evet canım.. işin formülünü qeç olsada çözdüm sanırım
qün içinde acıkmadan bişeyler atıştırıyorum... acıkmaya fırsat vermiorum kendime...
saat 6 yemek için son saatim ve spichal K dan baska bişi yemiyorum
hem çok hafif hemde tok tutuyo tavsiye ederim..
qün içerisinde ufak tefek çikolata kaçamaklarıma rağmen bende kilo verebildiğime çok mutlu oldumm
yok canım bır sorun yok cok sukur, saolasın...
Ben kayıplardayım cunku yıne yuzum yok..
Bugun ku bıldırımım de gözlerin böyle olabilir..
sen kurtarmıssın hıc olmazsa 400 vermıssın.. benım halım perısan.. yıne bır kere bozdum bın kere toplamaya ugrasıyorum bırakıyorum...
hormonların tavanda... dunyayı yıcem...
evet canım yuzum yoktu yıne...
olsun sıkma canını olan olmus..
Ben içtim tarçını da demledi birazdan gelir onuda içerim
Yarın tatil değil bikeremm
ikisinin ortasi 400 gramm ya tarti bozuk mu ne ya olasam böyle birsey 300 400 300 400
ajan yardimcisi de
arzucum tbrkler canimcim1 kilo 100 gramm vermissin herhalde giden : 7.8 yaziyor da
canim cok gecmis olsun bebem dikkat et kendine
günaydin charmcim bayadir yokdun :26:ivit cuma
kizlar kactim ben dün teyzem aradi bugün yarin yolla cikiyorlarmisfransa da teyzem anneme süpriz yapcakmis ben gerci süprizi bozdum
annemi aradim anne bana yardim et simdi teyzemde gelecek napcam diyeararim seni yarin dedi
günaydın
mj kutumu boşaltmayı unutmuşum,yataktan fırladığım gibi geldim pcyi açtım,ve kutuyu boşalttım kusura bakmayın,artık gönderebilirsiniz....
ikisinin ortasi 400 gramm ya tarti bozuk mu ne ya olasam böyle birsey 300 400 300 400
ajan yardimcisi de
baslangic kilom : 76.3
gecen hafta: 73.7
bu hafta : 73.3
giden: 400 gramm
toplam giden: 3 kilo
hedef:69
:2::2::2: yoktum gelemedım cunku tıkınmakla mesguldum hep...
ben artık yemekten içmekten kesildimm
zayıflıyayım da koca karı ilaçları bile içerim yeter ki zayıflatsın
qün boyunca hiç bişey yememeye razıyımmm
57 i qörücem fena inat ettim
Günaydın kızlaar...
Bugün cuma dimi.. öhü öhü...
gecmıs olsun canım baya cıkmıs tansıyonun ben annemden bılıyorum yüksek tansıyon hastası düzenli ılac kullanıyo sızde dogruyu yapmıssınız lımon suyu anında etkılı oluyor.sarımsak da olabılır ama yat dınlen oyel durumlarda bırde takıp et tasnıyonunu boyle cıkıyosa doktora gıt benceBen sözde akşam k-flakes yicektim eve gittim annem bende kaldıbirden başım döndü tansiyonum 17-14 olmuş hemen
limon içirdi annem :26: sonra soğuk kompres yaptık enseme başıma felan :26: sonra oturdum kavurma yedim ekmekle :26: bidaha ölçtüm
9-6 çıktı iyiydi yani(Normal tansiyonum 9-5)
Tansiyon çıkınca ne yapmak lazım ki hemşire ablalarım :26:
hey masallah sana
5i 1 yerde çayımı sallandırdım şimdi.
Keyfim pek yok bugün nedense aslında bu aralar yok konuşmadan oturayım istiyom.
Yarın tatil iyi ki.:119:
Cleopatra sırlarıyla birlikte kaçtı gitti sanırım
Günaydın Arzu Abla
Bende dün akşam yedim baya 2 tabak bezelye yemeği+1 dil. köy ekmeği.
3 tane süt dilimi
O yüzden gıkım çıkmıyo bugün
Günaydın kızlaar...
