70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar kizlar bugun kadin dogumcuya gittim ve benim turkiyede gittigim doktorum kistim oldugunu ve iyi huylu oldugunu regli oldukca kendinden patlayip gittigini soylemisti burdaki doktorda ceviz buyuklugunde kist varmis patlamis ve sancisini o vermis dedi birac gune gecer acisi dedi ben daha regli olmadigim icin kendi kendine patlamis ve aciyi daha cok hissetmisim gosterdi ultrasonda bakin burasi diye sudolu dedi hala devam ediyo acisi onun haricinde hamile degilsin ama gebelik hormonlarin aktif dedi dikkat edin dedi
diyet olarak faciayim bugun esimle kavga ettik ve once hic bisey yemedim gun boyu sonrada yemege verdim kendimi bukadar yemege yarin kesin artida cikarim kavganin yuzundende migrenim azdi cok fenaydi aksama kadar simdi biraz azaldida girip bi bakayim nasilsiniz dedim

selam kızlar benide aranıza alırmısınız. biz 1 yıldır bebek için uğraşıyoz 2 aydırda ilaç kullanıyodum en sonunda pes ettim ve aldığım kilolarda bana kaldı ara verip kilo vermek istiyorum 73 kiloyum hedefim ilk etapta 65 olmak sonrasında 60 ve tabiki bence ideal kilom olan 55 yani çokkkkkkkkkk kilo vermem lazım çokkkkkkkkkkkk

SÜPRİZZZZZZ
BENİ ÖZLEYENLEREEEE

YAZ TATİLİNDEN AYDIN GEZİSİNDEN BİR KESİT

aşkitom süpersin yaaaaaaaaaaaa...ayrıca ben başka kaptan istemiyorum,ayrıca yardımcında gayet güzel götürüyor işi...nolur böyle şeyler söyleme çok üzülüyorum...bende dilek gibi razı değilim...illede kendi kaptanımı ve yardımcısını isterim kuşum
çok geçmiş olsun canım,önemli bişey yokmuş çok şükür

sen ve senin gıyabında yeni gelen herkese hoş geldim diyorum canım...

sahane gercekten boyle yapmak lazim erkeklere belki anlarlar kadinlari

menümü vereyim hemencik kızlar
sabah(07.20)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekmek üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,6-7 yeşil zeytin,1 közlenmiş kırmızı biber,çay
ara yok çok yoğundum dosyalarla boğuşuyordum
öğle(12.30)
1 pors.tek lavaş arası cısssss,acı süs biberi bolca vede çay
ara(16.00)
2 mandalina
akşam(spor sonrası)
1 çeyrek tavuk göğsü(sade fırınlanmış),6-7 kaşık yoğurt
gün boyu 3.5 lt.su,1fnc.yeşil kahve,1 fnc.kiraz saplı form çay,1 fnc.yeşil çay ve gün boyunca limonlu ıhlamur
spor(18.20-19.45)
50 dk.7.0 da tempolu yürüyüş(362 kall.),60 tane yarım mekik,60 tane alt karın mekik,60 tane yarım bacak arası mekik,300 tane plates çemberiyle iç bacak mekiği(yattığım yerde)
bakalım yarın inş.karşılığını görürüz hep beraber...allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın kızlar

sağol canım hoşbuldum teşekkürler sen ne kadardır diyettesin kaç kilo vermek istiyosun

canımcım ben geçen sene 30 ekim 2010 da burayla tanıştım ve başladım ...aslında şu an eski kiloma çoktan döndüm ama ben 20 li yaşlardaki kiloma ulaşabilirmiyim diye deneme sürüşündeyim canımcımonun için ben hedefime ulaşmışda şımarıklık yapan tipler kategorisine giriyorum şu an

sagol canim ayrica bencede kaptan sen devam et tugba zaten herseyi goturuyo simdilik ayrica yeni gelenler icin kilavuzda yardimci oluyo hepinize tesekkur ederiz

