günaydin senacimcanlarım günaydınlarrrr herkeseee
çok büyük bir yoğunluk yaşıyorum gece geç saatlere kadar eta7 çalışıyorum tekrar gece yarısı kalkıp çalışmaya devam ediyorum...çok yoğun bir tempo içindeyim...gelemiyorum ilgilenemiyorum kusura bakmayın kızlar...bu böyle nekadar sürer bilemiyorum...isterseniz aranızda yeni bir kaptan seçebilirsiniz...ilgilenEmediğim için kendimi suçlu hissediyorum...şuanda bile ders saatimden çalıp yazıyorum...sizleri çok seviyorum arkadaşlar asla unutmadım unutmamda....
Dilek ve sehercim tel ve msn adreslerinizi özelime bırakırsanız çok mutlu olucam..deryacım seninde telin var msnen yok tatlım bi zahmet yazarsan daha rahat görüşürüz..topiqe gelemesemde msnem çalışırken sürekli açıkkaçtım kızlar görüşürüz....
Hoşgeldinn çalışkann kaptannn
Nasılsn dicem de anlatmışsın zaten
Yeni bi kaptannn hmm ben sıcak bakmıyorum ama diğer kısçeler bilir gelince herkes bi yorum atar zaten.
Tugbiş var yardımcın olarak gerçi.
Kutuna atcam birazdan abla kolay gelsinnnn
En mantıklısı belki adamdan utanırda verirsin
hayırlısı olsun canım negüzel insanın destekçi bir eşinin olması kımetini bil... böyel koca zo bulunur
sağol bitanem.. ha sorayımda daha başlamadan kovulayım
ben gizli saklı yürütürüm
balıkesirden izmire geldimm hedefim 57-56 inşallah başarırım..kötü durmuyor belki ama göbeğim çok fazla ve istediğimi giyememek beni çok rahatsız ediyor
heyoo ben geldim...
uzak markete yürüdüm elimde şemsiyem ayağımda potinlerim(bu nerden çıktı yaaaa çizmelerim..:))
maaşallah bir sürü gündme açıp gündem kapanmış ben gideli...
deryacım herkes yazmış bişeyler bende illa demeliyim yüreğinin mesleğinin götürdüğü yere gittt
marketten tavığımı aldım ohh yaırn öğlene tavık salatası var yaaşsın çok özledim bayramdna beri yiyememiştim..
marulumu,sütümü bide nesfit meyveli aldım yaanii yeniden devam diyorum kilolar halada gitmezse onlar utansın
pko yok bend egüya ne var ozamannnnzorla dert arıyom haaa
sizsiz yapamıyorum...bu aşk böyle bitemez
bırakma terketme beni...
atma beni ölümlere atma beni zulümler
götür beni gittiğin yereeeebugünde şarkı günü heee...
neyse nafla pelin şindi ağlarlar ağlamayın canlarımmm
bende azgın bı hatun vardı aramızda onu merak edıyom bugun aklıma geldı zeynepberat nerde acaba:44:
bugün ilk gaviscon infantı zor bela içirdim.kusma olmadı inş kusmazda bende rahatlarım kızımda...
valla çocuk olunca ev hanımıda olsan nefes bile alınmıyo..en güzel günleriniz arkadaşım valla kıymetini bilin...
süt dilimini hiç beğenmiyorum ama pingui bir harika...benim kilolarda bir harika
geçmiş olsun canım...
canım sanada geçmiş olsun...reflor varsa evde hemen keser yada nidazol şurup.bizim kız sık sık ishal olurda benimkiler hep hazırda...
kızlar tartım 2 gündür çalışmıyo durduğu yerde bozuldu.napacam ben alalı daha 2 ay olmadı.king in bide.bende iyi olur malı diye
almıştım...cumaya napacaksam sanırım garantiye gidecek....
