- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ay canım ya yokluğum anlaşılmışevdeyim nerde olucam işten güçten hiç vaktim kalmıyo sabah kursa gidiyorum öğlene berat yemeğe geliyo o gidiyo sonra yusuf beratın dersleri derken kendime bile vakit ayaramıyorum 7/24 çalışıyorum bide pc soğuk odada yusuf oda da tek durmuyo falan filan işte ama aklım da sizde hani hatta akşam eşime şey dedim
yusufa dadılık
berata öğretmenlik
eve hizmetçilik
sana karılık
peki kendime ne yapıcam dedim aynen cevap şu
sende göbek yap
ay bu adam tam laf ebesi hiç altında kalmıyo
ara sıra uğramaya çalışırım öptüm hepinizi
hu hu canikolarım ben geldim
akşam o
küçük oğluma sinirlendim son dakka ödevinde eksik kalmış onu tamamlamak için yanıma geldi kiiiiii eve geldiğimde ve gelmedende yüz kere ödevin varmı bitir getir göster demiştim...üç kağıtçı yaptım deyip 3 sayfasını kontrol ettirdi meğerse 5 sayfaymış...neyseki heralde içi rahat etmediki ben eksik yaptım deyip getirdi yatmadan onu bitirdi,sütlerini içirip ikisinide yatağa gönderdim bende yorgundum yattım...
eeeeeeeeeee benden böyle sizde nevar ne yok bakeeemmmm
son 2gün hemii
veremezsin sen en iyisi vazgeç bu sevdadan bidahada bizim topiğe gelmee
aman gidersen git çokta tın,ne bu be hem yiyo hemde yardım etmiyo kimse diyo hiç çekemem vallaay sena abla geldi aklıma kulakları çınlasın
hiştt suzi kızarkadaşlan ne yedin heeekimse yokken bana yazda hemen silelim dilek okumadann
buarada köroalsı suzan suzi dilime takıldııı
neyse suzi geçmişe daldı sanırım...
bende çıkıyorum suzi sana emanet burası giderken birine bırka mutlakaben yeşil çayımı hazırlayım kocişede meyve tabağı makina boşaltayım mutfaktayım yani..leslie sonrasıda hareket iydir yaniii
akşamları meyve olayım bile bitti eskiden yatamdan meyve yerdikçok şey değiştide benden inatçı benim kilolarr
Yapamıyorum yaaaaa
.resmi tıkladıktan sonra internet adresini yazacağım site çıkmıyor.:2:
Kaptan Yardımcım Tubiş hanım'ın dikkatine!
Yavrucukların çooook tatlı allah bağışlasın canım.Resimlerine baktım da kızın çok şeker yavrum ya. Eeee anası güzel olunca dimi şeker kuzularda güzel oluyoo. Sende maşallah çıtır olmuşun tuğbacım. Varmıdır uyguladığın bir diet listen?
Haşlanmış yumurtanın ne gibi faydası var kızlar. Zayıflamada etkilimidir ki? Dilek demiş ya 2 yumurta fazla değilmi?
Kaptan Yardımcım Tubiş hanım'ın dikkatine!
Yavrucukların çooook tatlı allah bağışlasın canım.Resimlerine baktım da kızın çok şeker yavrum ya. Eeee anası güzel olunca dimi şeker kuzularda güzel oluyoo. Sende maşallah çıtır olmuşun tuğbacım. Varmıdır uyguladığın bir diet listen?
Haşlanmış yumurtanın ne gibi faydası var kızlar. Zayıflamada etkilimidir ki? Dilek demiş ya 2 yumurta fazla değilmi?
Tok tutuyo canımcım bide karbon değeri 1 mi 0 mı neydi.
Kalorisi 90 zaten.
Benim öküzlüğüm 2 tane yemek.
Ama kahvaltı da tüketirsen baya tok oluyorsun ben saat 07:30 da kahvaltı ediyorum haşlanmış yımırta yersem 12-1 e kadar acıkmıyorum.
Şekerim sende çok rahatsın bak ama kaç aydır aramızdasın 300 gram geri 400 gram ileri şeklinde ilerliyorsun.
Tamam bende sütten çıkmış ak kaşık değilim ama.
1 haftada 3 gün öküz gibi yediysem diğer günler dengelemeye çalışıyorum.
Seninse sürekli bi bahanen var inan bak kilo vermesini çok istediğim bi kaç insandan birisin.
