Günaydın NaFcımmm
Ya 72.5den düşünce ses etmiyorum valla
Akşamları tatlı yiyorum o isteğim kesilsin diye bu akşam çıbık tarçın alcam.
Evde bitmiş.Bu gırtlağımı ne dengelerse artık.
Kız Cleopatraaaa ne yedin ne içtinn anlattttt bi haftada 2.400 ne demekkk
Cevappp bekliiioommmm çatlarımmm baaakkkkkkk
ay çok teşeküürler canım.öle mutluyum öle mutluyum ki sorma.darısı başına...
yaşasın bende kilo verbiliyorum artık...
cok gecmıs olsun canımiyi aksamlar kizlar bugun kadin dogumcuya gittim ve benim turkiyede gittigim doktorum kistim oldugunu ve iyi huylu oldugunu regli oldukca kendinden patlayip gittigini soylemisti burdaki doktorda ceviz buyuklugunde kist varmis patlamis ve sancisini o vermis dedi birac gune gecer acisi dedi ben daha regli olmadigim icin kendi kendine patlamis ve aciyi daha cok hissetmisim gosterdi ultrasonda bakin burasi diye sudolu dedi hala devam ediyo acisi onun haricinde hamile degilsin ama gebelik hormonlarin aktif dedi dikkat edin dedi
diyet olarak faciayim bugun esimle kavga ettik ve once hic bisey yemedim gun boyu sonrada yemege verdim kendimi bukadar yemege yarin kesin artida cikarim kavganin yuzundende migrenim azdi cok fenaydi aksama kadar simdi biraz azaldida girip bi bakayim nasilsiniz dedim
deryacım merak ettım ne zamandır sorucam yeşil kahve nası bişey:44:menümü vereyim hemencik kızlar
sabah(07.20)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekmek üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,6-7 yeşil zeytin,1 közlenmiş kırmızı biber,çay
ara yok çok yoğundum dosyalarla boğuşuyordum
öğle(12.30)
1 pors.tek lavaş arası cısssss,acı süs biberi bolca vede çay
ara(16.00)
2 mandalina
akşam(spor sonrası)
1 çeyrek tavuk göğsü(sade fırınlanmış),6-7 kaşık yoğurt
gün boyu 3.5 lt.su,1fnc.yeşil kahve,1 fnc.kiraz saplı form çay,1 fnc.yeşil çay ve gün boyunca limonlu ıhlamur
spor(18.20-19.45)
50 dk.7.0 da tempolu yürüyüş(362 kall.),60 tane yarım mekik,60 tane alt karın mekik,60 tane yarım bacak arası mekik,300 tane plates çemberiyle iç bacak mekiği(yattığım yerde)
bakalım yarın inş.karşılığını görürüz hep beraber...allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın kızlar
maşallah canım kesınlıkle cok onemlı bende pek azım yok ondan kaldım ayalrdır aynı kılodakızlar ne buldum, doğum sonrası topğine yazdığım ilk mesaj..
demek ki sabır ve azim çok önemliymiş..
