70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sende beni hemen savcılıkla tehdit et
Ayyy 6yı görim gofret dagıtcam sokaktki cocuklara aklımda hala valla

Yaparsın inş.[/COLOR]

onu gecenlerde kocişe soledım ben kk daki dılek dedım cocuklara gofret dagıtacak diye

dimi ya bızımde zamana ıhtıyacımız var, inş yoluna gırcek hersey

callenı ındırmek ıcın neler cektım ben, gunlerce ugrastım ammavelakın cok etkılı fılan olmasına ragmen yapılcak iş deil ya o, bı enerjı lazım zaten spor yapmak ıcın olan enerjımı de o alıp gorutuo mıyır mıyır konusuo, hıc olmadı leslıe enerjı dolu

nıvea body bı zmnlar bızdede vardı gazetemı ne vermıstı, ama onda da Ali vardı baya enerjıktı onlarında hareketlerı

konusmakla zayıflanılsa gercekten de avukatlar fılan tığ gıbı gezerdı, ama olmuyo maleseff

o fosforlu renk mayolara ahu tugba mayosu dıyorum ben, hatta bı donem hulya avsarında o mayolarla bı cok turk fılmı sahnesı vardır :90::90:

bence eşinle oturup artıları ve eksılerı masaya yatırın ve ona gore karar verın

Son düzenleme:

eşim çok anlayışlı kariyerin için iyi birşeyler yapacaksan ben arkandayım karar senin dedi bana bıraktı canım kocam. çok anlayışlıdır bu konularda ben bi kursa gitcem desem gider benden önce araştırır.

hah benımkı gıbıymıs ugrasa ugrasa benı kamuya soktu dünde aöf harclarımı yatırdı bende işletmeye devam edıcem bakalım

teşekkürler kızlar sanırım başlayacağım pazartesi gidecem görüşmeye

Hadi hayırlısı olsun canım

Yalnız adama sor ben kkda kızlarla konuşuyorum mahsuru varmı diye

ya kızlar bende bu guruba katılmak istiyorum kk dada yeniyim ne yapmam gerekiyor 71 kilo olmam dışında:)

Hoşgeldin diyorum topik kurallarını kopyalarız birazdan ( Dilekk bende yenisi yok sen kopyalarmısın bende alıntılayayım kendime kuşum )

Evet canım zamana bırak herşey yoluna girer

Denemedim callen teyzeyi bi deneyeyim bakalım sıkılırsam lesli abla var kara çocuk var

Çok seksi mayolar valla ben giymeye cesaret edemem mayokini giyiyom zaten göbişim saklansın diye

heh şimdi ben 6 aylık evliyim evlenmeden önce 59 kg idim suan 71.. inanamıyorum hala ama öyle boyum 1.70 hiç bir kıyafetim olmuyor ne yapacağım nasıl başlasam bilmiorum ...daha önce hep başlayıp sonunu getiremeyenlerdenim...27 yaşındayım bu arada çalışmıyorum evdeyim zaten en büyük sorunda bu yeni bir şehre geldi ve tam olarak alıştım diyemem yeni yeni arkadaşlarım olmaya başladı tabı sıkıntıdan bol bol yiyiyp oturdum ve sonuç 71 kg bana yardım edin lütfennnnn

2 aylık hamileyim hareket imkanım çok kısıtlı ve bu aralar çok üşengeç oldum.dışarı çıkıp yürüyüş ypmam imkansız ewde egzersiz yapsam sakıncası olurmu acaba yhaa.. bu gidişle hamileliğimin sonunu düşünemiyorum

Eşine de rezil ediyon he beni
Kaç yıldır göremediğimden o rakamı içimde kaldı
Ahu tugba
Leslie ablayla yürüyim ben bu akşam

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Eşine de rezil ediyon he beni
Kaç yıldır göremediğimden o rakamı içimde kaldı
Ahu tugba
Leslie ablayla yürüyim ben bu akşam

aman eşim kaç kıloya ınınce yapıcagını bıle bılmıyo cocuklar sokakta gofretmı ne yıyolardı bayramda memlekette ozmn aklıma gelıpte solemıstım

hem leslıyle kac mılde yorulursan orda bırakabılıyosun, fazla zorlama ertesı gun tutulur bacakların valla

boyumuz aynıymıs evlılık yaradı demek yürüyüşe başla bence hemen bırde boyuna göre asırı deıl kılon sen onceden baya ıyıymıssın ondan sana fazla gelıyo ben hıc 59 olmadımcabuk verırsın az bı dıkkatle yenı gelmıs kılolar cunku hangı sehıre gelın gıttın bakım

Ne güzell

Sende kendini sıkılınca dolabın kapısında bulanlardansın Boyun var kilon kötü durmuyodur kanımca ama insan kendini iyi

hissettiği kiloda olmalı bence bol iradeler diliyorum

Sen yapılacakları biliyorsun zaten.
Bunları yapmazsan sonunun kötü olacağını da.
Ve hamilesin evde tek başına pilates falan sakıncalıdır kendini riske atma derim ben.

Hoşgeldin
Listemizi kopyaladım okursun

kızlar bu arada hep soracam unutuyorum Charm nerdeeeeeeeeeee :26:

Deniyim bakim rahatıma düşkünüm kendimi pek kasmam merak etme
Valla görmüyorum bende 3 gündür falan.
Nete girmiyor sanırım. en son 2.5 kg aldım dedi kaçtı gitti

hah benımkı gıbıymıs ugrasa ugrasa benı kamuya soktu dünde aöf harclarımı yatırdı bende işletmeye devam edıcem bakalım

hayırlısı olsun canım negüzel insanın destekçi bir eşinin olması kımetini bil... böyel koca zo bulunur

Hadi hayırlısı olsun canım

Yalnız adama sor ben kkda kızlarla konuşuyorum mahsuru varmı diye

sağol bitanem.. ha sorayımda daha başlamadan kovulayım

ben gizli saklı yürütürüm

balıkesirden izmire geldimm hedefim 57-56 inşallah başarırım..kötü durmuyor belki ama göbeğim çok fazla ve istediğimi giyememek beni çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…