosan hiç kaçırma

Büroları biliyosun zaten süründürür her işi sana yaptırırlar ama pişersin bileziğini koluna takarsın

bu arada leslie bıcır bıcır konuşuyor kimi seviyor kimi hiç sevmiyor..ben sevenlerdenim..klasik yürüyüş ve step hareketleri..callanetics daha soğuk geliyor bana,callan teyze emekli balerinmiş,ben hiç yapmadım biraz daha esneyeyim o zmn.. çok çabuk etki ediyormuş ama ilk hafta çok ağrıtıyormuş..

Senin hödük patronu unutmak mümkün mü
Cidden orda aldıgın paranın bi yararı olmaz sana ama sadece bilgi anlamında faydası olur.
Bence sen bi eşine sor.
Sonuçta bi ev geçindiriyorsunuz. Hesap kitap yapın eğer burdan ayrılırsan evde maddi anlamda çok çok bişey değiştirmicekse iş değiştirmen mantıklı.
Ama evde maddi anlamda zorlanacaksan diğer işe girdiğinde 3-4 ay katlanabilirsin sonra parayı kafana takarsın.
Ne kadar para önemli değil bişiler ögrenmek önemli desekte.
İnsanoğlu bi kaç ay sonra rahatsız oluyor para istiyor.
Kendimden biliyorum işsiz zamanımda ne kadar verirlerse versinler çalışırım diyordum.
Şimdi de az para veriyolar diye çemkiriyorum habire

maddi olarak sıkacak idare edermiyim eh işte korkuyorum maddi olarak ne kadar zorlanırız hesaplıyamıyorum şmdiden ama bunuda kaçırmak istemiyorum sonuçta malimüşavir olmak için bunu yaşamam gerekiyor.

sanırım gideceğimmm ağır basıyor meslek aşkı:26::26:

canım maddı acıdan ıdare edebılceksenız ve gercekten ılerde bu işi yapmayı isityosan tabıkıde basla derım ben mecburen basamak basamak ılerlıyceksın hakkında hayırlsıı neyse o olsuncanım

Bana kimse yardımcı olmuyoooo giderimm bakınnn
gitme gitme herkesin işi yoğun yoksa ilgilenilirdi .))
canım çoook iyi anlıyorum seni. iş yerinde devamlı takım elbise giyiyorum. kimi 40 kimi 42 kimi 38 şuan 42 ceketler bile germeye başladı siyah bir ceketim var forma gibi hergün onunlayım giremiyom hiçbirine. azmedelim hep beraber verelim kiloları. ah ah 38 beden çok özledim seni...
afiyet olsun bak canım çekti ama yok bana mantı falan. makarnaya bayılırım valla 3 haftadır yemedim. bu bile mucize...

bana bi akıl verin napmalıyım sizce maddi sıkıntımı iş tecrübesi ve öğrenmekmi :26::26:
canım çalış derim ben. tecrübe kolay olmuyıo. para az olsa da bir süre dene en azından. iş hayatına girmeden birşeyleri öğrenemiyorsun

hödük patron

eşimle konuştum o bana destek oluyor onda sıkıntı yok. ben çok takıyorum maddi sıkışıklığı onu zaman gösterecek yetirebilcezmi biraz lüksümüzden kıscaz bazı şeylerden bir süre :2::2: ben zaten her halükarda okul bitince bu işte çalışacaktım biraz erken oldu sadece ama okul bitince bide o arada çocuk çoluk derdine düşünce yaşta geçiyo kimse çocuklu stajer almaz yanına. mantığım bir gitmelisin bir gitme diyor allak pullak oldum

Alisiz nicea düşünemiyorum

Evet haklısın canım (konuşkan insan konusunda haklısın tosun bacaklardan bahsetmiyodum ay niye yazdım şimdi böyle bilemedim :26: )

bana bi akıl verin napmalıyım sizce maddi sıkıntımı iş tecrübesi ve öğrenmekmi :26::26:

Yazdım ben ama :26:

Kas kevşetici içsek etkisi olurmu acaba

Canım dilek ' inde dediği gibi eşinlede bi konuş bakalım ne diyecek :26: kariyer senin ama hayatınız ortak

Artık tiyatro, opera, bale bunlardan kısarsınız.
Belediyelerin aktiviteleri var oraya gidersiniz :))

canım maddı acıdan ıdare edebılceksenız ve gercekten ılerde bu işi yapmayı isityosan tabıkıde basla derım ben mecburen basamak basamak ılerlıyceksın hakkında hayırlsıı neyse o olsuncanım

teşekkürler kızlar sanırım başlayacağım pazartesi gidecem görüşmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…