canım bebeğini Allah analı babalı büyütsün..
hoşgeldin öncelikle.:13: canım bebek emziriyorsun sağlıklı ve dengeli beslenmeni söyleyebilirim sadece sonuçta küçücük bir yavruyu besliyorsunyada bir uzmana danışıp ona göre beslenmelisin emzirirkende kilo verebilirsin. senin için en sağlıklı olanı yapmanı tavsiye ederim
Çocuktan sonra 90 olurlar sanırsam
Çok merak ettim bi mezure bulup ölçünmem lazım
ben popoyu karısladım, 5 karısı gecıyo bırazcık, bı karıs 20 santımden ettı mı 100 + açıkta kalan yer var onu ekle 100 küsür bişi cıkıo işte
Ahahhaha karışladın mıetraftan gören olmadı dimi
cok güzel cikmissin beyaz da cok güzel yakismis ne kadar zayif oldugun belli
:118:
ben kactim cocugu krese götüreyim-4 disarisi:18:
Hoşgeldinn
Vay anasını :26: demekki napıyoruz sıcak su içmiyoruzsağol canım
Ahahahah yok canım normalde denize filan gidince giyemem demek istemiştim
Bende onu dicektim bu saatte ne işin var burda diye
Günaydınnnnözlemişiz valla sena abla
Ben yeni kaptan istememortimi de değiştirmem
Biz burdayız abla biyere gittiğimiz yok illaki bigün kavuşuruzbide yokluğun hissedilse bile geri geleceğini bilmek yetiyo
Bende çok seviyom
Dilek yine kutusuna gitmiş
Ne kaa güzell ne kaa süslü gördümm seniitü tü tü maşallah
Beyaz pantolon hebenimki izin vermiyo
valla süpersin hatunnn fıstıkk
yetişmişim cnm ya olsun yollarız gene kiloları
topik regl kurbanı olmaya başladı
makarna sevmiyoruz artık
günaydın cnmmm başımıza muhasebeci olcak bak sen artık işlerimizle sen ilgilenirsin kolay gelsin cnm sana bol zihin açıklığı
beyazlarıda giymiş
hoşqeldin canıııım
bu ne qüzellikkk
üzerindeki tunik de çok hoşş....
zayıflıyayım bende alışverişe çıkıp kendime beyaz renkte pantolon, qömlek vs alıcam
ben hala koyu renklerde takılıyorumbeyaz qiymeye cesaretim yok :26:
Sena abla masallah diyorumm fotolar super !!
insallah ben de istedigim kiloya ulasirsam once-sonra fotolari ekliycem...
canım haklısın kadınların iş zor ister dışarda çalışsın ister evdeallah kolaylık versın eşlerinde bildiği tek sey çene zaten bide dalga gecmek
canım kolay gelsın her ıste oldugu gıbı bu kurs olayında da derslerı sıkı tutuyorsun bakıyorum allah kolaylık versın masallah dıyorum sana ve azmınebencede kaptan secmeye gerek yok sen enınde sonunda gelırsın zaten arkadaslar ve bız elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyoruz bu ara tugba da pek gırmıyo ama dılek cok yardımcı oluyo dılegı 2.kaptan yardımcısı seçebilirz
vuu süpersin ve de cok sık maşallah
ohh ne guzel canım ebnım yerıme de dınlen valla
baslangıc olarak 200 mekık fazla deıl mısonra heryerın acır demedı deme
nereye gıdıyon hooppdur bakalım anlat neye sıktın gene canını canım en onemlı sey saglık yoksa senın yasadaıgın gıbı veya daha farklı ama hepımızın sıkıntııs var bende cok kafama takarım donem donem ıyıce karamsarlasırım ama burası ıyı gelıyor gercekten
herkese günaydınnn yarına hazır mısınız bakalım
ben bugun eskı kılomu gördüm allahtan 66.5 gıbı bısey ama ıyı deıl tabıkı oncekı hafatlarda 65 e düşmüştüm neyse 67 den ıyıdır dıyım barı
Günaydın Canımmm
Pozitif mi
Dün blackcat'le tartı mevzusunu konuştuk bende eve gittim akşam aldım tartıyı heryerde tartıldım.
Çok komikti. 68.5 gösteren yer bile var
Sabah her zamanki yerimde tartıldım 71.5 üm
Bu bile bişi benim için kaç gündür 72.5 ü gösteriyordu
Vayyy süper çıkmışşş beyaz pantullar falan
Günaydın canımcım
Suziciimmm canımm benimmmmmm seni benn pekk çookk pekk çokk severimmmm.
Kilo vermek için uğraşmıyoruz ki sadece canım benim burda kal muhabbet ederiz.