bu eşler hep aynı aılelerıne laf söyletemzler gercı sen bısey de dememıssın ama durduk yere canını sıkmıs ıste üzülme bosverbenim kiste kendini yeniliyo araliklarla ama kendinden patliyo bu seferki cok siddetli oldu nedense öluyorum sandim acidan
pazar gunu dogumgunum ve cok kirildim bakalim nasil barisicak ogune kadar cok bozugum bizim konunun bizimle alakasi yok ben annesine iyi davranmiyomusum cok zoruma gitti neler soyledi bana ki ben herdakika kadinla ilgileniyorum seker hastasi benim kaynana ilaclarini bile ben hazirliyorum kizi vermiyomusum ne zaman versem hep gozum ondaymis evet bakiyorum dedim ama icgudusel olarak iyi hissetmedigimden bakiyorum daha kizim 4ayina girmedi buzamana kadar nezaman kucagina alsa oturtuyo cunku yasli kadin gucu yetmiyo kizi tumaya gecen yerde battaniyenin ustundeydi kizim sevdi felan kucagina aldi ve geri korken dusurdu tamam 10 15 cm den dustu ama olsun korkuyorum ve kizimi korumaya calisiyorum ben hak etmedim onun soylediklerini daha ne yapabilirim sizi memnun etmek icin bilmiyorum dedim ve okadar cok agladimki migren tuttu tabi ilacla felan azaldi allaha sukur aklima geldikce aglamak geliyo icimden
hah benımkıler de oglum kucukken her agladıgında acıktı emzır deyıp duruyolardı sinir oluyodum ve göğsümde acayip yaraydı of off ne aglardım emzirikenaynen oyle canim bende diyorum biraz buyusun oyle alirsiniz diye ama yok kucakta tutuyolar sonra ben diyorum niye bende istemiyo bikiz kucagi ben oynatiyorum yattigi yerde cocuk istemiyo ama ah dese kucaga aliyolar agladi diye sonrada ben dayanamiyorum aglamasina diyolar diyorum birakin aglasin 1dakika sonra susucak siz alicaksiniz diye agliyo ben almiyorum ve bir dakika sonra susuyo baska biseye bakiyo kucagi unutuyo gelde anlat iste
maşallah yaa kızınla arkadas gıbı olmussunuzkızlarrr işte eskisiyle yenisiyle SENAAAA
Eki Görüntüle 290278
MCx] [/url] kızımla bir köy düqününden...Eki Görüntüle 290277
aksam yedım dıyodun ona ragmen vermıssın canım tebrıklerGünaydın kısçeler..
Bildirimi yapıp kahvaltı edeyim. Buna da şükür..
Başlangıç: 86
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta: 71.4
Giden: 400 gram
Toplam verilen: 14.6
Hedef: 65
günaydın canım afiyet olsunVirüs
senin süt dilimleri dün bana saldırdıbende sizmisizniz bana saldıran diye iki tanesini öldürdüm
çok pişmanım
günaydın sena fotograflar süper inş bi gün bende öncesi sonrası yapacak hale gelebilirim
dileekk kız gördün mü kac kısının dıyetını sabote ettın hemde bıdlırım öncesi
günaydın naf
tebrıklerbaşlangıç :78
geçen hafta :76
bu hafta :75,2
giden :0,80
toplamda giden 2.80 kg
bravo vallaGünaydın kızlarrrrrrr
bildirimleri kime yapıyoruzzz? :26:
bildirimimi burdan yapayım sonra kime yapılcaksa özelden yaparım....
başlangıç :80
geçen hafta :68.9
bu hafta :66.5
giden :2,4 kg.
toplamda giden 13,5 kg.
gunaydin herkese bugun reglimin son gunu kiloda hic bir degisim olmamis
sena super degisim harikasin
kilo bildirimi
baslangic:83
gecen hafta:69.8
bu hafta:69.6
gelen gid:200
top gid:13.4
hedef 60
son anda fark etim gecen hafta 69.8 idim bende 69.6 anediyordum neyse 200 gr hic yoktan iyidir....
gunaydin kizlar kilo bildirimini özelden yapamiyorum
baslangic kilosu : 79
gecen haftaki kilo : 77.3
bu haftaki kilo: 76.2
giden kilo: 1.100 gr
toplam giden: 2.800gr
hedef kilo: 60
kilo bildirimim
başlangıç:70.5
geçen hafta:66
bu hafta:64.7
giden:1.300
toplam giden:5.800
hedef:60
kızlaaaaaaaaaaaarrrr
tartım bozuktu sabahın köründe komşuya gidip bi tartıldım geldim
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 77.2
Bu hafta: 75.6
Giden: 1.6 kg
Toplam verilen: 1.6 kg
Hedef: 50
