70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar öncelikle herkese başarılar diliyim...dün 14.takıma yazdım sorumu süper bir grup orasıda sağolsunlar cvladılar ancak fark ettimki kilom 73 burayada yazıyım ona göre değerlendireyim...tşkler
2 ay evvel dogum yaptım ilk kilom 54 evlendikten sonra 60.hamilekte 85 çıktım.13 kilomu verdim kaldı 12 60 olmam için.1 haftalık diyet yaptım gayet başarılıydı ancak sütüm kesilir diye bıraktım...naapiyim ben bişi söleyin 1 aysonra doğum iznim bitiyo ve hiç bi kıyafet olmuyr

canım bebeğini Allah analı babalı büyütsün..
hoşgeldin öncelikle.:13: canım bebek emziriyorsun sağlıklı ve dengeli beslenmeni söyleyebilirim sadece sonuçta küçücük bir yavruyu besliyorsun yada bir uzmana danışıp ona göre beslenmelisin emzirirkende kilo verebilirsin. senin için en sağlıklı olanı yapmanı tavsiye ederim

bende azgın bı hatun vardı aramızda onu merak edıyom bugun aklıma geldı zeynepberat nerde acaba:44:

ay canım ya yokluğum anlaşılmış evdeyim nerde olucam işten güçten hiç vaktim kalmıyo sabah kursa gidiyorum öğlene berat yemeğe geliyo o gidiyo sonra yusuf beratın dersleri derken kendime bile vakit ayaramıyorum 7/24 çalışıyorum bide pc soğuk odada yusuf oda da tek durmuyo falan filan işte ama aklım da sizde hani hatta akşam eşime şey dedim
yusufa dadılık
berata öğretmenlik
eve hizmetçilik
sana karılık
peki kendime ne yapıcam dedim aynen cevap şu
sende göbek yap
ay bu adam tam laf ebesi hiç altında kalmıyo

ara sıra uğramaya çalışırım öptüm hepinizi

mrb hatunlar menümü yazıyorumm

sabah
1dilim tam buğday ekmeği
3catal sosis
2zeytin
1kk peynir
domates

ara 1elma 1ısırık çikolata

öğle
1kase tarhana çorbası
çok az yoğurt

ara 1ısırık çikolata daha dayanamadım ama 5tane kuru kayısı

akşam
k_fleks

3lt su 2fincan yeşil çay
1fincan form çayı
bayramdab beri sporda yapmıyorum ders çalışıyorum çünkü inş sporsuzda verebilirim kilocukları

hemen menumu yaziyorumm
sabah 1 fincan nane limonlu yesil cayla gune merhaba dedim..
kahvalti 2 dilim etimek 1fincan sekersiz cay 1 kk ligts beyaz peynir
5 zeytin
ara 3 kayisi
oglee 1 kase mercimek corbasi 1 ayran 1tavuk baget
ara ceyrek nar
saat 16:00 aciktim tekrar ara 2 mandalina 1 elma
aksam 1 kase nesle nefsit ligts sutle hazirlanmis
gun icinde 2 lt su 2 fincan dogadan karsik biki cayi

bugunn bole gecti hadi yorumlarr

olmuş canım devam et

kızlarr iyi akşamlarr
ya ben çok tuhafım bu aralar hiç bişey canım istemiyoo,dün okadar alıntı yaptım epey kelebekliğimden bahsedilmiş,ama yazamadan oğlanın hücumuna uğradım vermedi bidaha pcyi,bende kızdım gittim oturdum eveeeneyse kelebek isteyenler açık adreslerini versin bana posta ediyim,benim gücüm ondan geliyomuş ,,eşim öyle söylüyooama ciddiyim bak heleki aşeren varsa kargo bedeli dahil 10liraya posta ederim suzan sana napcez bilmiyorum ama çok uzaksın banaa,,
bu arada ben kütahyada duruyorum,,burda heryerde var,,eşim sabah dediki onlar nerelere bakıyolarmış,banvit satan yerlere sorsunlar,tavuk satan yerlere sorsunlar vardır diyo,nasıl olmaz,,,:26:ama dedim şehirleri böyle böyle,,hımm belki olabilir dedii,,

