70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn herkeze..sabah kahvaltımı yaptım
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
2 kaşık bal
1 fincan yeşil çay-1 büyük bardak su
bugün ilk gününm inşallah pes etmem birazdan 200 mekik çekicem öğlende biraz yürümeye çalışıcam

hersey üstüme geliyor sanki kizlar kusura bakmayin ben hic iyi deyilim hayatimi bi raya sokamadim cok morelim bozuk artik aglamiycam dedikce herseyi kafaya taka taka sinir hastasi oldum
zaten kilo veremedigimde yok kafami toparlayayim belki bi psykologa falan giderim bilmiyorum ama tek basima artik kaldiramiyorum omzumdaki yükleri beni geri alirsiniz dimi döndüyümde

geçmiş olsun...
hoşgeldin. yemekleri susuz yeme yağlı kısımları yeme yeter. vitaminleri çöpe atmış olurun suyunu tüketmezsen ve tebrikler. ben öğlenleri yemeğe çıkmıyorum çünkü öyle seçemem tabakta ne varsa götürürüm pilav makarna affetmem o yüzden öğlen evden getirdiklerimle idare ediyorum.
dukan amca da soğuk su öneriyor. gerekçe de şu. vücud soğuk suyu emmeden önce onu ılımak için enerji harcıyormuş hali ile kalori yakıyormuş. mesela soğuk duşta öneriyor ve çok kalın giyinmemeyi. soğuk şişmanın dostudur diyor. çünkü vücut kendini ısıtmak için kalori yakmak zorundaymış
yumurta saf bir protein kaynağı ve çok faydalıdır. kolesterol sorunu yoksa haftada 5 tane ye kadar yenilebilir hatta sadece beyazını yemek şartı ile sınırsız tükete bilirsiniz. beyaz da yağ olmadığı için vücuda hiç zarar vermez. ama ben de beyazını hiiiiç sevmam. diyete başladığımdan beri haftada 2-3 tane yiyorum
bende regliyim cnm
ama bitmek üzere
bu regl yüzünden aklım fikrim hep tatlılarda
canım yemek yemek istemior ama şeker tatlı pasta ne olsa yerim

ay bende dünden beri süt dilimi istiyom hiç yemedim ama o kadar bahsi geçti ki merak ettim. siteye reklam yasağı koymak lazım :)))

ben hamile değilim canım yeni evliyim 1 yılı doldurayım allah nasip ederse sonraa:)

günaydın kızlar
günaydın cnm

bende regl olmadan bikaç qün önce aşermeye başlıyorum
reglim bitene kadar sürüo işte

İzmir dediğimi bakma canım ya Menemen :)

tebrikler ...
gitme canım çok canın sıkkınsa dök içini çok depresif biri olarak önerim konuşmak. burada çok mutlu oldum mesela anlatırorum bayanlar anlıyor öğüt veriyor mutlu oluyorum sende dertlerini paylaş psikolog ben denedim verim alamadım depresyon ilacı verip yolluyo. öyle amerikan filmlerinde ki gibi dinlemiyo ki...
gunaydin kizlar ..
günaydın
ben hamile değilim canım yeni evliyim 1 yılı doldurayım allah nasip ederse sonraa:)
pardon canım ya o kadar mesaj okudum ki hatlar karıştı galiba

bence sen hedef kilona ulaşana kadar hamile kalma
yoksa o aldığın kiloları vermen çok zorlaşır...
hamilelikte aldığın kiloları doğumdan sonra hemen veririm die zannedebilirsin
ama emzirme döneminde yemek yemezsen sütün olmuyo
mecbur bebeğin için yemek zorunda kalıosun ve ister istemez emzirme dönemindede kilo alınıo
benim hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı taki hamile kalana kadar
o yüzden sana tavsiyem...
önce inmek istediğin kilona in daha sonra hamile kal yoksa psikolojin bozulur

Sena abla masallah diyorumm fotolar super !!
insallah ben de istedigim kiloya ulasirsam once-sonra fotolari ekliycem...

Günaydın cnm

Nolduuuuuuuuu :26: gel konuşalım canımm gitmee tek başına kaldıramıyorum diyosun ama gidersen yine tek başına kalacaksın :26:

derdini anlatmayan derman bulamazmış bi söyle bakalım sen derdini bizim dediklerimiz tatmin etmezse gidersin psikoloğa olmaz mı :26:

gunaydin kizlar ..

