hoğgeldin takıl buralara verirsin...
ay bende sağlık meslek mezunuyum şu an hemşire değilim ama hemşirelik yaptım sizden sayılırım:))
olur bazen böyle. bazen hormonların baskısı ile çok ağır geçer regli öncesi çocuk istemiyorssan hemüz inşallah dilediğin zaman olur. kalbine göre olsun ...
anlıyorum zor iş aile ilişkileri benimde başta çok kötüydü ailesi ile aram. artık pek görüşmüyoruz hali ile iyi sayılır...
ya muhteşemsin tuh tuh on bin kere maşallah. bize de nasip olsun öyle incelmek...
çok geşmiş olsun
cok gecmıs olsun canım
deryacım merak ettım ne zamandır sorucam yeşil kahve nası bişey:44:
maşallah canım kesınlıkle cok onemlı bende pek azım yok ondan kaldım ayalrdır aynı kıloda
bu eşler hep aynı aılelerıne laf söyletemzler gercı sen bısey de dememıssın ama durduk yere canını sıkmıs ıste üzülme bosver
hah benımkıler de oglum kucukken her agladıgında acıktı emzır deyıp duruyolardı sinir oluyodum ve göğsümde acayip yaraydı of off ne aglardım emziriken
maşallah yaa kızınla arkadas gıbı olmussunuz
aksam yedım dıyodun ona ragmen vermıssın canım tebrıkler
tebrıkler
bravo vallaama ben boyle hızlı verılen kılodan korkarım cabuk gelme rıskı cok fazla
tebrıkler canım
günaydın kızlar bende aksam yedım baya onlar olmasaydı 65 i tekrar görürüdm ya neyse aylardır boyleyım zaten bı ılerı bı gerı
Bildirim
başlangıc:74
gecen hafta:66.3
bu hafta:66.2
giden:7.8 kg
hedef:62
cok sagolun kizlar sabah ozur diledi iste soyledigi sozleri benim anladigim tarzda soylememis farkli manada soylemis felan bende affettim gitti yoksa daha kotuye giderdi uzatsaydim galibaçok geçmiş olsun cnm acil şifalaer dilerim.
eşler arasında olur arada yükselmeler alçalmalr sıkıntı yapma sakin olmaya çalış inşallah düzelirsiniz.
gunaydın kızlar, dursmadaydım yenı geldım, gecmıse goz gezdırdım bıraz.. canım sıkkın, en yakın arkadaslarımdan bırının babannesı vefat etmış, cok hayat dolu bı kadındı benı de cok severdı bend eonu tabıkı.. mısafır gelıcekmıs aksama ona hazırlanıyolarmış, kalp krıız gecrmış, durusma bekleken annem arayıp hbr verdı şok oldum..telefon ettım ama konussamdım bogazım dugumlendı, sokakta aglayarak geldım..ooff Allah kalanlara zun saglıklı ömürler versın, bu dunden berı aldıgım boyle ıkıncı anı ölüm hbri, ıkısı dekalp krızı, valla bu dünya beş para etmıyo..
amaaaaaaaaaaaaaan öyle yani kızlar adlıyede donerken markete ugradım, Eki Görüntüle 290550 bunları alıp geldim ofıse, ve karra verdım, pıgui süt dilimine en az 5 basar ama cok kalorili bı daha almamakta fayda var, Dilekcim sende uzak dur valla bı lokmalık bısıymış ama baya kalorili bu ya:26:
Başarılı bi hafta geçirmişim
başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 71,8 kg
bu hafta kilo : 70,8 kg
verilen kilo: 1000 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :5600 gr
insallah canim isallahne bileyim diyola rya çok yaşayanda var ama 1.tedaviyel sonraki çocuklar kendiliğnden kalınıyor diyee..
yani bitane olunca stres falan ortadan kalkıyomuş ya öyle işte..
bende hiç korunmadım sadece düşüklerden sonra korundum 8ay falan,bende tüpte alıştım kendim yapıyordum zaten herzamn kime gididecm...
bende sanki ben olmuşum gibi sevinirim vallacanlarım zaten ilk buraya düşecek haberim inş..
ayrıca bende bi doğursam korunmayı düşünmüyorum bir sağlık soru um falan olmazsa..