Bugün cuma dimi.. öhü öhü...
tansiyonun en iyi düzenleyicisi sarımsaktır. çiğnemedem soyup hap gibi yutarsan çok faydalı aynı zamanda doğal antibiyotik.Ben sözde akşam k-flakes yicektim eve gittim annem bende kaldıbirden başım döndü tansiyonum 17-14 olmuş hemen
limon içirdi annem :26: sonra soğuk kompres yaptık enseme başıma felan :26: sonra oturdum kavurma yedim ekmekle :26: bidaha ölçtüm
9-6 çıktı iyiydi yani(Normal tansiyonum 9-5)
Tansiyon çıkınca ne yapmak lazım ki hemşire ablalarım :26:
ne zamana kadar yollayabiliriz akşam olur mugünaydın
mj kutumu boşaltmayı unutmuşum,yataktan fırladığım gibi geldim pcyi açtım,ve kutuyu boşalttım kusura bakmayın,artık gönderebilirsiniz....
günaydin kizlarhayirli cumalar
kutuma baktim bebegimcok sagol hayatim iyi ki seni tanimissim
sagol arzucum canim benim en büyükleri benim..4 hafta dayandm dedigin gibi 3 gün daha sIkayim disimi.. ya nasil olsa suzan ugrasiyor zaten herseylen diyorlar herhalde onlar da pek bi rahatlar esim ve kardesim hakklisin
cok sagol canim benimallah razi olsun... ben aslinda hep hayata positiv bakan bi insanim dün arkadas aradi konusduk biraz bana diyo sen deyilmiydin hersey gecer kendini yipratma diyen simdi noldu dedi
hayirlisiyla gelsinde canim gec olsun güc olmasin
fistik bende seni cok ama cok sevdimkardesim gibi görüyorum seni dilek ne diycem hadi tahmin et tarti bende ne gösterdi
hakklisin pelincim canim destekleriniz icin cok sagolun sizlerle iyiki tanismissim
canim benim cok sagol dualariniz icininsan bi an umutsuzluga kapiliyo ama bugün daha iyiyim
canim bazi bebelerin alerjisi oluyor belirli mamalara isallah düzelir kuzum
hosgeldin canim
senacim ne diyim bilmiyorum valla tü tü tü100bin kere masallah
hay masallah
200 grammcikdan birsey olmaz canim sIkma canini
dilek bana hep hatirlatiyor niye arti cikdigimi unuttunmu sunu yemisdin diye bende sana diyim chips le milkayi unuttun herhalde
komsu ne dedi merak ettim sabah
hadi bende artık gideyimde kalan uykumu tamamlıyım sıcacık kocişimin koynunda
anladık be olan var olmayan var ama,,en azından benim var yani değerini bilmek lazım
Uzak kalma burdan canım kaç kilo olursan ol gel
Uzak kalırsan daha çok kilo alırsın sonra başa çıkamazsın bi daha.
Bende toparladım sayılmaz hala ugrasıyorum.
Bi yiyince dünyayı yicekmiş gibi aç oluyorum
Benim için son canımm
Dönüşümde yarın sıra bende ben gelmicem çok şükür.
Birazdan da haftalık ögle yemek listemi yapayım bari.
Sıkıldım sanırım pırasa, ıspanak falan eklicem bu hafta listeme.
Gene bünyeni şaşırtmamışsın
canim üzülme arada öyle oluyor dang diyene kadar birde bende tokluk belirdileri silinmis herhalde ne yesem yiyeyim tam doymuyorum
Uzak kalma burdan canım kaç kilo olursan ol gel
Uzak kalırsan daha çok kilo alırsın sonra başa çıkamazsın bi daha.
Bende toparladım sayılmaz hala ugrasıyorum.
Bi yiyince dünyayı yicekmiş gibi aç oluyorum
Benim için son canımm
Dönüşümde yarın sıra bende ben gelmicem çok şükür.
Birazdan da haftalık ögle yemek listemi yapayım bari.
Sıkıldım sanırım pırasa, ıspanak falan eklicem bu hafta listeme.
