70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bend edıyrodum nerde bu kız bu saate kadar dıye

Yettimm gariiii

Valla her yerde farklı cıkıyo en iyisi her zaman bulundugun yerde tartılmak

Evlilik...
Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları
taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını sevmek kolaydır. Aslında
aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali
ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şefkatle okşayabilmektir. Buna katlanamayanlar zat...en âşık değillerdir.
Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını
öldürüyor diyebiliriz. Zira âşıksan, aynı havayı solumak bile zevk
verir. Hep beraber olmak istersin. Banyodan gelen su sesi bile onun evde
olduğunun işaretidir ve huzur verir. Ütülediğin gömleğin ona ne kadar
çok yakışacağını düşünürsün. Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini
hayal edersin. Bin tane ayakkabısı varken bin birinciye sahip
olmaktan mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan
vazgeçersin.
Zamanla almaktan çok, bir şeyler vermekten mutluluk duyduğunu
keşfedersin. Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek,
dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o
kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği
düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir
edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir
evlilik değil, bir amerikan filmini yaşamaktır. Bu hayallerle yola
çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onbin firkete
sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp
"s....m böyle kuaförü" diye söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey
çatırdamaya başlayacaktır. Evlilik; sadece aşk değildir.

Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik,
ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık
ilişkisidir. Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta
tutamaz.
Âşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde
konyak içip geyik yapamayabilirsiniz. Hala canınız sıkıldığında onu
değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.
Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter,
ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur. O aradaki sinir
evresini aşabilenler ellinci yıla kadeh kaldıranlardır. Tahammül
edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan
olduğuna inanacaklardır.
Zafer, direnenlerin olur..

Merhaba kızlar,
Bugün çalışmıyorum ve 1 hafat daha çalışmıcam sanırım...
Eeee bu tatil diyetimide etkiliyorççç
Bu saatte kalkınca öğinlerim nolcak bilmiyorum.

Şimdi dünkü menüm :
Sabah :
yarım kase yoğurt
Ara:
1 mandalin
Öğlen :
1 kase çorba
yarım tabak izmir köfte
salata
Ara:
Yok
Akşam:
1 kase çorba
2 kaşık kavurma

Bol su ve 2 fincan beşibiyerde...

çok beğendim yazını. çok güzel özetlemişsin.

mywishim daha once rastlamıstım bu yazıya benımde cok hosuma gıtmıstı, ne guzel anlatmıs herseyı

suzan suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ye de seslenmek ıstıyorum burdan, üzme tatlı cnaını hersey olacagına varıyo,ben de yasayıp goruyorum bazen ınsaın elınden bısı gelmıyo, kardesınle oturup cıddı bı konusmayı dene, eşinle de tabi..annenler gelince hepberaber oturup konsuursunuz, neyı nası yapacagınıza karar verırsınız, mutlaka sorunlara bı cozum yolu bulunur.. bak bu kadar kalabalıksınız, herkes bı yerınden el atsa altında kalkarsınız herseyın.. ınsan hayatında garıp dönemler bunlar gercekten de, inşallah yaradan bıze bugunlerı aratmaz, bu halımıze de şükürler olsun..

olumlu dusunmeye calıs, olumlu dusunceler yay evrene, inan ben de oyle yapmaya calısıyorummmm

Son düzenleme:
selammm kizlarrr nasilsinizzz
ayyy yarin tarti dunu dimi diyetim ise yaramismi acaba bu haftadan pek umudum yok zaten ama olsun ilerleyen zamanlarda kilo verecegim :)) bu hafta ilk hafta daha kilo verememis olsamda yilmak yokkk vazgecmemki