oley oley oley yaaa sonunda verdim inş bu hafta daha iyi olacak
Bende kaç gündür tarçınlı karanfilli çay içiyodum dün içmedim :26: bugün söylimde çaycı yapsın yine
Bendeeeeeeee
Aminn valla canım ben başlangıç killoma geri döndüm anlamadım bişeyler ters gidiyo ama :26:
aksam yedım dıyodun ona ragmen vermıssın canım tebrıkler
günaydın kızlar bende aksam yedım baya onlar olmasaydı 65 i tekrar görürüdm ya neyse aylardır boyleyım zaten bı ılerı bı gerı
Bildirim
başlangıc:74
gecen hafta:66.3
bu hafta:66.2
giden:7.8 kg
hedef:62
kutuma baktim bebegimKutuna bakarmısın canım
sagol arzucum canim benim en büyükleri benim..4 hafta dayandm dedigin gibi 3 gün daha sIkayim disimi.. ya nasil olsa suzan ugrasiyor zaten herseylen diyorlar herhalde onlar da pek bi rahatlar esim ve kardesim hakklisincanım işin zor gercekten bütün yük sana kalmıs sen de bunalmıssın bunların arasında Allah yardımcın olsun kolaylık versın sana en büyük kardes sen mısın baska kımse yok mu akraba fılan ısze destek olacak sen o kadar kısıyle bı yere kadar ıdare deıp ılgılenebılırsın gördüğüm kadarıyal herkes kendı alemınde ve eşin ,kardesın bıraz sorumsuz gıbı geldı bana kusura bakmadasenı zorda bırakıyorlar sende sıkılyorsun bı yerde patalrsın tabı ne dıyım baska bılmem kı durum senle alakalı deıl cevrenle alakalı eısnle konussan biraz destek olsa sana anlayıs gösterse ıyı olcak sankı bırde az kaldı haftaya annenler gelıyomus oyel vey aboyle dah arahatlarsın 3 gun daha sık dişini canım
cok sagol canim benimüzme kendini dertler bazen üst üste gelir. iş sorunu para sorunu hemen çözülecek şeyler değil haklısın tabii. ama kendini üzmen bunları durmadan düşünmen fayda etmez. inşallah iş problemi tez zamanda çözülür para zaten işe beğlı. ama rabbim büyüktür dibe vurmadan bazen yukarı çıkılmıyor. bizde bir dönem çok sıkıntı çektik evde peynir bitiyordu almaya gidemiyordum. ayakkabım yoktu kışlık eski burnu yıpranmışla bir sene idare ettim. babamdan çok para alıp market yaptım. ama şükür şimdi bitti bunlar senin de geçecek inan o zaman bu günleri görüp şükredeceksin. kardeşine gelince al önüne konuş kimsenin dertleri için kendini üzme. işsizliği parasızlığı anlamıyor sanırım ah ah gençlik bizde kardeşimden çok çekmiştik bilirim. ama sonunda aklı başına geldi. hep aileden para istemenin acısını öğrendi. dua edeceğim senin için...
hayirlisiyla gelsinde canim gec olsun güc olmasinay sorma bende merak içindeyim ama benim annem ben kiloluyken bile az yemediğimde hemen hasta olcaksın ye cn boğazdan gelir süzüldün derdi75 kilo ile ne kadar süzülüyoduysam artık
ama süpriz yaptı benimki yine bu hafta gelemeyecekmiş haftaya ertelemiş dönüşünü malesef kötü bi süprizzzzzzzzz
fistik bende seni cok ama cok sevdim
Günaydın Canımmm
Pozitif mi
Dün blackcat'le tartı mevzusunu konuştuk bende eve gittim akşam aldım tartıyı heryerde tartıldım.
Çok komikti. 68.5 gösteren yer bile var
Sabah her zamanki yerimde tartıldım 71.5 üm
Bu bile bişi benim için kaç gündür 72.5 ü gösteriyordu
Vayyy süper çıkmışşş beyaz pantullar falan
Günaydın canımcım
Suziciimmm canımm benimmmmmm seni benn pekk çookk pekk çokk severimmmm.
Kilo vermek için uğraşmıyoruz ki sadece canım benim burda kal muhabbet ederiz.
Kafan dağılır, dertlerini paylaşırsın hafiflersin, içinde kalmaz.
Canım benim üzülme bu kadar sorunlarını okudum ama herkesin hayatı güllük gülistanlık değil ki.
Kendi kendini motive etmen gerek.
Ben böyle durumlarda hep başkalarının hayatlarına bakıyorum halime şükrediyorum.
Ne durumlarda olanlar var sonuçta buna da şükür..
Allah yardımcın olsun canımcım..
Seni bi yere bırakmayız.
Günaydın Pink!
Günaydın canımmm
Afiyet olsun canım bende çok seviyorum tavığı.
