70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

faydalı ve önemli bi bilgi

içilen suyun sıcak veya soğuk olması yağ yakımı için önemli değildir,,tek fark mdeyi terk etme hızlarıdır.soğuk su mideyi 20 dakikada,sıcak su ise 80 dakikada terk eder

yaaaaaa ben biliyorumda diyorum ılık su içelim diyeee

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin valla.
Pc nin soguk odada oldugunu yazmıştın ben ondan gelmiyon diye tahmin ettiydim zaten
İşinnn zorrr çok çalışmann gerekk çoookkk.

Ben geldim sen kaçmışın abla ya..
Neyse yarına görüşürüz artık.

Son 1 gün artık

veremezsin sen en iyisi vazgeç bu sevdadan bidahada bizim topiğe gelmee
aman gidersen git çokta tın,ne bu be hem yiyo hemde yardım etmiyo kimse diyo hiç çekemem vallaay sena abla geldi aklıma kulakları çınlasın

Bakkk gidersemmm dönmemmmmmmmm

hiştt suzi kızarkadaşlan ne yedin heeekimse yokken bana yazda hemen silelim dilek okumadann
buarada köroalsı suzan suzi dilime takıldııı

Ahahahha şike var burdaaaaaaaaaa.
Yettimm gariiii

Leslie yapıcam bende birazdan önce saçlarımı düzleştiriyim dedim.
Ablaya ayıp olmasın

Keşke ben yatsam biri benim bacagımı kaldırıp indirse

Kaptan Yardımcım Tubiş hanım'ın dikkatine!
Yavrucukların çooook tatlı allah bağışlasın canım. Resimlerine baktım da kızın çok şeker yavrum ya. Eeee anası güzel olunca dimi şeker kuzularda güzel oluyoo. Sende maşallah çıtır olmuşun tuğbacım. Varmıdır uyguladığın bir diet listen?
Haşlanmış yumurtanın ne gibi faydası var kızlar. Zayıflamada etkilimidir ki? Dilek demiş ya 2 yumurta fazla değilmi?

Tok tutuyo canımcım bide karbon değeri 1 mi 0 mı neydi.
Kalorisi 90 zaten.
Benim öküzlüğüm 2 tane yemek.
Ama kahvaltı da tüketirsen baya tok oluyorsun ben saat 07:30 da kahvaltı ediyorum haşlanmış yımırta yersem 12-1 e kadar acıkmıyorum.

Bu Leslie bacının çenesi de ayakları da durmuyo ya.
13 dakika yaptım ayaklarım ağırmaya başladı.
İlk günden fazla yormıyım şimdi bacak hareketleri+ mekik falan çekicem.
Sabaha görüşürüz kısçeler iyi geceler...

oh oh oh bal damlıyo ağzından valla çok teşekkür ederim,,,şöyle yapıyım en iyisi
uyguladığım bi liste hiç bi zaman olmadı canım sağlıklı beslenme uygulamasıydı benim diyet değil...yiyerek zayıfladım yanii ama zararlı herşeyi hayatımdan çıkardım

Hımm tok tuttuğunu biliyordum da acaba rejime faydası var mı dedim başka açıdan bi yerde okumuştum ama doğrultup anlatamıycam şimdi. Bende yerdim bir zamanlar çok severim de haşlanmış yumurtayı. Şimdi yemiyorum fazla olmasın die. Bende leslieyi yaptım dün valla acayip ağrılar girdi bacaklarıma. Hamlıktan ölcem wallahi. İyi geceler cnm.

SLMM kızlarrr ben geldim bi slm verip yatıcam.bu aralar okul işleri çok yoğun belgeler falan.gelip sohbet edemiyorum.sizleri deözledim yani.şu işleribi kolaylayım da gelirimm.öpüldünüzzzz...

ben böyle deyildim yasarken oldum

Dep-res-yon-da-yimmmm ve su aralar bana en keyif veren sey aksam 6 dan sonra diyetimi bozmakkkkk
bende bozma meyiliyim ama bu aralar aksamlari migdem bulaniyo noluyo bana ya :26:
hosgeldin
napıyosunuz kuzular?
:126:
hosgeldin

yok o yanlış anlamaz ben anlarımda sen öyle diyon yaaa hep böyle değilmi doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarr
:26:
ben çıkıyorum kızlar oğlum keyifsiz..ateş 38.6 olmuş..zaten bugün durgunluk vardı..
normalde kıpır kıpr bi çocuk.
hadi öptümmmmm..
gecmis olsun canim
ben de bı kere annemın yanında yapmıstım, bu ne sureklı konusuo sesını kısta oyle yap basımı agrıttı demıstı
ben cok seviyom leslie konusdumu birseyde anlamiyom :44: en sevdigim sözde i can not speek english
ah canım geçmiş olsun.. bizimki de ishal..
gecmis olsun canim isallah biran önce iyilesir bebisleriniz ya
hayirlisi olsun canim esinde destekliyormus
ya kızlar bende bu guruba katılmak istiyorum kk dada yeniyim ne yapmam gerekiyor 71 kilo olmam dışında:)
hosgeldin
kadinlar video da mayo giyor diye mi giycez :26:
:26: ben hamileyken hic birsey yapmadim öyle yattim sonuc 96 kilo

kızlar bu arada hep soracam unutuyorum Charm nerdeeeeeeeeeee :26:
:26:
isallah atlatmisdir canim napcan simdi :26:

