70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkideşlerrrr

sabah sabah accayip bi yopunluğa girdim kdv muhtasar ba bs formları ödemeler vss kafamı kaşıyamıyorum desem yeridir.

neyse sıkıcı konuları bırakıp güzel şeylere geçelim

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,600
bu hafta : 62 KG
Giden: 600 gr
toplamda giden :13 KG
hedef :60 kg

dün sabah tartıda sadece 400 gr eksi görmüştüm ya bu sabah 600 oldu eksilen dün yeşilçaydı kayısıydı suydu akşam baya yedim içtim gece tuvaletten çıkamadım habire çişe gtttim inanırmısınız .ama hala kabızlığı netleştiremedim.neyse artık 600 gr eksi ile 62 yi gördüm yeniden çok şükür :)

sabah yediklerim

2 lıght etimek üzerine 2 ad lıght karper peynir sürmek sureti ile indirmiş bulunuyorum mideye e tabi 1 fincan çay eşliğinde
işe geldim 1 kupada yeşil çay içtim artık öğlene çorba içicem ara içinde elma getirdim evden akşama Allah kerim.

Son düzenleme:
çizelgemide değiştirdim hadi hayırlısı inşallah 2012 ye 60 kg de giricem e artık sonrasında hedef 58 olacak

sölemeyi untmuşum akşam 20 dk kadar plates yaptım çok şükür

Son düzenleme:
Bu haftaki durum;

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta (3 hafta önce): 70.8 kg

Bu hafta: 74.1 kg
Gelen: 3.3 kg

Toplam giden: 6,9 kg
Hedef: 60 kg

öküz kaçmış içine bi an önce keselim onu
bendekinide
kızlarında dedği gibi kilo daha oturmamıştır çabucak gider inş

düzeltme yapıyım eksikler var

nafcım çok geçmiş olsun

yok anam benim bünye sasmiyo
babamin banka kartindan belki para cekebilirmiyim diye ay ben cok utanirim annem de olsa ararken utaniyorum :105:
300 500 300 500 di reklam vardin dimi gittigine de bende sasirdim cünkü kizarkadaslan bulusdugumda kacamak yapmisdim hemde öyle böyle deyil :78:

sen cok yasa emmi benimde bi samimi arkadasim var cok icli disliyiz az yatmadik beraber bi keresinde ben uyuyorum esim isde anneme cikmis yedek anahtari ver ben uyandirayim suzan i diye anam yanima gelince öyle korktumki

Bu haftaki durum;

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta (3 hafta önce): 70.8 kg

Bu hafta: 74.1 kg
Gelen: 3.3 kg

Toplam giden: 6,9 kg
Hedef: 60 kg
benim aklima birsey geldi :44: en iyisi biz cuma günleri ne istiyorsak yiyek öbür günleri kacamak yapmayak yapmama ya calisak hem cuma geldimi sevinirik hemde 1 günden birsey olmaz herhalde :26:

günaydın ...

kilo bildirimim;

baslangic kilom : 65.6
gecen hafta: 64.4
bu hafta : 63.3
giden: 1.1 kilo
toplam giden: 2.3 kilo
hedef:52

günaydın kızlar

hemen bildirimimi yapayım hehe

18 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 73.8 kg
bu hafta: 72.9 kg
giden: 900 gr
toplam giden: 4.1 kg
hedef: 60 kg

çizelgemide değiştirdim hadi hayırlısı inşallah 2012 ye 60 kg de giricem e artık sonrasında hedef 58 olacak

sölemeyi untmuşum akşam 20 dk kadar plates yaptım çok şükür
bende 2012 de 6 yi görürmüyüm ki

günaydın hepinize,hayırlı cumalar
kilo bildirimi yapıp hemen çıkıcam..
kilo veren herkesi kutluyorum.
şöyle bi baktım..topik bu hafta epey toprlamış..tabi.. ben de
başlangıç 79.8
geçen hf 67.9
bu hf 66.8
giden 1100 gr
toplam giden 13 kg
hedef ilk etpta 62
esas hedef 58 kg