Günaydın cnm

geçmişe baktın mı :26: Derya abla ıhlamur kan yapar demiş ben şimdi içiyorum sende iç istersen kansızlığımız gitsin

okumadım canım vaktim yok fazla çok geçmişe dalamıyom ama öğrendiğim iyi oldu severim ihlamuru daha çok tüketirim bundan sonra salı günü kontrole gidecem bakalım değerler ne durumda bu aralar düştü galiba yine gözlerim kapanıyo halsizleştim. pekmez içmeyi düşündüm ama o da şekerime zararlı hap yazdıracağım büyük ihtimalle...şurup çok kilo aldırıyo bana nedense

canım benim.. nedesemki bilemedim sıkma canını desem üstündeki yük hafif değil illaki sıkılacaksın ama geçiyor bitanem hepsi gelip geçiyor. hepizde var aynı sıkıntılar zaman zaman oluyor ama geçiyor inan bana rabbim eninde sonunda bir kapı açacaktır. sen sabırlı ol sadece. dua edicem senin için

Son düzenleme:
çok beğendim yazını. çok güzel özetlemişsin.

Benim değil canım bi yerden alıntı :)

Ger-düüüşşşş beniii seviyoooo musuunnnnnnnnnn:111:

Ger-düüüüşşşşşşşşşşşşş dün 10 dakika Leslie bacıyla yürüdüm.
Bacının çenesi de ayaklarıda hiç durmuyor.
Bu akşam hedefim 20 dakika yürümek.:96::96:

Son düzenleme:
selammm kizlarrr nasilsinizzz
ayyy yarin tarti dunu dimi diyetim ise yaramismi acaba bu haftadan pek umudum yok zaten ama olsun ilerleyen zamanlarda kilo verecegim :)) bu hafta ilk hafta daha kilo verememis olsamda yilmak yokkk vazgecmemki
bravo aynen devam. bende bayramda kilo aldım ama mühim değil bu hafta vereceğim inşallah...
Ger-düüüüşşşşşşşşşşşşş dün 10 dakika Leslie bacıyla yürüdüm.
Bacının çenesi de ayaklarıda hiç durmuyor.
Bu akşam hedefim 20 dakika yürümek.:96::96:

ya be lesliyi bir ben bulamadım nette youtube buldum ama anlamadım hangisi ile başlamak nasıl uygulamak lazım

seviyorum işte var mı diyeceğin, sevıyorum işte var mı dıyecegınnnnnnnnn :118::118:
10 dk kac mılıne tekabül ediyoo, ben de 5 mıllık var hepsı 1 saat sürüyo sanırım :26:

5 dakika 500 adımmış 10 dakika 1000 adım işte
Bugün 1 mil yapmaya çalışcam :)

bravo aynen devam. bende bayramda kilo aldım ama mühim değil bu hafta vereceğim inşallah...
ya be lesliyi bir ben bulamadım nette youtube buldum ama anlamadım hangisi ile başlamak nasıl uygulamak lazım

Mesaj atıyorum canım sana linki.

Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.

3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.

Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.

Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:

- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:

- Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek :

- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .

Kadınlar düzendir. Kadın temizlik kadın dirliktir.

Benim indirdiğim ya 1 mil ya da 2 mil sanırım canım.
Ben sonuna kadar dayanamadım.

toplamı 5 mil olan bı vıdeosu var canım onu ındır, her mılın sonunda ıstersen bırakabılıyosn, her mıl yavas baslıyo adımlarla sonra sonunda 1 dklık fılan yavas tempo kosu var, metabolızmayı baya hızlandırıyo, bı yavas bı hızlı kılo verımı ve yag yakımı ıcın guzel bı vıdeo, guzel ter atılıo

hatta gecmısı okurken bı msjını gordum sacımı düzleştirip leslıe yapıcam dıyee, ben leslıyı yaptıktan sonra sac bas kalmıo cok terlıyorum, leslıeden sonra cup dıye duşa gırıyorum

10 dakika da o kadar etkisi olmuyo o vakit.
Ayaklarım agırdı sadece sonrasında 60tane mekik çektim vs.
Eve gidince onu indireyim madem. Ters atıp duş alıp yatarım
Yarında cuma peffff daha hzır değilim halbuki

10 dakika da o kadar etkisi olmuyo o vakit.
Ayaklarım agırdı sadece sonrasında 60tane mekik çektim vs.
Eve gidince onu indireyim madem. Ters atıp duş alıp yatarım
Yarında cuma peffff daha hzır değilim halbuki

Allahımmmm koymuş avatarına bı de fotolarınııı tovbeeee tovbeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…