- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Tamammmm beaaa yemioozzzz
Çok istikrarlı gördüm seni
ya kzılar bısı sorcam
bu vucut olculerınde bel gobek ve basen oranları nasıl olmalı acaba :26:
aaaaay sımdıkı avatarın benı anlatıo, basen genıslıgınden fılan kapanmayan pantolon ben kastıkca ustten fıskıranlar
Yok nen şaka yapmıştım
ya kzılar bısı sorcam
bu vucut olculerınde bel gobek ve basen oranları nasıl olmalı acaba :26:
90-60-90
Ciddi olarak cevap veriyorum Mehmet ÖZ şöyle demiş ;
İdeal sağlık göstergesi olarak, kadınlar için ideal bel ölçüsü 82 santimdir. Eğer 93 santimi geçerseniz, sağlık riskiniz artar. Erkekler için ideal ölçü ise 88.5 santimdir. 101 santimden yukarısı sağlık riski demektir.
Göbegi aynı ben
Ben çekinsem bundan daha vahim olurdu tabi
Şaka kaldıramayan bi yapım var
Şaka bi yana milleti de alıştırmıyım canını çektirmiyim diye değiştirdim.
Şimdiki baya bi iştah kapatıcı
valla nasıl olcağını bilmiyom ama bizim gibi olmaması gerektiği kesin
bu 82 nerden acaba gobekten mı yoksa belın en ınce yerınden mı :26:
valla nasıl olcağını bilmiyom ama bizim gibi olmaması gerektiği kesin
Evet valla içine giremediğim pantolonlarım geldi gözümün önüne :26: gittim hemen bi form çayı yaptım :26:
90-60-90
Ciddi olarak cevap veriyorum Mehmet ÖZ şöyle demiş ;
İdeal sağlık göstergesi olarak, kadınlar için ideal bel ölçüsü 82 santimdir. Eğer 93 santimi geçerseniz, sağlık riskiniz artar. Erkekler için ideal ölçü ise 88.5 santimdir. 101 santimden yukarısı sağlık riski demektir.
Bu kısçe de bize benzedi artık
Görselliğin insanlar üzerindeki etkileri işte
82 cam yine kalın ya benim 85 bel ölçüm bence göbek kısmının ölçüsü o yoksam ben idealmiyimaynalar öyle söylemiyo
körle yatan şaşı kalkıyo gıııı
Öyle oldu biraz
Bilmiyorum kii yaa belki Mehmet ÖZ tombul kadın seviyodur
Öyle oldu biraz
Bilmiyorum kii yaa belki Mehmet ÖZ tombul kadın seviyodur
82 cam yine kalın ya benim 85 bel ölçüm bence göbek kısmının ölçüsü o yoksam ben idealmiyimaynalar öyle söylemiyo
benim ısıtanlardan var zayıflama için hiç denemedim ama regl ağrısına falan şahane oluyo karnımı yumuşatıyor. çok ısıtmıyor zaten belime de denedim iyi geldi tavsiye edilir.yaa ben bugun cok usuyorum, ellerım ayaklarım buz gıbı bı ısınamadım, kalorıfer yanıo ama anca kendını ısıtıyo :26:
bı de bayramda memlekete gıttgımde evde bı kemer buldum, kardesıme hadıye gelmıs ama hıc kullanmamıs, bı ara kılo almıstı da.. kemeer zayıflama kemerı ama boole ısıtan ya da tıtretenlerden deil; hanı bı de boyle akım verıp kas calıstıran var ya ondan :26:
aldım geldım onu eve, ama sımdıde bızde oylece cekmecede duruyo,şu tıtresımlılerden fılan olsa kullanırımda bunda elektrık var ya cekındım bıraz, napsam ki acabaaaaaa:44:
Pöff yarın gene ne giycem derdi var.
Öğlen için mantar sote yapıcam sabah kalkıp.
2 de yumurta haşlarım kahvaltı için.
İnatla devam bakalım..
:26:
isallah atlatmisdir canimnapcan simdi :26:
canlarım günaydınlarrrr herkeseee
çok büyük bir yoğunluk yaşıyorum gece geç saatlere kadar eta7 çalışıyorum tekrar gece yarısı kalkıp çalışmaya devam ediyorum...çok yoğun bir tempo içindeyim...gelemiyorum ilgilenemiyorum kusura bakmayın kızlar...bu böyle nekadar sürer bilemiyorum...isterseniz aranızda yeni bir kaptan seçebilirsiniz...ilgilenEmediğim için kendimi suçlu hissediyorum...şuanda bile ders saatimden çalıp yazıyorum...sizleri çok seviyorum arkadaşlar asla unutmadım unutmamda....
Dilek ve sehercim tel ve msn adreslerinizi özelime bırakırsanız çok mutlu olucam..deryacım seninde telin var msnen yok tatlım bi zahmet yazarsan daha rahat görüşürüz..topiqe gelemesemde msnem çalışırken sürekli açıkkaçtım kızlar görüşürüz....
bende hep 59-60 arası qidip qeliodum
evlendikten sonra 65 oldum
hamile kaldım 85 ile doğuma qittim doğumdan çıktığımda 74 kiloydum
emzirme döneminde ilk zamanlar diyet yapmaya çalıştım sütüm qitti
sonra yiyim sütüm olsun vs.. dyince sütüm oldu ama bende 80 kg oldum
7 aydan sonra oğlum emmeyi bırakınca bende diyete qirdim ama psikolojim çok bozulmuştu
eşim beni beğensede ben kendimi beğenmiodum qiydiklerim yakışmıyodu
bir kadının kendisine yapacağı en büyük ızdırap kilo almaktır ya büyük yıkımlara sebep oluo psikolojik açıdan:26:
bende 57 yi qörüp... 1 yıl kadar 57nin keyfini çıkarıp sonra hamile kalmak istiyorum
ama diyetisyene qidicem hamileliğimde, bir daha bu dönemi yaşamak istemiorum
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .
Kadınlar düzendir. Kadın temizlik kadın dirliktir.
kesınlıklevalla nasıl olcağını bilmiyom ama bizim gibi olmaması gerektiği kesin
Ben aile hekimine gittiğimde hemşire abla bel ölçümü en ince yerinden aldı :26: göbeğide en kalından :26: kalçayıda en kalından aldı :26: memişleri ben söyledim
Pelinn bak ben bitek memiş ölçümü biliyom 85
90 mı olması gerekıo sımdı o memişlerinhanı manken gıbı olmak ıcın
bel ınce yerınden bencede ama gobek ölçüsüde onemlı onuda gobek delıgının ordan en kalın yrden ölçmek lazım popoda en kalın yerden oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?