Yanlış anlama şekerim beni
bende bozma meyiliyimDep-res-yon-da-yimmmm ve su aralar bana en keyif veren sey aksam 6 dan sonra diyetimi bozmakkkkk
mrb ben 60-69 topiğinden geldim çok mutsuzum yha
hayatımda ilk defa diyete başladım ama aklım hep yemeğe gitti ve 64 den 55 e düşiyim derken 71 e çıktım 1.5ayda her seferinde aman bu seferlik olsun diyetteyim zaten veririm dedimama halbuki hiç kendimi tutamadım ki 22 yaşıncayım ve ilk diyetim mahvetti beni sürekli kilo vermek için yemeyeceğim düşüncesi ama bu seferlik olsun düşüncesi bana önerebileceğiniz birşey var mı ölmek istiyorum:83::83:
:126:napıyosunuz kuzular?
hosgeldinarkadaşlar bende 74 kiloyum, 67 ye düşmeye kararlıyım. hergün sizin yazdıklarınızı ve burada zayıflayanları gördükçe motive oluyorum..
sanırım zayıflamanın en büyük altın kuralı motive olmak. hepinize selamlar..
:26:yok o yanlış anlamaz ben anlarımda sen öyle diyon yaaahep böyle değilmi doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarr
gecmis olsun canimben çıkıyorum kızlar oğlum keyifsiz..ateş 38.6 olmuş..zaten bugün durgunluk vardı..
normalde kıpır kıpr bi çocuk.
hadi öptümmmmm..
ben de bı kere annemın yanında yapmıstım, bu ne sureklı konusuo sesını kısta oyle yap basımı agrıttı demıstı
gecmis olsun canim isallah biran önce iyilesir bebisleriniz yaah canım geçmiş olsun.. bizimki de ishal..
hayirlisi olsun canim esinde destekliyormusKızlar merhabalar,
:26::26::26:sizle bişey paylaşmak istiyorumm.. uzun zaman önce iş arıyodum hatırlarsınız belki işyerimde huzurlu değilim diye. şimdi arkadaşımdan bir teklif aldım Babası yeminli mali müşavir Abisi mali müşavir, onların ofisinde stajerliğe başlamamı istedi. İşletme Aöf 3.sınıftayım okul bitince staja başlayacaktım. Ama şimdiden başlamam işi iyice öğrenmek için bana çok büyük fırsat ama stajere verdikleri aylık kuş kadar beni maddi olarak zorlayacak . bir yandanda mesleğimde ilerlemek var bu işi yapmam için o bürolarda sürünmem şart iş koymaz banada maddi olarak beni sıkıtıya sokacağı kesin.. kafam karışık teklif bana cazip geldi iş değişikliği istiyordum ama bu farklı oldu bana eğitim ve kurs gibi olacak sadece verdikleri para anca yola harçlığa gidecek ama bunu yapmalıyım geliba ne dersiniz. hem denetmenlik hem müşavirlik firması :26::26::26:
ya kızlar bende bu guruba katılmak istiyorum kk dada yeniyim ne yapmam gerekiyor 71 kilo olmam dışında:)
Hadi hayırlısı olsun canım
Yalnız adama sor ben kkda kızlarla konuşuyorum mahsuru varmı diye
Hoşgeldin diyorumtopik kurallarını kopyalarız birazdan ( Dilekk bende yenisi yok sen kopyalarmısın bende alıntılayayım kendime kuşum )
Evet canım zamana bırak herşey yoluna girer
Denemedim callen teyzeyi bi deneyeyim bakalım sıkılırsam lesli abla var kara çocuk var
Çok seksi mayolar valla ben giymeye cesaret edememmayokini giyiyom zaten göbişim saklansın diye
2 aylık hamileyim hareket imkanım çok kısıtlı ve bu aralar çok üşengeç oldum.dışarı çıkıp yürüyüş ypmam imkansız ewde egzersiz yapsam sakıncası olurmu acaba yhaa.. bu gidişle hamileliğimin sonunu düşünemiyorum
:26:kızlar bu arada hep soracam unutuyorum Charm nerdeeeeeeeeeee :26:
isallah atlatmisdir canimbugün ilk gaviscon infantı zor bela içirdim.kusma olmadı inş kusmazda bende rahatlarım kızımda...
valla çocuk olunca ev hanımıda olsan nefes bile alınmıyo..en güzel günleriniz arkadaşım valla kıymetini bilin...
süt dilimini hiç beğenmiyorum ama pingui bir harika...benim kilolarda bir harika
geçmiş olsun canım...
canım sanada geçmiş olsun...reflor varsa evde hemen keser yada nidazol şurup.bizim kız sık sık ishal olurda benimkiler hep hazırda...
kızlar tartım 2 gündür çalışmıyo durduğu yerde bozuldu.napacam ben alalı daha 2 ay olmadı.king in bide.bende iyi olur malı diye almıştım...cumaya napacaksam sanırım garantiye gidecek....
