mrb ben 60-69 topiğinden geldim çok mutsuzum yha
hayatımda ilk defa diyete başladım ama aklım hep yemeğe gitti ve 64 den 55 e düşiyim derken 71 e çıktım 1.5ayda her seferinde aman bu seferlik olsun diyetteyim zaten veririm dedimama halbuki hiç kendimi tutamadım ki 22 yaşıncayım ve ilk diyetim mahvetti beni sürekli kilo vermek için yemeyeceğim düşüncesi ama bu seferlik olsun düşüncesi bana önerebileceğiniz birşey var mı ölmek istiyorum:83::83:
HOŞGELDİNİZ KIZLARarkadaşlar bende 74 kiloyum, 67 ye düşmeye kararlıyım. hergün sizin yazdıklarınızı ve burada zayıflayanları gördükçe motive oluyorum..
sanırım zayıflamanın en büyük altın kuralı motive olmak. hepinize selamlar..
spor spor sporAblalarrr bana da yardımcı olun bi 6 rakamını göremiyorumm....
Help meeee pleaseeeee!!!!
yanda reklam çıkıyo. kavitasyon tıkla zayıfla diyor. şimdi tıklasam zayıflar mıyım. her tık kaç kalori ona göre tıklayacağım
veremezsin sen en iyisi vazgeç bu sevdadan bidahada bizim topiğe gelmeeÇikolatanın her türlüsünü, yağlı yiyecekleri, hamur işlerini seviyorum.
Onlarsız yapamıyorummmm.
Yazın magnum, kışın süt dilimi + pingui hastasıyım sizce ben kilo verebilir miyim?
aman gidersen git çokta tın,ne bu be hem yiyo hemde yardım etmiyo kimse diyo hiç çekemem vallaBana kimse yardımcı olmuyoooo giderimm bakınnn
aksine annemle okadar iyi anlaşıyorlarki,gıcık annemde onu benim yanımda bazen bi savunuyo,sanki o oğlu bende geliniymişim gibisenin adamda benimki gibi kaynanasıyla hoşlaşmıyor...muhabbet aynı canım...oyüzden takma canım ben artık duymuyorum...ister oturursun istersen kapı orda annenin yanına gidebilirsin bende anacığımın evinde otururum çocuklarımla diyorum...öncesonrada oluyor...sen eskiden böyle diklenmezdin hayırdır diyor,bende kendi elinle yarattığın canavarla konuşuyorsun niye şaşırıyorsunki diyorum bu kez dahada oluyor
kızlarrrrr.. bu sabahh nesle nesfit yedim bi kasecik :)
öğlenn 3 kaşık yemek
akşam spora gitmeden önce bi kase corba kücücük bi parçada ekmek.. spordaki hocam cabuk kilo verebileceğimi söyledi =(=(=( inşallah öle olucak desteklerinize ihtiyacım var =)) 79 kiloyum. 59 kilo olmam lazımmm TAM 20 kilo =(=(=(
öncelikle hoşgeldin canım...ama yediklerin çok az metabolizman bir noktadan sonra iflas edersin tatlım ...bende günlük spor yapıyorum ve çalışan bayanım...ama yiyeceksinki enerjin olsunki sporla kas yapabilesin ...spor olmasa bile yediklerin 1000 kalorinin altı olduğu için bir süre sonra hem direncin,hem enerjin hemde kilo vermen durur...dikkatli ol tatlım,sakın yannlış anlama niyetim seni üzmek değil...yardımcı olmak...
bende 1 yılda 25 kilo verdim ama spor 6 öğün beslenme düzeniyle...eğer burdan ayrılmaz ve bize kulak verirsen sporla beraber çok güzel kilolar verirsin ve sıkılaşırsında bitanem
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler - KAPTAN SENA -
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
bu kaptanımızın yeni gelenler için ve hepimizin hala dikkat ettiği altın kurallardır...