Yarın için nugget aldım bende bugünde mantar sotem+yogurdum var
hakklisin pelincim canim destekleriniz icin cok sagolun sizlerle iyiki tanismissimmywishim daha once rastlamıstım bu yazıya benımde cok hosuma gıtmıstı, ne guzel anlatmıs herseyı
suzan suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ye de seslenmek ıstıyorum burdan, üzme tatlı cnaını hersey olacagına varıyo,ben de yasayıp goruyorum bazen ınsaın elınden bısı gelmıyo, kardesınle oturup cıddı bı konusmayı dene, eşinle de tabi..annenler gelince hepberaber oturup konsuursunuz, neyı nası yapacagınıza karar verırsınız, mutlaka sorunlara bı cozum yolu bulunur.. bak bu kadar kalabalıksınız, herkes bı yerınden el atsa altında kalkarsınız herseyın.. ınsan hayatında garıp dönemler bunlar gercekten de, inşallah yaradan bıze bugunlerı aratmaz, bu halımıze de şükürler olsun..
olumlu dusunmeye calıs, olumlu dusunceler yay evrene, inan ben de oyle yapmaya calısıyorummmm
canim benim cok sagol dualariniz icinokumadım canım vaktim yok fazla çok geçmişe dalamıyom ama öğrendiğim iyi oldu severim ihlamuru daha çok tüketirim bundan sonra salı günü kontrole gidecem bakalım değerler ne durumda bu aralar düştü galiba yine gözlerim kapanıyo halsizleştim. pekmez içmeyi düşündüm ama o da şekerime zararlı hap yazdıracağım büyük ihtimalle...şurup çok kilo aldırıyo bana nedense
canım benim.. nedesemki bilemedim sıkma canını desem üstündeki yük hafif değil illaki sıkılacaksın ama geçiyor bitanem hepsi gelip geçiyor. hepizde var aynı sıkıntılar zaman zaman oluyor ama geçiyor inan bana rabbim eninde sonunda bir kapı açacaktır. sen sabırlı ol sadece. dua edicem senin için
canim bazi bebelerin alerjisi oluyor belirli mamalara isallah düzelir kuzumcanım ya ben yumurta yiyemiyorum daha doğrusu 13 yıldır yemiyorum eş değer ne yesem acaba??
yok canım dün yine kustu.doktor özel mama vermişti 2 aydır içiriyordum hem kilo aldırıyo hemde boyunu uzatıyo.onu keseyim dedim.bugün mama vermedim bakalım hayırlısı....
kaptanım uzun zaman oldu belki beni hatırlamazsın ama biz başka kaptan istemiyoruz.böyle devam ederiz.sen işlerini hallet öle gel.seni bekliyoruz...
bende evlendimde 55 idim.1 ay sonra 65 oldum.evlendikten 1.5 ay sonra hamile kalınca böyle oluyor.76 ile doğuma girdim.10 kilo gitti derken hepsini fazlasıyla geri aldım..benimde en çok isteğim zayıflamak ve zayıf incecikken hamile kalmak.incecik incecik gezip hamileyim demek ne hoş olurdu.
bende buna benzer bişi yaptım.kızım hem yaramaz hemde evi çok dağıtıyo.eşim bi gün aradı napıyon dedi napıyım kız evi dağıttı toplayacam dedim.oda abartıyosun benim kızım çok akıllı dedi.teli kapattıktan sonra tamam dedim sen görürsün.ogün kızın dağıtığı hiçbişeyi toplamadım oda bütün çekmecelerdeki çamaşırları oyucakların hepsini ıslak mendilleri bile tek tek edip dağıttı.odasına adım atılmıyodu yani.eşim işten geldi kızımın odasına girdi bu ne dedi bende hiç zeynebin dağıttıkları dedim.sen öle söyleyince bende toplamadım bigör diye dedim.ve eşim 15 aylık kızımıda yanına alarak tüm odayı topladı şimdi hak veriyo.bazen biyerlere gittiğinde anlatıyo ben inanmıyodum gerçekten çok yaramaz diye....yaşasın kötülük
neyse kızlar 1 saate eşim gelcek yemek yapmadım bulaşık yıkamadım onları hallediyim kızım uyrken.bu arada bende leslie ile 20 dk yürüdüm ve 200 tane ip atladım.mekik olayını yarına bırakacam çünkü ilk gün çok hamlamak istemiyorum öpüyorum hepinizi.
hosgeldin canimselam kızlar benide aranıza alırmısınız. biz 1 yıldır bebek için uğraşıyoz 2 aydırda ilaç kullanıyodum en sonunda pes ettim ve aldığım kilolarda bana kaldı ara verip kilo vermek istiyorum 73 kiloyum hedefim ilk etapta 65 olmak sonrasında 60 ve tabiki bence ideal kilom olan 55 yani çokkkkkkkkkk kilo vermem lazım çokkkkkkkkkkkk
senacim ne diyim bilmiyorum valla tü tü tükızlarrr işte eskisiyle yenisiyle SENAAAA
Eki Görüntüle 290278
MCx] [/url] kızımla bir köy düqününden...Eki Görüntüle 290277
Günaydın kısçeler..