:44:napcaz simcik yaz a kadar sabredeyim isparta da bulamasam gelirim kütahya ya kelebek yemeye
kütahya yakinmiydin ispartaya :26: niz gitmisdik b kere ben evlenmeden önce büyük bi porzellan tabak yeri vardin gezmisdik icinde kütahya nin porzellan takimlari mesur herhalde

yazik sIkIlmis demek ders yapmakdan

hosgeldin
:26: isallah birsey yoktur canim yarin iyi haberlerinle gel isallah
hosgeldin canim sende
hiştt suzi kızarkadaşlan ne yedin heeekimse yokken bana yazda hemen silelim dilek okumadann
buarada köroalsı suzan suzi dilime takıldııı
:78: ay gülmekden gözlerimden yaslar akti esim evlenene kadar sosyete kizi suzan yat kolarima uzan diyodu simdi de görolasi suzi mi diyo acaba
hic sorma bugün 3 kere girdim gecmisi okumaya basladim hep birseyler cikdi cikmak sorunda kaldim saat olmus burda 2.36 ben halen yaziyom

ben sucsuzum avukatim pelin yetis gariii benim bacagimida kaldiran olsa bende yaparim
canim diyet doktoruna gitmisdim kardesimlen adam dedi has. yumurtayi vucüt 6 saat ugrasiyormus eritcem diye yani onu eritirken de öbürlerini de eritiyor fazlaliklarimizi yani birde önceden kolsetrol olur diye fazla yemeyin diyorlarmis yalan dedi yeni arastirmalara göre etkisi olmuyormus istediginiz kadar yiyin dedi ic hastaliklarina da bakiyordun :26nun yalancisim:26:
SLMM kızlarrr ben geldim bi slm verip yatıcam.bu aralar okul işleri çok yoğun belgeler falan.gelip sohbet edemiyorum.sizleri deözledim yani.şu işleribi kolaylayım da gelirimm.öpüldünüzzzz...

kizlar karar verdim annem gelsin diyet doktorunun verdigi listeyi uyguliycam :26: adam haftada bir gel demisdin giderim birde utancimdan veririm herhalde kilolari ona gidipde veremedim diyemem ya keske diyorum kardesim basladiginda bende salmasaydim onlan birlikde verseydim o yemedi ben yedim cis lardan
gerci ben cok sey söylüyorum icat yok bakalim uygulaya bilcem mi
hadin yattim garii siz 9 rüyaya yatmisken ben hortlak gibi daha ayakdayim

canlarım günaydınlarrrr herkeseee
çok büyük bir yoğunluk yaşıyorum gece geç saatlere kadar eta7 çalışıyorum tekrar gece yarısı kalkıp çalışmaya devam ediyorum...çok yoğun bir tempo içindeyim...gelemiyorum ilgilenemiyorum kusura bakmayın kızlar...bu böyle nekadar sürer bilemiyorum...isterseniz aranızda yeni bir kaptan seçebilirsiniz...ilgilenEmediğim için kendimi suçlu hissediyorum...şuanda bile ders saatimden çalıp yazıyorum...sizleri çok seviyorum arkadaşlar asla unutmadım unutmamda....

Dilek ve sehercim tel ve msn adreslerinizi özelime bırakırsanız çok mutlu olucam..deryacım seninde telin var msnen yok tatlım bi zahmet yazarsan daha rahat görüşürüz..topiqe gelemesemde msnem çalışırken sürekli açıkkaçtım kızlar görüşürüz....

Son düzenleme:

Hoşgeldinn çalışkann kaptannn
Nasılsn dicem de anlatmışsın zaten
Yeni bi kaptannn hmm ben sıcak bakmıyorum ama diğer kısçeler bilir gelince herkes bi yorum atar zaten.
Tugbiş var yardımcın olarak gerçi.
Kutuna atcam birazdan abla kolay gelsinnnn

En mantıklısı belki adamdan utanırda verirsin

Günaydın kızçeler

Dün internetim lap diye kesildi noluyo bu sıralar bilmiyorum çok sık gidiyo internet :26:

Ben bi geçmişe bakınıp sonra kahvaltı yapıp geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…