bend edıyrodum nerde bu kız bu saate kadar dıye
Bende farklı yerlerde tartılsam da moral bulsam mı acabadur akşam bi deneyeyim hahahah Sağol canım da daha tavuk yok ortada :26: acıktımda sanki :26:
Sipariş versem 1 saatte anca gelirneyse ben bi mutfağı turlayayım bakalım ne var ne yok
Sanada afiyet olsun canım
Evlilik...
Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları
taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını sevmek kolaydır. Aslında
aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali
ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şefkatle okşayabilmektir. Buna katlanamayanlar zat...en âşık değillerdir.
Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını
öldürüyor diyebiliriz. Zira âşıksan, aynı havayı solumak bile zevk
verir. Hep beraber olmak istersin. Banyodan gelen su sesi bile onun evde
olduğunun işaretidir ve huzur verir. Ütülediğin gömleğin ona ne kadar
çok yakışacağını düşünürsün. Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini
hayal edersin. Bin tane ayakkabısı varken bin birinciye sahip
olmaktan mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan
vazgeçersin.
Zamanla almaktan çok, bir şeyler vermekten mutluluk duyduğunu
keşfedersin. Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek,
dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o
kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği
düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir
edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir
evlilik değil, bir amerikan filmini yaşamaktır. Bu hayallerle yola
çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onbin firkete
sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp
"s....m böyle kuaförü" diye söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey
çatırdamaya başlayacaktır. Evlilik; sadece aşk değildir.
Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik,
ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık
ilişkisidir. Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta
tutamaz.
Âşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde
konyak içip geyik yapamayabilirsiniz. Hala canınız sıkıldığında onu
değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.
Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter,
ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur. O aradaki sinir
evresini aşabilenler ellinci yıla kadeh kaldıranlardır. Tahammül
edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan
olduğuna inanacaklardır.
Zafer, direnenlerin olur..
Günaydın cnm
geçmişe baktın mı :26: Derya abla ıhlamur kan yapar demiş ben şimdi içiyorum sende iç istersenkansızlığımız gitsin
hangi birini anlatayim kiesim isden ayrildi 1-2 haftadan beri evde simdiye kadar anlatim kizlar hep rahatladim sizlen konusdukdan sonra gercektende morelim düzeliyor ama bir kac gün gecmiyo yine birsey oluyo hersey snki beni buluyor
ben zaten sizi öyle kolay kolay birakamam ama okuma moduna gecerim ara ara sizlerin yazdiklariniza bakarim
esim issiz yatirilmamis faturalar var sabah da kardesimlen kavga ettim oda herseye tuz biber oldu 3 kere kalk dedim kalkti toast yaptim verdim ye diye oturdu yiyordun cocugu hazirlayip cikdim annemgilin camdan lamba yandigini gördüm cikdim geri yatmis 8 de is basi yapacakdin saat olmus 9 gecen haftada ise gitmedi hasta raporu aldi isden atilcak bu gitisle ...
annemgil gelecek 30tl para var cepde ne onlara alisveris yapabilecem buzdolapi bos kardesim para istedi dün onada 10 dan fazla veremedim ay sonuda geliyor ayligim ozamana kadar napcam diye düsünüyom ikiye bi
son siralar hersey beni buldu resmen kreslen problemler elektrik kardesime saldirdilar babamin araba bozuldu haci dan gelecekler kim alacak sorusu
pazartesi geliyorlarmis ben ise basliyorum karsilamaya zaten gidemiyorum bende hep diyorum önce saglik diye ama cok yiprandim artik
ben sizlerle tanisdigim icin cok mutluyum kizlar sizleri cok seviyorum ben cok sulu gözlüyüm kaldiramiyorum sizin sayenizde az agliyorum artik ama bugün yine patlak verdim kusuruma bakmayin
çok beğendim yazını. çok güzel özetlemişsin.