Bildirimi yapıp kahvaltı edeyim. Buna da şükür..
Başlangıç: 86
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta: 71.4
Giden: 400 gram
Toplam verilen: 14.6
başlangıç :78
geçen hafta :76
bu hafta :75,2
giden :0,80
toplamda giden 2.80 kg
hay masallahGünaydın kızlarrrrrrr
bildirimleri kime yapıyoruzzz? :26:
bildirimimi burdan yapayım sonra kime yapılcaksa özelden yaparım....
başlangıç :80
geçen hafta :68.9
bu hafta :66.5
giden :2,4 kg.
toplamda giden 13,5 kg.
200 grammcikdan birsey olmaz canim sIkma caninigunaydin herkese bugun reglimin son gunu kiloda hic bir degisim olmamis
sena super degisim harikasin
kilo bildirimi
baslangic:83
gecen hafta:69.8
bu hafta:69.6
gelen gid:200
top gid:13.4
hedef 60
son anda fark etim gecen hafta 69.8 idim bende 69.6 anediyordum neyse 200 gr hic yoktan iyidir....
gunaydin kizlar kilo bildirimini özelden yapamiyorum
baslangic kilosu : 79
gecen haftaki kilo : 77.3
bu haftaki kilo: 76.2
giden kilo: 1.100 gr
toplam giden: 2.800gr
hedef kilo: 60
Regl ve boğaz kurbanı kilo bildirimim :26:
Sar başaa sar başa yapıyorum ya hayırlısı
18.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 67,7 :26:
Bu hafta: 68,3
Gelen : 600 gr
Toplamda giden: 200 gr
Hedef: 60 :106:
kilo bildirimim
başlangıç:70.5
geçen hafta:66
bu hafta:64.7
giden:1.300
toplam giden:5.800
hedef:60
kızlaaaaaaaaaaaarrrr
tartım bozuktu sabahın köründe komşuya gidip bi tartıldım geldim
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 77.2
Bu hafta: 75.6
Giden: 1.6 kg
Toplam verilen: 1.6 kg
Hedef: 50
oley oley oley yaaa sonunda verdim inş bu hafta daha iyi olacak
Tebrikler canım
Olsun en azından gelmemiş
Tuğba'ya yapılıyor bildirimler..
Bide bu kadar kiloyu 1 haftada nasıl verdin ki
Kız Cleopatraaaa ne yedin ne içtinn anlattttt bi haftada 2.400 ne demekkk
Cevappp bekliiioommmm çatlarımmm baaakkkkkkk
ay nasıl imreniyorum böyle bi haftada 2-3 kilo verenlere
aman nazar deymesin :)
1 dilim ekmekle domates yedim az önce artık akşamları k-fleks ve leslie 5 mil
motive motive motive gel beni sar sarmala ki veriyim şu kiloları
inş benim gibi aynı kilolara sarıp kalmazsın canım
cok gecmıs olsun canım
deryacım merak ettım ne zamandır sorucam yeşil kahve nası bişey:44:
maşallah canım kesınlıkle cok onemlı bende pek azım yok ondan kaldım ayalrdır aynı kıloda
bu eşler hep aynı aılelerıne laf söyletemzler gercı sen bısey de dememıssın ama durduk yere canını sıkmıs ıste üzülme bosver
hah benımkıler de oglum kucukken her agladıgında acıktı emzır deyıp duruyolardı sinir oluyodum ve göğsümde acayip yaraydı of off ne aglardım emziriken
maşallah yaa kızınla arkadas gıbı olmussunuz
tebrıkler
bravo vallaama ben boyle hızlı verılen kılodan korkarım cabuk gelme rıskı cok fazla
tebrıkler canım
günaydın kızlar bende aksam yedım baya onlar olmasaydı 65 i tekrar görürüdm ya neyse aylardır boyleyım zaten bı ılerı bı gerı
Bildirim
fistik bende seni cok ama cok sevdimkardesim gibi görüyorum seni dilek ne diycem hadi tahmin et tarti bende ne gösterdi dilek bana hep hatirlatiyor niye arti cikdigimi unuttunmu sunu yemisdin diye bende sana diyim chips le milkayi unuttun herhalde
Günaydın kızlaar...