Günaydın cnm

günaydın cnm

bende regl olmadan bikaç qün önce aşermeye başlıyorum
reglim bitene kadar sürüo işte

Anladım

İzmir dediğimi bakma canım ya Menemen :)

Menemen menemenn ben bu işi gelemenn

Arkadaşım oturuyo menemende

bende aynı mantıkla vermek istiyorum zaten hamilelikten önce vermem gerek
benim daha şimdiden psikolojim bozuldu hiç 70 i görmemiştim hep 55-56 kg arasındaydım düğün stresiyle 59 oldum ve sonrasında 70

bende aynı mantıkla vermek istiyorum zaten hamilelikten önce vermem gerek
benim daha şimdiden psikolojim bozuldu hiç 70 i görmemiştim hep 55-56 kg arasındaydım düğün stresiyle 59 oldum ve sonrasında 70

bende hep 59-60 arası qidip qeliodum
evlendikten sonra 65 oldum
hamile kaldım 85 ile doğuma qittim doğumdan çıktığımda 74 kiloydum
emzirme döneminde ilk zamanlar diyet yapmaya çalıştım sütüm qitti
sonra yiyim sütüm olsun vs.. dyince sütüm oldu ama bende 80 kg oldum
7 aydan sonra oğlum emmeyi bırakınca bende diyete qirdim ama psikolojim çok bozulmuştu
eşim beni beğensede ben kendimi beğenmiodum qiydiklerim yakışmıyodu
bir kadının kendisine yapacağı en büyük ızdırap kilo almaktır ya büyük yıkımlara sebep oluo psikolojik açıdan:26:
bende 57 yi qörüp... 1 yıl kadar 57nin keyfini çıkarıp sonra hamile kalmak istiyorum
ama diyetisyene qidicem hamileliğimde, bir daha bu dönemi yaşamak istemiorum

günaydın kızlar umarım keyifler yerindedir..

ben uyukluyorum şuan halbuki erken uyudum çok uykum var hala :26:

günaydın kızlar umarım keyifler yerindedir..

ben uyukluyorum şuan halbuki erken uyudum çok uykum var hala :26:

Günaydın cnm

geçmişe baktın mı :26: Derya abla ıhlamur kan yapar demiş ben şimdi içiyorum sende iç istersen kansızlığımız gitsin

Günaydın canım naber

iyi dıyelım ıyı olalım canım, bugun bıraz burugum nedense :26:

bu arada o dengesızlıgın aynısı bende de var, bende relg olmadan tatlı, olunca da baharatlı eksilı tuzlu seyler ısterımm :26:

Naf aktılıyorum canım derdını anlatmayan derman bulamazmıs şurda tek amacımız kılo deil, sevıncımızı uzuntumuzu paylasıyoruz, bazen en yakınımızda olanlarımıza soyleyemedıgımız seylerı bırbırmızı hıc gormemıs olsak bıle anlatıyoruz, içine atma kafana dabu kdr cok seyı takma

canım haklısın kadınların iş zor ister dışarda çalışsın ister evde allah kolaylık versın eşlerinde bildiği tek sey çene zaten bide dalga gecmek
canım kolay gelsın her ıste oldugu gıbı bu kurs olayında da derslerı sıkı tutuyorsun bakıyorum allah kolaylık versın masallah dıyorum sana ve azmıne bencede kaptan secmeye gerek yok sen enınde sonunda gelırsın zaten arkadaslar ve bız elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyoruz bu ara tugba da pek gırmıyo ama dılek cok yardımcı oluyo dılegı 2.kaptan yardımcısı seçebilirz
SÜPRİZZZZZZ
BENİ ÖZLEYENLEREEEE

YAZ TATİLİNDEN AYDIN GEZİSİNDEN BİR KESİT

vuu süpersin ve de cok sık maşallah
ohh ne guzel canım ebnım yerıme de dınlen valla
baslangıc olarak 200 mekık fazla deıl mı sonra heryerın acır demedı deme

nereye gıdıyon hoopp dur bakalım anlat neye sıktın gene canını canım en onemlı sey saglık yoksa senın yasadaıgın gıbı veya daha farklı ama hepımızın sıkıntııs var bende cok kafama takarım donem donem ıyıce karamsarlasırım ama burası ıyı gelıyor gercekten

herkese günaydınnn yarına hazır mısınız bakalım

ben bugun eskı kılomu gördüm allahtan 66.5 gıbı bısey ama ıyı deıl tabıkı oncekı hafatlarda 65 e düşmüştüm neyse 67 den ıyıdır dıyım barı

Yalnız olmadığıma sevindim bencilce

benim oğluş uyudu kızlar
bende uyumaya qidiyorum
qörüşrüüzzzz

Ne uykusu yaaaaaaaa

Günaydın cnm ben hazır değilimm regl iyice şişirdi :26: nasılsa şişimm ye gitsin diyesim var kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…