70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir kısmına katılıyorum bir kısmına katılmıyorum diyelim

Ben korkuyorum gitmeye :18: ay sonu giderim büyük ihtimalle :26:

Bak bu güzelmiş

Benim indirdiğim ya 1 mil ya da 2 mil sanırım canım.
Ben sonuna kadar dayanamadım.

Ahahhahah avatara bak

şahane...çok beğendim bende mi uygulasam

yaa ben bugun cok usuyorum, ellerım ayaklarım buz gıbı bı ısınamadım, kalorıfer yanıo ama anca kendını ısıtıyo :26:

bı de bayramda memlekete gıttgımde evde bı kemer buldum, kardesıme hadıye gelmıs ama hıc kullanmamıs, bı ara kılo almıstı da.. kemeer zayıflama kemerı ama boole ısıtan ya da tıtretenlerden deil; hanı bı de boyle akım verıp kas calıstıran var ya ondan :26:
aldım geldım onu eve, ama sımdıde bızde oylece cekmecede duruyo,şu tıtresımlılerden fılan olsa kullanırımda bunda elektrık var ya cekındım bıraz, napsam ki acabaaaaaa:44:

Canım bi test filan yaptırsana belki sende de kansızlık vardır :26: ende çok üşüyorum çünküm

Bende titreşimle kemer var ama midemi bulandırıyo yaptıktan sonra diye kaldırdım attım bi kenarda duruyo

Elektirik var derken :26: elektiriğe bağlı olcak oda sana mı :26: anlamadım

dene bı bak bence ama bu traz seyelrın zayıfalmada etkılı olcagını düşünmüyom ben yanı ıncelmede ama kulunclar ıcın olsa fayda eder benım bı masaj alateı almamlazım elektrıklı olanlardan
şahane...çok beğendim bende mi uygulasam
dene bakalım esin nasıl tepkı vercek
Bende denicem bu pinguiyi

Hatta cuma günleri toplu pingui yeme günü olsun

ben pingui hakkımı cips olarak kullanabilir miyim

Bak şimdi kafam karıştı bende mi cips olarak alsam

naber kızlar..
pinguiler almış gitmiş başınıbend ebikerem yemişitm
off yaa öğlen yemeğim ani gelen bir arkdaş sayesinde sarktı onla acı türk kahvesi içtik ama yanında çikolata vardı
geç oldu ama temiz oldu ,ayranımı içtim..tavık salatamı yidim doydum..
şimdide 5ibiyerde demleniyor ben cici kızım yaaa:13:
kız dilek akşam bende 14 daklık b, v,ideo leslie yaptım eşim delirdi kaırının sesine ama sesszide olmuyoki
sonrada az zumbayla dans ettim beceremedim ama iiy terledim haaa..
sizik haftalar neyden başladınız ben rastgeleaçıyom 10dk.14 dklık falan yapıyorum ama aslında düzenlimi olması lazımkii:26:

Afiyet olsun canım biz pingui dioz da sende çikilata yemişsin
Ayrıca eşine katılıyorum hiç çekilmio sesi

Ben sabah içtim içmem
avatarından etkileniyom ben senin

Dur hemen değiştiriyorum

bugün neler yedim ve neler yiyeceğim

sabah.: klasik yağsız tost

ara: 3 kuru kayısı

öğlen: biraz karnıbahar haşlaması 1dl ekmek,
salata

ara: biraz kırmızı üzüm taze üzüm büyüklerden,

ara: 1 bardak yağsız süt

akşam: ton balıklı salata

gecede mandalin yemeği planlıyorum

canım boyle tıtresımlı kemer gıbı aynı goruntu, doluyosun belıne popono fılan o kucuk elektrık akımı verıyo kaslarını pıt pıt oyanatıo sanırım yanı benım reklamlarından anladıgım bu:26: ama denemedımmm :26:

Bende denicem bu pinguiyi

Hatta cuma günleri toplu pingui yeme günü olsun

olabılır bana uyar ama bakalım tadını sevıcekmıyımmm

cips miiii ama pınguı hıc olmadı ıkı ısırıkta bıter cıps bu alırsam en buyuk boyndan alırım ben, dıbını gorunceye kdrda yerım, cıps daha tehlıkelı

Bak şimdi kafam karıştı bende mi cips olarak alsam

cıps tehlıkelı, bız daha masum seylerden yapalım cısslarımızı bıleee

Afiyet olsun canım biz pingui dioz da sende çikilata yemişsin
Ayrıca eşine katılıyorum hiç çekilmio sesi

Dur hemen değiştiriyorum

Yok nen şaka yapmıştım

Çok istikrarlı gördüm seni

Peki tamam cips yok

aaaaay sımdıkı avatarın benı anlatıo, basen genıslıgınden fılan kapanmayan pantolon ben kastıkca ustten fıskıranlar

Aynı ben işte olmayan pantolonları dolaba geri kaldırırken yaşadığım hayal kırıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…