iyi aksamlar kizlar bugun kadin dogumcuya gittim ve benim turkiyede gittigim doktorum kistim oldugunu ve iyi huylu oldugunu regli oldukca kendinden patlayip gittigini soylemisti burdaki doktorda ceviz buyuklugunde kist varmis patlamis ve sancisini o vermis dedi birac gune gecer acisi dedi ben daha regli olmadigim icin kendi kendine patlamis ve aciyi daha cok hissetmisim gosterdi ultrasonda bakin burasi diye sudolu dedi hala devam ediyo acisi onun haricinde hamile degilsin ama gebelik hormonlarin aktif dedi dikkat edin dedi
diyet olarak faciayim bugun esimle kavga ettik ve once hic bisey yemedim gun boyu sonrada yemege verdim kendimi bukadar yemege yarin kesin artida cikarim kavganin yuzundende migrenim azdi cok fenaydi aksama kadar simdi biraz azaldida girip bi bakayim nasilsiniz dedim
selam kızlar benide aranıza alırmısınız. biz 1 yıldır bebek için uğraşıyoz 2 aydırda ilaç kullanıyodum en sonunda pes ettim ve aldığım kilolarda bana kaldı ara verip kilo vermek istiyorum 73 kiloyum hedefim ilk etapta 65 olmak sonrasında 60 ve tabiki bence ideal kilom olan 55 yani çokkkkkkkkkk kilo vermem lazım çokkkkkkkkkkkk
canımcım ben geçen sene 30 ekim 2010 da burayla tanıştım ve başladım ...aslında şu an eski kiloma çoktan döndüm ama ben 20 li yaşlardaki kiloma ulaşabilirmiyim diye deneme sürüşündeyim canımcımonun için ben hedefime ulaşmışda şımarıklık yapan tipler kategorisine giriyorum şu an
kızlaaarrr imdaaattt
ilk defa boyle bir regl dönemi geciriyorum. göğüslerim acayip ağrıyor. sinirliyim asabiyim. biriyle tartışcak olsam ya sinirden oturup ağlayacam yada agzını burnunu kırcakmısım gibi geliyor. ufacık şeye sinirleniyorum. hapımın bıtmesıne 3 tane vardı bıraktım bır an once regl olayımda su durumdan cıkayım dıyee. cok gergınım. cogu seyi cnm yemek ıstemıyor ama yedim mide abuk subuk şeyler yiyorum. eve geldim bir kücük patates kızarttım ekmek arası tursu ketçap light moyenez ( patates kızartmasıyla :8 ) ve coco cola zero yarım bardak ile yedim. yedikten sonraaa cooook pişman olduuummm.... cıktım yürüme bandına 90 dakka yürüdüm 450 kalori yakmısım. dusumu aldım oturdum 1 bardak sut ıctım. saat 10 olmus ortalıgı toparlıyıp yatarım bırazdan76.5 kg yum regl olsamda dusse su kılo regl donemınde 1.700 gram fazlam oluyor hep vucudum acayip su tutuyor. diyetısyenın verdıgı karısım sulu ıshal yaptı aradım soyledım bı kac gun ara ver dedi. kara bıber koymadan yap dedi cayı. karabıberden ıshal olmus olabılırsın dedi. ara verdım duzeldım. ama tabı kendımı cok ağır hıssedıyorum. hantalım. ve patlıcaaaakk gibiyim.. daha once agırlık hissederdim ama hıc boyle sinirli asabi olmamıstım. işyerindekilere birşey dememek icin zor tutuyorum kendimi. bu sefer hepten icerden patlıcak gibiyim. napcam bilmiyorum
sınırden asabiyetten diyet filan hic gozum gormuyor yaaa
kızlarrr işte eskisiyle yenisiyle SENAAAA
Eki Görüntüle 290278
MCx] [/url] kızımla bir köy düqününden...Eki Görüntüle 290277
Günaydın kısçeler..
