geçmiş olsun...kizlar nasilsiniz bugun ev doktoruna gittim ve kadin dogumcuya sevketti ama onlarda yarina randevu verdiler yumurtalarinda problem olabilir dedi bi baksin dedi bakalim o nediycek yarin benim diyet bugunlerde cok kotu gidiyo haftaya tekrar duzeltirim bu hafta hep bozuldu malesef
hoşgeldin. yemekleri susuz yeme yağlı kısımları yeme yeter. vitaminleri çöpe atmış olurun suyunu tüketmezsen ve tebrikler. ben öğlenleri yemeğe çıkmıyorum çünkü öyle seçemem tabakta ne varsa götürürüm pilav makarna affetmem o yüzden öğlen evden getirdiklerimle idare ediyorum.Bende katılmak istiyorum aranıza.Bir haftadır sizleri okuyorum.Aslında üye olalı baya olduda ben hiç aktif kullanmadım. Valla benide gaza getirdiniz.Bende zayıflamak istiyorum.3 gündür lelie yapmaya başladım.Çok eğlenceli.86 kilo ile başladım.henüz 4-5 gün oldu.85 kiloyum.ama benim bi dez avantajım var.ben menepozum.Dolayısıyla kilolar benden gitmemek için baya diretiyorlar.üstelik hormon ilacıda kullanıyorum.70 bile olsam.O bile güzel olurdu.sabahları ufak bi sandviç yapıyorum.İçine kibrit kutusu kadar peynir iki tane zeytin koyuyorum.bunun yarısını sabah8 gibi yarısınıda 10 dayiyorum.öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa ya ana yemeği susuz olarak yiyorum .yanında salata yada yoğurt oluyor.yada çorba içiyorum.4 teçayla bir tane büskivi yada bu gün 50 -60 tane leblebi yedim.bu akşam susuz tarafından kapuska yedim.inşallah bu sefer vazgeçmeden devam edebilirim.
dukan amca da soğuk su öneriyor. gerekçe de şu. vücud soğuk suyu emmeden önce onu ılımak için enerji harcıyormuş hali ile kalori yakıyormuş. mesela soğuk duşta öneriyor ve çok kalın giyinmemeyi. soğuk şişmanın dostudur diyor. çünkü vücut kendini ısıtmak için kalori yakmak zorundaymışfaydalı ve önemli bi bilgi
içilen suyun sıcak veya soğuk olması yağ yakımı için önemli değildir,,tek fark mdeyi terk etme hızlarıdır.soğuk su mideyi 20 dakikada,sıcak su ise 80 dakikada terk eder
yaaaaaa ben biliyorumda diyorum ılık su içelim diyeee
yumurta saf bir protein kaynağı ve çok faydalıdır. kolesterol sorunu yoksa haftada 5 tane ye kadar yenilebilir hatta sadece beyazını yemek şartı ile sınırsız tükete bilirsiniz. beyaz da yağ olmadığı için vücuda hiç zarar vermez. ama ben de beyazını hiiiiç sevmam. diyete başladığımdan beri haftada 2-3 tane yiyorumKaptan Yardımcım Tubiş hanım'ın dikkatine!
Yavrucukların çooook tatlı allah bağışlasın canım.Resimlerine baktım da kızın çok şeker yavrum ya. Eeee anası güzel olunca dimi şeker kuzularda güzel oluyoo. Sende maşallah çıtır olmuşun tuğbacım. Varmıdır uyguladığın bir diet listen?
Haşlanmış yumurtanın ne gibi faydası var kızlar. Zayıflamada etkilimidir ki? Dilek demiş ya 2 yumurta fazla değilmi?
bende regliyim cnm
ama bitmek üzere
bu regl yüzünden aklım fikrim hep tatlılarda
canım yemek yemek istemior ama şeker tatlı pasta ne olsa yerim
hoşgeldin burayı takip et. hamilesin aman yemene dikkat et proteini sakın kısma günlük bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı al salata ile mutlaka o yağ içindeki şeylere bebeğin ihtiyacı var. karbonhidratı kısabildiğin kadar kıs. istersen diyetisyene git güzel bir menü hazırlar sana. izmir güzel yerdir yürüyüşten çekinme. çık her gün en az yarım saat yavaş yavaş yürü. hamilelik içinde doktorlar yürüyüş öneriyor.
slm sütün kesilmesinden korkma bol protein ve su tüket. için rahat edecekse bir diyetisyenle görüş. emzirme dönemi için en iyi kilo verme dönemi diyor arkadaşlarım hep. hamur işi kızartmayı kısman bile çok fark ettirecek inan.
kelebek kelebek merak ettim ne o
azimlisin başarılar ...
geçmişi oku oku bitiremedim ama devam sonra gelecem
dün diyetimi çok güzel uyguladım ama akşam arkadaşla tel da konuşurken bir bakmışım milka beyaz gofreti soyup yemişim ya. ama çokta severim beyaz çikolatayı...
