canlarım günaydınlarrrr herkeseee
çok büyük bir yoğunluk yaşıyorum gece geç saatlere kadar eta7 çalışıyorum tekrar gece yarısı kalkıp çalışmaya devam ediyorum...çok yoğun bir tempo içindeyim...gelemiyorum ilgilenemiyorum kusura bakmayın kızlar...bu böyle nekadar sürer bilemiyorum...isterseniz aranızda yeni bir kaptan seçebilirsiniz...ilgilenEmediğim için kendimi suçlu hissediyorum...şuanda bile ders saatimden çalıp yazıyorum...sizleri çok seviyorum arkadaşlar asla unutmadım unutmamda....
Dilek ve sehercim tel ve msn adreslerinizi özelime bırakırsanız çok mutlu olucam..deryacım seninde telin var msnen yok tatlım bi zahmet yazarsan daha rahat görüşürüz..topiqe gelemesemde msnem çalışırken sürekli açıkkaçtım kızlar görüşürüz....
çok geçmiş olsun canım,önemli bişey yokmuş çok şüküriyi aksamlar kizlar bugun kadin dogumcuya gittim ve benim turkiyede gittigim doktorum kistim oldugunu ve iyi huylu oldugunu regli oldukca kendinden patlayip gittigini soylemisti burdaki doktorda ceviz buyuklugunde kist varmis patlamis ve sancisini o vermis dedi birac gune gecer acisi dedi ben daha regli olmadigim icin kendi kendine patlamis ve aciyi daha cok hissetmisim gosterdi ultrasonda bakin burasi diye sudolu dedi hala devam ediyo acisi onun haricinde hamile degilsin ama gebelik hormonlarin aktif dedi dikkat edin dedi
diyet olarak faciayim bugun esimle kavga ettik ve once hic bisey yemedim gun boyu sonrada yemege verdim kendimi bukadar yemege yarin kesin artida cikarim kavganin yuzundende migrenim azdi cok fenaydi aksama kadar simdi biraz azaldida girip bi bakayim nasilsiniz dedim
selam kızlar benide aranıza alırmısınız. biz 1 yıldır bebek için uğraşıyoz 2 aydırda ilaç kullanıyodum en sonunda pes ettim ve aldığım kilolarda bana kaldı ara verip kilo vermek istiyorum 73 kiloyum hedefim ilk etapta 65 olmak sonrasında 60 ve tabiki bence ideal kilom olan 55 yani çokkkkkkkkkk kilo vermem lazım çokkkkkkkkkkkk
sen ve senin gıyabında yeni gelen herkese hoş geldim diyorum canım...
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .
Kadınlar düzendir. Kadın temizlik kadın dirliktir.
sağol canım hoşbuldum teşekkürler sen ne kadardır diyettesin kaç kilo vermek istiyosun
aşkitom süpersin yaaaaaaaaaaaa...ayrıca ben başka kaptan istemiyorum,ayrıca yardımcında gayet güzel götürüyor işi...nolur böyle şeyler söyleme çok üzülüyorum...bende dilek gibi razı değilim...illede kendi kaptanımı ve yardımcısını isterim kuşum
çok geçmiş olsun canım,önemli bişey yokmuş çok şükür
hoşgeldin zubus abla,,maşallah herşeyi kapmışsın çok güzel böyle devam edersen bişeyler başarabilirsin
olsun canım bozulsun toparlarsın sonra hemen,güzel haberler alırsın inşallah sorun yoktur
sagol canim ayrica bencede kaptan sen devam et tugba zaten herseyi goturuyo simdilik ayrica yeni gelenler icin kilavuzda yardimci oluyo hepinize tesekkur ederiz
yazdıklarını okudum da aynı bensenin en azından 3 çocuğun var, ben ne yapayım?