bunlara dikkat et ...hepimizin günlük ,sosyo ekonomik durumuna yeme alışkanlığına göre günlük beslenme düzenimiz var...buraya her akşam hepimiz gelir günlük menümüzü saati saatine eksiksiz yazarız ve eleştirilere kulak veririz özelliklede kaptanımız bizi çok gözetir kollar ama şu an çok yoğun bu aralar kendi kendimize takılıyoruz trendy 21 arkadaşımızda çok yardımcı olur,naçizane ben girdiğim sürece destek olurum...hiç çekinme ve yazılanlarada alınma...yeri gelir döveriz yeri gelir göklere çıkarırız menüleri...hepimiz böyle öğrendik doğru beslenmeyi canım
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendinekizlar nasilsiniz bugun ev doktoruna gittim ve kadin dogumcuya sevketti ama onlarda yarina randevu verdiler yumurtalarinda problem olabilir dedi bi baksin dedi bakalim o nediycek yarin benim diyet bugunlerde cok kotu gidiyo haftaya tekrar duzeltirim bu hafta hep bozuldu malesef
Bende katılmak istiyorum aranıza.Bir haftadır sizleri okuyorum.Aslında üye olalı baya olduda ben hiç aktif kullanmadım. Valla benide gaza getirdiniz.Bende zayıflamak istiyorum.3 gündür lelie yapmaya başladım.Çok eğlenceli.86 kilo ile başladım.henüz 4-5 gün oldu.85 kiloyum.ama benim bi dez avantajım var.ben menepozum.Dolayısıyla kilolar benden gitmemek için baya diretiyorlar.üstelik hormon ilacıda kullanıyorum.70 bile olsam.O bile güzel olurdu.sabahları ufak bi sandviç yapıyorum.İçine kibrit kutusu kadar peynir iki tane zeytin koyuyorum.bunun yarısını sabah8 gibi yarısınıda 10 dayiyorum.öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa ya ana yemeği susuz olarak yiyorum .yanında salata yada yoğurt oluyor.yada çorba içiyorum.4 teçayla bir tane büskivi yada bu gün 50 -60 tane leblebi yedim.bu akşam susuz tarafından kapuska yedim.inşallah bu sefer vazgeçmeden devam edebilirim.
derya abla sağolasın yeni gelenleri yapıştırıvermişinde enson yaptığım şekli kopyala kaydet biyerineçünkü eski şeyde çizelge yapım odasına giriş olmuyo tekrar düzenledim bu şekliyle yapıştırırsan bidahakine iyi olur,,çünkü link çalışmıyo senin yaptığında giremiyolaryeni gelenler
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
hoşgeldin canım...inş.başarılı olursun bizimle beraber...buraya hergün gel sohbetlere muhabbetlere katıl menülerini paylaş,başarılamıyacak bişey yok...bende başladığımda hormon+depresyon ilacı kullanıyordum ve 86 kiloydum...aradan bir yıl geçti ve ben hala burdayım bende 40 yaşındayım benim metoda yavaş...ama senin gibi sporla hızlandırdım ve spor benim yaşamımın içine öyle bir girdiki akşam işten gelince önce sporumu yapıyorum...neyse daha çok kaynaşır sohbet ederiz,nasıl olsa sende burdasın artık...tekrar hoşgeldin
sagol canim aslinda dikkat ediyorum ama yinede hasta oluyoruz iste rabbim dermansiz dertlerden korusun bizleri
bugun yoruldum baya ben cikiyorum iyi geceler herkese
hoşgeldin zubus abla,,Bende katılmak istiyorum aranıza.Bir haftadır sizleri okuyorum.Aslında üye olalı baya olduda ben hiç aktif kullanmadım. Valla benide gaza getirdiniz.Bende zayıflamak istiyorum.3 gündür lelie yapmaya başladım.Çok eğlenceli.86 kilo ile başladım.henüz 4-5 gün oldu.85 kiloyum.ama benim bi dez avantajım var.ben menepozum.Dolayısıyla kilolar benden gitmemek için baya diretiyorlar.üstelik hormon ilacıda kullanıyorum.70 bile olsam.O bile güzel olurdu.sabahları ufak bi sandviç yapıyorum.İçine kibrit kutusu kadar peynir iki tane zeytin koyuyorum.bunun yarısını sabah8 gibi yarısınıda 10 dayiyorum.öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa ya ana yemeği susuz olarak yiyorum .yanında salata yada yoğurt oluyor.yada çorba içiyorum.4 teçayla bir tane büskivi yada bu gün 50 -60 tane leblebi yedim.bu akşam susuz tarafından kapuska yedim.inşallah bu sefer vazgeçmeden devam edebilirim.
okey kaptan yardımcım...aynen kopyalıyorum canımın içi
kizlar nasilsiniz bugun ev doktoruna gittim ve kadin dogumcuya sevketti ama onlarda yarina randevu verdiler yumurtalarinda problem olabilir dedi bi baksin dedi bakalim o nediycek yarin benim diyet bugunlerde cok kotu gidiyo haftaya tekrar duzeltirim bu hafta hep bozuldu malesef
hımm iyi akşamlar..
tuğba gelmiş,hemşiremiz gelmiş nabersinizz yaa...
menümü ayzayım artık bendE hatırlaıdğım kadarıyla..
kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta
2-3 çatal p.kızartma
zeytin,çay...
ara
1küçük elma
öğlen
1galeta
5iyerde çay
ara
10 badem
bir küçük elma
akşam
birporsiyon susuz köfteli bezelye yemeği
yoğurt
2 orta boy kornişon turşu
....çay.iğne vurdurmaya komşuya gittim bırakmadı çayın yanında çok küçük parça kek ve bikaç tane mısır patlamış
spor:leslie 20 dk..ayrıca bide zumba dansıyla az ter attım..şimdi bi yeşil açy içicem...
yeniden ter atmak güzel rizeden beri spor yalan olmuştu ama artık başlıyorum ya kılavuz abalmdaki iradenin %20sinede razıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?