aay size bısıler eklıyım çıkmadan önce;
Eki Görüntüle 289568 Eki Görüntüle 289579 Eki Görüntüle 289578 Eki Görüntüle 289577 Eki Görüntüle 289576 Eki Görüntüle 289575 Eki Görüntüle 289574 Eki Görüntüle 289573 Eki Görüntüle 289572 Eki Görüntüle 289571 Eki Görüntüle 289570 Eki Görüntüle 289569 Eki Görüntüle 289580
arkadaşlar öncelikle herkese başarılar diliyim...dün 14.takıma yazdım sorumu süper bir grup orasıda sağolsunlar cvladılar ancak fark ettimki kilom 73burayada yazıyım ona göre değerlendireyim...tşkler
2 ay evvel dogum yaptım ilk kilom 54 evlendikten sonra 60.hamilekte 85 çıktım.13 kilomu verdim kaldı 12 60 olmam için.1 haftalık diyet yaptım gayet başarılıydı ancak sütüm kesilir diye bıraktım...naapiyim ben bişi söleyin1 aysonra doğum iznim bitiyo ve hiç bi kıyafet olmuyr
ay canım ya yokluğum anlaşılmışevdeyim nerde olucam işten güçten hiç vaktim kalmıyo sabah kursa gidiyorum öğlene berat yemeğe geliyo o gidiyo sonra yusuf beratın dersleri derken kendime bile vakit ayaramıyorum 7/24 çalışıyorum bide pc soğuk odada yusuf oda da tek durmuyo falan filan işte ama aklım da sizde hani hatta akşam eşime şey dedim
yusufa dadılık
berata öğretmenlik
eve hizmetçilik
sana karılık
peki kendime ne yapıcam dedim aynen cevap şu
sende göbek yap
ay bu adam tam laf ebesi hiç altında kalmıyo
ara sıra uğramaya çalışırım öptüm hepinizi
:44:napcaz simcikkızlarr iyi akşamlarr
ya ben çok tuhafım bu aralar hiç bişey canım istemiyoo,dün okadar alıntı yaptım epey kelebekliğimden bahsedilmiş,ama yazamadan oğlanın hücumuna uğradım vermedi bidaha pcyi,bende kızdım gittim oturdum eveee neyse kelebek isteyenler açık adreslerini versin bana posta ediyim,benim gücüm ondan geliyomuş ,,eşim öyle söylüyoo ama ciddiyim bak heleki aşeren varsa kargo bedeli dahil 10liraya posta ederim suzan sana napcez bilmiyorum ama çok uzaksın banaa,,
bu arada ben kütahyada duruyorum,,burda heryerde var,,eşim sabah dediki onlar nerelere bakıyolarmış,banvit satan yerlere sorsunlar,tavuk satan yerlere sorsunlar vardır diyo,nasıl olmaz,,,:26:ama dedim şehirleri böyle böyle,,hımm belki olabilir dedii,,
neyse kızlar ben şuan pcdeyim ama evde 4 çocuk depişiyolarablamın çocukları geldi 2de benim 4ü birden evi yıkarlar artık ablam derdine yansın,tepinme sesi fena gidiyo altkataa hadi buralardayım ben
yazik sIkIlmis demek ders yapmakdanhu hu canikolarım ben geldim
akşam o
küçük oğluma sinirlendim son dakka ödevinde eksik kalmış onu tamamlamak için yanıma geldi kiiiiii eve geldiğimde ve gelmedende yüz kere ödevin varmı bitir getir göster demiştim...üç kağıtçı yaptım deyip 3 sayfasını kontrol ettirdi meğerse 5 sayfaymış...neyseki heralde içi rahat etmediki ben eksik yaptım deyip getirdi yatmadan onu bitirdi,sütlerini içirip ikisinide yatağa gönderdim bende yorgundum yattım...
