benimde hormonlarim bozuk demislerdin stress sIkIndidan olabilir deyip duruyorlardoktorlar bana da care bulamadilar bazen oluyo 3 ay regl olamiyorum zaten normal sekil hamile de kalamiyorum
benimde hormonlarim bozuk demislerdin stress sIkIndidan olabilir deyip duruyorlardoktorlar bana da care bulamadilar bazen oluyo 3 ay regl olamiyorum zaten normal sekil hamile de kalamiyorum
bildirimin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.8
buhafta 66.4
giden 400 gr
hedef 58
buarada gece tartildim ve 66.9du sabah tartildiktan sonra 66.4u gordum boyle kaldim
yaa bend ekutuma bakmak istiyom...
bugün beni nazlayın çok ihtiyacım var zaten eşimede bozuk te akşamdan banaannemde uzakta
baktim kutumakutuna bak canım
benim reglimde sıkıntı yok diyorum ya sorun yok gibi ama çok kilo almam verememem neden oldu bilmiyorum yaaa yani hormonlarla değilse...
bazı ayla rgecikiyor ama heray oluyorum 32 günde falan ama düzensiz sayılması için 35 günü geçmesi lazımmış..
2.çocuk içinde tedavi olucaksın yani..ama kendiliğinden olur belkide suzicim..:26:
baktim kutumasagol canimcim
olmaz canim yani olmuyor kendiligindenhep gecikdimi acaba diyorum biz korunmuyoruz zaten 10 senedir
gercekden de o tedavi insani cok yipratiyo kendim vuruyordum ignelerimi allah isteyen herkese versin isallah senin icinde dua ediyorum bitanem
mücdeli haber verdiyinde sanki ben olmusum gibi sevinecem valla
ya bende aslında salona yazılmayı istiyorumda yoğunluktan fırsat bulamıyorum. ama 65 falan göreyim kesin yazılacam yoksa duru kilo verimi biliyorum.arkdaşlar leslieyi nasıl hanigi milden başlayıp devam ediyosunuz bende karışık yapıyorum ya..
rastgele açıyorum videolardan..
banada lik atsanız.
spor salonuna başlıycaktımta bayrama araya girdi boşa param giderdi şimdide doktora falan başlarsam yarım kalır ama bakalım hamilelik inş.olurda olmazsa bu kış bikaç ay salona gidicem çok düzenli oluyor sporu seviyorum hem ruhuma hem bedenime iiy geliyor mutlu oluyorum...
olduğumdan zayıf gözükme şansım daha çok artıyor sporla..
kızlarrr işte eskisiyle yenisiyle SENAAAA
Ger-düşşşşş
Sabah ki halim çok komikti ya.
Sen vücut ölçülerini dün kafama taktırdın bende sabah kalktım bi yandan nuggetları fırına koydum.
Bi yandan kahvaltılık hazırlamaya çalışıyorum.
Öte yandan ne giysem diye düşünüyorum. Ne taksam, saçımı nasıl yapsam vs vs.
Sonra tartılcaz biz bugün dedim bi koşu banyoya gittim.
Öyle hızlı hızlı yaptım ve de ölçündüm.
Umarım doğrudur dediğin gibi göbegi iki yerden ölçtüm.
Göğüs: 93
Göbek üstü: 83
Göbek altı: 97
Basen: 106
Günaydın kızlaar...
Bugün cuma dimi.. öhü öhü...
bugün pelin yok :26:
buarada kutulaırmı boşalttım bana süpriz atmak isteyen ne bileyim işte kutularım açık size buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?