Bildirimi yapıp kahvaltı edeyim. Buna da şükür..
Başlangıç: 86
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta: 71.4
Giden: 400 gram
Toplam verilen: 14.6
Hedef: 65
günaydın canım afiyet olsunVirüs
senin süt dilimleri dün bana saldırdıbende sizmisizniz bana saldıran diye iki tanesini öldürdüm
çok pişmanım
günaydın sena fotograflar süper inş bi gün bende öncesi sonrası yapacak hale gelebilirim
günaydın naf
herzaman kilo verememek için bi bahanem var nasılsa
burda başlayalı 1 ayı geçti toplamda 3 kilo anca verdim
ama bide öncesi var buraya yazmadan 2 hafta önce 81 dim 78 indim
ve devamı işte böyle al ver al ver
07.10.2011 78.00
14.10.2011 76.30
21.10.2011 75.20
28.10.2011 75.00
11.11.2011 76.00
18.11.2011 75.20
bu haftakileri sayıyım utanaraktan
regliyim süt dilimlerini ondan öldürdüm
dün dışardaydık en son hatırladığım 1 kilodan fazla köfteyi üç kişi yediğimiz
bilmiyorum ne kadarını yediğimi hala aclık hissetmiyorum
bi lokma yesem patlıycak durumdayım
bu gün kahvaltı yapmayı düşünmüyorum
başlangıç :78
geçen hafta :76
bu hafta :75,2
giden :0,80
toplamda giden 2.80 kg
Günaydın kızlarrrrrrr
bildirimleri kime yapıyoruzzz? :26:
bildirimimi burdan yapayım sonra kime yapılcaksa özelden yaparım....
başlangıç :80
geçen hafta :68.9
bu hafta :66.5
giden :2,4 kg.
toplamda giden 13,5 kg.
gunaydin herkese bugun reglimin son gunu kiloda hic bir degisim olmamis
sena super degisim harikasin
kilo bildirimi
baslangic:83
gecen hafta:69.6
bu hafta:69.6
gelen gid:0
top gid:13.4
hedef 60
başlangıç :78
geçen hafta :76
bu hafta :75,2
giden :0,80
toplamda giden 2.80 kg
Günaydın kızlarrrrrrr
toplamda giden 13,5 kg.
O kadar söylendin 400 gr vermişsin yine len
gunaydin kizlar kilo bildirimini özelden yapamiyorum
baslangic kilosu : 79
gecen haftaki kilo : 77.3
bu haftaki kilo: 76.2
giden kilo: 1.100 gr
toplam giden: 2.800gr
hedef kilo: 60
kilo bildirimim
başlangıç:70.5
geçen hafta:66
bu hafta:64.7
giden:1.300
toplam giden:5.800
hedef:60
kızlaaaaaaaaaaaarrrr
tartım bozuktu sabahın köründe komşuya gidip bi tartıldım geldim
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 77.2
Bu hafta: 75.6
Giden: 1.6 kg
Toplam verilen: 1.6 kg
Hedef: 50
oley oley oley yaaa sonunda verdim inş bu hafta daha iyi olacak
kızlaaaaaaaaaaaarrrr
tartım bozuktu sabahın köründe komşuya gidip bi tartıldım geldim
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 77.2
Bu hafta: 75.6
Giden: 1.6 kg
Toplam verilen: 1.6 kg
Hedef: 50
oley oley oley yaaa sonunda verdim inş bu hafta daha iyi olacak
Günaydın kızlarrrrrrr
toplamda giden 13,5 kg.
1 dilim ekmekle domates yedim az önce artık akşamları k-fleks ve leslie 5 mil
Canım sabah kahvaltı etmemen akşama daha çok acıkmanı sağlar.
Kahvaltını güzel yap, öğlende tavık veya sebze ye akşam k-fleks ye az.
Bak inan böyle 900 gram 1 kilo gidiyo.