Kafan dağılır, dertlerini paylaşırsın hafiflersin, içinde kalmaz.
Canım benim üzülme bu kadar sorunlarını okudum ama herkesin hayatı güllük gülistanlık değil ki.
Kendi kendini motive etmen gerek.
Ben böyle durumlarda hep başkalarının hayatlarına bakıyorum halime şükrediyorum.
Ne durumlarda olanlar var sonuçta buna da şükür..
Allah yardımcın olsun canımcım..
Seni bi yere bırakmayız.
Günaydın Pink!
Günaydın canımmm
Afiyet olsun canım bende çok seviyorum tavığı.
Yarın için nugget aldım bende bugünde mantar sotem+yogurdum var
canım ya ben yumurta yiyemiyorum daha doğrusu 13 yıldır yemiyorum eş değer ne yesem acaba??
yok canım dün yine kustu.doktor özel mama vermişti 2 aydır içiriyordum hem kilo aldırıyo hemde boyunu uzatıyo.onu keseyim dedim.bugün mama vermedim bakalım hayırlısı....
kaptanım uzun zaman oldu belki beni hatırlamazsın ama biz başka kaptan istemiyoruz.böyle devam ederiz.sen işlerini hallet öle gel.seni bekliyoruz...
bende evlendimde 55 idim.1 ay sonra 65 oldum.evlendikten 1.5 ay sonra hamile kalınca böyle oluyor.76 ile doğuma girdim.10 kilo gitti derken hepsini fazlasıyla geri aldım..benimde en çok isteğim zayıflamak ve zayıf incecikken hamile kalmak.incecik incecik gezip hamileyim demek ne hoş olurdu.
bende buna benzer bişi yaptım.kızım hem yaramaz hemde evi çok dağıtıyo.eşim bi gün aradı napıyon dedi napıyım kız evi dağıttı toplayacam dedim.oda abartıyosun benim kızım çok akıllı dedi.teli kapattıktan sonra tamam dedim sen görürsün.ogün kızın dağıtığı hiçbişeyi toplamadım oda bütün çekmecelerdeki çamaşırları oyucakların hepsini ıslak mendilleri bile tek tek edip dağıttı.odasına adım atılmıyodu yani.eşim işten geldi kızımın odasına girdi bu ne dedi bende hiç zeynebin dağıttıkları dedim.sen öle söyleyince bende toplamadım bigör diye dedim.ve eşim 15 aylık kızımıda yanına alarak tüm odayı topladı şimdi hak veriyo.bazen biyerlere gittiğinde anlatıyo ben inanmıyodum gerçekten çok yaramaz diye....yaşasın kötülük
neyse kızlar 1 saate eşim gelcek yemek yapmadım bulaşık yıkamadım onları hallediyim kızım uyrken.bu arada bende leslie ile 20 dk yürüdüm ve 200 tane ip atladım.mekik olayını yarına bırakacam çünkü ilk gün çok hamlamak istemiyorum öpüyorum hepinizi.
nası da bımısım bak sırf profılınden ınce belın avr masallah demıstım sanaidealsın sen bak ugrasmana gerek yok, gıt pınguını sut dılımını ye sen ne ugrasıyosun oyle karnıbahar fılan
ha bu arada Naf'a katılıyorum ben de cok ıradelı gordum senı maşallah
haklısın deryak bende kararımı verdim niayet. sonuçta yediğim çikolatanın bebeğe çikolatalı süt olarak döneceği yok yaa...dengeli ve sağlık beslenerek ve üstüne emzirerek zayıflayabilirim...
kaptanımızda kabul ederse burdayım..sevgiler
Onun kokusuda insanı kendinden alıyo vallaafiyet olsun
Ben öğlene tavık yicemcanım nasıl tavuk istiyo ya :26:
ben geldiiimmm az sonra işten çıkıcam son bi mesaj atayım evden girebilirsem yine görüşürüz..
öğlen dediğim gibi çabuk çorbalardan domates çorbası içtim yanında grisini yerine 1 dilim çavdar ekmeği götürdüm
sabahtan bu yana 6 bardak su 3 çay 1 nescafe 1 türk kahvesi içmiş bulunuyorum haliyle şekersiz tarafından
ha arada 2 mandalina yedim tabii ::) eve gidincede salata ve 1 tavuk göğsü ızgara yemeye niyetim var hadi bakalım görüşürüz..
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .
Kadınlar düzendir. Kadın temizlik kadın dirliktir.
Afiyet olsun canım biz pingui dioz da sende çikilata yemişsin
Ayrıca eşine katılıyorum hiç çekilmio sesi
Dur hemen değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?