hemen olsada olur belki ee yaş geçiyor zaman kaybedemem bişekilde büyütürüm napıyım:18:
allah razı oslun canım sen duaya devam et yakında ismimi açıklarım ismimle dua edersinizzbi girsem yeniden oyola heyecanalırm başlasa şimdi bile içim titiriyor sonuda güzel olsunda inş...
bende ilk bildiririmimi yapayım buraya yazınca oluyordur umarım tugbaya mesaj atamadım cünkümesaj sayımın 100 olması gerekiyormus .(
baslangic kilosu : 84
gecen haftaki kilo : 76.6
bu haftaki kilo: 76.2
giden kilo: 400 gr
toplam giden: 7.800gr
hedef kilo: 55
regl dönemindeyim o yüzden acayip ödem oluyor vucudumda gecen hafta 75.5 dim.cizelgemdeo yüzden 75,5 gosteriyorhaftaya da eminimki 73 lere düsmüs olurum regl bi olsam bi olsam oda rahatlıcak bende..
görürüz ya dur daha bir aydan fazla var 71 gördüm dün 70 bile gördüm 6 larda gelir senin de 3 kilocuk va r verirsin[
benim aklima birsey geldi :44: en iyisi biz cuma günleri ne istiyorsak yiyeköbür günleri kacamak yapmayak yapmama ya calisak hem cuma geldimi sevinirik hemde 1 günden birsey olmaz herhalde :26:
tecrübe ile sabit öyle bütün gün ne istersen yiyince hem ertesi gün diyete başlayamıyon hemde o gün olmasa da bir kaç gün sonra artı çıkıp sinir oluyon
bende 2012 de 6 yi görürmüyüm ki
basiniz sagolsungunaydın kızlar, dursmadaydım yenı geldım, gecmıse goz gezdırdım bıraz.. canım sıkkın, en yakın arkadaslarımdan bırının babannesı vefat etmış, cok hayat dolu bı kadındı benı de cok severdı bend eonu tabıkı.. mısafır gelıcekmıs aksama ona hazırlanıyolarmış, kalp krıız gecrmış, durusma bekleken annem arayıp hbr verdı şok oldum..telefon ettım ama konussamdım bogazım dugumlendı, sokakta aglayarak geldım..ooff Allah kalanlara zun saglıklı ömürler versın, bu dunden berı aldıgım boyle ıkıncı anı ölüm hbri, ıkısı dekalp krızı, valla bu dünya beş para etmıyo..
gecmısı okrken bıraz alıntı yaptım onlara da cvp vereyım,
senacım maşallah içinden gerccekten de yenı bı sena cıkmış gibi olmuş,cok genclesmıssın
o kdr koşuşturmaca olunca sabah sabah metabolızma hızlı baslamıstır güne
canım hosgeldin, cok mrk etmıstım seni, keske yüzüm yok fılan dıye gelmemezlık yapmasaydın hanı arada ıyı oldugunu soylesen yeterdı, ben de buaralar yedıkelrıme dıkkat etmıyorum ama burda olmak hıc olmazsa benımde yeme konusunda zıbıtmamı önlüyo
geldim canım ama bu defada sen gıttın sanırım :26:
amaaaaaaaaaaaaaan öyle yani kızlar adlıyede donerken markete ugradım, Eki Görüntüle 290550 bunları alıp geldim ofıse, ve karra verdım, pıgui süt dilimine en az 5 basar ama cok kalorili bı daha almamakta fayda var, Dilekcim sende uzak dur valla bı lokmalık bısıymış ama baya kalorili bu ya:26:
canim sende istersen kilo bildirimi yap :26: hem öbür haftaya listede olursunselammm kizlarrr nasilsinizzz dun nobetciydim menumu yazamadim ama kotu gecmedi hala diyete devam ediyorum :))
amaa tartida bir degisiklik yok regl odemi diyelim buna sucu kendimden baska herkeze ataym bariii....
baslangic kilom : 74,800
gecen hafta 74,800
bu hafta 74,60
giden 200 gr
toplam giden 200 gr
hedef kilo 64 kg
bu hafta butun dikkatlerime ragmen basarili olamadim ama vazgecmekkk yokkk bu ilk haftam hemen kilo vermeyi bu tablonun bole olacagini bekliyordum zaten..
