70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde hormonlarim bozuk demislerdin stress sIkIndidan olabilir deyip duruyorlar doktorlar bana da care bulamadilar bazen oluyo 3 ay regl olamiyorum zaten normal sekil hamile de kalamiyorum

benim reglimde sıkıntı yok diyorum ya sorun yok gibi ama çok kilo almam verememem neden oldu bilmiyorum yaaa yani hormonlarla değilse...
bazı ayla rgecikiyor ama heray oluyorum 32 günde falan ama düzensiz sayılması için 35 günü geçmesi lazımmış..
2.çocuk içinde tedavi olucaksın yani..ama kendiliğinden olur belkide suzicim..:26:

bildirimin kizlar

baslangic 70.2

gecen hafta 66.8

buhafta 66.4

giden 400 gr

hedef 58

buarada gece tartildim ve 66.9du sabah tartildiktan sonra 66.4u gordum boyle kaldim

kizlar siz ölcüyorsunuz ya ne buldum:26: bende ölcecemde bulamadim metreyi

Sağlikli Yaşam Danişmani
Erkeklerde (Göbek çevresi): En geniş bölgeden ölçülecek.

70 -93 cm: Normal
94 -101 cm: Risk
102 cm ve üzeri: Yüksek riskli

Kadınlarda (Bel çevresi): En dar bölgeden ölçülecek.

60 – 79 cm: Normal
80 – 87 cm: Risk
88 cm ve üzeri: Yüksek riskli

Bu Yağları Nasıl Eriteceğiz?

1- Haftada 3 ya da 5 kez, 30 – 60 dakikalık tempolu yürüyüş ile karın bölgesinde birikmiş olan yağları yakmaya başlarsınız.

2- Yürüyüşlerin dışında haftada 2 ya da 3 sıklıkla 10’ar dakikadan toplam 20 veya 30 dakikalık bölgesel direnç çalışmaları ile karın bölgesinde bulunan yağların daha hızlı yanmasını sağlarken diğer taraftan da karın kaslarını güçlendirerek bölgenin sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.

3- Egzersizi sevmiyorsanız: Her sabah uyandığınızda camınızı açın temiz bir havada 30 kere karnınızı şişirerek derin bir nefes alın, 2-3 sn. burundan aldığınız bu nefesi tutun, sonra yavaşça burun ya da ağızdan, soluduğunuz nefesi bırakın. Aynı uygulamayı akşam yatmadan öncede 30 kere tekrarlayın. Masa başında ofis ortamındaysanız arkanıza yaslanmadan karnınızı içeri çekin, göğsünüzü öne doğru bırakın, oturabildiğiniz kadar her gün bu pozisyonda çalışın.

4 - Alkol ve tatlı tüketimini sınırlayın. Aşırı yağlı yiyeceklerden sakının. Özellikle gece atıştırmaları ve akşam yemeğinden sonra tüketeceğiniz tatlıların belinizde birikeceğini de unutmayın. Biradan uzak kalın.

MEKİK ÇEKİN....

yaa bend ekutuma bakmak istiyom...
bugün beni nazlayın çok ihtiyacım var zaten eşimede bozuk te akşamdan banaannemde uzakta

en dar yerden ölçtüm 81 falan..ayy 2santimle risk grubundayım bennn...
bide bende çok önce duymuştum ve çok yaparım etkisini görüm karnımı içine çekip bırakmanın nefesle yürüken iş yaparken...
hiç bir eşy yapmamaktan iydir

kutuna bak canım
baktim kutuma sagol canimcim

olmaz canim yani olmuyor kendiliginden hep gecikdimi acaba diyorum biz korunmuyoruz zaten 10 senedir
gercekden de o tedavi insani cok yipratiyo kendim vuruyordum ignelerimi allah isteyen herkese versin isallah senin icinde dua ediyorum bitanem
mücdeli haber verdiyinde sanki ben olmusum gibi sevinecem valla

nafcim bak ne buldum canim :26:

Sağlikli Yaşam Danişmani
‎1 bardak kaynar suya 4-10 gr. kimyon koyun. 10 dakika bekletilip günde 2-3 bardak için....

kimyonu yüksek tansiyonu olan hastalara tavsiye ediyorum...

kimyon neydin :26: :44:

Başarılı bi hafta geçirmişim

başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 71,8 kg
bu hafta kilo : 70,8 kg
verilen kilo: 1000 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :5600 gr

ne bileyim diyola rya çok yaşayanda var ama 1.tedaviyel sonraki çocuklar kendiliğnden kalınıyor diyee..
yani bitane olunca stres falan ortadan kalkıyomuş ya öyle işte..
bende hiç korunmadım sadece düşüklerden sonra korundum 8ay falan,bende tüpte alıştım kendim yapıyordum zaten herzamn kime gididecm...
bende sanki ben olmuşum gibi sevinirim vallacanlarım zaten ilk buraya düşecek haberim inş..
ayrıca bende bi doğursam korunmayı düşünmüyorum bir sağlık soru um falan olmazsa..
hemen olsada olur belki ee yaş geçiyor zaman kaybedemem bişekilde büyütürüm napıyım:18:
allah razı oslun canım sen duaya devam et yakında ismimi açıklarım ismimle dua edersinizzbi girsem yeniden oyola heyecanalırm başlasa şimdi bile içim titiriyor sonuda güzel olsunda inş...