Ben bu hafta akşamları kaçamak yaptım ama genelde bu şekilde beslendim.
Genede 400 gram gitti h.ici 72.5 ü görmüştüm ben
Yemezsen akşama dayanamaz herşeyi yersin bu da sana yağ olarak geri döner canımcım..
Ve benimde öyle bi al bi ver tam veriyorum izne cıkıyorum alıyorum tam veriyorum bayram oluyo vs.
Artık böyle şeyler yok motive olmamız lazımm
inş benim gibi aynı kilolara sarıp kalmazsın canımaynı kilodayız hemen hemen ...ılgin için teşekkurler düzelttım...
Günaydın NaFcımmm
Ya 72.5den düşünce ses etmiyorum valla
Akşamları tatlı yiyorum o isteğim kesilsin diye bu akşam çıbık tarçın alcam.
Evde bitmiş.Bu gırtlağımı ne dengelerse artık.
Ay sabah sabah güldürdün he
Bi koşu komşuya gidip tartılmış
Tebriklerr :)
Tuğğğğbaaaaaaaaaaaaaaa mesaj kutun dolmuş canım bildirimi gönderemedim
hoğgeldin takıl buralara verirsin...selam kızlar benide aranıza alırmısınız. biz 1 yıldır bebek için uğraşıyoz 2 aydırda ilaç kullanıyodum en sonunda pes ettim ve aldığım kilolarda bana kaldı ara verip kilo vermek istiyorum 73 kiloyum hedefim ilk etapta 65 olmak sonrasında 60 ve tabiki bence ideal kilom olan 55 yani çokkkkkkkkkk kilo vermem lazım çokkkkkkkkkkkk
ay bende sağlık meslek mezunuyum şu an hemşire değilim ama hemşirelik yaptım sizden sayılırım:))meslektaşız canım birde yanılmıyorsam umut rumuzlu arkadaşta ve birde mektup rumuzlu ablam var hepimiz hemşireyiz...topik sağlıkçı doldu...senin rumuzda edirne yazıyor bende ipsaladayım sen nerdesin:26:
olur bazen böyle. bazen hormonların baskısı ile çok ağır geçer regli öncesi çocuk istemiyorssan hemüz inşallah dilediğin zaman olur. kalbine göre olsun ...kızlaaarrr imdaaattt
ilk defa boyle bir regl dönemi geciriyorum. göğüslerim acayip ağrıyor. sinirliyim asabiyim. biriyle tartışcak olsam ya sinirden oturup ağlayacam yada agzını burnunu kırcakmısım gibi geliyor. ufacık şeye sinirleniyorum. hapımın bıtmesıne 3 tane vardı bıraktım bır an once regl olayımda su durumdan cıkayım dıyee. cok gergınım. cogu seyi cnm yemek ıstemıyor ama yedim mide abuk subuk şeyler yiyorum. eve geldim bir kücük patates kızarttım ekmek arası tursu ketçap light moyenez ( patates kızartmasıyla :8 ) ve coco cola zero yarım bardak ile yedim. yedikten sonraaa cooook pişman olduuummm.... cıktım yürüme bandına 90 dakka yürüdüm 450 kalori yakmısım. dusumu aldım oturdum 1 bardak sut ıctım. saat 10 olmus ortalıgı toparlıyıp yatarım bırazdan76.5 kg yum regl olsamda dusse su kılo regl donemınde 1.700 gram fazlam oluyor hep vucudum acayip su tutuyor. diyetısyenın verdıgı karısım sulu ıshal yaptı aradım soyledım bı kac gun ara ver dedi. kara bıber koymadan yap dedi cayı. karabıberden ıshal olmus olabılırsın dedi. ara verdım duzeldım. ama tabı kendımı cok ağır hıssedıyorum. hantalım. ve patlıcaaaakk gibiyim.. daha once agırlık hissederdim ama hıc boyle sinirli asabi olmamıstım. işyerindekilere birşey dememek icin zor tutuyorum kendimi. bu sefer hepten icerden patlıcak gibiyim. napcam bilmiyorum
