70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meslektaşız canım birde yanılmıyorsam umut rumuzlu arkadaşta ve birde mektup rumuzlu ablam var hepimiz hemşireyiz...topik sağlıkçı doldu...senin rumuzda edirne yazıyor bende ipsaladayım sen nerdesin:26:

ay çoksevindim ya benim eşimin memleket edirne keşan ben bulgaristanlıyım ama ist.da yaşıyoryuz ama 5 yıl içinde keşana yerleşçem çok seviyorum trakyayı insanını 2 ayda bir biz keşandayız eşimin ailesi orda mesafede yakın olunca hepziyret ediyoruz onları sen iş icabımı ipsaladasın yoksa memleketmi

iş icabı burdayız canım...bizde her haftasonu keşandayız ...alışveriş gezme vs...aradada tekirdağa kaçıyoruz...en az 3 yıl daha burdayız sonra tayinciyiz bakalım hayırlısı canım...bir bakarsın karşılaşırız bir haftasonu...sen beni tanırsında(avatarımdaki resmim günceldir,son halim)ben seni bilememki:26lsun tanırsan bir hu huuuu yaparsın heralde

kızlaaarrr imdaaattt

ilk defa boyle bir regl dönemi geciriyorum. göğüslerim acayip ağrıyor. sinirliyim asabiyim. biriyle tartışcak olsam ya sinirden oturup ağlayacam yada agzını burnunu kırcakmısım gibi geliyor. ufacık şeye sinirleniyorum. hapımın bıtmesıne 3 tane vardı bıraktım bır an once regl olayımda su durumdan cıkayım dıyee. cok gergınım. cogu seyi cnm yemek ıstemıyor ama yedim mide abuk subuk şeyler yiyorum. eve geldim bir kücük patates kızarttım ekmek arası tursu ketçap light moyenez ( patates kızartmasıyla :8 ) ve coco cola zero yarım bardak ile yedim. yedikten sonraaa cooook pişman olduuummm.... cıktım yürüme bandına 90 dakka yürüdüm 450 kalori yakmısım. dusumu aldım oturdum 1 bardak sut ıctım. saat 10 olmus ortalıgı toparlıyıp yatarım bırazdan 76.5 kg yum regl olsamda dusse su kılo regl donemınde 1.700 gram fazlam oluyor hep vucudum acayip su tutuyor. diyetısyenın verdıgı karısım sulu ıshal yaptı aradım soyledım bı kac gun ara ver dedi. kara bıber koymadan yap dedi cayı. karabıberden ıshal olmus olabılırsın dedi. ara verdım duzeldım. ama tabı kendımı cok ağır hıssedıyorum. hantalım. ve patlıcaaaakk gibiyim.. daha once agırlık hissederdim ama hıc boyle sinirli asabi olmamıstım. işyerindekilere birşey dememek icin zor tutuyorum kendimi. bu sefer hepten icerden patlıcak gibiyim. napcam bilmiyorum

sınırden asabiyetten diyet filan hic gozum gormuyor yaaa

benim kiste kendini yeniliyo araliklarla ama kendinden patliyo bu seferki cok siddetli oldu nedense öluyorum sandim acidan
pazar gunu dogumgunum ve cok kirildim bakalim nasil barisicak ogune kadar cok bozugum bizim konunun bizimle alakasi yok ben annesine iyi davranmiyomusum cok zoruma gitti neler soyledi bana ki ben herdakika kadinla ilgileniyorum seker hastasi benim kaynana ilaclarini bile ben hazirliyorum kizi vermiyomusum ne zaman versem hep gozum ondaymis evet bakiyorum dedim ama icgudusel olarak iyi hissetmedigimden bakiyorum daha kizim 4ayina girmedi buzamana kadar nezaman kucagina alsa oturtuyo cunku yasli kadin gucu yetmiyo kizi tumaya gecen yerde battaniyenin ustundeydi kizim sevdi felan kucagina aldi ve geri korken dusurdu tamam 10 15 cm den dustu ama olsun korkuyorum ve kizimi korumaya calisiyorum ben hak etmedim onun soylediklerini daha ne yapabilirim sizi memnun etmek icin bilmiyorum dedim ve okadar cok agladimki migren tuttu tabi ilacla felan azaldi allaha sukur aklima geldikce aglamak geliyo icimden

hayrılsıı ozaman inş. sizde memleketinize kavuşursunuz .bende değiştirdim resmimi artık sende tanırsın görürsek birbirimzi selamlaşırız

canim evlimisin belirtiler biraz hamilelik belirtisi gibi duruyo

kızlar ben kaçıyorum ...yarın bildirim tuğbaya yapılacak değilmi...değişiklik olursa büyükce yazında göreyim accuk körümde nede olsa yaşlanduuukkk artukun

Betülcüm kötü olmuş kavganız hakikaten. Valla hem kızdım okurken hem üzüldüm. Şu erkekler hep mi anneci olurlar ya. Hiç mi tarafsız olamazlar ya. Benim ki de hala ne zaman annesi için ufacık bir şey söylesem dahi hemen büyütüp mesele haline getirir. Kesin kavga çıkarır. Ama biz kadınlar öyle değiliz ya. Ailemizi o kadar savunmayız ya da savunamayız. Zaten canım hep kavgalar senin annen benim annem yani aile sorunlarından çıkar emin ol. Bizim ki hala der biz ne zaman ikimizin anlaşamadığı bir şeyden tartıştık diye.Üzme kendini canım bak bizler varız elimizden geldiğince paylaşırız sorunları. Sen kendini bilirsin sonuçta. Yani ufacık bebek zaten kucaktan kucağa ne işi var ya. Birde düşürdü diyorsun allah korusun birşey olsa sonra üzül dur.

aynen oyle canim bende diyorum biraz buyusun oyle alirsiniz diye ama yok kucakta tutuyolar sonra ben diyorum niye bende istemiyo bikiz kucagi ben oynatiyorum yattigi yerde cocuk istemiyo ama ah dese kucaga aliyolar agladi diye sonrada ben dayanamiyorum aglamasina diyolar diyorum birakin aglasin 1dakika sonra susucak siz alicaksiniz diye agliyo ben almiyorum ve bir dakika sonra susuyo baska biseye bakiyo kucagi unutuyo gelde anlat iste

bugün 2.günümde bitti...öğlen 3 kaşık taze fasulye...5 tana yaprak sarması yedım...akşam 1 simit ve ayran arada elma...aclık yok ama cok başım ağrıyor...sizdede ilk günler bas ağrısı oluyormuydu...

canim bende hep oluyo ama benim kan sekeri problemim var ondan oluyo oruc tutarken dahada cok oluyo ben nerdeyse hic acikmam ama basim felaket olur

tabıı ya benımde ınsılun dirençim sınırdaydı....nasıl düşünemedim...pekı ne yapabılırım...bır fikrin varmı...

hicbi fikrim yok canim ben cekiyorum zaten normalde diyetide yasakliyo doktor ama ben yinede yapiyorum dogum yaptigim icin bukadar kilo aldim yoksa 1sene once 58dim pek onun ustunede cikmamisimdir bikere evliligimin ilk zamani ciktim oda bikac kiloydu hemen verdim

kaptanım senişcim gelmişşş

hoşgeldinnn.

vay canina sahane nekadar guzel vermissin cok guzel gozukuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…