başlangıç kilo: 81 kg
geçen hafta kilo: 74,5 kg
bu hafta kilo : 73,8kg
verilen kilo: 700 gr
toplamda giden : 7,2 kg
HEDEF: 60 KG
hemen bildirip çıkıcam bugün çok yoğunum canlarım..akşam üstü rahatlarda girerim işallah.. öpüyorum hepinizi canlarım geçmişe hiç bakamadım gelince bakıcam
isallah istedigin gibi olur canimcok sagolun kizlar sabah ozur diledi iste soyledigi sozleri benim anladigim tarzda soylememis farkli manada soylemis felan bende affettim gitti yoksa daha kotuye giderdi uzatsaydim galiba
nihayet yeni ev sahibinden haber geldi ocak ayina kadar tasiniyoruz ev sahibinede haber verdik simdi cok iyi olcak benim icin insaallah gittigim yerde hic yoksa 100turk ailesi varmis yasadim cok mutlu oldum burdan tasinicagimiza insallah hersey umdugum gibi guzel olur
benim evde de vardin cikardim simdi buzdolabindan kalorisine bakayim diye
Hoşgeldin Pelünüm,
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara sabır versin canımcım.
Pingui ve süt diliminde kalori çok yazıyo ama 100 gram için yazmışlar bunlar 32 gr yada 27 grm mı ne öyle bişidi.:26:
hayırlı cumalar...
ohh baya güzel kilo verenler var hele dilek ağlıya ağlıya vermiin 400ü iyi valla..
ya kızlar bu metobolizma işi galiba bakıyorum kaçamak bile yapanalr gayet iyi vermişler 1 hatta 2ye yakın...
bendeki vucüt zıkkım naparsam yapayım zor gidiyor..az çok yazaıyorum yediklerimi..
neyse bırakıyım sızlanmayı artık sizede yazık yani dinle dinle nereye kadar
zaten regl ağrısı bedenimde yayılıyor an be anbukezde bi tuhaf oldu dün ikindide haffi pemebe geldi ama sökülemedi ama sanırım şu saatlerde başlıyor..
bildirim yapalım yani nolcek kidmen utanuyoruz utansak hiç burda olmazdık
başlangıç:79
geçenhafta :75.8.....regl öncesi diyetisyen tartısında...
buhafta:evimdeki dijital değil ama hemen hemen aynı 75.9 yada 76
giden:yok
gelen:yok
hedef19:....3gündrü erken kalkıp az rayıan girdi menülerim bakalım haftaya nolur artıkınn:2:
regl zamanını iyi kullanmalıyım enazından ayakta lesliemle
benim evde de vardin cikardim simdi buzdolabindan kalorisine bakayim diyeyessemmi ki süt dilimi bitanesi 118 kalori pingui 135 bende maxi king i cok seviyom
Sen bilin şeker ne de olsa bugün cuma
Saçından sürümicem, ensene şaplak atmıcam
ben bişey sormak istiyorm =(=(=( çizelgeme nasıl eklicem 1 kilocuk vermişimde =(=(=(=(
haha kıl payı yırtmısım o zaman ben
kizlar siz ölcüyorsunuz ya ne buldum:26: bende ölcecemde bulamadim metreyi
Sağlikli Yaşam Danişmani
Erkeklerde (Göbek çevresi): En geniş bölgeden ölçülecek.
70 -93 cm: Normal
94 -101 cm: Risk
102 cm ve üzeri: Yüksek riskli
Kadınlarda (Bel çevresi): En dar bölgeden ölçülecek.
60 – 79 cm: Normal
80 – 87 cm: Risk
88 cm ve üzeri: Yüksek riskli
Bu Yağları Nasıl Eriteceğiz?
1- Haftada 3 ya da 5 kez, 30 – 60 dakikalık tempolu yürüyüş ile karın bölgesinde birikmiş olan yağları yakmaya başlarsınız.
2- Yürüyüşlerin dışında haftada 2 ya da 3 sıklıkla 10’ar dakikadan toplam 20 veya 30 dakikalık bölgesel direnç çalışmaları ile karın bölgesinde bulunan yağların daha hızlı yanmasını sağlarken diğer taraftan da karın kaslarını güçlendirerek bölgenin sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.
