70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kactim kizlar cok isim var teyzem gelecek önceki gün yukariyi temizledim bugün yine ayni tas ayni hamam kactim sonra görüsürüz

hadi bende artık gideyimde kalan uykumu tamamlıyım sıcacık kocişimin koynunda

anladık be olan var olmayan var ama,,en azından benim var yani değerini bilmek lazım

formülünü denemek isterdim :2:ama saat 6 da işte oluyorum akşam yemegindede eşimi tek bırakmak istemiyorum k -fleks denebilirim bi hafta bakalım ne olcak

Uzak kalma burdan canım kaç kilo olursan ol gel
Uzak kalırsan daha çok kilo alırsın sonra başa çıkamazsın bi daha.
Bende toparladım sayılmaz hala ugrasıyorum.
Bi yiyince dünyayı yicekmiş gibi aç oluyorum

Ben içtim tarçını da demledi birazdan gelir onuda içerim
Yarın tatil değil bikeremm

Benim için son canımm
Dönüşümde yarın sıra bende ben gelmicem çok şükür.
Birazdan da haftalık ögle yemek listemi yapayım bari.
Sıkıldım sanırım pırasa, ıspanak falan eklicem bu hafta listeme.

ikisinin ortasi 400 gramm ya tarti bozuk mu ne ya olasam böyle birsey 300 400 300 400
ajan yardimcisi de

Gene bünyeni şaşırtmamışsın

Sağol tatlımm hahah neden annesi aradın ki yardım et diye

günaydın
mj kutumu boşaltmayı unutmuşum,yataktan fırladığım gibi geldim pcyi açtım,ve kutuyu boşalttım kusura bakmayın,artık gönderebilirsiniz....

Günaydın bebek

Yolladım gitti

ikisinin ortasi 400 gramm ya tarti bozuk mu ne ya olasam böyle birsey 300 400 300 400
ajan yardimcisi de

300 500 300 500

baslangic kilom : 76.3
gecen hafta: 73.7
bu hafta : 73.3
giden: 400 gramm
toplam giden: 3 kilo
hedef:69

Olsun gitmiş ya ona bakmak lazım

:2::2::2: yoktum gelemedım cunku tıkınmakla mesguldum hep...

Hehehe bildirimini merak ediyorum :26: kh diyeti yapıyodun en son dimi cnm :26:

ben artık yemekten içmekten kesildimm
zayıflıyayım da koca karı ilaçları bile içerim yeter ki zayıflatsın
qün boyunca hiç bişey yememeye razıyımmm
57 i qörücem fena inat ettim

Bi ben kesilemedim yemekten içmekten

gecmıs olsun canım baya cıkmıs tansıyonun ben annemden bılıyorum yüksek tansıyon hastası düzenli ılac kullanıyo sızde dogruyu yapmıssınız lımon suyu anında etkılı oluyor.sarımsak da olabılır ama yat dınlen oyel durumlarda bırde takıp et tasnıyonunu boyle cıkıyosa doktora gıt bence
hey masallah sana
Günaydın kızlaar...

Bugün cuma dimi.. öhü öhü...

oo kımler gelmıs merak ettık senı ama ben tahmın ettım neden gelmedıgını boyle durumlarda kacma canım bak bende oyel ahım sahım bı kılo vermıyom alıyom verıyom sureklı gram garm ama burda olmak dahada cıgrından cıkmamı engellıyo

tansiyonun en iyi düzenleyicisi sarımsaktır. çiğnemedem soyup hap gibi yutarsan çok faydalı aynı zamanda doğal antibiyotik.
günaydın
mj kutumu boşaltmayı unutmuşum,yataktan fırladığım gibi geldim pcyi açtım,ve kutuyu boşalttım kusura bakmayın,artık gönderebilirsiniz....
ne zamana kadar yollayabiliriz akşam olur mu

komşumda benim gibi genç.2 çocuğu var sabah erken kalkıyolar diye yakınıyodu hep.bende vcye gittikten sonra ona gittim.ama talihsizlik ya bugünde uyuyomuş.oğlu açtı kapıyı annem uyuyo dedi.samimi komşum old.gidip geliriz devamlı.sen anneni uyandırma ben bi tartılıp gidecem dedim ben tartılırken hop çocuk annesine gitmiş oda uyandırmış kadını.ne diyim şimdi kadınlar klübünde her cuma tartılıyoz kaç kilo verdiğimimi yemek yemeden önce öğrenmem gerek diyemedim tabi.bende uyanıksınızdır diye geldim bir haftadır diyetteyim bi atrtılıyım dedim dedim..:26::26::26:
samimi komşu olunca ne diycek iyi yaptın kız otur çay demleyelim kahvaltı yapalım falan dedi.böle işteeee...tartı bozulursa böle ortada kalıyonnnn...