aay size bısıler eklıyım çıkmadan önce;
Eki Görüntüle 289568 Eki Görüntüle 289579 Eki Görüntüle 289578 Eki Görüntüle 289577 Eki Görüntüle 289576 Eki Görüntüle 289575 Eki Görüntüle 289574 Eki Görüntüle 289573 Eki Görüntüle 289572 Eki Görüntüle 289571 Eki Görüntüle 289570 Eki Görüntüle 289569 Eki Görüntüle 289580
ay canım ya yokluğum anlaşılmışevdeyim nerde olucam işten güçten hiç vaktim kalmıyo sabah kursa gidiyorum öğlene berat yemeğe geliyo o gidiyo sonra yusuf beratın dersleri derken kendime bile vakit ayaramıyorum 7/24 çalışıyorum bide pc soğuk odada yusuf oda da tek durmuyo falan filan işte ama aklım da sizde hani hatta akşam eşime şey dedim
yusufa dadılık
berata öğretmenlik
eve hizmetçilik
sana karılık
peki kendime ne yapıcam dedim aynen cevap şu
sende göbek yap
ay bu adam tam laf ebesi hiç altında kalmıyo
ara sıra uğramaya çalışırım öptüm hepinizi
kızlarr iyi akşamlarr
ya ben çok tuhafım bu aralar hiç bişey canım istemiyoo,dün okadar alıntı yaptım epey kelebekliğimden bahsedilmiş,ama yazamadan oğlanın hücumuna uğradım vermedi bidaha pcyi,bende kızdım gittim oturdum eveee neyse kelebek isteyenler açık adreslerini versin bana posta ediyim,benim gücüm ondan geliyomuş ,,eşim öyle söylüyoo ama ciddiyim bak heleki aşeren varsa kargo bedeli dahil 10liraya posta ederim suzan sana napcez bilmiyorum ama çok uzaksın banaa,,
bu arada ben kütahyada duruyorum,,burda heryerde var,,eşim sabah dediki onlar nerelere bakıyolarmış,banvit satan yerlere sorsunlar,tavuk satan yerlere sorsunlar vardır diyo,nasıl olmaz,,,:26:ama dedim şehirleri böyle böyle,,hımm belki olabilir dedii,,
neyse kızlar ben şuan pcdeyim ama evde 4 çocuk depişiyolarablamın çocukları geldi 2de benim 4ü birden evi yıkarlar artık ablam derdine yansın,tepinme sesi fena gidiyo altkataa hadi buralardayım ben
tatlişkom ben çayı çok sevmem iş yerinin karşısında kahve var yılmaz abimiz...çok şükür kış moduna geçtide hergün ıhlamur demlemeye başladı(bizim çay ıhlamur kahve ordan gelir markayla alırız)...biz söylemeden belli aralarla çay getirirdi ben pek hoşlanmazdım,bu hafta ıhlamur getirmeye başladı onun için çok mutluyum...bide ıhlamur kan yapar,öksürüğe iyi gelir bağırsakları yumuşatır,strese iyi gelir,şekerede gerek kalmıyor...oyüzden yuppi demiştim fıstığım
kizlar nasilsiniz bugun ev doktoruna gittim ve kadin dogumcuya sevketti ama onlarda yarina randevu verdiler yumurtalarinda problem olabilir dedi bi baksin dedi bakalim o nediycek yarin benim diyet bugunlerde cok kotu gidiyo haftaya tekrar duzeltirim bu hafta hep bozuldu malesef
Bende katılmak istiyorum aranıza.Bir haftadır sizleri okuyorum.Aslında üye olalı baya olduda ben hiç aktif kullanmadım. Valla benide gaza getirdiniz.Bende zayıflamak istiyorum.3 gündür lelie yapmaya başladım.Çok eğlenceli.86 kilo ile başladım.henüz 4-5 gün oldu.85 kiloyum.ama benim bi dez avantajım var.ben menepozum.Dolayısıyla kilolar benden gitmemek için baya diretiyorlar.üstelik hormon ilacıda kullanıyorum.70 bile olsam.O bile güzel olurdu.sabahları ufak bi sandviç yapıyorum.İçine kibrit kutusu kadar peynir iki tane zeytin koyuyorum.bunun yarısını sabah8 gibi yarısınıda 10 dayiyorum.öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa ya ana yemeği susuz olarak yiyorum .yanında salata yada yoğurt oluyor.yada çorba içiyorum.4 teçayla bir tane büskivi yada bu gün 50 -60 tane leblebi yedim.bu akşam susuz tarafından kapuska yedim.inşallah bu sefer vazgeçmeden devam edebilirim.
faydalı ve önemli bi bilgi
içilen suyun sıcak veya soğuk olması yağ yakımı için önemli değildir,,tek fark mdeyi terk etme hızlarıdır.soğuk su mideyi 20 dakikada,sıcak su ise 80 dakikada terk eder
yaaaaaa ben biliyorumda diyorum ılık su içelim diyeee
ben böyle deyildim yasarken oldum
bende bozma meyiliyimama bu aralar aksamlari migdem bulaniyo noluyo bana ya :26:
hosgeldin
:126:
hosgeldin
:26:
gecmis olsun canim
ben cok seviyom leslie konusdumu birseyde anlamiyom :44: en sevdigim sözde i can not speek english
gecmis olsun canim isallah biran önce iyilesir bebisleriniz ya
hayirlisi olsun canim esinde destekliyormus
hosgeldin
kadinlar video da mayo giyor diye mi giycez :26:
:26: ben hamileyken hic birsey yapmadim öyle yattim sonuc 96 kilo
kizlar karar verdimannem gelsin diyet doktorunun verdigi listeyi uyguliycam :26: adam haftada bir gel demisdin giderim birde utancimdan veririm herhalde kilolari ona gidipde veremedim diyemem ya keske diyorum kardesim basladiginda bende salmasaydim onlan birlikde verseydim o yemedi ben yedim cis lardan
gerci ben cok sey söylüyorum icat yokbakalim uygulaya bilcem mi
hadin yattim gariisiz 9 rüyaya yatmisken ben hortlak gibi daha ayakdayim
canlarım günaydınlarrrr herkeseee
çok büyük bir yoğunluk yaşıyorum gece geç saatlere kadar eta7 çalışıyorum tekrar gece yarısı kalkıp çalışmaya devam ediyorum...çok yoğun bir tempo içindeyim...gelemiyorum ilgilenemiyorum kusura bakmayın kızlar...bu böyle nekadar sürer bilemiyorum...isterseniz aranızda yeni bir kaptan seçebilirsiniz...ilgilenEmediğim için kendimi suçlu hissediyorum...şuanda bile ders saatimden çalıp yazıyorum...sizleri çok seviyorum arkadaşlar asla unutmadım unutmamda....
