Bu haftaki durum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta (3 hafta önce): 70.8 kg
Bu hafta: 74.1 kg
Gelen: 3.3 kg
Toplam giden: 6,9 kg
Hedef: 60 kg
NaF'cım bak bu listemmm.
Perşembe bildirim öncesi pırasa yazdım çakallık yaptım.
Öğlen için yazdım sabah ve akşam klasik yediklerim zaten.
Yani bu hafta kaçamak yapmayı düşünmüyorum.
P.tesi: Haşlanmış tavık+bezelye+Ayran+süt dilimi
Salı: Ispanak+Yoğurt süt dilimi
Çarşamba: Tavuk Baget (fırında)+Ayran süt dilimi
Perşembe: Pırasa+Ayran
Cuma: Köfte+Salata
öküz kaçmış içine bi an önce keselim onu
bendekinide
kızlarında dedği gibi kilo daha oturmamıştır çabucak gider inş
düzeltme yapıyım eksikler var
nafcım çok geçmiş olsun
Sabahtan beri otururken dik oturmaya çalışıyorum artık.
Kazık yutmuş gibiyim.
Ne kaa zor böyle oturmak ya
yok anam benim bünye sasmiyo
Uzak kalma burdan canım kaç kilo olursan ol gel
Uzak kalırsan daha çok kilo alırsın sonra başa çıkamazsın bi daha.
Bende toparladım sayılmaz hala ugrasıyorum.
Bi yiyince dünyayı yicekmiş gibi aç oluyorum
Benim için son canımm
Dönüşümde yarın sıra bende ben gelmicem çok şükür.
Birazdan da haftalık ögle yemek listemi yapayım bari.
Sıkıldım sanırım pırasa, ıspanak falan eklicem bu hafta listeme.
Gene bünyeni şaşırtmamışsın
babamin banka kartindan belki para cekebilirmiyim diyeSağol tatlımmhahah neden annesi aradın ki yardım et diye
Günaydın bebek
Yolladım gitti
300 500 300 500
Olsun gitmiş ya ona bakmak lazım
Hehehebildirimini merak ediyorum :26: kh diyeti yapıyodun en son dimi cnm :26:
Bi ben kesilemedim yemekten içmekten
komşumda benim gibi genç.2 çocuğu var sabah erken kalkıyolar diye yakınıyodu hep.bende vcye gittikten sonra ona gittim.ama talihsizlik ya bugünde uyuyomuş.oğlu açtı kapıyı annem uyuyo dedi.samimi komşum old.gidip geliriz devamlı.sen anneni uyandırma ben bi tartılıp gidecem dedim ben tartılırken hop çocuk annesine gitmiş oda uyandırmış kadını.ne diyim şimdi kadınlar klübünde her cuma tartılıyoz kaç kilo verdiğimimi yemek yemeden önce öğrenmem gerek diyemedim tabi.bende uyanıksınızdır diye geldim bir haftadır diyetteyim bi atrtılıyım dedim dedim..:26::26::26:
samimi komşu olunca ne diycek iyi yaptın kız otur çay demleyelim kahvaltı yapalım falan dedi.böle işteeee...tartı bozulursa böle ortada kalıyonnnn...
evet ıyıce dank dıcek tekrar 81 ı gorursem..
aman Allah korusun şakası bıle kotu...
Haklısın canım, aynen öyle...
Sımdı yapayım da herkese şenlik olsun, aynı zamanda ibret..
evet canım sen gramlarına kurban ol. benım ortam yok, yedım mı okuz gıbı yemedıgımde de yemem.... sımdı okuz gıbı olan kısımdayım...
benim aklima birsey geldi :44: en iyisi biz cuma günleri ne istiyorsak yiyekBu haftaki durum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta (3 hafta önce): 70.8 kg
Bu hafta: 74.1 kg
Gelen: 3.3 kg
Toplam giden: 6,9 kg
Hedef: 60 kg
günaydın arkideşlerrrr
sabah sabah accayip bi yopunluğa girdim kdv muhtasar ba bs formları ödemeler vss kafamı kaşıyamıyorum desem yeridir.
neyse sıkıcı konuları bırakıp güzel şeylere geçelim
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,600
bu hafta : 62 KG
Giden: 600 gr
toplamda giden :13 KG
hedef :60 kg
dün sabah tartıda sadece 400 gr eksi görmüştüm ya bu sabah 600 oldu eksilen dün yeşilçaydı kayısıydı suydu akşam baya yedim içtim gece tuvaletten çıkamadım habire çişe gtttim inanırmısınız .ama hala kabızlığı netleştiremedim.neyse artık 600 gr eksi ile 62 yi gördüm yeniden çok şükür :)
sabah yediklerim
2 lıght etimek üzerine 2 ad lıght karper peynir sürmek sureti ile indirmiş bulunuyorum mideye e tabi 1 fincan çay eşliğinde
işe geldim 1 kupada yeşil çay içtim artık öğlene çorba içicem ara içinde elma getirdim evden akşama Allah kerim.