sınırden asabiyetten diyet filan hic gozum gormuyor yaaa
anlıyorum zor iş aile ilişkileri benimde başta çok kötüydü ailesi ile aram. artık pek görüşmüyoruz hali ile iyi sayılır...aynen oyle canim bende diyorum biraz buyusun oyle alirsiniz diye ama yok kucakta tutuyolar sonra ben diyorum niye bende istemiyo bikiz kucagi ben oynatiyorum yattigi yerde cocuk istemiyo ama ah dese kucaga aliyolar agladi diye sonrada ben dayanamiyorum aglamasina diyolar diyorum birakin aglasin 1dakika sonra susucak siz alicaksiniz diye agliyo ben almiyorum ve bir dakika sonra susuyo baska biseye bakiyo kucagi unutuyo gelde anlat iste
ya muhteşemsin tuh tuh on bin kere maşallah. bize de nasip olsun öyle incelmek...kızlarrr işte eskisiyle yenisiyle SENAAAA
Eki Görüntüle 290278
MCx] [/url] kızımla bir köy düqününden...Eki Görüntüle 290277
iyi geceler kızlar.
topikte kimsecikler yok...
bugün giremedim..arada bakmaya çalııştım ama oğluş pek izin vermedi..
ateşi bugünde oldu..39 ları gördük..ama çok şükür ateş düşürücüyle düşüyor..mızmızlığı dışında da bi şikayetimiz yok..
tamda 2-3 gündür yeni yürümeye başlamıştı..ama o halsizliğine rağmen düşüyor yine kalkıp yürümeye çalışıyor garibim..
işte böyle..
yarında ateş olursa hastaneye gidicem.inşallah bişeyi kalmaz..
geçmiş olsun dilıklerini gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım..
maşallah süper değişim....
Tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
ben topicte yeniyim ama zayıflama için çok dinlemiş araştırmış ama yapmayanlardanım.kim olduğunu hatırlamıyorum ünlülerden yine biri kilo vermişti nasıl kilo verdiniz falan diye muhabbet ederken dediki türk kadınları hiçbişey yapamıyosanız 5lik su bidonuna hergün bitane çubuk tarçın atın akşamdan sabaha beklesin onuda gün içinde için hem metonuz çalışır hemde tatlı ihtiyacınız azalır demişti.ben bikaç gündür yapıyorum tatlı ihtiyacımı cidden kesti tavsiye ederim...
e kız napıyım tartım bozuk garantiye gitti.e kahvaltı yapacam tartı yok bende bi gidiyim şansımı deneyim dedimaynen bende gönderemedim tuğbaaaa mesaj kutun doluuuuuu
1 dilim ekmekle domates yedim az önce artık akşamları k-fleks ve leslie 5 mil
motive motive motive gel beni sar sarmala ki veriyim şu kiloları
inş benim gibi aynı kilolara sarıp kalmazsın canım
herzaman kilo verememek için bi bahanem var nasılsa
burda başlayalı 1 ayı geçti toplamda 3 kilo anca verdim
ama bide öncesi var buraya yazmadan 2 hafta önce 81 dim 78 indim
ve devamı işte böyle al ver al ver
07.10.2011 78.00
14.10.2011 76.30
21.10.2011 75.20
28.10.2011 75.00
11.11.2011 76.00
18.11.2011 75.20
bu haftakileri sayıyım utanaraktan
regliyim süt dilimlerini ondan öldürdüm
dün dışardaydık en son hatırladığım 1 kilodan fazla köfteyi üç kişi yediğimiz
bilmiyorum ne kadarını yediğimi hala aclık hissetmiyorum
bi lokma yesem patlıycak durumdayım
bu gün kahvaltı yapmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?