70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hangi birini anlatayim ki esim isden ayrildi 1-2 haftadan beri evde simdiye kadar anlatim kizlar hep rahatladim sizlen konusdukdan sonra gercektende morelim düzeliyor ama bir kac gün gecmiyo yine birsey oluyo hersey snki beni buluyor
ben zaten sizi öyle kolay kolay birakamam ama okuma moduna gecerim ara ara sizlerin yazdiklariniza bakarim
esim issiz yatirilmamis faturalar var sabah da kardesimlen kavga ettim oda herseye tuz biber oldu 3 kere kalk dedim kalkti toast yaptim verdim ye diye oturdu yiyordun cocugu hazirlayip cikdim annemgilin camdan lamba yandigini gördüm cikdim geri yatmis 8 de is basi yapacakdin saat olmus 9 gecen haftada ise gitmedi hasta raporu aldi isden atilcak bu gitisle ...
annemgil gelecek 30tl para var cepde ne onlara alisveris yapabilecem buzdolapi bos kardesim para istedi dün onada 10 dan fazla veremedim ay sonuda geliyor ayligim ozamana kadar napcam diye düsünüyom ikiye bi
son siralar hersey beni buldu resmen kreslen problemler elektrik kardesime saldirdilar babamin araba bozuldu haci dan gelecekler kim alacak sorusu
pazartesi geliyorlarmis ben ise basliyorum karsilamaya zaten gidemiyorum bende hep diyorum önce saglik diye ama cok yiprandim artik
ben sizlerle tanisdigim icin cok mutluyum kizlar sizleri cok seviyorum ben cok sulu gözlüyüm kaldiramiyorum sizin sayenizde az agliyorum artik ama bugün yine patlak verdim kusuruma bakmayin

Kutuna bakarmısın canım

canım işin zor gercekten bütün yük sana kalmıs sen de bunalmıssın bunların arasında Allah yardımcın olsun kolaylık versın sana en büyük kardes sen mısın baska kımse yok mu akraba fılan ısze destek olacak sen o kadar kısıyle bı yere kadar ıdare deıp ılgılenebılırsın gördüğüm kadarıyal herkes kendı alemınde ve eşin ,kardesın bıraz sorumsuz gıbı geldı bana kusura bakmada senı zorda bırakıyorlar sende sıkılyorsun bı yerde patalrsın tabı ne dıyım baska bılmem kı durum senle alakalı deıl cevrenle alakalı eısnle konussan biraz destek olsa sana anlayıs gösterse ıyı olcak sankı bırde az kaldı haftaya annenler gelıyomus oyel vey aboyle dah arahatlarsın 3 gun daha sık dişini canım

üzme kendini dertler bazen üst üste gelir. iş sorunu para sorunu hemen çözülecek şeyler değil haklısın tabii. ama kendini üzmen bunları durmadan düşünmen fayda etmez. inşallah iş problemi tez zamanda çözülür para zaten işe beğlı. ama rabbim büyüktür dibe vurmadan bazen yukarı çıkılmıyor. bizde bir dönem çok sıkıntı çektik evde peynir bitiyordu almaya gidemiyordum. ayakkabım yoktu kışlık eski burnu yıpranmışla bir sene idare ettim. babamdan çok para alıp market yaptım. ama şükür şimdi bitti bunlar senin de geçecek inan o zaman bu günleri görüp şükredeceksin. kardeşine gelince al önüne konuş kimsenin dertleri için kendini üzme. işsizliği parasızlığı anlamıyor sanırım ah ah gençlik bizde kardeşimden çok çekmiştik bilirim. ama sonunda aklı başına geldi. hep aileden para istemenin acısını öğrendi. dua edeceğim senin için...

günaydın kızlar ben yine razideydim değilmi.. napiim ya fırsat bulamıyorum valla iş ev arasında mekik dokuyorum bi yandan alışveişti vss .neyse artık işteki yoğunluğum biraz azaldı arada girmeye başladım böyle ..
bu arada kilom durdu benim sanırım yaa topu topu 400 gr gitmiş bu sabahki tartıma göre valla kafam bozdu ölemi dedim kendimce
sabah işe gelirken aldım simidi sürdüm arasına labneyi oturdum bi güzel 1 fincan çay eşliğinde indirdim mideye şimdi yeşilçeyımı içiyorum suyu hala düzenli içemiyorum onunda etkisi var sanırım ee tabii sporsuzluğu unutmayalım..=(

