Artık tiyatro, opera, bale bunlardan kısarsınız.
Belediyelerin aktiviteleri var oraya gidersiniz :))
Sende beni hemen savcılıkla tehdit et
Ayyy 6yı görim gofret dagıtcam sokaktki cocuklara aklımda hala valla
Yaparsın inş.[/COLOR]
Canım biz 3. senedeyiz ve daha yeni yeni tek maaşla geçinebiliyoruz(Bazen diyorum çokmu savurganız diye ama :26: ) demek ki
çocuk için ideal zaman
Callan teyzeyi indirdim ben geçenlerde nerden buldum hatırlamıyom ama :26: daha deneme şansım olmadıteyze yaşı itibariyle çok
mayışık geldi banaama etkili sonuçlar alınıyomuş :26: neyse yarın olsun hayrolsun yarın evdeyim denerim
Mesaj kutusu
Çeneyle zayıflansaydı ben iğne ipliğe dönerdim
Burda da belli oldugu gibi çenem bi susmaz.
Akşam servise biniyorum herkese dalaşıyorum ordan oraya laf yetiştiriyorum.
Bütün erkekler illaallah etmiş durumda herkes sevgiline, ilerde kocana sabır versin diyo
Callen çok komik ya ger-düş baya bi söyledi ondan sonra indirdim.
Teyzelerin tipi komik ben nivea body i seviyorum hareketleri bana daha uygun geliyo.
Kim ne derse desin konuşkan insan iyidir severim
Teyzeler o yaşa rağmen seksi mayolar giymişler yalnızbel bacak maşallahh fitt hiç kıskanmadım
kara çocuk bende de var bende seviyom ama hareketleri beni çok zorlamıyo (bacak kısmı dışında) bi ara yapmıştım baya sanırsam ondan
Gerçi uzun zamandır görüşmedik kara çocukla onuda deneyebilirim bakalıştırma olur
Kızlar merhabalar,
:26::26::26:sizle bişey paylaşmak istiyorumm.. uzun zaman önce iş arıyodum hatırlarsınız belki işyerimde huzurlu değilim diye. şimdi arkadaşımdan bir teklif aldım Babası yeminli mali müşavir Abisi mali müşavir, onların ofisinde stajerliğe başlamamı istedi. İşletme Aöf 3.sınıftayım okul bitince staja başlayacaktım. Ama şimdiden başlamam işi iyice öğrenmek için bana çok büyük fırsat ama stajere verdikleri aylık kuş kadar beni maddi olarak zorlayacak . bir yandanda mesleğimde ilerlemek var bu işi yapmam için o bürolarda sürünmem şart iş koymaz banada maddi olarak beni sıkıtıya sokacağı kesin.. kafam karışık teklif bana cazip geldi iş değişikliği istiyordum ama bu farklı oldu bana eğitim ve kurs gibi olacak sadece verdikleri para anca yola harçlığa gidecek ama bunu yapmalıyım geliba ne dersiniz. hem denetmenlik hem müşavirlik firması :26::26::26:
Alisiz nicea düşünemiyorum
Evet haklısın canım (konuşkan insan konusunda haklısıntosun bacaklardan bahsetmiyodum ay niye yazdım şimdi böyle bilemedim :26: )
Yazdım ben ama :26:
Kas kevşetici içsek etkisi olurmu acaba
Canım dilek ' inde dediği gibi eşinlede bi konuş bakalım ne diyecek :26: kariyer senin ama hayatınız ortak
ya kızlar bende bu guruba katılmak istiyorum kk dada yeniyim ne yapmam gerekiyor 71 kilo olmam dışında:)
eşim çok anlayışlı kariyerin için iyi birşeyler yapacaksan ben arkandayım karar senin dedi bana bıraktı canım kocam. çok anlayışlıdır bu konularda ben bi kursa gitcem desem gider benden önce araştırır.