günaydın ...
kilo bildirimim;
baslangic kilom : 65.6
gecen hafta: 64.4
bu hafta : 63.3
giden: 1.1 kilo
toplam giden: 2.3 kilo
hedef:52
günaydın kızlar
hemen bildirimimi yapayım hehe
18 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 73.8 kg
bu hafta: 72.9 kg
giden: 900 gr
toplam giden: 4.1 kg
hedef: 60 kg
bende 2012 de 6 yi görürmüyüm kiçizelgemide değiştirdim hadi hayırlısı inşallah 2012 ye 60 kg de giricem e artık sonrasında hedef 58 olacak
sölemeyi untmuşum akşam 20 dk kadar plates yaptım çok şükür
ay sen böle diyince kendime bi baktım kambur kambur oturuyorum bende valla dik durmaya çalıştım belim ağrıdı yaww
iyi aksamlar kizlar bugun kadin dogumcuya gittim ve benim turkiyede gittigim doktorum kistim oldugunu ve iyi huylu oldugunu regli oldukca kendinden patlayip gittigini soylemisti burdaki doktorda ceviz buyuklugunde kist varmis patlamis ve sancisini o vermis dedi birac gune gecer acisi dedi ben daha regli olmadigim icin kendi kendine patlamis ve aciyi daha cok hissetmisim gosterdi ultrasonda bakin burasi diye sudolu dedi hala devam ediyo acisi onun haricinde hamile degilsin ama gebelik hormonlarin aktif dedi dikkat edin dedi
diyet olarak faciayim bugun esimle kavga ettik ve once hic bisey yemedim gun boyu sonrada yemege verdim kendimi bukadar yemege yarin kesin artida cikarim kavganin yuzundende migrenim azdi cok fenaydi aksama kadar simdi biraz azaldida girip bi bakayim nasilsiniz dedim
selam kızlar benide aranıza alırmısınız. biz 1 yıldır bebek için uğraşıyoz 2 aydırda ilaç kullanıyodum en sonunda pes ettim ve aldığım kilolarda bana kaldı ara verip kilo vermek istiyorum 73 kiloyum hedefim ilk etapta 65 olmak sonrasında 60 ve tabiki bence ideal kilom olan 55 yani çokkkkkkkkkk kilo vermem lazım çokkkkkkkkkkkk
günaydın hepinize,hayırlı cumalar
kilo bildirimi yapıp hemen çıkıcam..
kilo veren herkesi kutluyorum.
şöyle bi baktım..topik bu hafta epey toprlamış..tabi.. ben de
başlangıç 79.8
geçen hf 67.9
bu hf 66.8
giden 1100 gr
toplam giden 13 kg
hedef ilk etpta 62
esas hedef 58 kg
adresi bana da yazsan hayatimkızlar şu leslie sansone yi indiriyorumda bi site buldum 16 farklı çeşit videosu var yaaa.şu anda 4-5 kilo verdiren aerobik tarzlı yürüyüşü indiriyorum.kadın durmamış oturmamış yürümüş ha yürümüş
hayırlı cumalar...
ohh baya güzel kilo verenler var hele dilek ağlıya ağlıya vermiin 400ü iyi valla..
ya kızlar bu metobolizma işi galiba bakıyorum kaçamak bile yapanalr gayet iyi vermişler 1 hatta 2ye yakın...
bendeki vucüt zıkkım naparsam yapayım zor gidiyor..az çok yazaıyorum yediklerimi..
neyse bırakıyım sızlanmayı artık sizede yazık yani dinle dinle nereye kadar
zaten regl ağrısı bedenimde yayılıyor an be anbukezde bi tuhaf oldu dün ikindide haffi pemebe geldi ama sökülemedi ama sanırım şu saatlerde başlıyor..
bildirim yapalım yani nolcek kidmen utanuyoruz utansak hiç burda olmazdık
başlangıç:79
geçenhafta :75.8.....regl öncesi diyetisyen tartısında...
buhafta:evimdeki dijital değil ama hemen hemen aynı 75.9 yada 76
giden:yok
gelen:yok
hedef19:....3gündrü erken kalkıp az rayıan girdi menülerim bakalım haftaya nolur artıkınn:2:
regl zamanını iyi kullanmalıyım enazından ayakta lesliemle
regl sonrasi haftaya iyi sonuc alirsin isallah canim
umarım pek umudum yok ama aynı hamile kalamamamdaki sebep bilinmediği gibi kilo veremememdeki sebebimd ebelli değil benim yaa...
poliksitik over teşhsiim yok,tiroid şeker yoktu enson amann nasıl bünyem var anlamadaı ne zor insanım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?