neyse kızlar ben şuan pcdeyim ama evde 4 çocuk depişiyolar ablamın çocukları geldi 2de benim 4ü birden evi yıkarlar artık ablam derdine yansın,tepinme sesi fena gidiyo altkataahadi buralardayım ben

hu hu canikolarım ben geldim
akşam o
küçük oğluma sinirlendim son dakka ödevinde eksik kalmış onu tamamlamak için yanıma geldi kiiiiii eve geldiğimde ve gelmedende yüz kere ödevin varmı bitir getir göster demiştim...üç kağıtçı yaptım deyip 3 sayfasını kontrol ettirdi meğerse 5 sayfaymış...neyseki heralde içi rahat etmediki ben eksik yaptım deyip getirdi yatmadan onu bitirdi,sütlerini içirip ikisinide yatağa gönderdim bende yorgundum yattım...
eeeeeeeeeee benden böyle sizde nevar ne yok bakeeemmmm

menümüde vereyim...
bu arada biraz önce tartıda güzel bir rakam gördüm
sabah(07.20)
2 dlm kızarmış tam tahıllı ekmek üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,yeşil zeytin,çay
öğle(12.30)
1 kase bol acı biber ve domates soslu hşl.(yağsız)makarna,bol domates ve peynirli yeşil salata
ara(16.00)
1 mandalina
akşam(spor sonrası)
1 koca bardak süt,beyaz peynir
gün boyu 3 lt.su,1 brd.yeşil kahve,1 brd.bergamutlu yeşil çay,1 brd.kiraz saplı form çay
spor(18.10-19.30 arası)
50 dk.7.0 da yürüme bandında yürüyüş(360 call.),60 tane yarım mekik,60 tane alt karın mekik,40 ar tane sağ ve sol yan mekik,80 tane yarım bacak arası mekik
gördüğünüz gibi direkman karın ve yan çalışıyorum göbiş için...nekadar düzlenirse artık

Günaydınnn canlarrr.
Kazınarak yataktan kalktım ve deee işimdeyimmm.:126:
Siz gelene kaa kahvaltımı edeyim.:125:
Hepimize güzel bi gün olsun.
Bu arada son 2 gün
son 2gün hemii
sabah 1 bardak ılık su.....peynır ve yeşillik......form çay.......ilk günüm hadi bakalım.......kilo 79.9..........
hoşgeldiin,,
günaydın kızlar
rüyamda sabaha kadar sel ve farelerle uğrastım hayır olur inş
hayır olsun inşallah:18::18:

netseki bugün düzenli olmuş,bozmazsın inş. bidaha

sinir stres çocuklarla boğuşmaca,eşle geçimsizlikdaha ne olsun gıııne dertlimişim ben bee,,parayı alınca annemin verdiği parayla ev alcam önce dediydim geçen,ben senin aldığın evde oturmam demesinmiineymiş,burası onunmuş(kirayı o ödüyoya)kavga anında ben seni kovuyodum yine iyiydi diyo,sen ev alınca dewvamlı kovulan ben olurum seni kovamamda napcam öyle ben diyomanyak nen bu adam

tatlişkom ben çayı çok sevmem iş yerinin karşısında kahve var yılmaz abimiz...çok şükür kış moduna geçtide hergün ıhlamur demlemeye başladı(bizim çay ıhlamur kahve ordan gelir markayla alırız)...biz söylemeden belli aralarla çay getirirdi ben pek hoşlanmazdım,bu hafta ıhlamur getirmeye başladı onun için çok mutluyum...bide ıhlamur kan yapar,öksürüğe iyi gelir bağırsakları yumuşatır,strese iyi gelir,şekerede gerek kalmıyor...oyüzden yuppi demiştim fıstığım

senin adamda benimki gibi kaynanasıyla hoşlaşmıyor...muhabbet aynı canım...oyüzden takma canım ben artık duymuyorum...ister oturursun istersen kapı orda annenin yanına gidebilirsin bende anacığımın evinde otururum çocuklarımla diyorum...öncesonradaoluyor...sen eskiden böyle diklenmezdin hayırdır diyor,bende kendi elinle yarattığın canavarla konuşuyorsun niye şaşırıyorsunki diyorum bu kez dahadaoluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…