bende ilk bildiririmimi yapayım buraya yazınca oluyordur umarım tugbaya mesaj atamadım cünkü mesaj sayımın 100 olması gerekiyormus .(

baslangic kilosu : 84
gecen haftaki kilo : 76.6
bu haftaki kilo: 76.2
giden kilo: 400 gr
toplam giden: 7.800gr
hedef kilo: 55

regl dönemindeyim o yüzden acayip ödem oluyor vucudumda gecen hafta 75.5 dim.cizelgemdeo yüzden 75,5 gosteriyor haftaya da eminimki 73 lere düsmüs olurum regl bi olsam bi olsam oda rahatlıcak bende..

buarada kutulaırmı boşalttım bana süpriz atmak isteyen ne bileyim işte kutularım açık size buyrun

[

benim aklima birsey geldi :44: en iyisi biz cuma günleri ne istiyorsak yiyek öbür günleri kacamak yapmayak yapmama ya calisak hem cuma geldimi sevinirik hemde 1 günden birsey olmaz herhalde :26:

tecrübe ile sabit öyle bütün gün ne istersen yiyince hem ertesi gün diyete başlayamıyon hemde o gün olmasa da bir kaç gün sonra artı çıkıp sinir oluyon

bende 2012 de 6 yi görürmüyüm ki [/QUOTE] görürüz ya dur daha bir aydan fazla var 71 gördüm dün 70 bile gördüm 6 larda gelir senin de 3 kilocuk va r verirsin

ya bende aslında salona yazılmayı istiyorumda yoğunluktan fırsat bulamıyorum. ama 65 falan göreyim kesin yazılacam yoksa duru kilo verimi biliyorum.

gunaydın kızlar, dursmadaydım yenı geldım, gecmıse goz gezdırdım bıraz.. canım sıkkın, en yakın arkadaslarımdan bırının babannesı vefat etmış, cok hayat dolu bı kadındı benı de cok severdı bend eonu tabıkı.. mısafır gelıcekmıs aksama ona hazırlanıyolarmış, kalp krıız gecrmış, durusma bekleken annem arayıp hbr verdı şok oldum..telefon ettım ama konussamdım bogazım dugumlendı, sokakta aglayarak geldım..ooff Allah kalanlara zun saglıklı ömürler versın, bu dunden berı aldıgım boyle ıkıncı anı ölüm hbri, ıkısı dekalp krızı, valla bu dünya beş para etmıyo..

gecmısı okrken bıraz alıntı yaptım onlara da cvp vereyım,

kızlarrr işte eskisiyle yenisiyle SENAAAA

senacım maşallah içinden gerccekten de yenı bı sena cıkmış gibi olmuş,cok genclesmıssın

o kdr koşuşturmaca olunca sabah sabah metabolızma hızlı baslamıstır güne

Günaydın kızlaar...

Bugün cuma dimi.. öhü öhü...

canım hosgeldin, cok mrk etmıstım seni, keske yüzüm yok fılan dıye gelmemezlık yapmasaydın hanı arada ıyı oldugunu soylesen yeterdı, ben de buaralar yedıkelrıme dıkkat etmıyorum ama burda olmak hıc olmazsa benımde yeme konusunda zıbıtmamı önlüyo

bugün pelin yok :26:

geldim canım ama bu defada sen gıttın sanırım :26:

amaaaaaaaaaaaaaan öyle yani kızlar adlıyede donerken markete ugradım, bunları alıp geldim ofıse, ve karra verdım, pıgui süt dilimine en az 5 basar ama cok kalorili bı daha almamakta fayda var, Dilekcim sende uzak dur valla bı lokmalık bısıymış ama baya kalorili bu ya:26:

Son düzenleme:
selammm kizlarrr nasilsinizzz dun nobetciydim menumu yazamadim ama kotu gecmedi hala diyete devam ediyorum :))
amaa tartida bir degisiklik yok regl odemi diyelim buna sucu kendimden baska herkeze ataym bariii....

baslangic kilom : 74,800
gecen hafta 74,800
bu hafta 74,60
giden 200 gr
toplam giden 200 gr
hedef kilo 64 kg

bu hafta butun dikkatlerime ragmen basarili olamadim ama vazgecmekkk yokkk bu ilk haftam hemen kilo vermeyi bu tablonun bole olacagini bekliyordum zaten..

başlangıç kilo: 81 kg
geçen hafta kilo: 74,5 kg
bu hafta kilo : 73,8kg
verilen kilo: 700 gr
toplamda giden : 7,2 kg
HEDEF: 60 KG

hemen bildirip çıkıcam bugün çok yoğunum canlarım..akşam üstü rahatlarda girerim işallah.. öpüyorum hepinizi canlarım geçmişe hiç bakamadım gelince bakıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…