70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun cnm acil şifalaer dilerim.
eşler arasında olur arada yükselmeler alçalmalr sıkıntı yapma sakin olmaya çalış inşallah düzelirsiniz.
cok sagolun kizlar sabah ozur diledi iste soyledigi sozleri benim anladigim tarzda soylememis farkli manada soylemis felan bende affettim gitti yoksa daha kotuye giderdi uzatsaydim galiba
nihayet yeni ev sahibinden haber geldi ocak ayina kadar tasiniyoruz ev sahibinede haber verdik simdi cok iyi olcak benim icin insaallah gittigim yerde hic yoksa 100turk ailesi varmis yasadim cok mutlu oldum burdan tasinicagimiza insallah hersey umdugum gibi guzel olur

Hoşgeldin Pelünüm,
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara sabır versin canımcım.
Pingui ve süt diliminde kalori çok yazıyo ama 100 gram için yazmışlar bunlar 32 gr yada 27 grm mı ne öyle bişidi.:26:

ay ben deliyim ya banyo yaptim bacagimda yeni ben cikmis bende onu kil dönmesi sandim sIkIyom sIkIyom simdi de aci cekiyorum cok aciyo
Başarılı bi hafta geçirmişim

başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 71,8 kg
bu hafta kilo : 70,8 kg
verilen kilo: 1000 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :5600 gr

insallah canim isallah sen umutunu kesme canim vakti geldimi allahin izniyle hayirli haberlerini aliriz isallah
isallah haftaya daha fazla veririsin canim
görürüz ya dur daha bir aydan fazla var 71 gördüm dün 70 bile gördüm 6 larda gelir senin de 3 kilocuk va r verirsin

ya bende aslında salona yazılmayı istiyorumda yoğunluktan fırsat bulamıyorum. ama 65 falan göreyim kesin yazılacam yoksa duru kilo verimi biliyorum.[/QUOTE]
öyle yapmim ozman :26: isallah önümüzdeki yaza citi piti gireriz
basiniz sagolsun allah yakinlarina sabir mekanini da cennet eylesin
ben arada gitiyom geliyom canim :80:

selammm kizlarrr nasilsinizzz dun nobetciydim menumu yazamadim ama kotu gecmedi hala diyete devam ediyorum :))
amaa tartida bir degisiklik yok regl odemi diyelim buna sucu kendimden baska herkeze ataym bariii....
canim sende istersen kilo bildirimi yap :26: hem öbür haftaya listede olursun haftaya isallah fazlasiyla atarsin

yapmissin az da olsa gitmis canim sonucda
:80:
isallah istedigin gibi olur canim
benim evde de vardin cikardim simdi buzdolabindan kalorisine bakayim diye yessemmi ki süt dilimi bitanesi 118 kalori pingui 135 bende maxi king i cok seviyom

Sorma zorla verdim
Dün akşam gırtlağımı tutaydım iyidi amaann nabalım haftaya kısmet
Sende gelen giden yok iyi bari.
Gelen olmasında

haha kıl payı yırtmısım o zaman bengüzle bilgilermiş canım saol
ben sneın ısmını tahmın edıyom dah aoncede yazmıstım ve buyuk ıhtımallede o
basınız saolsun canım allah rahmet eylesın
bende orucumu bu corbalarla acıyorum ıyı oluyor tok tutuyor ama sebzeyı dün denedım begenmedım boyel sütlü gibi tatlımsı ve yapay geldı yayla corbası ve acılı domates favorım:128:
selammm kizlarrr nasilsinizzz dun nobetciydim menumu yazamadim ama kotu gecmedi hala diyete devam ediyorum :))
amaa tartida bir degisiklik yok regl odemi diyelim buna sucu kendimden baska herkeze ataym bariii....
haftaya daha cok verırsın merak etme
tebrıkler canım
gözünaydın canım ıns ıstedıgın gbıı olur hersey
evet dedıgın gıbı kalorılerı 28 gr süt dilimi 110 du oglen bende gıttım markete bı ınceledım onları ama almadım canım da ıstemedı pek
Ben bi cıss ı daha begeniyorum ama adını demicem.
Yoksa birleşip beni topikten attırırsınız.:26::26:

ahaha neymıs soyle bakım ben catalrım yoksa hem soylemende bısey yok bı kere soylersen tabee

ben sölimmi??ben biliyom ben biliyom

kızlar merhabaa

bildirimi buraya da yapıyorum..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:67,1 kg
Bu hafta: 65,4 kg
Giden: 1700 gr
Toplam giden: 12.600 gr
Hedef kilo:60 kg

şimdi bi geçmişe uçup döneyim

Ben bi cıss ı daha begeniyorum ama adını demicem.
Yoksa birleşip beni topikten attırırsınız.:26::26:
ay cok merak ettim
birsey deyil canim kacdin seni ölcüler

kızlar merhabaa

Tebrik ederim Pink! :)
Sen leslie bacıyla yürüyordun dimi?
Ne kadardır yürüosun bide faydasını gördün mü?

kızlar merhabaa

ooo canımn süpersin tebriklerleslienin gücü mü bu
ay cok merak ettim

birsey deyil canim kacdin seni ölcüler
epeydır ölçmedim ama en son 95-79-101 felandı

Kutuna bak Arzu abla

Suzi sana demem

ayy hele şükür sonunda ben de kutuma gidiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…