Dilek ve sehercim tel ve msn adreslerinizi özelime bırakırsanız çok mutlu olucam..deryacım seninde telin var msnen yok tatlım bi zahmet yazarsan daha rahat görüşürüz..topiqe gelemesemde msnem çalışırken sürekli açıkkaçtım kızlar görüşürüz....
Hoşgeldinn çalışkann kaptannn
Nasılsn dicem de anlatmışsın zaten
Yeni bi kaptannn hmm ben sıcak bakmıyorum ama diğer kısçeler bilir gelince herkes bi yorum atar zaten.
Tugbiş var yardımcın olarak gerçi.
Kutuna atcam birazdan abla kolay gelsinnnn
En mantıklısı belki adamdan utanırda verirsin
vayy canım sendne bu yorumu duymak cok guzel tsk ederım
o zaman bı denemek lazım
bana yetısmıssın kız ıyıyalnız kalmadımbende dün aksma gorudm 67 yi ya
Etçil bi kocayla akşam sebze çok zor oluyo benim için yao yerken ben baksam o da olmuyo ben kendimi teselli edemiyom yarın
öğlen yerim diyehemen o anda ağzıma tıkıştırmak geçiyo içimden
Tiyatro mu o nasıl bişievlendik evleneli tiyatroyu sinemayı unuttum ben kociş sürekli yollarda ahh ahh efkârlandım :106:
Ceza mıı
Hakketten mutlu inekhatta mutluluk saçan inek yedikten sonra mayıştım kedi gibi koltukta
Hoşgörr sennnn affett gitsinnn aldırmaaaaaaa
Bir regl kurbanı daha
9-6 mesaibide cumartesi çalışılmasa süper süperr :106:
Günaydınn
Diyet sabote edenlerden demek senin oğlanda
Bu arada tartı konusunda benim mehtap sanırım idare eder ama tavsiye edermisin dersen bilemedim şimdi :26:
Geçmiş olsun canımaz yemişsin gibi geldi bana :26:
Bende erken acıktım yaa anlamadımbizde kelle paça çorba var koca bi tabak içcemm
Selam cnmmhamarat hatunsun vesselam kolay gelsin
:83:yok yabmiycam fistikbu sefer cis lari hayatimdan silmis durumdayim simcik aksam vur kafama yersem oldumu:26:
eve ugradim size bakayim camasirlari getirdim yukardan yine cikacamsaka yaptim bebegim kelin ilaci olsa kendi kafasina sürer sen bilsen ben dün ne yedim
arada beni de hosgörsen
makarna neymis o hic sevmem :18:
gecmis olsun canimdis agrisi kötü oluyor
ivit sIkIldim cislardan hic sevmiyorum artik hem bi sarkiya rasladim Kilo vermem lazim-süper sarki(amatör-gitar) - YouTube
hayirlisi canim benim
canim benim nasil oldu gectimi biraz kusmalari :26:
canlarım günaydınlarrrr herkeseee
günaydın kızlarrr pazartesiye kadar işe gitmicem evdeyim işyerinde tadilat sorunları çıktı yada hiç gidemicemiyi oldu aslında regl ağrısı bu dönem fazlalaştı yatımda dinleniyim dimi ama öptüm sizi bebiklerr
günaydın kızlarrr pazartesiye kadar işe gitmicem evdeyim işyerinde tadilat sorunları çıktı yada hiç gidemicemiyi oldu aslında regl ağrısı bu dönem fazlalaştı yatımda dinleniyim dimi ama öptüm sizi bebiklerr
Günaydın kızlarrr
bu sabah oğluş erken kalktı
bende erken kalkmak zorunda kaldım
pfff... qözlerim acıyoo uykum varr:44:
ama tartı bu sabah beni çok mutlu ettii
67.0 qördümm...