Gene bünyeni şaşırtmamışsın
Sağol tatlımmhahah neden annesi aradın ki yardım et diye
Günaydın bebek
Yolladım gitti
300 500 300 500
Olsun gitmiş ya ona bakmak lazım
Hehehebildirimini merak ediyorum :26: kh diyeti yapıyodun en son dimi cnm :26:
Bi ben kesilemedim yemekten içmekten
günaydın
evet cuma bugün hadi yap yap bildirimi bekliyoruz
gecmıs olsun canım baya cıkmıs tansıyonun ben annemden bılıyorum yüksek tansıyon hastası düzenli ılac kullanıyo sızde dogruyu yapmıssınız lımon suyu anında etkılı oluyor.sarımsak da olabılır ama yat dınlen oyel durumlarda bırde takıp et tasnıyonunu boyle cıkıyosa doktora gıt bence
hey masallah sana
oo kımler gelmıs merak ettık senı ama ben tahmın ettım neden gelmedıgını boyle durumlarda kacma canım bak bende oyel ahım sahım bı kılo vermıyom alıyom verıyom sureklı gram garm ama burda olmak dahada cıgrından cıkmamı engellıyo
Bu haftaki durum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta (3 hafta önce): 70.8 kg
Bu hafta: 74.1 kg
Gelen: 3.3 kg
Toplam giden: 6,9 kg
Hedef: 60 kg
Bu haftaki durum;
gecmıs olsun canım baya cıkmıs tansıyonun ben annemden bılıyorum yüksek tansıyon hastası düzenli ılac kullanıyo sızde dogruyu yapmıssınız lımon suyu anında etkılı oluyor.sarımsak da olabılır ama yat dınlen oyel durumlarda bırde takıp et tasnıyonunu boyle cıkıyosa doktora gıt bence
hey masallah sana
oo kımler gelmıs merak ettık senı ama ben tahmın ettım neden gelmedıgını boyle durumlarda kacma canım bak bende oyel ahım sahım bı kılo vermıyom alıyom verıyom sureklı gram garm ama burda olmak dahada cıgrından cıkmamı engellıyo
tansiyonun en iyi düzenleyicisi sarımsaktır. çiğnemedem soyup hap gibi yutarsan çok faydalı aynı zamanda doğal antibiyotik.
ne zamana kadar yollayabiliriz akşam olur mu
komşumda benim gibi genç.2 çocuğu var sabah erken kalkıyolar diye yakınıyodu hep.bende vcye gittikten sonra ona gittim.ama talihsizlik ya bugünde uyuyomuş.oğlu açtı kapıyı annem uyuyo dedi.samimi komşum old.gidip geliriz devamlı.sen anneni uyandırma ben bi tartılıp gidecem dedim ben tartılırken hop çocuk annesine gitmiş oda uyandırmış kadını.ne diyim şimdi kadınlar klübünde her cuma tartılıyoz kaç kilo verdiğimimi yemek yemeden önce öğrenmem gerek diyemedim tabi.bende uyanıksınızdır diye geldim bir haftadır diyetteyim bi atrtılıyım dedim dedim..:26::26::26:
samimi komşu olunca ne diycek iyi yaptın kız otur çay demleyelim kahvaltı yapalım falan dedi.böle işteeee...tartı bozulursa böle ortada kalıyonnnn...
günaydın ...
kilo bildirimim;
baslangic kilom : 65.6
gecen hafta: 64.4
bu hafta : 63.3
giden: 1.1 kilo
toplam giden: 2.3 kilo
hedef:52
günaydın kızlar
hemen bildirimimi yapayım hehe
18 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 73.8 kg
bu hafta: 72.9 kg
giden: 900 gr
toplam giden: 4.1 kg
hedef: 60 kg
Bu haftaki durum;
NaF'cım bak bu listemmm.
Perşembe bildirim öncesi pırasa yazdım çakallık yaptım.
Öğlen için yazdım sabah ve akşam klasik yediklerim zaten.
Yani bu hafta kaçamak yapmayı düşünmüyorum.
P.tesi: Haşlanmış tavık+bezelye+Ayran
Salı: Ispanak+Yoğurt
Çarşamba: Tavuk Baget (fırında)+Ayran
Perşembe: Pırasa+Ayran
Cuma: Köfte+Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?