ayyy ne fenasın sen yaevt ilk kısacağımız şey gezme olcak
Ahahahah Allah iyiliğini versin
aranıza nasıl katılabilirim
teşekkürler kızlar sanırım başlayacağım pazartesi gidecem görüşmeye
ya kızlar bende bu guruba katılmak istiyorum kk dada yeniyim ne yapmam gerekiyor 71 kilo olmam dışında:)
onu gecenlerde kocişe soledım ben kk daki dılek dedım cocuklara gofret dagıtacak diye
dimi ya bızımde zamana ıhtıyacımız var, inş yoluna gırcek hersey
callenı ındırmek ıcın neler cektım ben, gunlerce ugrastımammavelakın cok etkılı fılan olmasına ragmen yapılcak iş deil ya o, bı enerjı lazım zaten spor yapmak ıcın olan enerjımı de o alıp gorutuo mıyır mıyır konusuo, hıc olmadı leslıe enerjı dolu
nıvea body bı zmnlar bızdede vardı gazetemı ne vermıstı, ama onda da Ali vardı baya enerjıktı onlarında hareketlerı
konusmakla zayıflanılsa gercekten de avukatlar fılan tığ gıbı gezerdı, ama olmuyo maleseff
o fosforlu renk mayolara ahu tugba amyosu dıyorum ben, hatta bı donem hulya avsarında o mayolarla bı cok turk fılmı sahnesı vardır :90::90:
bence eşinle oturup artıları ve eksılerı masaya yatırın ve ona gore karar verın
onu gecenlerde kocişe soledım ben kk daki dılek dedım cocuklara gofret dagıtacak diye
dimi ya bızımde zamana ıhtıyacımız var, inş yoluna gırcek hersey
callenı ındırmek ıcın neler cektım ben, gunlerce ugrastımammavelakın cok etkılı fılan olmasına ragmen yapılcak iş deil ya o, bı enerjı lazım zaten spor yapmak ıcın olan enerjımı de o alıp gorutuo mıyır mıyır konusuo, hıc olmadı leslıe enerjı dolu
nıvea body bı zmnlar bızdede vardı gazetemı ne vermıstı, ama onda da Ali vardı baya enerjıktı onlarında hareketlerı
konusmakla zayıflanılsa gercekten de avukatlar fılan tığ gıbı gezerdı, ama olmuyo maleseff
o fosforlu renk mayolara ahu tugba mayosu dıyorum ben, hatta bı donem hulya avsarında o mayolarla bı cok turk fılmı sahnesı vardır :90::90:
bence eşinle oturup artıları ve eksılerı masaya yatırın ve ona gore karar verın
Eşine de rezil ediyon he beni
Kaç yıldır göremediğimden o rakamı içimde kaldı
Ahu tugba
Leslie ablayla yürüyim ben bu akşam
heh şimdi ben 6 aylık evliyim evlenmeden önce 59 kg idim suan 71.. inanamıyorum hala ama öyle boyum 1.70 hiç bir kıyafetim olmuyor ne yapacağım nasıl başlasam bilmiorum ...daha önce hep başlayıp sonunu getiremeyenlerdenim...27 yaşındayım bu arada çalışmıyorum evdeyim zaten en büyük sorunda bu yeni bir şehre geldi ve tam olarak alıştım diyemem yeni yeni arkadaşlarım olmaya başladı tabı sıkıntıdan bol bol yiyiyp oturdum ve sonuç 71 kgbana yardım edin lütfennnnn
eşim çok anlayışlı kariyerin için iyi birşeyler yapacaksan ben arkandayım karar senin dedi bana bıraktı canım kocam. çok anlayışlıdır bu konularda ben bi kursa gitcem desem gider benden önce araştırır.
heh şimdi ben 6 aylık evliyim evlenmeden önce 59 kg idim suan 71.. inanamıyorum hala ama öyle boyum 1.70 hiç bir kıyafetim olmuyor ne yapacağım nasıl başlasam bilmiorum ...daha önce hep başlayıp sonunu getiremeyenlerdenim...27 yaşındayım bu arada çalışmıyorum evdeyim zaten en büyük sorunda bu yeni bir şehre geldi ve tam olarak alıştım diyemem yeni yeni arkadaşlarım olmaya başladı tabı sıkıntıdan bol bol yiyiyp oturdum ve sonuç 71 kgbana yardım edin lütfennnnn
2 aylık hamileyim hareket imkanım çok kısıtlı ve bu aralar çok üşengeç oldum.dışarı çıkıp yürüyüş ypmam imkansız ewde egzersiz yapsam sakıncası olurmu acaba yhaa.. bu gidişle hamileliğimin sonunu düşünemiyorum
2 aylık hamileyim hareket imkanım çok kısıtlı ve bu aralar çok üşengeç oldum.dışarı çıkıp yürüyüş ypmam imkansız ewde egzersiz yapsam sakıncası olurmu acaba yhaa.. bu gidişle hamileliğimin sonunu düşünemiyorum
aman eşim kaç kıloya ınınce yapıcagını bıle bılmıyococuklar sokakta gofretmı ne yıyolardı bayramda memlekette ozmn aklıma gelıpte solemıstım
hem leslıyle kac mılde yorulursan orda bırakabılıyosun, fazla zorlama ertesı gun tutulur bacakların valla
kızlar bu arada hep soracam unutuyorum Charm nerdeeeeeeeeeee :26:
hah benımkı gıbıymıs ugrasa ugrasa benı kamuya soktudünde aöf harclarımı yatırdı bende işletmeye devam edıcem bakalım
Hadi hayırlısı olsun canım
Yalnız adama sor ben kkda kızlarla konuşuyorum mahsuru varmı diye
boyumuz aynıymıs evlılık yaradı demekyürüyüşe başla bence hemen bırde boyuna göre asırı deıl kılon sen onceden baya ıyıymıssın ondan sana fazla gelıyo ben hıc 59 olmadım cabuk verırsın az bı dıkkatle yenı gelmıs kılolar cunku hangı sehıre gelın gıttın bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?