3- Egzersizi sevmiyorsanız: Her sabah uyandığınızda camınızı açın temiz bir havada 30 kere karnınızı şişirerek derin bir nefes alın, 2-3 sn. burundan aldığınız bu nefesi tutun, sonra yavaşça burun ya da ağızdan, soluduğunuz nefesi bırakın. Aynı uygulamayı akşam yatmadan öncede 30 kere tekrarlayın. Masa başında ofis ortamındaysanız arkanıza yaslanmadan karnınızı içeri çekin, göğsünüzü öne doğru bırakın, oturabildiğiniz kadar her gün bu pozisyonda çalışın.
4 - Alkol ve tatlı tüketimini sınırlayın. Aşırı yağlı yiyeceklerden sakının. Özellikle gece atıştırmaları ve akşam yemeğinden sonra tüketeceğiniz tatlıların belinizde birikeceğini de unutmayın. Biradan uzak kalın.
MEKİK ÇEKİN....
ben sneın ısmını tahmın edıyom dah aoncede yazmıstım ve buyuk ıhtımallede one bileyim diyola rya çok yaşayanda var ama 1.tedaviyel sonraki çocuklar kendiliğnden kalınıyor diyee..
yani bitane olunca stres falan ortadan kalkıyomuş ya öyle işte..
bende hiç korunmadım sadece düşüklerden sonra korundum 8ay falan,bende tüpte alıştım kendim yapıyordum zaten herzamn kime gididecm...
bende sanki ben olmuşum gibi sevinirim vallacanlarım zaten ilk buraya düşecek haberim inş..
ayrıca bende bi doğursam korunmayı düşünmüyorum bir sağlık soru um falan olmazsa..
hemen olsada olur belki ee yaş geçiyor zaman kaybedemem bişekilde büyütürüm napıyım:18:
allah razı oslun canım sen duaya devam et yakında ismimi açıklarım ismimle dua edersinizzbi girsem yeniden oyola heyecanalırm başlasa şimdi bile içim titiriyor sonuda güzel olsunda inş...
basınız saolsun canım allah rahmet eylesıngunaydın kızlar, dursmadaydım yenı geldım, gecmıse goz gezdırdım bıraz.. canım sıkkın, en yakın arkadaslarımdan bırının babannesı vefat etmış, cok hayat dolu bı kadındı benı de cok severdı bend eonu tabıkı.. mısafır gelıcekmıs aksama ona hazırlanıyolarmış, kalp krıız gecrmış, durusma bekleken annem arayıp hbr verdı şok oldum..telefon ettım ama konussamdım bogazım dugumlendı, sokakta aglayarak geldım..ooff Allah kalanlara zun saglıklı ömürler versın, bu dunden berı aldıgım boyle ıkıncı anı ölüm hbri, ıkısı dekalp krızı, valla bu dünya beş para etmıyo..
gecmısı okrken bıraz alıntı yaptım onlara da cvp vereyım,
senacım maşallah içinden gerccekten de yenı bı sena cıkmış gibi olmuş,cok genclesmıssın
o kdr koşuşturmaca olunca sabah sabah metabolızma hızlı baslamıstır güne
canım hosgeldin, cok mrk etmıstım seni, keske yüzüm yok fılan dıye gelmemezlık yapmasaydın hanı arada ıyı oldugunu soylesen yeterdı, ben de buaralar yedıkelrıme dıkkat etmıyorum ama burda olmak hıc olmazsa benımde yeme konusunda zıbıtmamı önlüyo
geldim canım ama bu defada sen gıttın sanırım :26:
haftaya daha cok verırsın merak etmeselammm kizlarrr nasilsinizzz dun nobetciydim menumu yazamadim ama kotu gecmedi hala diyete devam ediyorum :))
amaa tartida bir degisiklik yok regl odemi diyelim buna sucu kendimden baska herkeze ataym bariii....
