70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kzılar bısı sorcam
bu vucut olculerınde bel gobek ve basen oranları nasıl olmalı acaba :26:

90-60-90

Ciddi olarak cevap veriyorum Mehmet ÖZ şöyle demiş ;

İdeal sağlık göstergesi olarak, kadınlar için ideal bel ölçüsü 82 santimdir. Eğer 93 santimi geçerseniz, sağlık riskiniz artar. Erkekler için ideal ölçü ise 88.5 santimdir. 101 santimden yukarısı sağlık riski demektir.

aaaaay sımdıkı avatarın benı anlatıo, basen genıslıgınden fılan kapanmayan pantolon ben kastıkca ustten fıskıranlar

Göbegi aynı ben
Ben çekinsem bundan daha vahim olurdu tabi

Yok nen şaka yapmıştım

Şaka kaldıramayan bi yapım var
Şaka bi yana milleti de alıştırmıyım canını çektirmiyim diye değiştirdim.
Şimdiki baya bi iştah kapatıcı

bu 82 nerden acaba gobekten mı yoksa belın en ınce yerınden mı :26:

Evet valla içine giremediğim pantolonlarım geldi gözümün önüne :26: gittim hemen bi form çayı yaptım :26:

valla nasıl olcağını bilmiyom ama bizim gibi olmaması gerektiği kesin

Ahahahha

Bilmiyorum ki :26:

82 cam yine kalın ya benim 85 bel ölçüm bence göbek kısmının ölçüsü o yoksam ben idealmiyim aynalar öyle söylemiyo

Bu kısçe de bize benzedi artık

körle yatan şaşı kalkıyo gıııı

82 cam yine kalın ya benim 85 bel ölçüm bence göbek kısmının ölçüsü o yoksam ben idealmiyim aynalar öyle söylemiyo

körle yatan şaşı kalkıyo gıııı

nası da bımısım bak sırf profılınden ınce belın avr masallah demıstım sana idealsın sen bak ugrasmana gerek yok, gıt pınguını sut dılımını ye sen ne ugrasıyosun oyle karnıbahar fılan

ha bu arada Naf'a katılıyorum ben de cok ıradelı gordum senı maşallah

benim ısıtanlardan var zayıflama için hiç denemedim ama regl ağrısına falan şahane oluyo karnımı yumuşatıyor. çok ısıtmıyor zaten belime de denedim iyi geldi tavsiye edilir.

evet bayanlar ya bel ölçünüzü nereden alıyorsunuz tam göbek deliğimi, en ince yerimi, yoksa en sarkık noktası mı

Ben aile hekimine gittiğimde hemşire abla bel ölçümü en ince yerinden aldı :26: göbeğide en kalından :26: kalçayıda en kalından aldı :26: memişleri ben söyledim

Pelinn bak ben bitek memiş ölçümü biliyom 85

Pöff yarın gene ne giycem derdi var.
Öğlen için mantar sote yapıcam sabah kalkıp.
2 de yumurta haşlarım kahvaltı için.
İnatla devam bakalım..

canım ya ben yumurta yiyemiyorum daha doğrusu 13 yıldır yemiyorum eş değer ne yesem acaba??

:26:

isallah atlatmisdir canim napcan simdi :26:

yok canım dün yine kustu.doktor özel mama vermişti 2 aydır içiriyordum hem kilo aldırıyo hemde boyunu uzatıyo.onu keseyim dedim.bugün mama vermedim bakalım hayırlısı....

kaptanım uzun zaman oldu belki beni hatırlamazsın ama biz başka kaptan istemiyoruz.böyle devam ederiz.sen işlerini hallet öle gel.seni bekliyoruz...

bende evlendimde 55 idim.1 ay sonra 65 oldum.evlendikten 1.5 ay sonra hamile kalınca böyle oluyor.76 ile doğuma girdim.10 kilo gitti derken hepsini fazlasıyla geri aldım..benimde en çok isteğim zayıflamak ve zayıf incecikken hamile kalmak.incecik incecik gezip hamileyim demek ne hoş olurdu.

bende buna benzer bişi yaptım.kızım hem yaramaz hemde evi çok dağıtıyo.eşim bi gün aradı napıyon dedi napıyım kız evi dağıttı toplayacam dedim.oda abartıyosun benim kızım çok akıllı dedi.teli kapattıktan sonra tamam dedim sen görürsün.ogün kızın dağıtığı hiçbişeyi toplamadım oda bütün çekmecelerdeki çamaşırları oyucakların hepsini ıslak mendilleri bile tek tek edip dağıttı.odasına adım atılmıyodu yani.eşim işten geldi kızımın odasına girdi bu ne dedi bende hiç zeynebin dağıttıkları dedim.sen öle söyleyince bende toplamadım bigör diye dedim.ve eşim 15 aylık kızımıda yanına alarak tüm odayı topladı şimdi hak veriyo.bazen biyerlere gittiğinde anlatıyo ben inanmıyodum gerçekten çok yaramaz diye.... yaşasın kötülük

neyse kızlar 1 saate eşim gelcek yemek yapmadım bulaşık yıkamadım onları hallediyim kızım uyrken.bu arada bende leslie ile 20 dk yürüdüm ve 200 tane ip atladım.mekik olayını yarına bırakacam çünkü ilk gün çok hamlamak istemiyorum öpüyorum hepinizi.

valla nasıl olcağını bilmiyom ama bizim gibi olmaması gerektiği kesin
kesınlıkle

bence kalın yerındendır konuya gec daldım ama ya benımzaten ınce yerınde nölçüyom en son 79-80 fılandı ve ıdeal oldugunu sanmıyorum sımdı genellıkle göbek deliğinden ölçme cıktı ama benımde saglık ocagında en ınce yerınde ölçmüşlerdi

90 mı olması gerekıo sımdı o memişlerin hanı manken gıbı olmak ıcın

bel ınce yerınden bencede ama gobek ölçüsüde onemlı onuda gobek delıgının ordan en kalın yrden ölçmek lazım popoda en kalın yerden oluyo

Çocuktan sonra 90 olurlar sanırsam

Çok merak ettim bi mezure bulup ölçünmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…