Bugün cuma dimi.. öhü öhü...
teşekkür ederim cnm
çatlaaaaaaa
amin saol cnm
ben çok kez diyete başladım ve aylarca bıraktığım oldu
verdiğim kilomu hiç qeri almadım çok şükür... :44:
ben regliydim buqün son qünüm
qeçen hafta cuma reqlimin ilk qünleri olduğu için belkide şişkinlik vardı
o yüzden bu kadar çok kilo vermiş olabilirim...
birde form çayı beni sık sık wc çıkartıyo bağırsaklarımı bozuyo diyebilirim...
o yüzden her qün içmiyorum ama her qün wc çıkıyorum
karbonhidrat diyeti yapıyorum biliosunuz arkadaşlar
kh diyeti çabuk kilo verdiyor :26:
birdee akşamları saat 6da 1 kase spichal k yedim yatana kadar meyve dahi yemedim
sadece su içtim... bu kadar...
başkada bişi yok
triendynin dikkatine
mesaj kutun doluydu gönderemedim
baslangic: 82.5
Gecen hafta: 68.5
BU hafta : 69
Gelen: 500 gr
Toplam giden; 13.5
kIlo veren herkesi cani gönülden kutluyorumhepinizi öpüyorum en yakin zamanda sik sik girmeye caliscam biliyorum bi gelip bi gidiyorum ama inanin hic zamanim olmuyo artik
arzucum tbrkler canimcimcok gecmıs olsun canım
deryacım merak ettım ne zamandır sorucam yeşil kahve nası bişey:44:
maşallah canım kesınlıkle cok onemlı bende pek azım yok ondan kaldım ayalrdır aynı kıloda
bu eşler hep aynı aılelerıne laf söyletemzler gercı sen bısey de dememıssın ama durduk yere canını sıkmıs ıste üzülme bosver
hah benımkıler de oglum kucukken her agladıgında acıktı emzır deyıp duruyolardı sinir oluyodum ve göğsümde acayip yaraydı of off ne aglardım emziriken
maşallah yaa kızınla arkadas gıbı olmussunuz
tebrıkler
bravo vallaama ben boyle hızlı verılen kılodan korkarım cabuk gelme rıskı cok fazla
tebrıkler canım
Bildirim
canim cok gecmis olsun bebem dikkat et kendineBen sözde akşam k-flakes yicektim eve gittim annem bende kaldıbirden başım döndü tansiyonum 17-14 olmuş hemen
limon içirdi annem :26: sonra soğuk kompres yaptık enseme başıma felan :26: sonra oturdum kavurma yedim ekmekle :26: bidaha ölçtüm
9-6 çıktı iyiydi yani(Normal tansiyonum 9-5)
Tansiyon çıkınca ne yapmak lazım ki hemşire ablalarım :26:
günaydin charmcim bayadir yokdun :26:ivit cumaGünaydın kızlaar...
Tebrik ederim valla tekrar..
Akşamı hafif atlatmak asıl önemli olan bunu başarmışsın sen
Bende dün eve gittiğimde 71.6 düm. Ki gün içinde o kadar yedim.
Akşam yememle bozdum işi yok 71 falan çıkardım :26:
Neyse buna şükürr.
Günaydınnn Suzicimmm
-500 gram diyesim geldi ama -300de olabilirsin bilemedim :26:
NaF a yazdıgına çok güldüm ajan007 Suzi
Günaydın canım nerelerdesin sen.
Nete girdiğin yok canım benim. İyi misin? Sorun falan yok dimi?
5i 1 yerde çayımı sallandırdım şimdi.
Keyfim pek yok bugün nedense aslında bu aralar yok konuşmadan oturayım istiyom.
