70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heyoo ben geldim...
uzak markete yürüdüm elimde şemsiyem ayağımda potinlerim(bu nerden çıktı yaaaa çizmelerim..:))
maaşallah bir sürü gündme açıp gündem kapanmış ben gideli...
deryacım herkes yazmış bişeyler bende illa demeliyim yüreğinin mesleğinin götürdüğü yere gittt
marketten tavığımı aldım ohh yaırn öğlene tavık salatası var yaaşsın çok özledim bayramdna beri yiyememiştim..
marulumu,sütümü bide nesfit meyveli aldım yaanii yeniden devam diyorum kilolar halada gitmezse onlar utansın
pko yok bend egüya ne var ozamannnnzorla dert arıyom haaa
sizsiz yapamıyorum...bu aşk böyle bitemez
bırakma terketme beni...
atma beni ölümlere atma beni zulümler
götür beni gittiğin yereeeebugünde şarkı günü heee...
neyse nafla pelin şindi ağlarlar ağlamayın canlarımmm

kızlar bu arada hep soracam unutuyorum Charm nerdeeeeeeeeeee :26:
dılegin dedıgı gıbı 1-2 gun ugradı menü yazdı bı tartıalyım fılan dıyodu gelmeye yüzüm yok fılan dıye sımdı gene yok

ay ne bıleyım canım yaa ban abı türlü yaranamıyo ben hep eskı yönlerini görüyom adamın

Deniyim bakim rahatıma düşkünüm kendimi pek kasmam merak etme
Valla görmüyorum bende 3 gündür falan.
Nete girmiyor sanırım. en son 2.5 kg aldım dedi kaçtı gitti

ilk yapışlarda 1-2-3 guzel gıdıo, 3 bıtınce yoruyo adamı ben galıba ılk baslarda ılk 3u yapıyodum hep

merak ettım ben Charmı valla, önemli bişi olmasında :26:

balıkesirden izmire geldimm hedefim 57-56 inşallah başarırım..kötü durmuyor belki ama göbeğim çok fazla ve istediğimi giyememek beni çok rahatsız ediyor

o şok hali çok iyi bilirim 60 kilodan birsenede 74e çıkmıştım...
ve ben yılalrca 70-79arası gittim geldim ve şimdi yine 74lerdeyim bu ne yaaaa

şehir değiştir,düşükler yap evde hareketsiz kal...helede ank.dan küçük ilçeye gelinceee herşey dahada zordu...
yani hele yeni gelinken daha yeni kıyafetlere girememek...
canımçok geç kalnmamışsın verirsin sennn...

Son düzenleme:

tavuk salatasını nası yapıyon bakım yogurtlu mu yesıllıkle fılan mı ben cerkez tavugu olarak yapıyom süper oluyo

inşallah ya teşekkür ederim iyi geldi bana söylediklerin mekik çekmeye başlıcam bide yürüyüş yapamıyorum maalesef kimseyi tanımıyorum doğru dürüst ve çok bi yerde bilmiorum şimdilik evde spor yapabilirim maalesef

yaranamza seni kötü kadın seniihem eski yönmi eksi yönmü demek istedinn..
eskiyse bırak maziyi geleceğe bak..eksiyse artıalrına bakkk
tavuk salatasını nası yapıyon bakım yogurtlu mu yesıllıkle fılan mı ben cerkez tavugu olarak yapıyom süper oluyo

yeşillik,kurusoğan ,domates,tavuk göğsü doğranmış tavada döner kıvamınd apişiyorr..
yok çerkezi bilmemde tavuklu cevizli yoığurtda leziizdir heee

hoşgeldin canikom he öyle yapcam galiba yüreğimin götürdüğü yere gitcem götür beni gittiğin yereeeee..

afiyet olsun tavıkkk

boşver üzme enişteyi geçmişi düşünme geçmişe gazi geleceğe niyazi

:83:yok yabmiycam fistik
canim benim nasil oldu gectimi biraz kusmalari :26:

bugün ilk gaviscon infantı zor bela içirdim.kusma olmadı inş kusmazda bende rahatlarım kızımda...

valla çocuk olunca ev hanımıda olsan nefes bile alınmıyo..en güzel günleriniz arkadaşım valla kıymetini bilin...

süt dilimini hiç beğenmiyorum ama pingui bir harika...benim kilolarda bir harika

ben çıkıyorum kızlar oğlum keyifsiz..ateş 38.6 olmuş..zaten bugün durgunluk vardı..
normalde kıpır kıpr bi çocuk.
hadi öptümmmmm..

geçmiş olsun canım...
ah canım geçmiş olsun.. bizimki de ishal..

canım sanada geçmiş olsun...reflor varsa evde hemen keser yada nidazol şurup.bizim kız sık sık ishal olurda benimkiler hep hazırda...

kızlar tartım 2 gündür çalışmıyo durduğu yerde bozuldu.napacam ben alalı daha 2 ay olmadı.king in bide.bende iyi olur malı diye almıştım...cumaya napacaksam sanırım garantiye gidecek....

ben bu çizelgeyi yapamadım arkadaşım yapamazsan burda yazıo dediğin sayfa açılmadı linkten yapim dedim ama hepsi ingilizce

ayy eksi yönleri yazcaktım sonra farkettım de düzeltmedim elien saglık zaten cerkez tavugu da oyle cevızlı yogurtlu bıde bayat ekmek var ıcınde sarımsak fılan

bugünkü menümü yazayım;

sabah: 1 haşlanmış yumurta
2 dl kızarmış ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
3 dl salam

ara: 1 mandalin

öğlen: 5çk nohut yemeği susuz
2çk pilav canum istedi daaa
1 bardak ayran
birkaç turşu biber

ara: 1 bardak sütlü şekersiz nescafe

akşam: biraz ıspanak haşlama
1 dl ekmek

tee bu kaaaa bugün ekmek fazla kaçtı öğlen pilav akşam ekmek . ıspanağı ekmeksiz yicektim ama yoğurt kalmamış sadede öyle yiyemedim midem bulandı

kusur varsa yarın telafi ederukk. bu akşam spordayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…