Canım ya çok teşekkürederim.Ama benbu kilo verme resmi varya altta onu yapamadım.Nasıl yapcam.

sagol canim ayrica bencede kaptan sen devam et tugba zaten herseyi goturuyo simdilik ayrica yeni gelenler icin kilavuzda yardimci oluyo hepinize tesekkur ederiz

nedemek arkadaşlar...hepimiz aynı sıkıntılardan geçiyoruz veya geçicez değilmi...birbirimizi en iyi gene biz anlarız çünkü sıkıntılarımızaynı...oyüzden hepimiz birbirimize yardım ediyoruz...ben senadan ve tubadn asla vazgeçmem,artı dilekcimde buranın vazgeçilmezlerinden oldu,sağolsun oda çok yardımcı oluyor ...bende hepinize çok teşekkür ediyorum ve hepinizi çok seviyorum

kızlar ne buldum, doğum sonrası topiğine yazdığım ilk mesaj..

demek ki sabır ve azim çok önemliymiş..

güzel hemþirem, 40 yaþýnda olduðunu yazýnca þöyle oldum bak çok genç gösteriyorsun, insan zayýflayýnca da gençleþiyor..
çýtýr mýsýn hatun sen? avatarýndaki o ne foto öyle? çok güzelsin maşallah

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun. Bende de var ufak bir kist ama patlamıyoo yaa. Kurtulsam bende iyi olurdu. Sevindim bari sen kurtulmuşun. Aman onlarda bir dargın bir barışık boşver. Ben 11 sene olacak artık. Evliliğimizde artık kadının egemenliğinin sürdüğü zamanlar. Hehhhhee genelde yani Bende bugün kursum vardı annemdeydim bayağı dikkat etmiştim aslında ama benimde regl dönemim ha geldi ha gelecek cnm çok tatlı istiyor.
Dileeeekkk artık süt dilimi ile pinguinin farkını biliyorumm cankuş. Kocacım işten gelirken aradı ne lazım diye işte saydım falan, neyse 15 dak sonra falan aradı bana bişey aldın mı dedim. Ne dese geçen reklamda çıkmıştı ağzın açık izliyordun ya ondan aldım sana demez mi? Ayy canım ya adam o kadar almış yemesemiydim yani kızlar. 2 çeşidide tattım valla. Ama akşam sadece salatayla çorba içmiştim. Kurtarır mı acep?

süpersin inş. bende vercem kiloları kurtulcam valla sağlık ocağında tombul hemşire diyolar bana okadar kilolu değilim ama diğer herkes benden zayıf olunca ben aralarında tombul oldum :18:

güzel hemşirem, 40 yaşında olduğunu yazınca şöyle oldum bak çok genç gösteriyorsun, insan zayıflayınca da gençleşiyor..
çıtır mısın hatun sen? avatarındaki o ne foto öyle?

birazda genetiğin rolü var canım anne tarafım hep böyledir yaşını göstermeyen bir cinsimiz var,ama dediğin gibi kiloyu atıncada gençleştim vallabide sporuda unutmayalım çok büyük katkısı var,daha sıkı ve diri tutuyor canımcım...avatarımdaki resimi yazın polis kampındayken çekinmiştim o resimde 63-63.5 kilo arasıydım ve 31 temmuz - 22 ağustos arasıydı...bende bu resmime hasta oluyorum büyütüp çerçeveleticem kociş istiyorda

süpersin inş. bende vercem kiloları kurtulcam valla sağlık ocağında tombul hemşire diyolar bana okadar kilolu değilim ama diğer herkes benden zayıf olunca ben aralarında tombul oldum :18:

meslektaşız canım birde yanılmıyorsam umut rumuzlu arkadaşta ve birde mektup rumuzlu ablam var hepimiz hemşireyiz...topik sağlıkçı doldu...senin rumuzda edirne yazıyor bende ipsaladayım sen nerdesin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…