yarın 66 yı qöreceğime inanıyorum inşallahhhhhhhhhh
hedefime 10 dan qeri sayım başladıı
aranıza nasıl katılabilirim
hoşgeldin burayı takip et. hamilesin aman yemene dikkat et proteini sakın kısma günlük bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı al salata ile mutlaka o yağ içindeki şeylere bebeğin ihtiyacı var. karbonhidratı kısabildiğin kadar kıs. istersen diyetisyene git güzel bir menü hazırlar sana. izmir güzel yerdir yürüyüşten çekinme. çık her gün en az yarım saat yavaş yavaş yürü. hamilelik içinde doktorlar yürüyüş öneriyor.heh şimdi ben 6 aylık evliyim evlenmeden önce 59 kg idim suan 71.. inanamıyorum hala ama öyle boyum 1.70 hiç bir kıyafetim olmuyor ne yapacağım nasıl başlasam bilmiorum ...daha önce hep başlayıp sonunu getiremeyenlerdenim...27 yaşındayım bu arada çalışmıyorum evdeyim zaten en büyük sorunda bu yeni bir şehre geldi ve tam olarak alıştım diyemem yeni yeni arkadaşlarım olmaya başladı tabı sıkıntıdan bol bol yiyiyp oturdum ve sonuç 71 kgbana yardım edin lütfennnnn
slm sütün kesilmesinden korkma bol protein ve su tüket. için rahat edecekse bir diyetisyenle görüş. emzirme dönemi için en iyi kilo verme dönemi diyor arkadaşlarım hep. hamur işi kızartmayı kısman bile çok fark ettirecek inan.arkadaşlar öncelikle herkese başarılar diliyim...dün 14.takıma yazdım sorumu süper bir grup orasıda sağolsunlar cvladılar ancak fark ettimki kilom 73burayada yazıyım ona göre değerlendireyim...tşkler
2 ay evvel dogum yaptım ilk kilom 54 evlendikten sonra 60.hamilekte 85 çıktım.13 kilomu verdim kaldı 12 60 olmam için.1 haftalık diyet yaptım gayet başarılıydı ancak sütüm kesilir diye bıraktım...naapiyim ben bişi söleyin1 aysonra doğum iznim bitiyo ve hiç bi kıyafet olmuyr
kelebek kelebek merak ettim ne okızlarr iyi akşamlarr
ya ben çok tuhafım bu aralar hiç bişey canım istemiyoo,dün okadar alıntı yaptım epey kelebekliğimden bahsedilmiş,ama yazamadan oğlanın hücumuna uğradım vermedi bidaha pcyi,bende kızdım gittim oturdum eveee neyse kelebek isteyenler açık adreslerini versin bana posta ediyim,benim gücüm ondan geliyomuş ,,eşim öyle söylüyoo ama ciddiyim bak heleki aşeren varsa kargo bedeli dahil 10liraya posta ederim suzan sana napcez bilmiyorum ama çok uzaksın banaa,,
bu arada ben kütahyada duruyorum,,burda heryerde var,,eşim sabah dediki onlar nerelere bakıyolarmış,banvit satan yerlere sorsunlar,tavuk satan yerlere sorsunlar vardır diyo,nasıl olmaz,,,:26:ama dedim şehirleri böyle böyle,,hımm belki olabilir dedii,,
kelebek ne ki
neyse kızlar ben şuan pcdeyim ama evde 4 çocuk depişiyolarablamın çocukları geldi 2de benim 4ü birden evi yıkarlar artık ablam derdine yansın,tepinme sesi fena gidiyo altkataa hadi buralardayım ben
azimlisin başarılar ...kızlarrrrr.. bu sabahh nesle nesfit yedim bi kasecik :)
öğlenn 3 kaşık yemek
akşam spora gitmeden önce bi kase corba kücücük bi parçada ekmek.. spordaki hocam cabuk kilo verebileceğimi söyledi =(=(=( inşallah öle olucak desteklerinize ihtiyacım var =)) 79 kiloyum. 59 kilo olmam lazımmm TAM 20 kilo =(=(=(
Günaydın cnm
Çok sevindimm
bende çok seviniyorum eksileri qördükce
eşimde çok mutlu oluyoo
hele qörenler aa zayıflamssın dedikce
daha çok hırslanıyorum
sen nasılsın? nasıl qidio?
Ne güzelll
Ben iyiyim canım nolsunregliyim şuan tartıda artıdayım haliyle :26: bu hafta kendimden pek umutlu değilim ama haftaya topalıycam inşallah durumu
Spora başlasam devamı gelicek ama kendimde o enerjiyi bulamıyorum
bende regliyim cnm
ama bitmek üzere
bu regl yüzünden aklım fikrim hep tatlılarda
canım yemek yemek istemior ama şeker tatlı pasta ne olsa yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?