Son düzenleme:

ay sorma bende merak içindeyim ama benim annem ben kiloluyken bile az yemediğimde hemen hasta olcaksın ye cn boğazdan gelir süzüldün derdi 75 kilo ile ne kadar süzülüyoduysam artık

ama süpriz yaptı benimki yine bu hafta gelemeyecekmiş haftaya ertelemiş dönüşünü malesef kötü bi süprizzzzzzzzz

qünaydın cnm oh ne qüzel
bu qünlerini değerlendir bol bol yat dinlen

Günaydınnn

Ohhhhhhh kebappp bizim işyerinde 2 aydır tadilat var ama biz o sesler arasında çalışıyoz

hepinizin yerine yatıp dinleniyorum çıtırlar merak etmeyinnn yarında temizlik yapam hafta sonu kardeşimle bursaya gidip gezelim diyoz bakalımmmm

Hoşgeldin cnm o gevrek olayı bende de var iki sabahtır amaa almıyorum zaten regliyim şişim daha fazla artıda çıkmak istemiyorum :26:

hepinizin yerine yatıp dinleniyorum çıtırlar merak etmeyinnn yarında temizlik yapam hafta sonu kardeşimle bursaya gidip gezelim diyoz bakalımmmm

Teşekkür ettim o zaman

Hoşgeldin cnm o gevrek olayı bende de var iki sabahtır amaa almıyorum zaten regliyim şişim daha fazla artıda çıkmak istemiyorum :26:

Teşekkür ettim o zaman

valla sabah tartıda sadece 400 gr cık görünce asabım bozuldu bide sıcak sıcak simit sarayından kokular gelince dayanamadım girdim aldım napiim arada kendimi şımartayım böle zaten bayadır yemiyordum valla özlemişim. artık bidaha nezaman yerim bilmiyom.ama öğlene çorba içicem 1 kupacık e yanında 2 grisini götürürüm herhalde başkaca bişii yemem artık

Onun kokusuda insanı kendinden alıyo valla afiyet olsun

Ben öğlene tavık yicem canım nasıl tavuk istiyo ya :26:

arkadaşlar bu cizelgeleri nerden yapıyorsunuz...

Hoşgeldin

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Günaydın kızçeler
Dün internetim lap diye kesildi noluyo bu sıralar bilmiyorum çok sık gidiyo internet :26:
Ben bi geçmişe bakınıp sonra kahvaltı yapıp geleyim

Günaydın Canımmm

Günaydın
Çok pozitif gördüm seni bebemm son 1 gün diyosun yoksamm gittimi kilocuklar

Pozitif mi
Dün blackcat'le tartı mevzusunu konuştuk bende eve gittim akşam aldım tartıyı heryerde tartıldım.
Çok komikti. 68.5 gösteren yer bile var
Sabah her zamanki yerimde tartıldım 71.5 üm
Bu bile bişi benim için kaç gündür 72.5 ü gösteriyordu

SÜPRİZZZZZZ
BENİ ÖZLEYENLEREEEE
YAZ TATİLİNDEN AYDIN GEZİSİNDEN BİR KESİT

Vayyy süper çıkmışşş beyaz pantullar falan

günaydın kızlar

Günaydın canımcım

Suziciimmm canımm benimmmmmm seni benn pekk çookk pekk çokk severimmmm.
Kilo vermek için uğraşmıyoruz ki sadece canım benim burda kal muhabbet ederiz.
Kafan dağılır, dertlerini paylaşırsın hafiflersin, içinde kalmaz.
Canım benim üzülme bu kadar sorunlarını okudum ama herkesin hayatı güllük gülistanlık değil ki.
Kendi kendini motive etmen gerek.
Ben böyle durumlarda hep başkalarının hayatlarına bakıyorum halime şükrediyorum.
Ne durumlarda olanlar var sonuçta buna da şükür..
Allah yardımcın olsun canımcım..
Seni bi yere bırakmayız.

gunaydin kizlar ..

Günaydın Pink!

günaydın kızlar umarım keyifler yerindedir..
ben uyukluyorum şuan halbuki erken uyudum çok uykum var hala :26:

Günaydın canımmm

Onun kokusuda insanı kendinden alıyo valla afiyet olsun
Ben öğlene tavık yicem canım nasıl tavuk istiyo ya :26:

Afiyet olsun canım bende çok seviyorum tavığı.
Yarın için nugget aldım bende bugünde mantar sotem+yogurdum var

Bende farklı yerlerde tartılsam da moral bulsam mı acaba dur akşam bi deneyeyim hahahah

Sağol canım da daha tavuk yok ortada :26: acıktımda sanki :26:

Sipariş versem 1 saatte anca gelir neyse ben bi mutfağı turlayayım bakalım ne var ne yok

Sanada afiyet olsun canım

ben de gezıcem tartıylaaaaaa süper olur, nerde azsam artık orda tartılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…