şimdi benim öyküm: 48 kg idim evlenmeden,52 kg ile evlendim,en ideal kilom 55 civarıdır boyuma göre,5.yılın sonunda bebeğe karar verdik,hamilelik başlangıç kilom 67 idi, 80 li kilolarda doğum yaptım..hamilelikte gebelik diabeti vardı,5 ay harfi harfine diyet yaptım günde 6 öğün diyetisyen emel unutmaz'ın kontrolünde.. (düşünüyorum da hamilelikte bi de diyet yapmasam kimbilir kaç kilo alırmışım)
şimdi bebeğim 6,5 aylık, hala ağırlıklı olarak emziriyorum fakat hadi sorun bana kilomu..sorun sorun.. 78.. şaka gibi.. 48 nere,78 nere?kilo almaya da devam ediyorum maalesef..
sebepler mi? hamilelikte şekerli gıdaları ağzıma koymadım ya,acısını 6,5 aydır her günnn çıkarıyorum, bol bol çikolata,cips,antepfıstığıymış,yok dondurulmuş gıdaymış,yağlı yiyeceklermiş, hepsini deli gibi yiyorum..arkadaşlar ben de biliyorum zararlı,günde 2 öğün yiyorum,öğle ve akşam, bi de bütün zararlı gıdalardaha da kötüsü aileler başka şehirde olduğu için yalnız bakıyorum çocuğuma,kimsem yok yani yardım edecek, o yüzden çocuğa bakmaktan sporun ssini yapamıyorum..hamilelikteki diyet listemi buzdolabına astım belki yaparım diye ama gün gün o öğünleri eksiksiz hazırlamak gözümde büyüyor,kolayına kaçıyorum, görmezden geliyorum,bi de bahane ediyorum açıkçası zamanım yok düzenli beslenmeye diye..kış bi de,evde otur otur yakındır yani 3 haneli kiloları tartıda görmem..
ya benim gaza gelmem lazım kızlar,karar verdim mi kesin yaparım da.. nasıl diyeyim üşeniyorum işte
off ya,ne çok döktüm içimi..
hadi birbirimizi gaza getirelim de yavaş yavaş verelim şu kiloları,zorlanmadan, gerekirse 1 sene sürsün,ama bi yerden başlayalım..
sanada güzelim
iyi aksamlar kizlar bugun kadin dogumcuya gittim ve benim turkiyede gittigim doktorum kistim oldugunu ve iyi huylu oldugunu regli oldukca kendinden patlayip gittigini soylemisti burdaki doktorda ceviz buyuklugunde kist varmis patlamis ve sancisini o vermis dedi birac gune gecer acisi dedi ben daha regli olmadigim icin kendi kendine patlamis ve aciyi daha cok hissetmisim gosterdi ultrasonda bakin burasi diye sudolu dedi hala devam ediyo acisi onun haricinde hamile degilsin ama gebelik hormonlarin aktif dedi dikkat edin dedi
diyet olarak faciayim bugun esimle kavga ettik ve once hic bisey yemedim gun boyu sonrada yemege verdim kendimi bukadar yemege yarin kesin artida cikarim kavganin yuzundende migrenim azdi cok fenaydi aksama kadar simdi biraz azaldida girip bi bakayim nasilsiniz dedim
süpersin inş. bende vercem kiloları kurtulcam valla sağlık ocağında tombul hemşire diyolar bana okadar kilolu değilim ama diğer herkes benden zayıf olunca ben aralarında tombul oldum :18:canımcım ben geçen sene 30 ekim 2010 da burayla tanıştım ve başladım ...aslında şu an eski kiloma çoktan döndüm ama ben 20 li yaşlardaki kiloma ulaşabilirmiyim diye deneme sürüşündeyim canımcımonun için ben hedefime ulaşmışda şımarıklık yapan tipler kategorisine giriyorum şu an
güzel hemşirem, 40 yaşında olduğunu yazınca şöyle oldum bakçok genç gösteriyorsun, insan zayıflayınca da gençleşiyor..
çıtır mısın hatun sen? avatarındaki o ne foto öyle?
süpersin inş. bende vercem kiloları kurtulcam valla sağlık ocağında tombul hemşire diyolar bana okadar kilolu değilim ama diğer herkes benden zayıf olunca ben aralarında tombul oldum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?