günaydın ...

kilo bildirimim;

baslangic kilom : 65.6
gecen hafta: 64.4
bu hafta : 63.3
giden: 1.1 kilo
toplam giden: 2.3 kilo
hedef:52

Son düzenleme:

hadi bende artık gideyimde kalan uykumu tamamlıyım sıcacık kocişimin koynunda

anladık be olan var olmayan var ama,,en azından benim var yani değerini bilmek lazım

Gıcıkk nolcek

İyi tatiller o zaman şimdiden

Sen liste yap bende senden kopyalayayım

günaydın kızlar

hemen bildirimimi yapayım hehe

18 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 73.8 kg
bu hafta: 72.9 kg
giden: 900 gr
toplam giden: 4.1 kg
hedef: 60 kg

canim üzülme arada öyle oluyor dang diyene kadar birde bende tokluk belirdileri silinmis herhalde ne yesem yiyeyim tam doymuyorum

evet ıyıce dank dıcek tekrar 81 ı gorursem..
aman Allah korusun şakası bıle kotu...

Haklısın canım, aynen öyle...

günaydın
evet cuma bugün hadi yap yap bildirimi bekliyoruz

Sımdı yapayım da herkese şenlik olsun, aynı zamanda ibret..

evet canım sen gramlarına kurban ol. benım ortam yok, yedım mı okuz gıbı yemedıgımde de yemem.... sımdı okuz gıbı olan kısımdayım...

Bu haftaki durum;

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta (3 hafta önce): 70.8 kg

Bu hafta: 74.1 kg
Gelen: 3.3 kg

Toplam giden: 6,9 kg
Hedef: 60 kg

NaF'cım bak bu listemmm.
Perşembe bildirim öncesi pırasa yazdım çakallık yaptım.
Öğlen için yazdım sabah ve akşam klasik yediklerim zaten.
Yani bu hafta kaçamak yapmayı düşünmüyorum.

P.tesi: Haşlanmış tavık+bezelye+Ayran
Salı: Ispanak+Yoğurt
Çarşamba: Tavuk Baget (fırında)+Ayran
Perşembe: Pırasa+Ayran
Cuma: Köfte+Salata

Bu haftaki durum;

canım cabuk alınan kılo cabuk gdıer ama sen bence surda yanlsı yapıyorusn kendın de demıssın ya cok yıyorum ya da cok az menülerini paylasırken görüyoduk asırı azdı oyle oldugu ıcınde bı an gelıyokı ıstah patlaması yasıyosun buna engel olmanın en ıyı yolu ıse ne az ne cok dengelı beslenmek bun alaıstırırsan ekndını boyle anı iniş cıkışlar yasamazsın zaten bırde kılonu gostermıyon sen zaten cok takma ama dedıgımı de düşün uygulamya calıs bence sen yaparsın

Çok sağol canım bide ramazanın 3. günü çıkmıştı böyle 18-14 olmuştu ama onda ensem filan uyuşmuştu bayılcaktım bide evde yalnızdım :18::18:

tansiyonun en iyi düzenleyicisi sarımsaktır. çiğnemedem soyup hap gibi yutarsan çok faydalı aynı zamanda doğal antibiyotik.

ne zamana kadar yollayabiliriz akşam olur mu

Tamam canım onuda uygularım :26: sağol

günaydın ...

kilo bildirimim;

baslangic kilom : 65.6
gecen hafta: 64.4
bu hafta : 63.3
giden: 1.1 kilo
toplam giden: 2.3 kilo
hedef:52

Tebrikler

günaydın kızlar

hemen bildirimimi yapayım hehe

18 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 73.8 kg
bu hafta: 72.9 kg
giden: 900 gr
toplam giden: 4.1 kg
hedef: 60 kg

Vayy tostçu abla tebrikler

Bu haftaki durum;

Ben bir haftaya 2.4 kilo almıştım bu neki verirsin sen nasılsa yerleşik değil canım

Ayy canımm sağol Bende kendime pay çıkartayım bu listeden

Kızlar ben şimdi işe dönüyorum kdv dosyasını bitirmem lazım yarın müşavir gelicek öptüm sizi öğleden sonra uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…