çok geçmiş olsun cnm acil şifalaer dilerim.
eşler arasında olur arada yükselmeler alçalmalr sıkıntı yapma sakin olmaya çalış inşallah düzelirsiniz.

hoşgeldin aramızaaa

sıkıntı yapma stres zaten bebiş için iyi değildir herşeyin bi vakti zamanı var cnm sen sağlığına dikkat et yeter ama madem bebiş için uğraşıyorsun dikkatli bi şekilde hatta dr kontrolünde kilo versen iyi olur dengesiz beslenmemeye gayret et hem kilo verirsin hem bebiş için iyi bi hazırlık olur.. umarım istediğin kiloyu verirsin ve bebişinede kavuşursun en kısa zamanda

kızlar şu leslie sansone yi indiriyorumda bi site buldum 16 farklı çeşit videosu var yaaa.şu anda 4-5 kilo verdiren aerobik tarzlı yürüyüşü indiriyorum.kadın durmamış oturmamış yürümüş ha yürümüş

hayırlı cumalar...
ohh baya güzel kilo verenler var hele dilek ağlıya ağlıya vermiin 400ü iyi valla..
ya kızlar bu metobolizma işi galiba bakıyorum kaçamak bile yapanalr gayet iyi vermişler 1 hatta 2ye yakın...
bendeki vucüt zıkkım naparsam yapayım zor gidiyor..az çok yazaıyorum yediklerimi..
neyse bırakıyım sızlanmayı artık sizede yazık yani dinle dinle nereye kadar
zaten regl ağrısı bedenimde yayılıyor an be anbukezde bi tuhaf oldu dün ikindide haffi pemebe geldi ama sökülemedi ama sanırım şu saatlerde başlıyor..
bildirim yapalım yani nolcek kidmen utanuyoruz utansak hiç burda olmazdık
başlangıç:79
geçenhafta :75.8.....regl öncesi diyetisyen tartısında...
buhafta:evimdeki dijital değil ama hemen hemen aynı 75.9 yada 76
giden:yok
gelen:yok
hedef19:....3gündrü erken kalkıp az rayıan girdi menülerim bakalım haftaya nolur artıkınn:2:

regl zamanını iyi kullanmalıyım enazından ayakta lesliemle

adresi bana da yazsan hayatim bende sadece 1 video var o da 4 mile :26:

regl sonrasi haftaya iyi sonuc alirsin isallah canim

regl sonrasi haftaya iyi sonuc alirsin isallah canim

umarım pek umudum yok ama aynı hamile kalamamamdaki sebep bilinmediği gibi kilo veremememdeki sebebimd ebelli değil benim yaa...
poliksitik over teşhsiim yok,tiroid şeker yoktu enson amann nasıl bünyem var anlamadaı ne zor insanım bennn

arkdaşlar leslieyi nasıl hanigi milden başlayıp devam ediyosunuz bende karışık yapıyorum ya..
rastgele açıyorum videolardan..
banada lik atsanız.
spor salonuna başlıycaktımta bayrama araya girdi boşa param giderdi şimdide doktora falan başlarsam yarım kalır ama bakalım hamilelik inş.olurda olmazsa bu kış bikaç ay salona gidicem çok düzenli oluyor sporu seviyorum hem ruhuma hem bedenime iiy geliyor mutlu oluyorum...
olduğumdan zayıf gözükme şansım daha çok artıyor sporla..

benimde hormonlarim bozuk demislerdin stress sIkIndidan olabilir deyip duruyorlar doktorlar bana da care bulamadilar bazen oluyo 3 ay regl olamiyorum zaten normal sekil hamile de kalamiyorum

bildirimin kizlar

baslangic 70.2

gecen hafta 66.8

buhafta 66.4

giden 400 gr

hedef 58

buarada gece tartildim ve 66.9du sabah tartildiktan sonra 66.4u gordum boyle kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…