Yarın tatil iyi ki.:119:
Cleopatra sırlarıyla birlikte kaçtı gitti sanırım
Günaydın Arzu Abla
Bende dün akşam yedim baya 2 tabak bezelye yemeği+1 dil. köy ekmeği.
3 tane süt dilimi
O yüzden gıkım çıkmıyo bugün
Günaydın kızlaar...
günaydin kizlarhayirli cumalar
kutuma baktim bebegimcok sagol hayatim iyi ki seni tanimissim
dilek bana hep hatirlatiyor niye arti cikdigimi unuttunmu sunu yemisdin diye bende sana diyim chips le milkayi unuttun herhalde
teşekkür ederim cnm
çatlaaaaaaa
amin saol cnm
ben çok kez diyete başladım ve aylarca bıraktığım oldu
verdiğim kilomu hiç qeri almadım çok şükür... :44:
ben regliydim buqün son qünüm
qeçen hafta cuma reqlimin ilk qünleri olduğu için belkide şişkinlik vardı
o yüzden bu kadar çok kilo vermiş olabilirim...
birde form çayı beni sık sık wc çıkartıyo bağırsaklarımı bozuyo diyebilirim...
o yüzden her qün içmiyorum ama her qün wc çıkıyorum
karbonhidrat diyeti yapıyorum biliosunuz arkadaşlar
kh diyeti çabuk kilo verdiyor :26:
birdee akşamları saat 6da 1 kase spichal k yedim yatana kadar meyve dahi yemedim
sadece su içtim... bu kadar...
başkada bişi yok
Günaydınnn Suzicimmm
-500 gram diyesim geldi ama -300de olabilirsin bilemedim :26:
NaF a yazdıgına çok güldüm ajan007 Suzi
Günaydın canım nerelerdesin sen.
Nete girdiğin yok canım benim. İyi misin? Sorun falan yok dimi?
evet canım yuzum yoktu yıne...
arzucum tbrkler canimcim1 kilo 100 gramm vermissin herhalde giden : 7.8 yaziyor da
canim cok gecmis olsun bebem dikkat et kendine
günaydin charmcim bayadir yokdun :26:ivit cuma
kizlar kactim ben dün teyzem aradi bugün yarin yolla cikiyorlarmisfransa da teyzem anneme süpriz yapcakmis ben gerci süprizi bozdum
annemi aradim anne bana yardim et simdi teyzemde gelecek napcam diyeararim seni yarin dedi
Ben içtim tarçını da demledi birazdan gelir onuda içerim
Yarın tatil değil bikeremm
Günaydın kaçak nerelerdesin
Günaydın canım sağol sanada hayırlı cumalarbende baktım kutuma da cevap yazmadım :26: sen sağol canım her zaman biliyosun
Ahahhaha çok fenasın ben unuttum gitti mutlu ineği
KH diyetini bi ben yapamadım sanırım :26: 1.5 gün zor dayandım onu yeme bunu yeme olayına giremiyorum ben yaa :26:
Zaten kısıtlayamamaktan geliyo ne geliyosa başıma
Hem her istediğimi yiyip hem kilo versem ne güzel olur
yok canım bır sorun yok cok sukur, saolasın...
Ben kayıplardayım cunku yıne yuzum yok..
Bugun ku bıldırımım de gözlerin böyle olabilir..
sen kurtarmıssın hıc olmazsa 400 vermıssın.. benım halım perısan.. yıne bır kere bozdum bın kere toplamaya ugrasıyorum bırakıyorum...
hormonların tavanda... dunyayı yıcem...
evet canım yuzum yoktu yıne...
olsun sıkma canını olan olmus..
:2::2::2: yoktum gelemedım cunku tıkınmakla mesguldum hep...
Ben içtim tarçını da demledi birazdan gelir onuda içerim
Yarın tatil değil bikeremm
Günaydın kaçak nerelerdesin
Günaydın canım sağol sanada hayırlı cumalarbende baktım kutuma da cevap yazmadım :26: sen sağol canım her zaman biliyosun
Ahahhaha çok fenasın ben unuttum gitti mutlu ineği
KH diyetini bi ben yapamadım sanırım :26: 1.5 gün zor dayandım onu yeme bunu yeme olayına giremiyorum ben yaa :26:
Zaten kısıtlayamamaktan geliyo ne geliyosa başıma
Hem her istediğimi yiyip hem kilo versem ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?