tebrıkler canım
başlangıç kilo: 81 kg
geçen hafta kilo: 74,5 kg
bu hafta kilo : 73,8kg
verilen kilo: 700 gr
toplamda giden : 7,2 kg
HEDEF: 60 KG
hemen bildirip çıkıcam bugün çok yoğunum canlarım..akşam üstü rahatlarda girerim işallah.. öpüyorum hepinizi canlarım geçmişe hiç bakamadım gelince bakıcam
gözünaydın canım ıns ıstedıgın gbıı olur herseycok sagolun kizlar sabah ozur diledi iste soyledigi sozleri benim anladigim tarzda soylememis farkli manada soylemis felan bende affettim gitti yoksa daha kotuye giderdi uzatsaydim galiba
nihayet yeni ev sahibinden haber geldi ocak ayina kadar tasiniyoruz ev sahibinede haber verdik simdi cok iyi olcak benim icin insaallah gittigim yerde hic yoksa 100turk ailesi varmis yasadim cok mutlu oldum burdan tasinicagimiza insallah hersey umdugum gibi guzel olur
evet dedıgın gıbı kalorılerı 28 gr süt dilimi 110 du oglen bende gıttım markete bı ınceledım onları ama almadım canım da ıstemedı pek
Hoşgeldin Pelünüm,
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara sabır versin canımcım.
Pingui ve süt diliminde kalori çok yazıyo ama 100 gram için yazmışlar bunlar 32 gr yada 27 grm mı ne öyle bişidi.:26:
Ben bi cıss ı daha begeniyorum ama adını demicem.
Yoksa birleşip beni topikten attırırsınız.:26::26:
haha kıl payı yırtmısım o zaman bengüzle bilgilermiş canım saol
ben sneın ısmını tahmın edıyom dah aoncede yazmıstım ve buyuk ıhtımallede o
basınız saolsun canım allah rahmet eylesın
bende orucumu bu corbalarla acıyorum ıyı oluyor tok tutuyor ama sebzeyı dün denedım begenmedım boyel sütlü gibi tatlımsı ve yapay geldı yayla corbası ve acılı domates favorım:128:
haftaya daha cok verırsın merak etme
tebrıkler canım
gözünaydın canım ıns ıstedıgın gbıı olur hersey
evet dedıgın gıbı kalorılerı 28 gr süt dilimi 110 du oglen bende gıttım markete bı ınceledım onları ama almadım canım da ıstemedı pek
ahaha neymıs soyle bakım ben catalrım yoksahem soylemende bısey yok bı kere soylersen tabee
ay cok merak ettimBen bi cıss ı daha begeniyorum ama adını demicem.
Yoksa birleşip beni topikten attırırsınız.:26::26:
birsey deyil canimhaha kıl payı yırtmısım o zaman bengüzle bilgilermiş canım saol
ben sneın ısmını tahmın edıyom dah aoncede yazmıstım ve buyuk ıhtımallede o
basınız saolsun canım allah rahmet eylesın
bende orucumu bu corbalarla acıyorum ıyı oluyor tok tutuyor ama sebzeyı dün denedım begenmedım boyel sütlü gibi tatlımsı ve yapay geldı yayla corbası ve acılı domates favorım:128:
haftaya daha cok verırsın merak etme
tebrıkler canım
gözünaydın canım ıns ıstedıgın gbıı olur hersey
ahaha neymıs soyle bakım ben catalrım yoksahem soylemende bısey yok bı kere soylersen tabee
evet dedıgın gıbı kalorılerı 28 gr süt dilimi 110 du oglen bende gıttım markete bı ınceledım onları ama almadım canım da ıstemedı pek ahaha neymıs soyle bakım ben catalrım yoksahem soylemende bısey yok bı kere soylersen tabee
ben sölimmi??ben biliyom ben biliyom
kızlar merhabaa
bildirimi buraya da yapıyorum..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:67,1 kg
Bu hafta: 65,4 kg
Giden: 1700 gr
Toplam giden: 12.600 gr
Hedef kilo:60 kg
şimdi bi geçmişe uçup döneyim
kızlar merhabaa
ooo canımn süpersin tebriklerkızlar merhabaa
epeydır ölçmedim ama en son 95-79-101 felandıay cok merak ettim
birsey deyil canimkacdin seni ölcüler
Kutuna bak Arzu abla
Suzi sana demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?