günaydın cnmgünaydın kızlar
Benim daha 2.günüm
Bide bende tuhaf bi huymu var diyim ne diyim bilemedim :26: regl olmadan önce canım tatlı istiyo olduktan sonra tuzlu istiyo :26:
Kurabiyeler , kandil simitleri yada gevrek filan uçuşuyo gözümün önünde :26:
Dengesiz NaF
İzmirin neresine geldin
Tamam ağlamıcamm dur öpimm
Evet kıymetini bilmek lazımsağol cnm :13:
Ahahhahah güzelmiş
Çok biliyo onlarçok istiyosan sen yap göbeği deseydin
neyse karı koca arasına girilmezmişsonra unutmuşsunuzdur o muhabbeti
Kütahya hebulamazsam ben isticem valla tubişş hamile olursam stok yaparız dolaba artık
Kan yapar hesüper o zaman bugün başlayayım bende ıhlamura teşekkürler ablacım
Deryaaaaa ( Küçük derya' ya sesleniyorummbakk ıhlamur iç sende canım kan yapıyomuş )
İnşallah önemli bişey yoktur cnm :26:
tebrikler ...günaydınnn herkeze..sabah kahvaltımı yaptım
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
2 kaşık bal
1 fincan yeşil çay-1 büyük bardak su
bugün ilk gününm inşallah pes etmem birazdan 200 mekik çekicem öğlende biraz yürümeye çalışıcam
gitme canım çok canın sıkkınsa dök içini çok depresif biri olarak önerim konuşmak. burada çok mutlu oldum mesela anlatırorum bayanlar anlıyor öğüt veriyor mutlu oluyorum sende dertlerini paylaş psikolog ben denedim verim alamadım depresyon ilacı verip yolluyo. öyle amerikan filmlerinde ki gibi dinlemiyo ki...hersey üstüme geliyor sanki kizlar kusura bakmayin ben hic iyi deyilim hayatimi bi raya sokamadim cok morelim bozuk artik aglamiycam dedikce herseyi kafaya taka taka sinir hastasi oldum
zaten kilo veremedigimde yokkafami toparlayayim belki bi psykologa falan giderim bilmiyorum ama tek basima artik kaldiramiyorum omzumdaki yükleri beni geri alirsiniz dimi döndüyümde
günaydıngunaydin kizlar ..
pardon canım ya o kadar mesaj okudum ki hatlar karıştı galibaben hamile değilim canım yeni evliyim 1 yılı doldurayım allah nasip ederse sonraa:)
ben hamile değilim canım yeni evliyim 1 yılı doldurayım allah nasip ederse sonraa:)
günaydınnn herkeze..sabah kahvaltımı yaptım
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
2 kaşık bal
bugün ilk gününm inşallah pes etmem birazdan 200 mekik çekicem öğlende biraz yürümeye çalışıcam
hersey üstüme geliyor sanki kizlar kusura bakmayin ben hic iyi deyilim hayatimi bi raya sokamadim cok morelim bozuk artik aglamiycam dedikce herseyi kafaya taka taka sinir hastasi oldum
zaten kilo veremedigimde yokkafami toparlayayim belki bi psykologa falan giderim bilmiyorum ama tek basima artik kaldiramiyorum omzumdaki yükleri beni geri alirsiniz dimi döndüyümde
gunaydin kizlar ..
günaydın cnm
bende regl olmadan bikaç qün önce aşermeye başlıyorum
reglim bitene kadar sürüo işte
İzmir dediğimi bakma canım ya Menemen :)
bende aynı mantıkla vermek istiyorum zaten hamilelikten önce vermem gerekbence sen hedef kilona ulaşana kadar hamile kalma
yoksa o aldığın kiloları vermen çok zorlaşır...
hamilelikte aldığın kiloları doğumdan sonra hemen veririm die zannedebilirsin
ama emzirme döneminde yemek yemezsen sütün olmuyo
mecbur bebeğin için yemek zorunda kalıosun ve ister istemez emzirme dönemindede kilo alınıo
benim hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı taki hamile kalana kadar
o yüzden sana tavsiyem...
önce inmek istediğin kilona in daha sonra hamile kal yoksa psikolojin bozulur
bende aynı mantıkla vermek istiyorum zaten hamilelikten önce vermem gerek
benim daha şimdiden psikolojim bozuldu hiç 70 i görmemiştim hep 55-56 kg arasındaydım düğün stresiyle 59 oldum ve sonrasında 70
günaydın kızlar umarım keyifler yerindedir..