eeeeeeeeeee benden böyle sizde nevar ne yok bakeeemmmm
hosgeldinkızlarrrrr.. bu sabahh nesle nesfit yedim bi kasecik :)
öğlenn 3 kaşık yemek
akşam spora gitmeden önce bi kase corba kücücük bi parçada ekmek.. spordaki hocam cabuk kilo verebileceğimi söyledi =(=(=( inşallah öle olucak desteklerinize ihtiyacım var =)) 79 kiloyum. 59 kilo olmam lazımmm TAM 20 kilo =(=(=(
:26: isallah birsey yoktur canim yarin iyi haberlerinle gel isallahkizlar nasilsiniz bugun ev doktoruna gittim ve kadin dogumcuya sevketti ama onlarda yarina randevu verdiler yumurtalarinda problem olabilir dedi bi baksin dedi bakalim o nediycek yarin benim diyet bugunlerde cok kotu gidiyo haftaya tekrar duzeltirim bu hafta hep bozuldu malesef
hosgeldin canim sendeBende katılmak istiyorum aranıza.Bir haftadır sizleri okuyorum.Aslında üye olalı baya olduda ben hiç aktif kullanmadım. Valla benide gaza getirdiniz.Bende zayıflamak istiyorum.3 gündür lelie yapmaya başladım.Çok eğlenceli.86 kilo ile başladım.henüz 4-5 gün oldu.85 kiloyum.ama benim bi dez avantajım var.ben menepozum.Dolayısıyla kilolar benden gitmemek için baya diretiyorlar.üstelik hormon ilacıda kullanıyorum.70 bile olsam.O bile güzel olurdu.sabahları ufak bi sandviç yapıyorum.İçine kibrit kutusu kadar peynir iki tane zeytin koyuyorum.bunun yarısını sabah8 gibi yarısınıda 10 dayiyorum.öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa ya ana yemeği susuz olarak yiyorum .yanında salata yada yoğurt oluyor.yada çorba içiyorum.4 teçayla bir tane büskivi yada bu gün 50 -60 tane leblebi yedim.bu akşam susuz tarafından kapuska yedim.inşallah bu sefer vazgeçmeden devam edebilirim.
hiştt suzi kızarkadaşlan ne yedin heeekimse yokken bana yazda hemen silelim dilek okumadann
buarada köroalsı suzan suzi dilime takıldııı
hic sorma bugün 3 kere girdim gecmisi okumaya basladim hep birseyler cikdi cikmak sorunda kaldim saat olmus burda 2.36neyse suzi geçmişe daldı sanırım...
bende çıkıyorum suzi sana emanet burası giderken birine bırka mutlakaben yeşil çayımı hazırlayım kocişede meyve tabağı makina boşaltayım mutfaktayım yani..leslie sonrasıda hareket iydir yaniii
akşamları meyve olayım bile bitti eskiden yatamdan meyve yerdikçok şey değiştide benden inatçı benim kilolarr
Ahahahha şike var burdaaaaaaaaaa.
Yettimm gariiii
Leslie yapıcam bende birazdan önce saçlarımı düzleştiriyim dedim.
Ablaya ayıp olmasın
Keşke ben yatsam biri benim bacagımı kaldırıp indirse
canim diyet doktoruna gitmisdim kardesimlen adam dedi has. yumurtayi vucüt 6 saat ugrasiyormus eritcem diye yani onu eritirken de öbürlerini de eritiyor fazlaliklarimizi yaniHımm tok tuttuğunu biliyordum da acaba rejime faydası var mı dedim başka açıdan bi yerde okumuştum ama doğrultup anlatamıycam şimdi. Bende yerdim bir zamanlar çok severim de haşlanmış yumurtayı. Şimdi yemiyorum fazla olmasın die. Bende leslieyi yaptım dün valla acayip ağrılar girdi bacaklarıma. Hamlıktan ölcem wallahi. İyi geceler cnm.
SLMM kızlarrr ben geldim bi slm verip yatıcam.bu aralar okul işleri çok yoğun belgeler falan.gelip sohbet edemiyorum.sizleri deözledim yani.şu işleribi kolaylayım da gelirimm.öpüldünüzzzz...
canlarım günaydınlarrrr herkeseee
çok büyük bir yoğunluk yaşıyorum gece geç saatlere kadar eta7 çalışıyorum tekrar gece yarısı kalkıp çalışmaya devam ediyorum...çok yoğun bir tempo içindeyim...gelemiyorum ilgilenemiyorum kusura bakmayın kızlar...bu böyle nekadar sürer bilemiyorum...isterseniz aranızda yeni bir kaptan seçebilirsiniz...ilgilenEmediğim için kendimi suçlu hissediyorum...şuanda bile ders saatimden çalıp yazıyorum...sizleri çok seviyorum arkadaşlar asla unutmadım unutmamda....
Dilek ve sehercim tel ve msn adreslerinizi özelime bırakırsanız çok mutlu olucam..deryacım seninde telin var msnen yok tatlım bi zahmet yazarsan daha rahat görüşürüz..topiqe gelemesemde msnem çalışırken sürekli açıkkaçtım kızlar görüşürüz....
kizlar karar verdimannem gelsin diyet doktorunun verdigi listeyi uyguliycam :26: adam haftada bir gel demisdin giderim birde utancimdan veririm herhalde kilolari ona gidipde veremedim diyemem ya keske diyorum kardesim basladiginda bende salmasaydim onlan birlikde verseydim o yemedi ben yedim cis lardan
gerci ben cok sey söylüyorum icat yokbakalim uygulaya bilcem mi
hadin yattim gariisiz 9 rüyaya yatmisken ben hortlak gibi daha ayakdayim
Günaydın kısçelerrrr.
Son 1 Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?