70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın deryak bende kararımı verdim niayet. sonuçta yediğim çikolatanın bebeğe çikolatalı süt olarak döneceği yok yaa...dengeli ve sağlık beslenerek ve üstüne emzirerek zayıflayabilirim...
kaptanımızda kabul ederse burdayım..sevgiler

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar çok öptüm sizi

cok güzel cikmissin beyaz da cok güzel yakismis ne kadar zayif oldugun belli
:118:

ben kactim cocugu krese götüreyim -4 disarisi:18:

Sena abla masallah diyorumm fotolar super !!
insallah ben de istedigim kiloya ulasirsam once-sonra fotolari ekliycem...

fıstıklarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim onure ettiniz beni çok mutlu oldum

ay hiç gülceğim yoktu ben idealsem akrep Nalanın mankenlik yapması lazım

kesinlikle doğru karar canım hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza

ben geldiiimmm az sonra işten çıkıcam son bi mesaj atayım evden girebilirsem yine görüşürüz..

öğlen dediğim gibi çabuk çorbalardan domates çorbası içtim yanında grisini yerine 1 dilim çavdar ekmeği götürdüm
sabahtan bu yana 6 bardak su 3 çay 1 nescafe 1 türk kahvesi içmiş bulunuyorum haliyle şekersiz tarafından

ha arada 2 mandalina yedim tabii ::) eve gidincede salata ve 1 tavuk göğsü ızgara yemeye niyetim var hadi bakalım görüşürüz..

afiyet olsun şeker.. o çabuk çorbaynan nasıl duruyon ya ben kurt gibi acıkıyom onu içince

aynen yaaaaa işte kadınların halii yap yap kimseye yaranamazsın bayıldım yazıya mersii

bende çıktım kızlar bir yoğun günü daha bitirdim..

yarın cuma görüşmek dileğiylee kilocuklar gitmiştir işallah herkesten

merhaba kızlar sabah kahvaltımı yazmıştım
arada 1 elma yedim, öğlen 5 sarma:),arada 1 bardak sür akşamda pırasa yemeği yedim 1 tabak..
1.5 litre su içtim ,2 bardak bitki çayı
yatıncaya kadar 2.5 lt olur içtiğim su yarın misafir gelcek bütün gün temizlik yaptım, şimdide mamalar hazırlıorum,
bide unutmadan 30 dk yürüdüm:)

selam millet yemeğimi yedim akşamları işten gelip yediğimden artık eskisi gibi de kilo veremiyorum yaww bakalım sabah tartıda ne göreceğim.

bu arada akşam yoğurt ve tavuk ızgara yedim salata yemedim cnm istemedi 1 göğüs ızgara 3-5 kaşık yoğurt yedim o kadar .şimdi bi yeşilçay daha içicem kızımla accık oynayıp fatmagüle bakıcam accukkk

merhabalar...
bugünki menüm,

kahvaltı: 1sb süt, 2 kuru kayısı
ara:1 mandalina ,az süt
öğle yemeği: taze fasulye,1 dlm çavdar ekmeği,1.5 sb ayran
ara: 8 badem,4 kuru kayısı
akşam: ızgara tavuk göğsüyle kaşarlı tost(2dlm çavdar ekmeğine),bol marul salatası,1.5 sb ayran

iyi akşamlar bacılar
listemi yazayım hemen sinirim hadsafada eşimle saçma salak mesele yzüünden tartıştık zaten regl oluyorum galiba bide iğnelerimin ağrısı canıma yetti yani hep morarmış kitle olmuş ama mecbur aynı bölgeye vuruyor hemşire.neyse yarın son iğnem
kahvaltı
2dilim orta boy kepek ekmek tost
zeytin.çay
ara
5biyerde çay
arkdaş geldi türk kahvesi brifıncan 2 yaprak çikolata
öğlen...saat nerdeyse 3e gelirken .....msiaifrden dolayı:26:
tavuklu salatam..
ayranımbide birparça ekmek
ara
5biyerde çay
2hurma..
akşam...erken oluyor zaten bi teyzemi ziyaret ettim akşam üzeri...
2bardak çay
1kare kastamonu çekme helva
yarım dilim kek(hani hazır ince dilim kesilmiş)ya cısss işte ne açıklama yapıyon
eve geldim açta değildim hala tavuklu salata göğüsten galiabaçok tok tutuyor..akşama aslında sütve müsli düşünüydorum olmadı onun yerine azar yedimama çok acıydıtavsiye etmem yemeyinn
SPOR:BAkalım belki leslie yaaprım aslında niveaya başlamak sitiyroumda kalaçalarım kalbura döndü bari ayakta tepinirim sinirimde gider

herkese mrb bugün iyi bigün değildi sabah kahvaltı yapamadım
öğle
yumurtalı menemen
kuşburnu çayı
akşm
şehriye çorbası
yeşil fasulye
yoğurt
şimdi ise
türk kahvesi yanında 1-2 tane bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…