tebrikler ...
gitme canım çok canın sıkkınsa dök içini çok depresif biri olarak önerim konuşmak. burada çok mutlu oldum mesela anlatırorum bayanlar anlıyor öğüt veriyor mutlu oluyorum sende dertlerini paylaş psikolog ben denedim verim alamadım depresyon ilacı verip yolluyo. öyle amerikan filmlerinde ki gibi dinlemiyo ki...
günaydın
pardon canım ya o kadar mesaj okudum ki hatlar karıştı galiba
Günaydın cnm
Nolduuuuuuuuu :26: gel konuşalım canımm gitmeetek başına kaldıramıyorum diyosun ama gidersen yine tek başına kalacaksın :26:
derdini anlatmayan derman bulamazmış bi söyle bakalım sen derdini bizim dediklerimiz tatmin etmezse gidersin psikoloğa olmaz mı :26:
Günaydın cnm
Anladım
Menemen menemenn ben bu işi gelemenn
Arkadaşım oturuyo menemende
iyi dıyelım ıyı olalım canım, bugun bıraz burugum nedense :26:
bu arada o dengesızlıgın aynısı bende de var, bende relg olmadan tatlı, olunca da baharatlı eksilı tuzlu seyler ısterımm :26:
Naf aktılıyorum canım derdını anlatmayan derman bulamazmısşurda tek amacımız kılo deil, sevıncımızı uzuntumuzu paylasıyoruz, bazen en yakınımızda olanlarımıza soyleyemedıgımız seylerı bırbırmızı hıc gormemıs olsak bıle anlatıyoruz, içine atma kafana dabu kdr cok seyı takma
hangi birini anlatayim kicanım haklısın kadınların iş zor ister dışarda çalışsın ister evdeallah kolaylık versın eşlerinde bildiği tek sey çene zaten bide dalga gecmek
canım kolay gelsın her ıste oldugu gıbı bu kurs olayında da derslerı sıkı tutuyorsun bakıyorum allah kolaylık versın masallah dıyorum sana ve azmınebencede kaptan secmeye gerek yok sen enınde sonunda gelırsın zaten arkadaslar ve bız elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyoruz bu ara tugba da pek gırmıyo ama dılek cok yardımcı oluyo dılegı 2.kaptan yardımcısı seçebilirz
vuu süpersin ve de cok sık maşallah
ohh ne guzel canım ebnım yerıme de dınlen valla
baslangıc olarak 200 mekık fazla deıl mısonra heryerın acır demedı deme
nereye gıdıyon hooppdur bakalım anlat neye sıktın gene canını canım en onemlı sey saglık yoksa senın yasadaıgın gıbı veya daha farklı ama hepımızın sıkıntııs var bende cok kafama takarım donem donem ıyıce karamsarlasırım ama burası ıyı gelıyor gercekten
herkese günaydınnn yarına hazır mısınız bakalım
ben bugun eskı kılomu gördüm allahtan 66.5 gıbı bısey ama ıyı deıl tabıkı oncekı hafatlarda 65 e düşmüştüm neyse 67 den ıyıdır dıyım barı
ben zaten sizi öyle kolay kolay birakamam ama okuma moduna gecerim ara ara sizlerin yazdiklariniza bakarim
esim issiz yatirilmamis faturalar var sabah da kardesimlen kavga ettim oda herseye tuz biber oldu 3 kere kalk dedim kalkti toast yaptim verdim ye diye oturdu yiyordun cocugu hazirlayip cikdim annemgilin camdan lamba yandigini gördüm cikdim geri yatmis 8 de is basi yapacakdin saat olmus 9 gecen haftada ise gitmedi hasta raporu aldi isden atilcak bu gitisle ...
annemgil gelecek 30tl para var cepde ne onlara alisveris yapabilecem buzdolapi bos kardesim para istedi dün onada 10 dan fazla veremedim ay sonuda geliyor ayligim ozamana kadar napcam diye düsünüyom ikiye bi
son siralar hersey beni buldu resmen kreslen problemler elektrik kardesime saldirdilar babamin araba bozuldu haci dan gelecekler kim alacak sorusu
pazartesi geliyorlarmis ben ise basliyorum karsilamaya zaten gidemiyorum bende hep diyorum önce saglik diye ama cok yiprandim artik
ben sizlerle tanisdigim icin cok mutluyum kizlar sizleri cok seviyorum ben cok sulu gözlüyüm kaldiramiyorum sizin sayenizde az agliyorum artik ama bugün yine patlak verdim kusuruma bakmayin