dılegin dedıgı gıbı 1-2 gun ugradı menü yazdı bı tartıalyım fılan dıyodu gelmeye yüzüm yok fılan dıye sımdı gene yokkızlar bu arada hep soracam unutuyorum Charm nerdeeeeeeeeeee :26:
hayırlısı olsun canım negüzel insanın destekçi bir eşinin olması kımetini bil... böyel koca zo bulunur
sağol bitanem.. ha sorayımda daha başlamadan kovulayım
ben gizli saklı yürütürüm
Deniyim bakim rahatıma düşkünüm kendimi pek kasmam merak etme
Valla görmüyorum bende 3 gündür falan.
Nete girmiyor sanırım. en son 2.5 kg aldım dedi kaçtı gitti
balıkesirden izmire geldimm hedefim 57-56 inşallah başarırım..kötü durmuyor belki ama göbeğim çok fazla ve istediğimi giyememek beni çok rahatsız ediyor
heyoo ben geldim...
uzak markete yürüdüm elimde şemsiyem ayağımda potinlerim(bu nerden çıktı yaaaa çizmelerim..:))
maaşallah bir sürü gündme açıp gündem kapanmış ben gideli...
deryacım herkes yazmış bişeyler bende illa demeliyim yüreğinin mesleğinin götürdüğü yere gittt
marketten tavığımı aldım ohh yaırn öğlene tavık salatası var yaaşsın çok özledim bayramdna beri yiyememiştim..
marulumu,sütümü bide nesfit meyveli aldım yaanii yeniden devam diyorum kilolar halada gitmezse onlar utansın
pko yok bend egüya ne var ozamannnnzorla dert arıyom haaa
sizsiz yapamıyorum...bu aşk böyle bitemez
bırakma terketme beni...
atma beni ölümlere atma beni zulümler
götür beni gittiğin yereeeebugünde şarkı günü heee...
neyse nafla pelin şindi ağlarlar ağlamayın canlarımmm
ilk yapışlarda 1-2-3 guzel gıdıo, 3 bıtınce yoruyo adamı ben galıba ılk baslarda ılk 3u yapıyodum hep
merak ettım ben Charmı valla, önemli bişi olmasında :26:
o şok hali çok iyi bilirim 60 kilodan birsenede 74e çıkmıştım...
ve ben yılalrca 70-79arası gittim geldim ve şimdi yine 74lerdeyim bu ne yaaaa
şehir değiştir,düşükler yap evde hareketsiz kal...helede ank.dan küçük ilçeye gelinceee herşey dahada zordu...
yani hele yeni gelinken daha yeni kıyafetlere girememek...
canımçok geç kalnmamışsın verirsin sennn...
yaranamza seni kötü kadın seniidılegin dedıgı gıbı 1-2 gun ugradı menü yazdı bı tartıalyım fılan dıyodu gelmeye yüzüm yok fılan dıye sımdı gene yok
bikaç kişi daha girmesek burası el değiştirdi gibiyeşim yok..suenvar ..enson tüp denemişti nolduysa girmedi:26:
çok kişi yok..
ay ne bıleyım canım yaa ban abı türlü yaranamıyoben hep eskı yönlerini görüyom adamın
tavuk salatasını nası yapıyon bakım yogurtlu mu yesıllıkle fılan mı ben cerkez tavugu olarak yapıyom süper oluyo
heyoo ben geldim...
uzak markete yürüdüm elimde şemsiyem ayağımda potinlerim(bu nerden çıktı yaaaa çizmelerim..:))
maaşallah bir sürü gündme açıp gündem kapanmış ben gideli...
deryacım herkes yazmış bişeyler bende illa demeliyim yüreğinin mesleğinin götürdüğü yere gittt
marketten tavığımı aldım ohh yaırn öğlene tavık salatası var yaaşsın çok özledim bayramdna beri yiyememiştim..
marulumu,sütümü bide nesfit meyveli aldım yaanii yeniden devam diyorum kilolar halada gitmezse onlar utansın
pko yok bend egüya ne var ozamannnnzorla dert arıyom haaa
sizsiz yapamıyorum...bu aşk böyle bitemez
bırakma terketme beni...
atma beni ölümlere atma beni zulümler
götür beni gittiğin yereeeebugünde şarkı günü heee...
neyse nafla pelin şindi ağlarlar ağlamayın canlarımmm
dılegin dedıgı gıbı 1-2 gun ugradı menü yazdı bı tartıalyım fılan dıyodu gelmeye yüzüm yok fılan dıye sımdı gene yok
ay ne bıleyım canım yaa ban abı türlü yaranamıyoben hep eskı yönlerini görüyom adamın
bende azgın bı hatun vardı aramızda onu merak edıyom bugun aklıma geldı zeynepberat nerde acaba:44:
:83:yok yabmiycam fistik
canim benim nasil oldu gectimi biraz kusmalari :26:
Bende sevmiyodumevlendikten sonra eşim beni kandırıp içirdi 2 ay sonra öğrendim ki o ayıla bayıla içtiğim çorba kelle
paçaymışşimdi şapur şupur içiyorum
Benimkide kilolu ama ben ikna edemedimnasıl ikna ettin deryaa söylesene banada accuk taktik ver bana
Pehhh biz genelde arkadaşlarla ya evlerde takılıyoz yada dışarda yemek filan yiyoruzoperaya gitsek millet sahneyi değil benim
kocişin horultusunu dinler
Korktumm :18::18: mekik çekemiyom ben yaa bi çekebilsem züper olcak
Ne yedinn
Bende çocuk yok bide çocuk olursa bi pazar ve bu mesai saatleriyle çok zorşimdiden bi çözüm düşüneyim ben
Yukarıda da dediğim gibi şappurr şuuuppuurr içiyom valla
Slm kızlar nasılsınız? Dilekk naber ablası bozma moralini en kısa zamanda ineceksin 6'lı rakamlara önce kendine inan. Ben şu bahsettiğin süt dilimi ve pingui falan hiç yemedim. Ay çok merak ettim sayende ne farkları var ikisi de aynıya benziyor.
Kızlar her zamanki gibi geçmişi okuyamıyorum benim evde bilgisayar meraklısı çoookk. Onun için hepinizi öpüyorum canlar. Şimdi de 3,5 yaşındaki merak sardı ayy nasıl açıyo oyun sitelerini her gün kavga ediyoruz ya. Ufacık daha yazık valla. Ablasından görüp öğrendi şimdi internet diye ağlıyo ne yapsam ki acep?
Ben çok kötü bir şey yaptım bugün.1 tabak mantı yedimmm yaa. Amaaa çok güzeldi harikaydı hatta muhteşemdiii dayanamadımm ki Resmen gözüm dönmüştü Ee karnım da doydu şimdi sopaya hazırım bana kızabilirsiniz. Hemde bu sabah tartıda 1 kg eksik çıkmışken ya.
ben çıkıyorum kızlar oğlum keyifsiz..ateş 38.6 olmuş..zaten bugün durgunluk vardı..
normalde kıpır kıpr bi çocuk.
hadi öptümmmmm..
ah canım geçmiş olsun.. bizimki de ishal..
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
yaranamza seni kötü kadın seniihem eski yönmi eksi yönmü demek istedinn..
eskiyse bırak maziyi geleceğe bak..eksiyse artıalrına bakkk
yeşillik,kurusoğan ,domates,tavuk göğsü doğranmış tavada döner kıvamınd apişiyorr..
yok çerkezi bilmemde tavuklu cevizli yoığurtda leziizdir heee
ben cıkıcam bırazdan kzılar yarın görüşürüz inşallah hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?