mywishim daha once rastlamıstım bu yazıya benımde cok hosuma gıtmıstı, ne guzel anlatmıs herseyı
suzan suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ye de seslenmek ıstıyorum burdan, üzme tatlı cnaını hersey olacagına varıyo,ben de yasayıp goruyorum bazen ınsaın elınden bısı gelmıyo, kardesınle oturup cıddı bı konusmayı dene, eşinle de tabi..annenler gelince hepberaber oturup konsuursunuz, neyı nası yapacagınıza karar verırsınız, mutlaka sorunlara bı cozum yolu bulunur.. bak bu kadar kalabalıksınız, herkes bı yerınden el atsa altında kalkarsınız herseyın.. ınsan hayatında garıp dönemler bunlar gercekten de, inşallah yaradan bıze bugunlerı aratmaz, bu halımıze de şükürler olsun..
olumlu dusunmeye calıs, olumlu dusunceler yay evrene, inan ben de oyle yapmaya calısıyorummmm
Benim değil canım bi yerden alıntı :)
Ger-düüüşşşş beniii seviyoooo musuunnnnnnnnnn:111:
Ger-düüüüşşşşşşşşşşşşş dün 10 dakika Leslie bacıyla yürüdüm.
Bacının çenesi de ayaklarıda hiç durmuyor.
Bu akşam hedefim 20 dakika yürümek.:96::96:
bravo aynen devam. bende bayramda kilo aldım ama mühim değil bu hafta vereceğim inşallah...selammm kizlarrr nasilsinizzz
ayyy yarin tarti dunu dimi diyetim ise yaramismi acaba bu haftadan pek umudum yok zaten ama olsun ilerleyen zamanlarda kilo verecegim :)) bu hafta ilk hafta daha kilo verememis olsamda yilmak yokkk vazgecmemki
Ger-düüüüşşşşşşşşşşşşş dün 10 dakika Leslie bacıyla yürüdüm.
Bacının çenesi de ayaklarıda hiç durmuyor.
Bu akşam hedefim 20 dakika yürümek.:96::96:
seviyorum işte var mı diyeceğin, sevıyorum işte var mı dıyecegınnnnnnnnn:118::118:
10 dk kac mılıne tekabül ediyoo, ben de 5 mıllık var hepsı 1 saat sürüyo sanırım :26:
bravo aynen devam. bende bayramda kilo aldım ama mühim değil bu hafta vereceğim inşallah...
ya be lesliyi bir ben bulamadım nette youtube buldum ama anlamadım hangisi ile başlamak nasıl uygulamak lazım
5 dakika 500 adımmış 10 dakika 1000 adım işte
Bugün 1 mil yapmaya çalışcam :)
Mesaj atıyorum canım sana linki.
sen hangısını yapıyosun canım leslıe de onunda casıtlı versıyonları var ya :44: toplamda 5 mil olanı mı ki senin yaptıgında
Benim indirdiğim ya 1 mil ya da 2 mil sanırım canım.
Ben sonuna kadar dayanamadım.
toplamı 5 mil olan bı vıdeosu var canım onu ındır, her mılın sonunda ıstersen bırakabılıyosn, her mıl yavas baslıyo adımlarla sonra sonunda 1 dklık fılan yavas tempo kosu var, metabolızmayı baya hızlandırıyo, bı yavas bı hızlı kılo verımı ve yag yakımı ıcın guzel bı vıdeo, guzel ter atılıo
hatta gecmısı okurken bı msjını gordum sacımı düzleştirip leslıe yapıcam dıyee, ben leslıyı yaptıktan sonra sac bas kalmıo cok terlıyorum, leslıeden sonra cup dıye duşa gırıyorum
10 dakika da o kadar etkisi olmuyo o vakit.
Ayaklarım agırdı sadece sonrasında 60tane mekik çektim vs.
Eve gidince onu indireyim madem. Ters atıp duş alıp yatarım
Yarında cuma peffff daha hzır değilim halbuki
Allahımmmm koymuş avatarına bı de fotolarınııı tovbeeee tovbeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?