ben uyukluyorum şuan halbuki erken uyudum çok uykum var hala :26:
Benim daha 2.günüm
Bide bende tuhaf bi huymu var diyim ne diyim bilemedim :26: regl olmadan önce canım tatlı istiyo olduktan sonra tuzlu istiyo :26:
Kurabiyeler , kandil simitleri yada gevrek filan uçuşuyo gözümün önünde :26:
Dengesiz NaF
Günaydın canım naber
hersey üstüme geliyor sanki kizlar kusura bakmayin ben hic iyi deyilim hayatimi bi raya sokamadim cok morelim bozuk artik aglamiycam dedikce herseyi kafaya taka taka sinir hastasi oldum
canım haklısın kadınların iş zor ister dışarda çalışsın ister evdeay canım ya yokluğum anlaşılmışevdeyim nerde olucam işten güçten hiç vaktim kalmıyo sabah kursa gidiyorum öğlene berat yemeğe geliyo o gidiyo sonra yusuf beratın dersleri derken kendime bile vakit ayaramıyorum 7/24 çalışıyorum bide pc soğuk odada yusuf oda da tek durmuyo falan filan işte ama aklım da sizde hani hatta akşam eşime şey dedim
yusufa dadılık
berata öğretmenlik
eve hizmetçilik
sana karılık
peki kendime ne yapıcam dedim aynen cevap şu
sende göbek yap
ay bu adam tam laf ebesi hiç altında kalmıyo
ara sıra uğramaya çalışırım öptüm hepinizi
canım kolay gelsın her ıste oldugu gıbı bu kurs olayında da derslerı sıkı tutuyorsun bakıyorum allah kolaylık versın masallah dıyorum sana ve azmınecanlarım günaydınlarrrr herkeseee
çok büyük bir yoğunluk yaşıyorum gece geç saatlere kadar eta7 çalışıyorum tekrar gece yarısı kalkıp çalışmaya devam ediyorum...çok yoğun bir tempo içindeyim...gelemiyorum ilgilenemiyorum kusura bakmayın kızlar...bu böyle nekadar sürer bilemiyorum...isterseniz aranızda yeni bir kaptan seçebilirsiniz...ilgilenEmediğim için kendimi suçlu hissediyorum...şuanda bile ders saatimden çalıp yazıyorum...sizleri çok seviyorum arkadaşlar asla unutmadım unutmamda....
Dilek ve sehercim tel ve msn adreslerinizi özelime bırakırsanız çok mutlu olucam..deryacım seninde telin var msnen yok tatlım bi zahmet yazarsan daha rahat görüşürüz..topiqe gelemesemde msnem çalışırken sürekli açıkkaçtım kızlar görüşürüz....
vuu süpersin ve de cok sık maşallah
ohh ne guzel canım ebnım yerıme de dınlen vallagünaydın kızlarrr pazartesiye kadar işe gitmicem evdeyim işyerinde tadilat sorunları çıktı yada hiç gidemicemiyi oldu aslında regl ağrısı bu dönem fazlalaştı yatımda dinleniyim dimi ama öptüm sizi bebiklerr
baslangıc olarak 200 mekık fazla deıl mıgünaydınnn herkeze..sabah kahvaltımı yaptım
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
2 kaşık bal
iyi dıyelım ıyı olalım canım, bugun bıraz burugum nedense :26:
bu arada o dengesızlıgın aynısı bende de var, bende relg olmadan tatlı, olunca da baharatlı eksilı tuzlu seyler ısterımm :26:
Naf aktılıyorum canım derdını anlatmayan derman bulamazmısşurda tek amacımız kılo deil, sevıncımızı uzuntumuzu paylasıyoruz, bazen en yakınımızda olanlarımıza soyleyemedıgımız seylerı bırbırmızı hıc gormemıs olsak bıle anlatıyoruz, içine atma kafana dabu kdr cok seyı takma
benim oğluş uyudu kızlar
bende uyumaya qidiyorum
qörüşrüüzzzz
canım haklısın kadınların iş zor ister dışarda çalışsın ister evdeallah kolaylık versın eşlerinde bildiği tek sey çene zaten bide dalga gecmek
canım kolay gelsın her ıste oldugu gıbı bu kurs olayında da derslerı sıkı tutuyorsun bakıyorum allah kolaylık versın masallah dıyorum sana ve azmınebencede kaptan secmeye gerek yok sen enınde sonunda gelırsın zaten arkadaslar ve bız elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyoruz bu ara tugba da pek gırmıyo ama dılek cok yardımcı oluyo dılegı 2.kaptan yardımcısı seçebilirz
vuu süpersin ve de cok sık maşallah
ohh ne guzel canım ebnım yerıme de dınlen valla
baslangıc olarak 200 mekık fazla deıl mısonra heryerın acır demedı deme
nereye gıdıyon hooppdur bakalım anlat neye sıktın gene canını canım en onemlı sey saglık yoksa senın yasadaıgın gıbı veya daha farklı ama hepımızın sıkıntııs var bende cok kafama takarım donem donem ıyıce karamsarlasırım ama burası ıyı gelıyor gercekten
herkese günaydınnn yarına hazır mısınız bakalım
ben bugun eskı kılomu gördüm allahtan 66.5 gıbı bısey ama ıyı deıl tabıkı oncekı hafatlarda 65 e düşmüştüm neyse 67 den ıyıdır dıyım barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?